Cele Mai Bune Agenții de Pariuri Sportive Germania

Actualizat:

Tema pariurilor în Germania este foarte populară în ultima perioadă, dat fiind interesul cetățenilor germani atât pentru sporturile individuale, cât și pentru cele de echipă.

Dacă sunteți interesat și de pariurile sportive Germania, vă recomandăm să citiți cu atenție acest articol Mightytips pentru a afla cele mai importante informații.

Lista Case de Pariuri Germania

Găsit: 15 Case de pariuri

Pariuri Sportive online din Germania: Ghidul Complet

Actualizat:

Cele Mai Bune Agenții de Pariuri Sportive Germania

Specialiștii noștri ți-au pregătit un articol detaliat, dar simplu de înțeles, care cuprinde tot ce trebuie să știi despre pariuri Germania.

Pentru că știm că programul tău este încărcat, ți-am pregătit un text care îți prezintă toate informațiile pe care trebuie să le știi înainte să plasezi primul tău pariu sportiv la o casă de pariuri care funcționează în mod legal pe teritoriul Germaniei.

Acest articol face referire atât la agențiile care oferă doar pariere în regim tradițional (fizic, în sediul agenției), cât și la cele care au deja configurată și optimizată o platformă de pariuri sportive online. 

Istorie Pariuri Germania

istorie-pariuri-germania

Un număr important de români au devenit rezidenți în mod legal ai Germaniei. La fel ca și pe teritoriul țării noastre, aceștia manifestă un interes deosebit pentru pariuri sportive. Așadar, aceștia își pot mări în mod semnificativ veniturile lunare, folosindu-se doar de cunoștințele sportive.

Există multe case de pariuri sportive Germania care funcționează în mod legal. Totuși, comparativ cu România, germanii nu s-au mișcat atât de repede la capitolul Reglementare pariuri online Germania. Așadar, legislația aferentă funcționării agențiilor de pariuri sportive, atât în mediul digital, cât și cu sedii fizice, se află în curs de elaborare.

Un moment foarte important în istoria pariurilor îl reprezintă anul 2008, când autoritățile naționale au interzis complet orice activitate legată de pariuri online Germania.După aproximativ 4 ani, mai exact în 2012, această lege a fost abrogată, oferind acces entităților financiare la mediul digital. În anul 2016, U.E. (Uniunea Europeană) a emis o rezoluție prin care specifică faptul că nu este legal ca Guvernul Germaniei să interzică accesul pe piața digitală firmelor care nu au sediul stabilit pe teritoriul deținut de nemți.

 1. Vârsta minimă legală pentru a juca jocuri de noroc în Germania este de 18 ani
 2. Agenția Fiscală Germană reglementează impozitele pe venit și profit
 3. Între 2008 și 2012, pariurile sportive online în Germania au fost complet interzise
 4. Dacă joci la o casă de pariuri care nu are licență validă, este probabil să primești o amendă semnificativă

Vârsta de la care cineva poate plasa pariuri sportive (atât online, cât și offline) în mod legal pe teritoriul Germaniei este de 18 ani. La momentul actual nu există o entitate națională care să reglementeze activitatea agențiilor care oferă servicii de jocuri de noroc sau o autoritate similară cu O.N.J.N. (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România). Există multe case de pariuri Germania care au obținut deja o licență validă, oferită de Agenția Fiscală (omologul A.N.A.F. din România).

🌍 Țară

Germania

👌 Limbă

Germană

💶 Valută


Euro, EUR,

⚽ Sporturi Populare

Tenis, fotbal, formula 1, handbal, baschet, box

⚖️ Sunt pariurile sportive legale

✔️

🏢 Reglementator

Autoritatea de Supraveghere a Jocurilor de Noroc (GSA)

🧾 Taxe aplicate pe jocuri de noroc

Prezent, 5%

💳 Cele mai populare metode de plată

Girocard, MasterCard, Klarna, Visa

Pariuri sportive în alte țări:

Cum să alegi metoda de plată potrivită

Înainte să începi experiența pariurilor online în Germania, trebuie să decizi ce metodă de plată vei folosi. Fie că ești un jucător pasionat, ce se încadrează în categoria unor pariuri baschet, pariuri tenis sau pariuri CS:GO, această alegere va influența o mare parte din experiența ta ca și parior, având în vedere faptul că toate câștigurile tale vor fi afectate în mod direct, dacă iei o decizie mai puțin favorabilă. Mai jos ți-am pregătit câteva instrucțiuni simple care să te ajute să alegi o metodă de plată care este pe măsura așteptărilor tale.

 1. eWallet sau Banking?

  primul pas este să decizi dacă vrei să folosești un portofel electronic sau un serviciu de banking consacrat (precum card VISA, Mastercard, sau transfer bancar).

  card bancar lângă ecran
 2. Timp maxim de procesare

  care este limita superioară a timpului de procesare pe care îl dorești? Cardurile bancare au un timp de aproximativ 1-3 zile lucrătoare, în timp ce portofelele electronice procesează tranzacții în doar câteva secunde.

  ecran de apăsare cu degetul
 3. Comisioane

  metodele de plată care îți oferă transferuri rapide au și comisioane mai mari, în timp ce un card bancar (VISA sau Mastercard), de obicei, nu necesită niciun comision.

  amprenta
 4. Ia o decizie!

  analizează cele trei variabile și ia o decizie înțeleaptă.

  lista de verificare a ecranului

Aplicații Mobile Pariuri Online Germania

Date fiind tendințele lumii secolului 21 de a ține oamenii mereu în mișcare și ocupați, pariorii au nevoie de opțiuni pentru a plasa pariuri sportive online, fără a avea nevoie de un computer sau laptop. Astfel, foarte multe case de pariuri Germania au lansat aplicații mobile optimizate pentru dispozitivele care rulează Android sau iOS.

Clienții diferitelor case de pariuri Germania pot descărca aplicațiile în mod gratuit de pe site-urile oficiale ale acestora. În mod normal, aplicațiile mobile oferă acces la aceleași facilități ca și platformele desktop, inclusiv posibilitatea de a viziona în timp real toate evenimentele sportive pe care pariezi.

 1. 1
 2. 2

  Bonus 100% (maxim 300RON)

 3. 3
 4. 4

  BONUS 100% la 500 RON

 5. 5

  Bonus 100% la 300 RON + 150 rotiri

Ce trebuie să știi despre Pariuri Germania? 5 Informații Esențiale.

Programul aglomerat din ziua de astăzi nu îți permite să petreci foarte mult timp căutând pe Internet date care te vor ajuta să plasezi pariuri sportive online. Astfel, pentru ca tu să economisești timp, ți-am pregătit un set de 5 informații esențiale pe care orice parior trebuie să le cunoască înainte să plaseze primul său pariu sportiv la oricare dintre agențiile ce activează pe teritoriul Germaniei.

 1. Vârsta legală pentru a plasa pariuri sportive (online și offline) este de 18 ani.
 2. A.F.N. (Agenția Fiscală Națională) reprezintă autoritatea care supraveghează activitatea caselor de pariuri sportive.
 3. Toate agențiile care prestează servicii de jocuri de noroc sunt obligate să aibă o licență emisă de A.F.N. 
 4. Pentru fiecare bilet declarat Câștigător va trebui să plătești un impozit pe venit aferent sumei câștigate.
 5. Fiecare bonus, ofertă sau promoție are Termeni și Condiții stricte și clar precizate, care trebuie citite cu atenție.

? Funcții de pariere disponibile

Pariuri live, live streaming, cash out, constructor de pariuri

? Activități populare de gambling

Loto, jocuri de cărți, sloturi, barbut

?️ Reține

Dacă vei câștiga din pariuri sportive, acestea vor fi impozitate cu 5% (cele mai mici comisioane din lume) în [Germania]

? Tipuri populare de cote

Peste/Sub, 1x2, Hanficap European, miză returnată

? Avantaje

Portofoliu mare de pariuri, pariuri live transmise la calitate maximă, bonusuri exclusive, cote mărite

? Dezavantaje

Timp de procesare crescut, rulaj mare

Top Case de Pariuri Germania cu Cele Mai Avantajoase Bonusuri

Atunci când vine vorba de pariuri sportive online, bonusurile pe care le pot revendica clienții noi le oferă acestora un potențial câștig semnificativ mai mare decât în cazul celor care nu revendică promoții. Așadar, este foarte important să cunoști toate detaliile  aferente Termenilor și Condițiilor celor mai cunoscute case de pariuri Germania.

Valoarea bonusului nu este neapărat cel mai relevant factor atunci când decidem top site de pariuri Germania.

 În schimb, ținem cont de cât de ușor este să valorifici bonusul, precum și de cerințele de rulaj. Dacă trebuie să rulezi suma creditată sub formă de bonus de 10 ori la cote de cel puțin 2, atunci este puțin probabil să poți retrage suma aferentă promoției.

Unele case de pariuri oferă inclusiv bonusuri case de pariuri fără depunere. Asta înseamnă că primești o sumă de bani sub formă de free bet (pariuri gratuite), imediat ce îți finalizezi verificarea contului. Pentru aceasta, va trebui să parcurgi procesul K.Y.C. (denumit generic Know Your Customer). Acest proces presupune ca fiecare utilizator să trimită fotocopii ale unor documente emise de autoritățile naționale, care să ateste veridicitatea datelor introduse la înregistrare.

 1. Unibet: Revendică un bonus de 200% din prima ta depunere (până la 100 de EURO)
 2. Bwin: Bonus de 50% până la 100 RON
 3. Betano: 100% din prima tranzacție efectuată (nu mai mult de 100 de EURO)
 4. 888Sport: 100% din primul depozit (până la cel mult 100 de EURO)
 5. SportingBet: 100% din prima depunere (nu mai mult de 50 de EURO)

Revendică un bonus de 200% din prima ta depunere (până la 100 de EURO)

Agenția Unibet oferă pariorilor care se află pe teritoriul Germaniei un bonus în valoare de 200% din prima depunere efectuată prin oricare din metodele de plată acceptate. Valoarea totală a bonusului nu poate depăși 100 de EURO pentru fiecare jucător.

Joacă Recenzie
ficerd-unibet-384x999w

Top 3 Agenții Germania Pariuri Legale

Așa cum am menționat și anterior, casele de pariuri sportive care oferă servicii clienților de pe teritoriul Germaniei în mediul digital, trebuie să dețină o licență validă, emisă de autoritățile guvernamentale. Conform dispozițiilor legale, cetățenii rezidenți pe teritoriul Germaniei nu au dreptul să plaseze pariuri online la agențiile online care nu au o licență validă. Așadar, legea este similară celei din România, unde licențele emise trebuie să fie aprobate de O.N.J.N. (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc).

Totodată, veniturile obținute cu ajutorul jocurilor de noroc sunt impozabile pentru cetățenii de pe teritoriul Germaniei. Astfel, va trebui să plătești impozit pe venit, la fel ca și pe teritoriul României. În cazul nemților, Agenția Fiscală Națională se ocupă de aceste aspecte, fiind organizația omolog a A.N.A.F.

În continuare, ți-am pregătit o listă cu top 3 agenții de pariuri sportive online, legale în Germania.

 • 888sport
 • Unibet
 • Betano

Tenisul - Cel Mai Popular Sport din Germania

Tinerii pariori care plasează pariuri sportive la agențiile de pe teritoriul Germaniei manifestă un interes crescut față de meciurile de tenis. Cele mai multe din aceste evenimente atrag un număr mare de spectatori, atât în tribune, cât și în fața ecranelor. Astfel, mulți pariori aleg să urmărească meciurile de tenis și să parieze în regim de live betting, mărindu-și, de cele mai multe ori, câștigurile.

Diferența față de alte sporturi, precum fotbal și baschet, o reprezintă faptul că există doar două rezultate posibile: câștigă 1 sau câștigă 2. Astfel, cotele sunt egal împărțite, iar șansa ca biletul să fie câștigător este ceva mai mare.

Metode de Plată Recomandate pentru Site de Pariuri Germania

Atunci când plasezi pariuri sportive online în Germania trebuie să iei în calcul alegerea unei metode de plată viabile pentru nevoile și așteptările tale. Astfel, va trebui să cercetezi puțin avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni pentru a te putea decide. Din fericire, ți-am pregătit o recenzie separată pentru oricare dintre metodele de plată acceptate de casele de pariuri sportive din Germania, inclusiv portofelele electronice.

Casă de Pariuri

Visa

MasterCard

PayPal

Neteller

Unibet

Min: 10.00€

Max:10.000€

Time: Instant

Min: 10.00€

Max:10.000€

Time: Instant

Min:5.00€ 

Max:10.000€

Time: Instant

Min: 15.00€

Max:10.000€

Time:  Instant

NetBet

Minimum: 10.00€

Maximum:2.500€

Time: Instant

Minimum: 10.00€

Maximum:2.500€

Time: Instant

Minimum: 10.00€

Maximum:5.000€

Time: Instant

Minimum: 10.00€

Maximum:2.500€

Time: Instant

Betano

Min: 5.00 €

Max:40.000€

Time: Instant

Min: 5.00 €

Max:40.000€

Time: Instant

Min: 15.00 €

Max:5.000 €

Time: Instant

Min: -

Max: -

Time: -

 • visa-100x100sa

  Cardurile visa se numără printre favoritele germanilor, datorită comisioanelor foarte mici și timpului de așteptare relativ scăzut.

  Mai mult
 • mastercard-100x100sa

  Spre deosebire de cardurile Visa, cele Mastercard oferă acoperire la aproape toate bancomatele din lume, având acces la banii tăi instant.

  Mai mult
 • paypal-100x100sa

  PayPal este cel mai mare procesator de plăți din lume, având în spate o istorie de peste 15 ani în domeniul plăților online.

  Mai mult
 • neteller-100x100sa

  Portofelul electronic Neteller este o variantă foarte bună pentru cei care vor să aibă acces rapid la banii lor și nu se sfiesc să plătească comisioane.

  Mai mult

FAQ

? De la ce vârstă pot plasa pariuri în Germania?
Vârsta minimă pentru a putea plasa pariuri în Germania este de 18 ani, la fel ca și în România.
? Ce comisioane trebuie să plătesc?
Așa cum era de așteptat, atunci când unul dintre biletele tale este declarat ca fiind Câștigător, va trebui să plătești un impozit pe venit.
? Care e cea mai bună metodă de plată?
Metoda de plată potrivită pentru tine diferă în funcție de nevoile tale. Dacă ești dispus să plătești comisioane extra pentru a obține acces instant la banii tăi, atunci portofelele electronice sunt alegerea potrivită.
? Ce se întâmplă dacă nu plătesc taxele pe venit în Germania?
Conform dispozițiilor legale, vei fi citat de către Autoritatea Financiară Germană pentru a-ți plăti datoriile, cu dobânzile aferente.
? Câte case de pariuri sunt licențiate în Germania?
Guvernul Germaniei nu a anunțat un număr oficial de case de pariuri legale, licențiate pe teritoriul țării. Totuși, se estimează că aproximativ 10 agenții online funcționează în mod legal în Germania.

4 Ratinguri, în medie 5 din 5

AUTORUL RECENZIEI

Stefan Petre

Stefan Petre

Salutări! Numele meu este Ștefan și sunt unul dintre creatorii de conținut care au ajutat la lansarea platformei MightyTips.ro.