Cele Mai Bune Agenții de Pariuri Sportive Germania

Actualizat:

Sectorul de pariuri sportive online Germania este unul vast, oferind pariorilor interesați numeroase alternative cu privire la platformele disponibile pentru mizare. În cadrul acestui ghid, vom expune câteva aspecte, ce trebuie luate în considerare înainte de a vă înscrie pe un site pariuri sportive.

Lista Case de Pariuri Germania

Găsit: 14 Case de pariuri

Rang Casă de pariuri Bonus Revendica
1

Superbet

50 LEI Freebet la verificarea contului + 500 LEI Bonus de Bun Venit

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

2

Mozzart Bet

Bonus de bun venit de până la 1750 lei

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

3

888Sport

100% BONUSPÂNĂ LA 500 LEI

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

4

Unibet

Bonus 100% la 300 RON + 150 rotiri

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

5

Luck

FREEBET DE BUN VENIT: PÂNĂ LA 500 RON

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

6

Magnumbet

Freebet 500 RON

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

7

NetBet

500 RON Freebet

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

8

SportingBet

Bonus de bun venit până la 500RON

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

9

Winmasters

BONUS 101% PANA LA 505 RON

T&C 18+

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

10

Mr.Bit

Pachetul de Bun Venit pentru Pariere până la 600 RON

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

11

Fortuna

BONUS 100% la 500 RON

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

12

Casa Pariurilor

Bonus de Bun Venit Sport PÂNĂ LA 600 RON

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

13

ContiCazino

100 RON Freebet

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

14

Efbet

100% Bonus până la 750 lei

Aplicam-se 18+T&C, BeGambleAware.org

Pariuri Sportive online din Germania: Ghidul Complet

Actualizat:

Cele Mai Bune Agenții de Pariuri Sportive Germania

Specialiștii noștri ți-au pregătit un articol detaliat, dar simplu de înțeles, care cuprinde tot ce trebuie să știi despre pariuri Germania.

Pentru că știm că programul tău este încărcat, ți-am pregătit un text care îți prezintă toate informațiile pe care trebuie să le știi înainte să plasezi primul tău pariu sportiv la o casă de pariuri care funcționează în mod legal pe teritoriul Germaniei.

Acest articol face referire atât la agențiile care oferă doar pariere în regim tradițional (fizic, în sediul agenției), cât și la cele care au deja configurată și optimizată o platformă de pariuri sportive online. 

Istorie Pariuri Germania

istorie-pariuri-germania

Un număr important de români au devenit rezidenți în mod legal ai Germaniei. La fel ca și pe teritoriul țării noastre, aceștia manifestă un interes deosebit pentru pariuri sportive. Așadar, aceștia își pot mări în mod semnificativ veniturile lunare, folosindu-se doar de cunoștințele sportive.

Există multe case de pariuri sportive Germania care funcționează în mod legal. Totuși, comparativ cu România, germanii nu s-au mișcat atât de repede la capitolul Reglementare pariuri online Germania. Așadar, legislația aferentă funcționării agențiilor de pariuri sportive, atât în mediul digital, cât și cu sedii fizice, se află în curs de elaborare.

Un moment foarte important în istoria pariurilor îl reprezintă anul 2008, când autoritățile naționale au interzis complet orice activitate legată de pariuri online Germania.După aproximativ 4 ani, mai exact în 2012, această lege a fost abrogată, oferind acces entităților financiare la mediul digital. În anul 2016, U.E. (Uniunea Europeană) a emis o rezoluție prin care specifică faptul că nu este legal ca Guvernul Germaniei să interzică accesul pe piața digitală firmelor care nu au sediul stabilit pe teritoriul deținut de nemți.

 1. Vârsta minimă legală pentru a juca jocuri de noroc în Germania este de 18 ani
 2. Agenția Fiscală Germană reglementează impozitele pe venit și profit
 3. Între 2008 și 2012, pariurile sportive online în Germania au fost complet interzise
 4. Dacă joci la o casă de pariuri care nu are licență validă, este probabil să primești o amendă semnificativă

Vârsta de la care cineva poate plasa pariuri sportive (atât online, cât și offline) în mod legal pe teritoriul Germaniei este de 18 ani. La momentul actual nu există o entitate națională care să reglementeze activitatea agențiilor care oferă servicii de jocuri de noroc sau o autoritate similară cu O.N.J.N. (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România). Există multe case de pariuri Germania care au obținut deja o licență validă, oferită de Agenția Fiscală (omologul A.N.A.F. din România).

Istorie Pariuri Germania
🌍 Țară Germania
👌 Limbă Germană
💲 Monedă
Euro, EUR, €
⚽ Sporturi Populare Tenis, fotbal, formula 1, handbal, baschet, box
⚖️ Este legal să pariezi? ✔️
🏢 Responsabil Autoritatea de Supraveghere a Jocurilor de Noroc (GSA)
🧾 Taxe pentru jocurile de noroc Prezent, 5%
💳 Metode populare de plată Girocard, MasterCard, Klarna, Visa

Pariuri sportive în alte țări:

Cum să alegi metoda de plată potrivită

Înainte să începi experiența pariurilor online în Germania, trebuie să decizi ce metodă de plată vei folosi. Fie că ești un jucător pasionat, ce se încadrează în categoria unor pariuri baschet, pariuri tenis sau pariuri CS:GO, această alegere va influența o mare parte din experiența ta ca și parior, având în vedere faptul că toate câștigurile tale vor fi afectate în mod direct, dacă iei o decizie mai puțin favorabilă. Mai jos ți-am pregătit câteva instrucțiuni simple care să te ajute să alegi o metodă de plată care este pe măsura așteptărilor tale.

 1. eWallet sau Banking?

  primul pas este să decizi dacă vrei să folosești un portofel electronic sau un serviciu de banking consacrat (precum card VISA, Mastercard, sau transfer bancar).
  card bancar lângă ecran
 2. Timp maxim de procesare

  care este limita superioară a timpului de procesare pe care îl dorești? Cardurile bancare au un timp de aproximativ 1-3 zile lucrătoare, în timp ce portofelele electronice procesează tranzacții în doar câteva secunde.
  ecran de apăsare cu degetul
 3. Comisioane

  metodele de plată care îți oferă transferuri rapide au și comisioane mai mari, în timp ce un card bancar (VISA sau Mastercard), de obicei, nu necesită niciun comision.
  amprenta
 4. Ia o decizie!

  analizează cele trei variabile și ia o decizie înțeleaptă.
  lista de verificare a ecranului

Top 2 case pariuri Germania

În rândurile următoare, vom prezenta o selecție a celor mai bune case de pariuri sportive Germania, care au ocupat aceste poziții în urma unor analize amănunțite ale specialiștilor noștri Mightytips în acest domeniu.

 1. 1 Website în Germania - Unibet

  Unibet este o platformă ce activează în sectorul pariurilor sportive din anul 1997 și continuă să își atragă clienții printr-o ofertă de bun venit impresionantă, varietate în bonusuri și promoții, numeroase metode de plată, dar și prin retrageri rapide și costuri minime. De asemenea, acesta este licențiat și funcționează în conformitate cu legile în rigoare.

  Unibet Pagina principală
 2. 2 Website în Germania - 888Sport

  888Sport este un operator ce oferă atât pariuri baschet, cât și pariuri tenis, și care a fost fondat în anul 2008. Acesta vine în întâmpinarea noilor pariori înscriși pe site printr-un bonus de bun venit, furnizând, de asemenea, o gamă complexă de promoții și având servicii de înaltă calitate, confirmate de licența obținută.

  888Sport Pagina principală

Ce trebuie să știi despre Pariuri Germania? 5 Informații Esențiale.

Programul aglomerat din ziua de astăzi nu îți permite să petreci foarte mult timp căutând pe Internet date care te vor ajuta să plasezi pariuri sportive online. Astfel, pentru ca tu să economisești timp, ți-am pregătit un set de 5 informații esențiale pe care orice parior trebuie să le cunoască înainte să plaseze primul său pariu sportiv la oricare dintre agențiile ce activează pe teritoriul Germaniei.

 1. Vârsta legală pentru a plasa pariuri sportive (online și offline) este de 18 ani.
 2. A.F.N. (Agenția Fiscală Națională) reprezintă autoritatea care supraveghează activitatea caselor de pariuri sportive.
 3. Toate agențiile care prestează servicii de jocuri de noroc sunt obligate să aibă o licență emisă de A.F.N. 
 4. Pentru fiecare bilet declarat Câștigător va trebui să plătești un impozit pe venit aferent sumei câștigate.
 5. Fiecare bonus, ofertă sau promoție are Termeni și Condiții stricte și clar precizate, care trebuie citite cu atenție.
Tabel cu date
Funcții de pariere disponibile Pariuri live, live streaming, cash out, constructor de pariuri
Activități populare de gambling Loto, jocuri de cărți, sloturi, barbut
Reține Dacă vei câștiga din pariuri sportive, acestea vor fi impozitate cu 5% (cele mai mici comisioane din lume) în [Germania]
Tipuri populare de cote Peste/Sub, 1x2, Hanficap European, miză returnată
Avantaje Portofoliu mare de pariuri, pariuri live transmise la calitate maximă, bonusuri exclusive, cote mărite
Dezavantaje Timp de procesare crescut, rulaj mare

2 aplicații pariuri sportive Germania

Întrucât tehnologia a avansat în mod considerabil, iar multe dintre metodele tradiționale de pariere s-au mutat în spațiu online, multe dintre cele mai bune case de pariuri legale facilitează, în prezent, procesul pariorilor, oferindu-le și o aplicație mobilă. Astfel, aceștia pot rămâne oricând la curent cu ultimele actualizări.

1 Aplicație pariuri sportive - Unibet

Aplicația mobilă Unibet vine în ajutorul utilizatorilor printr-o interfață unică, simplă, ce contribuie la obținerea cursivității în momentul plasării pariurilor. De asemenea, datorită modului său de partajare, este ușor să descoperi noi aspecte ale acesteia, făcând din experiența pariorilor un drum rapid și ușor.

Avantaje

Limite

Încărcare lentă a anumitor secțiuni

Unele opțiuni sunt ascunse în meniuri secundare

Unele erori de conectivitate pot apărea uneori

Designul ar putea fi îmbunătățit în anumite aspecte

2 Aplicație mobilă - 888Sport

888Sport, disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android, se remarcă în această industrie prin performanța de care dă dovadă, fiind o aplicație complexă, dar ușor de utilizat. Cu un design atrăgător și o funcționare în parametrii optimi, aplicația se află printre variantele de top pentru plasarea pariurilor sportive.

Avantaje

Limite

Unele funcții necesită mai multe click-uri pentru a fi accesate

Unele opțiuni nu sunt disponibile în anumite țări

Unele reclame pot fi invazive

Nu toate opțiunile sunt disponibile pe ecranul principal

Tipuri de sporturi populare pentru pariuri sportive online Germania

Pentru a vă putea creea o perspectivă mai amplă cu privire la tipurile de pariuri ce se află în atenția publicului din această industrie, am întocmit o listă, pe care o vom expune în rândurile de mai jos, acestea redând, în același timp, și preferințele pe care le au pariorii când vine vorba despre susținerea echipelor preferate.

Pariuri pe fotbal

Încă de la începuturi, fotbalul a fost unul dintre cele mai populare sporturi, oamenii urmărind și astăzi evenimentele favorite, mizând pe acestea și câștigând profituri considerabile, când rezultatul se află în conformitate cu biletul plasat.

Pariuri pe baschet

Pariurile pe baschet ocupă, de asemenea, un loc important în preferințele pariorilor deoarece acestea oferă libertate în plasarea pariurilor, fiind puse la dispoziție numeroase metode, utilizatorii având opțiunea de a alege ceea ce li se potrivește.

Pariuri pe motosport

Acest tip de pariuri aduc adrenalină în rândul pariorilor ce doresc atât să își suștină evenimentele preferate, cât și să obțină un câștig substanțial. Astfel, multe dintre persoanele interesate de acest segment, își exprimă pasiunea pentru curse și consideră pariurile pe motosport o modalitate unică de distracție, în timp ce urmăresc și obținerea unui profit.

Pariuri pe handbal

Pariurile pe handbal sunt, de asemenea, printre cele mai adoptate, atât de către pariorii experimentați, cât și de cei aflați încă la început de drum, datorită experienței complete pe care o pot câștiga, dar mai ales datorită cotelor avantajoase furnizate de casele de pariuri.

În această rubrică, vă vom oferi câteva linii directoare esențiale în ceea ce privește metodele populare de plată, ce sunt disponibile la majoritatea caselor de pariuri sportive Germania. Așadar, acestea sunt:

 • Pariuri cu Visa: Visa este unul dintre cele mai cunoscute carduri de credit la nivel internațional, ce poate fi utilizat și în cadrul platformelor de pariuri online. Aceasta este o metodă simplă, ușoară și, mai ales, sigură.
 • Pariuri cu Mastercard: După cum este și cazul menționat anterior, și Mastercard funcționează după aceleași caracteristici, fiind o opțiune sigură pentru clienți, astfel încât nu va fi nevoie să vă faceți griji cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră sau în legătură cu modul în care funcționează tranzacțiile.
 • Pariuri cu PayPal: PayPal este o modalitate de a efectua plăți instantaneu, fiind o opțiunea adesea adoptată de către pariori, datorită rapidității de care dă dovadă. Totuși, un dezavantaj al acesteia este reprezentat de comisioane destul de mari.
 • Pariuri cu Neteller: Neteller este un portofel electronic, constituind o variantă optimă pentru cei ce doresc să plaseze pariuri pe evenimentele preferate într-un ritm rapid. De asemenea, aceasta este o opțiune avantajoasă atât din punct de vedere al siguranței pe care o oferă, dar și a comisioanelor mai reduse.

Întrebări frecvente

?

Pot plasa pariuri, dacă nu am un card Visa sau Mastercard?

Da, pe lângă aceste două variante, mai există și alte alternative eficiente, precum Neteller sau PayPal.
?

Cum pot obține bonusuri la o platformă de pariuri sportive?

Pentru a obține bonusuri case de pariuri, trebuie, în primul rând, să vă înregistrați pe platforma unui operator, proces în urma căruia veți obține un bonus de bun venit, iar, mai apoi, să vă mențineți activitatea pe acesta.
?

La ce vârstă poți plasa pariuri?

Poți miza pe evenimentele dorite începând cu vârsta de 18 ani împliniți.
?

Pot începe să plasez pariuri, deși nu am experiență?

Da, experiența va fi dobândită pe parcurs, iar pentru a accelera acest proces, puteți consulta lista noastră de sfaturi și strategii.
?

Care sunt cele mai bune case de pariuri online Germania?

Printre cele mai bune case de pariuri sportive Germania se numără Unibet și 888Sport.

5 ratinguri, în medie 5 din 5

AUTORUL RECENZIEI

Stefan Petre

Stefan Petre

Salutări! Numele meu este Ștefan și sunt unul dintre creatorii de conținut care au ajutat la lansarea platformei MightyTips.ro.