Site-uri de Pariuri MMA

Autor: Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.

Actualizat: 30.12.2021

MMA sau Arte Marțiale Mixte e un sport din ce în ce mai popular în lume. Popularitatea pariurilor MMA se datorează în special evenimentelor difuzate la posturile de televiziune. MMA-ul nu are un program fix, luptele de MMA se țin în fiecare săptămână iar acest lucru contribuie și el la popularitatea sportului.

UFC găzduiește 2-3 evenimente majore pe săptămână și unul lunar. Cel lunar are în repertoriu nume grele ale MMA-ului precum Conor McGregor. Articolul de mai jos îți va prezenta pe larg următoarele puncte:

 • Istorie pariuri MMA
 • Strategii de pariere în MMA
 • Site-uri cu cele mai bune bonusuri
 • Metode de plată
Licentiat Romania
Revizuit cu experți
Securizat și de încredere
Retrageri rapide

Lista site-urile cu pariuri sportive MMA

Găsit: 9 Case de pariuri

Betfair

8.1/10

 • Transmisiuni live ale evenimentelor
 • Aplicaţii pentru Android şi iOs
 • Exchange și Sportsbook
 • Interfață foarte bine optimizată
 • Multe reclamații pe Internet
 • Paysafecard
 • Neteller
 • Skrill
 • VISA
 • Maestro
 • MasterCard

Nu este valid în regiunea ta

Verifică alte case de pariuri

Betfair recenzie

Istorie pariuri MMA

În China antică apare un sport sub forma Lei Tai, un sport de luptă ce combina artele marțiale chinezești cu boxul și wrestlingul.

În Grecia antică exista un sport numit Pankration ce avea în componența sa elemente de apucare și lovituri similare cu ce regăsim astăzi în MMA. Acest sport antic este rezultatul combinării wrestlingului cu boxul.

Toate loviturile erau permise cu excepția mușcăturilor și împungerilor în ochi. Lupta dura până unul dintre cei doi nu mai putea continua sau semnala înfrângerea prin ridicarea degetului arătător. Nu existau runde în acest sport.

Secolul 19 a văzut popularizarea unui nou sport numit savate în cercurile sportive. S-au ținut concursuri până la mijlocul secolului 20 între savateuri francezi și alte stiluri de luptă.

 1. MMA nu este un sport nou - Cele mai vechi competiții de MMA pot fi datate în 648 Î.Hr. când au fost introduse în Jocurile Olimpice.
 2. Shooto este o versiune a artelor marțiale mixte din Japonia.
 3. Bunicul MMA-ului, Bruce Lee este recunoscut ca primul sportiv de arte marțiale mixte din SUA.
 4. Există o diferență între MMA și UFC - Deși se folosesc drept abrevieri ce se pot schimba între ele, există de fapt o diferență. MMA e numele sportului iar UFC este organizația ce promovează acest sport.

Wrestlingul cu prinderi libere a apărut la sfârșitul secolului 19, combinând diferite stiluri globale de wrestling. Acestea fiind wrestlingul Indian și wrestlingul englezesc, influențând astfel MMA-ul actual. În anii 1960-1970, Bruce Lee popularizează combinarea multiplelor stiluri de arte marțiale prin sistemul său numit Jeet Kune Do.

Mișcarea ce a dus la crearea MMA-ului actual a fost Jiu-Jitsu brazilian și evenimentele de Vale Tudo ținute în Brazilia. Vale Tudo au început în mijlocul anilor 1920 și se țineau de obicei în sălile de sport sau în garaje.

După ce a devenit popular, acest sport brazilian a devenit o atracție marcantă a carnavalurilor din Brazilia.

În România, FAMM (Federația de Arte Marțiale Mixte) a fost fondată în 2012 drept o organizație non-profit în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului. Fundația reprezintă în jur de 20 de cluburi și organizații MMA de pe întreg cuprinsul țării. FAMM este afiliată FIAMM (Federației Internaționale de Arte Marțiale Mixte). Pariurile MMA sunt acum şi în oferta agenţiei Stanleybet pariuri online.

FAQ

? Poți să pariezi în MMA?

Atât MMA cât și UFC au avut parte de o explozie în popularitate, luptele devenind la fel de interesante precum sporturile de liga I. Formatul luptelor MMA este foarte bun pentru pariuri, având o gamă largă de moduri de a paria.

? Cât de des câștigă favoritul UFC?

Luptătorul favorit câștigă în jumătate din cazuri. El devine astfel un jucător aproape sigur pe care să poți paria fără riscuri.

? Cum citești cotele UFC?

Majoritatea cotelor sportive sunt reprezentate în același fel. Astfel, favoritul este reprezentat de semnul ”-” iar jucătorul nefavorizat (underdog) este reprezentat cu semnul ”+”

? Ce se întâmplă dacă pariez pe ambii luptători?

Un astfel de pariu nu este profitabil. Dacă pariezi aceeași sumă pe ambii luptători nu vei avea niciun fel de profit.

? Ce reprezintă un underdog?

Underdog este termenul folosit pentru jucătorul care nu este favorit. El este cel care ar trebui să piardă. Cotele acestui jucător sunt foarte scăzute.

Strategii de pariere în MMA

Fiind un sport popular în rândurile spectatorilor, nu e de mirare că există multiple strategii de pariuri. Mai jos le vom explica pe cele mai bune dintre ele:

 • Linia Banilor (Moneyline) – Se referă la parierea pe rezultatul final al luptei. Este cea mai simplă formă de pariuri sportive MMA.
 • Peste/Dedesubt – Acesta este un mod de a paria estimativ câte runde consideri tu că va avea meciul. Pentru acest mod ai nevoie să știi cu aproximație în câte runde termină un meci jucătorul pe care vrei să pariezi.
 • Modul de câștig – Pentru această metodă de pariere e nevoie să cunoști jucătorii pentru a alege cum se va încheia lupta:
 • KO – când unul din jucători este inconștient
 • TKO – este mai comun în MMA – Atunci când arbitrul trebuie să intervină pentru un luptător care nu se mai poate apăra
 • Predare – atunci când unul din jucători este supus unei metode de “submission” și ”bate” cu palma pe podea sau adversar anunțând că vrea să abandoneze lupta. O altă metodă de predare este aruncarea prosopului
 • Descalificare – Există multe motive pentru descalificare cum ar fi împungerea în ochi sau lovirea cu capul.
 • Decizie – când un meci se termină la decizia juriului fără ca una din metodele de mai sus să fie puse în aplicare.
 1. 1

  BONUS 100% la 300 RON

 2. 2

  BONUS 100% la 1,000 RON

 3. 3

  BONUS 100% la 500 RON

 4. 4

  BONUS 100% la 1,800 RON FOLOSIND CODUL MAXBET200

 5. 5

  BONUS 100% la 300 RON

Site-uri cu cele mai bune bonusuri

Într-o lume tot mai rapidă avem nevoie de soluții la fel de rapide pentru problemele de zi cu zi. Asta include și cum ne petrecem timpul liber.

Tot mai multe case de pariuri se concentrează pe varianta online a pariurilor sau a jocurilor de cazino. Fiecare casă de pariuri oferă bonusuri substanțiale pentru noii veniți, așa cum am arătat în lista de mai sus.

Aceste bonusuri variază de la o casă de pariuri la alta. Toate au aceeași regulă însă. Banii oferiți drept bonus fie la înscriere, fie la depunerea anumitor sume în contul de utilizator, nu se pot retrage imediat.

Asta înseamnă că sumele oferite de site-urile de pariuri trebuiesc folosite pe una din paginile aferente site-ului ce a oferit bonusul. Nu contează dacă e vorba de cazinou sau pariurile sportive.

Lista de mai jos va expune pentru tine cele mai bune site-uri de pariuri online precum și o mică descriere a celei mai generoase dintre acestea când vine vorba de bonusuri de bun venit.

 • Maxbet
 • Betfair
 • eFortuna
 • Betano
 • Unibet

Pasionaţii de sporturi ca MMA pot să aleagă şi o alternativă specială de eSport şi pot începe prin a descoperi chiar un site de pariuri CS GO bun. Mai mult, există şi volei case de pariuri pentru cei care apreciază acest sport.

Maxbet

casa de pariuri online cu cel mai mare bonus de bun venit în valoare de 777 de lei. Pentru a putea beneficia de acest bonus trebuie să ai un cont nou pe site și să demonstrezi că ai peste 18 ani.

Metode de plată recomandate pentru pariuri MMA

 • Portofel electronic ce are la bază rapiditatea tranzacțiilor. Nu promite însă viteza retragerilor, deoarece acestea depind de site și de banca ta.

  Arată mai mult
 • Un portofel online ce se mândrește cu depuneri și retrageri rapide, dar și cu siguranța oferită utilizatorilor săi.

  Arată mai mult
 • Contul pentru folosirea acestui portofel online este complet gratuit. Promite de asemenea servicii rapide și sigure indiferent de tranzacție.

  Arată mai mult
 • Cardul de credit este mereu o metodă sigură și rapidă pentru tranzacțiile dintre tine și site-ul de pariuri ales.

  Arată mai mult

4 Ratinguri, în medie 5 din 5

CELE MAI BUNE PARIURI GRATUITE & OFERTE ÎN ROMÂNIA Țara ta

AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.

Logare

E-mail

Parolă

Confirmare parolă