Această recenzie a fost actualizată ultima dată la:

Adaugă Recenzie

Superbet Recenzie

8.6/10

avantaje:

 • Metode de plată variate

 • Depunere minimă mică

 • Retrageri foarte rapide

 • Bonus la primele 3 depuneri

Specificații

 • Utilitate

  7

 • Cote

  9

 • Aplicație Mobilă

  10

 • Bonusuri și Promoții

  7

 • Tipuri de Pariuri

  7.5

 • Credibilitate

  10

 • Metode de Plată

  10

 • Suport

  8

Utilitate

7/10

La o primă vedere, platforma Superbet desktop este are un design puțin mai aglomerat comparativ cu celelalte case de pariuri din țara noastră. Totuși, pentru pariorii profesioniști, acesta este un lucru foarte bun. Fluxul mare de informație îi ajută să parieze rapid și calculat pe o mulțime de evenimente.

Superbet

Meniul principal oferă acces la toate tipurile de pariuri, inclusiv la cele în timp real (live betting). Superbet România pune la dispoziția utilizatorilor săi un generator de bilete virtual care le permite acestora să vadă în timp real ce cotă totală au pariurile pe care vor să le plaseze.

Superbet_2

În partea stângă a paginii poți naviga prin diferitele sporturi oferite și poți adăuga campionate în lista de Campionate Favorite. Acesta este un avantaj imens atunci când obișnuiești să pariezi doar pe evenimente dintr-o anumită ligă.

Superbet_3

Avantaje

Limitări

Aspect ceva mai aglomerat comparativ cu celelalte platforme de pariuri

Cote

9/10

Despre Superbet putem spune că oferă pariorilor români cote relativ bune comparativ cu principalii competitori. Marjele de pariere sunt destul de mici. Astfel, EPL (English Premier League) are o marjă de doar 2.5%, în timp ce meciurile de fotbal au o medie de 5.6%.

Evenimentele de tenis beneficiază de un procent de 7.5%, iar cele de baschet au 6.95%. Aceste marje de pariere oferă un profit relativ mare pentru pariorii români care aleg SuperBet. Poți afla mai multe păreri despre cotele oferite de această casă de pariuri căutând pe Google cuvintele Superbet Recenzie Cote.

Marje de Pariere

Fotbal

5.6%

Baschet

6.9%

Tenis

7.5%

Esports

8.1%

Hochei

8%

Volei

8.1%

Marjă Totală:

7.4%

Aplicație Mobilă

10/10

Casa de pariuri Superbet pune la dispoziția utilizatorilor săi trei metode diferite pentru a plasa pariuri în mișcare. Astfel, aceștia au de ales între:

 • Varianta pentru mobil a platformei (Superbet Mobil)
 • Aplicațiile dedicate smartphone-urilor
  • Android
  • iOS

Astfel, poți plasa pariuri chiar și atunci când nu ești în apropierea laptopului sau calculatorului personal. Pentru a descărca varianta optimizată pentru smartphone-uri, vizitează site-ul oficial (secțiunea SuperBet Aplicație Mobilă).Toate cele trei variante oferă pariorilor acces la toate funcțiile platformei. De asemenea, utilizatorii pot urmări transmisiunile live ale evenimentelor.

Bonusuri și Promoții

7/10

Când vine vorba de bonusuri și promoții, Superbet Pariuri Online excelează. Printre cele mai neobișnuite oferte la care au acces pariorii români se regăsește un bonus destinat primelor trei depuneri.

Această ofertă (Superbet Bonus Trei Depuneri) permite pariorilor să primească bonusuri diferite pentru primele 3 tranzacții pe care le efectuează pentru a depune fonduri în contul lor de pariuri.

Astfel, pentru primul depozit, aceștia vor primi un bonus în valoare de 50% din suma depusă. Acest prim bonus nu trebuie să depășească suma de 200 RON. Pentru cea de-a doua tranzacție, pariorii vor primi încă 50% din suma depusă, tot în limita a 200 RON. Pentru cel de-al treilea depozit, bonusul reprezintă 100% din suma pe care o tranzacționezi, însă limita scade până la 100 RON.

Anumite bonusuri și promoții acordate de această casă de pariuri sunt disponibile doar în agențiile fizice. Totuși, mai există și alte oferte destul de interesante la care ai acces direct din platforma online. Verifică Superoferta din meniul principal al site-ului pentru a putea paria pe evenimente cu cote impresionante.

 • Superbet Bonus De Bun Venit până la 500 de RON, în decursul primelor 3 depuneri

  Revendică Bonusul

 • Superlive la Casa de Pariuri Superbet - Cote Mărite pentru Evenimentele Selectate

  Revendică Bonusul

Tipuri de Pariuri

7.5/10

Casa de pariuri sportive Superbet oferă pariorilor din România acces la diferite tipuri de pariuri online. Astfel, poți plasa atât pariuri pre-meci, cât și pariuri live. Platforma Superbet Live este una foarte bine optimizată, însa puțin cam limitată din punct de vedere al evenimentelor.

Partea bună este că la Superbet poți plasa pariuri inclusiv pe evenimente de sport electronic (eSports). Dintre tipurile de evenimente electronice pe care poți paria, cele mai populare sunt:

 • Counter-Strike (C.S. 1.6 și CS:GO)
 • League of Legends
 • Dota 2
 • Rainbow Six Siege
 • Starcraft

Esports

Handbal

Volei

Hochei

Fotbal

Box

MMA

F1

Ciclism

Baschet

Crichet

Tenis

Snooker

Şah

Curse de cai

Rugby

Baseball

Credibilitate

10/10

Când vine vorba de credibilitate, putem afirma cu încredere că platforma Superbet este complet legală în țara noastră. Aceasta a fost licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc în anul 2016, fiind una din cele mai vechi case de pariuri legale din România. Această platformă este acreditată să ofere pariuri online (pre-meci și live) și jocuri de cazino.

Superbet Licență România: D.ONJN 1562/25.08.2016 valabilă pe o perioadă de 10 ani (până la 31.09.2026)

Având în vedere faptul că această agenție funcționează în mod legal în România, în cazul în care te simți nedreptățit, te poți adresa autorităților competente pentru a rezolva problemele legale.

Metode de Plată

10/10

Casa de pariuri Superbet pune la dispoziția utilizatorilor săi o multitudine de metode de plată disponibile pentru a alimenta/retrage fonduri din contul de pariuri online. Astfel, la această agenție poți folosi:

 • Transfer bancar
 • Card bancar
  • Visa
  • MasterCard
 • Portofel electronic
  • Neteller
  • Skrill
 • Paysafecard
 • Depunere cash în agențiile fizice

Depuneri

Atunci când vrei să depui fonduri în contul tău de pariuri deschis la Superbet, poți alege din cele 6 metode de plată disponibile. Depunerea minimă este mai mică decât la alte agenții. Astfel, dacă alegi să depui folosind o metodă de plată online, suma minimă este de 20 RON. Totuși, atunci când faci o depunere în agențiile fizice Superbet, depunerea minimă scade până la 10 RON.

Conform legislației în vigoare, toate tranzacțiile sunt supuse unui comision de 2%, redirecționat către bugetul de stat. Suma maximă care poate fi depusă este de 20,000 RON (în cazul Paysafecard) sau 45,000 RON (pentru celelalte metode de plată). Toate tranzacțiile sunt procesate instant.

SumăTimpComision
SumăTimpComision

Paysafecard

Skrill

Neteller

VISA

MasterCard

20-20,000 RONinstant2%
20-45,000 RONinstant2%
20-45,000 RONinstant2%
20-45,000 RONinstant2%
20-45,000 RONinstant2%
2024 de ore
20-45,000 RONinstant0%
20-45,000 RONinstant0%
20-200,000 RON1-2 zile lucrătoare0%
20-200,000 RON1-2 zile lucrătoare0%

Suport

8/10

Dacă întâmpini probleme atunci când pariezi online pe Superbet, poți apela la una din cele 4 metode de contact. Vei primi asistență tehnică de la experții departamentului de relații cu clienții.

Superbet Contact:

 • Live Chat (zilnic între 09:00 și 23:00)
 • Email: suport@superbet.ro
 • Whatsapp: +407 25 154 154
 • Apel telefonic: 1226 (non-stop)
 • Superbet Pariuri Agenții stradale

Din experiența noastră, echipa de relații cu clienții a casei de pariuri Superbet este competentă și politicoasă. Timpul mediu de răspuns diferă de la o metodă la alta. Atunci când ai o problemă urgentă, poți apela cu încredere la numărul de telefon menționat pe site.

Telefon

+407 25 154 154

E-mail

suport@superbet.ro

Chat Live

Competență
Politețe
Timp de Răspunssub 1 minutesub 1 orasub 5 minute

Informațiile din secțiunea Suport au fost actualizate ultima dată la::
26.08.2020

Concluzie

8.6/10

În concluzie, agenția de pariuri Superbet este o variantă viabilă pentru pariorii români. Aceasta oferă 6 metode de plată diferite, precum și sume minime (depunere/retragere) mai mici decât la celelalte case de pariuri din țară. Retragerile sunt procesate foarte rapid, în maxim 48 de ore.

Bonusurile pe care le oferă această casă de pariuri online sunt tentante pentru majoritatea utilizatorilor. De asemenea, un important avantaj îl constituie faptul că primele 3 depuneri realizate la Superbet beneficiază de un bonus variabil (50% sau 100%), însumând până la 500 RON.

Limitări

Ofertă de pariuri live relativ mică

Pe de altă parte, oferta disponibilă pentru pariurile plasate pe evenimentele în desfășurare (live betting) este relativ mică. Astfel, utilizatorii nu au foarte multe meciuri la dispoziție dacă preferă să plaseze pariuri în timp real și să câștige sume impresionante în timp scurt.

Căutând Pariuri Online Superbet Păreri, vei vedea păreri asemănătoare din partea altor experți avizați în domeniul pariurilor sportive online din România.

FAQ

? Care este pragul de depunere și retragere la Superbet?
Poți depune între 10 RON și 45,000 RON zilnic la Superbet. În cazul retragerilor, tranzacțiile pot fi între 10 RON și 200,000 RON, în funcție de metoda de plată pe care o folosești.
? Ce metode de plată sunt acceptate?
La Superbet poți folosi următoarele metode de plată:
● Transfer Bancar
● Card Bancar
● Skrill
● Neteller
● Paysafecard
● Depunere cash în agențiile fizice
? În cât timp am acces la câștigurile retrase?
În funcție de metoda de plată aleasă, poți primii banii câștigați instant sau în 1 - 2 zile lucrătoare.
? Există proces de verificare a identității pe Superbet?
Da. La fel ca în cazul tuturor celorlalte case de pariuri care funcționează legal în țara noastră, Superbet cere clienților săi copii ale actelor doveditoare ale identității.
? Pot paria de pe telefon la Superbet?
Da. Casa de pariuri Superbet pune la dispoziția pariorilor următoarele modalități de pariere de pe telefon:
● Varianta mobilă a platformei
● Aplicație dedicată smartphone-urilor
○ iOS
○ Android

Informații Generale

Info_sidebar
TitluSuperbet
Site Oficialsuperbet.ro
Telefon+407 25 154 154
Emailsuport@superbet.ro
Limbă InterfațăRomână
Plăți Paysafecard, Skrill, Neteller, VISA, MasterCard

Autorul Recenziei

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Practic fotbal încă de când eram mic, ceea ce înseamnă că aceasta este pasiunea mea principală și în prezent și încerc să fac tot posibilul pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în acest domeniu.

cmazilescu92@gmail.com

Superbet ‒ recenzii ale pariorilor Romani

Players For Rating

Based on 2 reviews

2.3 / 10

Credibilitate

1/10

Pariuri sportive

2/10

Cote

3.5/10

Pariuri live

2.5/10

Retrageri

3/10

Suport

1/10

Bonusuri și promoții

3/10

Aplicație Mobilă

2.5/10

Dan

2.1 / 10

Cotele

Blochează conturile când. Câștigi

Dan

2.5 / 10

Cote bunicele

Blochează conturile degeaba

Vă rugăm să evaluați casa de pariuri

Credibilitate

0/10

Pariuri sportive

0/10

Cote

0/10

Pariuri live

0/10

Retrageri

0/10

Suport

0/10

Bonusuri și promoții

0/10

Aplicație Mobilă

0/10