Blog

Aleksejevs vs Rodriguez în Valencia
Aleksejevs vs Rodriguez în Valencia

Campionul de neînvins la box și ambasador, la momentul actual, al MightyTips, Jevgenijs 'The Hurricane' Aleksejevs, revine în acțiune în această lună cu o luptă extremă. Aceasta va avea loc împotriva experimentatului argentinian Marcelo German Rodriguez. Evenimentul se va desfășura pe data de 20 aprilie 2024 la L'Alqueria del Basket în Valencia.

Paddy Pimblett vs Tony Ferguson: cele mai bune lupte de MMA din decembrie
Paddy Pimblett vs Tony Ferguson: cele mai bune lupte de MMA din decembrie

Luna noiembrie a reprezentat un decor perfect pentru ceea ce ar trebui să fie o perioadă festivă plină de lovituri puternice și spectacol în Octagon, oferind, de asemenea, oportunități ample pentru pariuri sportive ufc & mma. Astfel, am avut ocazia de a asista la o victorie controversată prin stopaj în runda a doua pentru Alex Pereira în confruntarea cu Jiří Procházka. Brazilianul a venit cu câteva lovituri dureroase la picior pe Prochazka în prima rundă, dar acesta din urmă s-a întors cu puternice lovituri la cap în a doua rundă.

TOP lupte de box în Decembrie 2023 de Jevgenijs The Hurricane
TOP lupte de box în Decembrie 2023 de Jevgenijs The Hurricane

În această perioadă festivă, Moș Crăciun nu este singurul care aduce bucurie în oraș. Și boxul are locul său special, mai ales pe platforme precum Sporting Bet live. De asemenea, și pe stanleybet app, utilizatorii pot avea la dispoziție o serie impresionantă de meciuri fenomenale programate pe tot parcursul lunii decembrie. În aceeași manieră, și site-uri precum gets bet app se remarcă printre alegerile pariorilor datorită cotelor avantajoase și a ușurinței în utilizare.

TOP lupte MMA și UFC în noiembrie 2023
TOP lupte MMA și UFC în noiembrie 2023

După o lună în care palmaresul luptătorilor UFC a fost evaluat în ochii fanilor de box din întreaga lume, pare a fi momentul potrivit să realizăm o prezentare a celor mai bune meciuri de MMA romania din luna noiembrie. Acestea vor putea fi urmărite pe platforme precum sportingbet live, stanleybet aplicatie, aplicatia gets bet sau betano pariuri, dar și multe altele.