Curse de cai pe site-urile de pariuri

Autor: Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.

Actualizat: 30.12.2021

Atât cursele, cât și pariurile pe curse de cai se bucură de o mare popularitate peste hotare. În România însă, popularitatea acestui sport a scăzut drastic după căderea comunismului. Caii de curse și pariurile,au început să facă din nou apariții timide și în România abia în ultimii ani.

Acest articol va urmări următoarele puncte:

 • O istorie a pariuri curse de cai online.
 • Strategii pentru câștiguri garantate.
 • Site-urile cu cele mai bune bonusuri.
 • Modalități de plată.
Licentiat Romania
Revizuit cu experți
Securizat și de încredere
Retrageri rapide

Listă de site-uri cu curse de cai pariuri

Găsit: 3 Case de pariuri

Betfair

8.1/10

 • Transmisiuni live ale evenimentelor
 • Aplicaţii pentru Android şi iOs
 • Exchange și Sportsbook
 • Interfață foarte bine optimizată
 • Multe reclamații pe Internet
 • Paysafecard
 • Neteller
 • Skrill
 • VISA
 • Maestro
 • MasterCard

Nu este valid în regiunea ta

Verifică alte case de pariuri

Betfair recenzie

O istorie a pariurilor în cursele de cai

Cursele de cai pot fi datate încă de când omenirea a învățat să călărească. Indiferent dacă au fost curse clasice, curse de obstacole sau de viteză, spectatorii au fost mereu entuziasmați de un asemenea eveniment. Pariatul pe cai este încă văzut drept ”sportul regilor”.

Indiferent dacă acestea au fost ținute pe stradă sau în locuri special amenajate, cum ar fi pistele de curse, oamenilor le-a făcut mereu plăcere să parieze pe caii pe care i-au considerat a fi câștigători.

Odată cu popularitatea, au apărut și controversele legate de cursele de cai. Aceste curse depind nu numai de pariurile câștigătoare, dar și de evenimente propriu-zise, care au premii substanțiale pentru caii câștigători. Aceste premii pot ajunge în zilele noastre până la 1.000.000 de dolari.

Există controverse și asupra diferitelor materiale din care este construită pista de curse, în special a materialelor sintetice. Spectatorii, pariorii și chiar deținătorii de cai au opinii diferite legate de cele trei tipuri de piste: iarbă, pământ și material sintetic.

 1. Calul câștigător al cursei de la Belmont este îmbrăcat într-o mantie de garoafe. Această mantie poate avea până la 700 de garoafe.
 2. În fiecare an pariurile la aceste curse ajung până la 100 miliarde de dolari.
 3. Indiferent de data la care este născut, ziua de naștere a fiecărui cal este considerată a fi 1 ianuarie în emisfera nordică și 1 august în emisfera sudică. Acest standard a fost adoptat pentru a ține transparentă evidența cailor.
 4. Un cal obișnuit de curse poate trăi până la 30 de ani, dar se pensionează în jurul vârstei de 15. Niciun cal mai bătrân de 18 ani nu a câștigat vreo cursă.

Popularitatea acestui sport aduce cu sine și pariuri vulnerabile la fraudă. Pariurile nu au devenit cu adevărat populare până la legalizarea acestora. Odată legalizate, pariurile au fost catalogate ca fiind mai sigure, iar legislația a impus caselor de pariuri o politică mai transparentă.

Pariuri curse de cai online au evoluat și ele de la simple jocuri între stăpânii cailor, până la strategiile complexe de astăzi. Cotele erau impuse de casele de pariuri iar acestea erau cunoscute încă de dinaintea începerii cursei. Aceste cote se schimbau foarte rar. O casă de pariuri pe care vei putea găsi cele mai bune curse de cai şi cote competitive este chiar Baumbet online

Caii au fost și ei împerecheați special pentru a scoate în evidență cele mai bune caracteristici ale rasei din care fac parte, astfel încât anumite rase de cai excelează la curse diferite.

FAQ

? Poți să ajungi la câștiguri mari pariind pe cai?

Da, trebuie doar să fii atent la schimbările constante din topuri și să înțelegi perfect regulile pentru pariuri curse de cai online.

? Care este cel mai sigur mod de a paria?

Cel mai sigur mod este acela de a paria pe calul ce are deja mai multe câștiguri la activ pe acea cursă. De cele mai multe ori îți poți dubla câștigurile.

? Cum îți dai seama care dintre cai este un potențial câștigător?

Trebuie urmărit istoricul calului la curse. De asemenea, tipul de curse la care participă, tipul de pistă pe care participă, dar și reputația antrenorului și a jockey-ului.

? Poți paria pe un cal care va pierde?

Se poate paria împotriva unui cal. Odată identificați cei trei favoriți ai cursei se pariază împotriva a doi dintre ei pentru a ridica cotele celui de-al treilea.

? Poate un antrenor să parieze pe proprii cai?

Un antrenor poate paria pentru caii pe care îi antrenează, dar îi este interzis să parieze împotriva propriilor cai. Aceste reguli se aplică și deținătorilor cailor, dar și jockeylor.

Cele mai bune strategii pentru câștiguri garantate:

Pariurile pe curse de cai pot fi greu de înțeles pentru un parior începător, dar acest lucru poate fi schimbat cu răbdare și determinare în înțelegerea regulilor și a modului de funcționare a acestor curse.

Mai jos poți vedea strategiile pentru pariurile sportive în curse de cai:

 • Câștigătorii recenți – o strategie foarte simplă. Poți să verifici orice cal ce a câștigat în cursele recente și să pariezi pe acesta. Calul are șanse foarte mari să se afle în topul favoriților.
 • Pariul împotrivă – Cu această strategie pariezi împotriva unui cal. Odată ce ai selectat o cursă și primii 3 favoriți, trebuie să le analizezi cotele. Trebuie să pariezi împotriva calului cu cele mai slabe cote dintre cei trei.
 • Pariul pe pierzător – Înseamnă să pariezi pe un cal ce a pierdut la ultima cursă dar care a câștigat în trecut. Tot ce trebuie să faci este să verifici istoricul acelui cal și clasarea lui în diferitele curse la care a participat.
 • Sistemul olandez – Această strategie este una dintre cele mai de succes din industrie. Este totuși o strategie ce implică cunoștințe matematice mai complexe. E nevoie de o cursă cu mai mult de 10 cai din care se aleg doi cu cele mai bune cote dintre toți participanții.
 • Parteneriatul între jockey și cal – Strategia se bazează pe relația dintre cal și jockey. Un jockey ce a participat la mai mult de 2 curse cu același cal știe la ce să se aștepte pe parcursul cursei și cum să împingă calul spre cele mai bune rezultate.

Top 4 site-uri de pariuri

 1. 1

  BONUS 100% la 300 RON

 2. 2

  BONUS 100% la 500RON

 3. 3
 4. 4

  BONUS 100% la 500 RON

Site-uri cu cele mai bune bonusuri

Pariuri curse de cai online online devin din ce în ce mai preferate în rândul jucătorilor, fie că o fac de pe calculator, telefon sau tabletă. Marea majoritate a caselor de pariuri au și o variantă online care să satisfacă nevoile clienților.

Interfața acestor site-uri de pariuri se adaptează în funcție de ecranul pe care îl folosești, oferind aceleași beneficii ca o casă de pariuri reală. Stream-urile online, rezultatele și statisticile rămân ușor de accesat indiferent de dispozitiv. Astfel poți paria chiar și atunci când ești în mișcare.

Toate casele de pariuri online oferă bonusuri și pariuri gratuite noilor utilizatori pentru a încuraja folosirea aplicației sau a site-ului. Totuși, aceste bonusuri variază de la site la site și necesită ca jucătorul să îndeplinească anumite condiții pentru a putea beneficia de ele.

Pariurile pe cursele de cai sunt unele dintre cele mai antrenante sporturi. Cu o cifră de aproape 10 miliarde de dolari în pariuri, nu e de mirare că majoritatea caselor de pariuri oferă utilizatorilor opțiunea de a paria la cursele de cai.

Următoarele site-uri de pariuri online oferă posibilitatea de a paria la curse:

 • Betano
 • Sportingbet
 • Baumbet
 • eFortuna
 • Maxbet

Cel mai bun bonus

Oferă un bonus de 500 RON la înscrierea pe site sau în aplicație. Trebuie doar să dovedești că ai peste 18 ani și să depui o sumă de peste 50 de RON în contul tău pentru a putea primi acest bonus. Trebuie să știi că acest bonus nu poate fi retras din cont, ci trebuie folosit pe site-ul de pariuri sau în casino.

Modalități de plată pentru pariuri curse de cai online

 • Cardul de credit reprezintă un mod rapid și sigur de a depune sau retrage bani pe site-ul de pariuri.

  Arată mai mult
 • Un portofel online ce se mândrește cu rapiditatea în tranzacții, indiferent dacă sunt depuneri sau retrageri.

  Arată mai mult
 • Portofel online, contul este gratuit. Tranzacțiile folosind această metodă sunt rapide și sigure.

  Arată mai mult
 • Asemenea Visa, și la Mastercard beneficiezi de siguranță și rapiditate în tranzacții.

  Arată mai mult

6 Ratinguri, în medie 5 din 5

CELE MAI BUNE PARIURI GRATUITE & OFERTE ÎN ROMÂNIA Țara ta

AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.

Logare

E-mail

Parolă

Confirmare parolă