Acest articol a fost actualizat ultima dată la:

Citește recenzia Vizitează

Betano Aplicatie mobil

Acesta este un ghid pentru versiunea mobilă, android și iOS, a aplicației casei de pariuri Betano.

Android APP

 • RO, EN, BG, IT, PL

 • 1,000+ descarcă

 • 22.4 mB

 • 7 / 10

Descarcă

Apple IOS

 • RO, EN, BG, IT, PL

 • 9,400 descarcă

 • 140 mB

 • 9.6 / 10

Descarcă

Betano Aplicatie

ecranul principal Betano

Cum să obții aplicația Betano apk?

Primul pas spre a obține versiunea Betano apk (aplicație) mobilă este să-ți faci cont de utilizator. Odată ce te-ai înregistrat, singura variantă să obții Betano app pentru android este direct de pe site-ul oficial.

Varianta iOS poate fi descărcată din app store pentru iPhone, iPad și Apple Watch printr-un simplu click pe opțiunea download Betano apk app de pe pagina oficială.

Cum instalezi Betano android app?

Pe pagina oficială a celor de la Betano România, în josul paginii, vei găsi un buton de descărcare a versiunii android.

 1. Descarci aplicația android
 2. Activezi din setările telefonului sursele necunoscute, deoarece, din motive de securitate, telefonul tău va bloca instalarea aplicației
 3. Deschizi fișierul și apeși butonul instalare, iar aplicația Betano android este gata de utilizare

Cum instalezi aplicația iOS?

Exact ca la varianta android, butonul de descărcare a versiunii iOS este pe pagina oficială Betano România.

Descărcarea se va realiza direct din app store, fiind necesare introducerea parolei sau a amprentei telefonului, după caz.

Va trebui să-ți activezi de asemenea locația, iar după parcurgerea ghidul de folosire te vei bucura de aplicația iOS Betano mobile.

Puncte tari și puncte slabe privind varianta mobilă, android, iOS sau desktop

Versiunea Betano APK de mobil este destul de similară cu cea de desktop, designul aplicației iOS este foarte asemănător cu versiunea de mobil. Toate opțiunile de pariere fiind prezente, datele de logare rămân salvate, iar parurile făcute sunt, de asemenea, salvate.

Faptul că aplicația mobilă nu este în totalitate o aplicație, ci mai degrabă o extensie a variantei de mobil, are aceleași limitări ca o pagină web – spre exemplu, rularea mai multor pagini simultan poate îngreuna găsirea paginii dorite.

Varianta mobilă este perfect adaptată pentru pariori, fiind simplu de folosit și ușor de accesat, comparativ cu aplicațiile mobile.

Cum să faci o inregistrare pe net

Pe android, în colțul din dreapta sus, vei găsi butoanele de înregistrare și autentificare. În cazul în care nu ai un cont Betano, vei apăsa pe înregistrare și vei urma pașii necesari. Ca să te autentifici pe aplicație trebuie să accesezi butonul de autentificare și să-ți introduci numele de utilizator și parola.

Pe mobil și iOS, pașii sunt similari ca și pe android. Apăsând pe autentificare, se va deschide o fereastră nouă unde vei introduce toate informațiile necesare accesării contului.

Betano autentificare

Pariurile sportive

Pariurile pe orice tip de sport sunt construite simplu și ușor. În secțiunea de sport, vei găsi competițiile sportive dorite, de la fotbal, baschet, tenis.

În pagina principală sunt afișate evenimentele de top care prezintă cele mai bune cote. După ce ai selectat unul sau mai multe pariuri, biletul tău va apărea în dreapta-jos, iar tu vei putea oricând să pui o miză, să elimini sau să adaugi meciuri, să modifici pariul.

Versiunea mobilă și iOS sunt asemănătoare cu cea de android.

Betano mobil

Pariere live

betano live

Aplicația Betano app oferă pariorilor opțiunea de program live și pariere în timp real pe meciurile dorite. Accesând butoanele my live și apoi program live, vei fi redirecționat către toate meciurile transmise. Poți să-ți plasezi pariul dorit pe orice meci, în timpul difuzării acestuia, alegând cele mai bune opțiuni și cote pentru câștigul dorit.

Metode de plată pe telefon

Poți să depui sau să retragi bani pe aplicație indiferent de versiunea mobilă pe care o folosești. Accesează profilul tău iar mai apoi, tranzacția dorită. În cazul unei retrageri, suma minimă este de 80 de lei, iar pentru o depunere 20 de lei.

După selectarea tuturor opțiunilor, vei introduce simplu datele necesare, iar tranzacția va fi procesată în funcție de modelul selectat, precum la varianta de desktop a Betano.

Betano transfer bancar Skrill bitcoin Betano card bancar

Betano Suport

La fel ca și în versiunea de desktop, opțiunile de contact sunt prin telefon, chat live și e-mail.

Disponibilitatea acestor servicii fiind între 10:00-24:00 sau, dacă preferi opțiunea scrisă, operatorii Betano România îți vor răspunde printr-un e-mail în cel mai scurt timp.

Betano serviciul pentru clienti

Per ansamblu

Folosirea aplicațiilor Betano oferă o experiență simplă și rapidă pentru pariori, cu opțiuni de pariere live, design atractiv și caracteristici asemănătoare cu cele de desktop.

Limitări

Modalitate îngreunată de instalare

Un mic obstacol în folosirea aplicației poate fi procesul de instalare care necesită urmarea câtorva pași. Versiunea mobilă poate fi, de asemenea, o variantă, fiind suportată de majoritatea versiunilor de browser și oferind condiții asemănătoare cu varianta desktop sau aplicații Betano România.

faq

? Există bonusuri speciale pentru varianta de mobil?
Nu există bonusuri speciale, acestea sunt asemănătoare cu cele de desktop.
? Oferă Betano streaming live pentru aplicațiile mobile?
Da, opțiunea de streaming live există în variantele mobile.
? Cât de ușor este să depui/retragi bani în aplicație?
Metodele de depunere și retragere sunt asemănătoare cu varianta de dektop, acestea fiind ușor de folosit.
? Unde găsesc promoțiile Betano în aplicație?
Accesând butonul vezi mai multe, în josul paginii, vei găsi toate ofertele disponibile.
? Unde pot găsi fișierele de instalare pentru iOS și Android?
Fișierele se găsesc exclusiv pe site-urile oficiale ale Betano România.

Articole asemănătoare

Autorul Recenziei

Stefan Petre

Stefan Petre

Salutări! Numele meu este Ștefan și sunt unul dintre creatorii de conținut care au ajutat la lansarea platformei MightyTips.ro.

stefanpetreph@gmail.com