Acest articol a fost actualizat ultima dată la:

Citește recenzia Vizitează

Casa Pariurilor Aplicație Mobil

Casa Pariurilor se numără printre agențiile de pariuri sportive online favorite din România. Acest articol îți va prezenta tot ce trebuie să știi referitor la aplicația mobilă a platformei, inclusiv modul de descărcare și utillizare a acesteia.

Android APP

 • RO

 • 1000+ descarcă

 • 14.89 mB

 • 7 / 10

Descarcă

Apple IOS

 • RO

 • 1000+ descarcă

 • 160.8 mB

 • 7.6 / 10

Descarcă

Casa Pariurilor Aplicație Mobil

Agenti Casa Pariurilor se numără printre agențiile favorite ale pariorilor românia, încă de la debutul acesteia pe piața pariurilor sportive (atât online, cât și fizic). Având în vedere necesitatea mobilității în zilele noastre, operatorul economic vine în sprijinul pariorilor care sunt mereu în mișcare.

Astfel, pariorii au la dispoziție 3 variante diferite pentru a plasa pariuri sportive online la Casa Pariurilor. Aceste versiuni sunt:

Casa Pariurilor

Cum instalez Casa Pariurilor Android App

Aplicația Casa Pariurilor dowload este disponibilă pentru instalare pe mai multe tipuri de dispozitive. La momentul actual, poate rula pe 2 dintre cele mai populare sisteme de operare.

Aplicația pentru Android apare în două variante, în funcție de versiunea sistemului telefonului tău (Android 7.0 și mai vechi sau Android 8.0 și mai noi). În schimb, atunci când vine vorba de iOS, kit-ul de instalare este corelat cu versiunea aferentă telefonului tău. Mai jos ți-am pregătit un set de instrucțiuni care te vor ajuta să instalezi aplicația mobilă Casa Pariurilor mobile app pe telefonul tău.

Te rugăm să te asiguri că alegi versiunea corectă a sistemului de operare al dispozitivului tău mobil și că citești cu atenție instrucțiunile.

Casa Pariurilor Aplicație Android

Casa Pariurilor Android poate fi instalată folosind kitul disponibil pe site-ul oficial al casei de pariuri. Așa cum am menționat și mai devreme, pașii necesari instalării diferă puțin în funcție de versiunea Android a telefonului tău. Urmează pașii descriși mai jos pentru a instala aplicația Casa Pariurilor mobile direct pe dispozitivul tău.

Este de reținut faptul că nu poți descărca aplicația mobilă direct din Google Play (Magazin Play). Acest lucru se întâmplă din cauza politicii prestabilite a Google de a nu permite promovarea aplicațiilor ce includ jocuri de noroc cu bani reali sau Casa Pariurilor pariuri sportive.

Android 7.0 (și mai vechi)

 1. Pasul 1 – Descarcă kit-ul de instalare pentru Casa Pariurilor Android App (Casa Pariurilor APK)
 2. Pasul 2 – Deschide setările telefonului
 3. Pasul 3 – Accesează secțiunea Securitate
 4. Pasul 4 – Bifează căsuța Surse Necunoscute

Dacă nu găsiți Surse Necunoscute în secțiunea Securitate, accesați secțiunea Opțiuni Dezvoltator.

Android 8.0 (și mai noi)

 1. Pasul 1 – Descarcă kit-ul de instalare pentru Casa Pariurilor Android App (Casa Pariurilor APK)
 2. Pasul 2 – Deschide opțiunile funcției Instalare din surse necunoscute
 3. Pasul 3 – Permite instalarea aplicațiilor din surse necunoscute
 4. Pasul 4 – Deschide aplicația și conectează-te cu datele contului tău

Aplicația are o dimensiune totală de 23.02 Mb, iar limba meniului principal coincide cu limba prestabilită a dispozitivului tău Android.

Casa Pariurilor Aplicație iOS

Instalarea Casa Pariurilor Mobile pe dispozitivul tău Apple (care rulează iOS) este chiar mai simplă decât în cazul Android. Tot ce trebuie să faci este să accesezi link-ul prezentat la Pasul 1 și să permiți descărcarea kit-ului de instalare.

La momentul scrierii articolului, kit-ul de instalare al aplicației Casa Pariurilor mobile are un număr de 147 de descărcări și un rating de 2.8 stele din 5.0 posibile. Dimensiunea totală a kit-ului de instalare este de 65.9 Mb, iar cea mai veche versiune de iOS care rulează această aplicație este iOS 9.0.

 1. Pasul 1 – Apasă pe următorul link și descarcă aplicația (Download Casa Pariurilor App)
 2. Pasul 2 – Permite instalarea și așteaptă ca fișierele să se descarce
 3. Pasul 3 – Deschid aplicația din meniul principal al telefonului și loghează-te

Casa Pariurilor Mobil

Varianta mobilă a acestei platforme de pariuri sportive este la fel de bine optimizată ca și aplicațiile mobile. Astfel, pariorii au la dispoziție toate funcțiile aferente versiunii desktop, bucurându-se în același timp de mobilitate crescută și ușurință în utilizare. Tot ce ai nevoie pentru a accesa varianta mobilă a platformei este un dispozitiv mobil cu conexiune la Internet și un browser preinstalat.

Ține cont de faptul că browserul de Internet va permite colectarea cookie-urilor în scop de marketing. Îți recomandăm să consulți politica disponibilă pe site-ul oficial Casa Pariurilor download.

Mai jos ți-am pregătit o descriere succintă a celor mai importante funcții disponibile atât în aplicațiile mobile (Android 7.0 și mai vechi, Android 8.0 și mai nou, iOS), cât și în varianta optimizată pentru mobil a platformei.

Utilizare

Așa cum am amintit și înainte, toate cele trei variante pun la dispoziția pariorilor o mulțime de funcții foarte utile. Printre cele mai des folosite funcționalități ale aplicației Casa Pariurilor se numără:

 • Creare bilet virtual cu selecții multiple
 • Plasare pariuri sportive online (pre-meci și live)
 • Vizionare transmisiuni în timp real ale evenimentelor (Casa Pariurilor Live)
 • Depunere și retragere fonduri
 • Participă la promoții, primește bonusuri, urmărește ofertele speciale, citește mai multe despre Case Pariurilor bonus

Cum te loghezi pe telefon

Pentru a te loga în aplicația Casa Pariurilor Android trebuie să urmezi o serie de pași simplii. Primul pas este să deschizi aplicația și să apeși pe butonul de Meniu (dispus în partea stânga sus). Cel de-al doilea pas este să apeși butonul Login și să introduci datele aferente contului tău. Nu în ultimul rând, apasă butonul Conectare și vei fi redirecționat către fereastra principală.

Dacă utilizezi aplicația Casa Pariurilor pentru iOS, este la fel de ușor. Deschide aplicația, deschide meniul principal și apasă pe butonul Login. Introdu datele, apasă butonul Conectare, iar procesul este gata.

Casa Pariurilor ajutor Casa Pariurilor Inregistrare

Pariuri sportive pe net

Atunci când folosești aplicația mobilă oferită de Casa Pariurilor pentru a plasa pariuri sportive online în regim tradițional (pre-meci / înainte de începerea evenimentului), trebuie să urmezi un set de 5 pași:

 • Deschide aplicația Casa Pariurilor și conectează-te la contul tău
 • Alege sportul tău preferat
 • Selectează competiția, evenimentul și prognosticul
 • Repetă pașii 2 și 3 pentru fiecare selecție pe care dorești să o incluzi pe bilet
 • Completează miza și apasă pe butonul de Pariază
Casa Pariurilor astazi Casa Pariurilor popular Casa Pariurilor fotbal live

Pariuri live Sport

Atunci când utilizezi aplicația mobilă oferită de agenția Casa Pariurilor poți plasa pariuri în regim live (în timp ce evenimentele se desfășoară / cotă variabilă) urmând un set de 3 pași foarte intuitivi:

 1. Pasul 1 – Deschide aplicația și conectează-te la contul tău
 2. Pasul 2 – Intră în secțiunea Live și selectează unul dintre evenimentele în desfășurare
 3. Pasul 3 – Selectează prognosticul, completează miza și apasă Pariază.

Plăți aplicație

Aplicația mobilă pusă la dispoziția utilizatorilor de către agenția Casa Pariurilor le permite acestora să își gestioneze în mod eficient și ușor fondurile disponibile în contul de pariuri. Pentru a face acest lucru, accesează secțiunea Plăți (din meniul principal) și efectuează tranzacția dorită. Poți efectua atât depuneri, cât și retrageri.

Metodele de plată disponibile coincid cu cele de pe platforma desktop:

 • Card VISA
 • Card MasterCard
 • Portofel electronic Skrill
 • Paysafecard
 • Portofel electronic Neteller
 • Serviciu Skrill Moneybookers
 • Transfer Bancar
 • Internet Banking

Depunerea minimă variază între 1 de RON și 50 de RON, fiind limitată de metoda de plată aleasă. Atunci când decizi să retragi câștigurile obținute din pariuri sportive la Casa Pariurilor, trebuie să ții cont de faptul că retragerea minimă este de 50 de RON (indiferent de metoda de plată pe care o alegi).

Toate retragerile sunt comisionate cu un procent fixat la valoarea de 1%.

Suport mobil

Atunci când folosești aplicația mobilă oferită de Casa Pariurilor, te poți adresa echipei de suport tehnic, indiferent de problema pe care o întâmpini.

Singurul minus este faptul că metodele de contact disponibile sunt limitate. Astfel, tot ce poți face este să trimiți un tichet (email) către departamentul Relații cu clienții. Timpul de răspuns variază, în funcție de numărul de solicitări. În medie, durează aproximativ 12 ore să primești un răspuns.

Adresa de email a echipei de suport tehnic este suport@casapariurilor.ro, iar în urma interacțiunii noastre cu aceasta putem spune că se ridică cu siguranță la nivelul așteptărilor. Răspunsul a fost unul inteligibil, dar plin de profesionalism.

Concluzie

În concluzie, Casa Pariurilor este una din agențiile din România care pun la dispoziția utilizatorilor o multitudine de soluții pentru dispozitivele mobile.

Astfel, poți alege una din cele 3 variante disponibile (aplicația pentru Android, aplicația pentru iOS sau versiunea optimizată pentru mobil a site-ului).

Funcțiile disponibile coincid cu cele de pe platforma desktop. Dacă vrei să poți paria chiar și atunci când nu ai acces la un laptop sau computer, îți recomandăm să încerci aplicația mobilă oferită de Casa Pariurilor.

Limitări

Indisponibilă pe Google Play

Necesită setări adiționale atunci când este instalată pe Android

faq

? Există bonusuri pentru aplicația mobilă?
Nu. La momentul actual, agenția Casa Pariurilor nu oferă bonusuri pentru utilizatorii aplicației mobile. Toate bonusurile disponibile sunt listate în secțiunea Bonusuri și Promoții .
? Se pot vedea meciuri live pe aplicația Casa Pariurilor?
Da. Transmisiunile în timp real ale evenimentelor sunt disponibile pentru vizualizare direct din aplicația Casa Pariurilor, prin intermediul platformei Casa Pariurilor Live.
? Cât de ușor este să depui/retragi fonduri prin intermediul aplicației?
Este foarte ușor să depui și să retragi fonduri direct din aplicație. Accesează secțiunea Depuneri și Retrageri pentru a efectua o depunere sau a solicita o retragere de fonduri.
? Unde pot găsi promoțiile în aplicație?
Toate promoțiile, bonusurile și ofertele apar în secțiunea Bonusuri și Promoții. Pentru a accesa această secțiune, tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația, să deschizi meniul principal și să apeși pe butonul cu denumirea secțiunii.

Articole asemănătoare

Autorul Recenziei

Stefan Petre

Stefan Petre

Salutări! Numele meu este Ștefan și sunt unul dintre creatorii de conținut care au ajutat la lansarea platformei MightyTips.ro.

stefanpetreph@gmail.com