Site-uri de Pariuri MMA (UFC)

Actualizat:

Site-uri de pariuri MMA dispun de o mulțime de tipuri de pariuri interesante, ce vin în cote excelente. Acest sport este foarte apreciat, iar operatorii de top ne oferă o mulțime de evenimente pe care să plasăm bilete. Află cele mai utile informații despre acest sport și joacă la cele mai bune case online cu pariuri sportive MMA.

Listă de site-uri pariuri MMA

Găsit: 13 Case de pariuri

Pariuri Sportive MMA - Ghidul complet

Actualizat:

site uri de pariuri mma ufc

În articolul de astăzi vei afla cele mai utile și interesante informații despre pariuri MMA, bonusuri, cele mai bune site-uri de pariuri MMA și multe alte detalii. Așadar, pe lângă informații precum strategii de joc, cum să pariezi pe MMA, îți vom oferi și top 10 site-uri de pariuri MMA.

În acest fel, vei avea acces la cele mai bune pariuri și cote pentru acest sport. Articolul este unul obiectiv, iar informațiile oferite despre pariuri MMA sunt verificate de către experți. Sportul este unul apreciat, iar oferta de pariere de la operatori este una diversificată.

Istoria MMA în pariuri

mma istoria pariurilor sportive

MMA este un sport cu lupte, tradus Arte marțiale mixe. Luptele se desfășoară într-o cușcă, acolo unde doi sportivi se luptă folosind diverse tehnici din sporturi de luptă diferite. Așadar, sportul este unul foarte competitiv și dinamic, însă și foarte periculos. De când a fost introdus în oferta operatorilor de pariuri online, luptele pe MMA au devenit apreciate de pariori.

 • MMA și UFC par termeni identici, dar există o diferență. MMA este numele sportului, în timp ce Ultimate Fighting Championship (UFC) este cea mai cunoscută organizație de MMA.
 • Centura UFC este într-adevăr făcută din aur
 • „Pankration” a fost prima formă competitivă de MMA și a fost introdusă în timpul Jocurilor Olimpice din 648 î.Hr.
 • Shooto este cunoscută drept prima organizație de arte marțiale mixte și a fost înființată în 1985.

Pariurile pe MMA nu oferă foarte multe variante de pariere, însă cotele oferite de operatori sunt generoase. În funcție de partidă și de turneu, vei putea obține multe cote excelente pentru câștiguri la pariuri pe MMA. Pariuri sportive pe MMA există pe foarte multe platforme, însă este necesar să alegi un site de încredere și apreciat. În acest fel, poți depune și retrage în siguranță la pariuri MMA.

🏛️ Prezentat: 1993
🏢 Supravegherea organizațiilor: IMMAF, UFC
📶 Acoperire case de pariuri: Mare
Popular în: SUA, Regatul Unit, Brazilia
🌎 Campionatul Mondial: MMA Super Cup, IMMAF World Cup
🏅 Disciplina olimpică: Nu

Cum să pariezi pe pariuri sportive MMA?

Pariurile pe liga MMA se fac extrem de ușor, iar tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe un site, să verifici contul, iar apoi să realizezi o depunere și să plasezi un pariu. Pentru asta, dispui și de cele mai bune ponturi. Nimic mai simplu. Urmează pașii de mai jos pentru a obține cele mai bune pariuri pe MMA din această recenzie.

 1. Înregistrare pe site pentru pariuri sportive MMA

  Există multe site-uri de pariuri MMA în România, iar tu ai șansa de a te înregistra pe ele. Pentru a identifica dacă operatorul este corect, verifică dacă operatorul dispune de o licență ONJN. Astfel, vei avea acces la cele mai bune metode de plată, iar datele tale vor fi protejate. Apasă click pe Înregistrare și completează formularul.

 2. Validare cont de jucător

  După ce ai completat formularul de înregistrare, ești gata să verifici contul. Prin email sau direct de pe platformă, este necesar să încarci o poză cu actul de identitate. În acest fel, platforma se asigură că nu este cazul de o fraudă. Stai fără grijă căci datele sunt atent gestionate.

 3. Alimentare cont

  După ce ți-ai verificat contul de jucător, ești gata să depui pe site. Apasă click pe butonul Depunere și alege o metodă de plată. Asigură-te că operatorul îți oferă metode securizate de plată. De asemenea, nu uita și de bonusul de bun-venit.

 4. Plasare bilet

  Du-te în secțiunea de Pariuri Sportive și alege liga MMA. Acest sport este valabil pe cele mai multe platforme, acolo unde ai o mulțime de cote excelente. Alege un eveniment, miza și plasează biletul pentru pariuri sportive MMA. Sigur, rapid și legal!

Top 5 aplicații mobile pentru pariuri sportive UFC

Pentru pariuri pe MMA avem parte și de multe aplicații, dezvoltate de operatori de încredere. Așadar, poți descărca, în mod gratuit, foarte multe aplicații de top, disponibile pentru iOS și Android. În acest fel poți accesa platformele foarte rapid, într-un mod sigur. De asemenea, vă recomandăm și pariuri CS:GO pentru câștiguri excelente.

 1. 888sport

  888sport deține o aplicație foarte bine securizată și modernă, ce poate fi descărcată în mod gratuit de pe magazinele iOS și Android. Astfel, aici poți obține o mulțime de cote și pariuri sigure pe MMA. De asemenea, operatorul deține toate licențele și este perfect legal să utilizezi această aplicație pentru pariuri sportive UFC.

  888sport aplicatie mobila
 2. Betano

  Betano este un operator de top unde poți plasa bilete pe MMA. Platforma este foarte bine optimizată pentru toate dispozitivele și este gratuită. Aici, ai parte de cele mai bune metode de plată iar depunerile și retragerile sunt realizate în maximă siguranță pe această aplicație modernă oferită de Betano.

  Betano aplicatie mobila
 3. MaxBet

  MaxBet este cunoscut drept un cazinou, însă pe această aplicație mobilă poți paria și pe MMA. Operatorul oferă o mulțime de bonusuri, iar aplicația este modernă și foarte bine securizată, reușind să protejeze datele utilizatorilor într-un mod eficient și legal.

  MaxBet aplicatie mobila
 4. Unibet

  Unibet este unul dintre cei mai apreciați operatori din România, iar aplicația folosită de platformă este una excelentă. Aici ai parte de cele mai bune metode de plată, iar cotele oferite pentru pariuri pe MMA sunt generoase. De asemenea, bonusul de bun-venit pentru jucători este unul foarte bun și se poate obține direct din aplicație.

  Unibet aplicatie mobila
 5. Superbet

  Superbet este cel mai apreciat operator de pariuri sportive din România, iar oferta de pariere este una diversificată. Pe această platformă veți găsi cele mai bune cote și tipuri de pariuri, iar metodele de plată utilizate pe aplicație sunt securizate și moderne. Așadar, aici poți obține cele mai bune pariuri pe MMA.

  Superbet aplicatie mobila

Sfaturi & Strategii pentru pariuri MMA

Pariuri sportive MMA pot fi foarte profitabile, însă este necesar să joci într-un mod inteligent și calculat, cu multe ponturi. Așadar, pentru a te ajuta, am pregătit o scurtă listă de sfaturi și strategii pentru pariuri MMA.

mma strategii si sfaturi de pariuri

Este important, în primul rând, să joci responsabil și să pariezi doar pe site-uri licențiate. În plus, există și multe ponturi pentru acest sport de lupte.

 1. Alege site-uri licențiate pentru pariuri sportive UFC

  Mulți operatori frauduloși folosesc drept momeală un bonus foarte generos de bun-venit și cote exagerate pentru a atrage jucători. Totuși, pentru a-ți păstra datele în siguranță, alege pentru pariuri MMA doar site-uri ce dispun de o licență ONJN și folosesc metode sigure de plată.

 2. Analizează bine partida

  Pariurile MMA sunt excelente, în special atunci când analizezi meciul bine și ai destule informații. De la turneu, forma participanților și cote, este necesar să ai toate detaliile despre o partidă înainte de a plasa un bilet.

 3. Pariurile pe runde

  Un pariu excelent, ce vine la pachet cu o mulțime de cote generoase, este Pariul pe Runde. Astfel, ai șansa de a plasa un bilet pe victoria unui luptător într-o anumită rundă. Un astfel de tip de pariu îți poate oferi chiar și o cotă de 7.

 4. Metoda victoriei la pariuri UFC

  Metoda victoriei reprezintă una dintre cele mai populare opțiuni pentru pariurile pe MMA. Aici, poți miza pe victoria unui jucător și cum se va termina. Variantele sunt prin KO, TKO, Submission sau Descalificare, iar cotele sunt, de asemenea, mari.

 5. Respectă bugetul

  Atunci când pariezi, indiferent de sportul ales, este important să respecți bugetul pe care ți l-ai propus. Nu încerca să joci la recuperare și pariază întodeauna responsabil și calculat. Așadar, fii bine organizat și obține câștiguri excelente.

Pariuri și Cote pe siteuri de pariuri MMA

Fiind foarte populare, pariuri sportive MMA se bucură de o ofertă diversificată de pariuri. Operatorii le oferă jucătorilor cât mai multe variante pentru a obține câștiguri la pariuri sportive pe UFC. De la Câștigător în meci, Peste / Sub Runde, Număr runde, există multe variante pe care tu poți plasa bilete. De asemenea, există și multe ponturi pentru site-uri mici de pariuri UFC.

MMA pariuri live

mma pariuri live

Pariurile live pe MMA sunt apreciate de jucători, iar opțiunea le poate oferi pariorilor multe opțiuni de pariere interesante. Practic, acest pariu este unul în desfășurare, acolo unde utilizatorii pot plasa un bilet chiar în timpul meciului. O strategie bună pe MMA live este de a paria pe favorit, atunci când acesta este condus la puncte de către adversar.

10 case de pariuri recomandate pentru site-uri de pariuri UFC

Alege un site licențiat de ONJN, care este agenția responsabilă de jocuri de noroc. Apoi, verifică dacă operatorul îți oferă în oferta de pariuri și sportul MMA. De asemenea, metodele de plată utilizate trebuie să fie oferite de furnizori de încredere. Înregistează-te pe un site bun și obține un bonus excelent pe site-uri de pariuri UFC și MMA. De asemenea, îți recomandăm să citești pe site-ul nostru Mightytips și despre cele mai bune ponturi.

 1. Site-ul #1 pentru pariuri MMA – 888sport

  888sport este un operator foarte apreciat și de încredere, iar datele tale personale vor fi mereu protejate pe acest site. Platforma este foarte bine optimizată, iar bonusurile de bun venit sunt excelente pentru jucătorii de pariuri MMA. De asemenea, platforma este modernă și foarte bine securizată.

  888sport pagina principala
 2. Site-ul #2 pentru pariuri MMA – Baumbet

  Baumbet le oferă jucătorilor o platformă excelentă pentru pariuri MMA, acolo unde cotele oferite sunt generoase și corecte. De asemenea, oferta de pariere este una diversificată iar jucătorii au acces la cele mai bune metode de plată pentru a depune și retrage pe site-ul operatorului.

  Baumbet pagina principala
 3. Site-ul #3 pentru pariuri MMA – Betano

  Betano se laudă la ora actuală cu una dintre cele mai bune platforme de pariuri sportive din România. Operatorul este unul de top, astfel că datele tale personale vor fi mereu atent gestionate pe acest site. Bonusurile oferite de platformă sunt generoase, iar site-ul este unul modern și foarte bine securizat

  Betano pagina principala
 4. Site-ul #4 pentru pariuri MMA – eFortuna

  eFortuna deține un site excelent pentru pariuri MMA, operatorul fiind respectat de către jucătorii români. Cotele oferite de platformă sunt generoase pentru pariuri UFC, iar pentru a depune și retrage, utilizatorii au la dispoziție cele mai bune metode de plată.

  eFortuna pagina principala
 5. Site-ul #5 pentru pariuri MMA – Getsbet

  Platforma celor de la Getsbet nu s-a făcut remarcată până de curând, însă operatorul a reușit să câștige mulți utilizatori pe site. Cum a reușit? Printr-un site modern și sigur, acolo unde ofertele de pariuri sunt diversificate, iar cotele sunt excelente. De asemenea, poți obține și un bonus bun.

  Getsbet pagina principala
 6. Site-ul #6 pentru pariuri MMA – MaxBet

  MaxBet este unul dintre cei mai respectați operatori din industrie, platforma fiind recunoscută pentru bonusurile oferite către jucători. Site-ul este foarte bine optimizat, iar cu o conexiune bună la internet și un dispozitiv inteligent poți obține cele mai bune pariuri MMA.

  MaxBet pagina principala
 7. Site-ul #7 pentru pariuri MMA – Stanleybet

  Stanleybet oferă o platformă renumită și populară. Operatorul este cunoscut mai mult pentru agențiile stradale de pariuri, însă se pare că bună parte din activitate s-a mutat pe online, acolo unde oferă o mulțime de bonusuri și pariuri pentru jucători. Astfel, site-ul este unul sigur și apreciat.

  Stanleybet pagina principala
 8. Site-ul #8 pentru pariuri MMA - Unibet

  Operatorul Unibet nu are nevoie de o introducere prea mare, platforma fiind cunoscută de cei mai mulți dintre jucătorii de pariuri sportive. Pe acest site ai acces la cele mai apreciate sporturi, ce vin în cote foarte bune pentru utilizatori. În plus, pentru depuneri & retrageri folosești cele mai sigure metode pe Unibet.

  Unibet pagina principala
 9. Site-ul #9 pentru pariuri MMA – Bwin

  Bwin este un operator excelent, iar acest lucru se aplică și pentru pariurile pe MMA. Platforma este una modernă și le oferă jucătorilor o mulțime de pariuri interesante. Pe lângă asta, poți obține și un bonus foarte generos de bun-venit pentru a plasa cele mai bune bilete pe pariuri UFC.

  Bwin pagina principala
 10. Site-ul #10 pentru pariuri MMA – Winmasters

  Winmasters este, de asemenea, un site excelent pentru pariuri MMA. Pe acest site vei obține cote excelente pentru pariuri, iar pentru a depune ai la dispoziție metode sigure precum Mastercard, Visa, paysafecard și multe altele pentru pariuri sportive UFC.

  Winmasters pagina principala

Turnee populare pe site-uri de pariuri MMA

MMA este un sport foarte dur, însă, în același timp, și foarte popular. Astfel, există o mulțime de competiții și turnee, iar site-uri de pariuri MMA ne oferă, de fiecare dată, cele mai bune cote pentru pariuri. În continuare vom discuta despre cele mai apreciate competiții la case de pariuri online.

Cele mai noi site-uri de pariuri UFC

Am adunat aici cele mai noi site-uri pentru pariuri pe UFC și MMA. Astfel, poți paria în siguranță, pe cele mai bune cote pariuri.

 1. Site nou #1 pentru pariuri MMA – MaxBet

  Operatorul este apreciat pentru cazinourile stradale, fiind activ în cele mai importante orașe din România. Totuși, MaxBet dispune de o platformă completă și sigură, acolo unde ai acces la cele mai bune pariuri sportive și jocuri de cazinou. De asemenea, aici poți obține și cele mai bune bonusuri pariuri.

  noua casă de pariuri MaxBet pagina promoțională
 2. Site nou #2 pentru pariuri MMA – Winmasters

  Winmasters oferă pariuri de top pentru jucători, platforma fiind una diversificată și securizată. Site-ul este foarte bine optimizat pentru toate dispozitivele, iar metodele de plată furnizate de operator sunt moderne.

  noua casă de pariuri Winmasters pagina promoțională
 3. Site nou #3 pentru pariuri MMA – Betano

  Betano dispune de o platformă de încredere, iar acest lucru este confirmat și de utilizatorii acestui site. Pe lângă cele mai bune bonusuri, metode de plată și cote, jucătorii pot plasa bilete pe o mulțime de sporturi apreciate.

  noua casă de pariuri Betano pagina promoțională
 4. Site nou #4 pentru pariuri MMA – Getsbet

  Pe Getsbet depui și retragi în maximă siguranță, în timp ce te bucuri de o mulțime de bonusuri excelente. Cotele oferite de operator pentru pariuri MMA se află în top, iar oferta de pariere este una diversificată. De asemenea, site-ul este perfect legal și securizat pentru pariuri UFC.

  noua casă de pariuri Getsbet pagina promoțională
 5. Site nou #5 pentru pariuri MMA – Superbet

  Un alt site apreciat este Superbet, platforma venind cu o mulțime de cote bune pentru pariuri MMA. Site-ul este bine optimizat pentru telefonul mobil, iar operatorul oferă și o aplicație mobilă. Astfel, aici ai acces la pariuri sigure pe MMA și UFC. De asemenea, pariuri sportive fotbal sunt foarte apreciate la acest operator.

  noua casă de pariuri Superbet pagina promoțională

Verifică întodeauna site-uri de pariuri UFC pentru cote excelente

Dacă vrei să pariezi pe MMA, alege un site bun și ponturi bune. Cum faci asta? Verifică dacă operatorul îți oferă o ofertă diversificată de pariuri pe MMA, și dacă cotele sunt bune. În funcție de eveniment și de meci, operatorii setează cotele pentru pariori. De regulă, cotele la pariuri sportive MMA sunt excelente și poți obține multe câștiguri.

Întrebări frecvente

? Cum pot paria pe MMA?
Pentru a începe să pariezi pe MMA, înregistrează-te pe un site utilizând datele tale personale. Apoi, realizează o depunere și un prim pariu.
? Este legal să pariezi pe MMA?
Pariurile pe MMA sunt 100% legale, însă este necesar să joci la un operator ce dispune de o licență ONJN.
? Cum pot obține un bonus pentru MMA?
Bonusurile pentru pariuri sportive sunt diferite, fiecare operator având o ofertă proprie. Alege un site din lista de mai sus.
? Care sunt cele mai populare pariuri pe MMA online?
Pariurile pe MMA sunt diversificate, însă printre cele mai populare se află Câștigător în meci sau Număr de runde în meci.

7 Ratinguri, în medie 5 din 5

AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.