Pariuri baschet online

Actualizat:

Secțiunea de pariuri baschet România a devenit, în ultima perioadă, din ce în ce mai adoptată de către pariorii români. Prin intermediul acestora, persoanele interesate reușesc să își susțină jucătorii preferați, dar și evenimentele favorite, în timp ce au ocazia de a obține și un câștig substanțial.

Listă de site-uri pariuri baschet România

Găsit: 14 Case de pariuri

Rang Casă de pariuri Bonus Revendica
1

Superbet

50 LEI Freebet la verificarea contului + 500 LEI Bonus de Bun Venit

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

2

Mozzart Bet

Bonus de bun venit de până la 1750 lei

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

3

888Sport

100% BONUSPÂNĂ LA 500 LEI

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

4

Unibet

Bonus 100% la 300 RON + 150 rotiri

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

5

Luck

FREEBET DE BUN VENIT: PÂNĂ LA 500 RON

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

6

Magnumbet

Freebet 500 RON

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

7

NetBet

500 RON Freebet

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

8

SportingBet

Bonus de bun venit până la 500RON

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

9

Winmasters

BONUS 101% PANA LA 505 RON

T&C 18+

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

10

Mr.Bit

Pachetul de Bun Venit pentru Pariere până la 600 RON

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

11

Fortuna

BONUS 100% la 500 RON

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

12

Casa Pariurilor

Bonus de Bun Venit Sport PÂNĂ LA 600 RON

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

13

ContiCazino

100 RON Freebet

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

14

Efbet

100% Bonus până la 750 lei

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

Pariuri sportive baschet online - Ghidul suprem

Actualizat:

pariuri baschet online

Această prezentare a fost creată pentru a oferi pariorilor români toate aspectele importante, ce trebuie luate în considerare, înainte de a plasa pariuri baschet pe meciurile preferate. Astfel, prin intermediul său, veți putea avea o experiență completă de plasarea a pariurilor, fiindu-vă furnizate detalii esențiale despre site-urile ce pot fi utilizate, categoria de bonusuri și promoții din cadrul acestora, ce tipuri de pariuri pot fi adoptate, dar și multe altele pe care le veți descoperi pe parcurs.

Pentru a-ți păstra datele personale și bancare în maximă siguranță, alege un operator de încredere ce dispune de o licență ONJN. Tocmai pentru asta, am pregătit și o listă cu top 10 cele mai bune case de pariuri pe baschet. În acest fel, ai cele mai bune metode pentru a depune și retrage atunci când alegi cea mai bună casă de pariuri din România.

Scurt istoric pariuri sportive baschet

scurt istoric pariuri sportive baschet

Istoria pariurilor pe baschet este una complexă, ce oferă, și în zilele noastre, o satisfacție impresionantă celor ce fac parte din această categorie. Acesta merită o atenție deosebită întrucât, pe lângă evenimentele cu un impact major pe această piață, pot oferi celor ce mizează pe meciurile dorite și câștiguri considerabile.

Aspecte interesante:

 • Baschetul este considerat a fi cel mai bun sport cu minge
 • Istoria baschetului a început de peste acum 100 de ani
 • Unul dintre cei mai cunoscuți bacschetbaliști, ce s-a remarcat în această industrie, este Michael Jordan
 • Deși înălțimea jucătorilor este un principiu după care se formează majoritatea echipelor, totuși acesta nu este un factor ce să influențeze acceptarea sau respingerea unora, existând și participanți cu 1.60 m înălțime

Așadar, baschetul este unul dintre cele mai urmărite sporturi din istorie, fiind, de asemenea, și unul dintre cele mai abordate atunci când vine vorba despre plasarea unor pariuri, în urma cărora pariorii reușesc să extragă profituri remarcabile.

Scurt istoric pariuri sportive baschet
🏛️ Introdus pentru prima dată 1891
🏢 Organizație de supraveghere Federația Internațională de Baschet
📶 Acoperire case de pariuri Mare
Popular în America, Europa
🌎 Campionat Mondial Cupa Mondială de Baschet
🏅 Disciplina olimpică Da

Cum să pariezi pe baschet pariuri România

Procesul de plasare a unor pariuri baschet România poate fi unul simplu și rapid, dacă respectați câteva indicații principale. Pentru a vă facilita modul de mizare pe evenimentele preferate, specialiștii noștri au oferit, în cele ce urmează, o listă ce conține pașii esențiali, ce trebuie urmați pentru a realiza pariuri sportive baschet.

 1. Verificați lista noastră de operatori

  Întrucât în cadrul acestui sector de activitate există numeroase variante la care pariorii români pot apela, este important să cunoaștem care sunt cele mai bune case de pariuri de baschet online. Pentru a avea acces la aceste informații, puteți consulta lista noastră, ce conține un top al celor mai buni operatori de pariuri din industrie.

 2. Înregistrați-vă la casa de pariuri selectată

  Următorul pas pentru a plasa pariuri baschet online în siguranță și într-un ritm rapid este reprezentat de crearea unui cont pe platforma aleasă din lista furnizată de către experții noștri. Pentru a face acest lucru, nu trebuie decât să oferiți câteva informații personale, precum o adresă de e-mail, parolă, completând câmpurile marcate ca fiind obligatorii.

 3. Faceți o depunere

  Odată ce v-ați creat cu succesul contul, pentru a putea începe procesul de mizare pe meciurile preferate, trebuie să realizați o depunere. Pentru a vă asigura că vă încadrați în regulile impuse de către operatorul selectat, se recomandă să accesați secțiunea destinată acestui subiect, unde veți găsi suma minimă impusă.

 4. Plasați-vă pariurile

  Acum puteți începe căutările evenimentelor dorite, prin intermediul barei de căutare. Tot ceea ce trebuie să faceți este să introduceți numele meciului vizat, iar mai apoi să dați clic pe butonul de Plasare Pariu, introducând suma pe care doriți să pariați.

 5. Retrageți-vă câștigurile

  Acum că ați obținut pariuri baschet total puncte, ce sunt în conformitate cu așteptările dumneavoastră, urmează să vă retrageți câștigurile. Pentru a face acest lucru, este necesar să intrați în secțiunea de Retrageri, unde veți folosi metoda de plată dorită pentru a vă primi banii dobândiți.

Top 3 aplicații mobile baschet pariuri

Deși piața de pariuri sportive este destul de variată și permite pariorilor români să aleagă ceea ce li se potrivește cel mai bine, totuși există câteva case de pariuri online baschet, ce se remarcă în mod excepțional în cadrul acestui sector. În cele ce urmează, vom prezenta un top ce conține 3 dintre cele mai renumite și calitative platforme, ce oferă clienților și aplicații pe măsură.

 1. Aplicație pariuri baschet - Unibet

  Unibet este numele uneia dintre cele mai populare case de pariuri baschet, cu o istorie interesantă și impact pregnant asupra publicului. Acest lucru se datorează serviciilor pe care le pune la dispoziția clienților, dar și selecției de bonusuri și pomoții.

  Unibet aplicatie mobila
 2. Aplicație baschet pariuri cel mai bun site- Fortuna

  Fortuna este o casă de pariuri de top, ce se evidențiază în această industrie printr-o aplicație simplă, cu un design modern și atrăgător, ce oferă, în același timp, toate serviciile necesare unui parior. Aceasta este bine secționată, astfel încât utilizatorii săi să poată găsi cu ușurință ceea ce doresc.

  eFortuna aplicatie mobila
 3. Aplicație pariuri baschet online - Betano

  Aplicația acestui operator poate fi descărcată în mod gratuit, atât pe iOS, cât și pe dispozitivele ce rulează sistemul Android. Aceasta este ușor de utilizat, având o interfață facil de navigat pentru ca orice parior, indiferent de nivelul de experiență acumulat să o poată folosi.

  Betano aplicatie mobila

Sfaturi și strategii pentru sisteme de pariuri nba

sfaturi si strategii pentru sisteme de pariuri nba

Dacă ați dorit vreodată să plasați pariuri baschet pe NBA sau pe oricare dintre evenimentele de top din acest domeniu, acum este, cu siguranță, momentul potrivit întrucât noi vă vom oferi câteva sfaturi și strategii, prin intermediul cărora vă puteți maximiza câștigurile.

 1. Cunoașteți jocul

  Unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când mizați pe pariuri nba este cunoașterea în detaliu a jocului. Pentru a putea face acest lucru, vă puteți documenta cu privire la evenimentul vizat, prin accesarea informațiilor esențiale despre acesta, luând în considerare și ce pariuri baschet total puncte v-ar putea oferi meciul respectiv.

 2. Totul despre cote și tipuri de pariuri

  După cum este de așteptat, un lucru ce trebuie luat, cu siguranță, în vedere, este acela ce ține de cotele ce sunt furnizate de către operatorii caselor de pariuri. Pentru a avea șanse mai mari de câștig, puteți opta pentru selectarea mai multor informatori care să vă ajute în această privință.

 3. Pariuri live baschet România

  O altă strategie la care apelează adesea pariorii mai experimentați este redată de secțiunea de baschet pariuri live. Prin intermediul său, utilizatorii dornici în a-și maximiza câștigurile, pot paria direct, în regim live, pe evenimentul dorit, luând în considerare, mai ales, modul în care se desfășoară meciul.

 4. Managementul bankroll-ului

  Acesta este, de asemenea, unul dintre aspectele adesea adoptate de către pariorii români  întrucât, în acest fel, clienții pot stăpâni mai bine biletul de mizare. Pentru a vă asigura că plasările dumneavoastră sunt în concordanță cu așteptările create, se recomandă să consultați mai întâi această secțiune din cadrul casei de pariuri selectate.

 5. Urmăriți sfaturi ale informatorilor în pariuri

  Cum este cazul tuturor celorlalte mari domenii, și în sectorul pariurilor sportive există persoane ce pun la dispoziția pariorilor interesați numeroase informații cu privire la viitoarele evenimente, ce urmează să aibă loc în această industrie. Vă puteți folosi, bineînțeles, de acestea pentru a vă crește șansele de câștig.

 6. Fiți cu ochii pe favoriți

  Odată ce ați intrat în acest sector de activitate, cel mai probabil există și cel puțin o echipă asupra căreia vă axați preferințele și pe care doriți să o susțineți. În acest caz, este important să rămâneți la curent cu ultimele actualizări cu privire la echipa dumneavoastră preferată pentru a ști unde se poziționează aceasta.

Cele mai bune tipuri de pariuri pentru a miza pe pariuri de baschet online

Atunci când vă decideți să plasați pariuri baschet pe unul dintre evenimentele favorite, este necesar să luați în considerare și faptul că există o selecție complexă de tipuri de pariuri sportive. Din aceasta, dumneavoastră îl puteți alege pe cel ce considerați că v-ar putea satisface nevoile.

Baschet pariuri live

baschet pariuri live

Secțiunea de baschet pariuri live constituie o parte a acestui sport, adesea selectată atât de pariorii experimentați, cât și de cei aflați la început de drum întrucât aceasta nu necesită un efort suplimentar din partea utilizatorilor, ci le oferă mai degrabă un avantaj. La rândul său, acest avantaj se reflectă, mai precis, în faptul că, prin folosirea părții live a unui meci, pariorul poate miza pe evenimentul dorit, în timp ce acesta se află în curs de desfășurare, folosindu-se de această oportunitate, însă trebuie totuși acordată și o atenție mai precisă.

Top 3 cele mai recomandate website-uri pentru pariuri baschet online

Întrucât piața de pariuri sportive oferă numeroase website-uri pe care pariorii le pot utiliza, este necesar să facem o scurtă departajare a acestora, pentru a furniza cititorilor noștri un top verificat al celor mai bune case de pariuri baschet din această industrie.

 1. Website 1 pentru pariuri online de baschet - MozzartBet

  MozzartBet este o casă de pariuri ce și-a câștigat titlul în cadrul acestui top datorită siguranței pe care o oferă, și care este atestată de licența deținută, dar mai ales serviciilor pe care le furnizează. Aceasta și-a făcut apariția în anul 2015 și continuă să se poziționeze printre preferințele pariorilor datorită ofertei inedite de bonusuri, metode de plată și tipuri de pariuri baschet România.

  mozzartBet pagina principala
 2. 2 Baschet pariuri cel mai bun site - Fortuna

  Fortuna este numele uneia dintre cele mai cunoscute case de pariere din România, aceasta făcându-și apariția pe piață în anul 2016, și câștigându-și publicul prin licența ce atestă siguranță în folosirea serviciilor. Aceasta își întâmpină noi utilizatori printr-o ofertă de bun venit, căreia i se alătură, ca avantaj major, și numeroase metode de plată, dar și retrageri ce pot fi realizate aproape instantaneu.

  eFortuna pagina principala
 3. Website 3 baschet pariuri online - SuperBet

  Superbet ocupă o poziție esențială în cadrul acestui top întrucât aceasta deține o licență autorizată ONJN, valabilă din anul 2016, lucru ce demonstrează siguranța serviciilor sale, oferite clienților. Aceasta vine cu o ofertă de bun venit, pe care noii utilizatori o pot utiliza în viitoarele pariuri, profitând, de asemenea, și de paleta complexă de metode de plată și retrageri.

  superbet pagina principala

Cele mai populare ligi pentru pariuri baschet online

Fiecare parior, indiferent de nivelul de experiență acumulat, are posibilitatea de a opta pentru oricare dintre meciurile ce îi ies în evidență, selectând echipa pe care dorește să o susțină. Totuși, există câteva evenimente cu un impact major asupra publicului, care pot aduce câștiguri substanțiale, dacă sunt abordate după cum este necesar.

Top 2 cele mai de încredere site-uri de ponturi pariuri baschet

În cele ce urmează, vă vom prezenta două dintre cele mai accesate website-uri de încredere în cadrul pariurilor pe baschet, ce și-au câștigat acest titlu datorită serviciilor furnizate, dar și siguranței și ponturilor oferite.

 1. 1 Cel mai de încredere site de pariuri baschet - NetBet

  Casa de pariuri NetBet se află în fruntea acestui top întrucât aceasta oferă clienților săi instrumentele necesare pentru o experiență completă de pariere, dar și numeroase ponturi pariuri baschet. Aceasta are peste zece ani de experiență pe piața internațională de pariuri, dar și o credibilitate atestată atât de numeroasele certificate câștigate, cât și recenziile lăsate din partea clienților.

  noua casă de pariuri netbet pagina promoțională
 2. 2 Cel mai de încredere site pariuri de baschet online - Unibet

  Unibet are o poziție importantă atunci când vine vorba de cele mai populare și de încredere case de pariuri baschet, aspect ce este demonstrat prin modul său legal de funcționare, serviciile sale fiind, de asemenea, acoperite de licența ONJN. Totodată, credibilitatea operatorului este amplificată și de selecția complexă de premii.

  noua casă de pariuri unibet pagina promoțională

Verificați casele de pariuri cu cele mai bune cote pentru ponturi pariuri NBA

Pentru a beneficia de cele mai bune cote pentru sisteme de pariuri nba sau alte ligi asupra cărora doriți să vă centrați atenția, se recomandă să aveți în vedere un număr mai mare de case de pariuri, și nu să vă axați doar asupra uneia. În acest fel, veți putea selecta cele mai bune cote pentru evenimentele vizate, crescându-vă, în același timp, și șansele de câștig.

Marjele caselor de pariuri pentru primele ligi baschet

Marjele caselor de pariuri pentru primele ligi baschet
NBA Euroleague ACB LNB Lega A
5.37% 4.76% 7.89% 7.50% 5.02%
4.44% 4.35% 8.18% 7.33% 5.76%
4.56% 4.71% 5.70% 5.66% 7.18%
5.21% 4.40% 6.20% 6.33% 4.41%
5.93% 4.82% 7.89% 7.85% 5.14%

Întrebări frecvente

?

Care este cel mai bun site pentru pariuri NBA?

Pentru a descoperi cele mai bune case de pariuri, dar și cele mai bune ponturi pariuri NBA, puteți accesa lista de mai sus, întocmită de către specialiștii noștri din acest domeniu.
?

Care sunt cele mai utilizate ponturi pariuri baschet?

Dacă doriți să folosiți cele mai bune strategii pentru a vă maximiza profiturile obținute din pariuri baschet, nu ezitați să consultați secțiunea destinată acestui subiect, atent detaliată în rândurile de mai sus.
?

Cum fac pariuri live baschet România?

Pentru a beneficia de avantajele unor pariuri live baschet, nu trebuie decât să vă faceți un cont la unul dintre operatorii de pariuri sportive, faceți o depunere, iar apoi căutați evenimentul dorit în secțiunea de Pariuri live.
?

Pot miza, ca începător, pe evenimente din baschet?

Da, indiferent de nivelul de experiență pe care l-ați dobândit, puteți plasa cu ușurință pariuri online baschet.
?

Există o vârstă minimă pentru a plasa pariuri de baschet online?

Da, este necesar să aveți 18 ani împliniți pentru a putea plasa pariuri baschet.

6 ratinguri, în medie 5 din 5

AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.