Site-uri de pariuri cu Paypal

Actualizat:

În România au apărut tot mai multe case de pariuri online care acceptă Paypal pentru tranzacțiile cu jucătorii. În România acest trend abia a apărut, dar pentru site-urile de pariuri din Europa este o procedură bine cunoscută.

În acest articol vei putea găsi informații despre cum să-ți creezi propriul cont Paypal, dar și despre top agenții pariuri sportive Paypal. De asemenea, acest articol vă va prezenta care sunt aceste case de pariuri Paypal și totodată detaliile necesare înainte de deschiderea unui cont:

 • Pariuri Paypal online;
 • Pariuri cu Paypal la 888sports;
 • Avantaje și dezavantaje ale acestei metode;
 • Este Paypal sigur?;
 • Cum să obții Paypal?;
 • Tranzacții cu Paypal la Sportsbooks;
 • Timpul de așteptare, taxele și limitele;
 • Metode alternative de plată.

Lista cu site-uri de pariuri care acceptă Paypal

Găsit: 1 Case de pariuri

Rang Casă de pariuri Bonus Revendica
1 888Sport

100% BONUSPÂNĂ LA 500 LEI

Cum să obții Paypal?

Contul de PayPal se creează foarte rapid. Apăsând butonul ”Sign In” vei fi trimis la o pagină unde vei alege dintre un cont personal și un cont ce va fi folosit de o societate comercială. După ce ai ales, e nevoie să introduci numărul tău de telefon pentru a putea confirma contul. Paypal va trimite un cod pe numărul tău de telefon. După ce ai introdus codul, contul tău va fi activat și vei putea folosi serviciile PayPal.

Carduri ce se pot conecta la Paypal pariuri România:

Pentru a te conecta cu cardul personal de credit la contul tău Paypal e nevoie să completezi un formular cu numărul cardului, data acestuia de expirare și adresa personală. Poți opta totuși și pentru varianta de a nu completa acest formular, completând în schimb căsuța cu numărul contului tău.

A doua metodă este mai rapidă. Paypal va reține o sumă mică de bani din contul tău bancar și in dreptul acestei tranzacții, pe extrasul de cont, vei găsi un cod format din 4 caractere pe care Papyal ți-l va cere pentru a-ți valida contul. Suma aceasta va fi restituită înapoi în contul tău bancar. Carduri ce pot fi conectate la contul tău Paypal:

 • Visa
 • MasterCard
 • American Express
 • Discover

Este PayPal sigur?

Paypal este la fel de sigur ca orice alt portofel electronic. Este o metodă mai sigură decât dacă ți-ai folosi contul bancar în mod direct deoarece Paypal îți oferă un nivel în plus de siguranță între tine și site-ul de pariuri pe care îl folosești.

Acest nivel adițional este reprezentat de faptul că fiecare logare pe contul tău de Paypal are nevoie de o confirmare printr-un cod ce îl vei primi printr-un sms. Acest cod expiră după zece minute. Astfel, doar tu îți poți folosi contul Paypal, fără să riști ca altcineva să îl folosească în locul tău.

Paypal oferă servicii site-urilor acredite și licențiate pentru pariurile sportive. Astfel, vei putea folosi această metodă la case de pariuri legale, ce se încadrează în normele legale fără să te îngrijorezi că încalci vreo lege.

Deşi Paypal nu este o metodă de plată acceptată în România pentru acest moment, există agenţii sportive ca Netbet România sau Maxbet care acceptă alternative de plată la fel de bune ca Visa, Paysafecard sau Revolut. Același lucru îl putem spune și despre casa de pariuri Stanleybet sau agenția Bwin pariuri online. Dacă eşti dezamăgit că nu vei putea folosi pentru moment Paypal să iei un bonus în ţară, ai şanse să iei o ofertă bonus Maxbet 50 de RON sau alte promoţii ale altor case de pariuri utilizând alte metode de plată.

Printre cele mai bune site-uri de pariuri sportive PayPal menționăm:

 1. 1

  BONUS 100% la 500RON

 2. 2
 3. 3

  100% BONUSPÂNĂ LA 500 LEI

 4. 4

  500 RON Freebet

Cele mai bune site-uri de pariuri sportive Paypal

Mai jos, mightytips.ro îți va arăta cele mai bune site-uri de pariuri cu Paypal, dar si cele mai bune case de pariuri Paypal din România:

 • NetBet
 • 888sports – unul din site-urile de pariuri sportive Paypal.

Netbet este o casă de pariuri, fiind și primul dintre site-uri de pariuri care acceptă paypal din România. Aceasta promite noilor utilizatori un bonus de până la 500 de lei. Noii utilizatori trebuie să își deschidă cont pe site-ul casei de pariuri și să facă o depunere care să nu depășească suma de 500 RON. Acest bonus este disponibil atât la pariurile sportive, cât și la jocurile de noroc. Bonusul nu poate fi retras de către jucători, ci trebuie folosit pe site.

Pariuri cu Paypal la 888sport

888Sport este un site pariuri Paypal. Acest site are unul dintre cele mai bune bonusuri pariuri pentru utilizatorii noi. Tot ce trebuie să faci este să îndeplinești condițiile necesare pentru a-ți crea un cont nou. Trebuie să ai peste 18 ani și o adresă de e-mail validă. De asemenea, trebuie să depui și o sumă de bani în contul tău de pe site pentru a putea începe să joci. Această sumă nu poate să depășească bonusul dacă vrei să beneficiezi de acesta. La fel ca la NetBet, și acest bonus trebuie folosit exclusiv pe site-ul de pariuri sportive sau la jocurile de cazino oferite de acest site.

Joacă Recenzie

Avantaje și dezavantaje ale tranzacțiilor prin Paypal

Paypal oferă depuneri instant. Cardurile de credit, de debit și conturile electronice se numără printre opțiunile de tranzacționare cu acest portofel electronic. Tu ca jucător poți folosi contul PayPal și pentru site-urile de pariuri sportive, dar și pentru cumpărăturile tradiționale.

Contul PayPal poate primi de asemenea și transferuri de la alte persoane fizice sau chiar de la alte firme. Un alt avantaj al acestui portofel online este faptul că nu percepe niciun fel de taxă pentru înscrierea pe platformă.

Deoarece PayPal oferă un nivel suplimentar de securitate, poți să accesezi site-uri de cumpărături sau site-uri de pariuri din străinătate fiind asigurat că tranzacțiile tale cu societatea comercială respectivă sunt în siguranță. Interfața acestuia îți permite să urmărești cu atenție orice tranzacție pe care o faci online, astfel că nu mai trebuie să te îngrijorezi pe unde ai cheltuit bani.

Un dezavantaj al acestei metode de transferuri este că timpul de așteptare pentru retrageri poate fi mai lung decât la alte portofele electronice. Un alt dezavantaj al acestei metode este faptul că atunci când ai o problemă legată de contul tău, răspunsul sau rezolvarea problemei se poate lăsa așteptat pentru mai mult de o săptămână.

Listele de mai jos rezumă atât avantajele cât și dezavantajele folosirii Paypal:

Timpul de așteptare, taxele și limitele

Această secțiune îți va arăta care sunt taxele percepute de casele de pariuri pentru tranzacțiile cu Paypal dar și care sunt limitele depunerilor sau retragerilor de pe site. 

Următoarele case de pariuri oferă pariuri sportive Paypal:

Avantaje

Limite

Timpul pentru retragerile bancare este mai lung;

Problemele legate de contul personal se rezolvă mai greu.

Timp Depozit, Taxe & Limite

decor-blue decor-blue
Site cu Pariuri Sportive Rapiditatea Depozitului Gratis Limite Min/Max

NetBet

Pe loc

Minim 50 RON

888Sport

Pe loc

-

Timp de Retragere, Taxe & Limite

decor-blue decor-blue
Site cu Pariuri Sportive Viteza de procesare a retragerii Gratis Limite Min/Max

NetBet

-

-

888Sport

24 de ore

-

Metode alternative de plată

 • paysafecard-100x100sa

  Este o metodă pentru tranzacții bancare pentru cei ce nu vor să folosească datele personale în tranzacțiile cu site-urile de pariuri.

  Mai mult
 • neteller-100x100sa

  Un portofel electronic ce promite cele mai rapide tranzacții. Timpul de așteptare folosind această metodă este unul foarte mic.

  Mai mult
 • skrill-100x100sa

  Acest portofel electronic promite un timp de așteptare scurt și nu necesită informațiile tale bancare pentru transferuri între tine și site-urile de pariuri.

  Mai mult
 • visa-100x100sa

  Depunerea banilor în conturile Visa este un proces instant, retragerile însă au nevoie de un timp de așteptare pentru a putea fi procesate.

  Mai mult

Concluzie

Paypal permite folosirea serviciilor sale doar site-urilor de pariuri care există pe teritoriul țărilor în care aceste jocuri sunt reglementate strict. Până în 2002 procentul tranzacțiilor prin Paypal legate de pariurile online sau reale au cuprins doar 8% din întreaga cifră de afacere a Paypal.

Acest lucru s-a schimbat în prezent, când compania este una internațională și procesează tranzacții din mai bine de 100 de țări. Cu toate că această metodă de plată este nouă în România, este una la fel de sigură și de rapidă ca cele tradiționale.

Așadar, indiferent că dorești să pariezi pe pariuri mma, pariuri fotbal, sau pariuri volei, poți opta pentru a-ți duce la bun sfărșit procesul ce te va conduce spre rezultat, cu ajutorul metodei Paypal, ce îți conferă performanța și siguranța necesară.

FAQ

? Poate altcineva să îmi folosească contul Paypal?

Nu este posibil. La fiecare logare în contul PayPal va trebui să treci de un al doilea nivel de securitate reprezentat de un cod ce îți este trimis pe loc pe telefon.

? E nevoie să fiu înregistrat pe site pentru a putea folosi contul Paypal?

Da. Este nevoie să fi înregistrat pe site-ul PayPal pentru a putea folosi contul.

? Cât de sigur este Paypal?

PayPal este la fel de sigur precum un card de credit. In plus, are propriile metode de securitate pentru utilizatori.

? Pot folosi Paypal și peste hotare?

Da. PayPal este o variantă ce ușurează cumpărăturile online în alte țări. Acest serviciu fiind mult mai popular peste hotare.

? Trebuie să plătesc taxe lunare așa cum fac pentru cardurile bancare?

Nu e nevoie să plătești taxe de administrare pentru contul PayPal. Acest serviciu este gratuit.

2 Ratinguri, în medie 5 din 5

AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.