Acest articol a fost actualizat ultima dată la:

Citește recenzia Vizitează

Winmasters Aplicație Mobil

Casa de pariuri sportive online Winmasters România permite pariorilor să folosească noua aplicație mobilă optimizată în mod gratuit.

Android APP

 • EN, DA, FR, DE, EL, PL, PT, RO

 • 28.8 mB

 • 4.2 / 10

Descarcă

Apple IOS

 • EN, DA, FR, DE, EL, PL, PT, RO

 • 28.8 mB

 • 4.2 / 10

Descarcă

Winmasters: Ghid Mobil și Recenzie pentru Android și iOS

Casa de pariuri sportive online Winmasters România oferă pariorilor din țara noastră o aplicație excelentă pentru mobil. Astfel, Winmasters App este disponibilă atât pe smartphone-urile care rulează Android, cât și pe cele oferite de Apple, care rulează iOS. Acest articol îți va prezenta toate informațiile pe care trebuie să le cunoști înainte de a utiliza noua aplicație Winmasters.

Cum instalezi Aplicația Winmasters

E foarte simplu să îți instalezi această aplicație, indiferent de tipul de smartphone pe care îl ai. Totul începe prin accesarea link-ului de Winmasters download România. Te rugăm să reții că link-urile pentru Winmasters Android și Winmasters iOS sunt complet diferite.

Mai jos ți-am pregătit un set de instrucțiuni simple care te vor ajuta să instalezi aplicația casei de pariuri sportive online Winmasters, indiferent de tipul de telefon pe care îl deții. Să trecem la treabă!

Cum instalezi aplicația mobilă Winmasters pentru Android? (Tutorial instalare Winmasters pe Android)

Comparativ cu instalarea aplicației pe dispozitivele oferite de Apple, pe Android este puțin mai complicată. Cu toate acestea, nu este nimic extraordinar de complex. Pentru a evita  eventualele neplăceri, vei găsi mai jos o listă cu pași pe care trebuie să îi urmezi pentru a instala aplicația Winmasters pe telefonul tău Android.

Te rugăm să iei în considerare faptul că nu vei putea descărca kit-ul de instalare al aplicației direct de pe Magazin Play (denumit specific Google Play), întrucât politica platformei nu permite promovarea aplicațiilor care oferă utilizatorilor servicii legate de jocuri de noroc virtuale. Pentru a descărca kit-ul de instalare, va trebui să urmezi link-ul menționat mai jos și să descarci fișierul Winmasters APK. Stai fără grijă! Aplicația este sigură și nu prezintă niciun risc pentru dispozitivul tău.

 • Pasul 1 – Accesează secțiunea Winmasters Aplicație Mobilă
 • Pasul 2 – Apasă pe butonul Descarcă Acum
 • Pasul 3 – Apasă butonul Instalează și așteaptă câteva secunde
 • Pasul 4 – Loghează-te în contul tău Winmasters și bucură-te de experiența mobilă

Cum instalezi aplicația mobilă Winmasters pentru iOS? (Tutorial instalare Winmasters pe iOS)

Dacă instalarea pe telefoanele care rulează Android implică descărcarea unui kit Winmasters download de instalare adițional, atunci când vrei să te bucuri de aplicația Winmasters pe iOS, tot ce trebuie să faci este să accesezi App Store. Acolo vei găsi aplicația oficială, iar instalarea acesteia va dura doar câteva secunde (în funcție de viteza conexiunii la internet).

Urmează pașii de mai jos pentru a descărca Winmasters pe iPhone/iPad.

 • Pasul 1 – Intră în App Store
 • Pasul 2 – Caută Winmasters Pariuri folosind bara de căutări
 • Pasul 3 – Apasă pe butonul Instalează Acum
 • Pasul 4 – Loghează-te în contul tău Winmasters

Winmasters Mobile vs. Android vs. iOS: Avantaje și Dezavantaje

Dacă nu vrei să îți ocupi memoria telefonului cu aplicația casei de pariuri, ai la dispoziție Winmasters Mobil. Este varianta optimizată pentru dispozitivele mobile (smartphone) a site-ului oficial. Pentru a facilita navigarea, rezoluția platformei se adaptează în mod automat la rezoluția telefonului tău. Astfel, interfața este ușor accesibilă, iar tu poți plasa pariuri direct de pe telefonul tău mobil.

Principalul avantaj al versiunii pentru mobil este memoria redusă ocupată de site. Astfel, îți vei putea accesa contul de pariuri sportive online chiar dacă telefonul tău nu are prea mult spațiu de stocare disponibil.

Pe de altă parte, principalul dezavantaj al utilizării versiunii pentru mobil a site-ului este acela că interfața poate suferi modificări nedorite, în funcție de modelul telefonului tău. Astfel, unele butoane pot fi prea mici, necesitând zoom. Acest lucru nu se întâmplă însă atunci când folosești aplicația  oferită de Winmasters România.

Când alegi modul tău preferat de a accesa contul Winmasters trebuie să faci un compromis: preferi comoditatea în detrimentul memoriei libere? Sau invers?

Vestea bună este că aplicația Winmasters nu ocupă foarte mult spațiu. Versiunea pentru Android ocupă doar câțiva Mb, iar cea pentru iOS, undeva în jurul valorii de 100Mb.

Tutorial Pentru Utilizarea Aplicației Mobile Winmasters

Dacă te-ai decis să utilizezi una dintre aplicațiile dedicate telefoanelor mobile, atunci e timpul pentru un scurt tutorial despre cum să utilizezi eficient Winmasters App. 

În primul rând, îți recomandăm să activezi funcția de Notificări Push. Astfel, vei primi o notificare pe telefonul tău de fiecare dată când, într-unul din meciurile pe care le urmărești, se întâmplă ceva. Aceste situații includ goluri, penalty-uri sau faze importante. 

În al doilea rând, asigură-te că permiți utilizarea datelor mobile în fundal pentru aplicația Winmasters. În acest fel, nu vei pierde nicio informație importantă din aplicație. Winmasters nu consumă o cantitate mare de date mobile, așa că poți sta fără griji.

Login în Aplicația Winmasters

Winmasters App se bucură de un aspect foarte intuitiv și simplist. Astfel, pentru a te conecta în contul tău de pariuri online deschis la Winmasters, tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația din telefonul tău și să apeși pe butonul Conectare.

Ți se vor solicita datele contului folosite la înregistrare (nume utilizator sau adresă de email și parola). Conexiunea este criptată în permanență. Astfel, nu vei avea niciodată probleme în ceea ce privește confidențialitatea datelor tale. Ultimul lucru pe care trebuie să îl faci este să apeși pe butonul denumit specific Login și să aștepți câteva secunde.

Pariuri sportive din Aplicația Winmasters pentru Android

La fel ca la orice altă casă de pariuri sportive online, poți plasa pariuri în regim tradițional pre-meci. Completarea biletului, a mizei și plasarea pariului trebuie să se facă înainte de începerea evenimentului sportiv.

Pentru aceasta, va trebui să apeși pe butonul Sporturi și să alegi unul din sporturile disponibile. Ți se va deschide lista completă cu ligile și campionatele disponibile. Alege în consecință, iar apoi apasă pe evenimentul care te interesează. Ultimul pas este să alegi rezultatul care crezi că va fi validat după meci și să completezi miza pariului. Apasă pe butonul Plasează bilet, iar pariul tău este gata.

Pariuri live

La fel ca în cazul pariurilor tradiționale, atunci când plasezi un pariu pe un joc regim live trebuie să intri în meniul oferit de noua aplicație Winmasters și să apeși pe butonul aferent secțiunii de pariuri live. Vei putea vedea o listă completă cu evenimentele în desfășurare la această oră. Alege evenimentul preferat, selectează pronosticul (victorie, înfrângere, număr total goluri, etc.) și completează miza pe care vrei să o pariezi. Apasă pe butonul Plasează pariu iar biletul tău este gata. Vei primi o notificare pe telefonul tău mobil imediat ce biletul tău este declarat câștigător sau pierzător.

Plăți

Atunci când vine vorba de metodele de plată disponibile, Winmasters se numără printre cele mai bine cotate case de pariuri sportive online din România. Aceasta oferă 5 metode distincte de a face transferuri, inclusiv carduri bancare și portofele electronice.

Valoarea minimă pe care utilizatorii o pot depune pe Winmasters este de 20 de RON. Din fericire, aplicația mobilă a celor de la Winmasters îți oferă posibilitatea de a tranzacționa fonduri în, și din contul tău de pariuri. Așadar, comisioanele și timpii de procesare sunt identici cu platforma desktop.

Suport

În ceea ce privește modalitățile de a contacta serviciul tehnic al casei de pariuri Winmasters, aplicația mobilă îți oferă tot aceleași opțiuni ca și varianta desktop. Poți utiliza centrul live de pe aplicație oricând între orele 10 și 22, de luni până duminică.

Dacă problema ta este una urgentă atunci folosește telefonul mobil pentru a contacta unul dintre operatorii call center-ului Winmaster. Această metodă poate fi folosită de luni până duminică între orele 09:00 și 23:00.

A treia modalitate de a primi asistență din partea operatorilor Winmasters este prin intermediul serviciului de e-mail disponibil între aceleași ore ca și apelul telefonic.

Concluzie: Winmasters pentru iOS & Android

În concluzie, aplicația oferită de Winmasters România se ridică la nivelul așteptărilor atunci când vine vorba de funcționalitate.

Limitări

Indisponibilă pe Google Play

Necesită setări adiționale atunci când este instalată pe Android

Este o aplicație foarte bună pentru cei care au cont la această casă de pariuri și nu doresc să depindă de laptopul sau computerul personal.

faq

? Există bonusuri pentru aplicația mobilă?
Nu. La momentul actual, Winmasters nu permite pariorilor români să revendice bonusuri exclusiv pentru utilizarea aplicației mobile.
? Se pot vedea meciuri live pe aplicația Winmasters?
Da, toate transmisiile pot fi văzute live, direct din aplicația mobilă (iOS, Android, sau browser)
? Cât de ușor e să depui/retragi fonduri prin intermediul aplicației?
Poți depune și retrage fonduri din contul tău de pariuri în doar câteva secunde, folosind aplicația Winmasters pentru mobil. Toate opțiunile disponibile sunt listate în secțiunea Plăți a contului tău.
? Unde pot găsi promoțiile în aplicație?
Pentru a accesa promoțiile direct din aplicația Winmasters va trebui să deschizi meniul principal și să apeși pe butonul Promoții.
? Unde pot găsi aplicația pentru iOS/Android?
App Store (iOS) - Download Winmasters App iOS
APK (Android) - Descarcă Winmasters Android

Autorul Recenziei

Stefan Petre

Stefan Petre

Salutări! Numele meu este Ștefan și sunt unul dintre creatorii de conținut care au ajutat la lansarea platformei MightyTips.ro.

stefanpetreph@gmail.com