Această recenzie a fost actualizată ultima dată la:

Adaugă Recenzie

Winmasters pariuri sportive online în România

8.1/10

avantaje:

 • Peste 250 de tipuri de pariuri

 • Foarte multe promoții

 • Pariuri live și eSports disponibile

 • 28 de sporturi pe care poți paria

 • Funcție de Cash Out automat

 • Metode de plată variate

Specificații

 • Utilitate

  7

 • Cote

  7

 • Aplicație Mobilă

  9

 • Bonusuri și Promoții

  8

 • Tipuri de Pariuri

  8

 • Credibilitate

  10

 • Metode de Plată

  9

 • Suport

  7

Utilitate

7/10

Site-ul Winmasters Romania se încarcă relativ repede chiar și în cazul unei conexiuni la Internet ceva mai slabe. Pe pagina principală sunt listate sporturile disponibile pentru pariuri online, precum și link-uri către alte pagini ale site-ului (Cazino, Sloturi, etc.). Meniul principal prezintă cele 5 secțiuni ale Winmasters desktop:

 • Sporturi (pariuri pre-meci)
 • Pariuri Live
 • Cazino (Sloturi)
 • Cazino Live
 • Sport Virtual (eSports)

Avantaje

Limitări

Pagină principală puțin cam aglomerată (reclame, link-uri către alte secțiuni)

După selectarea unui sport, poți vedea toate ligile înregistrate pe site. Astfel, făcând click pe o anumită ligă, vei putea plasa pariuri direct din pagina principală pe orice meci disponibil.

Dacă preferi pariurile live, site-ul Winmasters ro are o secțiune perfectă pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul de Pariuri Live din partea de sus a ecranului.

După ce pagina se încarcă, vei observa o listă cu toate sporturile disponibile pentru pariuri live, precum și numărul de evenimente care au loc la acel moment. Fă click pe unul dintre sporturi, alege un meci și plasează pariuri direct din interfața principală.

Cote

7/10

Despre Winmasters pariuri putem spune că oferă cote relativ bune pentru majoritatea sporturilor. Astfel, Liga 1 din România are o marjă de pariere de numai 4.4%, în timp ce English Premier League este cotată la numai 3.65%. Aceste procente diferă de la sport la sport și de la o competiție la alta. De exemplu, fotbalul are aplicată o marjă de pariere totală de 6.25%, baschetul are 7.9%, iar meciurile de tenis au 7.95%.

Marje de Pariere

Fotbal

6.25%

Baschet

7.9%

Tenis

7.95%

MMA

8.2%

Esports

6.5%

Volei

11%

Marjă Totală:

8%

Aplicație Mobilă

9/10

Casa de pariuri Winmasters pune la dispoziția utilizatorilor săi o aplicație mobilă foarte bine optimizată. Aplicația Winmasters este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS. Singura diferență este modul de instalare. De asemenea, platforma pune la dispoziția utilizatorilor și Winmasters Mobil, varianta mobilă a site-ului oficial.

Pentru versiunea compatibilă cu iOS, aceasta poate fi descărcată direct din App Store, urmând link-ul acesta. Pe de altă parte, versiunea pentru Android trebuie să instalați manual aplicația, urmând instrucțiunile de pe site.

Aplicația oferă toate funcțiile disponibile pe platforma online. Astfel, se pot plasa pariuri la orice sport, iar statisticile live sunt în continuare disponibile.

Bonusuri și Promoții

8/10

Platforma Winmasters Pariuri Online este cunoscută datorită faptului că oferă în mod constant promoții, bonusuri și oferte. La momentul actual, aceasta pune la dispoziția utilizatorilor săi un număr de 2 promoții.

Bonus 110% la prima depunere

Acest bonus se adresează exclusiv utilizatorilor noi care depun pentru prima dată fonduri în contul Winmasters Romania. Bonusul nu poate depăși 550 RON. Partea bună este că banii obținuți în urma aplicării acestei oferte nu trebuie rulați. Ei vor fi acordați sub formă de pariuri gratuite care se pot transforma în câștiguri.

Pentru a beneficia de Winmasters bonus trebuie să urmezi 3 pași simplii:

 • Deschide un cont nou la Winmasters
 • Adaugă o metodă de plată validă
 • Depune minim 50 RON în contul tău

Asigurare pariuri Combo

Această promoție se aplică tuturor utilizatorilor și vine în sprijinul celor care pierd un pariu combo din cauza unui singur meci. Astfel, în cazul în care plasezi un bilet care include mai multe meciuri, iar unul dintre ele are un rezultat diferit de cel pe care ai pariat, te poți folosi de aceasta promoție pentru a-ți recupera o parte din bani.

Totuși, există anumite criterii care trebuie îndeplinite pentru a putea profita de aceasta ofertă:

 • Minim 5 selecții pe bilet (cota minim 1.25 fiecare)
 • Miză între 20 și 50 RON

Tipuri de Pariuri

8/10

Numărul mare de sporturi disponibile este completat de o gamă largă de pariuri. Tipurile de pariuri sportive Winmasters sunt:

 • Pariuri clasice (pre-meci)
 • Winmasters live
 • eSports

Pariurile clasice (pre-meci) sunt disponibile pentru peste 28 de sporturi. Acestea pot fi plasate cu până la 10 minute înainte de începerea evenimentului.

Pariurile live se pot plasa pe orice eveniment chiar în timp ce acesta se joacă. Pe lângă Winmaster TV, site-ul pune la dispoziția utilizatorilor săi statistici live pentru a putea analiza situația evenimentului fără a îl vedea live.

Pariurile în sporturile electronice sunt și ele prezente la această casă de pariuri. Avantajul este că în cazul eSport, pariorii pot vedea live evenimentele prin intermediul site-ului Winmasters.

Esports

Handbal

Volei

Hochei

Fotbal

Box

MMA

F1

Ciclism

Baschet

Crichet

Tenis

Snooker

Şah

Curse de cai

Rugby

Baseball

Credibilitate

10/10

Casa de pariuri Winmasters a fost atestată în mod definitiv în luna iunie a anului 2016. În România, aceasta a fost prima agenție care a fost licențiată pentru a oferi pariuri online. Astfel, a primit o licență de funcționare valabilă pentru o perioadă de 10 ani (până în anul 2026).

Winmasters Licență România: 01.07.2016 – 30.06.2026

Organizația Națională a Jocurilor de Noroc a decis prin D.ONJN 1278 că Winmasters este abilitată să ofere pariuri sportive online și jocuri de cazino prin intermediul site-ului său. Astfel, Winmasters este una din cele mai populare case de pariuri legale din România.

Gabi Balint a semnat un contract de marketing, devenind ambasadorul oficial al Winmasters în România. Faptul că funcționează în mod legal în țara noastră și că este susținută de persoane publice conferă casei de pariuri Winmasters o credibilitate sporită.

Metode de Plată

9/10

Așa cum era de așteptat, casa de pariuri Winmasters oferă pariorilor din România o multitudine de metode de plată. Pentru depuneri și retrageri, utilizatorii pot alege între:

 • Card VISA
 • Card MasterCard
 • Portofel electronic Skrill
 • Paysafecard
 • Portofel electronic Neteller

Depuneri

Suma minimă care poate fi depusă prin oricare metodă de plată este de 20 RON. Pe de altă parte, o depunere nu poate depăși 9,000 RON. Conform legislației în vigoare în România, indiferent de metoda de plată pe care o alegi, va trebui să plătești un comision de 2%.

Toate depunerile sunt procesate instant. Singura excepție o reprezintă situația în care tranzacția este suspicioasă, iar Winmasters alege să verifice originea acesteia. În acest caz, poate dura până la 24 de ore ca banii tăi să fie disponibili în contul de pariuri.

Retrageri

Retragerile se pot realiza doar prin metoda de plată folosită la depunere. Totuși retragerea minimă diferă în funcție de metoda aleasă. Aceeași situație este și în cazul timpului de procesare.

Astfel, pentru transferurile bancare, suma minimă care poate fi retrasă este 80 RON, iar procesarea tranzacției durează între 3 și 5 zile lucrătoare. Același timp de procesare se aplică și în cazul retragerilor către cardurile bancare, cu mențiunea ca retragerea minimă scade până la valoarea de 80 RON.

Ceva mai bine stau portofelele electronice (Skrill și Neteller). Pentru acestea retragerea minimă este de 80 RON (la fel ca în cazul cardului bancar), iar tranzacțiile sunt procesate instant.

Limita superioară pentru Winmasters cash out este de 9,000 RON, pentru aproape toate metodele de plata, mai putin Paysafecard, în cazul căruia limita de retragere este de 4,000 RON.

SumăTimpComision
SumăTimpComision

VISA

MasterCard

Skrill

Neteller

Paysafecard

Maestro

20-9,000 RONINSTANT0%
20-9,000 RONINSTANT0%
40-9,000 RONINSTANT0%
40-9,000 RONINSTANT0%
20-4.000 RONINSTANT0%
20-9,000 RONINSTANT0%
80-9,000 RON3 şi 5 zile0
80-9,000 RON3 şi 5 zile0
80-9,000 RONInstant0
80-9,000 RONInstant0
80-4,000 RONInstant0
80-9,000 RON3 şi 5 zile0

Suport

7/10

În cazul în care ai o problemă cu platforma, poți să ceri ajutorul echipei Winmasters contact. Un dezavantaj important este că această casă de pariuri nu asigură suport permanent. Astfel, pentru a lua legătura cu cineva abilitat din cadrul departamentului de relații cu clienții, ai la dispoziție următoarele variante:

 • Live chat pe site (10:00 – 22:00 / Luni – Duminică)
 • Apel telefonic la numărul +40 318 600 444 (09:00 – 23:00 / Luni – Duminică)
 • Email la support@winmasters.ro (09:00 – 23:00 / Luni – Duminică)

În urma experienței noastre cu serviciul de suport tehnic al Winmasters, putem spune că se ridică la nivelul așteptărilor. Mai jos puteți vedea o comparație între diferitele metode de contact și cât de mulțumitoare a fost experiența.

Telefon

+40 318 600 444

E-mail

support@winmasters.ro

Chat Live

Competență
Politețe
Timp de RăspunsRapidîn 24 de oreRapid

Informațiile din secțiunea Suport au fost actualizate ultima dată la::
15.10.2020

Concluzie

8.1/10

Casa de pariuri Winmasters oferă numeroase posibilități de joc pariorilor români. Aceasta prezintă o mulțime de avantaje, fapt care o aduce în topul celor mai populare agenții de pariuri din România. Cel mai important aspect este acela că plaja de pariuri este foarte largă.

Astfel, utilizatorii au la dispoziție 28 de sporturi diferite pe care pot plasa peste 250 de tipuri de pariuri.

Limitări

Suport tehnic limitat la anumite ore din zi

Winmasters TV pune la dispoziția pariorilor o platformă prin care pot vedea în mod gratuit toate evenimentele pe care plasează pariuri. Această funcție este disponibilă și în aplicația mobilă.

FAQ

? Care sunt limitele de depunere și retragere la Winmasters?
La casa de pariuri Winmasterse poți depune minim 40 RON și maxim 9,000 RON. În funcție de metoda de plată folosită, retragerea minimă este de 80 RON (în cazul Skrill și Neteller) sau 350 RON (pentru cardurile de credit/debit și conturile bancare).
? După cât timp primesc banii retrași?
La Winmasters, toate retragerile sunt procesate instant. Singura excepție o reprezintă transferul bancar, întrucât poate dura între 1 și 4 zile lucrătoare să primești banii în cont.
? Ce metode de plată sunt acceptate?
Casa de pariuri Winmasters acceptă 5 metode diferite de plată:
⦁ Card (credit/debit)
⦁ Transfer bancar
⦁ Skrill (portofel electronic)
⦁ Neteller (portofel electronic)
⦁ Paysafecard (preplătit)
? Există proces de verificare a identității pe Winmasters?
Da. Pentru a efectua prima retragere e nevoie să-ți dovedești identitatea. Acest proces presupune să trimiți un set de 3 documente care să confirme datele pe care le-ai introdus atunci când ai creat contul.

E nevoie să trimiți o poză a unui act de identitate (buletin, permis de conducere, pașaport), o dovadă a adresei (factură de utilități), precum și o dovadă a metodei de plată pe care ai ales-o (extras de cont).
? Pot paria de pe telefon la Winmasters?
Da. Pe lângă folosirea clasică a browser-ului de Internet, poți alege să descarci aplicația mobilă Winmasters. Aceasta este disponibilă atât pe Android cât și pe iOS.

Informații Generale

Info_sidebar
TitluWinmasters
Site Oficialwinmasters.ro
Telefon+40 318 600 444
Emailsupport@winmasters.ro
Limbă InterfațăEnglish, Română
Plăți Skrill, Neteller, VISA, MasterCard, Paysafecard, Maestro

Autorul Recenziei

Stefan Petre

Stefan Petre

Salutări! Numele meu este Ștefan și sunt unul dintre creatorii de conținut care au ajutat la lansarea platformei MightyTips.ro.

stefanpetreph@gmail.com

Winmasters ‒ recenzii ale pariorilor Romani

Players For Rating

Based on 1 reviews

8.8 / 10

Credibilitate

9/10

Pariuri sportive

8/10

Cote

10/10

Pariuri live

9/10

Retrageri

8/10

Suport

8/10

Bonusuri și promoții

9/10

Aplicație Mobilă

9/10

admin

8.8 / 10

Pentru mine, am concluzionat că este convenabil să faci pariuri pe meciurile de fotbal din Vinmatsres atât pe desktop, cât și în aplicația mobilă. Site-ul nu este deosebit de diferit de celelalte case de pariuri, dar asistența tehnică funcționează întotdeauna și în caz de probleme cu introducerea banilor, acestea vor ajuta întotdeauna

Nu cele mai mari bonusuri

Vă rugăm să evaluați casa de pariuri

Credibilitate

0/10

Pariuri sportive

0/10

Cote

0/10

Pariuri live

0/10

Retrageri

0/10

Suport

0/10

Bonusuri și promoții

0/10

Aplicație Mobilă

0/10