Despre noi

Cine Suntem

Dacă ești un entuziast al pariurilor, înseamnă că știi cât de dificil este să găsești surse viabile despre pariere, agenții și alte informații relevante. Există foarte multe informații legate de pariuri care nu fac decât să îți irosească timpul. Și suntem împreună în situația asta.

Acesta este motivul pentru care MightyTips.ro este sursa ta viabilă de noutăți în pariuri sportive. Echipa noastră de experți este la dispoziția ta. Îți oferim recenzii oneste ale agențiilor de pariuri sportive și ale aplicațiilor mobile, precum și ultimele noutăți în materie de bonusuri.

Timp de mulți ani, pariurile sportive au fost hobby-ul nostru preferat și domeniul nostru de expertiză. Iar acum e timpul să împărtășim cu tine aceste informații, pe MightyTips.ro.

Ce Facem fotbal albastru

 • fotbal

  Recenzii despre aplicații mobile

  Toate casele de pariuri de pe site-ul nostru sunt analizate în mod obiectiv, bazându-ne pe diferite criterii. Considerăm că ai dreptul să știi totul despre ceva în care urmează să investești bani.

 • cutie de cadou

  Recenzii ale Bonusurilor

  Împreună cu recenziile caselor de pariuri, îți oferim și cele mai relevante informații referitor la bonusurile disponibile la fiecare agenție. Așadar, vei putea lua decizii în mod eficient.

 • punct ochit punct lovit

  Recenzii ale sporturilor

  Vei găsi informații despre cele mai populare sporturi în ceea ce privește pariurile sportive. În recenziile noastre vei găsi o listă cu agențiile de pariuri care permit plasarea de pariuri sportive pe anumite sporturi.

 • lupă

  Recenzii ale Metodelor de Plată

  Metodele de plată disponibile sunt o parte importantă a experienței de pariere. Recenziie noastre descriu cele mai populare metode de plată și îți oferim o listă cu casele de pariuri care le acceptă.

Echipa Noastră

Suntem experți în pariuri sportive.

Pariorii, designerii, autorii, managerii de conținut, programatorii - și toți ceilalți care crează un proiect magnific numit MightyTips. Suntem oameni din țări diferite, uniți de pasiunea de a face pariurile sportive mai accesibile pentru oamenii interesați.

Scriitorii noștri și experții în pariuri

BCV - The Tipster BCV -
The Tipster

887 predicții

55% rata de câștig

Tiberius RN Tiberius
RN

770 predicții

56% rata de câștig

Contactează-Ne

Suntem întotdeauna deschiși la critici și sugestii. Dacă consideri că poți îmbunătăți conținutul platformei noastre, te invităm să ne contactezi folosind formularul de mai jos.