Pariuri Volei Online

Actualizat:

Volei pariuri România reprezintă, în cadrul pariurilor sportive, o categorie ce este adesea abordată de către fanii pasionați ai acestui sector. Acest fapt se datorează, mai precis, numeroaselor avantaje furnizate de volei pariuri, printre care se regăsesc atât beneficii legate de modul de funcționare a meciurilor, dar și oportunități oferite de casele de pariuri, ce accentuează dorința de a opta pentru plasarea unui pariu pe evenimentul preferat.

Listă volei pariuri cel mai bun site

Găsit: 15 Case de pariuri

Volei pariuri România - Ultimul ghid

Actualizat:

site uri de pariuri volei in romania

Cu ajutorul acestei recenzii, vă vom introduce în lumea categoriei de pariuri volei online, oferindu-vă o perspectivă mai complexă și informată în ceea ce privește evenimentele acestui sport și modul în care puteți plasa un pariu pe meciurile sau sportivii vizați.

Scurt istoric pariuri sportive volei

volei istoria pariurilor sportive

Voleiul este un sport ce are loc între două echipe, care sunt separate de un fileu înalt, deasupra căruia va trece o minge. Scopul acesteia este de a ajunge în teritoriul jucătorului concurent, aflat de cealaltă parte a terenului, acest lucru conducând, în cele din urmă, la stabilirea câștigătorului.

Fiecare dintre participanți are posibilitatea de a realiza trei lovituri pentru a pasa mingea, iar o echipă este alcătuită dintr-un număr de șase jucători. Totodată, meciul de volei se desfășoară în seturi, trei la număr și este considerat a fi unul dintre cele mai interesante sporturi datorită complexității sale și, de asemenea, tacticilor ce pot fi dezvoltate.

Lucruri interesante:

 • Voleiul a fost jucat pentru prima dată în anul 1895
 • Conform unei analize, în timpul unui meci, jucătorii ajung să facă sărituri de pănâ la 300 de ori
 • În cadrul competițiilor de seniori mondiale și oficiale FIVB, este interzisă folosirea pantofilor ce lasă urme negre pe podea
 • Acest sport a fost introdus ca sport olimpic în anul 1964

Așadar, volei pariuri sportive reprezintă un sector ce atrage atenția multor persoane ce doresc să își susțină favoriții, ocupând, în același timp, un loc important în topul celor mai urmărite și accesate pariuri. Din acest motiv, în cele ce urmează, vom detalia impactul pe care pariuri volei online îl are asupra pariorilor români, scoțând în evidență și strategiile adesea folosite pentru succes.

Scurt istoric pariuri sportive volei
🏛️ Prezentat: 1895
🏢 Supravegherea organizațiilor: Federația Internațională de Volei
📶 Acoperire case de pariuri: Mare
Popular în: SUA, Brazilia, Rusia
🌎 Campionatul Mondial: Campionatele Mondiale de Volei
🏅 Disciplina olimpică: Da

Cum să pariați pe volei pariuri România

Bineînțeles, multe dintre persoanele ce se află la început de drum, vor considera plasarea pariurilor pe volei o activitate simplă, ce se realizează rapid. Totuși, pentru a putea face aceste două lucruri să funcționeze în favoarea dumneavoastră, este necesar să aveți câteva cunoștințe de bază, ce vă vor ajuta în mizarea pe evenimentele preferate.

 1. Consultați lista noastră de case de pariuri volei

  Pentru a cunoaște câteva aspecte principale în ceea ce privește casa de pariuri pentru care doriți să optați, este necesar să luați în considerare factorii de bază ce vor contribui la rezultatele obținute. Pentru aceasta, puteți consulta lista noastră de operatori, ce vă va ușura decizia.

 2. Înregistrați-vă la operatorul ales

  În cadrul acestui pas, tot ceea ce trebuie să faceți este să oferiți o adresă de e-mail validă, setând, mai apoi, o parolă pe care să o folosiți atunci când doriți să vă conectați la profilul dumneavoastră de pariuri pe volei.

 3. Faceți o depunere

  Pentru a putea începe să plasați pariuri sportive pe evenimentele dorite, este necesar să faceți o depunere. În funcție de casa de pariuri aleasă, această sumă poate varia, astfel încât se recomandă să acordați atenție acestui aspect, înainte de a vă iniția călătoria în volei pariuri sportive.

 4. Plasați-vă pariurile

  Gândiți-vă la evenimentul dorit, căutați-l folosind bara de căutare, în interiorul căreia veți nota numele meciul vizat și plasați-vă pariul. Introduceți suma pe care vreți să o acordați și nu vă mai rămâne decât să așteptați rezultatul.

 5. Luați-vă câștigurile

  Pentru a realiza acest pas, trebuie să fiți atent atunci când setați o metodă de plată întrucât, de cele mai multe ori, metoda pe care ați ales-o în procesul de depunere, trebuie să se potrivească și cu cea de retragere. Așadar, după ce ați obținut rezultatul așteptat, vă puteți retrage câștigurile direct prin utilizarea metodei dorite, consultând și timpii de așteptare.

Top 3 aplicații mobile pariuri sportive volei România

Pentru a facilita procesul de pariere al pariorilor români, există numeroase platforme ce pun la dispoziție și un număr variat în ceea ce privește aplicațiile mobile. Multe dintre acestea sunt disponibile atât pentru iOS, cât și pentru dispozitivele ce rulează Android, însă pentru a ne asigura că beneficiați de servicii înalte ale celor mai de top platforme, vom enumera câteva dintre acestea în rândurile ce urmează.

 1. Aplicație mobilă de pariuri volei - Unibet

  Unibet vine în întâmpinarea utilizatorilor săi prin furnizarea unor servicii ce sunt acum disponibile și în versiunea de aplicație mobilă, ce poate fi instalată rapid și fără taxe. Aceasta oferă o experiență de pariere completă, ce se desfășoară într-un ritm rapid, fără a împiedica procesul de mizare din cauza unor posibile probleme ce ar putea încetini apariția rezultatelor.

  • Configurație ușoară
  • Aspect modern
  • Ofertă variată de jocuri și evenimente
  • Aplicație performantă
  Unibet aplicatie mobila
 2. Aplicație volei pariuri - NetBet

  Aplicația NetBet se remarcă pe piața pariurilor sportive întrucât oferă facilitate persoanelor ce doresc să își susțină favoriții. Aceasta are un sistem rapid de navigare, dar și o interfață simplistă, prin intermediul căreia clienții pot găsi și accesa cu ușurință orice aspect asupra căruia doresc să își centreze atenția.

  • Ușurință în utilizare
  • Instalare ușoară
  • Numeroase facilități
  • Asistență disponibilă
  Netbet aplicatie mobila
 3. Aplicație pariuri sportive volei - MozzartBet

  MozzartBet oferă o aplicație mobilă simplă, ce poate fi folosită de către orice parior pasionat, ce dorește rapiditate în procesul de mizare, dar și servicii de înaltă calitate. Unul dintre aspectele pentru care acest operator atrage atenția asupra aplicației sale pe piața de pariuri este reprezentat de experiența completă, redată într-un singur loc.

  • Varietate
  • Interfață modernă
  • Culori ce atrag atenția și ușurează căutările
  • Securizată
  Mozzartbet aplicatie mobila

Strategii și sfaturi pentru on-line pariuri volei

volei strategii si sfaturi de pariuri

Pentru a vă ajuta în procesul de plasare a pariurilor, vă vom oferi, în cele ce urmează, câteva sfaturi și strategii ce sunt adesea adoptate de către pariorii experimentați, și cu ajutorul cărora aceștia reușesc să îți maximizeze șansele de reușită.

 1. Căutați cele mai bune cote

  Bineînțeles, unul dintre cele mai esențiale aspecte atunci când dorim să plasăm un pariu pe evenimentul preferat este reprezentat de verificarea cotelor. Există multe case de pariuri ce furnizează clienților lor cote de calitate, însă este important să alegeți operatorul ce prezintă cote verificate și care vă pot ajuta în atragerea rezultatelor așteptate.

 2. Profită de pariurile egale

  Un alt factor ce influențează rezultatele dumneavoastră este redat de tipul de pariu pentru care optați. O strategie pe care o puteți alege în acest sens este de a profita de pariurile egale, ce pot avea loc în cadrul unui eveniment.

 3. Urmăriți informatorii de volei

  Dacă doriți să aveți mai multe șanse în obținerea unor câștiguri mult așteptate, vă puteți lua informațiile necesare apelând la diferite canale, rețele de socializare, unde veți putea găsi informatorii de bază ai voleiului. Aceștia au rolul de a oferi persoanelor interesate detalii utile în legătură cu modul de desfășurare a următoarelor meciuri.

 4. Luați în considerare orice profit

  Este important să luați în considerare orice sumă, profit pe care l-ați obținut în urma plasării unui pariu, indiferent de nivelul acestuia. În acest fel, vă veți putea maximiza câștigurile finale.

 5. Încercați să cunoașteți regulile jocului

  Pentru a vă putea axa pe ceea ce contează cu adevărat atunci când mizați pe meciul dorit, este esențial să fiți la curent cu regulile jocului și mai ales cu modul de funcționare al acestuia. Astfel, veți putea anticipa cu ușurință următoarele mișcări și cum vor impacta acestea rezultatul final.

 6. Datele meciului anterior

  Totodată, pentru a vă putea face o perspectivă mai complexă cu privire la desfășurarea unui eveniment, puteți consulta și statisticile meciurile ce au avut loc înainte. Cu ajutorul acestor date, veți putea realiza o imagine de ansamblu asupra modului în care vor avea loc acțiunile viitoare.

Cele mai bune tipuri de pariuri volei

O altă metodă prin care vă puteți mări șansele de reușită în cadrul unui meci de volei este reprezentată de alegerea unui tip de pariu, ce să se potrivească dumneavoastră. Astfel, pentru a vă facilita procesul de căutare a unuia dintre cele mai bune tipur de pariuri volei, vă vom prezenta, în rândurile următoare, câteva alternative din care puteți alege.

Volei pariuri România live

volei pariuri live

Popularitatea pariurilor live în cadrul caselor de pariuri continuă să crească, atrăgând atenția multor sportivi pasionați în susținerea evenimentelor favorite. Această metodă devine din ce în ce mai abordată întrucât, prin intermediul său, utilizatorii pot plasa pariuri, ținând cont de regulile și strategiile necesare, în timp ce meciul se află în desfășurare.

Astfel, puteți viziona evenimentul vizat, având libertatea de a alege un anumit tip de pariu, luând în considerare modul în care acesta se desfășoară. Totuși, un aspect asupra căruia trebuie să vă concentrați este faptul că această alegere necesită și un plus de atenție pentru a nu rămâne în urmă cu actualizările în timp real.

3 cele mai bune site uri de pariuri volei pentru pariuri online

Specialiștii noștri din acest sector de activitate au realizat o analiză atentă a pieței, selectând un număr ce reflectă un top al celor mai bune site uri de pariuri volei, ce se află în industrie la momentul actual. În acest fel, pentru a avea parte de servicii de înaltă calitate, vă vom furniza selecția noastră, unde veți regăsi nume răsunătoare din domeniu, care și-au pus amprenta, în mod pozitiv, în ceea ce privește partea de pariuri sportive volei.

 1. 1 Website pentru pariuri online volei - SportingBet

  SportingBet este unul dintre cei mai cunoscuți operatori, acesta fiind înființat în anul 1998, și continuând să se mențină pe poziții chiar și în actualitate. Acest lucru se datorează atât serviciilor furnizate, cât și ofertei puse la dispoziție, dar mai ales siguranței oferite, motiv pentru care se mândrește și cu deținerea licenției în conformitate cu legile în rigoare.

  sportingbet pagina principala
 2. 2 Website pentru pariuri volei - BaumBet

  BaumBet își întâmpină clienții cu o ofertă excepțională de bun venit și le oferă siguranța necesară în serviciile întreprinse, lucru ce se poate fi observat și datorită licenței deținute, emisă de ONJN. Acesta a început să funcționeze din anul 2015 și se află printre alegerile de top ale pariorilor datorită complexității ofertei sale, dar și a metodelor de depunere și retragere, ce se realizează aproape instantaneu.

  Baumbet pagina principala
 3. 3 Website pentru volei pariuri - NetBet

  NetBet ocupă, de asemenea, un loc important în rândul pariorilor români întrucât acesta prezintă metode de plată la îndemâna oricui, are o ofertă de bun venit impresionantă, dar și servicii calitative. NetBet este o casă de pariuri ce a fost înființată în anul 2001 și operează în conformitate cu legile impuse, având și o licență ce atestă acest lucru.

  Netbet pagina principala

Cele mai populare turnee de volei pariuri

2 cele mai de încredere site uri de pariuri sportive volei

Deși pe piața pariurilor sportive volei există numeroase case de pariuri, totuși este important ca atunci când alegem un operator, să ne axăm atenția către încrederea și confidențialitatea pe care acesta o poate oferi clienților săi.

 1. 1 site de încredere pariuri volei - Unibet

  Unibet se află în lista celor mai de încredere website-uri din industria pariurilor sportive volei întrucât acesta furnizează pariorilor informații verificate și servicii de calitate. De asemenea, unul dintre aspectele ce atrage atenția, în mod special, este redat de suportul pentru clienți, disponibil accesând secțiunea destinată centrului de informații.

  noua casă de pariuri Unibet pagina promoțională
 2. 2 site de încredere volei pariuri - Fortuna

  Fortuna face parte dintr-o serie a celor mai renumite case de pariuri, fapt ce se datorează caracteristicilor sale ce facilitează experiența de pariere a utilizatorilor. Totodată, operatorul pune la dispoziție și o asistență atentă pentru clienți, pregătită să rezolve problemele acestora, indiferent de natura lor, fiind, de asemenea, considerat lider în Europa Centrală.

  noua casă de pariuri Fortuna pagina promoțională

Verificați întotdeauna casele de pariuri pentru cele mai bune cote la pariuri volei

Pentru a putea avea câștiguri excepționale, în concordanță cu dorințele și așteptările setate, un factor ce influențează modul de funcționare al plasării pariurilor este constituit de marjele oferite de casele de pariuri. Astfel, pentru a putea beneficia de cele mai bune cote, se recomandă să verificați un număr mai extins de operatori, alegând, mai apoi, ceea ce considerați că se va plia cel mai bine evenimentului ales de dumneavoastră.

Marjele caselor de pariuri pentru primele ligi volei

Marjele caselor de pariuri pentru primele ligi volei
Seria A2 Liga Campionilor (F) Liga Campionilor Europeni
8.19% 7.34% 8.14%
8.70% 7.54% 6.75%
8.11% 6.94% 6.92%
6.95% 6.55% 6.75%
7.84% 6.94% 6.94%

Întrebări frecvente

? Pariuri sportive volei reprezintă o secțiune a pariurilor ce ar putea fi profitabilă?
Da, însă acest lucru va fi determinat cu precizie în urma creării unor strategii și a unui fel personal de a plasa pariuri în cadrul acestei categorii.
? Care este cel mai bun eveniment pentru a miza pe pariuri volei?
Puteți opta pentru alegerea unuia dintre evenimentele principale din volei, câteva dintre acestea fiind menționate în rândurile de mai sus, precum Campionatul FIVB sau NORCECA.
? La ce trebuie să fiu atent înainte de a plasa volei pariuri sportive?
Înainte de a miza pe evenimentul dorit din volei, este necesar să acordați atenție modului în care joacă participanții, să consultați câteva dintre meciurile anterioare pentru a vă putea face o imagine mai complexă și, bineînțeles, să accesați secțiunea de cote a casei de pariuri unde jucați.
? Este voleiul un sport ușor în ceea ce privește procesul de pariere?
Da, voleiul face parte din secțiunea celor mai populare sporturi care permit, de asemenea, și o pariere simplă și rapidă.
? Pot avea garantat un câștig în pariuri sportive volei?
Rezultatele obținute depind de modul dumneavoastră de plasare a pariurilor. Mai precis, pentru a vă maximiza șansele de câștig, este recomandat să consultați rubrica noastră în care vă prezentăm câteva dintre cele mai bune strategii pe care le puteți aplica înainte de a miza pe meciul preferat.

5 Ratinguri, în medie 5 din 5

AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.