Case de pariuri online care acceptă Maestro

Actualizat:

Deși secțiunea destinată metodelor de plată din cadrul caselor de pariuri sportive este una destul de variată, totuși există câteva dintre acestea care se remarcă, în mod special, pe această piață. Astfel, una dintre cele mai cunoscute și accesate metode de plată este cea furnizată de Maestro, un operator ce oferă utilizatorilor săi servicii eficiente, ce se desfășoară în siguranță.

Lista site-urilor de plată cu Maestro

Găsit: 8 Case de pariuri

 1. 1

  Superbet

  Evaluare: 8.9/10

  • Metode de plată variate
  • Depunere minimă mică
  • Retrageri foarte rapide
  • Bonus la primele 3 depuneri
 2. 2

  Unibet

  Evaluare: 8.9/10

  • Ofertă variată
  • Cote excelente
  • Credibilitate crescută
  • Platformă live stabilă
 3. 3

  Luck

  Evaluare: 8.5/10

  • Ofertă unică de bun venit
  • Gamă complexă de bonusuri și promoții
  • Cote avantajoase
  • Interfață ușor de utilizat
 4. 4

  Magnumbet

  Evaluare: 8.4/10

  • Ofertă imbatabilă de bun venit
  • Pariuri live disponibile
  • Interfață ușor de utilizat
  • Aplicație mobilă intuitivă
  • Opțiuni de pariere variate
 5. 5

  SportingBet

  Evaluare: 8.3/10

  • O multitudine de sporturi
  • Pariuri Live
  • Bonusuri și Promoții
  • Aplicații pentru Android și iOS
  • Suport prin Chat Live
 6. 6

  Winmasters

  Evaluare: 8.3/10

  • Peste 250 de tipuri de pariuri
  • Foarte multe promoții
  • Pariuri live și eSports disponibile
  • 28 de sporturi pe care poți paria
  • Funcție de Cash Out automat
  • Metode de plată variate
 7. 7

  Mr.Bit

  Evaluare: 8.2/10

  • Suport clienți disponibil
  • Aplicație pentru iOS și Android
  • Interfață modernă
  • Selecție variată de jocuri
 8. 8

  Efbet

  Evaluare: 8.1/10

  • Ofertă de bun venit unică
  • Aplicație mobilă excelentă
  • Varietate pentru piețele de pariuri
  • Interfață intuitivă și ușor de utilizat

Pariuri sportive online cu Maestro – Ghidul suprem

Actualizat:

pariuri sportive online cu Maestro

În cadrul acestui ghid, vom expune cele mai actualizate informații verificate de către experții noștri, ce fac referire la modul în care se desfășoară un site de pariuri Maestro. De asemenea, vă vom furniza câteva aspecte esențiale, ce vă vor ajuta în plasarea pariurilor pe evenimentele preferate, prin intermediul metodei de plată Maestro.

Istoricul pariurilor sportive Maestro

istoria maestro

Maestro este una dintre cele mai populare metode de plată, fiind adesea folosită de către pariorii români ce doresc să mizeze pe evenimentele favorite rapid și în siguranță. Acesta a reușit să se remarce în acest domeniu datorită seriozității cu care își tratează fiecare client, astfel încât utilizatorii au siguranța că, în cazul apariției unei probleme, aceasta va fi rezolvată eficient și fără întârziere.

Acesta este un operator bancar, ce își furnizează serviciile la fel ca orice card bancar din acest sector, putând fi utilizat atât pentru tranzacțiile de zi cu zi, plăți simple, cât și pentru plasarea pariurilor sportive pe meciurile mult așteptate, oferind siguranța necesară în oricare din aceste cazuri.

 • Maestro este unul dintre cele mai folosite metode de plată, oferind clienților săi servicii de înaltă calitate
 • Pentru plasarea pariurilor, Maestro nu impune utilizator anumite limite de plată, însă este necesar să consultați secțiunea destinată acestora, din cadrul casei de pariuri pentru care ați optat
 • Maestro oferă un proces bine structurat în ceea ce privește siguranța fondurilor depuse
 • Puteți beneficia de carduri fizice, cu ajutorul cărora să retrageți direct la cel mai apropiat bancomat

Mai departe, vă vom pune la curent cu cele mai bune case de pariuri online care acceptă Maestro ca metodă de plată, ce au fost analizate de către specialiștii noștri în acest domeniu. În acest fel, procesul de căutare vă va fi facilitat atunci când veți dori să optați pentru un operator ce oferă servicii de înaltă calitate și prin intermediul căruia să faceți depuneri și retrageri cu Maestro.

Istoricul pariurilor sportive Maestro
🏙️ Fondat 1991
💳 Tip eWallet
🗺️ Zona de servicii SUA, Europa
📱 Are o aplicație destinată DA
💯 Taxa de procesare NU
Viteza tranzacției Instantaneu

Este Maestro un sistem sigur de pariuri?

Maestro este una dintre cele mai sigure sisteme de plată, ce sunt disponibile în mediul online, acest aspect fiind datorat protocoalelor de securitate ce au fost îmbunătățite în ceea ce privește sistemul de procesare a transferurilor.

Totuși, în cazul în care suspectați că anumite date personale ce vă aparțin ar fi putut fi compromise într-un anumit fel, nu trebuie să vă faceți griji întrucât este de ajuns să vă adresați unuia dintre operatorii acestei metode de plată. Odată ce ați făcut acest lucru, cardul dumneavoastră va fi analiza și dezactivat pentru a preveni eventualele neplăceri, însă vă puteți da comandă de altul, ce va ajunge în doar câteva zile lucrătoare.

Cum să faceți depuneri cu Maestro?

Efectuarea unei depuneri utilizând cardul dumneavoastră Maestro se bazează pe un set de pași simpli, pe care îi puteți realiza în doar câteva minute, fără a fi necesar un timp mult prea îndelungat de așteptare. Totuși, pentru a vă facilita acest proces de depozitare, vom prezenta, în cele ce urmează, cum puteți efectua o depunere folosind Maestro.

 1. Înregistrați-vă la orice casă de pariuri de pe această pagină

  Pentru a avea siguranța serviciilor furnizate de o anumită casă de pariuri, vă sugerăm să optați pentru înregistrarea în cadrul uneia dintre platformele menționate în lista analizate de experții noștri. Acolo va fi necesar să vă creați un cont, furnizând câteva informații personale, trecând, de asemenea, și printr-un proces de verificare a identității.
 2. Apăsați Depunere

  Tot ceea ce trebuie să faceți pentru a îndeplini acest pas, este să apăsați butonul de Depunere. Căutați-l pe platforma aleasă și dați clic pe acesta, așteptând să fiți redirecționat către următoarea pagină.
 3. Alegeți un bonus de bun venit

  Majoritatea operatorilor care își respectă clienții și urmărește îmbunătățirea experienței acestora, le va pune la dispoziție și un bonus de bun venit. Odată ce v-ați înscris pe platformă, nu uitați să accesați acest bonus pentru a-l putea folosi la următoarele evenimente.
 4. Selectați metoda de plată

  Odată ajunși aici, trebuie să selectați o metodă de plată pe care doriți să o folosiți în plasarea pariurilor pe evenimentele dumneavoastră preferate. Faceți clic pe Maestro, bucurându-vă mai apoi de beneficiile pe care acesta vi le poate aduce.
 5. Introduceți detaliile cardului

  Introduceți detaliile cardului dumneavoastră Maestro. Pe acestea le puteți găsi atât pe cardul fizic, cât și atunci când deschideți aplicația, în secțiunea destinată informațiilor cardului.

Cum să faceți retrageri cu Maestro?

Atunci când doriți să vă retrageți câștigurile obținute prin plasarea unor pariuri sportive, este necesar să aveți în vedere faptul că această acțiune trebuie realizată cu același card prin intermediul căruia ați făcut și depunerile. Mai precis, dacă pentru depozit ați utilizat un card Maestro, atunci și pentru retrageri va trebui să faceți același lucru.

Pentru a ne asigura că acest aspect este înțeles după cum este necesar, vom detalia, pe scurt, acest proces, în rândurile de mai jos.

Retrageri cu Maestro

Tot ceea ce trebuie să faceți pentru a efectua retrageri cu Maestro este să intrați în contul dumneavoastră activ, de pe casa de pariuri aleasă. Mai apoi, faceți clic pe secțiunea de

Retragere din contul dumneavoastră de jucător și introduceți suma dorită, selectând cardul Maestro pe care îl folosiți.

Casa de pariuru Oferi Avantaje Pariază aici
Bonus 100% la 1,750 RON Multiple tipuri de pariere Pariază aici
Bonus 100% la 1,800 RON Votat cel mai bun operator Pariază aici
Bonus 100% la 300 RON Credibilitate crescută Pariază aici

Top 2 site-uri de pariuri care acceptă Maestro

Dacă sunteți în căutarea unor cele mai bune site-uri de pariuri cu maestro prin intermediul cărora să puteți face plăți cu Maestro, atunci, cu siguranță, ați ajuns în locul potrivit. Echipa noastră de specialiști, ce analizează ultimele tendințe și sunt mereu la curent cu cele mai actualizate informații, vă va pune la dispoziție un top al site-urilor de pariuri sportive online, unde puteți miza pe evenimentele preferate, folosind cardul Maestro.

 1. Website 1 cu Maestro - MozzartBet

  La MozzartBet puteți efectua plăți rapid și în siguranța cu ajutorul Maestro, fără a mai aștepta un timp îndelungat din cauza blocajelor, ce apar adesea atât în cazul depunerilor, cât și în cazul retragerilor. De asemenea, aceasta se mândrește cu o gamă variată de pariuri sportive, astfel încât aveți de unde alege cele mai bune evenimente și tipuri de pariuri.

  website 1 cu Maestro - MozzartBet
 2. Website 2 cu Maestro - MaxBet

  MaxBet este unul dintre cei mai cunoscuți operatori de pe piața din România, ce oferă opțiunea de a paria cu ajutorul Maestro. În cazul acestuia, tranzacțiile sunt efectuate instantaneu, iar în ceea ce privește retragerile, va fi necesar să respectați un timp de așteptare de până la 3-5 zile lucrătoare.

  Website 2 cu Maestro - MaxBet

Cum testăm și analizăm site-uri de pariuri sportive Maestro

Atunci când întocmim o listă în cadrul căreia expunem unele dintre cele mai bune case de pariuri ce acceptă Maestro, luăm în considerare și câțiva factori importanți. Analiza și testarea câtorva aspecte esențiale, pot face o diferență majoră între o experiență de pariere simplă și una inedită.

Astfel, pentru a ne asigura că clienții noștri au la dispoziție cele mai bune variante, înainte de a recomandă orice operator de pariuri sportive, facem o cercetare detaliată a acestuia. Mai precis, în aceasta, ne axăm pe câteva lucruri precum:

Modul de funcționare al platformei

Acest aspect este unul dintre cele mai importante lucruri asupra cărora trebuie să ne centrăm atenția în momentul în care alegem un operator de pariuri sportive. Cu cât website-ul funcționează în parametrii doriți, cu atât veți putea plasa pariuri mai repede.

Bonusurile și promoțiile oferite

Această secțiune este una dintre cele mai importante aspecte ale unei platforme de pariuri întrucât, dacă există o gamă largă de bonusuri și promoții, și profitul va fi unul pe măsură.

Aplicație mobilă disponibilă

Orice operator ce își respectă clienții, va furniza acestora și o aplicație mobilă intuitivă, ce va avea ca scop facilitarea procesului de pariere, și, de asemenea, actualizarea constantă a utilizatorilor în ceea ce privește noile inofrmații.

Asistența pentru clienți

Asistența pentru clienți este, cu siguranță, un aspect ce nu trebuie să lipsească din atenția dumneavoastră atunci când optați pentru o casă de pariuri. Cu ajutorul acesteia, indiferent de natura problemei pe care o aveți, puteți obține răspunsurile dorite într-un timp record.

Varietatea sporturilor

Este necesar că o casă de pariuri sportive să aibă o gamă complexă de sporturi întrucât, în acest fel, pariorului i se oferă ocazia de a putea alege din ceea ce are la dispoziție, fără a fi limitat doar la cele de bază.

Cotele puse la dispoziție

Cotele, de asemenea, reprezintă un subiect asupra cărora își centrează atenția majoritatea pariorilor. Acestea trebuie să fie analizate de specialiști și totodată să fie în avantajul jucătorilor interesați.

2 Cele mai bune aplicații de pariuri, care acceptă Maestro

Dacă până acum am vorbit despre cum funcționează cele mai bune platforme ce pun la dispoziție metoda de plată prin intermediul cardului Maestro, acum vom prezenta și aplicațiile mobile ale acestora. Întrucât un website reprezintă o metodă facilă, prin care majoritatea persoanelor își pot satisface nevoile și dorințele, atunci când vorbim despre aplicația unui anumit site, lucrurile devin cu mult mai simplificate.

 1. Aplicație 1 de pariuri sportive cu Maestro - MozzartBet

  Din lista noastră cu cele mai bune aplicații de pariuri sportive, ce acceptă plățile cu Maestro, MozzartBet ocupă poziția cu numărul unu. Acest fapt se datorează rapidității acesteia și modul în care își respectă clienții, venind în întâmpinarea lor cu o ofertă generoasă, atât din punct de vedere al bonusurilor, cât și al pariurilor sportive.

  Aplicație 1 de pariuri sportive cu Maestro - MozzartBet
 2. Aplicație 2 de pariuri sportive cu Maestro - MaxBet

  MaxBet pune la dispoziția utilizatorilor săi o aplicație mobilă, ce este disponibilă atât pe iOs, cât și pe dispozitivele ce rulează Android. Aceasta se remarcă pe piața pariurilor sportive întrucât vine cu o interfață intuitivă, ce ușurează experiența de pariere a clienților.

  Aplicație 2 de pariuri sportive cu Maestro - MaxBet

Pariuri live la cel mai bun site de pariuri cu Maestro

maesto pariuri live

Datorită rapidității cu care sunt efectuate plățile prin intermediul unui cel mai bun site de pariuri cu Maestro, acest aspect generează o atenție suplimentară din partea pariorilor români. Spre exemplu, atunci când doriți să urmăriți evenimentele preferate în regim live și doriți să plasați pariuri, în timp ce urmăriți meciul în cauză, Maestro poate reprezenta o alternativă perfectă întrucât nu va trebuie să vă faceți niciodată probleme cu privire la apariția unor posibile blocaje.

Cele mai bune site-uri de pariuri Maestro

Totuși, dacă doriți să puteți consulta mai multe case de pariuri online care acceptă Maestro, pentru a putea opta pentru cea pe care o considerați cea mai potrivită nevoilor dumneavoastră, vă vom oferi o listă cu cei mai buni operatori din acest domeniu. În acest fel, puteți accesa fiecare website, luând mai apoi o decizie pe cont propriu, în funcție de necesitățile și rezultatele pe care doriți să le obțineți.

Cele mai bune site-uri de pariuri din România care acceptă Maestro

Casa de pariuru Oferi Avantaje Pariază aici
Bonus 100% la 1,800 RON Calendar amănunțit Pariază aici
Bonus 100% la 1,750 RON Peste 70 de pariuri live Pariază aici
Bonus 100% la 1,000 RON Ofertă vastă de pariuri Pariază aici

Sporturi populare pe care să pariați cu Maestro

Pentru a vă putea face o imagine mai detaliată cu privire la sporturile pe care doriți să plasați pariuri, vom expune, în rândurile de mai jos, câteva dintre cele mai accesate și preferate sporturi, adesea alese de pariorii români. Astfel, vă vom oferi câteva idei în ceea ce privește categoria de sporturi din România, trasând câteva aspecte ale top 4 sporturi populare.

Cele mai bune bonusuri pentru pariorii care pariază cu Maestro

bonusuri maestro

În ceea ce privește secțiunea de bonusuri, este necesar să precizăm faptul că aceasta este asemănătoare ca în cazul celorlalte metode de plată. Totuși, acest aspect poate fi diferit, în funcție de cea mai buna casă de pariuri cu Maestro pentru care optați.

Așadar, în funcție de operatorul de pariuri pe care îl alegeți, prin intermediul plăților Maestro, veți putea avea la dispoziție o selecție impresionantă de bonusuri și promoții, pe care mai apoi să le utilizați în pariurile viitoare. Câteva dintre acestea sunt bonusurile de bun venit, cele fără depunere, cele cu depunere, pariurile gratuite, dar și multe altele.

Depuneri și retrageri casa de pariuri Maestro

Site-uri de pariuri sportive Maestro tind să ofere clienților o experiență de pariere mai simplă, astfel încât și procesul de depunere și retragere este facilitat de acest lucru. Pentru a putea avea o idee de ansamblu cu privire la ceea ce înseamnă plățile cu Maestro, vă vom oferi câteva informații suplimentare, prezentate în tabelul de mai jos.

Timp Depozit, Taxe & Limite

Site cu Pariuri Sportive Rapiditatea Depozitului Gratis Limite Min/Max
888Sport
Instantaneu 20 RON - n/a
Mozzart Bet
Instantaneu 20 RON - n/a
MaxBet
Instantaneu 20 RON - n/a
Unibet
Instantaneu 20 RON - n/a

Timp de Retragere, Taxe & Limite

Site cu Pariuri Sportive Viteza de procesare a retragerii Gratis Limite Min/Max
888Sport
Instantaneu 50-100,000 RON
Mozzart Bet
Instantaneu 50-100,000 RON
MaxBet
Instantaneu 50-100,000 RON
Unibet
Instantaneu 50-100,000 RON

Alte metode de plată

Deși Maestro reprezintă o metodă de plată sigură, ușoară și rapidă, totuși aceasta nu este singura ce poate fi utilizată în cadrul pariurilor sportive. În cazul în care nu doriți să optați pentru această variantă sau pur și simplu nu dețineți un card Maestro, puteți alege dintre alte metode de plată, pe care vi le vom expune în rândurile ce urmează.

 • Cash Out:

  Cash Out este o opțiune interesantă în pariurilor sportive, reprezentând și un mod interesant în care vă puteți deconta pariurile, chiar înainte de a le stabili. Mai precis, prin intermediul său, vă puteți încasa câștigurile sau puteți, de asemenea, să vă reduceți posibilele pierderi dintr-un pariu.

 • TopPay:

  TopPay este o metodă de plată simplă și convenabilă pariorilor ce doresc să beneficieze de rapiditatea în plasarea pariurilor, fără a mai fi nevoiți să aloce un timp suplimentar așteptării. Un aspect important al acesteia este reprezentat de faptul că nu este necesar detaliile cardului de fiecare dată când realizați o plată.

 • Neteller:

  Neteller este un portofel electronic, destinat plăților online, ce vă este pus la dizpoziție de majoritatea caselor de pariuri sportive. Prin intermediul său, puteți face depuneri și retrageri într-un mod rapid, în timp ce detaliile dumneavoastră sunt păstrate în siguranță.

 • PaysafeCard:

  PaysafeCard este o metodă destul de populară de plată printre pariori întrucât aceasta este precum o cartelă de telefon ce poate fi reîncărcată. Astfel, pentru a face plăți cu ajutorul său, nu trebuie decât să introduceți detaliile înscrise în acesta și să introduceți suma dorită pe platforma aleasă.

Întrebări frecvente

?

Maestro este un sistem de plată sigur?

Da, majoritatea caselor de pariuri sportive folosesc această metodă de plată întrucât prezintă siguranță, iar datele utilizatorilor sunt securizate.
?

Este Maestro gratuit?

Da, deținătorii de card Maestro nu sunt supuși unei taxe de întreținere.
?

Care este maximul unei depuneri cu Maestro?

Acest aspect se află în strânsă legătură cu operatorul pentru care optați. Puteți accesa această secțiune în cadrul platformei de pariuri aleasă, pentru a afla mai multe informații cu privire la suma maximă pentru depunere.
AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.