Case de pariuri online România

Actualizat:

În acest articol vă vom prezenta cele mai bune și sigure case de pariuri online din România. Toți operatorii sunt de încredere și dețin platforme moderne, acolo unde tu poți depune și retrage în siguranță. De asemenea, vei avea acces la cele mai bune cote și pariuri interesante. Metodele de plată utilizate sunt alese cu grijă, iar datele tale sunt gestionate atent de către operator.

Lista celor mai bune case de pariuri online din România

Găsit: 13 Case de pariuri

România Pariuri sportive online – Ghidul suprem

Actualizat:

Case de pariuri online România

Pentru toti împătimiții de pariuri sportive, pentru toți cei care obișnuiesc să parieze la cele mai bune case de pariuri online sau direct în agențiile de pariuri sportive, acest articol reprezintă ghidul suprem al unui parior. Aici urmează să discutăm despre cum poți paria la anumite case de pariuri online, iar totodată vom menționa 10 dintre cele mai importante case de pariuri de la noi din țară, încercând să trecem în revistă principalul avantaj pe care respectivele case de pariuri îl oferă utilizatorilor săi. Totodată, te vom învăța cum poți testa și verifica orice casă de pariuri, astfel că, mai mult ca sigur, acest articol este unul benefic oricărui parior.

Ce trebuie să știi despre cele mai bune case de pariuri în România

Ce trebuie să știi despre cele mai bune case de pariuri în România

În România, cele mai bune case de pariuri au o istorie destul de interesantă. În ceea ce priveşte agenţiile stradale se cunoaşte că la început, prin anii 2000, făceau furori. Astăzi poţi urmări meciurile favorite şi plasa bilete la o casă de pariuri online. Înainte de a apărea în mediul online, opţiunile de pariere la o agenție de pariuri licențiată oferite erau destul de limitate, şi nici aparatura nu era una necesară pentru a vedea meciurile în timp real sau rezultatele acestora.

Acum lucrurile au devenit mai ușoare față de momentele în care pariorii erau nevoiți să se prezinte cu foaia şi pixul pentru a concepe biletul. Azi ai libertate totală datorită caselor de pariuri online licențiate în România şi poţi avea chiar şi o singură selecţie pe bilet, indiferent dacă pui pariuri sportive online. Și, pentru că știm că vrei sa afli detalii, am selectat pentru tine câteva lucruri importante despre fostele case de pariuri legale în România.

 1. Pariurile puse prin operatorul Horizont s-au numărat printre primele din România
 2. Nu multe case de pariuri ofereau rezultate teletext iar Astra a fost prima din ele
 3. Odată cu apariția agenției online GameBookers, au venit pe piață și alți operatori precum Bet365
 4. În 2017, Betano a fost prezent în mediul online în România și azi rămâne în lista noastră de top case pariuri online legale

Mediul online urma să facă furori printre aceste agenţii de pariuri aşa că, în România şi-a făcut loc Gamebookers, operatorul care a dat start trendului de a te juca virtual, de acasă. De atunci şi până acum, catalogul de pariuri sportive online a crescut în mod culminant împreună cu bonusuri care nu pot fi regăsite în multe agenţii de pariuri sportive.

👌 Limba: Română
💶 Moneda: RON
Sporturi populare:  Fotbal, Baschet, Tenis
⚖️ Pariurile sunt legale?: Da
🏢 Regulator de jocuri: ONJN
🧾 Taxa de jocuri de noroc:  2%

Cum să pariezi pe site-urile de pariuri online?

Așa cum spuneam și mai sus, aici vom încerca să abordăm și să acoperim cât mai bine aspectele ce pot avea legătură cu lumea pariurilor sportive. Astfel, indiferent dacă optezi pentru pariuri baschet, pariuri tenis sau pariuri CS:GO, această recenzie constituie ghidul necesar oricărui jucător pasionat de acest tip de pariuri. Așadar, în cele ce urmează, vom explica cum poți paria pe case de pariuri online legale.

 1. Pasul 1

  Vă înregistrați pe platformă, deschizându-vă un cont.

 2. Pasul 2

  Treceți prin procesul de verificare, încărcând o fotografie cu cartea de identitate, astfel încât, informațiile să fie complet reale.

 3. Pasul 3

  După ce contul tău a fost verificat, realizați o depunere ce poate fi realizată prin mai multe metode de plată, din care o puteți alege pe cea care vi se potrivește.

 4. Pasul 4

  Odată făcută o depunere, banii vor fi afișați în contul tău de jucător.

Top 15 site-uri de pariuri din România

Iată-ne ajunși și la probabil cea mai importantă și interesantă parte din acest articol, parte unde urmează să discutăm despre case de pariuri online legale. Am încercat să extragem principalele avantaje pe care aceste case de pariuri le oferă utilizatorilor săi și astfel am ajuns la un top 10, unde se vor regăsi atât nume cunoscute, cât și nume mai puțin cunoscute din lumea pariurilor.

 Agenții pariuri sportive

 1. Site-ul nr. 1 în Pariuri Sportive – 888sport

  888sport reprezintă primul nume pe care l-am menționat în topul nostru, primul operator de pariuri sportive ce are o prezență continuă și intensă în lumea pariurilor. Putem spune că se remarcă, în special, prin interfața sa modernă, ce se mișcă foarte bine, iar astfel, experiența de pariere este una plăcută și ușoară. Astfel, devine cel mai bun site de pariuri.

  Casa de pariuri 888sport
 2. Site-ul nr. 2 în Pariuri Sportive – Baumbet

  A doua casă de pariuri menționată în topul nostru este Baumbet. Baumbet reprezintă numele unei case de pariuri online, cât și stradale, casă de pariuri interesantă, care deși e prezentă de o lungă perioadă de timp la noi în țară, abia de puțin timp a început să se remarce în mod serios, ajungând astfel în topul caselor de pariuri de la noi din țară.

  Casa de pariuri baumbet
 3. Site-ul nr. 3 în Pariuri Sportive – Betano

  Cu siguranță că fiecare dintre voi a auzit cel puțin o dată de Betano, numele unei case de pariuri destul de vechi de la noi din țară, casă de pariuri ce sponsorizează chiar și două echipe din Liga 1, acestea fiind CS U Craiova și FC FCSB. Betano reprezintă pentru mulți jucători cea mai buna casă de pariuri online. De asemenea, metodele de plată și cotele oferite sunt excelente și securizate.

  Casa de pariuri betano
 4. Site-ul nr. 4 în Pariuri Sportive – eFortuna

  eFortuna, una din probabil cele mai vechi case de pariuri de la noi din țară, casă de pariuri ce beneficiază atât de un site bine pus la punct, dar și de un număr impresionant de locații stradale unde poți merge să pariezi.

  Casa de pariuri efortuna
 5. Site-ul nr. 5 în Pariuri Sportive – Gets Bet

  Gets Bet, o altă casă de pariuri ce e prezentă de mai mulți ani pe piața de la noi din țară, însă abia de circa 1-2 ani a început să se remarce și să ajungă ușor-ușor în top debutând printr-o interfață complet nouă și o experiență de pariere plăcută, dar și prin niște reclame și spoturi interesante, cu glorii ale fotbalului românesc precum Gabi Balint sau Marius Lăcătuș.

  Casa de pariuri gets bet
 6. Site-ul nr. 6 în Pariuri Sportive – Stanleybet

  Stanleybet este o altă casă de pariuri de la noi din țară, aceasta concentrându-se, în special, pe activitatea și site-ul online, acolo având o interfață interesantă și o experiență de pariere cât mai plăcută, lăsând oarecum în urmă gândul locațiilor stradale.

  Casa de pariuri stanleybet
 7. Site-ul nr. 7 în Pariuri Sportive – Unibet

  Unibet reprezintă denumirea unei case de pariuri internațională, casă de pariuri ce a ajuns să activeze și la noi în țară, venind la pachet cu profesionalismul, seriozitatea și oferta extinsă de pariere, astfel că putem spune că avem de-a face cu una din cele mai bune și mai interesante case de pariuri, mai ales că aceasta este prezentă la nivelul întregului continent.

  Casa de pariuri unibet
 8. Site-ul nr. 8 în Pariuri Sportive – Bwin

  Bwin reprezintă o altă casă de pariuri la nivel internațional ce și-a făcut prezența și la noi în țară, astfel că putem menționa fără niciun dubiu că seriozitatea și prestanța sunt la ele acasă, deoarece avem de-a face cu unul din cei mai apreciați operatori la nivel internațional.

  Casa de pariuri bwin
 9. Site-ul nr. 9 în Pariuri Sportive – Winmasters

  Winmasters este probabil casa de pariuri cu cea mai vastă ofertă de pariere, oferindu-ți posibilitatea de a paria inclusiv pe anumite concursuri sau alegeri din anumite țări, astfel, cu siguranță nu vei regreta dacă vei opta pentru această casă de pariuri.

  Casa de pariuri winmasters
 10. Site-ul nr. 10 în Pariuri Sportive – MaxBet

  MaxBet este unul dintre cei mai apreciați operatori din România. Platforma este una foarte bine securizată și îți oferă cele mai bune cote. De asemenea, oferta de pariere este una diversificată și bine pusă la punct. Cât despre metodele de plată, poți depune și retrage în maximă siguranță pe site.

  Casa de pariuri maxbet
 11. Site-ul nr. 11 în Pariuri Sportive – Bet365

  Bet365 este un site de top, fiind de multă vreme activ în piața din România. Ai acces la cele mai populare sporturi, iar cotele oferite de platformă sunt generoase. În plus, ca orice alta casă de pariuri ce se respectă, Bet365 oferă și un bonus excelent de bun-venit.

  casa-de-pariuri-bet365
 12. Site-ul nr. 12 în Pariuri Sportive – Excelbet

  Deși site-ul celor de la Excelbet nu este foarte popular, te asigurăm că operatorul este unul de încredere și aici vei găsi o mulțime de pariuri interesante. Oferta de pariere este una diversficiată, iar pe platformă sunt valabile cele mai sigure și eficiente metode de plată pentru depuneri & retrageri.

  casa-de-pariuri-excelbet
 13. Site-ul nr. 13 în Pariuri Sportive – Netbet

  NetBet este operatorul ce oferă unul dintre cele mai bune bonusuri de bun-venit, atât pentru pariuri sportive, cât și pentru cazinou. Astfel, platforma este una completă și sigură, iar operatorul oferă și o aplicație de mobil, ce poate fi descărcată în mod gratuit.

  casa-de-pariuri-netbet
 14. Site-ul nr. 14 în Pariuri Sportive – Casa Pariurilor

  Casa Pariurilor este una dintre cele mai vechi case de pariuri din România. Astfel, operatorul se bucură atât de o mulțime de agenții stradale, cât și de un site complet de pariuri sportive. Aici se pot găsi cele mai bune sporturi, iar bonusurile de bun-venit sunt excelente.

  casa-de-pariuri-casa-pariurilor
 15. Site-ul nr. 15 în Pariuri Sportive – Superbet

  Superbet deține, probabil, cel mai bun și apreciat site de pariuri sportive. Operatorul dispune de toate licențele și oferă doar metode de plată securizate, astfel încât datele persoane și bancare să fie mereu protejate. Astfel, pe această platformă există o mulțime de avantaje.

  casa-de-pariuri-superbet

Cum testăm și revizuim site-urile de pariuri sportive online

Cum de-a lungul timpului au apărut foarte multe case de pariuri de tip scam, echipa Mightytips noastră se ocupă de testarea și studierea caselor de pariuri, astfel încât să vorbim doar despre cele mai apreciate și doar despre acele case de pariuri ce funcționează în deplină legalitate. Mai jos vom vorbi despre câțiva factori pe care îi avem în vedere atunci când studiem case de pariuri online legale, astfel încât să poți face și tu acest lucru, de unul singur.

 1. Cote

  Trebuie să fii atent la cotele pe care o casă de pariuri le oferă și să le compari cu alte case de pariuri cunoscute și apreciate. În cazul în care acestea nu prezintă încredere sau sunt prea mari și total neechilibrate, ar trebui să îți pui anumite semne de întrebare. Apoi, pariază online pe cele mai bune cote oferite de operatori.

 2. Utilizare și pariuri mobile

  Orice casă de pariuri ce se respectă trebuie să beneficieze și de o aplicație pentru telefonul mobil și totodată să îți ofere o experiență de pariere cât mai plăcută. În cazul în care acestea nu îți oferă cele menționate mai sus, cu siguranță că nu ai ales una dintre cele mai serioase case de pariuri.

 3. Opțiuni de plată

  Casele de pariuri online ce caută să ofere seriozitatea și să aibă o durată cât mai lungă de viață în acest domeniu, ar trebui să pună la dispoziție utilizatorilor mai multe opțiuni și metode de plată, dintre cele mai cunoscute. Pariază online utilizând doar cele mai bune și securizate plăți. Printre cele mai populare metode se află paysafecard, transfer bancar, Mastercard și Visa.

 4. Bonusuri și promoții

  Orice casă de pariuri aflată la început de drum va veni în întâmpinarea potențialilor utilizatori cu bonusuri și promoții cât mai interesante, astfel că nu trebuie să vezi care ar fi bonusul oferit, ci ar trebui să verifici mai ales termenii și condițiile de acordare și rulare a acestuia.

 5. Tipuri de pariuri

  Pentru o casă de pariuri aflată la început de drum, tipurile de pariuri disponibile sunt foarte importante. De ce? Pentru că multe dintre casele de pariuri nu pun la dispoziție o ofertă destul de vastă de pariere.

 6. Suport

  Orice casă de pariuri ce se vrea serioasă, trebuie să pună la dispoziție un suport tehnic bine pus la punct, iar acesta ar putea reprezenta o dovadă a faptului că avem de-a face cu o casă de pariuri de încredere.

 7. Încredere

  Pentru a verifica încrederea într-o casă de pariuri, factor extrem de important, poți să treci prin mai multe grupuri și forum-uri de pariori unde să verfici experiența de pariere a altor utilizatori la o anumită casă de pariuri.

5 cele mai bune aplicații de pariuri din România

Iată-ne ajunși și la momentul în care trebuie să trecem în revistă 5 dintre cele mai bune aplicații de pariuri sportive ale caselor de pariuri. Vom încerca să menționăm strict acele aplicații care se mișcă foarte bine, oferind astfel o experiență de pariere cât mai plăcută. O aplicație care se mișcă lent, greoi nu va fi niciodată preferată de nimeni. Tocmai de aceea, mai jos vei regăsi cele mai bune 5 aplicații de pariuri sportive.

Cea mai bună casă de pariuri online

 1. #1 Aplicație de pariuri – MaxBet

  Probabil că atunci când vine vorba de aplicațiile de pariuri sportive, aplicația celor de la MaxBet este cea mai rapidă, cea care oferă acea experiență de pariere cât mai plăcută, cea care caută să ofere clienților doar satisfacție.

  aplicația maxbet
 2. #2 Aplicație de pariuri – 888sport

  O a doua aplicație de pariuri sportive ar fi cea a celor de la 888sports, fiind o aplicație ce se mișcă destul de bine, oferind atât posibilitatea de cash-out, dar și multe alte lucruri interesante pe care le vei descoperi singur.

  aplicația 888sport
 3. #3 Aplicație de pariuri – Betano

  Cei de la Betano oferă și ei o aplicație bine optimizată, o aplicație ce rulează foarte bine, iar aceasta pune la dispoziție utilizatorilor opțiunile de cash-out și de live streaming, astfel că vei avea o experiență de pariere cât mai bună.

  aplicația betano
 4. #4 Aplicație de pariuri – eFortuna

  Casa de pariuri eFortuna oferă o aplicație pentru telefoanele mobile, o aplicație ce rulează bine, oferind utilizatorilor mai multe beneficii, precum opțiunea de cash-out, streaming live sau suport tehnic, astfel că ai la dispoziție tot ceea ce îți dorești.

  aplicația efortuna
 5. #5 Aplicație de pariuri – Unibet

  Unibet oferă utilizatorilor probabil una din cele mai bine optimizate aplicații pentru telefonul mobil, reușind să câștige și un premiu în acest sens, în urmă cu ceva ani. Bineînțeles, de atunci și până în prezent, aplicația celor de la Unibet a fost vizibil îmbunătățită.

  aplicația unibet

3 noi case de pariuri online

De-a lungul timpului, la noi în țară și-au făcut apariția tot mai multe case de pariuri ce oferă bonusuri tot mai interesante, iar mulți dintre pariori preferă să opteze pentru acestea. Tocmai de aceea, mai jos vă vom enunța câteva case de pariuri noi și interesante.

 1. #1 Noul site de pariuri – Baumbet

  Prima variantă ar fi Baumbet, o casă de pariuri ce nu a apărut de prea mult timp, însă care a început să atragă destul de mult prin bonusul de bun venit pe care îl oferă. Aici veți găsi atât cele mai bune metode de plată, cât și o colecție excelentă de jocuri și oferte bune la pariuri sportive.

  noua casă de pariuri baumbet
 2. #2 Noul site de pariuri – GetsBet

  GetsBet, denumirea unei alte case de pariuri apărute în urmă cu puțin timp, însă care a început să se remarce rapid, mai ales din pricina faptului că oferă o experiență plăcută de pariere, și datorită unui suport tehnic impresionant, care funcționează ca la carte.

  noua casă de pariuri gets bet
 3. #3 Nou site de pariuri – Winmasters

  Deși Winmasters nu este o casă de pariuri atât de veche, mai ales din punct de vedere al locațiilor stradale, în online, aceștia au intrat destul de târziu, însă au ajuns să se facă rapid remarcați, iar în zilele noastre ar putea reprezenta o alegere interesantă și pe care cu siguranță nu o vei regreta.

  noua casă de pariuri winmasters

Tipuri de sporturi populare pentru pariuri online

Dacă te numeri printre utilizatorii și pariorii aflați la început de drum, cu siguranță că acest capitol din articolul nostru ți se va părea mai mult decât important, deoarece urmează să menționăm nu mai puțin de 4 sporturi pe care să poți paria în orice moment pe pariuri online România.

Cum să vă înscrieți, să verificați și să plasați primul pariu cu o casă de pariuri online

Cum să vă înscrieți, să verificați și să plasați primul pariu cu o casă de pariuri online

Pentru a putea începe să pariezi prin intermediul unei case de pariuri online, nu trebuie să faci prea multe lucruri. În primul rând, identifică respectiva casă de pariuri și creează-ți un cont unde să introduci datele reale, deoarece vei fi nevoit să verifici aceste date. Pentru a verifica aceste date, vei fi nevoit să adaugi o fotografie cu cartea de identitate, iar în cazul în care datele nu se potrivesc, contul tău nu va fi confirmat.

După ce ți-ai confirmat contul, poți face o depunere iar apoi poți plasa primul pariu.

Metode de plată populare pe site-urile de pariuri

Metodele de plată reprezintă un subiect foarte important în ceea ce ține o casă de pariuri și tocmai de aceea, o casă de pariuri ce se respectă trebuie să pună la dispoziție utilizatorilor mai multe lucruri. Un număr destul de mare de metode de plată este un aspect foarte important, iar noi vom vorbi despre 4 dintre acestea.

 • Paysafecard: O primă metodă de plată preferată de jucătorii de la noi din țară pentru top case pariuri online legale este Paysafecard. Marea majoritatea a jucătorilor optează pentru această metodă de plată datorită rapidității și ușurinței cu care se pot adăuga bani în contul tău de jucător.
 • Prin agenție: Depunerea și retragerea prin agenție trebuie să rămână o metodă de plată valabilă pentru absolut toate casele de pariuri ce oferă utilizatorilor săi și agențiile locale deoarece nu toți utilizatorii se descurcă cu paysafecard sau alte metode considerate mai dificile.
 • Transfer bancar: Depunerea online sau cea prin transfer bancar rămâne în continuarea o metodă de plată ce nu trebuie să lipsească, o metodă de plată care, cu siguranță, este apreciată de mulți jucători datorită ușurinței cu care se pot adăuga bani în contul tău de la o casă de pariuri.
 • CashPay: deși este o metodă de plată nouă, cu siguranță că aceasta va rămâne prezentă și va continua să crească. De ce? Totul se datorează doar ușurinței și siguranței totale pe care această metodă de plată ți-o oferă atunci când vine vorba de depuneri sau retrageri la o casă de pariuri.
 • Skrill: Skrill permite efectuarea plăților la cazinouri într-un mod eficient, rapid și sigur. Astfel, indiferent că vrei să depui sau retragi, siguranța datelor tale personale vor fi mereu pe primul plan. Metoda de plată Skrill se va regăsi în colecția celor mai buni operatori de pariuri sportive.
 • Okto cash: Metoda de plată Okto Cash pentru pariuri sportive le oferă jucătorilor o metodă directă și eficientă de a depune bani în contul de jucător. Pentru această metodă de plată, poți utiliza atât o sumă de bani cash, cât și cardul bancar, în oricare dintre magazinele partenere.

Întrebări frecvente – pariuri sportive

? Cum mă pot înregistra pe case pariuri online?
Pentru a te înregistra pe top case pariuri, este necesar să accesezi platforma în secțiunea de Înregistrare. Apoi, completează formularul folosind datele personale. Următorul pas este de verificare a identității, acolo unde ești nevoit să oferi o poză cu cartea de identitate.
? Sunt sigure depunerile pe case de pariuri online?
Desigur. Dacă vrei să depui la un site securizat și aprobat la ONJN, vei avea acces la cele mai bune metode de plată. Astfel, dacă vei depune utilizând metode precum Visa, paysafecard, Mastercard și altele, datele tale vor fi protejate.
? Cum pot să aleg un operator de pariuri online?
Este necesar să alegi o platformă atât modernă, cât și securizată. Dacă site-ul este licențiat și are metode bune de plată, primul pas este deja completat. Apoi, verifică colecția de jocuri, cotele oferite de operator, cât și bonusurile de bun-venit.

10 Ratinguri, în medie 4.7 din 5

AUTORUL RECENZIEI

Stefan Petre

Stefan Petre

Salutări! Numele meu este Ștefan și sunt unul dintre creatorii de conținut care au ajutat la lansarea platformei MightyTips.ro.

Referent

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.