Acest articol a fost actualizat ultima dată la:

Citește recenzia Vizitează

Mozzart Aplicație Mobil

Agenția de pariuri sportive online Mozzart Bet a lansat în urmă cu puțin timp o aplicație (denumită generic Mozzart Bet App) destinată tuturor pariorilor români, în special celor care au un program aglomerat, ce nu le permite să aibă mereu acces la un laptop sau calculator.

Android APP

 • RO

 • 222 descarcă

 • 16.3 mB

 • 8 / 10

Descarcă

Apple IOS

 • RO

 • 200+ descarcă

 • 75.6 mB

 • 9.2 / 10

Descarcă

Aplicația Mozzart: Ghid Mobil și Recenzie

La fel ca în cazul celor mai multe case de pariuri sportive care funcționează legal pe teritoriul României, Mozzart Bet Mobile a venit în sprijinul utilizatorilor săi cu o aplicație complet nouă și foarte bine optimizată. Aceasta se adresează posesorilor de telefoane mobile de tip smartphone care își doresc să se bucure de o experiență autentică de pariere, chiar și atunci când sunt în mișcare.

mozzart home

Instalarea Aplicației Mobile Mozzart

Aplicația Mozzart Bet poate fi instalată pe dispozitivele care rulează sistemul de operare Android (de exemplu smartphone-urile Samsung, Huawei sau Alcatel) și pe cele care au instalat sistemul de operare oferit de Apple (denumit iOS). Acestea din urmă sunt preponderent iPhone-uri și iPad-uri. Procesul de instalare pentru MozzartBet apps diferă pentru fiecare dintre cele două platforme disponibile. Ți-am pregătit un set de instrucțiuni simple și concise, care să te îndrume spre a trăi experiența pariurilor oferită de aplicația Mozzart Bet în doar câteva minute.

Cum instalezi aplicația mobilă Mozzart pentru Android?

Dacă telefonul tău mobil rulează bazându-se pe sistemul de operare Android, atunci va trebui să descarci kit-ul de instalare pentru noua aplicație Mozzart Bet direct de pe site-ul agenției. Acesta nu este disponibil pe Google Play (Magazin Play), întrucât politica companiei Google este de a nu promova aplicațiile ce implică utilizarea fondurilor reale (bani reali) pentru a juca jocuri de noroc.

Pentru a descărca kit-ul, va trebui să accesezi manual site-ul casei de pariuri și să intri în secțiunea Mozzart Android App. Alternativ, poți folosi Google-ul pentru a ajunge pe pagina de download a aplicației Mozzart Bet Android. Instalarea se face relativ simplu. Cu toate acestea, vei găsi mai jos o listă completă cu pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a instala cu succes Mozzart Bet app Android.

 • Pasul 1 – Intră pe site-ul agenției (sau apasă pe link-ul MozzartBet Android)
 • Pasul 2 – Descarcă kitul de instalare, folosind butonul Descarcă aplicația
 • Pasul 3 – Deschide fișierul MozzartBetApp.APK
 • Pasul 4 – Finalizează procesul de instalare și bucură-te de aplicație.

Cum instalezi aplicația mobilă Mozzart pentru iOS? (Tutorial instalare Mozzart pe iOS)

Dacă instalarea aplicației pe Android necesită efectuarea unor pași ceva mai complicați pentru cineva care nu cunoaște modul de lucru al smartphone-urilor, atunci când vine vorba de descărcare și instalare, iOS excelează. Instalarea se face foarte ușor, folosind doar interfața App Store.

Vei găsi mai jos explicații scurte și la obiect, care te vor ajuta să descarci și să folosești aplicația Mozzart iOS.

 • Pasul 1 – Deschide App Store și caută MozzartBet Download
 • Pasul 2 – Selectează kit-ul de instalare al aplicației
 • Pasul 3 – Așteaptă câteva secunde și finalizează instalarea
 • Pasul 4 – Conectează-te la contul tău de pariuri.

Mozzart Mobile vs. Android vs.iOS: Avantaje și Dezavantaje

Dacă folosești un smartphone mai vechi atunci s-ar putea să nu vrei să instalezi o nouă aplicație care să consume memorie. Iată că cei de la Mozzart Bet au luat în calcul și această variantă. Astfel, au creat o platformă optimizată pentru browser-ul de internet al dispozitivelor mobile. Această platformă este denumită generic MozzartBet Mobil, iar accesul este gratuit, indiferent dacă ai sau nu cont la această casă de pariuri sportive online.

Folosind interfața care se adaptează la rezoluția telefonului tău, vei putea plasa pariuri pe net în timp real, folosind doar browser-ul de internet al dispozitivului tău. Platforma mobilă oferă exact aceleași funcții ca și varianta desktop. Așadar, nu te vei confrunta cu nicio problemă atunci când vrei să plasezi pariuri (atât pre-meci, cât și în regim live).

Tutorial Pentru Utilizarea Aplicației Mobile Mozzart

Dacă te-ai decis să utilizezi una din soluțiile mobile disponibile (Mozzart Android, iOS sau Mobil), atunci trebuie să știi că interfața cu care vei lucra este foarte simplă. Designerii aplicației au luat în considerare faptul că nu toți utilizatorii au cunoștințe avansate în domeniul folosirii dispozitivelor de ultimă generație.

Astfel, toate secțiunile sunt ușor accesibile, iar butoanele sunt organizate foarte intuitiv. Este o opțiune excelentă, atât pentru tinerii care sunt la curent cu cele mai noi telefoane și sisteme de operare, cât și pentru cei care se simt puțin depășiți de tehnologia actuală.

Login în Aplicația Mozzart

Noua aplicație Mozzart îți permite să te loghezi în contul tău în doar câteva secunde. Tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația, să apeși butonul Login și să introduci datele aferente contului tău. Ultimul pas este să apeși pe butonul Conectare. Datele introduse vor fi verificate în câteva milisecunde, iar apoi vei fi redirecționat către pagina principală a aplicației. De asemenea, vei putea parcurge și procesul de înregistrare, direct din aplicația mobilă a agenției Mozzart Bet.

mozzart login

Pariuri sportive din Aplicația Mozzart pentru Android

Așa cum era de așteptat, vei putea plasa pariuri sportive în regim tradițional (pre-meci) în doar câteva secunde. Aplicația îți permite să accesezi lista completă a evenimentelor care urmează să înceapă și să faci selecțiile dorite. Conectează-te în contul tău, alege un sport, alege un joc și un rezultat, completează miza. După ce ai făcut toate astea, apasă pe butonul Plasează Bilet pentru a finaliza procesul. Biletul tău este complet, iar ție nu îți mai rămâne decât să urmărești evenimentul și să te bucuri de eventuala victorie.

mozzart bilet mozzart pariuri sportive mozzart pariuri

Pariuri live

Pariurile în regim live fac și ele parte din punctele tari ale noii aplicații Mozzart. Astfel, intră în secțiunea Live a aplicației, analizează lista cu evenimente și alege-l pe cel care te interesează. Plasarea unui bilet se face în doar câteva secunde. În acest mod, te vei putea bucura de cotele afișate de interfața aplicației.

Plăți

Noua aplicație Android Mozzart Bet îți permite să gestionezi într-un mod foarte simplu toate fondurile din contul tău. De asemenea, și Mozzart iOS are această funcție, oferindu-ți posibilitatea de a efectua depuneri sau solicita retrageri în doar câteva secunde. Toate aceste funcții sunt disponibile în secțiunea Plăți a aplicației.

Suport

Știm cu toții că uneori poți întâmpina probleme în folosirea aplicațiilor mobile. Mozzart Bet Aplicație Mobilă punctează și la acest capitol, oferind tuturor utilizatorilor suport în mod gratuit. Astfel, poți lua legătura foarte rapid cu unul dintre operatorii departamentului tehnic, folosind funcția de Suport Tehnic. Acesta te va îndruma către rezolvarea problemei cu care te confrunți.

Concluzie: Mozzart pentru iOS & Android

În concluzie, aplicația mobilă a casei de pariuri sportive online Mozzart Bet este una excelentă, atât pentru pariorii care sunt la început de drum în acest hobby, cât și pentru cei care au în spate mulți ani de experiență.

Limitări

Indisponibilă pe Google Play

Necesită setări adiționale atunci când este instalată pe Android

Îți recomandăm să arunci o privire peste recenzia agenției Mozzart, în secțiunea Recenzii a site-ului nostru.

faq

? Există bonusuri pentru aplicația mobilă?
Nu. Casa de pariuri sportive online Mozzart Bet nu oferă clienților săi nicio primă special destinată aplicației mobile.
? Se pot vedea meciuri live pe aplicația Mozzart?
Da. Transmisiunile live ale evenimentelor pot fi vizualizate în mod gratuit direct de pe aplicația MozzartBet.
? Cât de ușor e să depui/retragi fonduri prin intermediul aplicației?
Secțiunea Plăți a aplicației mobile Mozzart Bet îți oferă acces în doar câteva secunde la fondurile aferente contului tău de pariuri.
? Unde pot găsi promoțiile în Mozzarbet aplicație?
Toate promoțiile, bonusurile și ofertele sunt disponibile în secțiune Promoții a aplicației.
? Unde pot găsi aplicația pentru iOS/Android?
App Store (iOS) - se găsește în App Store și se instalează printr-o simplă apăsare a butonului Download MozzartBet


APK (Android) - se găsește în secțiunea de download sau printr-o căutare pe Google: Descarcă Mozzart aplicație Android.

Autorul Recenziei

Stefan Petre

Stefan Petre

Salutări! Numele meu este Ștefan și sunt unul dintre creatorii de conținut care au ajutat la lansarea platformei MightyTips.ro.

stefanpetreph@gmail.com