Curse de cai pe site-urile de pariuri

Actualizat:

Există o mulțime de case de pariuri curse de cai online în România. Acest articol îți va prezenta tot ce trebuie să cunoști referitor la acest subiect.

Atât cursele, cât și pariuri curse de cai online se bucură de o mare popularitate peste hotare. În România însă, popularitatea acestui sport a scăzut drastic după căderea comunismului. Caii de curse și pariurile,au început să facă din nou apariții timide și în România abia în ultimii ani.

Listă de site-uri cu curse de cai pariuri

Găsit: 11 Case de pariuri

Curse de cai site-uri de pariuri - Ghidul complet

Actualizat:

curse de cai pe

Această recenzie reprezintă ghidul suprem pentru pariuri pe curse de cai. Așadar, tu vei putea obține informații despre acest sport, case de pariuri și cum poți obține cele mai bune bonusuri.

De asemenea, am ales și cele mai bune agenții unde poți paria în siguranță. Astfel, dacă alegi o platformă de încredere, vei reuși să să îți protejezi datele și să pariezi în maximă siguranță la pariuri pe cai.

O istorie a pariurilor în cursele de cai

curse de cai istoria pariurilor

Cursele de cai pot fi datate încă de când omenirea a învățat să călărească. Indiferent dacă au fost curse clasice, curse de obstacole sau de viteză, spectatorii au fost mereu entuziasmați de un asemenea eveniment. Pariatul pe cai este încă văzut drept ”sportul regilor”.

Indiferent dacă acestea au fost ținute pe stradă sau în locuri special amenajate, cum ar fi pistele de curse, oamenilor le-a făcut mereu plăcere să parieze pe caii pe care i-au considerat a fi câștigători.

Odată cu popularitatea, au apărut și controversele legate de cursele de cai. Aceste curse depind nu numai de pariurile câștigătoare, dar și de evenimente propriu-zise, care au premii substanțiale pentru caii câștigători. Aceste premii pot ajunge în zilele noastre până la 1.000.000 de dolari.

Există controverse și asupra diferitelor materiale din care este construită pista de curse, în special a materialelor sintetice. Spectatorii, pariorii și chiar deținătorii de cai au opinii diferite legate de cele trei tipuri de piste: iarbă, pământ și material sintetic.

 1. Calul câștigător al cursei de la Belmont este îmbrăcat într-o mantie de garoafe. Această mantie poate avea până la 700 de garoafe.
 2. În fiecare an pariurile la aceste curse ajung până la 100 miliarde de dolari.
 3. Indiferent de data la care este născut, ziua de naștere a fiecărui cal este considerată a fi 1 ianuarie în emisfera nordică și 1 august în emisfera sudică. Acest standard a fost adoptat pentru a ține transparentă evidența cailor.
 4. Un cal obișnuit de curse poate trăi până la 30 de ani, dar se pensionează în jurul vârstei de 15. Niciun cal mai bătrân de 18 ani nu a câștigat vreo cursă.

Popularitatea acestui sport aduce cu sine și pariuri vulnerabile la fraudă. Pariurile nu au devenit cu adevărat populare până la legalizarea acestora. Odată legalizate, pariurile au fost catalogate ca fiind mai sigure, iar legislația a impus caselor de pariuri o politică mai transparentă.

Pariuri curse de cai online au evoluat și ele de la simple jocuri între stăpânii cailor, până la strategiile complexe de astăzi. Cotele erau impuse de casele de pariuri iar acestea erau cunoscute încă de dinaintea începerii cursei. Aceste cote se schimbau foarte rar. O casă de pariuri pe care vei putea găsi cele mai bune curse de cai şi cote competitive este chiar Baumbet online

Caii au fost și ei împerecheați special pentru a scoate în evidență cele mai bune caracteristici ale rasei din care fac parte, astfel încât anumite rase de cai excelează la curse diferite.

🏛️ Prezentat: 1711
🏢 Supravegherea organizațiilor: Federația Ecvestră Internațională
📶 Acoperire case de pariuri: Mare
Popular în: Regatul Unit, SUA, Australia
🌎 Campionatul Mondial: Cupa Mondială din Dubai, Cupa Melbourne
🏅 Disciplina olimpică: Nu

Cum pariez pe pariuri sportive curse de cai?

Este timpul să îți prezint și pașii pentru a paria pe cai online. Pentru a te înregistra pe un site de încredere, acolo unde poți obține un bonus excelent și metode bune de plată, urmează pașii de mai jos și bucură-te de pariuri pe curse de cai.

 1. Înregistrează-te pe platformă

  După ce ai ales un site din listă, înregistrează-te pe platformă utilizând datele personale. Apoi, este necesar să îți validezi contul de jucător și identitatea. Stai fără grijă, datele tale personale vor fi atent gestionate.

 2. Depune & obține un bonus

  După ce ți-ai completat profilul de jucător pe site, ești gata să depui. Multe dintre site-uri oferă metode excelente de plată pentru depuneri și retrageri. Astfel, poți realiza pariuri cu Maestro, pariuri cu Paypal sau pariuri cu Paysafecard în maximă siguranță, și poți obține și un bonus prin aceste depuneri.

 3. Pariază pe cursele de cai

  Dacă ai urmat pașii de mai sus, ești gata să pariezi pe pariurile pe cursele de cai. Apasă click în secțiunea de pariuri virtuale, alege cursele de cai și obține cele mai bune cote de la operatori de încredere. Astfel, alege tipul de pariu, miza și plasează primul bilet pe pariuri curse de cai online.

Top 5 aplicații mobile pentru pariuri pe cai

Există multe metode prin care puteți paria la site-uri de pariuri pe cai. Multe platforme oferă și o aplicație mobilă proprie, ce poate fi descărcată în mod gratuit de pe magazinele de Android și iOS.

 1. #1 Aplicație de pariuri pe cai – 888sport

  Dacă cauți o aplicație foarte bine securizată și cu un aspect modern, atunci 888sport este operatorul perfect. Poți descărca aplicația în mod gratuit din magazinele iOS și Android. Astfel, aici vei avea parte de cele mai bune evenimente și cote pentru pariuri pe cai.

  888sport aplicatie mobila
 2. #2 Aplicație de pariuri pe cai – Betano

  Aplicație celor de la Betano se află în topul aplicațiilor recomandate pentru pariuri pe cai. Aici vei putea obține cele mai bune bonusuri de bun-venit pentru acest sport, iar cotele sunt generoase. De asemenea, oferta de pariere este una diversificată, iar metodele de plată sunt securizate.

  Betano aplicatie mobila
 3. #3 Aplicație de pariuri pe cai – MaxBet

  Atunci când vine vorba de pariuri pe cai, aplicația celor de la MaxBet este una excelentă. Poate fi descărcată în mod gratuit și nu consumă mult spațiu, iar în același timp este modernă și foarte bine organizată. Din aplicație poți plasa cele mai bune pariuri pe cai, iar bonusurile sunt excelente.

  MaxBet aplicatie mobila
 4. #4 Aplicație de pariuri pe cai – Unibet

  Unibet oferă, de asemenea, o aplicație foarte bine optimizată. Aici vei avea cele mai bune metode pentru depuneri și retrageri, iar cotele oferite pentru pariuri pe cai sunt extrem de bune. În plus, operatorul este foarte apreciat pe piața din România.

  Unibet aplicatie mobila
 5. #5 Aplicație de pariuri pe cai – eFortuna

  Aplicația celor de la eFortuna pentru pariuri pe cai este excelentă, iar jucătorii ce folosesc această aplicație o recomandă cu drag. Este disponibilă pe cele mai importante platforme și poate fi descărcată în mod gratuit. Oferta pentru pariuri pe cai este una diversificată, iar cotele sunt mari.

  eFortuna aplicatie mobila

Cele mai bune strategii pentru câștiguri garantate:

Pariurile pe curse de cai pot fi greu de înțeles pentru un parior începător, dar acest lucru poate fi schimbat cu răbdare și determinare în înțelegerea regulilor și a modului de funcționare a acestor curse.

horce si sfaturi de pariuri

Mai jos poți vedea strategiile pentru pariurile sportive în curse de cai:

 1. Câștigătorii recenți

  o strategie foarte simplă. Poți să verifici orice cal ce a câștigat în cursele recente și să pariezi pe acesta. Calul are șanse foarte mari să se afle în topul favoriților.

 2. Pariul împotrivă

  Cu această strategie pariezi împotriva unui cal. Odată ce ai selectat o cursă și primii 3 favoriți, trebuie să le analizezi cotele. Trebuie să pariezi împotriva calului cu cele mai slabe cote dintre cei trei.

 3. Pariul pe pierzător

  Înseamnă să pariezi pe un cal ce a pierdut la ultima cursă dar care a câștigat în trecut. Tot ce trebuie să faci este să verifici istoricul acelui cal și clasarea lui în diferitele curse la care a participat.

 4. Sistemul olandez

  Această strategie este una dintre cele mai de succes din industrie. Este totuși o strategie ce implică cunoștințe matematice mai complexe. E nevoie de o cursă cu mai mult de 10 cai din care se aleg doi cu cele mai bune cote dintre toți participanții.

 5. Parteneriatul între jockey și cal

  Strategia se bazează pe relația dintre cal și jockey. Un jockey ce a participat la mai mult de 2 curse cu același cal știe la ce să se aștepte pe parcursul cursei și cum să împingă calul spre cele mai bune rezultate.

Cele mai populare tipuri de pariuri pariuri pe cai

Pariurile pe cai sunt foarte populare, iar casele de pariuri ne oferă cât mai multe variante interesante pentru pariuri. De la calul câștigător, pariul dublu, și multe altele, casele de pariuri pe cai îți pun la dispoziție multe cote bune.

Pariuri live pe cai

curse de cai pariuri live

Pariurile live pe cai online sunt disponibile pe multe platforme de joc. Astfel, poți plasa un bilet chiar în timpul cursei, iar cotele îți pot oferi câștiguri excelente. Poți miza pe calul tău favorit chiar în timp ce acesta conduce, sau, de ce nu, este condus. În acest fel, poți obține o cotă mai mare, iar profitul să fie unul mai mare. Caută un opertor ce îți oferă acest tip pariuri și joacă la pariuri live pe cai.

10 case de pariuri recomandate pentru site-uri de pariuri pe cai

Am ales cele mai bune 10 case de pariuri pentru pariuri pe cai. Este important să alegi un operator licențiat la ONJN, astfel ca datele tale personale și bancare să fie mereu protejate. Pariurile pe cai oferă cote generoase, iar operatorii de mai jos dispun de cele mai bune metode de plată. De asemenea, pe acest site poți citi și despre case de top pentru pariuri cash out.

 1. Site-ul #1 pentru pariuri pe curse de cai– 888sport

  Pentru pariuri pe curse de cai, operatorul 888sport oferă o mulțime de pariuri & cote excelente. Așadar, poți paria pe acest sport pe un site bine organizat și securizat. De asemenea, bonusul de bun-venit la diverse sporturi este unul generos, iar metodele de plată sunt diversificate.

  888sport pagina principala
 2. Site-ul #2 pentru pariuri curse de cai – Baumbet

  Baumbet este o platformă apreciată de jucătorii din România. Aici, utilizatorii au la dispoziție cele mai bune metode de plată pentru depuneri și retrageri, iar platforma este modernă și bine orgnaizată. De asemenea, cotele pentru pariuri pe curse de cai sunt generoase.

  Baumbet pagina principala
 3. Site-ul #3 pentru pariuri curse de cai – Betano

  Betano se află în topul celor mai bune case de pariuri de cai, iar acest lucru estevde înțeles. Operatorul este foarte apreciat în industria din România, oferind jucătorilor o mulțime de cote și pariuri bune. De asemenea, poți obține și o aplicație mobilă în mod gratuit de la operator.

  Betano pagina principala
 4. Site-ul #4 pentru pariuri curse de cai – eFortuna

  eFortuna are un site foarte bine optimizat pentru telefonul mobil, devenind astfel un site securizat și popular. Astfel, pe această platformă veți găsi cote excelente pentru pariuri sportive curse de cai, iar bonusuri case de pariuri de bun-venit sunt excelente. Pariază în maximă siguranță pe o platformă modernă și apreciată.

  eFortuna pagina principala
 5. Site-ul #5 pentru pariuri curse de cai – GetsBet

  Lista de site-uri pariuri curse de cai continuă și cu operatorul GetsBet. Pe această platformă vei avea acces la cele mai bune metode pentru a depune și retrage, iar datele tale vor fi mereu în siguranță. De asemenea, oferta de pariere este una diversificată și cotele sunt foarte bune.

  GetsBet pagina principala
 6. Site-ul #6 pentru pariuri curse de cai – MaxBet

  MaxBet este recunoscut, în primul rând, drept un operator ce oferă bonusuri excelente. Pe lângă asta, operatorul s-a concentrat foarte mult și pe pariuri sportive și virtuale, pe lângă secțiunea de cazinou. Așadar, poți obține cele mai bune pariuri și cote pentru acest sport.

  MaxBet pagina principala
 7. Site-ul #7 pentru pariuri curse de cai – Stanleybet

  Stanleybet este un operator popular și apreciat, platforma online oferindu-le jucătorilor acces la cele mai bune pariuri. Site-ul este unul modern, iar cotele oferite pentru pariuri pe curse de cai sunt generoase. De asemenea, poți obține și un bonus excelent de bun-venit.

  Stanleybet pagina principala
 8. Site-ul #8 pentru pariuri curse de cai - Unibet

  Unibet se află în top case de pariuri online. Platforma este bine optimizată pentru telefonul mobil, dar operatorul oferă și o aplicație gratuită. Cât despre pariuri pe curse de cai, acestea sunt diversificate și vin în cote foarte bune. De aemenea, ai cele mai bune metode de plată pe acest site.

  Unibet pagina principala
 9. Site-ul #9 pentru pariuri curse de cai – Bwin

  Atunci când vine vorba de pariuri curse de cai, Bwin este, de asemenea, un operator excelent. Ai la dispoziție o mulțime de cote excelente pentru pariuri pe curse de cai, cât și o mulțime de bonusuri. Site-ul poate fi accesat de pe mobil, tabletă sau calculator și este foarte bine optimizat.

  Bwin pagina principala
 10. Site-ul #10 pentru pariuri curse de cai – Winmasters

  Winmasters are o categorie excelentă de pariuri virtuale, iar pariuri pe curse de cai sunt diversificate. Platforma dispune de o licență din partea ONJN, iar datele tale sunt protejate mereu pe acest site. De asemenea, bonusul de bun-venit oferit de operator este unul foarte bun, iar plățile sunt sigure.

  Winmasters pagina principala

Turnee populare în pariuri pe cai

Turneele de cai ne pot oferi câștiguri excelente, alături de o ofertă diversificată de pariere. În continuare vom discuta despre cele mai importante evenimente.

Top 5 site-uri noi pentru pariuri pe cai

Pariurile pe cai au devenit din ce în ce mai apreciate, iar mulți operatori au introdus acest sport în oferta lor. Așadar, există multe platforme unde poți obține cote excelente la pariuri pe cai.

 1. Site nou #1 pentru pariuri pe cai – MaxBet

  Platforma celor de la MaxBet este una completă și le oferă jucătorilor și o aplicație mobilă gratuită pe iOS și Android. Pariurile pe cai vin în cote excelente, iar metodele de plată pentru depuneri și retrageri la curse de cai sunt moderne și securizate.

  noua casă de pariuri MaxBet pagina promoțională
 2. Site nou #2 pentru pariuri pe cai – Superbet

  Superbet oferă o platformă sigură, devenind astfel foarte apreciată de jucătorii de pariuri sportive. Operatorul pune la dispoziția jucătorilor o mulțime de tipuri de pariuri, ce vin în cote excelente. În plus, aveți acces și la o aplicație mobilă, ce poate fi descărcată gratuit.

  noua casă de pariuri Superbet pagina promoțională
 3. Site nou #3 pentru pariuri pe cai – Betano

  Betano dispune de un site foarte bine optimizat pentru toate dispozitivele. Astfel, cu o conexiune bună la internet și un dispozitiv inteligent, poți paria pe cai pe o platformă modernă și securizată. De asemenea, bonusul de bun-venit este generos.

  noua casă de pariuri Betano pagina promoțională
 4. Site nou #4 pentru pariuri pe cai – Winmasters

  Winmasters este un site excelent atunci când vine vorba de pariuri sportive, în special la pariuri pe cai. Cotele oferite sunt generoase, iar bonusul de bun-venit este unul de top. Așadar, pariază în siguranță pe o platformă bună.

  noua casă de pariuri Winmasters pagina promoțională
 5. Site nou #5 pentru pariuri pe cai – Getsbet

  Getsbet se află, alături de restul platformelor, în top site-uri de pariuri pe cai. Jucătorii pot plasa bilete pe cele mai bune evenimente și se pot bucura de un bonus excelent de bun-venit. Platforma este una modernă și foarte securizată, astfel ca datele tale să fie protejate.

  noua casă de pariuri Getsbet pagina promoțională

Cea mai bună casă de pariuri din România pentru cote excelente

Este important să pariezi la un operator ce oferă cote mari. Astfel, ai șanse de a obține câștiguri cât mai mari din biletele pe care le plasezi pe casele de pariuri pe cai. De asemenea, ai grijă să alegi un site de încredere, ce îți protejează datele personale și bancare. Pentru mai multe predicții și ponturi la pariuri, intră pe Mightytips.

FAQ

? Poți să ajungi la câștiguri mari pariind pe cai?

Da, trebuie doar să fii atent la schimbările constante din topuri și să înțelegi perfect regulile pentru pariuri curse de cai online.

? Care este cel mai sigur mod de a paria?

Cel mai sigur mod este acela de a paria pe calul ce are deja mai multe câștiguri la activ pe acea cursă. De cele mai multe ori îți poți dubla câștigurile.

? Cum îți dai seama care dintre cai este un potențial câștigător?

Trebuie urmărit istoricul calului la curse. De asemenea, tipul de curse la care participă, tipul de pistă pe care participă, dar și reputația antrenorului și a jockey-ului.

? Poți paria pe un cal care va pierde?

Se poate paria împotriva unui cal. Odată identificați cei trei favoriți ai cursei se pariază împotriva a doi dintre ei pentru a ridica cotele celui de-al treilea.

? Poate un antrenor să parieze pe proprii cai?

Un antrenor poate paria pentru caii pe care îi antrenează, dar îi este interzis să parieze împotriva propriilor cai. Aceste reguli se aplică și deținătorilor cailor, dar și jockeylor.

9 Ratinguri, în medie 5 din 5

AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.