Pariuri Sportive Fotbal - Site-uri de Pariuri Fotbal

Actualizat:

Dacă ești în căutarea unui site care are în oferta sa pariuri sportive fotbal, ai ajuns în locul potrivit întrucât experții noștri mightytips.ro au verificat piața și au ales cele mai bune site-uri de pariuri sportive la care poți plasa un pariu la fotbal. Citește în continuare dacă vrei să afli care sunt acestea.

Listă site-uri de pariuri fotbal

Găsit: 15 Case de pariuri

Site-uri de pariuri online fotbal – Ghidul suprem

Actualizat:

pariuri sportive fotbal

Acest articol este cel mai bun ghid pentru tine, fie că ești începător sau experimentat. Din acest ghid vei afla informații de la istoria parierii la fotbal, ce tipuri de pariuri fotbal poți plasa, cum să faci  un pariu, la ce turnee poți plasa pariuri, care sunt cele top 5 aplicații pentru pariuri, până la care metode de plată sunt cele mai potrivite pentru acest gen de pariere. De asemenea, experții noștri au cercetat piața site-urilor de pariuri și au ales pentru tine cele mai bune case de pariuri de fotbal.

Istorie pariuri fotbal

fotbal istoria pariurilor sportive

Nu se poate spune cu exactitate când a fost prima dată când oamenii au plasat pariuri de fotbal, însă probabil odată ce acesta a fost inventat. Însă ceea ce știm cu siguranță este că pariurile și jocurile de noroc au fost ilegale până în anul 1960. Iar de atunci, fanii fotbalului au putut paria în mod legal pe fotbal.

 • A fost inventat în China în jurul anului 476 î.Hr.
 • Cel mai rapid gol marcat a durat 2,4 secunde.
 • Primul meci internațional a fost jucat în 1872.
 • Cel mai mare stadion de fotbal este în Coreea de Nord.

Deși casele de pariuri erau reglementate până în anii 1980, acestea au fost încurajate să fie discrete, chiar dacă pariurile erau legale. Prin anii 90, fotbalul a fost televizat și de atunci oamenii au devenit interesanți de parierea la fotbal. Cheia acestui lucru a fost că Sky Sports a dobândit drepturile de a prezenta Premier League în 1992 și a afișat mai multe jocuri în fiecare weekend.

🏛️ Prima prezentare: 1863
🏢 Supravegherea organizațiilor: UEFA, FIFA,CONCACAF
📶 Acoperirea caselor de pariuri: Mare
Popular în: Spania, Portugalia, Franța, Marea Britanie, România și multe alte state din întreaga lume.
🌎 Campionat mondial: Cupa Mondială
🏅 Disciplină olimpică: Da

Cum să pariezi la Fotbal online?

Să plasezi un pariu la fotbal este foarte simplu. Trebuie să urmezi câțiva pași simpli, iar aceștia sunt:

 1. Alege o casă de pariuri sportive

  Primul pas înainte de a plasa un pariu la fotbal este să găsești o casă de pariuri de încredere și potrivită pentru tine. Fie că ești un parior experimentat sau unul începător, poți alege din lista creată de experții noștri.

 2. Fă-ți un cont

  Al doilea pas este, desigur, crearea unui cont la respectiva casă de pariuri. În această etapă, casa de pariuri online fotbal îți va cere informații de tipul: email, data nașterii, nume și prenume, CNP, adresă.

 3. Depune bani în cont

  Cel de-al treilea pas constă în realizarea unei  depuneri. În acel moment, va trebui să alegi o metodă de plată cu ajutorul căreia îți vei finanța contul.  Alege suma pe care dorești să o depui și introdu datele.

 4. Plasează pariuri sportive fotbal

  Ultimul pas este plasarea pariului. Vezi care sunt meciurile la care poți paria, ce turnee sunt disponibile și ce tipuri de pariuri oferă casa de pariuri sportive și plasează apoi pariul.

Top 5 aplicații mobile pentru pariuri la Fotbal

Casele de pariuri sportive sunt într-o continuă competiție între ele și atât casele de pariuri vechi, cât și cele noi au aplicații mobile.

Existând atâtea aplicații pe piața pariurilor sportive din România poate fi greu să alegi una sigură și potrivită pentru tine, de aceea am creat un top cu 5 aplicații de pariuri  sportive din România care au fotbal. Iată care sunt acestea:

 1. #1 Aplicație casă de pariuri Fotbal - Betano

  Aplicația Betano este compatibilă atât cu Android, cât și cu iOS. Această aplicație  de pariuri arată la fel ca site-ul pe desktop și este foarte ușor de folosit. Și, desigur, oferă pariuri la cel mai cunoscut sport din lume, fotbal.

  betano-aplicatie-mobila
 2. #2 Aplicație casă de pariuri Fotbal - Unibet

  Aplicația Unibet se axează pe simplitate și are același aspect ca și pe desktop. Aceasta are meniul de navigare poziționat în partea stângă și poți naviga între diferitele evenimente și tipuri de pariuri.

  unibet-aplicatie-mobila
 3. #3 Aplicație casă de pariuri Fotbal - Superbet

  Cu aplicația Superbet poți să plasezi un pariu oriunde și oricând dorești și este ușor de navigat pe ea. Are o secțiune grozavă de fotbal, și găsești meciuri din toată lumea. De asemenea, are live streaming pentru cele mai mari competiții din lume. Și este disponibilă pe Android și iOS.

  superbet-aplicatie-mobila
 4. #4 Aplicație casă de pariuri Fotbal - eFortuna

  Aplicația eFortuna îți oferă promoții de top la cele mai importante competiții de fotbal. Și este disponibilă pe Android și iOS. De asemenea, poți pune un pariu foarte rapid cu doar două atingeri ale ecranului. Totodată, te ajută să te documentezi asupra pariurilor cu niște statistici care conțin cifre detaliate și analize și are live streaming.

  efortuna-aplicatie-mobila
 5. #5 Aplicație casă de pariuri Fotbal - 888sport

  Aplicația mobilă 888 sport diferă puțin față de site-ul desktop, datorită optimizării pentru utilizarea mobilă, în sensul că anumite caracteristici sunt poziționate diferit. Ceea ce o pune în acest top este faptul că aceasta are o secțiune dedicată sfaturilor în privința pariurilor la fotbal, oferind, de asemenea, și pariuri sportive baschet, dar și pariuri sportive tenis, clasate în top-ul jucătorilor.

  888sport-aplicatie-mobila

Sfaturi și strategii pentru pariuri sportive fotbal

Dacă ești un parior nou, am făcut o listă cu câteva sfaturi și strategii care te vor ajuta să-ți crești șansele de câștig atunci când plasezi un pariu la fotbal.

fotbal strategii si sfaturi de pariuri

Alegerea site-ului potrivit de pariuri pe fotbal este un pas important, dar este doar jumătate din procesul pe care trebuie să-l faci. Strategia este un alt pas important în vederea realizării unui pariu corect.

Sfaturi pariuri live fotbal

 1. Urmărește știri despre echipe și cele mai recente statistici

  Un lucru foarte important este să știi ce s-a mai întâmplat în ultimul timp cu echipele care concurează. Din aceste știri poți afla lucruri importante care pot influența meciul, cum ar fi dacă există jucători accidentați.

 2. Compară cotele de la mai multe case de pariuri

  Caută cele mai bune cote de fotbal de fiecare dată. Dacă tu crezi că o anumită echipă câștigă sau ambele echipe o să marcheze într-un anumit meci, este util să compari cotele mai multor case de pariuri.

 3. Pune un număr mic de meciuri într-un singur pariu

  Deși sumele obținute în urma unui pariu câștigător sunt mai mari dacă incluzi mai multe meciuri pe același bilet, recomandarea noastră este să te limitezi la un număr cât mai mic de meciuri pentru a avea o probabilitate de câștig mai mare.

 4. Joacă întotdeauna responsabil

  Încă un lucru important este să te asiguri că pariezi întotdeauna în limita posibilităților tale. Dacă simți că nu poți să te oprești la site-urile de pariuri te ajută, una din variante este să-ți pui o sumă limită pe o perioadă. Verifică ce variante ai.

Cele mai populare piețe de pariuri la Fotbal

În continuare îți vom spune care sunt cele mai bune piețe de pariuri pe care le poți accesa atunci când vrei să plasezi un pariu la fotbal și îți vom explica ce presupune fiecare în parte. Iată care sunt acestea:

Fotbal pariuri live

fotbal pariuri live

Multe siteuri pariuri fotbal  au varianta de a plasa pariuri live. Pariurile live sunt pariuri care pot fi puse în timp ce meciul de fotbal se desfășoară. Pariurile live este unul dintre cele mai populare moduri de a paria la fotbal, datorită faptului că este foarte simplu și interesant pentru pariori.

Top 10 site-uri cu oferte pariuri sportive fotbal recomandate de noi

Pe piața pariurilor sportive din România există o mulțime de site-uri de pariuri fotbal, ceea ce îți poate face alegerea mai dificilă. De aceea, echipa noastră de experți vine în ajutorul tău și a creat un top 10 al celor mai bune site-uri de pariuri sportive fotbal.

 1. Site-ul #1 pentru Fotbal - 888sport

  Este o platformă de pariere online de încredere care are cote bune pentru toate competițiile importante de fotbal din lume , atât feminine, cât și masculine și oferă o mulțime de moduri în care poți paria. De asemenea are și pariuri fotbal live.

  888sport-pagina-promotionala
 2. Site-ul #2 pentru Fotbal - Baumbet

  Baumbet îți oferă promoții de top la cele mai importante competiții de fotbal. Are funcția de pariuri fotbal live și are o secțiune specială cu statistici pentru fotbal.

  baumbet-pagina-promotionala
 3. Site-ul #3 pentru Fotbal - Unibet

  Unibet este o casă de pariuri europeană unde găsești cele mai bune cote și cele mai bune oferte pariuri sportive fotbal de pariere pentru fotbal. De asemenea, site-ul are o secțiune de pariuri live fotbal.

  unibet-pagina-promotionala
 4. Site-ul #4 pentru Fotbal - Betano

  Transmisia live la fotbal este disponibilă la această casă de pariuri sportive fotbal online. În plus, poți personaliza pagina de pariuri sportive fotbal live pe mobil, în funcție de ce sport preferi.

  betano-pagina-promotionala
 5. Site-ul #5 pentru Fotbal - Maxbet

  Maxbet este cunoscut ca fiind un site de pariuri noi sportive care oferă bonusuri pariuri generoase. Acesta are o gamă largă de piețe de pariuri pentru cei care vor să parieze la fotbal și o mulțime de evenimente disponibile.

  maxbet-pagina-promotionala
 6. Site-ul #6 pentru Fotbal - eFortuna

  Casa de pariuri eFortuna oferă pariorilor niște statistici care conțin cifre detaliate și analize și are live streaming. De asemenea, pariurile la această casă de pariuri se plasează rapid.

  efortuna-pagina-promotionala
 7. Site-ul #7 pentru Fotbal - GetsBet

  GetsBet se află în topul site-urilor de pariuri sportive legale din România. Acesta are un portofoliu vast de sporturi la care poți paria, printre care și fotbal. Pe acest site poți plasa pariuri live la fotbal.

  getsbet-pagina-promotionala
 8. Site-ul #8 pentru Fotbal - Stanleybet

  Stanleybet se află printre operatorii principali de pe piața de pariuri din România. Are oferte pariuri sportive fotbal bune , iar numărul de sporturi al acestui site de pariuri noi este unul vast.

  stanleybet-pagina-promotionala
 9. Site-ul #9 pentru Fotbal - Bwin

  Bwin face parte din site-urile de pariuri noi și are o gamă largă de sporturi, printre care și fotbal. De asemenea, are funcția de Cash Out și aplicație mobilă și multe evenimente din lumea fotbalului unde poți paria.

  bwin-pagina-promotionala
 10. Site-ul #10 pentru Fotbal - Winmasters

  Winmasters este una dintre cele mai noi case de pariuri fotbal legale lansate în România. Dar, deși este nou, Winmasters oferă multe evenimente sportive din lumea fotbalului pe care utilizatorii pot paria.

  winmasters-pagina-promotionala

Turnee la fotbal la care poți paria

Dacă ești fan fotbal și vrei să pui un pariu la acest sport, iată ce turnee sunt disponibile pentru tine:

Top 5 cele mai noi case de pariuri sportive fotbal

Iată care sunt top cele mai bune case de pariuri  fotbal online noi și legale din România care au fotbal:

 1. #1 Site nou de pariuri - Baumbet

  Baumbet este o casă de pariuri care oferă jucătorilor promoții speciale pentru pariurile sportive și cote bune. Aceste promoții pot fi folosite pentru a paria pe evenimente sportive de fotbal și alte sporturi care se află în oferta site-ului de pariuri.

  pariuri-noi-baumbet-pagina-de-sport
 2. #2 Site nou de pariuri - Betano

  Betano este una dintre cele mai noi case de pariuri lansate. Deși este nou, acesta are 30 de sporturi în portofoliul său și peste 100.000 de piețe disponibile lunar. De asemenea, are și serviciu de streaming live disponibil pentru evenimentele din lumea fotbalului și aplicație mobilă.

  pariuri-noi-betano-pagina-de-sport
 3. #3 Site nou de pariuri - Getsbet

  Getsbet se află în topul site-urilor de pariuri sportive legale din România. Acesta are un portofoliu vast de sporturi la care poți paria, printre care și fotbal. Site-ul oferă cote bune și o mulțime de tipuri de pariuri la fotbal.

  pariuri-noi-getsbet-pagina-de-sport
 4. #4 Site nou de pariuri - Maxbet

  Maxbet este cunoscut ca fiind un site de pariuri noi sportive care oferă bonusuri generoase. Acesta are o gamă largă de piețe de pariuri și oferă cele mai populare sporturi, printre care și fotbal. De asemenea, poți paria și la ligi minore, turnee și campionate.

  pariuri-noi-maxbet-pagina-de-sport
 5. #5 Site nou de pariuri - Stanleybet

  Stanleybet se află printre operatorii principali de pe piața de pariuri din România. Oferta de sporturi a acestui site de pariuri noi este una vastă, de la cele mai populare sporturi, cum este și fotbalul, la esports.

  pariuri-noi-stanleybet-pagina-de-sport

Verifică întotdeauna casele de pariuri pentru cele mai bune cote la fotbal

Cotele sunt un aspect foarte important atunci când vine vorba de pariuri la fotbal. Acestea afectează ce sumă vei câștiga, de aceea verifică lista noastră a site-urilor de pariuri sportive care au cele mai bune cote.

Marja casei de pariuri pentru ligile Fotbalului

English Premier League Champions League Seria A La Liga Bundesliga
MaxBet 4.88% 6.22% 5.22% 6.31% 7.12%
Fortuna 5.20% 5.99% 6.12% 7.02% 6.87%
Unibet 6.31% 5.87% 6.27% 6.82% 7.12%
888Sport 4.99% 5.31% 5.23% 5.74% 6.06%
StanleyBet 5.73% 5.49% 5.78% 6.31% 6.47%

Cele mai frecvente întrebări

? Este sigur să plasez un pariu la fotbal ?
Da, atâta timp cât alegi o casă de pariuri sigură. Alege din lista noastră o casă de pariuri sportive de încredere.
? Care este cea mai bună din casele de pariuri sportive pentru pariuri fotbal?
Verifică lista noastră cu cele mai bune case de pariuri sportive care oferă fotbal și alege-o pe cea potrivită pentru tine.
? Cum plasez un pariu la fotbal?
Tot ce trebuie să faci este să alegi o casă de pariuri, să-ți faci cont, să faci o depunere și să plasezi pariul la fotbal.

7 Ratinguri, în medie 5 din 5

AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.