Revolut pariuri sportive Online [2024]

Actualizat:

Pariuri online cu revolut reprezintă în zilele noastre una dintre cele mai accesibile și utilizate metode de plată atunci când dorim să plasăm un pariu pe evenimentul preferat. Acest lucru se datorează numeroaselor avantaje pe care Revolut le oferă clienților săi, însă vom expune mai multe detalii în cele ce urmează.

Lista site-urilor cu pariuri Revolut

Găsit: 1 Case de pariuri

 1. Magnumbet

  Evaluare: 8.2/10

  • Ofertă imbatabilă de bun venit
  • Pariuri live disponibile
  • Interfață ușor de utilizat
  • Aplicație mobilă intuitivă
  • Opțiuni de pariere variate

Pariuri sportive online cu Revolut - Ghidul suprem

Actualizat:

pariuri sportive online cu revolut

În cadrul acestei recenzii, vom oferi o perspectivă complexă cu privire la modul în care

Revolut pariuri sportive poate constitui cea mai bună alternativă la care pot apela pariorii. În urma unor numeroase analize efectuate, experții noștri în acest domeniu, au ajuns la concluzia conform căreia Revolut reprezintă o variantă simplă, la îndemână, care poate ușura procesul de pariere oricărui jucător interesat.

Această prezentare este ghidul suprem, prin intermediul căruia veți avea la dispoziție toate informațiile necesare pentru a vă putea crea o imagine mai detaliată în privința metodei de plată Revolut.

Istoria Revolut în pariuri sportive

istoria revolut

Revolut este unul dintre cele mai populare portofele electronice, care a reușit să își marcheze existența și în sectorul pariurilor sportive. Acesta este, în fapt, o companie ce își are sediul stabil în Londra, și care a fost fondată în anul 2015, devenind însă un brand major, care are ca scop principal satisfacerea oricăror nevoi ale clienților.

Având peste 1500 de angajați, Revolut pariuri sportive face posibilă plasarea a mii de pariuri sportive în fiecare lună, fiind o metodă de plată ușor de utilizat, rapidă și, de asemenea, oferă siguranță în orice situație. Totuși, este necesar să rețineți faptul că nu toate site-urile de pariuri acceptă acest card ca opțiune de plată.

 • Cu Revolut puteți depune și retrage câștiguri într-o gamă largă de valute populare
 • Astăzi, majoritatea persoanelor, pe lângă cardurile fizice pe care le dețin de o perioadă mai lungă de timp, au optat și pentru alternativa Revolut
 • Compania se laudă cu cele mai recente măsuri de securitate online

În această recenzie, vă vom dezvălui câteva aspecte importante în legătură cu modul în care Revolut funcționează în domeniul pariurilor sportive accentuând, de asemenea, felul în care acesta vă poate aduce un plus în momentul unor depuneri sau retrageri.

Istoricul pariurilor sportive Revolut
🏙️ Fondat 2015
💳 Tip eWallet
🗺️ Zona de servicii Europa, Asia
📱 Are o aplicație destinată Android/ iOs
💯 Taxa de procesare Fără taxă
Viteza tranzacției Instant

Este Revolut o metodă de plată sigură și securizată?

Întrucât știm cât de important este să vă fie oferită siguranța necesară, mai ales atunci când este vorba de bani, am dedicat și o secțiune separată acestui subiect. Așadar, este necesar să precizăm faptul că prin intermediul Revolut, toate tranzacțiile procesate sunt criptate, utilizând criptarea pe 256 de biți.

De asemenea, un alt aspect esențial este redat de faptul că toate informațiile contului dumneavoastră, precum numele de utilizator, parola și contul bancar sunt criptate prin folosirea unuia dintre cele mai recente protocoale SSL, astfel încât nimeni nu vă va putea vedea datele.

Prin urmare, compania asigură clienților săi o experiență unică, sigură, astfel încât aceștia să nu fie nevoiți să își facă probleme cu privire la securitatea datelor personale, întrucât acestea nu vor fi împărtășite unor terțe părți.

Cum să faceți depuneri cu Revolut?

Atunci când doriți să faceți o depunere cu Revolut, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați aplicația mobilă, disponibilă atât pe iOs, cât și pe dispozitivele ce rulează Android. În cele ce urmează, vom oferi și o explicație mai elaborată, ce conține cu exactitate pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a efectua o depunere.

 1. Înregistrați-vă la una dintre casele de pariuri recomandate

  Înainte de a începe să utilizați beneficiile Revolut, este necesar să vă creați un cont la una dintre casele de pariuri recomandate în cadrul acestei recenzii întrucât veți avea parte de o experiență inedită. Puteți face acest lucru accesând pagina oficială a site-ului ales, furnizând mai apoi câteva informații personale.
 2. Apăsați Depunere

  Mai apoi, intrați în secțiunea destinată depozitării banilor. Odată accesată aceasta, nu vă mai rămâne decât să introduceți suma dorită și să finalizați procesul.
 3. Alegeți un bonus de bun venit

  Majoritatea caselor de pariuri ce își respectă clienții, le va oferi acestora un bonus de bun venit. Puteți profita de acesta încă de la plasarea primului dumneavoastră pariu, imediat după ce ați realizat pasul anterior.
 4. Selectați Plată

  Odată ce ați parcurs cu succes pașii precizați mai sus, nu vă mai rămâne decât să apăsați butonul ce vă redirecționa către finalizarea plății.
 5. Introduceți detaliile dumneavoastră de plată și selectați suma

  În cadrul acestui pas, este necesar să aveți la îndemână detaliile contului dumneavoastră pentru a le putea introduce în câmpul destinat acestora. După ce ați realizat cu succes acest pas, acordați atenție sumei pe care ați selectat-o, asigurându-vă că este cea pe care o doriți.

Cum să vă retrageți câștigurile cu Revolut?

Așa cum este cazul depunerilor cu Revolut pariuri în cadrul pariurilor sportive, aceeași pași se vor aplica și pentru momentele în care doriți să realizați o retragere. Totuși, trebuie să aveți în vedere faptul că există o perioadă de așteptare, între 2-3 zile lucrătoare, timp în care are loc aprobarea tranzacției, iar sumele pe care le puteți retrage pot fi între 50 și 20.000 RON.

Retrageri cu Revolut

Revolut poate fi folosit și pentru retrageri, însă acesta nu va realiza acest proces în mod instantaneu, fiind necesare câteva zile pentru aprobare, precum orice card Visa sau Mastercard. De asemenea, folosirea acestui card oferă siguranța necesară oricărui client, ce dorește retrageri rapide și securizate.

Retrageri cu Revolut
Casa de pariuru Oferi Avantaje Pariază aici
Bonus 100% la 500 RON Aplicație pentru mobil atractivă Pariază aici
Bonus 100% la 100 RON Votat cel mai bun operator Pariază aici
Bonus 100% la 300 RON Credibilitate crescută Pariază aici

Top 3 site-uri de pariuri care acceptă Revolut

Deși nu există foarte multe opțiuni în ceea ce privește gama de site-uri ce acceptă plățile cu Revolut, totuși poate fi dificil să faceți o selecție pentru a vă da seama care este platforma ce vi se potrivește cel mai bine. Așadar, pentru a vă simplifica acest proces de căutare, vă vom oferi, în cele ce urmează, un top 3 al celor mai bine cotate site-uri, în cadrul cărora puteți face plăți cu Revolut.

 1. Website cu Revolut - Unibet

  Unibet este, cu siguranță, unul dintre cele mai eficiente site-uri de pariere, care oferă utilizatorilor săi o experiență completă. Astfel, din fericire, această experiență vine în întâmpinarea celor interesați și de punerea la dispoziție a plăților ce pot fi realizate prin Revolut, ceea ce înseamnă că puteți efectua plăți instant și în siguranță.

  Website cu Revolut - Unibet
 2. Website cu Revolut pariuri - NetBet

  Pe lângă oferta complexă pe care o pune la dispoziția clienților săi, NetBet le oferă acestora și opțiunea de a putea plasa pariuri prin intermediul pariuri online Revolut. Fiind considerată a fi o metodă de plată sigură și rapidă, este modul ideal de miza pe evenimentele preferate, fără a fi nevoit să aștepți un timp îndelungat.

  Website cu Revolut pariuri - NetBet
 3. Website cu Revolut - Admiral

  Admiral, pe lângă cele două prezentate mai sus, este cel de-al treilea site din topul platformelor ce acceptă plata prin Revolut. Astfel, site-ul oferă clienților săi un proces simplu de pariere, fără ca aceștia să fie supuși la numeroase informații ce trebuie furnizate sau la un timp de așteptare suplimentar.

  Website cu Revolut - Admiral

Cum testăm și analizăm site-urile de pariuri cu Revolut

Atunci când analizăm o casă de pariuri ce acceptă plățile realizate prin Revolut, este necesar să avem totuși în vedere și alte câteva aspecte importante pentru utilizatorii caselor de pariuri. Astfel, pentru a ne asigura că aceștia vor avea la dispoziție o experiență din cadrul căreia să nu le lipsească nimic, ne axăm pe câteva componente de bază, ce fac diferențe majore între operatorii de pariuri cu Revolut.

Așadar, înainte de a le sugera pariorilor un anumit site de pariuri, unde pot face plăți cu Revolut, facem o cercetare detaliată cu privire la modul de funcționare a platformei, întrucât aceasta trebuie să acționeze fără întreruperi, axându-ne pe aspecte precum:

Cotele pe care operatorul le furnizează

Cotele pe care operatorul de pariuri sportive le pune la dispoziția clienților săi constituie un aspect important întrucât, cu cât acestea sunt mai generoase, cu atât reprezintă un plus în plasarea pariurilor.

Bonusurile și promoțiile pe care le oferă

Secțiunea de bonusuri și promoții este, de asemenea, esențială în plasarea pariurilor spotrive deoarece, prin aceasta, jucătorii își pot crește șansele de reușită, având la dispoziție numeroase alternative pe care să le aplice în cadrul evenimentelor favorite.

Varietatea sporturilor și a tipurilor de pariuri sportive

Gama largă de pariuri sportive reprezintă o parte importantă a oricărei platforme de pariuri sportive. Prin aceasta, clienții își pot alege în mod concret meciurile și sporturile dorite, fără a fi constrânși.

Asistența destinată utilizatorilor

Asistența pentru clienți constituie o parte esențială pentru utilizatori întrucât, cu ajutorul acesteia, își pot rezolva orice probleme, fără a fi nevoiți să aștepte un timp mult prea îndelungat.

Existența unei aplicații mobile

Aplicația mobilă și modul de funcționare a acesteia facilitează modul de plasare a pariurilor, oferind, de asemenea, și actualizări în timp real cu privire la evenimentele vizate.

Cea mai bună aplicație ce acceptă Revolut

Deși am făcut în rândurile de mai sus un top 3 al celor mai bune site-uri prin intermediul cărora puteți plasa pariuri online Revolut, este totuși necesar să oferim o atenție suplimentară platformei ce se evidențiază cel mai mult dintre cele precizate. Întrucât există aspecte ce contribuie la realizarea unei diferențieri destul de majore între două sau mai multe platforme de pariere, vom expune această diversificare, oferind mai multe detalii în ceea ce privește casa de pariuri cu Revolut ce se remarcă, în mod special.

 1. Aplicație pentru plata cu Revolut - NetBet

  NetBet este platforma ce se remarcă în cadrul acestui subiect, ce are în vizor plățile realizate prin Revolut întrucât aceasta se mândrește, în primul rând, cu un mod impecabil în ceea ce privește funcționalitatea site-ului. Mai apoi, se recomandă apelarea la serviciile acestui operator întrucât vine cu o gamă largă de bonusuri, de pariuri sportive, punând, de asemenea, la dispoziția utilizatorilor, și o aplicație eficientă cu ajutorul căreia puteți plasa pariuri rapid și în siguranță.

  Aplicație pentru plata cu Revolut - NetBet

Pariuri live cu Revolut

revolut pariuri live

Cu siguranță, pariurile cu ajutorul Revolut pariuri nu pot fi comparate cu nicio altă metodă de plată întrucât dezvoltatorii ce au avut în vedere crearea acestei aplicații s-au axat pe rapiditate și eficiență. Astfel, în cazul în care doriți să optați pentru plasarea unor pariuri în regim live, este necesar să luați în considerare utilizarea acestui card întrucât nu veți întâmpina blocaje, iar tot ceea ce trebuie să faceți este să apăsați pe butonul de Acceptare din cadrul aplicației, atunci când trebuie să confirmați plata.

O nouă casă de pariuri online Revolut

Întrucât știm cât este de important să aveți la dispoziție cât mai multe variante din care să puteți alege, vă vom oferi și cel de-al doilea website cu ajutorul căruia puteți efectua plăți cu Revolut, fără a întâmpina probleme.

 1. O nouă casă de pariuri cu Revolut - Admiral

  Admiral se remarcă în categoria caselor de pariere prin faptul că furnizează o selecție impresionantă atunci când vine vorba de secțiunea pentru bonusuri și promoții. Așadar, în cazul în care sunteți interesat de o gamă complexă de pariuri sportive și numeroase bonusuri, unde puteți face fiecare plată într-un ritm rapid cu pariuri online cu Revolut, acesta este unul dintre cei mai de încredere operatori la care vă puteți înscrie.

  O nouă casă de pariuri cu Revolut - Admiral

Cele mai bune case de pariuri sportive locale pentru a paria cu Revolut

Totuși, dacă doriți să consultați întreaga listă ce conține cele mai populare și accesate case de pariuri, cu ajutorul căreia puteți plasa pariuri rapid și în siguranță cu Revolut, puteți consulta secțiunea prezentată în rândurile de mai jos. Experții noștri au analizat piața de pariuri actuală și au selectat cei mai buni operatori pentru a vă asigura un proces simplu și eficient de pariere.

Cele mai bune site-uri de pariuri din România care acceptă Revolut

Cele mai bune site-uri de pariuri din România care acceptă Revolut
Casa de pariuru Oferi Avantaje Pariază aici
Bonus 100% la 300 RON Platformă live stabilă Pariază aici
Bonus 100% la 100 RON Bonusuri și promoții variate Pariază aici
Bonus 100% la 500 RON Aplicație pentru mobil atractivă Pariază aici

Sporturi populare pe care să pariați cu Revolut

Această secțiune a prezentării este destinată unui top pe care l-au întocmit specialiștii noștri în domeniu, în cadrul cărora vom analiza câteva dintre cele mai populare sporturi pe care pariorii români își plasează pariuri online cu Revolut. Astfel, în urma acesteia, vă veți putea face o idee cu privire la popularitatea fiecărui sport atunci când este necesar să pariem într-un mod rapid, dar sigur.

Cele mai bune bonusuri pentru pariori care pariază cu Revolut

bonusuri revolut

Fiecare casă de pariuri cu Revolut vine cu bonusurile și promoțiile sale, astfel încât, în cazul în care vă aflați în căutarea unui anumit bonus, vă recomandăm să consultați casele de pariuri pe care le-am listat în rândurile de mai sus. Acestea au la bază operatori de încredere, ce oferă servicii de calitate și prin intermediul cărora puteți paria cu Revolut.

Odată ce ați accesat acest subiect prezentat în recenzia noastră, nu vă mai rămâne decât să alegeți o casă de pariuri, consultând secțiunea de bonusuri și promoții a acesteia.

Depunerea și retragerea cu Revolut pariuri

Depunerile și retragerile cu ajutorul Revolut se pot realiza exact în aceeași manieră în care faceți acest lucru prin intermediul celorlalte metode de plată. Astfel, atât pentru depunere, cât și pentru retragere, trebuie să procedați, urmărind aceeași pași pe care îi efectuați atunci când setați plata cu cardul bancar.

Timp Depozit, Taxe & Limite

Site cu Pariuri Sportive Rapiditatea Depozitului Gratis Limite Min/Max
Admiral
Instantaneu 25 - 20 000 RON
NetBet
Instantaneu 25 - 20 000 RON
Unibet
Instantaneu 25 - 20 000 RON

Timp de Retragere, Taxe & Limite

Site cu Pariuri Sportive Viteza de procesare a retragerii Gratis Limite Min/Max
Admiral
Instantaneu 65-20 000 RON
NetBet
Instantaneu 65-20 000 RON
Unibet
Instantaneu 65-20 000 RON

Metode alternative de plată

Pe lângă utilizarea Revolut, puteți apela și la alte numeroase metode de plată, disponibile în cadrul caselor de pariuri online cu Revolut. Alegeți variante care vi se potrivește și nu vă mai rămâne decât să începeți plasarea pariurilor, însă înainte de a face acest lucru, vă vom prezenta câteva alternative pe care le puteți lua în considerare pentru depunerile și retragerile dumneavoastră.

 • Paypal:

  PayPal este una dintre cele mai utilizate metode de plată datorită avantajelor pe care le oferă utilizatorilor. Aceasta funcționează după aceleași principii ca în cazul altor portofele electronice, astfel încât nu necesită parcurgerea unui proces foarte complex pentru a plasa pariuri pe evenimentele preferate.

 • Skrill:

  Skrill este o metodă de plată eficientă și rapidă. Indiferent de acțiunea pe care vreți să o realizați, nu vă veți face griji cu privire la siguranța datelor dumneavoastră personale întrucât acestea sunt confidențiale, fără a fi împărtășite cu vreo terță parte.

 • Neteller:

  Neteller este un portofel electronic, care oferă beneficiile necesare oricărui parior ce dorește plasarea pariurilor pe evenimentele preferate într-un ritm rapid, și în siguranță. Prin intermediul său, puteți transfera instant bani operatorilor de pariuri, fără a aștepta un timp mult prea îndelungat.

 • OktoCash:

  OktoCash este una dintre metodele de plată preferate de pariorii români întrucât constituie un sistem direct și eficient. De asemenea, prin utilizarea sa, veți avea la dispoziție opțiunea de a folosi bani cash sau card în magazinele partenere, ceea ce oferă un plus în ceea ce privește caracteristicile aplicației.

Întrebări frecvente

? Toate casele de pariuri acceptă Revolut?
Nu, nu toate casele de pariuri acceptă plățile realizate cu ajutorul Revolut.lor sunt securizate.
? Care sunt casele de pariuri ce acceptă plăți cu Revolut?
Dacă doriți să accesați lista în cadrul căreia veți găsi cu exactitate operatorii ce pun la dispoziție efectuarea plăților cu Revolut, puteți consulta secțiunea destinată acestui subiect din prezentare de față.
? Este Revolut pariuri o metodă sigură de plată?
Da, ca orice alte metode de plată ce au fost menționate mai sus, și Revolut este un mod de face depuneri și retrageri rapide și sigure, fără a vă fi expuse datele personale ce trebuie să rămână confidențiale și fără a realiza plăți fără acceptul dumneavoastră.
AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.