Această recenzie a fost actualizată ultima dată la:

Adaugă Recenzie

Casa Pariurilor Recenzie

8.5/10

avantaje:

 • Retrageri în timp scurt

 • Interfață foarte bine optimizată

 • Plasare pariuri online

 • Comisioane aproape inexistente

Specificații

 • Utilitate

  9

 • Cote

  8

 • Aplicație Mobilă

  9

 • Bonusuri și Promoții

  8

 • Tipuri de Pariuri

  9

 • Credibilitate

  10

 • Metode de Plată

  9

 • Suport

  6

Utilitate

9/10

Site-ul Casa Pariurilor România se bucură de un timp foarte scurt necesar încărcării. Acest fapt se datorează optimizării foarte eficiente aplicată în sistemul platformei. Cu ajutorul meniului de pe pagina principală poți accesa cu ușurință una din secțiunile disponibile. Astfel, Casa Pariurilor desktop îți oferă următoarele opțiuni:

 • Sporturi (pariuri pre-meci)
 • Pariuri Live
 • Loto
 • Cazino (Sloturi)
 • Cazino Live
 • Sporturi Virtuale (eSports)

Avantaje

Limitări

Site-ul conține puțin/relativ mai multe reclame decât alte agenții.

Utilizând meniul din partea stângă a ecranului poți selecta sportul tău favorit. Următorul pas este să apeși pe butonul corespunzător ligii tale favorite și să selectezi unul din evenimentele disponibile. Apoi vor fi listate toate tipurile de pariuri disponibile și le vei putea adăuga pe cele pe care le preferi direct pe generatorul de bilete online.

Cote

8/10

Despre Casa Pariurilor se poate spune că oferă cote mai bune comparativ cu alte agenții de pariuri online din țara noastră. Astfel, meciurile de fotbal au o marjă de pariere de 6,49%. De asemenea, alte sporturi precum tenisul sau baschetul au marje de pariere relativ bune, 6,26%, respectiv 8,31%.

Marje de Pariere

Fotbal

6.5%

Baschet

8.3%

Tenis

6.2%

Esports

8.2%

Marjă Totală:

7.3%

Aplicație Mobilă

9/10

Aplicația Casa Pariurilor se numără printre cele mai populare aplicații mobile de pariere din țara noastră. Aceasta este disponibilă atât pentru dispozitivele care rulează Android, cât și pentru cele care rulează iOS (iPhone și iPad): De asemenea, utilizatorii pot folosi și Casa Pariurilor Mobil, varianta mobilă a platformei oficiale.

Atât aplicațiile mobile, cât și varianta optimizată a site-ului oferă pariorilor acces la toate funcțiile importante ale agenției. Printre acestea se numără gestionarea fondurilor disponibile în contul de utilizator (retrageri și depuneri), precum și plasarea de pariuri în câteva secunde (atât live cât și pre-meci).

Citiți mai multe despre Casa Pariurilor apk în revizuirea versiunii mobile, o atenție deosebită este acordată descrierii Casa Pariurilor Android, deoarece este foarte populară în România.

Bonusuri și Promoții

8/10

Agenția Casa Pariurilor Pariuri Online pune la dispoziția utilizatorilor săi o multitudine de bonusuri, oferte și promoții. Cea mai importantă este promoția pentru pariorii care își crează un cont nou pe această platformă.

Bonus 100% la prima depunere

Această ofertă este valabilă doar pentru utilizatorii noi ai platformei. Pentru a fi eligibil pentru acest bonus trebuie să îți creezi un cont nou și să completezi toate câmpurile obligatorii ale profilului. De asemenea, va trebui să îți confirmi identitatea trecând cu succes de procesul de K.Y.C. (Know Your Customer).

Bonusul nu poate depăși 200 de RON pentru fiecare utilizator. Acesta reprezintă 100% din prima depunere efectuată, indiferent de metoda de plată pe care o alegi. De exemplu, dacă depui 150 de RON vei primi 150 de RON sub formă de free bet. Pe de altă parte, dacă depui 300 de RON vei primi doar 200 RON sub formă de pariuri gratuite, întrucât plata maximă a acestui bonus nu poate depăși 200 RON.

Pentru a beneficia de Casa Pariurilor bonus trebuie să urmezi 3 pași simplii:

 • Deschide un cont nou la Casa Pariurilor
 • Adaugă o metodă de plată validă
 • Depune orice sumă de bani în contul tău

Tipuri de Pariuri

9/10

Varietatea largă de sporturi disponibile pe această platformă este completată cu succes de multitudinea de tipuri de pariuri. Tipurile de pariuri sportive Casa Pariurilor sunt:

 • Pariuri clasice (pre-meci)
 • Casa Pariurilor live
 • eSports (sporturi electronice)

Fiecare eveniment îți permite să plasezi pariuri diferite. Astfel, pentru meciurile de fotbal, de exemplu, poți prezice jucătorul care va marca primul gol, precum și minutul (sau perioada) în care se va înscrie.

În cazul sporturilor electronice, în funcție de jocul ales poți plasa pariuri precum: Teroriștii câștigă runda 3 (pentru C.S. Global Offensive) sau Echipa albastră dărâmă prima turetă (pentru League of Legends).

Esports

Handbal

Volei

Hochei

Fotbal

Box

MMA

F1

Ciclism

Baschet

Crichet

Tenis

Snooker

Şah

Curse de cai

Rugby

Baseball

Credibilitate

10/10

Casa Pariurilor a fost licențiată în anul 2016 de către ONJN (Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc). Aceasta a primit o licență valabilă pe o perioadă de 10 ani pentru a oferi jocuri de cazino online, pariuri sportive (atât în regim live cât și pre-meci), precum și alte jocuri de noroc online.

Casa Pariurilor Licență România: 01.08.2016 – 30.07.2026 (D.1289 /29.07.2016)

Organizația Națională a Jocurilor de Noroc a emis licența D.1289 /29.07.2016 prin care atestă că agenția Casa Pariurilor este abilitată să ofere serviciile menționate mai sus.

Metode de Plată

9/10

Așa cum am menționat și mai devreme, casa de pariuri Casa Pariurilor permite utilizatorilor să aleagă între o multitudine de metode de plată. Astfel, metodele de plată disponibile sunt: :

 • Card VISA
 • Card MasterCard
 • Portofel electronic Skrill
 • Paysafecard
 • Portofel electronic Neteller
 • Serviciu Skrill Moneybookers
 • Transfer Bancar
 • Internet Banking

Depuneri

Suma minimă pe care o poți depune la Casa pariurilor depinde foarte mult de metoda de plată pe care o alegi. Astfel, în cazul transferurilor bancare (Internet Banking sau ordin de plată) poți depune orice sumă (minim 1 RON). Dacă alegi unul din portofelele electronice disponibile, suma minimă pe care o poți depune este de 20 RON, iar în cazul Skrill
Moneybookers trebuie să depui minim 50 RON. Toate depunerile sunt procesate instant și beneficiază de comision 0.

Retrageri

Retragerea minimă este de 50 RON indiferent de metoda de plată pe care o alegi. Trebuie să ții cont de faptul că toate retragerile sunt comisionate cu o taxă de 1%. Casa de pariuri oprește impozitul pe venit încă de când biletul tău este declarat ca fiind câștigător. Timpul de procesare variază de la o metodă la alta. Comparativ cu alte case de pariuri, transferurile bancare sunt procesate mult mai rapid (24 de ore).

Limita superioară pentru Casa Pariurilor cash out diferă, în funcție de metoda aleasă.

SumăTimpComision
SumăTimpComision

Paysafecard

Neteller

Skrill

20 RONINSTANT0
20 RONINSTANT0
20 RONINSTANT0
50 RON INSTANT1%
50 RON INSTANT1%
50 RON INSTANT1%

Suport

6/10

Dacă întâmpini probleme atunci când folosești platforma de pariuri online îți recomand să folosești secțiunea Casa Pariurilor contact. Spre deosebire de alte platforme online, Casa Pariurilor îți pune la dispoziție un număr limitat de metode de contact. Astfel, singura opțiune este să trimiți un tichet prin intermediul butonului de Ajutor de pe site, către adresa de email suport@casapariurilor.ro.

În urma experienței personale cu echipa de relații cu clienții a acestei agenții de pariuri online, pot afirma că se ridică la nivelul așteptărilor. Timpul de răspuns variază în funcție de numărul de solicitări. De obicei, vei primi un răspuns în aproximativ 12 ore.

Telefon

E-mail

suport@casapariurilor.ro

Chat Live

Competență
Politețe
Timp de RăspunsN/A12 oreN/A

Informațiile din secțiunea Suport au fost actualizate ultima dată la::
12.10.2020

Concluzie

8.5/10

Casa Pariurilor este una din cele mai populare agenții de pariuri online din țara noastră. Astfel, aceasta pune la dispoziția utilizatorilor săi o multitudine de tipuri de pariuri. Așa cum am menționat și mai devreme, variantele diferă în funcție de sportul pe care îl alegi. Indiferent de ceea ce preferi, îți garantez că vei avea o mulțime de opțiuni din care să alegi pariul tău preferat.

Limitări

Suport tehnic limitat la o singură metodă de contact (email).

De asemenea, interfața platformei este foarte bine optimizată. În ciuda cantității mari de informație listată pe prima pagină, aceasta este organizată foarte intuitiv. Astfel, oricine poate plasa un pariu bine gândit în doar câteva secunde. În plus, comisioanele practicate sunt foarte mici. Acest lucru este valabil atât pentru depuneri cât și pentru retrageri. În cazul retragerilor, acestea sunt comisionate cu o taxă de 1%, indiferent de metoda de plată aleasă.

Unul din cele mai importante avantaje ale acestei agenții de pariuri online îl reprezintă retragerile foarte rapide. Astfel, în cazul celor mai multe metode de plată, ai acces instant la câștigurile tale. Singura mențiune este aceea ca durează până la 5 zile lucrătoare să primești banii, dacă optezi pentru metoda transferului bancar.

Principalul dezavantaj al acestei case de pariuri online este reprezentat de metodele de contact limitate. Dacă întâmpini o problemă, va trebui să folosești formularul de tichet online pentru a primi asistență din partea echipei de suport tehnic. Totuși, timpul de răspuns este cel puțin decent, comparativ cu alte case de pariuri online din țara noastră.

FAQ

? Care sunt limitele de depunere și retragere la Casa Pariurilor?
În funcție de metoda de plată pe care o alegi, depunerea minimă este de 10 RON (în cazul agenților fizice), 20 RON (în cazul portofelelor electronice precum Neteller și Skrill) și 50 RON (pentru Skrill Moneybookers). Dacă decizi să îți alimentezi contul prin intermediul unui ordin bancar, atunci suma minimă este de 1 RON. În cazul retragerilor, suma minimă este de 10 RON, indiferent de metoda de plată aleasă.
? După cât timp primesc banii retrași?
La Casa Pariurilor, retragerile prin agenție sau prin portofele electronice sunt procesate instant. Prin transfer bancar și carduri bancare poate dura între 2 și 5 zile lucrătoare să primești banii în cont.
? Ce metode de plată sunt acceptate?
Casa de pariuri Casa Pariurilor acceptă 5 metode diferite de plată:

Card (credit/debit)
Transfer bancar (ordin de plată / Internet banking)
Skrill (portofel electronic)
Neteller (portofel electronic)
Paysafecard (preplătit)
Skrill Moneybookers
? Există proces de verificare a identității pe Casa Pariurilor?
Da. Imediat după crearea contului trebuie să trimiți un set de 3 documente care să valideze informațiile pe care le-ai declarat inițial (K.Y.C. - Know Your Customer).

E nevoie să trimiți o poză a unui act de identitate (buletin, permis de conducere, pașaport), o dovadă a adresei (factură de utilități), precum și o dovadă a metodei de plată pe care ai ales-o (extras de cont).
? Pot paria de pe telefon la Casa Pariurilor?
Da. Această casă de pariuri permite utilizatorilor să folosească una dintre aplicațiile mobile disponibile (iOS sau Android) pentru a paria atunci când nu au acces la un computer / laptop. De asemenea, poți folosi și varianta optimizată pentru mobil a site-ului Casa Pariurilor.

Informații Generale

Info_sidebar
TitluCasa Pariurilor
Site Oficialcasapariurilor.ro
TelefonNone
Emailsuport@casapariurilor.ro
Limbă InterfațăRomână
Plăți VISA, MasterCard, Maestro, Skrill, Paysafecard

Autorul Recenziei

Stefan Petre

Stefan Petre

Salutări! Numele meu este Ștefan și sunt unul dintre creatorii de conținut care au ajutat la lansarea platformei MightyTips.ro.

stefanpetreph@gmail.com

Casa Pariurilor ‒ recenzii ale pariorilor Romani

Vă rugăm să evaluați casa de pariuri

Credibilitate

0/10

Pariuri sportive

0/10

Cote

0/10

Pariuri live

0/10

Retrageri

0/10

Suport

0/10

Bonusuri și promoții

0/10

Aplicație Mobilă

0/10