Case de Pariuri acceptă Maestro

Autor: Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.

Actualizat: 30.12.2021

La fel ca și ceilalți doi concurenți principali pe piața cardurilor de debit (Visa și Mastercard), Maestro permite pariorilor români să depună și să retragă fonduri din conturile de pariuri online.

Mai jos vei găsi o mulțime de informații pe care trebuie să le știi înainte să plasezi pariuri online cu Maestro. În plus, articolul conține sfaturi despre:

 • Ce case de pariuri acceptă Maestro
 • Ce avantaje și dezavantaje ai atunci când folosești această metodă de plată
 • Cât de sigur este cardul Maestro
 • Cum poți obține un card fizic și cum depui fonduri
 • Ce comisioane și taxe sunt aplicabile tranzacțiilor efectuate cu ajutorul Maestro
Licentiat Romania
Revizuit cu experți
Securizat și de încredere
Retrageri rapide

CELE MAI POPULARE AGENȚII UNDE POȚI FOLOSI MAESTRO

Găsit: 5 Case de pariuri

Casa Pariurilor

8.5/10

 • Retrageri în timp scurt
 • Interfață foarte bine optimizată
 • Plasare pariuri online
 • Comisioane aproape inexistente
 • Reclamații frecvente
 • Paysafecard
 • Neteller
 • Skrill
 • VISA
 • Maestro
 • MasterCard

Nu este valid în regiunea ta

Verifică alte case de pariuri

Casa Pariurilor recenzie
Betfair

8.1/10

 • Transmisiuni live ale evenimentelor
 • Aplicaţii pentru Android şi iOs
 • Exchange și Sportsbook
 • Interfață foarte bine optimizată
 • Multe reclamații pe Internet
 • Paysafecard
 • Neteller
 • Skrill
 • VISA
 • Maestro
 • MasterCard

Nu este valid în regiunea ta

Verifică alte case de pariuri

Betfair recenzie

FAQ

? Pot folosi cardul Maestro pentru a plăti atunci când fac cumpărături în magazine fizice?

Desigur. Cardul tău Maestro poate fi folosit pentru plăți la comercianții dotați cu POS.

? Banca mea emite doar carduri MasterCard. Ce pot face să obțin un card Maestro?

Nu trebuie să te îngrijorezi. Maestro funcționează sub egida MasterCard. Astfel, proprietățile celor două carduri se aseamănă foarte mult.

? Nu găsesc niciun bancomat al băncii emitente în zonă. De unde pot retrage bani?

Dacă plata nu poate fi amânată, poți merge la ATM-ul altei bănci. Ține cont de comisionul de retragere numerar care va fi aplicat tranzacției (aproximativ 5%).

? Ce comision se aplică atunci când plătesc cu cardul Maestro la POS/online?

Comisionul aplicabil plăților cu cardul pentru bunuri și servicii este 0.

? Cardul meu nu are cod CVV. Pot plăti online?

Nu. În cazul în care vrei să plătești online, trebuie să iei legătura cu banca ta pentru a-ți emite un card fizic cu cod CVV/CV2.

CUM SĂ OBȚII UN CARD MAESTRO?

Cardurile Maestro sunt conectate la contul tău bancar. Astfel, poți obține un card fizic Maestro direct de la banca la care ți-ai deschis contul curent. Ține cont de faptul că există anumite comisioane lunare/anuale (administrare card, etc.), precum și taxe de emitere și generare PIN.

Partea bună este că, odată generat, acest card îți va permite să plătești bunuri și servicii în orice magazin și să retragi bani din contul tău bancar. În funcție de banca la care alegi să-ți faci cardul Maestro, acesta poate avea înscrisul MasterCard. Asta se întâmplă deoarece franciza Maestro a fost cumpărată acum câțiva ani de gigantul din lumea cardurilor, MasterCard.

Poți obține un card Maestro de la următoarele bănci:

ING Bank

Taxă emitere card – 0 RON
Comision lunar administrare card – 0 RON
Livrare în 3 – 5 zile lucrătoare

Banca Comercială Română (BCR)

Taxă emitere card – 10 RON
Comision lunar administrare card – 0 RON
Livrare în 3 – 5 zile lucrătoare

Banca Transilvania (BT)

Taxă emitere card – 0 RON
Comision lunar administrare card – 0 RON
Livrare în 3 – 5 zile lucrătoare

CUM DEPUI BANI CU MAESTRO?

Pentru a depune bani pe cardul tău Maestro, trebuie să folosești una din următoarele metode de depunere disponibile:

 • Depunere prin ATM
 • Depunere prin bancă
 • Internet Banking
 • Mobile Banking

Hai să aflăm care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a face o depunere utilizând platforma de Internet Banking. Vom lua ca exemplu aplicația BT24 de la Banca Transilvania.

 1. Notează informațiile necesare tranzacției

 2. Intră în aplicația de Internet Banking oferită de banca ta

 3. Loghează-te în contul tău folosind numele de utilizator și parola

 4. Inițiază tranzacția și completează datele

 5. Verifică datele introduse și confirmă tranzacția

ESTE MAESTRO O METODĂ DE PLATĂ SIGURĂ?

Da, Maestro este o metodă de plată complet sigură. Transferurile sunt procesate cu ajutorul unor protocoale de securitate asemănătoare MasterCard. Criptarea datelor se face folosind 256 de biți, informațiile cardului nefiind disponibile pentru niciun terț.

Prezența Maestro la nivel global sporește în mod deosebit securitatea transferurilor către casele de pariuri. Pe zi ce trece, metodele prin care Maestro își protejează clienții se îmbunătățesc. Astfel, sunt pregătite să combată orice acțiune rău intenționată asupra tranzacțiilor efectuate prin intermediul acestui tip de card.

La fel ca în cazul celorlalte carduri bancare, există o serie de măsuri de siguranță care sporesc în mod deosebit securitatea transferurilor. Aceste măsuri sunt legate de protejarea datelor cu caracter confidențial și de utilizarea metodelor adiționale de securitate (TFA – two factor authentication – autentificarea cu doi factori). Această metodă presupune generarea unui cod de securitate pentru fiecare tranzacție efectuată cu cardul Maestro.

Adaugăm aici că Maestro este acceptat ca metodă de plată de cele mai bune case de pariuri din România. Aici, agenţii eFortuna şi Betano agenţii se remarcă în mod deosebit fiind sigure, protejând orice tranzacție financiară şi datele clienţilor.

 1. 1

  BONUS 100% la 1,800 RON FOLOSIND CODUL MAXBET200

 2. 2

  Bonus de 50% până la 100 RON

 3. 3

  BONUS 100% la 300 RON

 4. 4

  BONUS 100% la 500 RON

 5. 5

  Bonus 110% le 555 RON

  T&C 18+

Plata cu MAESTRO la eFortuna (Fortuna Bet)

Poate că vei fi surprins să aflii că există case de pariuri sportive UFC care acceptă plăţile făcute prin metoda analizată, iar Fortuna este una din ele.

Datorită numărului mare de solicitări, casa de pariuri Fortuna Bet a adăugat ca metodă de plată (depunere și retragere) cardurile Maestro. Comisioanele sunt foarte mici, iar timpul de așteptare diferă în funcție de banca emitentă.

Ține cont că retragerile necesită aprobarea prealabilă a casei de pariuri înainte de a fi inițiate. Astfel, timpul de așteptare poate crește simțitor, ajungând în unele cazuri chiar și la 5 zile lucrătoare. Acesta poate reprezenta un inconvenient major pentru pariorii care își doresc să aibă acces la câștigurile lor cât mai repede. În acest caz, vă recomandăm folosirea unei alte metode de plată.

Fortuna

Casa de pariuri eFortuna (cunoscută și sub numele de Fortuna Bet) reprezintă varianta digitală a agenției fizice de pariuri sportive. Beneficiază de o licență de funcționare, emisă de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc în luna mai a anului 2016. Astfel, Fortuna Bet este abilitată să ofere servicii de pariuri online și jocuri de cazino online utilizatorilor din România.

MAESTRO ca metodă de plată pe Unibet

La fel ca în cazul celorlalte case de pariuri din țara noastră, Unibet a adăugat pe lista metodelor de plată valide și cardurile Maestro. Comisioanele sunt la fel de mici ca în cazul celorlalte carduri de debit/credit, iar timpul de procesare este asemănător. Acesta diferă în funcție de banca emitentă a cardului.

Este de menționat faptul că Unibet are capitalul social înscris în contul băncii Raiffeisen Bank. Astfel, pariorii români care au carduri Maestro emise de această bancă au avantajul că vor primi banii ceva mai repede decât în cazul celorlalte bănci.

Unibet

Casa de pariuri Unibet se află în top agenții pariuri sportive cu Maestro, conform unui sondaj de opinie realizat anul acesta. Acest agent economic a primit o licență valabilă 10 ani, începând cu anul 2016. Oferă pariuri sportive online și jocuri de cazino online complet legale în țara noastră. În anul în care a obținut licența emisă de ONJN, Unibet a fost desemnat drept Operatorul Anului 2016 la capitolul pariuri sportive online.

Advantages & limitations

Avantaje

Maestro se află printre metodele favorite de plată ale pariorilor români. Acest fapt se datorează unui set de avantaje care îi ajută să eficientizeze retragerile și depunerile. Tranzacțiile efectuate prin intermediul cardurilor Maestro beneficiază de criptare integrală, sporind astfel securitatea transferului.

Cardurile fizice pot fi folosite cu succes pentru a retrage bani de la orice ATM din țară și din străinătate. De asemenea, cu ajutorul acestora poți plăti bunuri și servicii la orice comerciant care permite plata cu cardul (POS). Sunt foarte puține magazine care nu acceptă plata cu cardul Maestro, iar numărul acestora scade pe zi ce trece. Acest tip de card poate fi folosit oriunde este acceptat cardul MasterCard, cele două fiind complet compatibile.

Dezavantaje

Când vine vorba de dezavantaje, Maestro se aseamănă cu principalii competitori în materie de carduri. Timpul de procesare necesar validării tranzacției este relativ mare, comparativ cu alte metode de plată (portofele electronice, Paysafecard, etc.). Ba mai mult, în cazul în care inițiezi o tranzacție în preajma sărbătorilor naționale, trebuie să ai în vedere că acesta va crește și mai mult.

De asemenea, faptul că un card fizic poate fi asociat unui singur cont bancar îți limitează foarte mult posibilitatea de a lucra cu diferite valute. Dar acesta nu este neapărat un inconvenient, întrucât toate casele de pariuri sportive online care funcționează în mod legal în România permit plasarea pariurilor în moneda națională (RON).

Avantaje

Limite

Poate fi asociat unui singur cont bancar

COMISIOANE, LIMITE ȘI TIMPI DE AȘTEPTARE ATUNCI CÂND PLASEZI PARIURI SPORTIVE CU MAESTRO ÎN ROMÂNIA

Când plasezi pariuri online cu Maestro te interesează în mod deosebit 3 aspecte legate de tranzacție: limitele, comisioanele și timpii de procesare.

La fel ca în cazul celorlalte carduri bancare, Maestro se bucură de comisioane între 0 și 2% în majoritatea cazurilor. Totuși, durata de așteptare între validarea tranzacției și eliberarea fondurilor este destul de mare. În unele cazuri, aceasta poate depăși 5 zile lucrătoare.

Mai jos poți vedea care sunt valorile exacte pentru aceste informații, în cazul celor mai populare 3 case de pariuri cu Maestro.

Timp Depozit, Taxe & Limite

Site cu Pariuri Sportive Rapiditatea Depozitului Gratis Limite Min/Max

Betano

INSTANT

Minim 20 RON

NetBet

INSTANT

Minim 40 RON

Efortuna

INSTANT

Minim 25 RON

Timp de Retragere, Taxe & Limite

Site cu Pariuri Sportive Viteza de procesare a retragerii Gratis Limite Min/Max

Betano

2 - 3 zile lucrătoare

Minim 120 RON

NetBet

2 - 3 zile lucrătoare

Minim 40 RON

Efortuna

2 - 3 zile lucrătoare

Minim 50 RON

METODE ALTERNATIVE DE PLATĂ

 • Neteller este un portofel electronic foarte cunoscut la nivel global. Acesta oferă utilizatorilor săi un timp de procesare foarte mic. Astfel, banii ajung în câteva minute și sunt disponibili pentru cumpărături online. Totuși, ține cont de taxele aplicabile care pot fi destul de mari.

  Arată mai mult
 • Skrill este un portofel electronic asemănător cu Neteller. Avantajul acestuia este că tranzacțiile nu sunt comisionate aproape deloc. Se pot efectua retrageri de la majoritatea caselor de pariuri fără a plăti taxe suplimentare, într-un timp foarte scurt.

  Arată mai mult
 • MasterCard este cel mai cunoscut tip de card din lume. Compania a cumpărat franciza Maestro în urmă cu câțiva ani. Astfel, caracteristicile celor două carduri sunt asemănătoare. Poate fi folosit cu succes pentru a plasa pariuri sportive online, dar trebuie să ai în vedere timpul de procesare care este relativ mare.

  Arată mai mult
 • VISA este principalul competitor al Maestro în materie de emitere carduri fizice. Comisioanele practicate sunt la fel de mici, iar timpul de transfer este similar. Singura diferență între cele două este reprezentată de faptul că cel din urmă este acceptat în mai multe țări decât VISA.

  Arată mai mult

CONCLUZII - MERITĂ SĂ FOLOSEȘTI MAESTRO PENTRU PARIURI SPORTIVE ONLINE?

În concluzie, cardurile Maestro sunt o variantă viabilă pentru pariorii români care vor să depună și să retragă fonduri din conturile de pariuri sportive online.

Principalul avantaj este reprezentat de compatibilitatea crescută a acestui tip de carduri și faptul că este larg acceptat la nivel internațional. De asemenea, tranzacțiile efectuate prin intermediul Maestro se bucură de măsuri de securitate excepționale. Astfel, datele și banii tăi sunt mereu în siguranță.

Totuși, trebuie luat în considerare faptul că timpul de procesare a transferului este mult mai mare decât în cazul portofelelor electronice de tipul Skrill și Neteller. Astfel, pentru ca banii câștigați din pariuri online să fie disponibili pe cardul tău Maestro, trebuie să aștepți până la 5 zile lucrătoare. Acest timp este determinat de o serie de factori, cum ar fi banca emitentă, suma tranzacționată, transparența provenienței banilor.

2 Ratinguri, în medie 5 din 5

CELE MAI BUNE PARIURI GRATUITE & OFERTE ÎN ROMÂNIA Țara ta

AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.

Logare

E-mail

Parolă

Confirmare parolă