Case de Pariuri acceptă Paysafecard

Paysafecard reprezintă o metodă sigură de plată care vine în ajutorul pariorilor care au o reținere în a folosi conturile bancare personale pentru a depune sau retrage fonduri la casele de pariuri online. Depunerea prin Paysafecard nu implică utilizarea niciunui cont bancar, iar tot ce trebuie să faci este să achiziționezi o cartelă preplătită și să o încarci în contul tău My Paysafecard.

Citește acest articol pentru a găsi cele mai importante informații despre Paysafecard, printre care vei afla:

 • Ce case de pariuri acceptă plata prin Paysafecard
 • Ce avantaje și dezavantaje implică Paysafecard
 • Cât de sigură este depunerea prin această metodă
 • Cum se folosește Paysafecard
 • Ce comisioane se aplică atunci când folosești această metodă de plată

CELE MAI BUNE SITE-URI DE PARIURI CARE ACCEPTĂ PAYSAFECARD

14 Agenții Disponibile

 • O multitudine de sporturi
 • Pariuri Live
 • Bonusuri și Promoții
 • Aplicații pentru Android și iOS
 • Suport prin Chat Live
 • Aplicație pentru Android și iOS și joc în browser
 • Retragerile durează mult
 • Unele retrageri prin transfer bancar pot dura mai mult
 • Bonusul se acordă doar la anumite metode de depunere
 • VISA
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Neteller
 • MasterCard
 • Maestro

Plata cu PAYSAFECARD la Unibet

Unibet este printre cele mai cunoscute case de pariuri cu Paysafecard din România. O mulțime de pariori folosesc această metodă de plată pentru aș alimenta cu fonduri conturile de pariuri. Depunerea minimă este de 20 RON, iar tranzacția este procesată instant. Nu există comisioane adiționale pentru depunerile efectuate prin Paysafecard.

Trebuie să ai în vedere faptul că nu poți retrage banii câștigați pe Unibet direct în Paysafecard. Va fi nevoie să îți validezi identitatea și un cont bancar personal în care să retragi câștigurile.

Unibet

Bonus 100% (maxim 300RON)

Casa de pariuri Unibet deține o licență de funcționare emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc în anul 2016. Astfel, este abilitată să ofere pariuri sportive online, jocuri de bingo online și cazino digital. Conform unui sondaj de opinie, Unibet este cea mai populară casă de pariuri din România.

PAYSAFECARD ca metodă de plată pe Netbet

Pentru a ține pasul cu tehnologia și cu noile metode de plată, casa de pariuri online Netbet a adăugat acum câțiva ani Paysafecard ca modalitate de a depune bani pe platformă. Situația în cazul retragerilor este aceeași ca la toate celelalte agenții.

Retragerile prin Paysafecard nu sunt posibile, întrucât contul poate fi încărcat doar prin intermediul cartelelor preplătite. Astfel, pariorii care aleg să depună bani prin Paysafecard trebuie să adauge un cont bancar valid cu ajutorul căruia să retragă câștigurile din pariurile online.

Pe site-ul Netbet, bonusul de bun-venit este aplicabil și depunerilor care se efectuează prin Paysafecard.

Netbet

Bonus 100% (maxim 500RON)

Netbet este una din cele mai vechi case de pariuri online care funcționează în legalitate în România. Astfel, încă din anul 2016, aceasta a fost licențiată pe o perioadă de 10 ani de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Conform sondajelor realizate în ultimii ani, Netbet se află pe locul 4 în topul celor mai populare case de pariuri.

AVANTAJE ȘI DEZAVANTAJE

Avantaje

Paysafecard este o metodă viabilă de plată pentru pariorii care sunt sceptici cu privire la siguranța tranzacțiilor. Astfel, cu ajutorul Paysafecard poți depune fonduri în contul tău de pariuri online fără a furniza detalii legate de contul tău bancar.

De asemenea, fiecare cartelă preplătită are un cod unic de 16 cifre. Datorită numărului mare de cifre, șansele ca cineva să reușească să folosească fără drept cartela sunt minime. Alt avantaj al acestei metode de plată este reprezentat de numărul mic de comisioane aplicabile. Dacă plasezi pariuri online cu Paysafecard fără a efectua schimburi valutare, poți depune fonduri cu comision de cel mult 2% (conform legislației în vigoare).

Nu în ultimul rând, poți folosi cardul virtual oferit în mod gratuit prin My Paysafecard pentru a cumpăra bunuri și servicii online, fiind acceptat de către o mulțime de comercianți care își desfășoară activitatea preponderent în mediu digital.

Dezavantaje

Paysafecard implică două dezavantaje principale. În primul rând, în cazul în care vrei să faci un schimb valutar, va trebui să plătești o taxă semnificativă. Acest comision depinde de la o valută la alta. De exemplu, în cazul schimburilor RON-EUR, va trebui să plătești un comision reprezentând 2% din valoarea tranzacției, pe când în cazul schimburilor RON-USD taxa crește până la 4%.

Un alt dezavantaj al Paysafecard este faptul că nu poate fi folosit pentru retragerea sumelor câștigate din pariuri online la majoritatea caselor de pariuri.

Avantaje

Limitări

Comision de schimb valutar

Nu poate fi folosit pentru retrageri la majoritatea agențiilor

CUM DEPUI BANI CU PAYSAFECARD?

Așa cum am menționat și mai sus, depunerile cu ajutorul Paysafecard se realizează foarte ușor. Pentru a alimenta cu fonduri contul tău de pariuri online nu e nevoie să furnizezi datele bancare și nici numărul de card. Urmărește pașii descriși mai jos pentru a afla cum depui bani la top agenții pariuri sportive cu Paysafecard.

Pasul 1 - Cumpără o cartelă preplătită

Pasul 2 - Intră pe MyPaysafecard

Pasul 3 - Creează un cont (opțional) Dacă nu ai deja un cont MyPaysafecard trebuie să te înregistrezi folosind formularul de pe site-ul oficial.

Pasul 4 - Intră în contul tău

COMISIOANE, LIMITE ȘI TIMPI DE AȘTEPTARE ATUNCI CÂND PLASEZI PARIURI SPORTIVE CU PAYSAFECARD ÎN ROMÂNIA

Știm cu toții ca atunci când alegi metoda de plată pentru a plasa pariuri online analizezi foarte bine opțiunile din toate punctele de vedere. Totuși, cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai în vedere sunt comisioanele, timpii de așteptare și limitele aplicabile tranzacțiilor. Acestea diferă de la o metodă de plată la alta.

Mai jos vei găsi o listă care detaliază aceste aspecte în cazul plății prin Paysafecard la cele mai populare agenții de pariuri online din România.

Deposit Times, Fees & Limits

Agenție PariuriProcesare DepunereGratuitLimite (Minim/Maxim)

Unibet

INSTANT

25RON

Withdrawal Times, Fees & Limits

Agenție PariuriViteza retrageriiGratuitLimite (Minim/Maxim)

Unibet

2 - 3 zile lucrătoare

Minim 65 RON

METODE ALTERNATIVE DE PLATĂ

 • VISA este principalul competitor al MasterCard în materie de emitere carduri de credit/debit. Comisioanele practicate sunt la fel de mici, iar timpul de transfer este…

  Mai mult
 • Neteller este un portofel electronic foarte cunoscut la nivel global. Acesta oferă utilizatorilor săi un timp de procesare foarte mic. Astfel, banii ajung instant în…

  Mai mult
 • MasterCard este cel mai cunoscut tip de card din lume. Poate fi folosit cu succes pentru a plasa pariuri sportive online, dar trebuie să ai…

  Mai mult
 • Skrill este un portofel electronic asemănător cu Neteller. Avantajul acestuia este că tranzacțiile nu sunt comisionate aproape deloc. Se pot efectua retrageri de la majoritatea…

  Mai mult

CONCLUZII - PAYSAFECARD PENTRU PARIURI SPORTIVE ONLINE

În concluzie, Paysafecard este o variantă potrivită pentru cei care nu vor să folosească conturile bancare personale atunci când depun bani la casele de pariuri online. Comisioanele sunt minime, iar timpul de transfer este 0, în majoritatea cazurilor.

Alimentarea contului MyPaysafecard se face cu ajutorul cartelelor preplătite care sunt cumpărate cu bani cash din punctele de lucru partenere. Există o mulțime de locuri din care poți cumpăra cartele preplătite în România.

Totuși, principalul dezavantaj pe care îl au cartelele preplătite Paysafecard este reprezentat de faptul că pariorii nu pot retrage banii câștigați prin aceeași metodă de plată. Astfel, la cele mai multe case de pariuri e necesar să adaugi un cont bancar valid prin care să retragi câștigurile.

Nu toate casele de pariuri permit revendicarea bonusului de bun-venit atunci când prima depunere se face prin intermediul Paysafecard. Totuși, această metodă de plată este considerată a fi cea mai sigură disponibilă la momentul actual în România.

Astfel, Paysafecard reprezintă un compromis între securitatea tranzacțiilor (foarte mare) și eficiența tranzacționării (decentă).

faq

? De unde pot cumpăra o cartelă preplătită?

Pentru lista completă a punctelor de lucru, intră pe site-ul Paysafecard și introdu localitatea în care te afli.

? Unde pot vedea soldul curent al contului meu?

Poți vedea soldul actual al contului tău direct în meniul principal al MyPaysafecard

? Ce comision se aplică pentru achiziționarea cartelelor?

În funcție de comerciant, vei fi taxat între 0 și 10% la achiziționarea unei cartele preplătite Paysafecard.

? Cât timp este valabilă cartela?

Cartelele preplătite sunt valabile 30 de zile de la achiziționare.

? Pot împărți soldul de pe o cartelă în mai multe tranzacții?

Da, poți face asta fără probleme. Trebuie doar să introduci o sumă mai mică atunci când încarci banii în contul MyPaysafecard.

1 evaluări, în medie 5 din 5

Autorul Recenziei

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Practic fotbal încă de când eram mic, ceea ce înseamnă că aceasta este pasiunea mea principală și în prezent și încerc să fac tot posibilul pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în acest domeniu.

cmazilescu92@gmail.com