Acest articol a fost actualizat ultima dată la:

Citește recenzia Vizitează

Stanleybet Aplicație Mobil

Ghidul detaliat Stanleybet despre modul de utilizare și instalare pentru toate versiunile de mobil, Android sau iOS.

Android APP

 • EN, RO

 • 500+ descarcă

 • 15.86 mB

 • 8.2 / 10

Descarcă

Apple IOS

 • EN, RO

 • 500+ descarcă

 • 122.4 mB

 • 8.9 / 10

Descarcă

Stanleybet Aplicație Mobil

Acesta este ghidul Stanleybet apk. pentru toate versiunile de mobil, Android sau iOS. Dacă sunteți interesat de părerile legate de casa de pariuri, vizitați pagina de recenzii Stanleybet.
Stanleybet oferă trei opțiuni pentru utilizatorii de telefonie mobilă:

 • Versiunea pentru mobil
 • Android app
 • iOS app

Ca funcționalitate, acestea sunt foarte asemănătoare, aplicațiile dedicate platformei fiind, în mod cert, mai confortabile pentru utilizarea de zi cu zi.

Cum se obține aplicația Stanleybet mobil?

Mai întâi, trebuie să vă creați un cont. Dacă nu știți cum să o faceți, ghidul nostru de înregistrare vă stă la dispoziție.

Când aveți un cont, puteți găsi aceste aplicații pe site-ul casei de pariuri. Pagina mobilă implicită vă oferă link-uri pentru instalare atât pentru versiunile Android, cât și pentru iOS sau pentru fișierul .apk.

Cum se instalează aplicația Stanleybet pentru Android?

Dați click pe butonul Install aflat în colțul din dreapta sus a paginii de pe ecranul mobilului.

Selectează “descărcați aplicația Stanleybet Android “din partea de jos a paginii.

Confirmați instalarea.

Când instalarea este finalizată, căutați aplicația instalată și porniți-o pentru a vă înregistra sau a vă conecta la sistem.

Se poate ca la pașii 2 și 3, telefonul să vă ceară să permiteți instalarea fișierelor din surse necunoscute. Dacă nu vă conduce la opțiune de prima dată, accesați setările telefonului, căutați opțiunile de securitate și verificați domeniul „Unknown sources”.

Cum se instalează aplicația Stanleybet pentru iOS?

Dați click pe butonul Install în colțul din dreapta sus a paginii de pe ecran.

Selectează Download the iOS App ce se află în mijlocul paginii.

Căutați iTunes & App Store în setările dispozitivului.

Introduceți datele pentru ID-ul Apple.

Mergeți la “Country/Region” și schimbați-vă locația în “România”.

Apăsați Agree/Accept când vi se solicită să acceptați Termenii și condițiile serviciului Apple Media.

Pentru opțiunea Metode de plată, selectați Niciuna/None.

La Adresa de facturare, introduceți următoarele informații:

 • Strada: Tudor Vladimirescu, 29 A
 • Cod poștal: 050881
 • Oraș: București
 • Telefon: +4 021 9082

După ce ați terminat, reveniți la App Store și căutați Stanleybet app. Ca alternativă, puteți accesa linkul direct către aplicație.

Dacă primiți un mesaj cu o eroare: „Metoda de plată aleasă de dumneavoastră nu este validă în acest magazin …”, deconectați-vă de la contul curent, creați un nou ID Apple și repetați pasul 9. Rețineți că, după instalare, puteți reveni la ID-ul anterior – crearea unui cont nou este necesară în primul rând pentru instalarea aplicației.

stanleybet-menu

Versiunea Stanleybet mobile față de Android, iOS sau Desktop: avantaje și dezavantaje

Stanleybet propune o versiune mobilă a site-ului destul de bună. Deține aceeași utilitate ca în cazul aplicațiilor create special, fără să parcurgă tot felul de ocolișuri iritante pentru a capta un client. În ceea ce privește designul (ceea ce, practic, reprezintă plasarea butoanelor), versiunea mobilă este similară cu cea de pe iOS. Acesta reține datele de conectare și toate datele introduse, inclusiv pariurile selectate. Versiunea mobilă acceptă, de asemenea, toate browserele populare și este destul de sensibilă la atingere/contact.

Dezavantajul este că, nefiind o aplicație, are aceleași limitări ca ale unei pagini web obișnuite, în comparație cu software-ul creat special. Din punct de vedere interactiv, nu constituie un proces la fel de captivant, întrucât reprezintă pierderi în ceea ce privește estetica (deși, pare în continuare mai curat decât versiunea desktop) și, dacă vreți să rulați cu mai multe pagini deschise, poate fi mai dificil de găsit printre toate celelalte. Totuși, pentru un jucător experimentat, aceste dezavantaje pot fi destul de irelevante, participarea nu face decât să eclipseze orice altceva, și nu este nimic în neregulă cu funcțiile versiunii mobile.

Așadar, dacă aveți nevoie de o modalitate simplă și ușoară de a accesa Stanleybet app fără acea complexitatea aplicațiilor speciale sau a fișierelor apk., versiunea mobilă va fi excelentă pentru tine. Funcționează așa cum se cuvine, astfel încât nu este nevoie de chestiuni suplimentare.

Mod de Utilizare

Observând că funcționalitatea este, în mare parte, aceeași, raportată la diferite platforme, nu vom crea descrieri dedicate pentru fiecare ci, mai degrabă, vom trece în revistă detalii despre modul de utilizare și navigare cu succes a diferitelor versiuni ale site-ului de pariuri.

Cum vă autentificați

Pe Android, apăsați cele trei linii orizontale (cunoscute și sub numele de „hamburger button”) din colțul din stânga sus, apoi selectați opțiunea „Conectare” (Log in). Introduceți datele. Puteți verifica dacă sunteți deja conectat revenind la meniul respectiv – acesta ar trebui să afișeze, în mod normal, numele, numărul de identificare și rezumatul contului.

Pe dispozitivele mobile și iOS, mergeți în colțul din dreapta sus pentru a localiza butonul „Conectare” (Log in). Apăsați-l pentru a deschide o fereastră nouă și introduceți informațiile necesare. Dacă ați urmat acești pași, veți fi redirecționat înapoi la pagina principală, cu pictograma profilului utilizatorului care, în acest caz, înlocuiește butonul de conectare.

stanleybet login

Pariurile Sportive

Toate versiunile oferă funcționalitate completă pentru pariurile sportive. Procesul este destul de simplu: mergi la secțiunea “Sport”, găsești un meci care te interesează (de obicei în ligi, deși cele mai populare meciuri sunt afișate pe prima pagină) și selectezi rezultatul dorit. Selecția dumneavoastră merge la un bilet de pariuri, pe care îl puteți formata ulterior ca un singur pariu sau transforma într-un acumulator. Pe bilet puteți vedea toate selecțiile, cotele totale și o plată aproximativă, cu condiția să fi introdus deja un pariu.

În timpul proceselor de selecție a meciurilor, și de pariere, versiunile mobile și iOS sunt puțin mai ușor de utilizat decât versiunea Android. Acesta din urmă necesită câteva ocolișuri suplimentare pentru a găsi meciul dorit și a plasa un pariu. Este un proces ușor, dar necesită mai multe click-uri, ceea ce ar putea deveni deranjant dacă doriți să plasați un pariu pe acumulator cu aproximativ cinci selecții.

stanleybet pariuri sportive fotbal stanleybet pariuri sportive stanleybet pariuri live

Pariurile Live

În afară de e-sport, Stanleybet nu pare să ofere videoclipuri în direct, ceea ce face ca butonul de live să fie aproape redundant. Cu toate astea, se concentrează pe o linie largă de pariuri pentru evenimente populare, oferind o mulțime de opțiuni pentru persoanele care au cunoștințe amănunțite despre meciuri.

În altă ordine de idei, are o serie de actualizări live ale evenimentelor dintr-un meci, și totodată statistici amănunțite.

Plăți

Puteți depune și / sau retrage bani indiferent de versiunea mobilă pe care o utilizați. Ambele opțiuni sunt disponibile cu ușurință prin profilul personal (îl puteți accesa apăsând pe imaginea utilizatorului de pe ecran). Apăsând butonul corespunzător, acesta vă va redirecționa către pagina cu metodele de plată disponibile la locația dumneavoastră, unde o puteți alege pe cea pe care o considerați cea mai potrivită.

Termenele pentru tranzacțiile mobile sunt aceleași cu cele de pe desktop:

 • depozitele sunt procesate instantaneu.
 • limitele de retragere sunt stabilite de către furnizorul de sistem de plată ales; procesarea lor poate dura de la minute (portofele electronice) până la zile (transferuri bancare)

În ceea ce privește metodele de plată, navigarea este foarte simplă și identică pe toate platformele. Când intrați în fereastra cu “Opțiuni de plată”, alegeți metoda preferată și introduceți datele necesare.

Depozitele și retragerile pe mobil respectă aceleași politici de verificare precum veți întâlni pe întregul site.

stanleybet paiement transfer stanleybet paiement depunere stanleybet paiement

Suport Tehnic

Toate versiunile funcționează în jurul suportului venit dinspre live chat. Nu există asistență telefonică dedicată (deși aplicația Android are un apel invers), iar asistența prin e-mail este mai mult o funcție adăugată decât una dintre opțiunile principale. Deci, dacă aveți nelămuriri, accesați chat-ul live.

stanleybet suport

Concluzii

După o anumită perioadă de utilizare a aplicației, am ajuns la concluzia că site-ul oferă o experiență mobilă adecvată. Este simplu și curat și îndeplinește toate așteptările în ceea ce privește funcționalitatea. Totuși, nu ar strica mai mult confort, mai ales pentru versiunea Android care, uneori este puțin încurcată la navigare.

Limitări

Versiunea pentru Android poate fi puțin încâlcită

Poate cel mai mare obstacol în calea utilizării versiunii mobile ar putea fi tocmai procesul de instalare, care îl face pe utilizator să meargă pe câteva căi ocolitoare – mai ales la iOS. Acest lucru ar putea îndrepta atenția utilizatorului asupra versiunii mobile a site-ului care, deși poate părea puțin inferioară versiunilor de aplicație, este totuși foarte funcțională.

faq

? Există bonusuri specifice pentru dispozitivele mobile?
Pentru fiecare client nou, Stanleybet propune un pachet ce cuprinde o serie de bonusuri. Aici ne referim, în mod special, la un bonus fără depunere atât pentru secţiunea de pariuri, cât şi casino.
? Oferă Stanleybet servicii de live streaming pentru aplicațiile mobile?
Pe site-ul Stanleybet nu sunt oferite servicii de live streaming, așadar, nu există această opțiune nici pentru aplicatiile mobile.
? Cât este de ușor este să depui/retragi bani pentru fiecare aplicație?
Pentru a depune sau retrage bani, indiferent de versiunea mobilă pe care o utilizați, folositi profilul personal. Acesta se poate accesa doar apăsând pe imaginea utilizatorului de pe ecran.
? Unde pot găsi promoțiile Stanleybet în aplicații?
Pe site-ul Stanleybet există o secţiune de promo care poate fi accesată din aplicaţii.
? Unde pot găsi fișiere .apk pentru iOS și Android?
În primul rând, este necesar să deschideţi un cont la Stanleybet. Dacă deja ați făcut acest lucru, accesați contul personal existent. Apoi, intrați în app store şi tastați "Stanleybet" în chenarul de căutare. Descărcați soft-ul printr-o apăsare pe "Obţineţi", iar mai apoi îl puteți utiliza direct de pe desktopul telefonului.

Autorul Recenziei

Stefan Petre

Stefan Petre

Salutări! Numele meu este Ștefan și sunt unul dintre creatorii de conținut care au ajutat la lansarea platformei MightyTips.ro.

stefanpetreph@gmail.com