Pariuri sportive cu TopPay în România

Actualizat:

Pe parcursul ultimilor ani, casele de pariuri sportive și-au îmbunătățit metodele de plată, ușurând, de asemenea procesul de pariere al pariorilor interesați în a-și susține meciurile favorite. Astfel, în prezent, operatorii pun la dispoziția clienților metode de depunere și retragere convenabile, ce se centrează pe rapiditate și simplitate.

Lista site-urilor de pariuri cu TopPay

Găsit: 3 Case de pariuri

 1. Luck

  Evaluare: 8.3/10

  • Ofertă unică de bun venit
  • Gamă complexă de bonusuri și promoții
  • Cote avantajoase
  • Interfață ușor de utilizat

  FREEBET DE BUN VENIT: PÂNĂ LA 500 RON

  18+ Aplicare Termeni și condiții, BeGambleAware.org

  PARIAZĂ AICI Mergi către site-ul Luck Luck Recenzie
 2. Magnumbet

  Evaluare: 8.2/10

  • Ofertă imbatabilă de bun venit
  • Pariuri live disponibile
  • Interfață ușor de utilizat
  • Aplicație mobilă intuitivă
  • Opțiuni de pariere variate

  Freebet 500 RON

  18+ Aplicare Termeni și condiții, BeGambleAware.org

  PARIAZĂ AICI Mergi către site-ul Magnumbet Magnumbet Recenzie
 3. NetBet

  Evaluare: 8/10

  • Comunicarea cu clienții
  • Aplicație pentru mobil atractivă
  • 10.000 de evenimente pe an
  • Peste 25.000 de pariuri live pe lună

  500 RON Freebet

  18+ Aplicare Termeni și condiții, BeGambleAware.org

  PARIAZĂ AICI Mergi către site-ul NetBet NetBet Recenzie

Pariuri sportive online cu TopPay – Ghidul suprem

Actualizat:

pariuri sportive online cu Toppay

Acesta este ghidul suprem, pe care îl punem la dispoziția pariorilor dornici în a-și susține meciurile preferate, maximizându-și, de asemenea, șansele de a obține un profit substanțial. În cadrul acestuia, vom oferi informații cu privire la casele de pariuri sportive pentru care puteți opta, bonusurile furnizate de acestea, aplicațiile mobile ale platformelor, dar și alte subiecte ce vă vor ajuta în a face decizia potrivită.

Istoria pariurilor sportive cu TopPay

istoria toppay

TopPay este numele unui operator financiar, care contribuie la tranzacțiile dumneavoastră, realizate în cadrul anumitor case de pariuri sportive, ce pun la dispoziție și această opțiune. Acesta s-a confruntat și cu o perioadă de liniște, în timpul căreia s-a axat pe îmbunătățirea sistemului și dezvoltarea caracteristicilor esențiale pentru a se putea ridica la nivelul așteptărilor pe care le au utilizatorii.

Acesta este ancorat în totalitate în aspectele moderne ale tehnologiei, oferind clienților posibilitatea de a-și accesa tranzacțiile, printr-un cod unic QR, ce este furnizat de dezvoltatorii TopPay. De asemenea, puteți apela la serviciile unei persoane specializate în acest domeniu, ce face parte din echipa TopPay, care să vă ajute în cazul în care întâmpinați probleme cu tranzacțiile dumneavoastră.

 • Este considerată a fi una dintre cele mai convenabile metode de plată actuale
 • A fost creată pentru a facilita procesul cu ajutorul căruia sunt realizate tranzacțiile
 • TopPay furnizează coduri QR sigure și rapide
 • Aceasta a devenit prima companie fin-tech din Brazilia dedicată segmentului de jocuri din mediul online
Istoria pariulor sportive cu TopPay
🏙️ Fondat 2017
💳 Tip eWallet
🗺️ Zona de servicii SUA, Europa
📱 Are o aplicație destinată DA
💯 Taxa de procesare 2%
Viteza tranzacției 3-5 zile lucrătoare

Este TopPay sigur pentru plasarea pariurilor?

Dezvoltatorii TopPay au lucrat la sistemul acestuia pentru a crea o modalitate de plată sigură și eficientă. Astfel, combinând resursele moderne și o structură bine pusă la punct, care să aibă în vedere protejarea datelor, nu trebuie să vă faceți probleme cu privire la siguranța pe care o poate oferi această aplicație.

Prin utilizarea sa, datele dumneavoastră personale sunt mereu păstrate în siguranță, iar plățile realizate sunt desfășurate doar cu scopul de a tranzacționa în maniera în care doriți dumneavoastră, fără niciun aspect ascuns.

Cum să faceți o depunere cu TopPay?

Depunerile cu TopPay pariuri sunt, de cele mai multe ori, chiar mai ușoare decât în cazul altor metode de plată întrucât acesta a fost realizat spre facilitarea procesului de pariere, în cadrul căruia mulți dintre pariori întâmpinau înainte diferite probleme.

 1. Înregistrați-vă la orice casă de pariuri de pe această pagină

  Pentru a putea începe să plasați pariuri, este necesar ca mai întâi să vă înscrieți la o casă de pariuri reglementată, care să fie în concordanță cu dorințele și necesitățile dumneavoastră. Puteți consulta lista noastră, în care am expuse un top cu cele mai bune case de pariuri online TopPay.
 2. Apăsați Depunere

  Cel de-al doilea pas constă în căutarea butonului de Depunere. Faceți clic pe acesta și veți fi redirecționat către următoarea pagină, unde puteți continua procesul de depunere.
 3. Alegeți un bonus de bun venit

  Majoritatea caselor de pariuri se mândresc cu o gamă complexă în ceea ce privește sectorul pariurilor sportive. Totuși, multe dintre acestea oferă, la început, celui nou venit pe platformă, un bonus de bun venit, pe care acesta îl poate revendica și utiliza în viitoarele pariuri.
 4. Selectați TopPay

  Acum că ați ajuns în acest punct, nu vă mai rămâne decât să selectați metoda de plată, care, în acest caz, este TopPay. Prin intermediul său, veți avea parte de plăți securizate, rapide și, mai ales, convenabile datorită beneficiilor pe care le furnizează.
 5. Introduceți datele cardului dumneavoastră și selectați suma

  Un ultim pas al acestui proces constă în introducerea datelor dumneavoastră, ce sunt inscripționate pe cardul în cauză, iar mai apoi nu mai trebuie decât să selectați suma dorită. Odată finalizat acest pas, nu vă mai rămâne decât să vă bucurați de rezultatele obținute, în urma mizării pe evenimentul vizat.

Cum să retrageți câștigurile cu TopPay?

În urma plasării pe meciurile dorite și a câștigurilor obținute, urmează retragerea acestora din cadrul platformei de pariuri sportive pe care ați ales-o. Spre deosebire de alte metode de plată folosite în general, retragerea câștigurilor cu pariuri online TopPay este redată de câțiva pași simpli, ușor de urmat.

Retrageri cu TopPay

Pentru a face acest lucru, nu este nevoie decât să solicitați acțiunea respectivă direct utilizând site-ul operatorului de pariuri online, furnizându-vă detaliile de bază ce țin de numele de utilizator și parolă. Introduceți suma pe care doriți să o retrageți și duceți la bun sfârșit această solicitare, până când ajungeți la ultimul pas.

Retrageri cu TopPay
Casa de pariuru Oferi Avantaje Pariază aici
Bonus 100% la 500 RON Retrageri foarte rapide Pariază aici
Bonus 100% la 500 RON Aplicație pentru mobil atractivă Pariază aici
Bonus 100% la 300 RON Credibilitate crescută Pariază aici

Top 2 case de pariuri online TopPay

În această secțiune, vom prezenta câteva dintre cele mai bune case de pariuri sportive, ce s-au remarcat în acest domeniu, și în cadrul cărora puteți folosi ca metodă de plată TopPay pariuri. Pentru a avea garanția că folosiți serviciile unui operator de pariuri reglementat și care are în vedere obținerea unei experiențe complete pentru fiecare client în parte, consultați lista pe care o vom expune în rândurile ce urmează.

 1. Website 1 TopPay - Superbet

  Cu siguranță ați auzit cel puțin o dată de Superbet, aceasta fiind una dintre cele mai răsunătoare website-uri din domeniul pariurilor sportive. Acest lucru se datorează modului în care acesta își respectă clienții, venind, de asemenea, întotdeauna cu îmbunătățiri și servicii de calitate.

  Website 1 TopPay - Superbet
 2. Website 2 TopPay - Netbet

  Netbet, ocupă, de asemenea, un loc important printre cele mai bune case de pariuri întrucât operatorul pune la dispoziția jucătorilor o aplicație cu ajutorul căreia aceștia pot rămâne la curent în orice moment cu actualizările. Aplicația este disponibilă atât pe iOs, cât și de dispozitivele ce rulează Android, oferind pariorilor o experiență unică și completă.

  Website 2 TopPay - Netbet

Cum testăm și analizăm casele de pariuri TopPay

Pentru a ne asigura că furnizăm clienților noștri cele mai bune alternative, experții noștri realizează numeroase cercetări care să contribuie la un top al celor mai performanți operatori. Astfel, informațiile pe care le oferim în aceste recenzii sunt verificate de către specialiști, iar procesul de testare și analiză a celor mai bune variante este unul complex.

Câțiva dintre factorii asupra cărora ne centrăm atenția sunt reprezentați de modul de funcționare al platformei, cotele pe care aceasta le furnizează în cadrul evenimentelor, tipurile de pariuri și varietate sporturilor și, de asemenea, secțiunea de bonusuri și promoții. Totodată, nu sunt scăpate din vedere nici elemente definitorii precum aplicațiile mobile sau asistența dedicată pentru clienți.

Modul de funcționare

Modul de funcționare al unei platforme de pariuri este vital pentru pariorii pasionați de evenimentele de top. Așadar, cu cât aceasta funcționează fără întreruperi și asigură utilizatorului o experiență fără probleme, cu atât va avea mai multe șanse de a se afla în topul alegerilor.

Cotele

Cotele constituie, de asemenea, un subiect esențial atunci când alegem operatorii potriviți. Pentru a asigura clienților o experiență inedită, acestea trebuie să fie atent verificate și, de asemenea, în avantajul celor doritori.

Tipul de pariuri

Tipul pariurilor furnizate reprezintă un aspect important în cadrul platformelor de pariuri. Astfel, cu cât această secțiune este mai variată, cu atât jucătorii vor putea alege ceea ce li se potrivește și doresc să aplice în plasarea pariurilor.

Varietatea sporturilor

O paletă largă de sporturi va garanta automat și o experiență completă pariorului. În acest fel, el poate face o selecție în funcție de evenimentele pe care le are în vizor, luând, de asemenea, în considerare și rezultatele la care aspiră.

Bonusuri și promoții

Categoria de bonusuri și promoții este, de asemenea, un aspect esențial în plasarea pariurilor sportive întrucât, prin intermediul acesteia pariorii își pot crește șansele de câștig.

Asistența pentru clienți

Totodată, asistența pentru clienți constituie un subiect important întrucât aceasta trebuie să fie pusă la dispoziția utilizatorilor 24/7, garantând furnizarea oricăror informații ce sunt necesarea acestora pentru a rezerva orice probleme, indiferent de natura acestora.

2 aplicații de pariuri sportive de top, ce acceptă TopPay pariuri

În cazul în care doriți să beneficiați și de un rezumat al prezentării anterioare, am creat această secțiune pentru a vă oferi cele mai esențiale informații cu privire la topul celor mai căutați operatori. Am făcut o selecție a acestora, luând în considerare câțiva factori importanți, ce contribuie la diferențierea operatorilor.

 1. Aplicație 1 de pariuri sportive - NetBet

  NetBet este considerat a fi în topul acestui clasament întrucât operatorul platformei a avut în vedere și crearea unei aplicații pe măsură. Mai precis, aceasta se face remarcată în acest sector al pariurilor ce oferă și posibilitatea de a plăti prin TopPay pariuri prin faptul că oferă utilizatorilor o interfață simplă, intuitivă, ce ușurează procesul de pariere al clienților.

  Aplicație 1 de pariuri sportive - NetBet
 2. Aplicație 2 de pariuri sportive - Unibet

  Unibet ocupă, de asemenea, un loc important în acest top datorită avantajelor pe care le oferă prin folosirea aplicației. Aceasta pune la dispoziția celor interesați o aplicație gratuită, ce vă poate ține la curent cu ultimele informații, ce funcționează într-o manieră ideală, fără blocaje și fără un sistem mult prea complicat de înțeles.

  Aplicație 2 de pariuri sportive - Unibet

Pariuri live cu TopPay

toppay live

TopPay este, cu siguranță, o alternativă eficientă în cazul în care sunteți interesat de pariurile în regim live. Acest lucru se datorează faptului că sistemul său permite o utilizare, fără întreruperi, astfel încât să puteți miza pe evenimentele preferate exact în momentul în care vă decideți să faceți acest lucru

Cele mai mari și de încredere platforme cu TopPay

Sectorul pariurilor sportive oferă persoanelor pasionate de acest domeniu o gamă variată de platforme, prin intermediul cărora pariorii își pot susține favoriții, obținând, de asemenea, și un profit pe măsură. Unul dintre website-urile ce se remarcă, în mod special, pe această piață este reprezentat de NetBet.

NetBet și-a câștigat titlul pentru cel de bun și de încredere operator de pariuri sportive, ce oferă și varianta de a plasa pariuri cu ajutorul pariuri sportive TopPay. Acest lucru este datorat faptului că acesta oferă clienților săi toate aspectele pe care o casă de pariuri serioasă și completă trebuie să le îndeplinească, aspect pe care îl puteți observa și din rândurile anterioare.

 1. Cel mai mare website cu TopPay - NetBet

  NetBet și-a câștigat titlul pentru cel de bun și de încredere operator de pariuri sportive, ce oferă și varianta de a plasa pariuri cu ajutorul pariuri sportive TopPay. Acest lucru este datorat faptului că acesta oferă clienților săi toate aspectele pe care o casă de pariuri serioasă și completă trebuie să le îndeplinească, aspect pe care îl puteți observa și din rândurile anterioare.

  Cel mai mare website cu TopPay - NetBet

Cele mai bune case de pariuri sportive în România pentru a pariuri cu TopPay

Deși sectorul pariurilor sportive oferă o gamă destul de complexă în ceea ce privește variantele listate pe piață, totuși există câteva aspecte, ce trebuie luate în considerare întrucât acestea fac diferența. Pentru a vedea care sunt recomandările experților noștri, vă invităm să consultați lista expusă mai jos, unde veți vedea și alte case de pariuri la care puteți apela.

Cele mai bune site-uri de pariuri în România care acceptă TopPay

Cele mai bune site-uri de pariuri în România care acceptă TopPay
Casa de pariuru Oferi Avantaje Pariază aici
Bonus 100% la 500 RON Peste 25.000 de pariuri live pe lună Pariază aici
Bonus 100% la 300 RON Cote excelente Pariază aici
Bonus 100% la 500 RON Depunere minimă mică Pariază aici

Sporturi populare pe care să pariați cu TopPay

Pentru a avea o perspectivă mai complexă cu privire la sporturile pe care doriți să plasați pariuri, vom prezenta câteva dintre cele mai accesate și preferate sporturi, la care apelează pariorii români. Așadar, vă vom oferi câteva aspecte esențiale ale celor mai de top sporturi populare.

Cele mai bune bonusuri pentru pariorii care pariază cu TopPay

bonusuri pentru Toppay

În ceea ce privește secțiunea de bonusuri, aceasta este asemănătoare ca în cazul celorlalte metode de plată. Totuși, în funcție de operatorul de pariuri pe care îl alegeți, prin intermediul plăților TopPay pariuri, veți putea avea la dispoziție o selecție impresionantă de bonusuri și promoții, pe care mai apoi să le utilizați în pariurile viitoare, cum este cazul bonusului de bun venit, cel fără depunere, cel cu depunere, pariuri gratuite, dar și multe altele.

Depuneri și retrageri casa de pariuri Toppay

Site-uri de pariuri sportive TopPay furnizeză clienților o experiență de pariere mai simplă, astfel încât și procesul de depunere și retragere funcționează în aceeași manieră. Pentru a avea parte de mai multe informații legate de acest subiect, vă vom expune câteva detalii suplimentare, prezentate în tabelul de mai jos.

Timp Depozit, Taxe & Limite

Site cu Pariuri Sportive Rapiditatea Depozitului Gratis Limite Min/Max
NetBet
Instantaneu 25-20 000 RON
Superbet
Instantaneu 25-20 000 RON
Unibet
Instantaneu 25-20 000 RON

Timp de Retragere, Taxe & Limite

Site cu Pariuri Sportive Viteza de procesare a retragerii Gratis Limite Min/Max
NetBet
Instantaneu 50-100 000 RON
Superbet
Instantaneu 50-100 000 RON
Unibet
Instantaneu 50-100 000 RON

Alte metode de plată

TopPay se află printre cele mai accesibile metode de plată la care apelează o bună parte din pariori, însă, pe lângă acesta, mai există și altele, prin intermediul cărora experiența de pariere poate fi una rapidă și ușoară. Alte metode de plată ce pot fi folosite în cadrul pariurilor, le puteți consulta în secțiunea de mai jos.

 • PayPal:

  PayPal este una dintre cele mai populare metode de plată internaționale, care permite tranzacțiile rapide și în siguranță. Pentru a putea depunere sau retrage în cadrul pariurilor sportive, nu trebuie decât să introduceți detaliile contului dumneavoastră de PayPal, fără a vă face probleme legate de confidențialitatea datelor sau securitatea profilului.

 • Neteller:

  Neteller este un portofel electronic similar care pune la dispoziție cel mai mic timp de transfer disponibil. Astfel, banii ajung instant în contul dumneavoastră, însă este necesar să precizăm faptul că sunt supuși unor comisioane care pot fi destul de mari, mai ales în cazul schimbului valutar.

 • PaysafeCard:

  Paysafecard este o alternativă la îndemână pentru cei care nu vor să-și folosească deloc contul bancar. Depunerile se fac prin intermediul aparatelor multifuncționale, iar tranzacțiile sunt procesate instant, comisioanele fiind minime.

 • Skrill:

  Skrill este un portofel electronic care vă permite să realizați plăți fără a utiliza direct contul bancar. Timpul de procesare este mult mai mic decât în cazul cardurilor tradiționale, însă comisioanele sunt totuși mai mari.

Întrebări frecvente

? Este TopPay o modalitate sigură de a face plăți?
Da, TopPay pune siguranța și confidențialitatea clienților săi pe primul loc, astfel încât nu trebuie să vă faceți probleme cu privire la acest aspect.
? Trebuie să am un cont bancar pentru a utiliza TopPay?
Nu, nu este necesar să aveți un cont bancar, ci doar să vă creați un cont pe platforma oficială a TopPay.
? Cum se pot face retragerile cu TopPay?
Dacă doriți informații detaliate cu privire la acest subiect, nu ezitați să consultați secțiunea destinată acestui aspect, pe care îl veți în prezentarea noastră, în rândurile de mai sus.
AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.