Site-uri de Pariuri Baschet

Există o mulțime de agenții care acceptă pariuri baschet online în România. Află acum tot ce trebuie să cunoști referitor la pariuri sportive baschet în țara noastră.

În ultima perioadă, tot mai mulți români sunt interesați de pariurile sportive online. Acest interes crescut a generat apariția unui număr mare de agenții digitale licențiate. Aproape toate casele de pariuri din România permit utilizatorilor să plaseze pariuri pe meciurile de baschet.

Pariuri Baschet

Acest articol îți va prezenta tot ce trebuie să știi despre:

 • Cele Mai Bune Case De Pariuri Online
 • Istoria Pariurilor În România
 • Ce Sunt Marjele Caselor De Pariuri
 • Top 5 Agenții Online Cu Cele Mai Avantajoase Bonusuri
 • Metode De Plată Pentru pariuri sportive baschet

CELE MAI BUNE SITE-URI DE PARIURI PE Baschet

16 Agenții Disponibile

 • O multitudine de sporturi
 • Pariuri Live
 • Bonusuri și Promoții
 • Aplicații pentru Android și iOS
 • Suport prin Chat Live
 • Aplicație pentru Android și iOS și joc în browser
 • Retragerile durează mult
 • Unele retrageri prin transfer bancar pot dura mai mult
 • Bonusul se acordă doar la anumite metode de depunere
 • VISA
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Neteller
 • MasterCard
 • Maestro

Istoria Pariurilor în România

Cea mai veche casă de pariuri online din România a fost deschisă în anul 2004 și a fost denumită GameBookers. În perioada 2004 – 2015, foarte multe agenții și-au făcut simțită prezența în mediul digital. Unele dintre ele aveau cote incredibil de mari, în timp ce altele operau doar într-un număr limitat de țări. Printre cele mai populare case de pariuri populare în perioada menționată se numără Bwin, Bet365, PinnacleSports și 188bet.

Pariuri Baschet
În anul 2009 a fost înființat Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Această autoritate publică este însărcinată cu supravegherea tuturor operatorilor economici care oferă publicului larg jocuri de noroc sub orice formă (pariuri, jocuri de cazino, sloturi).

În luna mai a anului 2015 a fost aprobată OUG 124 care reglementează pariuri online în România. Astfel, toate agențiile care își desfășoară activitatea în mediul online trebuie să dețină o licență de funcționare emisă de ONJN.

 1. Pariurile sportive în România sunt LEGALE
 2. Impozitarea câștigurilor se face în funcție de suma totală
 3. Vârsta minimă de pariere este de 18 ani
 4. Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc supraveghează activitatea tuturor caselor de pariuri

Până la sfârșitul anului 2019 a fost licențiat un număr de 19 case de pariuri sportive online. Toți acești operatori economici trebuie să respecte reglementările în vigoare. Legislația aplicabilă include 3 aspecte principale: procesul de verificare a identității pariorilor (KYC), comisionarea depunerilor, impozitul pe câștig/venit.

Procesul de verificare a identității pariorilor (KYC – Know Your Customer) a devenit obligatoriu pentru toate casele de pariuri online din România. Scopul acestuia este de a preveni activitățile frauduloase și a limita accesul persoanelor minore (sub 18 ani) la platformele de pariuri. Această verificare vizează atât identitatea jucătorilor (vârstă, nume, prenume), cât și calitatea de cetățean român.

Comisionarea depunerilor este obligatorie conform actelor normative în vigoare și reprezintă 2% din valoarea totală a sumei depuse. Această taxă este reglementată de actul normativ OUG nr. 114/2018. Astfel, comisionul se va reține automat la efectuarea unei depuneri în conturile individuale de jucători deschise la toate platformele care oferă jocuri de noroc online. Sumele colectate se vor vira către Bugetul de Stat.

Impozitul pe câștig/venit este reglementat de Legea privind Veniturile Persoanelor Fizice din România. Legislația în vigoare la momentul actual obligă casele de pariuri online să impoziteze fiecare retragere a câștigurilor.

Astfel, nu mai trebuie să declari personal toate veniturile din pariuri, întrucât agenția online deja oprește impozitul aferent și îl virează către ANAF.

faq

? Pot plasa pariuri sportive online fără să trimit copii ale documentelor personale?

Nu. Legislația în vigoare la acest moment în România interzice caselor de pariuri online să permită plasarea de pariuri sportive fără a efectua în prealabil verificarea identității clienților.

? Ce impozite se vor reține dacă retrag câștigurile?

În funcție de suma pe care o retragi, impozitul reprezintă:

 • 1% (mai puține de 66,750 RON)
 • 5 RON + 16% (66,750 – 445,000 RON)
 • 61,178,5 + 25% (mai mult de 445,000 RON)
? Casa de pariuri mi-a limitat contul. Ce pot face?

În funcție de activitatea pe care ai desfășurat-o pe platformă, este posibil să fi încălcat regulamentul de funcționare al casei de pariuri. Îți recomandăm să iei legătura cu departamentul de relații cu clienții pentru a afla mai multe detalii.

? În funcție de activitatea pe care ai desfășurat-o pe platformă, este posibil să fi încălcat regulamentul de funcționare al casei de pariuri. Îți recomandăm să iei legătura cu departamentul de relații cu clienții pentru a afla mai multe detalii.

Da. Dacă utilizezi un card în valută (EUR, USD, GBP, etc.) atunci casa de pariuri va fac automat conversia. Recomandarea noastră este să verifici cu atenție lista de comisioane aplicabilă tranzacțiilor în valută.

? Ce casă de pariuri oferă cele mai bune cote?

În funcție de meciurile pe care plasezi pariuri, poți beneficia de cote excelente la mai multe case de pariuri. Trebuie să ții cont de marja agenției și de cotele aferente evenimentului.

Case de Pariuri Sportive Online pe Baschet în 2021

Cele mai multe case de pariuri online oferă un bonus substanțial pariorilor care își deschid un cont nou.

Totuși, ține cont că nu este permis un număr mai mare de 1 cont/persoană. În tabelul următor poți vedea cele mai avantajoase bonusuri disponibile la casele de pariuri sportive online, precum și nivelul de credibilitate al agențiilor.

 BonusCredibilitate
SuperBetBonus pentru primele depuneri (maxim 500 RON)9.5/10
Unibet100% Prima Depunere (maxim 300 RON)10/10
eFortunaBonus 100% (maxim 500 RON)9,5/10
StanleyBetProfit 500% pentru primul bilet (maxim 300 RON)9/10
888SportsBonus 100% Prima Depunere (maxim 1,000 RON)9.5/10
 1. 1
  Bonus 100% (maxim 1,000RON)
  Obţine
 2. 2
  Bonus 100% (maxim 500RON)
  Obţine
 3. 3
  Bonus 100% (maxim 500RON)
  Obţine
 4. 4
  Bonus 100% (maxim 500RON)
  Obţine
 5. 5
  Bonus 100% (maxim 500RON)
  Obţine

Top 5 Case de Pariuri cu Cele Mai Bune Bonusuri pentru Prima Depunere

5. Unibet
Bonus 100% (maxim 300 RON)

Casa de pariuri Unibet pune la dispoziția pariorilor români un bonus în valoare de 100% din suma aferentă primei depuneri. Bonusul nu poate depăși valoarea de 300 RON. Doar conturile deschise cu cel mult 30 de zile înaintea revendicării promoției sunt eligibile pentru a primi bonusul.

Poți revendica oferta indiferent de metoda de plată pe care o folosești pentru efectuarea primei depuneri.

4. Stanleybet
Profit 500% pentru primul bilet (maxim 300 RON)

Casa de pariuri online StanleyBet permite utilizatorilor să revendice un bonus în valoare de 500% din câștigul aferent primului pariu plasat. Dacă primul bilet este câștigător, atunci te vei bucura de un profit de 5 ori mai mare. În caz contrar, oferta va deveni indisponibilă.

Promoția este valabilă doar pentru pariorii care și-au deschis un cont cu cel mult 30 de zile înainte de a finaliza procesul KYC și de a efectua prima depunere. Pariul trebuie plasat în cel mult 15 zile de la efectuarea depunerii. Bonusul nu poate depăși 300 RON.

3. SuperBet
Bonus Trei Depuneri (maxim 500 RON)

Casa de pariuri SuperBet oferă pariorilor români un bonus de 100% valabil doar pentru prima depunere.

Astfel, pentru primul depozit, aceștia vor primi un bonus în valoare de 50% din suma depusă (maxim 200 RON). Pentru cea de-a doua tranzacție, pariorii vor primi încă 50% din suma pe care aceștia o depun (până la 200 RON). Pentru cel de-al treilea depozit, bonusul reprezintă 100% din suma pe care o tranzacționezi, însă limita scade până la 100 RON.

Sunt eligibile pentru această ofertă toate conturile create cu cel mult 30 de zile în urmă și care au finalizat procesul de verificare a identității.

2. Fortuna
Bonus 100% (maxim 500 RON)

Agenția de pariuri online Fortuna pune la dispoziția pariorilor care își deschid un cont nou un bonus în valoare maximă de 500 RON. Sunt eligibile doar conturile deschise cu cel mult 30 de zile înainte de a efectua depunerea și care finalizează procesul obligatoriu de confirmare a datelor.

Bonusul reprezintă 100% din suma depusă și apare în cont sub formă de credit bonus. Acesta trebuie rulat pentru a putea fi retras în contul bancar.

888sport

Bonus 100% (maxim 1,000 RON)

Casa de pariuri sportive 888Sports ademenește clienții noi cu cel mai bun bonus de bun-venit de pe piață. Acesta reprezintă 100% din suma aferentă primei depuneri în limita a 1,000 RON. Toate metodele de plată sunt eligibile pentru revendicarea acestui bonus. Pentru a revendica bonusul trebuie să deschizi și să confirmi un cont nou pe platforma de pariuri online 888Sports, iar apoi să efectuezi o depunere în valoare de cel mult 1,000 RON.

Metode de plată pentru Pariuri pe Baschet în 2021

Casele de pariuri licențiate din România pun la dispoziția utilizatorilor un număr mare de metode de plată. Acestea pot fi folosite atât pentru depuneri, cât și pentru retrageri.

Cele mai populare metode în rândul pariorilor români sunt:

 • Cardurile bancare
  • VISA
  • MasterCard
 • Portofelele electronice
  • Neteller
  • Skrill
 • Cartelele preplătite (Paysafecard)

Fiecare metodă de plată are atât avantaje și dezavantaje. Unele îți permit să transferi bani rapid din contul de pariuri în contul personal și invers (portofelele electronice Skrill și Neteller), în timp ce altele îți oferă comisioane minime atât la depunere cât și la retragere (cardurile bancare VISA și MasterCard).

Pariuri Baschet
Dacă preferi să păstrezi confidențiale datele tale bancare și să nu folosești contul bancar în depunerile efectuate la casele de pariuri, îți recomandăm să folosești sistemul Paysafecard.

Tranzacțiile realizate prin intermediul acestei platforme nu necesită folosirea datelor tale bancare sau personale.

Ține cont că anumite case de pariuri nu permit utilizatorilor să retragă câștigurile cu ajutorul Paysafecard, fiind necesară utilizarea unui cont bancar valid.

 • Cardurile fizice VISA sunt în topul celor mai folosite metode de plată din țara noastră. Toate transferurile beneficiază de comisioane infime (inexistente în majoritatea cazurilor).…

  Mai mult
 • Cardurile bancare emise de MasterCard sunt printre cele mai populare metode de plată folosite în lume. Acestea pot fi utilizate atunci când plătești bunuri și…

  Mai mult
 • Cardul Paysafe este opțiunea potrivită pentru pariorii care preferă să nu folosească datele bancare atunci când depun fonduri. Poți achiziționa cartele preplătite de la o…

  Mai mult
 • Neteller este un portofel electronic foarte cunoscut la nivel global. Principalul avantaj este reprezentat de timpul de procesare mic. Astfel, banii ajung instant în contul…

  Mai mult
 • Skrill este o altă metodă de plată foarte populară în rândul pariorilor din România. Acesta este un portofel electronic similar cu Neteller. Comisioanele aplicabile tranzacțiilor…

  Mai mult

Pariuri pe Baschet în România direct de pe telefonul mobil

Majoritatea caselor de pariuri licențiate în țara noastră pun la dispoziția clienților aplicații dedicate telefoanelor mobile (smartphone). Cu ajutorul acestor aplicații, pariori români pot plasa pariuri, pot vedea statistici și au acces la toate funcțiile platformei desktop.

Aplicațiile caselor de pariuri includ, de obicei, funcții precum:

 • Live Streaming (transmisiuni live ale meciurilor)
 • Statistici în timp real
 • Plasare pariuri
  • Pre-meci
  • Live
 • Operațiuni cu fonduri
  • Depunere
  • Retragere

Cele mai populare agenții cu servicii de pariuri baschet online din România care oferă aplicații dedicate telefoanelor mobile sunt:

 • Betano
 • WinMasters
 • GetsBet
 • Unibet
 • MaxBet

Pariuri Sportive pe baschet: Cele Mai Bune Cote

Casele de pariuri sunt entități economice care vizează profitul pe termen lung. Departamentele abilitate să stabilească cotele evenimentelor calculează probabilitățile tuturor evenimentelor. Totuși, probabilitățile nu reflectă întotdeauna rezultatul real. Astfel, pentru a crește nivelul de siguranță al profitului, casele de pariuri adaugă marje de pariere.

O marjă de pariere cât mai mică îți asigură un profit mai mare. Poți calcula chiar tu marja de pariuri practicată de o anumită casă de pariuri folosind următoarea ecuație general valabilă: (1÷cotă1)⋅100 + (1÷cotăX)⋅100 + (1÷cotă2)⋅100. Valoarea marjei agenției diferă de la caz la caz. Totuși, datorită competiției semnificative între casele de pariuri online, diferite agenții practică marje similare.

Atunci când alegi o casă de pariuri, este foarte important să iei în considerare acest aspect pentru a înțelege profitul potențial raportat la riscurile pe care ți le asumi. Este foarte important să compari casele de pariuri prin prisma celor doi factori principali care îți aduc profit: cotele oferite și marja agenției.

În topul caselor de pariuri care practică cele mai mici marje se află:

 1. Unibet
 2. NetBet
 3. SuperBet
 4. GetsBet
 5. 888Sports

Unibet

Agenția de pariuri baschet online online Unibet pune la dispoziția pariorilor români cote foarte bune comparativ cu principalii competitori de pe piața jocurilor de noroc desfășurate în mediul digital. Marjele de pariere se situează în jurul valorii de 4%. Aceasta oferă un bonus de bun venit în valoare de până la 300 RON (100% din suma depusă). Îți recomandăm să arunci un ochi peste oferta cu evenimente de baschet pariuri. Ai ocazia să găsești cote impresionante pentru meciuri al căror rezultat este ușor de preconizat.

Cele Mai Bune Site-uri de Pariuri pentru Bilete cu Selecții Multiple

Când plasezi pariuri pe evenimente de baschet pe site-urile de pariuri sportive licențiate în România, poți utiliza același bilet pentru mai multe selecții. Va fi calculată o cotă totală, iar profitul tău va crește odată cu numărul de meciuri pe care pariezi.

Dacă biletul pe care îl plasezi conține următoarele selecții:

 • Houston Rockets câștigă (cotă 1.50)
 • LA Lakers și Chicago Bulls fac egal (cotă 3.50)
 • Boston Celtics câștigă (cotă 1.80)
 • Miami Heat câștigă (cotă 1.70)

Atunci cota totală a pariului va fi 1.5 x 3.5 x 1.8 x 1.7 = 16.065. În cazul în care alegi să mizezi 10 RON pe acest bilet, câștigul potențial va fi de 160.65 RON.

Foarte multe din casele de pariuri sportive din România permit pariorilor să revendice bonusuri atunci când câștigă bilete cu mai multe selecții. Îți recomandăm să consulți secțiunea Promoții a agenției de pariuri online la care obișnuiești să joci pentru a fi la curent cu toate ofertele disponibile.

Atunci când vine vorba de oferta de baschet pariuri putem afirma că este foarte variată comparativ cu alte sporturi mai puțin cunoscute (hockey, eSports, etc.). Poți folosi acest fapt în avantajul tău pentru a obține câștiguri cu ajutorul selecțiilor multiple. Asigură-te că citești cu atenție termenii și condițiile aplicabile fiecărei oferte pentru a te asigura că pariul tău este eligibil pentru a revendica bonusul.

3 evaluări, în medie 5 din 5

Cele Mai Bune Pariuri Gratuite & Oferte în România hungary

Autorul Recenziei

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Practic fotbal încă de când eram mic, ceea ce înseamnă că aceasta este pasiunea mea principală și în prezent și încerc să fac tot posibilul pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în acest domeniu.

cmazilescu92@gmail.com