Site-uri de pariuri sportive Formula 1

Autor: Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.

Actualizat: 30.12.2021

Cursele de automobilism reprezintă un sport relativ nou în sfera agenţiilor de pariuri sportive. Acestea, însă, în ultimii ani au reuşit, prin implementarea unor diferite oferte, să atragă noi pasionaţi în această zonă de pariuri sportive, Formula 1. Totuși, se poate să ne găsim într-o oarecare confuzie legată de agenţiile care ne pot oferi posibilitatea de a încerca pariuri Formula 1.
Tocmai de aceea îți prezentăm câteva agenţii şi site-uri de pariuri Formula 1, unde ofertele sunt la îndemâna ta:

 • Betano
 • Betfair
 • Winmasters
 • Gets Bet
 • Baumbet
Licentiat Romania
Revizuit cu experți
Securizat și de încredere
Retrageri rapide

Listă de site-uri pariuri Formula 1

Găsit: 9 Case de pariuri

Betfair

8.1/10

 • Transmisiuni live ale evenimentelor
 • Aplicaţii pentru Android şi iOs
 • Exchange și Sportsbook
 • Interfață foarte bine optimizată
 • Multe reclamații pe Internet
 • Paysafecard
 • Neteller
 • Skrill
 • VISA
 • Maestro
 • MasterCard

Nu este valid în regiunea ta

Verifică alte case de pariuri

Betfair recenzie

Istoricul pariurilor sportive în Formula 1

Formula 1 este o competiţie cu un istoric cât se poate de interesant, dar şi zbuciumat, în acelaşi timp. Este considerată cea mai atractivă competiţie, atât pentru public cât şi pentru participanţi, organizată de FIA. Cu un prim sezon ce a luat naştere în 1950, cursele de Formula 1 au devenit cu repeziciune unele dintre cele mai urmărite întreceri de automobilism. Astfel că, etapele campionatului sunt acum transmise în peste 200 de ţări din întreaga lume. O competiţie care, deşi nu ar părea, este depăşită la acest capitol doar de Campionatul Mondial de fotbal şi de Jocurile Olimpice.

Pentru a înregistra performanţe cât mai bune, monoposturile de Formula 1 au suferit o serie de modificări de-a lungul timpului. Cum în 1958 s-a introdus şi campionatul mondial la constructori, care până atunci nu a existat, rivalitatea a atins noi intensităţi şi etape. Vanwall devine prima echipă ce câştigă campionatul mondial al constructorilor. Totuşi, Cooper este prima echipă care, pentru o maşină de Formula 1, a schimbat amplasarea motorului, trecându-l în spate. O decizie care avea să influenţeze decisiv modul în care se prezintă azi monoposturile de curse, dat fiind faptul că aceasta a fost mai apoi preluată

Odată cu inaugurarea circuitului de la Hungaroring din Ungaria, coroborată cu deschiderea graniţelor pentru libera circulaţie în spaţiul UE, acest sport a început să prindă tot mai mult avânt şi la noi. Acum, Formula 1, raportat la sporturile extra fotbal, reprezintă unul dintre cele mai vizionate evenimente sportive.

Urmând acest trend ascendent, casele de pariuri au început, uşor, uşor, să îşi îndrepte atenţia către latura aceasta sportivă. Astfel, în momentul de faţă, tot mai multe agenţii pun la dispoziţia clienţilor o gamă variată în privința ofertelor pentru Formula 1.

FAQ

? Există vreo taxă de depunere la pariuri Formula 1?

Taxa de depunere este stabilită de fiecare casă de pariuri şi se aplică tuturor pariurilor sportive. De obicei, cursele de Formula 1 nu sunt percepute ca fiind evenimente separate, cum e în cazul Cazinoului, unde pot exista bonusuri şi taxe diferite. Cel mai indicat este să consulţi Termenii şi Condițiile puse la dispoziţie de site-ul propriu-zis.

? Pot paria pe Formula 1 de pe dispozitivele mobile?

Desigur, pentru a paria pe o etapă din Campionatul Mondial de Formula 1, poţi folosi aplicaţia disponibilă pe site, întrucât sunt aceiași paşi şi aceleaşi modalităţi de folosire ca în cazul fotbalului sau baschetului. Descarci aplicaţia, mergi la secţiunea dedicată sporturilor cu motor, selectezi pariul dorit şi finalizezi biletul.

? Bonusurile se aplică şi pentru pariuri Formula 1?

Doar bonusurile de bun venit sau cele care nu se referă specific la un sport anume, adică, cele care nu vizează, de exemplu, numărul de goluri sau cartonaşele. În secţiunea Termeni şi Conditii se găsesc toate informaţiile necesare în legatură cu un bonusurile, așadar este recomandat să te informezi și în legătură cu acele specificaţii. Cum completez un bilet online pentru pariuri sportive Formula 1?

? Cum completez un bilet online pentru pariuri sportive Formula 1?

Intri în contul personal de pe platforma pe care ai ales-o, mergi la secţiunea de pariuri sportive şi selectezi Formula 1. În dreapta ecranului, în momentul în care selectezi pariul dorit, biletul îţi va apărea automat. Selectezi valoarea pe care doreşti să o joci şi confirmi pariul.

? Care este cea mai rapidă şi sigură metodă de plată?

Cea mai sigură și rapidă metodă de plată este cea cu care eşti deja obişnuit, întrucât, în acest fel, toți paşii îţi sunt la îndemână Platformele caselor de pariuri pun însă la dispoziţie o serie de modalităţi de plată online. Timpul diferă de la o formă la alta, mai ales dacă ne gândim la cardul de credit, dar, pentru siguranță, toate variantele au ca scop principal protejarea datelor clientului.

Strategii şi sfaturi de pariere la Formula 1

Casele de pariuri şi-au lărgit tot mai mult oferta de pariuri sportive în ultimii ani, motiv pentru care, aceste site-uri de pariuri Formula 1 ocupă un loc important în strategia lor. Deși există câteva detalii de care trebuie să ții cont, ca în orice sport, te vei putea familiariza cu acestea întrucât lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât par.

Așadar, când vrei să plasezi un pariu pe o cursă de Formula 1, trebuie să ţii cont nu doar de cotele ce îţi sunt puse la dispoziţie în acel moment, ci şi de alţi câțiva factori, ce pot fi decisivi în economia unei curse, precum alegerea pneurilor care este o strategie abordată de echipă pentru oprirea la boxe sau modul în care acţionează mecanicii de la pit-stop la schimbarea cauciucurilor şi realimentare.
Având în vedere aceste lucruri, un studiu atent asupra ofertei de pe anumite site-uri de pariuri Formula 1, poate stârni un interes aparte. Ai posibilitatea să alegi atât câştigătorul cursei, cât şi pilotul care consideri că va pleca din pole-position. Cotele nu sunt atât de mari, însă, aşezate într-o combinaţie potrivită, pot fi încadrate la reuşite.

Dar hai să vedem câteva exemple! Cea mai întâlnită variantă de pariere este aceea ce priveşte câştigătorul cursei. Unele case de pariuri îţi oferă această variantă pentru a merge şi pe şansă dublă. Mai exact, cel ales de tine pentru a câştiga cursa, se poate plasa pe unul din locurile 1 sau 2, însă cota este la numai 25% din cea iniţială.
Clasarea la final a unui concurent aduce câteva posibilităţi şi variante de pariere. Avem, astfel, clasarea pe podium, Top 6, Top 10 sau Termină Cursa. Aici, în funcţie de pilotul ales, balanţa variază între gradul de acurateţe şi profitul pe unitate. Majoritatea celor deja cunoscători, mizează pe un pilot ce se află în afara listei de favoriţi, care poate fi, cum se zice, ”Best of the Rest”.

 1. 1

  Bonus 110% le 555 RON

  T&C 18+

 2. 2
 3. 3

  BONUS 100% la 300 RON

 4. 4

  BONUS 100% la 300 RON

 5. 5

Întrebări frecvente despre pariuri online la Formula 1

Cum pot plasa un pariu online pentru cursele de Formula 1?
Procedura plasării unui pariu online este asemănătoare indiferent de sportul pe care doreşti să îl abordezi pentru a crea un bilet de joc. Trebuie, înainte de toate, să ai un cont creat pe platforma online a unei agenţii de pariuri. Dacă nu ai deja un cont personal, este absolut necesar să îţi faci unul, pentru a putea plasa un pariu online.

De pe ce dispozitiv pot plasa pariuri online Formula 1?
În ziua de azi, cam toate agenţiile de pariuri ce deţin o platformă online pun la dispoziţia clienţilor posibilitatea de a juca de pe orice dispozitiv. Poţi alege să pariezi pe o cursă de Formula 1 de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop. Așadar, vei avea suportul necesar pe orice site pariuri Formula 1, indiferent de modalitatea pe care decizi să o folosești.

Există o secţiune pentru relaţii cu clienţii şi pentru pariuri Formula 1?
Atât pe platformele online, cât şi la agenţiile din teren, sunt puse la dispoziţie toate informaţiile necesare legate de pariuri sportive Formula 1. Pe site-urile oficiale nu există o secţiune separată pentru relaţii cu clienţii în ceea ce privește acest sport, însă pot fi adresate întrebări şi clarificate nelămuriri prin soluţiile existente. Aşadar, poţi folosi chat-ul pus la dispoziţie, poţi trimite un mesaj pe adresa de e-mail sau poți apela la numărul de telefon aflat pe site.

Există reguli speciale la Formula 1 pentru depunere sau retragere?
Momentan nu există niciun fel de astfel de reguli separate faţă de cele normale pentru o depunere sau retragere. În orice caz, nu există motive pertinente pe vreun site pariuri Formula 1 pentru ca acestea să fie incluse într-o categorie separată de celelalte sporturi.

Pentru cursele de Formula 1 pot fi accesate bonusuri şi promoţii speciale?
Bonusurile şi promoţiile pe care le oferă casele de pariuri sunt disponibile, și se aplică oricărui pariu sportiv, inclusiv curselor de automobilism.

Top 5 agenţii de pariuri cu cele mai rapide modalităţi de plată

Având în vedere modul în care au avansat modalitățile de plată, nu mai există îndoială în ceea ce privește rapiditatea cu care funcționează acestea, însă bineînțeles, există câteva detalii ce fac diferența în cazul anumitor agenții de pariuri.
Întrucât în mediul online se tranzacţii în fiecare zi, acesta este un factor ce conduce la îngreunarea unei plăţi. Din acest motiv, dar şi pentru că agenţiile ţin foarte mult la securitatea datelor personale şi, implicit, a tranzacţiilor în bani, au fost create o serie de metode de plată uşoare şi rapide. În timp, acestea au evoluat, fiecare tinzând să devină cea mai bună alegere pentru tine ca utilizator.

Aşadar, cea mai la îndemână metodă de plată o reprezintă cardul bancar, modul de operare şi durata transferului depinzând de resursele şi politica băncii. Dacă doreşti să foloseşti un card special pentru pariuri, cel mai indicat este un card Visa, însă există și multe alte posibilităţi pentru o plată rapidă şi uşoară. Skrill, Neteller, Paysafecard, disponibile pe platformele online ale agențiilor de pariuri, sunt unele dintre cele mai cunoscute şi rapide metode de plată.

Case de pariuri de top pentru pariuri de Formula 1:

 • Unibet
 • Netbet
 • Sportingbet
 • Betano
 • Betfair

Cele mai eficiente metode de plată din România!

Unibet este una dintre cele mai bune case de pariuri pentru pariuri de Formula 1 în ceea ce priveşte metodele de plată. Iar aici ne gândim şi la faptul că timpul pentru cea mai utilizată metodă de plată, cardul bancar, este cel mai scurt, 1-3 zile, celelalte modalităţi de tranzacţionare online producându-se aproape instantaneu.

Metodele de plată recomandate pentru pariuri Formula 1

Odată cu evoluția metodelor de plată care au devenit mai eficiente, și în ceea ce privește secţiunea pariuri sportive Formula 1, observăm cum agenţiile au adaptat o serie de astfel de modalităţi pentru platformele online.

Fiecare metodă funcţionează însă puţin diferit când vine vorba despre taxele sau limitările ce se impun pentru depuneri şi retrageri. Totodată, nu toate casele de pariuri funcționează după aceleași principii, astfel încât, trebuie să verifici ce metodă foloseşte agenţia respectivă, şi ce preferi tu să foloseşti.
În România, cele mai accesibile şi des întâlnite astfel de metode online de plată sunt MasterCard, Visa, Neteller, Paysafecard sau Skrill.

Indiferent de modalitatea aleasă, ai garantat un grad de securitate foarte ridicat, acestea fiind recunoscute pe plan mondial pentru atenția pe care o acordă datelor cu caracter personal.

 • Una dintre cele mai cunoscute şi sigure metode de plată pentru pariurile online din Europa. Cu o rapiditate debordantă în realizarea transferurilor de bani, Paysafecard are acest avantaj major, prin care nu divulgă niciun număr de card emitent.

  Arată mai mult
 • Pentru cei obişnuiţi cu folosirea cărţii de credit, MasterCard reprezintă cea mai bună modalitate de plată pentru platformele online. Renumele la nivel mondial este dat şi de faptul că operează cu peste 150 de tipuri de valută, cu o activitate în peste 200 de țări.

  Arată mai mult
 • Neteller a devenit destul de cunoscut în ultimul timp şi tinde să devină una dintre cele mai folosite metode de plată online. Dispune de resurse ce facilitează transferuri de bani într-un timp foarte scurt, în jur de câteva secunde de la procesare.

  Arată mai mult
 • Avantajul pe care îl are Skrill, constă în posibilitatea de a face tranzacţii internaţionale, într-un mod rapid. De asemenea, este ușor de folosit, întrucât poate fi alimentat atât prin transfer bancar, cât și prin cecuri sau cărţi de credit. În plus, nu se percepe niciun comision.

  Arată mai mult

Ratinguri, în medie 0 din 5

CELE MAI BUNE PARIURI GRATUITE & OFERTE ÎN ROMÂNIA Țara ta

AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.

Logare

E-mail

Parolă

Confirmare parolă