Această recenzie a fost actualizată ultima dată la:

Adaugă Recenzie

Mozzart Bet Recenzie

8.3/10

avantaje:

 • Multiple tipuri de pariere

 • Peste 70 de pariuri live

 • Navigare rapidă

 • Transmisiuni live streaming

Specificații

 • Utilitate

  8

 • Cote

  8

 • Aplicație Mobilă

  9

 • Bonusuri și Promoții

  6

 • Tipuri de Pariuri

  8

 • Credibilitate

  9

 • Metode de Plată

  8

 • Suport

  10

Utilitate

8/10

Site-ul Mozzart Bet este un site ușor de folosit, cu o interfață accesibilă și prietenoasă.

Avantaje

Limitări

Puține opțiuni de jocuri virtuale

Pe site-ul web nu se poate face o selecție a sportului favorit sau pentru a putea filtra rezultatele după categorii

Prima pagină este destinată pariurilor live cu cotele acestora dar și link-uri către pagina ta personală și cea cu întrebări frecvente în vederea înțelegerii mai bune a site-ului.Tot pe pagina de pornire a site-ului veți găsi lista a celor mai jucate meciuri sau cele mai inedite Mozzart Bet pariuri disponibile

Cote Mozzart pariuri sportive

8/10

Cote bune, la nivelul pieței, la pariurile Mozzart, pentru toate echipele favorite.
Când vine vorba de echipe mai puțin cunoscute sau de sporturi nu atât de populare în România, cotele sunt mai mici decât pe site-urile competitorilor. Cu toate acestea, utilizatorii sunt mulțumiți de cotele oferite de MozzartBet.

Marje de Pariere

Fotbal

6%

Baschet

5.1%

Tenis

4.1%

Hochei

5.9%

Volei

4%

Marjă Totală:

5%

Aplicația mobilă

9/10

Dacă alegi să folosești aplicația mobilă, indiferent de sistemul de operare, ai parte de câteva avantaje comparativ cu site-ul disponibil pe desktop. Unul dintre aceste avantaje este posibilitatea de a filtra ofertele de pariuri în funcție de sportul care îți place sau de echipa favorită.

Aplicația oferă de asemenea predicții legate de rezultate și posibilitatea de a urmări live meciuri. În plus, folosind aplicația poți primi sfaturi utile de la experți dar și de la alți jucători.

Bonusuri și campanii promoționale

6/10

Campaniile promoționale ale acestei agenții sunt variate și disponibile pe site la Mozzart pariuri sportive.

Printre cele mai noi campanii se numără:

 • Câștigă o tableta: participanții trebuie să înregistreze bilete de pariere la jocurile virtuale din Secțiunea Golden Race, cu miză minimă de 1 leu, pe perioada desfășurării Campaniei promoționale
 • Ghicește scorul corect: Campania promoțională se desfășoară săptămânal, în 18 etape, în fiecare zi de luni, se fac două postări specifice de concurs, cu toate detaliile evenimentului sportiv, jucătorii trebuie să lase un comentariu pentru a putea participa. Comentariul trebuie să conțină o predicție pentru scorul final. Alături de aceasta trebuie să etichetezi un prieten în același comentariu.
 • Lucky Super 6: un pariu care îți oferă 48 de numere, 35 dintre acestea vor fi de fiecare dată alese la întâmplare, într-o singură rundă, iar participantul alege 6 numere diferite preferate. Premiul este egal cu miza înmulțită cu coeficientul indicat prin ultimul număr nimerit

Tipuri de pariuri Mozzart

8/10

MozzartBet are zeci de opțiuni atractive de pariere, chiar dacă găsim un număr mediu de aproximativ 10 sporturi în categoria Mozzart sport.

Fotbalul este sportul preferat de jucătorii la pariuri și aici, asemenea celorlalte case de pariuri.

Ca tipuri de pariere pe un bilet, întâlnim parierea pe echipa câștigătoare, numărul de goluri marcate sau golgheterii meciului. În această listă, baschetul este pe locul doi în clasament, locul trei îi revine tenisului, un sport tot mai popular pe mapamond, voleiului și fotbalului american.

Opțiunile de pariere MozzartBet live permit parierea, fie în timpul jocului pentru sporturile listate, fie la cazino-ul live.

Rezultatele pariurilor sunt disponibile pe site, în cadrul meniului principal.

Esports

Handbal

Volei

Hochei

Fotbal

Box

MMA

F1

Ciclism

Baschet

Crichet

Tenis

Snooker

Şah

Curse de cai

Rugby

Baseball

Credibilitate

9/10

MozzartBet este o casă de pariuri acreditată de legislația din România. Astfel că, MozzartBet este certificat printr-o licență de jocuri de noroc la distanță.

MozzartBet își face debutul în mediul online românesc în anul 2015.

Compania deține conform D.ONJN o licență valabilă până în data de 28.02.2027.

Metode de plată

8/10

La MozzartBet găsim o gamă largă de metode de depunere pentru a alimenta contul online, dar și la fel de multe metode de retragere.

Dacă în cazul depunerilor, mecanismul este destul de simplu, în cazul retragerilor există câteva reguli de securitate, cum ar fi:

 • Safe Charge – o metodă prin care îți poți retrage sumele câștigate doar dacă folosești același card pe care l-ai folosit atunci când te-ai înscris pe site. Această metodă este disponibilă doar după ce portofelul electronic a trimis o sumă de verificare în contul tău și a fost confirmată existența cardului.
 • În cazul retragerilor numerar, după selectarea sumei de retragere dorită si apăsarea butonului “Retragere” se va genera un cod de retragere, format din 13 cifre, cod ce este valabil numai în agenția selectată, timp de 48 de ore.

Depuneri

La Mozzart Online găsești o gamă largă de metode de depunere pentru a alimenta contul online, ca de exemplu:

 • Card de credit
 • Safe Charge: depunere minimă 20 Ron
 • Skrill: depunere minimă 45 Ron
 • numerar în agențiile Mozzart
 • Suma depusă va fi disponibilă instant.

Retrageri

La MozzartBet ai, la fel ca la depunere, o gamă vastă de metode de retragere:

 • prin card de credit
 • metoda Safe Charge: retragere minimă 100 Ron
 • prin platforma Skrill: retragere minimă 100 Ron
 • numerar în agențiile aferente: retragere minimă 1 Ron
SumăTimpComision
SumăTimpComision

MasterCard

VISA

Skrill

20 RONImediatMinim 1%
20 RONImediatMinim 1%
45 RONImediatMinim 1%
20 RONImediatMinim 1%
20 RONImediatMinim 1%
100 RONImediatMinim 1%

Mozzart Suport

10/10

Echipa dedicată serviciilor cu clienții Mozzart pariuri sportive contact include atât un call-center și opțiunea de e-mail.
Pentru diversele întrebări se poate trimite un e-mail, răspunsul la mailuri poate fi rapid sau poate dura câteva ore în funcție de existența unei defecțiuni a sistemului sau a problemelor utilizatorului. Serviciul de call center este o variantă viabilă, operatorii Mozzart Contact din agenții sunt mereu la dispoziția jucătorilor.

Telefon

E-mail

secretariat@mozzartbet.ro

Chat Live

Competență
Politețe
Timp de RăspunsRapidRapidN/A

Informațiile din secțiunea Suport au fost actualizate ultima dată la::
22.12.2020

Mozzart Rezumat

8.3/10

Casa de pariuri Mozzart Bet are o experiență îndelungată în industria de pariuri, cu țări precum Serbia, Macedonia și România.

Când vine vorba de pariurile sportive, opinia majoritară despre MozzartBet este pozitivă, chiar dacă această agenție de pariuri nu este una dintre cele mai populare în România.

Tenisul, baschetul sau fotbalul au unele dintre cele mai ridicate cote de pe piață, cu peste 50 de meciuri în fiecare zi. Jocurile de cazino cu dealer live sunt, de asemenea, bine primite și bine structurate, îndemnând pariorii către un joc captivant.

În cazul în care ai probleme legate de site sau aplicație, echipa de suport tehnic răspunde prompt atât la telefon cât și la e-mailuri.

Limitări

În comparație cu alte case de pariuri din România, MozzartBet oferă doar 10 sporturi pe care se poate paria și mai puține agenții offline.

Aplicația mobilă nu se ridică la nivelul versiunii web de PC și mobil

Tranzacțiile sunt totuși un mic dezavantaj, din cauza taxelor percepute de bănci.

Aplicația are avantajul filtrelor pentru pariuri pe lângă opțiunea de a urmări meciuri live. Dezavantajul intervine la faptul că versiunile pentru browser, atât cea pentru mobil cât și cea pentru computer, sunt mult mai bine optimizate decât aplicația, în ciuda avantajelor acesteia.

Agenția de pariuri MozzartBet aduce din 2015 un plus în industria pariurilor online și continuă se mențină în preferințele românilor.

Întrebări

? Cum îmi pot deschide un cont la MozzartBet?
Se poate deschide un cont prin accesarea secțiunii “Înregistrează-te”, apoi se completează corect informațiile cerute conform afișării în pagină, iar după completarea cu succes a acestora, trebuie să confirmi adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat pe site și să activezi link-ul primit în termen de 24 de ore de la recepționare.
? Cum pot juca legal la MozzartBet?
Participarea la jocul de noroc implică acceptarea necondiționată a regulamentului de joc și a termenilor și condițiilor emise la înregistrarea contului de joc pe platforma MozzartBet.
? Cum vizualizez istoricul de pariere la Mozzartbet?
Informațiile legate de pariurile plasate sunt regăsite în contul de joc de utilizator la secțiunea ”Bilete” unde se poate vizualiza toată activitatea biletelor, după filtrele existente, date ce sunt securizate și nu pot fi vizualizate decât de tine
? Cât timp rămâne stocat istoricul de pariere?
Orice bilet care este înregistrat pe platforma MozzartBet, și se regăsește în secțiunea Bilete, este stocat în contul de joc timp de 160 de zile.
? Cum îmi recuperez parola de la MozzartBet dacă am uitat-o?
Dacă ți-ai uitat parola poți selecta secțiunea “Am uitat parola”, apoi tastezi numele de utilizator, iar după ce selectezi ȚNu sunt robotȚ, vei primi un e-mail cu un instrucțiuni pentru a primi o altă parolă.

Informații Generale

Info_sidebar
TitluMozzart Bet
Site Oficialmozzartbet.ro
Anul Înființării2001
TelefonNone
Emailsecretariat@mozzartbet.ro
Limbă InterfațăRomână, English
Plăți MasterCard, VISA, Neteller

Autorul Recenziei

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Practic fotbal încă de când eram mic, ceea ce înseamnă că aceasta este pasiunea mea principală și în prezent și încerc să fac tot posibilul pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în acest domeniu.

cmazilescu92@gmail.com

Mozzart Bet ‒ recenzii ale pariorilor Romani

Vă rugăm să evaluați casa de pariuri

Credibilitate

0/10

Pariuri sportive

0/10

Cote

0/10

Pariuri live

0/10

Retrageri

0/10

Suport

0/10

Bonusuri și promoții

0/10

Aplicație Mobilă

0/10