Casa Pariurilor Aplicație. Descărcare apk Casa Pariurilor [2022]

Actualizat:

Întrucât tehnologia se află într-o continuă evoluție, nu a fost niciodată mai ușor să fiți mereu la curent cu noile informații, mai ales atunci când avem la dispoziție casa pariurilor aplicație online. Astfel, dacă până acum v-ați făcut griji că ați putea pierde cele mai importante din timpul evenimentului preferat, acum așteptarea a luat sfârșit.

Listă completă a aplicațiilor de pariuri românești

Găsit: 6 Case de pariuri

Rang Casă de pariuri

Android

Apple

Revendica
1 Unibet

Android APP

iPhone APP

Bonus 100% la 300 RON + 150 rotiri

PARIAZĂ AICI Mergi către site-ul Unibet
2 Mozzart Bet

Android APP

iPhone APP

Bonus de bun venit de până la 1750 lei

PARIAZĂ AICI Mergi către site-ul Mozzart Bet
3 Fortuna

Android APP

iPhone APP

BONUS 100% la 500 RON

PARIAZĂ AICI Mergi către site-ul Fortuna
4 SportingBet

Android APP

iPhone APP

Bonus de bun venit până la 500RON

PARIAZĂ AICI Mergi către site-ul SportingBet
5 MaxBet

Android APP

iPhone APP

BONUS 100% la 1,800 RON FOLOSIND CODUL MAXBET200

PARIAZĂ AICI Mergi către site-ul MaxBet
6 Betano

Android APP

iPhone APP

Bonus 100% (maxim 300RON)

PARIAZĂ AICI Mergi către site-ul Betano

Cum să începeți utilizarea unei aplicații de pariuri

Deși nu constituie un proces complicat, este totuși necesar să acordați atenție unor factori ce ar putea face diferența în experiența dumneavoastră de pariere. Astfel, pentru a ne asigura că beneficiați de cele mai complete informații, vă vom expune, în rândurile următoare, câteva aspecte esențiale pe care să le aveți în vizor.

 1. Alegeți un site de pariuri din lista noastră

  Primul pas este reprezentat de alegerea unei case de pariuri, pe care o considerați de încredere și care ar putea satisface nevoile și așteptările dumneavoastră, în așa fel încât să puteți atinge rezultatele dorite.

 2. Creați-vă un cont și descărcați aplicație casa pariurilor pe smartphone-ul dumneavoastră

  Odată ce v-ați decis cu privire la platforma ce este în conformitate cu cerințele dumneavoastră, nu vă mai rămâne decât să vă creați un cont pe aceasta, descărcând de asemenea, o aplicație casa pariurilor pentru a fi mereu la curent cu noile informații.

 3. Realizați prima depunere și bucurați-vă de oferta de bun venit

  Odată ce ați trecut prin procesul de descărcare aplicație casa pariurilor, puteți face primul dumneavoastră depozit, în urma căruia puteți începe folosirea serviciilor oferite, fiindu-vă furnizat și un bonus de bun venit.

 4. Alegeți-vă evenimentul sportiv preferat

  După ce v-ați informat cu privire la oferta pe care o pune la dispoziție casa pariurilor aplicație mobil, puteți începe să vă căutați evenimentul pe care doriți să plasați pariul, bucurându-vă, mai apoi, de beneficiile pe care acesta vi le poate aduce.

 5. Plasați-vă pariurile

  Acum nu vă mai rămâne decât să așteptați rezultatul pariului pe care ați mizat, putând profita, de asemenea, și de bonusul oferit la înregistrare, pe care l-am menționat în rândurile anterioare.

 6. Așteptați să se încheie meciurile și colectați-vă câștigurile

  Casa pariurilor aplicație mobil vă va ține la curent ori de câte ori doriți să consultați starea în care se află meciul pe care ați mizat. Astfel, prin intermediul său, veți putea vedea în timp real finalul meciului, colectându-vă, mai apoi, câștigurile.

Cum testăm și analizăm o aplicație casa pariurilor: criteriile noastre principale

Întrucât acest domeniu pune la dispoziție utilizatorilor o ofertă variată din care aceștia pot alege ceea ce li se potrivește, am întocmit o listă pentru a vă îndruma spre cele mai bune aplicații de pariuri sportive, expunând și modurile în care realizăm această selecție.

 1. Disponibilitatea ofertei

  Unul dintre factorii principali pe care îi avem în vedere atunci când analizăm o aplicație casa pariurilor este redat de oferta pe care o pune la dispoziție în ceea ce privește gama variată de sporturi.

 2. Viteză

  Un alt aspect important este reprezentat de viteza cu care casa pariurilor sport apk funcționează. Pentru ca aceasta să fie în conformitate cu parametrii impuși, trebuie să lucreze în mod perfect pe 3G, 4G și Wi-fi.

 3. Securitate

  Atunci când ne alegem o casa pariurilor aplicație, este necesar să acordăm o atenție deosebită acestei părți, ce ține de oferirea securității necesare, astfel încât să ne asigurăm că datele noastre personale se află în siguranță.

 4. Interfață

  Cea mai bună aplicație casa pariurilor va veni în întâmpinarea clienților cu o interfață simplă și intuitivă, care va garanta rapiditate în procesul de pariere, astfel încât să nu fie întâmpinate dificultăți.

 5. Compatibilitate mobilă

  Compatibilitatea aplicației cu smartphone-ul dumneavoastră este, de asemenea, un aspect esențial. Astfel, dacă spre exemplu funcționează după sistemul Android, este de preferat să descărcați casa pariurilor apk android pentru a nu vă confrunta cu situații neplăcute.

 6. Opțiuni exclusive

  Este necesar să precizăm faptul că specialiștii noștri selectează doar aplicații mobile ce furnizează opțiuni exclusive, cu ajutorul cărora utilizatorii să poată avea parte de o experiență cât mai plăcută.

 7. Proces de înregistrare

  În cadrul unei casa pariurilor aplicație, este important ca procesul de înregistrare să fie unul cât mai simplist, astfel încât persoanele ce doresc să plaseze un pariu, să își poată crea un cont cât mai repede, fără prea multă dificultate.

 8. Notificări

  Întrucât știm cât de mult înseamnă să fii mereu la curent cu evenimentele preferate, ne-am axat atenția numai pe acele aplicații care pot furniza și notificări în timp real, fără să fiți nevoit să consultați meciul vizat direct din aplicație.

 9. Pariuri live

  De asemenea, aplicațiile mobile de pariere au trecut la nivelul următor, astfel încât, acum puteți beneficia de avantajele pe care le poate aduce urmărirea unui pariu live, direct din confortul propriei locuințe.

Cele mai comune aplicații de pariuri sportive online

Pentru a plasa pariuri sportive în mediul online, pariorii interesați pot opta pentru o casa pariurilor aplicație descărcare în concordanță cu caracteristicile smartphone-ului pe care îl dețin. Astfel, în cazul în care aveți un telefon mobil iOs, sau care rulează Android, se recomandă să alegeți o aplicație casa pariurilor ce să fie disponibilă cu una dintre acestea.

Aplicații de pariuri pentru Android

Dacă doriți să vă instalați casa pariurilor aplicație android, atunci trebuie să aveți în vedere faptul că aceasta se poate procura, în mod gratuit, direct din Google Play. Acest lucru se aplică și în cazul în care doriți să mizați pe evenimentele preferate, având la dispoziție o tabletă.

Avantaje

Limite

Există casa pariurilor aplicație ce oferă și dezavantaje

Aplicații de pariuri iPhone

Cei ce dețin un Phone, probabil cunosc deja faptul că au posibilitatea de a-și descărca aplicații atât gratuit, cât și prin efectuarea unor plăți, direct de pe App Store. Casa pariurilor aplicație iOs oferă încredere și siguranță oricăror utilizatori, având, de asemenea, și o gamă variată de sporturi.

Avantaje

Limite

Există aplicații în cadrul cărora este percepută o plată

Aplicații de pariuri iPad

Dacă doriți să vă bucurați de o experiență de pariere la cote maxime, atunci cu siguranță iPad-ul reprezintă soluția ideală. Cu ajutorul acestuia, puteți urmări cu succes evenimentele pe care ați mizat, având la dispoziție un ecran de mărimi mai generoase pentru a avea parte de o experiență completă.

Avantaje

Limite

Nu funcționează întotdeauna la capacitatea maximă

Top 5 cele mai bune aplicații de pariuri în România

Deși oferta din acest domeniu este una destul de variată, totuși este necesar ca, mai ales în cazul în care vă aflați la început de drum, să aveți parte de o îndrumare adecvată. Astfel, pentru a furniza informațiile esențiale, am întocmit o listă în cadrul căreia sunt expuse cele mai bune aplicații de pariuri, acestea fiind selectate datorită avantajelor pe care le oferă clienților.

 1. Aplicație casa pariurilor Sportingbet

  Sportingbet este o casa pariurilor aplicație populară datorită bonusurilor și promoțiilor pe care le oferă utilizatorilor încă de la înregistrarea pe platformă. Aceasta se mândrește cu o gamă largă de sporturi, ce vine în ajutorul pariorilor printr-o organizare atentă a fiecărei secțiuni, astfel încât nu va trebui să pierdeți timpul pentru a căuta evenimentul preferat.

  Aplicație casa pariurilor Sportingbet
 2. Casa pariurilor aplicație Android Fortuna

  Fortuna este numele unei aplicații pe care o puteți instala atât pe iOs, cât și pe dispozitivul ce rulează Android. Aceasta se remarcă pe piață datorită optimizării sale în cadrul plasării pariurilor, lucru ce o face și ușor de utilizat, indiferent de nivelul de experiență pe care îl aveți.

  Casa pariurilor aplicație Android Fortuna
 3. Aplicația mobilă Mozzart

  Mozzart iese în evidență în acest domeniu datorită secțiunii sale de pariuri live, ce funcționează la cote maxime, astfel încât veți putea urmări de oriunde și oricând evenimentele preferate. Totuși, este necesar să precizăm faptul că aceasta nu dispune de o ofertă impresionantă de sporturi.

  Aplicația mobilă Mozzart
 4. Casa pariurilor aplicație online Superbet

  Superbet se află în topul celor mai bune aplicații mobile datorită ofertei variate, ce vine în întâmpinarea pariorilor cu numeroase pariuri unice. De asemenea, aceasta furnizează cote generoase, analizate de specialiști, vizând cele mai importante evenimente din sport, iar încă de la înregistrare, veți avea parte de un bonus de bun venit.

  Casa pariurilor aplicație online Superbet
 5. Aplicația mobilă Unibet

  Prin intermediul casa pariurilor aplicație Unibet, puteți paria în siguranță, indiferent de locul și momentul în care vă aflați. Aceasta pune la dispoziție și o secțiune de Streaming live, astfel încât veți putea urmări cele mai importante meciuri, având, de asemenea, parte și de o ofertă vastă de pariuri, însă totuși cotele nu sunt întotdeauna la înălțimea așteptărilor.

  Aplicația mobilă Unibet

De ce este mai bine să pariați de pe telefonul mobil decât direct de pe browser

Deși pentru o perioadă îndelungată de timp browser-ul a fost cea mai utilizată metodă de a accesa informații de pe orice site, în actualitate, acest aspect a fost actualizat. Astfel, în loc să apelăm la tradiționalul browser, prin intermediul căruia să ne ducem activitățile la bun sfârșit, acum, cu doar un telefon mobil și câteva clickuri, putem duce la bun sfârșit necesitățile, într-un timp mai scurt și mult mai eficient.

Acest lucru se aplică și în cazul pariurilor sportive, astfel încât, astăzi, ne sunt puse la dispoziție numeroase aplicații, din care putem selecta ceea ce ni se potrivește cel mai bine și este conform cerințelor noastre. Un avantaj major al acestora este reprezentat de faptul că sunt moderne, fiind ușor de instalat și oferind actualizări în timp real, indiferent de locul în care ne aflăm.

Aplicații mobile

Avantaje

Limite

Nu toate website-urile oficiale oferă o casa pariurilor aplicație mobil

Browser

Avantaje

Limite

Mai puțin practic

Trebuie să aveți mereu la îndemână un calculator pentru a putea accesa website-ul dorit

Calitate de cele mai multe ori redusă

Beneficii cheie ale utilizării casa pariurilor apk

Instalarea unei aplicații de pariuri sportive oferă pariorilor numeroase avantaje. Un prim aspect este reprezentat de faptul că aceasta este mai ușor de utilizat în comparație cu versiunea browser a unui website, având și o interfață intuitivă cu ajutorul căreia procesul de pariere este mai rapid.

De asemenea, prin intermediul acesteia, puteți fi mereu la curent cu actualizările ce au loc în cadrul evenimentului vizat, procurându-vă, în mod gratuit, o descărcare aplicație casa pariurilor apk din App Store sau Google Store. Pentru a avea o perspectivă mai complexă cu privire la ce beneficii puteți obține prin instalarea unei casa pariurilor aplicație, vom expune, în cele ce urmează, o listă ce conține câteva aspecte esențiale.

 • Posibilitatea de a plasa pariuri în orice moment al zilei
 • Perfect pentru pariuri live
 • Ideal pentru abordarea secțiunii de Pariuri live
 • Securitate și confidențialitate asigurată
 • Bonusuri exclusive pentru aplicațiile pe mobil

Cele mai populare sporturi pe care puteți paria în cadrul unei aplicații de pariuri

Deși există o varietate impresionantă atunci când vine vorba despre pariurile sportive, totuși sunt câteva categorii ce captează într-o manieră mai largă atenția pariorilor, sporturi pe care le-am inclus în lista ce urmează.

Pariuri pe fotbal prin casa pariurilor aplicație

Pariurile pe fotbal se află în topul preferințelor pariorilor ce doresc să își susțină echipa sau evenimentul preferat. Astfel, după cum este de așteptat, această categorie pune la dispoziție și numeroase pariuri disponibile, cum este cazul celor de mai jos:

 • Persoana câștigătoare a meciului
 • Rezultatul unui joc
 • Cel mai mare marcator
 • Număr de goluri

Pariuri pe volei prin aplicație

Cum este cazul celui prezentat mai sus, și acest sport reprezintă un loc important în topul sporturilor preferate de pariori. Acest lucru se datorează beneficiilor pe care voleiul le poate aduce în cadrul unui pariu, venind la pachet și cu numeroase bonusuri și promoții.

 • Câștigător meci
 • Scor exact pe seturi
 • Total puncte în primul set
 • Număr de seturi în meci

Pariuri pe ciclism prin aplicație

Dacă vă aflați în categoria persoanelor pasionate de ciclism și doriți să vă susțineți evenimentele favorite, cu siguranță instalarea unei casa pariurilor apk și urmărirea, în timp real, a meciului preferat, este varianta optimă. Printre pariurile pe care le puteți plasa menționăm:

 • Câștigător cursă
 • Câștigător echipă
 • Duel pe etapă
 • Echipa câștigătoare

Pariuri pe baschet prin casa pariurilor aplicație

Baschetul este, de asemenea, unul dintre sporturile pentru care tot mai multe persoane pasionate de sport optează, ocupând un loc important în topul celor mai accesate categorii. Jucătorii interesați pot miza pe meciurile preferate, ținând cont de:

 • Cel mai mare marker
 • Rezultatul jocului
 • Numărul de coșuri marcate
 • Diferența de coșuri dintre cele două echipe

Pariuri pe sporturi de luptă prin aplicație

Sporturile de luptă cum este cazul secțiunii MMA sunt adesea printre cele mai accesate sporturi de către pariori. De asemenea, prin intermediul unei casa pariurilor aplicație, veți putea avea acces la diverse evenimente precum box, judo, MMA, dar și multe altele, ținând cont de următoarele:

 • Durata luptei
 • Câștigătorul luptei
 • Câștigătorul turneului

Aplicație casa pariurilor sportive online și pariuri live

Pariurile sportive online reprezintă un mijloc cu ajutorul căruia puteți plasa pariuri pe evenimentele favorite, doar cu un clic distanță, fără a vă deplasa fizic la casa de pariuri. De asemenea, pariurile live constituie varianta optimă în cazul în care doriți să fiți mereu actualizat cu privire la modul în care se desfășoară meciul pe care ați mizat, putând, de asemenea, să continuați parierea chiar dacă acesta a fost deja început.

Așadar, există o gamă largă de aplicații, care vă oferă șansa de a plasa pariuri live și vă pune, de asemenea, la dispoziție și modalitatea de a vă activa notificările și a primi actualizări atunci când are loc o acțiune importantă în cadrul meciului.

Cele mai populare aplicații de pariuri online: Topul de pe piața pariurilor

Dacă sunteți pasionat de pariurile sportive și doriți să vă arătați aprecierea pentru echipele favorite, în timp ce vă creșteți și situația financiară, atunci o descărcare aplicație casa pariurilor reprezintă una dintre cele mai oportune alternative. Prin instalarea unei astfel de aplicații, veți putea avea la dispoziție în orice moment noi informații cu privire la evenimentele pe care le urmăriți, bucurându-vă totodată și de bonusurile oferite la casele de pariuri.

 1. Aplicația mobilă Unibet sport

  Unibet este unul dintre cei mai populari operatori în domeniul pariurilor sportive, remarcându-se pe piață datorită beneficiilor pe care le oferă clienților încă de la crearea contului. De asemenea, casa pariurilor apk este disponibilă în mod gratuit, atât pe dispozitivele ce rulează Android, cât și pe iOs.

  Aplicația mobilă Unibet sport
 2. Casa pariurilor aplicație mobilă Gets Bet sport

  Gets Bet este una dintre cele mai cunoscute aplicații din acest sector, mai ales datorită bonusurilor și promoțiilor pe care le oferă. Totodată, acesta se evidențiază datorită unei interfețe intuitive, care ghidează utilizatorul, facilitând, de asemenea, procesul de pariere și asigurând o experiență unică și rapidă fiecărui parior.

  Casa pariurilor aplicație mobilă Gets Bet sport
 3. Aplicația mobilă 888Sport

  888Sport se încadrează în acest top întrucât reușește să își surprindă mereu clienții cu actualizările pe care le realizează, mândrindu-se cu un sistem sigur și bine funcțional. Astfel, punând la dispoziție o funcționare perfectă și fără lag, pariorul nu va trebui să își facă niciodată probleme cu privire la pierderea unui moment important din timpul unui eveniment sau a altor situații esențiale.

  Aplicația mobilă 888Sport

Bonusuri disponibile pentru utilizatorii aplicației

Pentru a putea profita din plin de ceea ce vă furnizează casa pariurilor aplicație online, este necesar să vă informați atent și cu privire la bonusurile pe care le puteți utiliza, crescându-vă, în acest fel, șansele de câștig.

Concluzie

Pariurile sportive reprezintă un mod de divertisment, prin intermediul căruia, persoanele pasionate își pot susține jucătorii sau evenimentele preferate prin plasarea unui pariu. Cu numeroase aplicații ușor de instalat, acestea au devin astăzi o sursă potrivită, din care tot mai mulți pariori se documentează și analizează cotele care meciurilor pentru a urma drumul către câștig.

În această prezentare, am evidențiat câteva dintre cele mai esențiale caracteristici ale aplicațiilor caselor de pariuri, scoțând în evidență și modul în care acestea pot facilita procesul de pariere. Dacă încă nu v-ați decis în privința cărei aplicații este mai potrivită pentru dumneavoastră, această recenzie vă va rezuma toate aspectele necesare pentru a vă ajuta în luarea decizii potrivite.

Întrebări frecvente

? Pe ce sporturi pot fi plasate pariuri?
Casele de pariuri au o gamă largă de pariuri sportive, astfel încât puteți opta pentru orice sport, în funcție de preferințele dumneavoastră.
? Pot fi obținute bonusuri la casele de pariuri?
Majoritatea caselor de pariuri oferă bonusuri încă de la înscriere, însă pe parcursul plasării pariurilor, veți putea obține și multe altele.
? Care este cea mai bună casa pariurilor aplicație?
Pentru a afla mai multe detalii cu privire la acest subiect, nu ezitați să consultați secțiunea prezentată mai sus, în care oferim informații detaliate pentru acest aspect.
? Există o secțiune pentru relațiile cu clienții pe aplicațiile de pariuri sportive?
Cele mai multe dintre aplicațiile enumerate dețin și o asistență pentru clienți, disponibilă pe chat live, telefon sau e-mail.
? Cum pot paria live pe casa pariurilor apk?
Tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați secțiunea de pariuri live, pe care o veți găsi în cadrul aplicațiilor, notată în această manieră.

Pronosticuri suplimentare

1 Ratinguri, în medie 5 din 5

AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.