Site-uri de Pariuri pe Fotbal

Acest articol îți va prezenta tot ce trebuie să cunoști despre cele mai bune site-uri de pariuri pe fotbal din România, precum și bonusurile acestora.

Pariurile sportive online sunt un subiect tot mai popular în România.

Astfel, o mulțime de români aleg să se înscrie la diferite case de pariuri online. Totodată, fotbalul este cel mai cunoscut sport din țara noastră. Toate casele de pariuri din România includ în oferta de pariuri online evenimente de fotbal pariuri. În acest articol vei afla cele mai importante informații despre:

 • cel mai bun site de pariuri pe fotbal
 • Istoria pariurilor în România
 • Marjele caselor de pariuri
 • Top 5 agenții online cu cele mai bune bonusuri
 • Metode de plată pentru pariuri sportive de fotbal

Cele Mai Bune Site-uri de Pariuri pe Fotbal

16 Agenții Disponibile

 • O multitudine de sporturi
 • Pariuri Live
 • Bonusuri și Promoții
 • Aplicații pentru Android și iOS
 • Suport prin Chat Live
 • Aplicație pentru Android și iOS și joc în browser
 • Retragerile durează mult
 • Unele retrageri prin transfer bancar pot dura mai mult
 • Bonusul se acordă doar la anumite metode de depunere
 • VISA
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Neteller
 • MasterCard
 • Maestro

Istoria Pariurilor în România

Cea mai veche casă de pariuri online din România a fost deschisă în anul 2004 și a fost denumită GameBookers.

În perioada 2004-2015, foarte multe agenții și-au făcut simțită prezența în mediul digital. Unele dintre ele aveau cote incredibil de mari, în timp ce altele operau doar într-un număr limitat de țări.

Printre cele mai populare case de pariuri populare în perioada menționată se numără Bwin, Bet365, PinnacleSports și 188bet.

În anul 2009 a fost înființat Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Această autoritate publică este însărcinată cu supravegherea tuturor operatorilor economici care oferă publicului larg jocuri de noroc sub orice formă (pariuri, jocuri de cazino, sloturi, etc.). În luna mai a anului 2015 a fost aprobată OUG 124 care reglementează pariuri online în România.

Astfel, toate agențiile care își desfășoară activitatea în mediul online trebuie să dețină o licență de funcționare emisă de ONJN.

Până în anul 2019 a fost licențiat un număr de 19 case de pariuri sportive online. Toți acești operatori economici trebuie să respecte reglementările în vigoare. Legislația aplicabilă include 3 aspecte principale:

 • Procesul de verificare a identității pariorilor (KYC)
 • Comisionarea depunerilor
 • Impozitul pe câștig/venit
 1. Pariurile sportive în România sunt LEGALE
 2. Impozitarea câștigurilor se face în funcție de suma totală
 3. Vârsta minimă de pariere este de 18 ani
 4. Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc supraveghează activitatea tuturor caselor de pariuri

Procesul de verificare a identității pariorilor (KYC – Know Your Customer) a devenit obligatoriu pentru toate casele de pariuri online din România.

Scopul acestuia este de a preveni activitățile frauduloase și a limita accesul persoanelor minore (sub 18 ani) la platformele de pariuri. Această verificare vizează atât identitatea jucătorilor (vârstă, nume, prenume), cât și calitatea de cetățean român.

Comisionarea depunerilor ce către diferite site-uri de pariuri pe fotbal este obligatorie conform actelor normative în vigoare și reprezintă 2% din valoarea totală a sumei depuse. Această taxă este reglementată de actul normativ OUG nr. 114/2018.

Astfel, comisionul se va reține automat la efectuarea unei depuneri în conturile individuale de jucători deschise la toate platformele care oferă jocuri de noroc online. Sumele colectate se vor vira către Bugetul de Stat.

Impozitul pe câștig/venit este reglementat de Legea privind Veniturile Persoanelor Fizice din România. Legislația în vigoare la momentul actual obligă casele de pariuri online să impoziteze fiecare retragere a câștigurilor. Astfel, nu mai trebuie să declari personal toate veniturile din pariuri, întrucât agenția online deja oprește impozitul aferent și îl virează către ANAF.

faq

? Pot plasa pariuri sportive online fără să trimit copii ale documentelor personale?

Nu. Conform legislației actuale din România, pentru a beneficia de serviciile operatorilor economici care oferă jocuri de noroc online trebuie să treci în mod obligatoriu prin procesul KYC (verificare a identității).

? Ce impozite se vor reține dacă retrag câștigurile?

În funcție de suma pe care o retragi, impozitul reprezintă:
● 1% (mai puține de 66,750 RON)
● 667.5 RON + 16% (66,750 – 445,000 RON)
● 61,178,5 + 25% (mai mult de 445,000 RON)

? Casa de pariuri mi-a limitat contul. Ce pot face?

Limitarea a survenit în urma unei încălcări a termenilor și condițiilor de utilizare. Îți recomandăm să iei legătura cu departamentul de relații cu clienții pentru a afla mai multe detalii.

? Pot plasa pariuri sportive pe fotbal cu ajutorul cardului în valută?

Da. Dacă utilizezi un card în valută (EUR, USD, GBP, etc.) atunci casa de pariuri va face automat conversia. În funcție de banca emitentă și de agenția la care pariezi, comisioanele pot ajunge până la 10% din suma depusă/pariată.

? Ce casă de pariuri oferă cele mai bune cote?

În funcție de evenimentele pe care pariezi, te poți bucura de cote excelente la diferite case de pariuri. Unul din principalii factori de care trebuie să ții cont este marja agenției.

Pariuri pe Fotbal în România direct de pe telefonul mobil

O mulțime de platforme de pariuri online pun la dispoziția clienților români aplicații dedicate telefoanelor mobile. Astfel, poți plasa pariuri pe meciuri de fotbal fără a avea acces la un calculator sau laptop.

Aplicațiile mobile permit pariorilor să utilizeze aceleași funcții ca în cazul platformelor desktop. Toate casele de pariuri menționate mai anterior includ în aplicația mobilă dedicată smartphone-urilor (Android și iOS) funcții precum:

 • Transmisiuni live ale evenimentelor
 • Pariuri în timp real (live betting)
 • Oferte, bonusuri și promoții
 • Statistici evenimente
 • Și multe altele

Printre cele mai populare aplicații oferite de casele de pariuri online pecu fotbal se numără:

 1. 1
  Bonus 100% (maxim 1,800RON) folosind codul MAXBET200
  Obţine
 2. 2
  Bonus 100% (maxim 500RON)
  Obţine
 3. 3
  Bonus 100% (maxim 200RON)
  Obţine
 4. 4
  Bonus 100% (maxim 300RON)
  Obţine

Top 5 Case de Pariuri cu Cele Mai Bune Bonusuri pentru Prima Depunere

5. SportingBet

Bonus 100% (maxim 200 RON)

Casa de pariuri SportingBet oferă pariorilor români un bonus de 100% valabil doar pentru prima depunere. Valoarea bonusului nu trebuie să depășească 200 RON. Utilizatorii pot alege să tranzacționeze prin oricare din metodele de plată disponibile pe site.

Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să creezi un cont nou pe platforma de pariuri SportingBet și să finalizezi cu succes procesul de validare a identității (K.Y.C. – Know Your Customer).

Apoi, efectuează o depunere folosind una din metodele de plată acceptate de această casă de pariuri și bucură-te de bonusul egal cu suma depusă.

4. Betfair

Bonus 100% (maxim 500 RON)

Agenția de pariuri online Betfair le permite utilizatorilor noi să beneficieze de un bonus în valoare maximă de 500 RON sub formăa de pariuri gratuite. Promoția este valabilă doar pentru pariorii care își deschid un cont nou și trec prin procesul obligatoriu de confirmare a datelor.

Bonusul reprezintă 100% din suma depusă și este împărțit în 5 pariuri gratuite (100 RON fiecare). Aceste fonduri nu pot fi retrase, ci trebuie pariate pe evenimentele disponibile pe site.

3. Betano

Bonus 100% (maxim 500 RON)

Operatorul economic Betano oferă un bonus de 100% valabil doar pentru prima depunere. Singura condiție este ca acest bonus să nu depășească suma de 500 RON.

Fondurile primite pot fi folosite atât pe platforma de pariuri sportive, cât și pe platforma de cazino online.

Promoția este valabilă doar pentru conturile deschise cu cel mult 30 de zile înainte de prima depunere și care au finalizat procesul KYC – validare a identității.

2. Unibet

Bonus 100% (maxim 300 RON)

Casa de pariuri Unibet pune la dispoziția pariorilor români un bonus în valoare de 100% din suma aferentă primei depuneri.

Bonusul nu poate depăși valoarea de 300 RON. Doar conturile deschise cu cel mult 30 de zile înaintea revendicării promoției sunt eligibile pentru a primi bonusul.

Poți revendica oferta indiferent de metoda de plată pe care o folosești pentru efectuarea primei depuneri.

888sports

Bonus 100% (maxim 1,000 RON)

Agenția de pariuri online 888Sports vine în întâmpinarea clienților noi cu un bonus avantajos, reprezentând 100% din suma aferentă primei depuneri. Toate metodele de plată sunt eligibile pentru revendicarea acestui bonus. Valoarea totală a ofertei nu poate depăși 1,000 RON. Pentru a revendica bonusul trebuie să deschizi și să confirmi un cont nou pe platforma de pariuri online 888Sports, iar apoi să efectuezi o depunere folosind oricare din metodele de plată acceptate de acest operator economic.

Metode de plată pentru Pariuri pe Fotbal în 2021

Ofertele caselor de pariuri pe fotbal pot fi revendicate folosind un număr relativ mare de metode de plată. Dintre acestea, preferatele pariorilor români sunt:

 • Cardurile bancare: VISA, MasterCard
 • Portofelele electronice: Neteller, Skrill
 • Cartelele preplătite: Paysafecard

Fiecare metodă de plată prezintă anumite avantaje și dezavantaje. Unele îți permit să transferi bani rapid din contul de pariuri în contul personal și invers (portofelele electronice Skrill și Neteller), în timp ce altele îți oferă comisioane minime atât la depunere cât și la retragere (cardurile bancare VISA și MasterCard).

Dacă ești sceptic cu privire la securitatea datelor tale personale procesate pe internet, îți recomandăm să folosești sistemul Paysafecard.

Transferurile efectuate prin această metodă de plată nu implică folosirea datelor tale bancare sau personale. Ține cont că anumite case de pariuri nu permit retragerea câștigurilor prin intermediul MyPaysafecard.

 • Cardurile bancare emise sub egida VISA pot fi folosite cu succes pentru a depune și a retrage bani din contul tău de pariuri. Tranzacțiile beneficiază…

  Mai mult
 • Cardurile bancare emise de MasterCard sunt printre cele mai populare metode de plată folosite în lume. Acestea pot fi utilizate atunci când plătești bunuri și…

  Mai mult
 • Cardul Paysafe este opțiunea potrivită pentru pariori care preferă să nu folosească datele bancare atunci când depun fonduri. Poți achiziționa cartele preplătite de la o…

  Mai mult
 • Neteller este un portofel electronic foarte cunoscut la nivel global. Principalul avantaj este reprezentat de timpul de procesare mic. Astfel, banii ajung instant în contul…

  Mai mult
 • Skrill este o altă metodă de plată foarte populară în rândul pariorilor din România. Acesta este un portofel electronic similar cu Neteller. Comisioanele aplicabile tranzacțiilor…

  Mai mult

2 evaluări, în medie 5 din 5

Cele Mai Bune Pariuri Gratuite & Oferte în România hungary

Autorul Recenziei

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Practic fotbal încă de când eram mic, ceea ce înseamnă că aceasta este pasiunea mea principală și în prezent și încerc să fac tot posibilul pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în acest domeniu.

cmazilescu92@gmail.com