Site-uri de Pariuri Baschet in Romania

Actualizat:

Pe site-uri de pariuri baschet în România vei găsi cele mai interesante turnee și evenimente din acest sport, iar cotele oferite sunt generoase. Ți-am pregătit un articol complet unde vei afla cele mai importante detalii despre pariuri baschet, cât și despre case de pariuri online pentru acest sport popular.

Listă de site-uri pariuri baschet România

Găsit: 15 Case de pariuri

Pariuri baschet - Ghidul complet

Actualizat:

site uri de pariuri baschet in romania

Acest articol este dedicat atât fanilor baschetului, cât și al pariorilor ce nu dețin prea multe informații despre acest sport. Bine ai venit pe un ghid complet pentru pariuri și ponturi pariuri baschet din România. Vei afla detalii despre case de pariuri cu baschet, bonusuri la înregistrare și cum să obții cele mai bune cote. De asemenea, o secțiune din acest articol îți va oferi și cele mai bune sfaturi și strategii pentru baschet pariuri.

Pentru a-ți păstra datele personale și bancare în maximă siguranță, alege un operator de încredere ce dispune de o licență ONJN. Tocmai pentru asta, am pregătit și o listă cu top 10 cele mai bune case de pariuri pe baschet. În acest fel, ai cele mai bune metode pentru a depune și retrage atunci când alegi cea mai bună casă de pariuri din România.

Istoria baschetului în pariuri

baschet istoria

Baschetul este unul dintre cele mai vechi și apreciate sporturi, fiind poziționat în topul celor mai jucate sporturi la pariuri. Meciurile se desfășoară între două echipe, fiecare având un număr de cinci jucători în teren. De asemenea, fiecare echipă are dreptul și la o bancă de rezerve, ce înlocuiește jucătorii în timpul partidei. Prima partidă de baschet s-a desfășurat în urmă cu mai bine de 100 de ani, fiind un sport cu renume.

 1. Primele mingi de baschet au fost de culoare maro
 2. Dribling-ul nu era permis în primii ani de baschet
 3. Distanța medie pe care o parcurge un jucător NBA pe meci este de aproximativ 2,5 mile
 4. Numărul de jucători din teren era mult mai ridicat în trecut

Baschetul este foarte popular în industria pariurilor sportive, alături de sporturi precum fotbal și tenis. Opțiunile de pariere sunt foarte diversificate, iar la cei mai buni operatori veți găsi cote excelente pentru pariuri baschet. Pentru acest sport, există un număr ridicat de evenimente, baschetul devenind unul dintre cele mai apreciate sporturi în istoria pariurilor.

🏛️ Prezentat: 1891
🏢 Supravegherea organizațiilor: Federația Internațională de Baschet
📶 Acoperire case de pariuri: Mare
Popular în: America, Europa
🌎 Campionatul Mondial: Cupa Mondială de Baschet
🏅 Disciplina olimpică: Da

Cum să pariezi pariuri baschet?

Este foarte ușor și sigur să pariezi pe baschet online, pe eveniment precum NBA sau Euroleague. Te poți înregistra pe o platformă de încredere și poți obține un bonus excelent pentru a începe pariuri sportive baschet cu cele mai generoase cote. Ți-am pregătit o listă cu pașii pe care ești nevoit să îi urmezi pentru a paria pe baschet în România.

 1. Înregistrează-te pe site

  În primul rând, este necesar să alegi o platformă online ce dispune de toate licențele și dispune de o ofertă pentru evenimentele din baschet. Alege un operator din lista noastră și apasă click pe butonul de Înregistrare. Apoi, completează acel tabel cu datele tale personale.

 2. Verifică contul

  Verificarea contului presupune să intri pe adresa de email și să accesezi link-ul oferit de operator. Apoi, pentru a verifica și datele personale, este necesar să încarci în contul de jucător o poză cu buletinul sau alt act de identitate. Stai fără grijă, datele tale vor fi atent gestionate pe un site de încredere.

 3. Alimentează contul

  Pentru a juca la baschet pariuri, este necesar să depui o sumă de bani în contul de jucător. Apasă click pe casieria de pe site și alege o metodă de plată. De regulă, cele mai bune și apreciate sunt Mastercard, Visa și Paysafecard. De asemenea, nu uita de bonusul de bun-venit la prima depunere.

 4. Pariează pe baschet

  Apasă click pe secțiunea de pariuri Sportive și alege baschet. Apoi, pe site se va deschide oferta completă pentru baschet, iar tu poți alege unul sau mai multe evenimente pentru un bilet. Alege miza și plasează biletul virtual pe pariuri sportive baschet precum NBA sau Euroliga și multe altele.

Top 5 aplicații mobile pentru pariuri baschet

Mulți din operatori oferă un site online foarte bine optimizat pentru browser-ul de pe telefonul mobil sau calculator, însă nu s-au oprit aici. Astfel, multe platforme oferă și o aplicație mobilă proprie, ce poate fi descărcată în mod gratuit de pe magazinele de Android și iOS. De asemenea, pe acest site poți citi și despre case de top pentru pariuri cash out.

 1. #1 Aplicație de pariuri pe baschet – 888sport

  Dacă cauți o aplicație foarte bine securizată și cu un aspect modern, atunci 888sport este operatorul perfect. Poți descărca aplicația în mod gratuit din magazinele iOS și Android. Astfel, aici vei avea parte de cele mai bune evenimente și cote pentru pariuri baschet.

  888sport aplicatie mobila
 2. #2 Aplicație de pariuri pe baschet – Betano

  Aplicație celor de la Betano se află în topul aplicațiilor recomandate pentru pariuri baschet. Aici vei putea obține cele mai bune bonusuri de bun-venit pentru acest sport, iar cotele sunt generoase. De asemenea, oferta de pariere este una diversificată, iar metodele de plată sunt securizate.

  Betano aplicatie mobila
 3. #3 Aplicație de pariuri pe baschet – MaxBet

  Atunci când vine vorba de pariuri baschet, aplicația celor de la MaxBet este una excelentă. Poate fi descărcată în mod gratuit și nu consumă mult spațiu, iar în același timp este modernă și foarte bine organizată. Din aplicație poți plasa cele mai bune pariuri pe baschet, iar bonusurile sunt excelente.

  MaxBet aplicatie mobila
 4. #4 Aplicație de pariuri pe baschet – Unibet

  Unibet oferă, de asemenea, o aplicație foarte bine optimizată. Aici vei avea cele mai bune metode pentru depuneri și retrageri, iar cotele oferite pentru pariuri baschet sunt extrem de bune. În plus, operatorul este foarte apreciat pe piața din România.

  Unibet aplicatie mobila
 5. #5 Aplicație de pariuri pe baschet – eFortuna

  Aplicația celor de la eFortuna pentru pariuri baschet este excelentă, iar jucătorii ce folosesc această aplicație o recomandă cu drag. Este disponibilă pe cele mai importante platforme și poate fi descărcată în mod gratuit. Oferta pentru pariuri baschet este una diversificată, iar cotele sunt mari.

  eFortuna aplicatie mobila

Ponturi pariuri baschet

Pentru a câștiga cât mai multe pe pariuri baschet, este important să ai o strategie cât mai bine organizată.

baschetstrategii si sfaturi de pariuri

De asemenea, te poți inspira și din ponturi pariuri baschet, care se află pe multe pagini de internet. Printre cele mai populare competiții sunt NBA și Euroleague.

 1. Alege site-uri de pariuri baschet cu cote mari

  O cotă cât mai bună pentru baschet pariuri îți aduce un profit cât mai mare. Joacă la o casă de pariuri ce dispune atât de o ofertă diversificată pentru acest sport, cât și acolo unde oferă cele mai generoase cote. Combinând două eveniment din acest sport, îți poți dubla banii cu ușurință.

 2. Obține bonusuri și promoții

  Atunci când te înregistrezi la o casă de pariuri cu baschet online, dar și după, poți obține multe bonusuri și promoții. Încearcă să joci din plin aceste bonusuri și să îndeplinești rulajul, iar mai apoi să poți retrage suma câștigată. De regulă, cel mai popular bonus este acela de bun-venit. Totuși, există multe bonusuri case de pariuri cu promoții excelente.

 3. Analizează partidele

  Pentru a obține cât mai multe câștiguri pe baschet, este necesar să te documentezi bine înainte să pariezi pe un eveniment. Astfel, poți afla informații despre evenimente, forma echipei și alte aspecte ce pot influența rezultatul final. De la competiție, forma jucătorilor, suprafața pe care se joacă partida, toate acestea pot influența într-un fel sau altul partida.

 4. Alege pariurile LIVE

  Pariurile în desfășurare pe baschet sunt excelente, cotele oferite de regulă fiind generoase. O strategie bună pentru pariuri live pe baschet este să aștepti până când echipa favorită este condusă și să plasezi un pariu în favoarea ei. Astfel, vei obține o cotă mult mai bună față de cea de la începutul meciului.

 5. Pariul pe echipa favorită

  Casele de pariuri analizează extrem de bine meciurile atunci când oferă cote. Așadar, de regulă, echipa favorită are cele mai mari șanse de a obține victoria. Poți alege 2-3 evenimente cu echipele favorite și să formezi cu ușurință o cotă de cel puțin 2.00.

Cele mai populare tipuri de pariuri baschet

Pariurile pe baschet sunt foarte apreciate și populare, iar casele de pariuri ne oferă multe variante interesante pentru a plasa bilete. De la echipa câștigătoare, handicap meci, total puncte over/under și multe altele, casele de pariuri pe baschet îți pun la dispoziție multe pariuri și cote bune. Pentru mai multe predicții, accesează lista noastră de pe Mightytips.

Pariuri live baschet

pariuri live

Pariurile live baschet online sunt disponibile pentru partidele aflate în desfășurare. Astfel, poți plasa un bilet chiar în timpul meciului, iar cotele îți pot oferi câștiguri excelente. Există și o strategie pentru acest pariu, acolo unde poți miza pe echipa care este condusă, însă are o partidă bună. Pentru acest tip de pariu, poți alege pariuri Neteller și pariuri Mastercard.

10 case de pariuri recomandate pentru site-uri de pariuri baschet

Pentru a-ți menține datele personale și bancare în siguranță, este important să alegi un operator licențiat la ONJN. De asemenea, un site bun pariuri baschet îți va oferi și un bonus excelent de bun-venit. Astfel, multe case de pariuri online îți oferă o platformă completă și sigură. Citește în continuare despre top 10 site-uri pentru pariuri pe baschet.

 1. Site-ul #1 pentru pariuri baschet – 888sport

  888sport oferă o platformă excelentă și de încredere. Astfel, datele tale vor fi mereu o prioritate pentru operator. Operatorul dispune și de o aplicație mobilă, ce poate fi descărcată în mod gratuit. Bonusul de bun-venit este unul generos pentru pariuri sportive, iar metodele de plată sunt securizate.

  888sport pagina principala
 2. Site-ul #2 pentru pariuri baschet – Baumbet

  Baumbet este un operator nu foarte cunoscut, însă de încredere. Fiind licențiat de ONJN, pe platformă veți avea acces la cele mai bune metode pentru a realiza depuneri și retrageri. În plus, cotele pentru pariuri baschet sunt excelente, iar oferta este diversificată.

  Baumbet pagina principala
 3. Site-ul #3 pentru pariuri baschet – Betano

  Betano oferă un site modern și bine securizat, devenind astfel una dintre cele mai renumite platforme din România. Pe site veți găsi o mulțime de evenimente din baschet, iar cotele sunt generoase. De asemenea, operatorul oferă o aplicație mobilă și cele mai bune metode de plată.

  Betano pagina principala
 4. Site-ul #4 pentru pariuri baschet – eFortuna

  Site-ul eFortuna este unul de top, mai ales atunci când vine vorba despre pariuri pe baschet. Cotele oferite de operator sunt excelente, iar oferta este una diversificată. La înregistrare, poți obține un bonus excelent de bun-venit. În plus, poți paria și pe alte sporturi.

  eFortuna pagina principala
 5. Site-ul #5 pentru pariuri baschet – Getsbet

  Pe platforma celor de la Getsbet vei putea paria pe o mulțime de meciuri din baschet. Site-ul este foarte bine optimizat pentru telefonul mobil, iar aici ai acces la cele mai bune metode pentru a depune și retrage. Așadar, operatorul este unul de încredere și apreciat pe site-uri de pariuri baschet.

  Getsbet pagina principala
 6. Site-ul #6 pentru pariuri baschet – MaxBet

  MaxBet oferă o platformă foarte generoasă atunci când vine vorba de cote și bonusuri. Operatorul are un bonus excelent de bun-venit, iar pentru a-l obține ai acces la cele mai bune plăți. Oferta de pariuri sportive este una excelentă, iar operatorul dispune și de o aplicație mobilă ce poate fi descărcată în mod gratuit.

  MaxBet pagina principala
 7. Site-ul #7 pentru pariuri baschet – Stanleybet

  Stanleybet este unul dintre cei mai vechi operatori din România, iar site-ul a rămas în top. Aici poți miza pe cele mai bune bilete, evenimentele din baschet venind in cote excelente. Astfel, site-ul se află în top case de pariuri baschet, iar datele tale sunt protejate.

  Stanleybet pagina principala
 8. Site-ul #8 pentru pariuri baschet - Unibet

  Unibet dispune de o platformă modernă și securizată. Indiferent dacă depui sau retragi, datele tale personale vor fi mereu atent gestionate de către operator. În plus, poți obține și un bonus excelent de bun-venit, iar cotele pentru pariuri baschet sunt foarte bune.

  Unibet pagina principala
 9. Site-ul #9 pentru pariuri baschet – Bwin

  Bwin are o colecție bogată de pariuri pentru baschet și pariuri sportive în general, operatorul fiind apreciat și respectat în topul de site uri de pariuri cu baschet. Fie că alegi să mizezi pe un singur eveniment sau să formezi un bilet din mai multe partide, cotele oferite vor fi de top.

  Bwin pagina principala
 10. Site-ul #10 pentru pariuri baschet – Winmasters

  Site-ul Winmasters se află, de asemenea, în topul celor mai bune site uri de pariuri baschet. Operatorul dispune de o licență din partea ONJN, astfel ca datele tale vor fi mereu protejate. După ce ai căutat cele mai bune ponturi pariuri baschet, poți alege să mizezi pe Winmasters, fiind un site complet și securizat.

  Winmasters pagina principala

Turnee populare în pariuri baschet

Există foarte multe evenimente și turnee în baschet, iar noi vom discuta despre fiecare în parte. Cotele și oferta de pariere diferă în funcție de operator.

Cele mai noi site-uri de pariuri pe baschet

Am pregătit și o listă cu cele mai noi site-uri de pariuri pe baschet. Operatorii din lista de mai jos sunt apreciați, iar pariurile pe baschet vin în cote excelente pentru jucători și poti obține bonusuri excelente.

 1. Site nou #1 pentru pariuri Baschet – MaxBet

  MaxBet și-a mutat activitatea și în mediul online, după ce o bună vreme a activat doar în domeniul cazinoului. Astfel, platforma este una completă și le oferă jucătorilor și o aplicație mobilă gratuită pe iOS și Android. De asemenea, aici poți obține cele mai bune bonusuri și cote baschet.

  noua casă de pariuri MaxBet pagina promoțională
 2. Site nou #2 pentru pariuri baschet – Superbet

  Superbet oferă o platformă sigură, devenind astfel foarte apreciată de jucătorii de pariuri sportive. Operatorul pune la dispoziția jucătorilor o mulțime de tipuri de pariuri, ce vin în cote excelente. De asemenea, depunerile și retragerile sunt realizate în maximă siguranță.

  noua casă de pariuri Superbet pagina promoțională
 3. Site nou #3 pentru pariuri baschet – Betano

  Betano dispune de un site foarte bine optimizat pentru toate dispozitivele. Astfel, cu o conexiune bună la internet și un dispozitiv inteligent, poți paria pe baschet pe o platformă modernă și securizată. În plus, bonusul de bun-venit este generos.

  noua casă de pariuri Betano pagina promoțională
 4. Site nou #4 pentru pariuri baschet – Winmasters

  Winmasters este un site excelent atunci când vine vorba de pariuri sportive, în special baschet. Pe această platformă vei depune și retrage în maximă siguranță, metodele cele mai populare fiind Mastercard, Visa și paysafecard. În plus, cotele oferite pentru pariuri sportive sunt extrem de bune.

  noua casă de pariuri Winmasters pagina promoțională
 5. Site nou #5 pentru pariuri baschet – Getsbet

  Getsbet se află, alături de restul platformelor, în top site-uri de pariuri baschet. Jucătorii pot plasa bilete pe cele mai bune evenimente și se pot bucura de un bonus excelent de bun-venit. Platforma este una modernă și foarte securizată, astfel ca datele tale să fie protejate.

  noua casă de pariuri Getsbet pagina promoțională

Cea mai bună casă de pariuri din românia baschet pentru cote excelente

Pe case de pariuri sportive baschet poți alege o mulțime de evenimente. Totuși, pariează la un operator ce îți oferă acces la cele mai bune cote. Astfel, ai șanse de a obține câștiguri cât mai mari din biletele pe care le plasezi pe casele de pariuri baschet.

Marja casei de pariuri pentru primele ligi de baschet

NBA Euroleague ACB LNB Lega A
StanleyBet 4.44% 4.76% 7.89% 7.50% 5.14%
Unibet 4.44% 4.76% 8.18% 7.50% 5.14%
Bwin 4.56% 4.76% ❌% ❌% 7.18%
Baumbet 5.21% 4.44% ❌% ❌% 4.41%
888Sport 4.44% 4.76% 7.89% 7.50% 5.14%

FAQ

? Cum pot paria pe baschet?
Înregistrează-te pe un site licențiat, confirmă identitatea și realizeză o depunere. Apoi, pariază pe baschet în categoria Pariuri Sportive.
? Care sunt cele mai bune case de pariuri pe baschet?
Există mulți operatori de încredere ce oferă pariuri excelente pe baschet. Alege o platformă ce dispune de un bonus bun.
? Cum pot obține un bonus pentru baschet?
Înregistrează-te la unul dintre operatori, realizează o prima depunere și obține bonusul de bun-venit.
? Care sunt cele mai populare pariuri pe baschet?
Printre cele mai populare tipuri de pariuri se află Câștigător în meci, Șansă dublă și Puncte Peste / Sub.
? Ce inseamnă handicap la pariuri baschet?
Echipa A pierde sau câștigă la o diferență mai mică de 7 puncte, în funcție de pariul plasat.

5 Ratinguri, în medie 5 din 5

AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.