Site-uri de Pariuri Baschet

Subiectul pariuri baschet online reprezintă un punct de interes pentru o mulțime de pariori din România. Mai ales în anul 2021, numărul de bilete plasate pe meciuri de baschet la nivel internațional, a crescut simțitor, acest lucru relevând faptul că utilizatorii platformelor de pariuri sportive online.

Pentru că știm că îți place să fii la curent cu cele mai interesante noutăți din domeniul jocurilor de noroc online, ți-am pregătit un articol care îți spune toate secretele pariurilor sportive plasate pe evenimente de baschet.

Site uri de Pariuri Baschet

Lista Site-uri de Pariuri pe Baschet

16 Agenții Disponibile

 • O multitudine de sporturi
 • Pariuri Live
 • Bonusuri și Promoții
 • Aplicații pentru Android și iOS
 • Suport prin Chat Live
 • Aplicație pentru Android și iOS și joc în browser
 • Retragerile durează mult
 • Unele retrageri prin transfer bancar pot dura mai mult
 • Bonusul se acordă doar la anumite metode de depunere
 • VISA
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Neteller
 • MasterCard
 • Maestro

Pariuri Sportive pe Baschet - Ghid Complet 2021

Așadar, experții Mighty Tips ți-au pregătit un articol informativ care să te ajute să înțelegi la ce trebuie să fii atent atunci când plasezi bilete pe meciuri de baschet.

De asemenea, în interiorul textului vei găsi cele mai noi date despre:

Înainte de a plasa pariuri sportive online pe meciuri de baschet, trebuie să înțelegi exact cum funcționează aceste jocuri de noroc. Așadar, experții Mighty Tips ți-au pregătit un articol informativ care să te ajute să înțelegi la ce trebuie să fii atent atunci când plasezi bilete pe meciuri de baschet.

Este foarte important să alegi o casă de pariuri care să funcționeze în mod legal în România, pentru a preveni eventualele neplăceri ce pot apărea în cazul uneia care funcționează clandestin. Așadar, îți recomandăm să fii foarte atent atunci când alegi agenția la care vrei să joci. Toate casele de pariuri care sunt listate pe platforma noastră, au fost verificate și au autorizație de funcționare validă la data scrierii recenziilor, emisă de O.N.J.N. (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc).

Tot ce trebuie să știi despre Pariuri Baschet

Pariurile sportive au fost întotdeauna un subiect de interes ridicat pentru români.

Pasiunea pentru sport combinată cu intuiția și dorința de a câștiga bani ușor, i-au adus pe conaționalii noștri în topul pariorilor din întreaga lume.

Dar lucrurile nu sunt așa simple precum par. Pentru a putea obține profit din pariuri sportive (online sau offline) trebuie să cunoști dedesubturile acestui hobby.

Tot ce trebuie să știi

Unele fapte de interes despre baschet în România:

 1. Pariurile sportive online pot fi accesate doar de persoanele de peste 18 ani.
 2. Veniturile din jocuri de noroc online sunt impozabile conform legii.
 3. O.N.J.N. reglementează activitatea agențiilor care oferă baschet pariuri sportive online.
 4. Pariurile pe baschet pot fi plasate la orice agenție de pariuri din țara noastră.

Primele platforme de pariuri sportive online au apărut în preajma anului 2007, în România. La început, acestea funcționau fără a avea nevoie de vreo autorizație din partea unei autorități oficiale.

Întrucât o mulțime de site-uri erau deschise lunar, iar tot mai mulți pariori de bună credință întâmpinau probleme în ceea ce privește relațiile cu profesionale cu agențiile, autoritățile publice au decis înființarea unei entități care să supravegheze și să reglementeze activitatea tuturor agenților economici care oferă servicii de jocuri de noroc.

Astfel a luat naștere O.N.J.N. (abrevierea Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). Această autoritate națională este menită să se asigure că firmele care oferă acces românilor la diferite jocuri de noroc (atât în format online, cât și în format fizic) respectă legislația în vigoare.

Românii pot plasa pariuri sportive online doar începând cu vârsta majoratului. Totodată, câștigurile obținute din diferite jocuri de noroc (inclusiv pariuri sportive online) sunt impozabile la fel ca în cazul celorlalte venituri.

faq

? De la ce vârstă pot plasa pariuri sportive online pe baschet?

Conform legislației în vigoare, vârsta minimă pentru a juca jocuri de noroc (online și offline) este de 18 ani.

? Trebuie să plătesc impozit pe venit la pariuri?

Da. Impozitul este reținut în mod automat de către casa de pariuri și virat în numele tău în conturile Trezoreriei Naționale.

? Cui mă pot adresa dacă observ nereguli?

În cazul în care agențiile de pariuri nu respectă legislația în vigoare, poți face o sesizare către O.N.J.N. (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc).

? Care este suma minimă pe care o pot paria pe meciuri de baschet?

Suma minimă pe care o poți miza pe un eveniment sportiv diferă de la o agenție la alta. În general, aceasta se situează în jurul valorii de 1 RON.

? Ce fel de pariuri pot plasa pe meciuri de baschet?

Există o mulțime de tipuri de pariuri, precum: rezultat final (1X2), total coșuri marcate, coșuri marcate în primul sfert, rezultat la pauză, etc.

Cum să plasezi pariuri pe baschet în România?

Dacă te-ai decis că vrei să plasezi pariuri sportive pe baschet în România, atunci ești în locul potrivit pentru a afla mai multe informații. Procesul este simplu și este similar în cazul tuturor agențiilor din țara noastră. Pentru a simplifica lucrurile, ți-am pregătit un set de instrucțiuni simple pe care trebuie să le urmezi întocmai pentru a plasa pariuri pe baschet online.

 1. Accesează platforma ta favorită de pariuri sportive online.

  Primul pas pe care trebuie să îl faci este să accesezi adresa de internet aferentă agenției tale preferate de baschet pariuri sportive la care vrei să joci. Ai grijă ca link-ul pe care îl deschizi să fie cel oficial, existând foarte multe site-uri similare pe Internet.

  Accesează platforma ta favorită de pariuri sportive online
 2. Găsește categoria Baschet.

  Folosind meniul principal (situat, de obicei, în partea stângă a paginii), navighează printre diferitele sporturi pe care platforma ți le pune la dispoziție. Atunci când găsești butonul de Baschet, apasă pe el pentru a intra în secțiunea special destinată acestui sport.

  Găsește categoria Baschet
 3. Alege un eveniment.

  Odată ajuns în secțiunea aferentă baschetului, e timpul să alegi un eveniment. Vei găsi o listă cu toate meciurile care sunt incluse în oferta casei de pariuri. Apasă pe meciul pe care vrei să pariezi și așteaptă să ți se deschidă fereastra de configurare a biletului.

  Alege un eveniment
 4. Configurează biletul.

  Ultimul pas presupune să configurezi biletul tău de pariuri. Alege rezultatul pe care îl preconizezi și miza pe care vrei să o pariezi. La final, apasă pe butonul Plasează bilet pentru a finaliza primul tău pariu pe baschet.

  Configurează biletul

Cele mai bune case de pariuri sportive online pe Baschet în 2021

Cele mai multe case de pariuri online oferă un bonus substanțial pariorilor care își deschid un cont nou.

Totuși, ține cont că nu este permis un număr mai mare de 1 cont/persoană. În tabelul următor poți vedea cele mai avantajoase bonusuri disponibile la casele de pariuri sportive online, precum și nivelul de credibilitate al agențiilor.

 BonusCredibilitate
SuperBetBonus pentru primele depuneri (maxim 500 RON)9.5/10
Unibet100% Prima Depunere (maxim 300 RON)10/10
eFortunaBonus 100% (maxim 500 RON)9,5/10
StanleyBetProfit 500% pentru primul bilet (maxim 300 RON)9/10
888SportsBonus 100% Prima Depunere (maxim 1,000 RON)9.5/10
 1. 1
  Bonus 100% (maxim 1,000RON)
  Obţine
 2. 2
  Bonus 100% (maxim 500RON)
  Obţine
 3. 3
  Bonus 100% (maxim 500RON)
  Obţine
 4. 4
  Bonus 100% (maxim 300RON)
  Obţine
 5. 5
  Bonus 100% (maxim 500RON)
  Obţine

Top 5 Case de Pariuri pe Baschet cu cele mai bune cote

Atunci când plasezi pariuri pe baschet online trebuie să fii foarte atent la cotele pe care agențiile le oferă. Acestea diferă în funcție de marja de pariere pe care casa o folosește. Marja de pariere reprezintă un anumit procent din cotă, pe care agenția îl elimină pentru a-și garanta profitul, chiar dacă rezultatul este unul complet neașteptat. Astfel, trebuie să analizezi întotdeauna cât este marja de pariere a agenției, pentru a putea determina dacă vei face profit real sau nu.

În general, casele de pariuri de renume utilizează o marjă de pariere relativ mică, întrucât se bucură de un număr mare de clienți.

În cazul agențiilor mai mici, marja de pariere crește substanțial, asigurându-le profitul. Totuși, e foarte greu de spus care este agenția cu cele mai bune cote pentru toate sporturile.

Pentru a veni în sprijinul tău, ți-am pregătit un top al caselor de pariuri din România care oferă cele mai bune cote la meciurile de baschet:

Cele mai bune cote la pariuri pe baschet din România

Bonus 100% (maxim 300RON)

Unibet este una din cele mai cunoscute case de pariuri sportive pe baschet din țara noastră. O mulțime de jucători au încredere în platforma online, care funcționează aproape impecabil, încă de la lansare. Astfel, majoritatea meciurilor de baschet sunt listate în secțiunea Baschet a site-ului, oferindu-ți cote impresionante.

casa de pariuri prezentată Unibet

Top 5 Case de Pariuri din România cu Cele Mai Rapide Retrageri

Dacă ești un utilizator fidel al caselor de pariuri din țara noastră, atunci știi cu siguranță cât de important este să obții acces rapid la banii tăi. Unele agenții oferă retrageri mai rapide, în timp ce altele procesează mai greu tranzacțiile. Timpul de procesare diferă și în funcție de metoda de plată pe care o alegi.

Astfel, transferurile efectuate folosind un card bancar (indiferent dacă este VISA sau MasterCard), durează, în medie, undeva la 24 / 48 de ore. În cazul tranzacțiilor procesate prin intermediul portofelelor electronice (de exemplu Skrill sau Neteller), timpul de procesare scade considerabil, situându-se undeva în jurul valorii de 1 / 2 ore.

În situația în care preferi tranzacțiile efectuate cu cardul bancar, dacă banca la care ai cont are un contract semnat cu agenția de pariuri sportive online, este posibil ca timpul de procesare a tranzacției să scadă până la câteva ore. Totuși, aceste cazuri sunt destul de rare în România.

Mai jos ți-am pregătit un top al caselor de pariuri cu cele mai rapide tranzacții din țara noastră:

Cele mai rapide retrageri din România

Bonus 100% (maxim 300RON)

Casa de pariuri Betano România este una din cele mai populare agenții din țara noastră. O mulțime de pariori aleg să joace folosind platforma online, mulțumită cotelor impresionante și timpului foarte scurt de procesare a tranzacției. Astfel, poți avea acces la banii tăi în doar câteva minute, folosind portofelele electronice acceptate de Betano.

casa de pariuri prezentată Betano

Metode de Plată Recomandate

Există o mulțime de metode de plată din care poți alege atunci când plasezi pariuri sportive pe baschet în România. Fiecare metodă are avantaje și dezavantaje. Unele oferă costuri mai mari în schimbul transferurilor mai rapide, iar altele au costuri de întreținere mai mici, dar cu timpi de așteptare mai ridicați.

Casă de pariuriVISAMasterCardNetellerSkrill
UnibetMin: 50 RON
Max: 20,000 RON
Timp: 24 – 48 h
Min: 50 RON
Max: 20,000 RON
Timp: 24 – 48 h
Min: 50 RON
Max: 20,000 RON
Timp: < 6 h
Min: 50 RON
Max: 20,000 RON
Timp: < 6 h
BaumbetMin: 50 RON
Max: 15,000 RON
Timp: 24 – 48 h
Min: 50 RON
Max: 15,000 RON
Timp: 24 – 48 h
Min: 50 RON
Max: 15,000 RON
Timp: < 3 h
Min: 50 RON
Max: 15,000 RON
Timp: < 3 h
BetanoMin: 40 RON
Max: 180,000 RON
Timp: 24 – 48 h
Min: 40 RON
Max: 180,000 RON
Timp: 24 – 48 h
Min: 40 RON
Max: 180,000 RON
Timp: < 6 h
Min: 40 RON
Max: 180,000 RON
Timp: < 6 h

Cele mai populare metode în rândul pariorilor români sunt:

 • Cardurile bancare
 • Portofelele electronice
  • Neteller
  • Skrill
 • Cartelele preplătite (Paysafecard)

Fiecare metodă de plată are atât avantaje și dezavantaje. Unele îți permit să transferi bani rapid din contul de pariuri în contul personal și invers (portofelele electronice Skrill și Neteller), în timp ce altele îți oferă comisioane minime atât la depunere cât și la retragere (cardurile bancare VISA și MasterCard).

 • Cardurile VISA se numără printre favoritele românilor atunci când vine vorba de pariuri sportive online. Acestea oferă transferuri relativ rapide, cu costuri reduse de procesare.

  Mai mult
 • Principalul concurent pe piața cardurilor bancare, Mastercard, are acoperire în proporție de 98% din întreaga lume. Astfel, poți folosi cardul tău la orice bancomat.

  Mai mult
 • Folosind cartele preplătite, îți poți alimenta contul de pariuri sportive online. Este metoda favorită a celor care nu doresc să își asocieze cardul bancar cu…

  Mai mult
 • Skrill este cel mai popular portofel electronic din lume. O mulțime de case de pariuri sportive online acceptă plata folosind eWallet-ul Skrill.

  Mai mult

3 evaluări, în medie 5 din 5

Cele Mai Bune Pariuri Gratuite & Oferte în România hungary

Autorul Recenziei

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Practic fotbal încă de când eram mic, ceea ce înseamnă că aceasta este pasiunea mea principală și în prezent și încerc să fac tot posibilul pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în acest domeniu.

cmazilescu92@gmail.com