Site-uri de Pariuri Volei in România

Actualizat:

Site-uri de pariuri volei în România ne furnizează o ofertă diversificată pentru acest sport, cotele fiind, de asemenea, excelente. Pentru astăzi ți-am pregătit un articol complet despre sportul Volei. Astfel, aici vei obține cele mai relevante detalii despre bonusuri, case de pariuri și altele.

Site-uri de pariuri volei România

Găsit: 13 Case de pariuri

Volei site-uri de pariuri - Ghidul complet

Actualizat:

site uri de pariuri volei in romania

Această recenzie reprezintă un articol complet, informativ și obiectiv despre pariuri pe volei România, cu informații valide și de încredere. Practic, vei obține cele mai utile informații despre operatori, bonusuri, și multe altele despre acest sport apreciat. În plus, îți vom prezenta și cele mai bune 10 agenții de pariuri, pentru ca tu să poți să pariezi pe volei pe un site de incredere. În acest fel, îți vei proteja datele mereu.

Informații generale Volei – Cum se joacă?

volei istoria pariurilor sportive

Voleiul este un sport ce se discută între două echipe, ce sunt separate de un fileu. Pentru a obține un punct, mingea trebuie să treacă deasupra acestuia, cu scopul de atinge terenul advers. Fiecare echipă are voie cel mult trei lovituri pentru a trimite mingea către terenul advers. O echipă de volei este alcătuită din șase jucători, iar partidele se desfășoară într-un sistem de trei seturi câștigătoare din cinci, fiecare set având câte 25 de puncte.

 • Voleiul a fost introdus pentru prima dată ca sport olimpic în 1964.
 • Jocul de volei a fost inventat în 1895 de William G. Morgan.
 • Majoritatea jucătorilor de volei sar de aproximativ 300 de ori pe meci.
 • Voleiul a luat unele dintre caracteristicile sale din tenis și handbal.

Pariurile pe volei sunt foarte apreciate în România, acest sport aflându-se  în top alături de sporturi precum fotbal și tenis. Fiind vorba despre un sport ce se joacă în echipă, poți analiza foarte bine o partidă -  atât prin forma echipei, cât și a jucătorilor. Platformele oferă foarte multe tipuri de pariuri pentru acest sport, pe lângă un bonus excelent și metode securizate de plată. Despre toate acestea poți citi pe site-ul nostru Mightytips.

🏛️ Prezentat: 1895
🏢 Supravegherea organizațiilor: Federația Internațională de Volei
📶 Acoperire case de pariuri: Mare
Popular în: SUA, Brazilia, Rusia
🌎 Campionatul Mondial: Campionatele Mondiale de Volei
🏅 Disciplina olimpică: Da

Cum să pariezi pe pariuri sportive Volei?

Dacă vrei să pariezi pe volei pariuri online, este necesar să te înregistrezi pe o platformă de încredere și recunoscută de ONJN. Astfel, datele tale vor fi mereu atent gestionate de către operator, iar tu vei obține cele mai bune pariuri pe volei România. Urmează pașii de mai jos pentru a juca la pariuri sportive volei România.

 1. Înregistrare

  Primul pas pentru a juca pe pariuri volei este acela de a te înregistra pe o platformă ce dispune de aceste pariuri. Alege un operator din lista de mai jos, apasă click pe Înregistrare și completează formularul utilizând datele tale personale. Apoi, este necesar să îți validezi adresa de e-mail utilizată.

 2. Verificare cont

  După ce te-ai înregistrat, operatorul este nevoit să se asigure că nu este vorba de o fraudă bancară și îți va cere o copie după actul de identitate. Stai fără grijă totuși, datele cu caracter personal sunt atent gestionate de către operator.

 3. Depuneri

  Ești aproape gata să pariezi la casele de pariuri volei. Pentru a face asta, este necesar să realizezi o depunere, în secțiunea de Casierie. Ai la dispoziție multe metode de plată precum Visa, paypal și multe altele. De asemenea, nu uita și de bonusul de bun-venit pentru prima depunere pe platformă.

 4. Pariază

  Ultimul pas este să pariezi pe volei, direct din categoria de Pariuri Sportive a operatorului. Alege acest sport din secțiunea respectivă, selectează evenimentul dorit, alege miza și plasează biletul la pariuri pe volei. Ești gata de câștiguri excelente la pariuri volei.

Top 5 aplicații mobile pentru pariuri Volei

Pentru a paria pe volei pariuri online într-un mediu securizat și modern, vă recomandăm să încercați o aplicație de pariuri sportive din lista de mai jos. Aplicațiile pot fi descărcate în mod gratuit de pe iOS și Android și te salvează de multe bug-uri ce pot apărea în browser-ul telefonului mobil. De asemenea, toți operatorii dispun de licențe și metode sigure de plată pe pariuri volei România.

 1. #1 Aplicație de pariuri pe Volei – Superbet

  Site-ul este deja bine optimizat pentru telefonul mobil, însă operatorul oferă și o aplicație mobilă pentru iOS și Android. Aplicația poate fi descărcată în mod gratuit și este una modernă și securizată.

  Superbet aplicatie mobila
 2. #2 Aplicație de pariuri pe Volei – Betano

  Betano dispune de o aplicație de top, acolo unde jucătorii au parte de cele mai bune pariuri pe sport și cote. De asemenea, metodele de plată sunt securizate, iar aplicația nu costă.

  Betano aplicatie mobila
 3. #3 Aplicație de pariuri pe Volei – MaxBet

  MaxBet oferă o aplicație modernă și foarte bine organizată. Aici poți obține cele mai bune bonusuri, iar cotele oferite pe această aplicație sunt extrem de generoase. De asemenea, datele tale personale vor fi în siguranță.

  MaxBet aplicatie mobila
 4. #4 Aplicație de pariuri pe Volei – Unibet

  Unibet este un operator apreciat, iar aplicația mobilă este una foarte securizată și apreciată de către jucători. Aplicația dispune de toate licențele, iar aici poți depune și retrage prin cele mai bune metode de plată de pe case de pariuri.

  Unibet aplicatie mobila
 5. #5 Aplicație de pariuri pe Volei – Efortuna

  Efortuna oferă o aplicație bine optimizată, ce poate fi obținută direct din magazinele de iOS și Android.  Nu costă nici un ban, iar tu o poți descărca cu o conexiune la internet și un dispozitiv inteligent.

  Efortuna aplicatie mobila

Ponturi pariuri pe Volei & Strategii

Dacă discutăm despre pariuri pe volei, este necesar să urmezi câțiva pași pentru a obține profituri cât mai mare. Acest lucru se aplică însă la toate sporturile, și în general, în pariuri.

volei strategii si sfaturi de pariuri

Citește în continuare cele mai bune recomandări pentru a câștiga la pariuri volei. De asemenea, vă invităm să accesați și pagina noastră de pariuri fotbal.

 1. Joacă pe echipa favorită

  Pentru ponturi volei pariuri online, unul dintre cele mai apreciate și recomandate tipuri de pariuri este Victorie echipa favorită în meci. Practic, cu acest tip de pariu, contează doar rezultatul final. Dacă te-ai informat bine și ai ales 2 echipe favorite într-o zi, poți să obții cu siguranță o cotă de 2 și să îți dublezi banii.

 2. Verifică statistici

  La fel ca și în alte sporturi, este necesar să faci o bună analiză pentru pariurile pe volei. Aceste informații se referă la turneu, forma echipelor și a jucătorilor și cote. În acest fel, vei știi cu exactitate care este moralul și pentru ce luptă o echipă în acel meci. Pariază inteligent și obține câștiguri.

 3. Pariurile LIVE

  Pariurile în desfășurare, cunoscute și drept pariuri live, sunt foarte apreciate în acest sport. Practic, printr-o strategie de pariuri live poți așteapta ca echipa favorită să fie condusă și să obțină o cotă mai mare, comparativ cu primul fluier. Apoi, în funcție de statistici, poți miza pe numărul de puncte sau chiar victoria echipei, la o cotă excelentă pe case de pariuri.

 4. Pariul Primul la X Puncte

  Un tip popular pentru volei este Pariul Prim la X Puncte. Aceasta este o strategie foarte bună, în contextul în care odată ce echipa a ajuns la numărul respectiv de puncte, nu te mai interesează cum s-a încheiat partida. Acest pariu se află și pe site-uri mici de pariuri Volei, deci poți paria peste tot.

 5. Pariază responsabil

  Ultimul, dar nu cel din urmă sfat, este acela de a paria responsabil. Stabilește un buget lunar pe care vrei sa îl dedici pentru pariuri pe volei și respectă-l. De asemenea, documentează-te bine înainte de a plasa un bilet, cu informații despre partida respectivă, precum forma echipei și turneu.

Cele mai populare tipuri de pariuri Volei România

Pentru pariuri pe volei, operatorii ne oferă o mulțime de pariuri interesante, ce vin în cote excelente. Așadar, tu poți plasa pariuri la case de pariuri ce dispun de o ofertă diversificată.

Pariuri LIVE la casele de pariuri Volei

volei pariuri live

Pariuri live pe volei se pot plasa în timp ce partida se desfășoară, iar pentru asta ai la dispoziție o mulțime de tipuri de pariuri interesante. Exact ca și în cazul Pre-Match, poți miza pe Primul la X runde, pe Total puncte, Câștigător set și multe alte variante interesante pe pariuri volei live.

Top 10 site-uri de pariuri volei recomandate

Este timpul să discutăm și despre locurile unde poți plasa cele mai bune bilete pe volei. Alege un operator de încredere, iar datele tale vor fi mereu protejate. În plus, în acest fel, poți realiza depuneri și retrageri în maximă siguranță, pe site-uri ce dispun de toate licențele.

 1. Site-ul #1 pentru pariuri Volei – 888sport

  888sport dispune de o platformă foarte bine securizată, fiind extrem de populară în rândul jucătorilor. Cu o conexiune bună la internet și un cont de utilizator puteți accesa cele mai bune pariuri pe volei, în siguranță. De asemenea, bonusurile sunt excelente, iar operatorul se află în top case de pariuri online.

  888sport pagina principala
 2. Site-ul #2 pentru pariuri Volei – Baumbet

  Site-ul celor de la Baumbet oferă o colecție mare de pariuri pe volei, ce vin cu niște cote excelente. De asemenea, pe acest site veți găsi cele mai bune metode de plată pentru depuneri și retrageri, iar platforma este una modernă și foarte bine organizată. Așadar, o alegere de top pentru pariuri volei.

  Baumbet pagina principala
 3. Site-ul #3 pentru pariuri Volei – Betano

  Betano este unul dintre cei mai apreciați operatori, venind cu o mulțime de cote excelente și o ofertă diversificată pentru cele mai apreciate sporturi. Pe acest site, datele tale vor fi mereu protejate, iar bonusurile sunt generoase.

  Betano pagina principala
 4. Site-ul #4 pentru pariuri Volei – Efortuna

  Efortuna dispune de o platformă bine securizată și modernă. Pariurile pe volei sunt excelente, iar tu ai la dispoziție o colecție bogată. De asemenea, cotele oferite sunt foarte bune, iar pe acest site veți găsi și cele mai bune metode de plată.

  Efortuna pagina principala
 5. Site-ul #5 pentru pariuri Volei – Getsbet

  Getsbet este un operator apreciat, site-ul fiind destul de popular în rândul jucătorilor din România. Pentru pariurile pe volei aveți parte de o mulțime de tipuri de pariuri interesante, iar pentru depunere și retragere aveți parte de cele mai bune metode de plată. Așadar, Getsbet pentru pariuri pe volei reprezintă o variantă excelentă.

  Getsbet pagina principala
 6. Site-ul #6 pentru pariuri Volei – MaxBet

  MaxBet se află în top case de pariuri, platforma fiind foarte bine optimizată, indiferent de metoda prin care accesezi acest site. Operatorul dispune de toate licențele și oferă cele mai bune metode de plată, astfel ca datele tale să fie protejate. De asemenea, aici vei găsi și alte pariuri bune, precum pariuri sportive CS GO.

  MaxBet pagina principala
 7. Site-ul #7 pentru pariuri Volei – Stanleybet

  Stanleybet este unul dintre cei mai vechi și apreciați operatori din România, iar platforma oferită de acest operator este una modernă și foarte apreciată. Ai parte de cele mai bune cote pentru pariuri pe volei, iar cotele sunt generoase.

  Stanleybet pagina principala
 8. Site-ul #8 pentru pariuri Volei - Unibet

  Unibet oferă un site securizat și foarte bine organizat, astfel că jucătorii îl recomandă cu încredere. Vei găsi o colecție diversificată pentru pariuri pe volei, iar cotele bune îți pot oferi multe câștiguri. De asemenea, operatorul este foarte atent cu gestionarea datelor personale.

  Unibet pagina principala
 9. Site-ul #9 pentru pariuri Volei – Bwin

  Bwin este un operator de top pentru pariuri pe volei. Pe acest site ai acces la cele mai bune pariuri sportive pe volei, iar metodele de plată pentru depuneri & retrageri sunt moderne și sigure. De asemenea, poți obține și un bonus pentru pariuri sportive și să îl joci pe ponturi pariuri sportive.

  Bwin pagina principala
 10. Site-ul #10 pentru pariuri Volei – Winmasters

  Winmasters este un site apreciat, o mulțime de pariori alegând să plaseze bilete la acest operator. Cât despre pariuri volei, oferta este una generoasă, iar depunerile sunt realizate în maximă siguranță. Astfel, datele tale personale vor fi mereu în siguranță pe acest site apreciat și securizat.

  Winmasters pagina principala

Turnee populare în Volei

Voleiul este un sport apreciat și popular, iar numărul de turnee și evenimente este unul ridicat. Multe țări dispun și de o ligă internă, însă există și multe evenimente la nivel internațional, între cele mai bune echipe din lume la volei.

Cele mai noi case de pariuri Volei

Datorită dezvoltării tehnologiei au început să apară pe piața jocurilor de noroc tot mai multe case de pariuri. Iată cele mai noi case de pariuri volei alese de experții noștri:

 1. Site nou #1 pentru pariuri Volei – MaxBet

  MaxBet este cunoscut drept un operator stradal, ce are cazinouri în multe orașe din România. Totuși, se pare că operatorul s-a axat și pe mediul online, reușind să livreze un site de înaltă calitate pentru jucătorii de cazinou și pariuri sportive.

  noua casă de pariuri MaxBet pagina promoțională
 2. Site nou #2 pentru pariuri Volei – Superbet

  Superbet este o variantă excelentă pentru pariuri pe volei. Site-ul este unul modern și extrem de securizat, iar datele tale vor fi mereu în siguranță pe acestă platformă. De asemenea, poți obține și multe bonusuri generoase.

  noua casă de pariuri Superbet pagina promoțională
 3. Site nou #3 pentru pariuri Volei – Betano

  Betano se află de asemenea în top, operatorul fiind extrem de apreciat pentru site-ul pe care îl oferă jucătorilor de pariuri sportive. Pe acest site, vei avea cele mai bune metode pentru a depune și retrage în maximă siguranță.

  noua casă de pariuri Betano pagina promoțională
 4. Site nou #4 pentru pariuri Volei – Getsbet

  Getsbet dispune de o platformă extrem de bine securizată și de toate licențele din partea ONJN. Jucătorii de aici obțin și multe pariuri bonus, iar aplicație pe iOS și Android poate fi descărcată în mod gratuit, fiind una modernă.

  noua casă de pariuri Getsbet pagina promoțională
 5. Site nou #5 pentru pariuri Volei – Winmasters

  Winmasters este un site excelent pentru pariuri pe Volei. Aici vei găsi o mulțime de tipuri de pariuri interesante, iar cotele oferite sunt extrem de generoase. De asemenea, operatorul oferă și un bonus excelent de bun-venit pentru jucători.

  noua casă de pariuri Winmasters pagina promoțională

Verifică întodeauna site de pariuri Volei pentru cote excelente

Pentru a obține câștiguri cât mai mari pe pariuri la case de pariuri volei, îți recomandăm să alegi un operator cât mai bun, ce dispune de o ofertă diversificată. Astfel, pe lângă asta, vei obține și o mulțime de cote excelente pe care poți miza cele mai bune pariuri.

Marja casei de pariuri pentru primele ligi de volei

Seria A2 Liga Campionilor (F) Liga Campionilor Europeni
888Sport 8.19% 7.34% 8.14%
Winmasters 8.70% 7.54% 6.75%
Bwin 8.11% 6.94% 6.92%
MaxBet 6.95% 6.55% 6.75%
Baumbet 7.84% 6.94% 6.94%

Întrebări frecvente

? Cum pot paria pe volei?
Este necesar să intri în contul de jucător, să realizezi o depunere și să plasezi un eveniment în secțiunea de Volei.
? Care este cel mai bun site pentru pariuri volei?
Pentru pariuri pe volei, ți-am pregătit o listă cu cei mai buni operatori. Toate site-urile sunt licențiate de ONJN.
? Cum pot obține un bonus pentru volei?
Este necesar să te înregistrezi pe o platformă, să verifici oferta de pariuri pe volei și să accesezi secțiunea de promoții.
? Care sunt cele mai populare pariuri pe volei?
Printre cele mai populare pariuri pe volei sunt Câștigător în meci, Număr de Puncte și Scor corect.

4 Ratinguri, în medie 5 din 5

AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.