Bonus fără depunere la pariuri sportive online în 2022

Cele mai căutate tipuri de bonusuri de către pariori sunt bonusuri fără depunere pariuri sportive. Casele de pariuri online știu că acest tip de bonus atrage noi pariori, de aceea, aproape fiecare site de pariuri sportive are în oferta sa acest tip de bonus.

Un bonus fără depunere la pariuri sportive online este, în general, oferit clienților noi, însă poate fi oferit și pariorilor vechi. Citește în continuare pentru a afla tot ce trebuie să știi despre bonusul fără depunere.

bonus fără depunere la pariuri sportive online

Listă cu bonusuri fără depunere la pariuri

7 Bonusuri găsite

Ultima actualizare

Casă de pariuri Bonus și termen Link
888Sport Bonus

Bucură-te de până la 500 RON bonus la prima depunere

Deschide un cont nou la 888Sport și revendică acum bonusul de bun venit în valoare de 100% din prima ta depunere, max 500 de RON.

Ia bonus Vizitează 888Sport
Superbet Bonus

Obține max 500 de RON pe parcursul primelor 3 depuneri

Revendică chiar astăzi bonusul de bun venit de până la 500 de RON, pe parcursul primelor 3 depuneri, valabil timp de 7 zile.

Ia bonus Vizitează Superbet
Stanleybet Bonus

Bucură-te de un pariu gratuit la înregistrare (40 RON)

Devino client al casei de pariuri Stanleybet şi revendică bonusul sub forma unui pariu gratuit, de până la 40 RON!

Ia bonus Vizitează StanleyBet
Gets Bet Bonus

Verifică-ți identitatea și revendică freebet 50 RON

Din postura de client nou, ai şansa să îţi revendici unul dintre pariurile gratuite în valoare de 50 RON!

18+T&C apply, BeGambleAware.org

Ia bonus Vizitează Gets Bet
Betano Bonus

Ia un bonus de 300 de RON la prima depunere (100%)

Creează un cont nou pe Betano, validează-ți identitatea și efectuează prima depunere în contul tău de pariuri. Agenția îți va oferi un bonus sub formă de pariuri gratuite (fonduri bonus) egal cu prima ta depunere (sumă maximă 300 de RON).

Ia bonus Vizitează Betano
Maxbet Bonus

Obține freebet-uri de 700 de RON la înregistrare

Casa de pariuri sportive Maxbet îți oferă șansa de a revendica până la 14 pariuri gratuite (în valoare de 50 de RON fiecare) atunci când îți creezi un cont nou pe platformă. Valoarea totală a bonusului nu poate depăși 700 de RON, iar depunere minimă este de 50 de RON sau 10 EUR.

Ia bonus Vizitează MaxBet
Unibet Bonus

Pariază live în weekend și câștigă 125% din sumă

Lista cu bonusuri Unibet include un bonus săptămânal pentru cei care sunt pasionați de pariurile plasate în regim Live. Astfel, urmărește meciurile în direct pe platforma Unibet România și plasează pariuri în timp real, pentru a beneficia de un bonus în valoare de 25% din câștigul potențial total al biletului tău.

Ia bonus Vizitează Unibet

Tot ce trebuie să știi despre bonusurile free bet fără depunere

tot ce trebuie să știți despre ofertele de bonus făr -depunere

Un bonus fără depunere este o modalitate excelentă pentru pariori de a plasa pariuri pe evenimente sportive fără să cheltuiască bani proprii.

Mai exact, poți să pariezi pe un eveniment cu ajutorul bonusului de bun venit, fără a fi nevoie să faci o depunere. Iar dacă pariul este unul câștigător, vei putea retrage suma câștigată și să o transformi în bani reali. În acest mod, pariorii pot încerca o casă de pariuri nouă gratis, iar dacă le place, pot continua să parieze.

Bonusurile fără depunere pot fi disponibile atât pentru clienții noi, cât și pentru cei vechi. Clienții noi pot revendica acest tip de bonus la înregistrarea la casa de pariuri, mai exact, trebuie să-și creeze un cont și apoi să-l valideze. În schimb, pariorii care au deja un cont pot beneficia ocazional de acest tip de bonus prin intermediul Free Bet, adică un pariu gratuit în timpul unor evenimente importante din lumea sportului.

Acest tip de bonus poate fi profitabil și îți poate aduce câștiguri bune, însă la fel ca alte tipuri de bonus, și acesta vine cu anumiți termeni și condiții. De aceea, pentru a-ți mări șansele de câștig, ai grijă să citești cu atenție acești termeni și condiții. În această secțiune ți se oferă informații despre ce valabilitate are oferta după ce ai activat-o, cerințele de pariere, care este suma maximă pe care o poți retrage, la ce cote minime/maxime trebuie să pariezi.

Pentru a afla mai multe lucruri despre pariurile sportive și bonusuri vizitează Pariuri Mightytips.

🌎 Țară: România
🔋 Cea mai bună casă de pariuri nouă care oferă bonus fără depunere: Betano
🔢 Casă de pariuri online bonus fără depunere: Superbet
🗺️ Cea mai bună selecție de bonus: 888sport

Ce tipuri de bonusuri fără depunere pariuri sportive sunt disponibile pentru pariori

Majoritatea caselor de pariuri, în încercarea de a atrage cât mai mulți clienți noi, și pentru a păstra clienții obișnuiți, acordă bonusuri fără depunere pariuri. Însă bonus prima depunere este mai ușor de găsit decât un bonus fără depunere. Dar bonusul fără depunere este unul foarte căutat și popular.

Bonusul fără depunere ale caselor de pariuri sportive, ca și bonusul fără depunere la cazinou, poate fi oferit sub diverse forme și cu diferite condiții. Experții noștri îți pun la dispoziție un ghid despre bonus pariuri online dacă vrei să afli mai multe informații.

Dacă vrei să afli ce tipuri de bonusuri de bun venit oferă site-urile de pariuri sportive, echipa noastră de experți a făcut o listă a celor mai populare tipuri de bonusuri fără depunere pentru tine. Iată care sunt acestea:

Pariuri gratuite

Acestea reprezintă o modalitate perfectă de a câștiga bani gratuit, fără a risca banii proprii. Acesta este un bonus care se oferă după ce ți-ai creat un cont și l-ai validat, pariurile gratuite fiind mai apoi disponibile în soldul tău instant, numindu-se și free bet fără depunere.

Totuși trebuie să ai în vedere faptul că acest bonus este unul de tipul „Stake Not Returned” (SNR). Aceasta înseamnă că vei primi doar câștigurile din pariuri fără depunere, practic gratuite, plasate reușite și nu poți retrage suma oferită de casa de pariuri sub formă de pariu gratuit.

Credit pentru pariuri

Casele de pariuri oferă bonus pariuri fără depunere sub formă de credit pentru pariuri. Acest tip de bonus pariuri fără depunere este oferit, în general, pariorilor noi după ce s-au înregistrat. Cum funcționează mai exact? Casa de pariuri virează în contul tău o sumă de bani care poate fi folosită pentru pariurile inițiale. Practic pui pariuri gratis și poți câștiga bani reali.

Câștigurile din urma creditului gratis pot fi retrase dacă îndeplinești termenii și condițiile ofertei. De aceea, este important să citești cu atenție acești termeni și condiții. Aceștia conțin detalii despre cerințele de rulaj, cote minime/maxime și suma maximă care poate fi retrasă.

Pariu fără riscuri

Un pariu fără risc este, de asemenea, un tip de bonus fără depunere. În acest caz, jucătorul nu va primi bani imediat. Va trebui să te înregistrezi și să faci o depunere din care vei plasa un pariu. Acest prim pariu pe care îl faci este asigurat. În cazul în care câștigi pariul, primești suma câștigată, dar dacă pariul este unul necâștigător, casa de pariuri îți va returna 100% din depunerea ta sub formă de pariu gratuit fără depunere.

De exemplu, dacă faci o depunere în valoare de 50 de lei și plasezi un pariu și este necâștigător, casa de pariuri îți va returna în cont suma de 50 de lei care poate fi folosită doar pentru a face alt pariu. Nu poate fi retrasă!

Top 5 case de pariuri cu bonus fără depunere la înregistrare

Bonusurile fără depunere sunt ofertele perfecte pentru tine dacă vrei să încerci să pariezi la o casă de pariuri online din România, dar totuși nu vrei să cheltuiești bani din buzunarul propriu. Experții noștri au cercetat casele de pariuri de încredere de pe piața jocurilor de noroc din România și au creat pentru tine un top 5 case de pariuri bonus fără depunere pariuri sportive.

Aceste case de pariuri care oferă bonus fără depunere, realizează acest lucru sub mai multe forme. Spre exemplu, Stanleybet oferă credit pentru pariuri (40 de lei cash), Superbet oferă 25 de lei pentru pariuri la tenis, Maxbet oferă 5 pariuri fără risc, iar Unibet oferă pariu gratuit fără depunere pentru cupele europene.

Casă de pariuri Casă de pariuri&Offer Offer Bonus
1

MaxBet

BONUS 100% la 1,800 RON FOLOSIND CODUL MAXBET200

Get offer
2

Betano

BONUS 100% la 300 RON

Get offer
3

Unibet

BONUS 100% la 300 RON

Get offer
4

StanleyBet

BONUS 100% la 500 RON

Get offer
5

Superbet

500 lei bonus sport

Get offer

Dacă vrei să afli mai multe despre casele de pariuri, experții noștri au creat o listă pentru tine.

3 case de pariuri online bonus fără depunere

Noile site-uri de pariuri sportive sunt cele care oferă cele mai bune bonusuri în încercarea de a atrage noi pariori. Acestea au în oferta lor bonus fără depunere la înregistrare. Să găsești cele mai atractive oferte de bonus fără depunere România poate fi dificil, fie că ești un jucător care pariază constant sau un jucător nou, deoarece există atât de multe oferte de bonus de bun venit din care trebuie să alegi.

Așa că pentru a-ți face căutarea mai ușoară, echipa noastră de experți a verificat câteva case de pariuri online bonus fără depunere și au creat o listă de trei site-uri de pariuri care au cele mai bune bonusuri fără depunere pariuri.

 1. 1

  BONUS 100% la 500 RON

 2. 2

  500 lei bonus sport

 3. 3

  BONUS 100% la 900 RON

Bonus pariuri fără depunere sfaturi și strategii

Acum că te-ai familiarizat cu tipurile de bonusuri fără depunere de pe site-urile de pariuri online, trebuie să-ți dezvăluim câteva informații clare pe care ar trebui să le știi înainte de a revendica un astfel de tip de bonus.

sfaturi si strategii bonus

În primul rând, verifică la ce sporturi poți să folosești bonusul - verifică în termenii și condițiile bonusului la ce sporturi este disponibil pentru că pagina unde vezi oferta îți va prezenta doar niște informații de bază. De asemenea, unele case de pariuri oferă bonus pariuri fără depunere dacă plasezi pariuri din aplicație. Accesează acest link dacă vrei să afli mai multe lucruri despre pariuri aplicație.

În al doilea rând, verifică cerințele de pariere care vin la pachet cu bonusul. Cerințele de pariere reprezintă un număr de pariuri pe care trebuie să le plasezi pentru a putea încasa câștigurile.

Cum poți revendica un bonus pariuri fără depunere

Dacă ești interesat și vrei să revendici un bonus fără depunere, dar nu știi cum, am creat un scurt ghid pentru tine. Solicitarea unui bonus fără depunere este un proces simplu:

 1. Alege oferta fără depunere pe care dorești să o revendici

  Alege dintre ofertele de bonus fără depunere de pe site-ul nostru

 2. Înscrie-te pe site-ul care oferă promoția

  Procesul de înscriere este foarte simplu, trebuie să introduci câteva detalii despre tine : nume, prenume, email, data nașterii, CNP, adresă și să-ți creezi un nume de utilizator și o parolă.

 3. Validează contul

  Procesul de validare se împarte în două părți, prima parte implicând validarea mail-ului. O să primești pe email un link pe care trebuie să-l accesezi. A doua parte este validarea identității, iar pentru această parte trebuie să încarci o poză a cărții de identitate în cont.

 4. Plasează pariul

  Acesta este ultimul pas, în care te poți bucura de pariurile sau pariul gratis primit.

2 Ratinguri, în medie 5 din 5

Cele mai frecvente întrebări

? Ce este un bonus fără depunere pariuri?
Un bonus fără depunere pentru pariuri este o ofertă care îți permite să plasezi un pariu fără a depune bani.
? Există pariuri fără depunere pentru clienții existenți?
Da, din când în când, site-urile de pariuri pun la dispoziție pariuri gratuite și pentru clienții existenți.
? Cum pot să revendic un bonus fără depunere?
În general, pentru a putea profita de acest tip de bonus, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi la o casă de pariuri.