Mozzart Bonusuri

8.3 / 10

Mozzart bonus de bun venit de 100%.

Cod Promoțional Copiat

Obțineți bonusul și pariaza! Deschideți Mozzart Bet

metode de plată

Această recenzie a fost actualizată ultima dată la:

Mozzart bonus de bun venit de 100%.

ActivareEligibil
Tipul BonusuluiPariu gratuit
Durată60 de zile
Disponibil pentruDin momentul creării contului
LocațieRomânia
Limitele Bonusuluiîntre 50 RON şi 500 RON.

Beneficiază de bonusul Mozzart pariu gratuit!

Până nu demult, casa de pariuri Mozzart nu punea la dispoziţia noilor săi clienţi niciun bonus de bun venit. Acum, însă, jucătorii care efectuează o primă depunere pe site-ul agenţiei au parte de un bonus la mozzart bet. Astfel, din postura de client nou, primeşti acest bonus 100% din valoarea primei depuneri. Pentru cei de la mozzart bonus la prima depunere înseamnă o sumă ce se încadrează între 50 RON şi 500 RON. Acesta va fi activ în contul tău imediat după ce efectuezi o astfel primă depunere.

Cum iei bonusul pe mozzart , este doar o chestiune ce ţine de câţiva paşi pe care jucătorul trebuie să îi facă imediat după depunere. Din moment ce acest bonus 100% mozzart intră în contul tău, el trebuie să îndeplinească câteva condiţii de rulaj.

Aşadar, ai la dispoziție un termen, generos aş zice, de nu mai puţin de 60 de zile în care poţi să rulezi valoarea bonusului de numai 4 ori. Dacă cumva acest termen expiră, atunci suma rămasă în urma acestui bonus, se pierde. De menţionat că, sunt luate în calcul numai şi numai acele bilete care conţin o selecţie de minim 4 evenimente, care şi ele trebuie să aibă o cotă minimă de 1.35.

Cum intri în posesia bonusului de bun venit la Mozzart bet

 1. Step 1.

  Îți deschizi un cont online pe site-ul Mozzart

 2. Step 2.

  Faci o depunere minimă de 50 RON.

 3. Step 3.

  Un rulaj de minim 4 ori al bonusului

 4. Step 4.

  Alegi o cotă minimă de 1.35 per eveniment

Cod Promoțional Copiat

Revendică bonusul

Pariurile sportive Mozzart bet aduc un Bonus Cotă

ActivareEligibil
Tipul BonusuluiCotă mărită
DuratăNespecificat
Disponibil pentruZilnic
LocațieRomânia
Limitele Bonusului4 - 8 meciuri

Ai cotă mărită cu Bonusuri Mozzart!

Acest mozzart bet bonus reprezintă o promoţie ce poate fi accesată atât de jucătorii ce preferă platforma online cât şi de clienţii care aleg agenţiile locale. Astfel că, vă sunt puse la dispoziţie trei variante de bonus împărţite în trei grupe (bonus 4, bonus 6 şi bonus 8) iar în fiecare dintre acestea există o serie de meciuri ce dispun de nişte cote mult mai mari.

Pentru a fi mai clar cum stau lucrurile cu acest bonus mozzart bet avem şi o schemă după care ne putem urma:

 • la minim 4 meciuri puse pe bilet ai posibilitatea să adaugi încă unul din grupa pentru bonus 4
 • dacă strângi 6 evenimente pe bilet, indiferent că cel de-al cincilea este cel din grupa bonus 4, mai poţi să adaugi un meci în plus din grupa bonus 6
 • în cazul în care ajungi la un minim de 8 partide pe bilet, grupa bonus 8 îţi stă la dispoziţie, chiar dacă ai pe acelaşi bilet meciuri din grupa bonus 4 sau grupa bonus 6

Interesant este că aceste cote mărite sunt valabile nu doar pentru pariurile simple, tip 1X2, ci le poţi juca inclusiv pe “ambele marchează” sau “total goluri”, chiar şi la alte sporturi.

Cum beneficiezi de bonusul cotă

 1. Step 1.

  Accesezi platforma online Mozzart bet sau mergi la agenţia locală

 2. Step 2.

  Completezi un bilet de minim 4 meciuri

 3. Step 3.

  Selectezi grupa mozzart bonus aferentă

 4. Step 4.

  Plasezi biletul

Cod Promoțional Copiat

Revendică bonusul

Promoția Multi Bonus la casa de pariuri Mozzart

ActivareEligibil
Tipul BonusuluiPariu gratuit/Premiu în bani
Durată24 ore
Disponibil pentruNespecificat
LocațieRomânia
Limitele BonusuluiDe la 10 RON pana la maxim 3000 RON

Multi Bonus îţi aduce câştiguri suplimentare!

Indiferent că alegi să mergi la agenţiile locale Mozzart sau să accesezi platforma online mozzartbet.ro ai şanse la fel de mari să fii recompensat cu o serie de bonusuri şi promoţii.

Astfel, promoţia Multi bonus mozzart bet aduce pe piaţa de la noi unul dintre cele mai consistente bonusuri pentru clienţii lor. Dar haideţi să vedem despre ce este vorba!

Pentru un bilet pe care îl completezi şi pe care ai un minim de 6 partide cu o cotă începând de la 1.30 ai deja o şansă la bonus. În plus, el poate creşte dacă pe bilet nu se află nici uniun pronostic pe rezultat final. Partea şi mai interesantă este dată și de intervalul orar la care alegi să plasezi biletul. Aşadar, dacă joci biletul între orele 10.00 – 12.00 sau 20.00 – 22.00, acest mozzart bonus va fi îmbunătăţit din nou.

Ca să înţelegi mai bine cum sa primesti bonusul pe mozzart bet, avem acest exemplu:

Pentru un bilet compus din, să zicem, 40 de ponturi cu nişte cote de minim 1.30, fără să joci pariuri simple de genul 1×2 pe rezultat final, plasat undeva la ora 11.00, ai şansa să primeşti un bonus de 1000%. Da, este cât se poate de real. Încearcă!

Cum beneficiezi de promoția Multi Bonus

 1. Step 1.

  Intră pe site-ul mozzartbet.ro sau mergi la agenţiile locale şi caută promoţia multi bonus

 2. Step 2.

  Completează un bilet cu minim 6 partide cu cota 1.30

 3. Step 3.

  Evită să foloseşti pronosticuri simple gen 1x2

 4. Step 4.

  Alege un interval orar cuprins între 10.00-12.00 sau 20.00-22.00

Cod Promoțional Copiat

Revendică bonusul

Evaluarea bonusului:

8.3/10

faq

? Care este depunerea minimă la Mozzart bet?

La agenţia Mozzart bet, cu un cont nou pe platforma online, poţi face o depunere minimă de 50 RON. Maximul permis pentru o astfel de depunere merge până la 500 RON. De reţinut aici că, în cazul pariurilor sportive acestea trebuie rulate de cel puţin 4 ori.

? Există programe de loialitate Mozzart?

În cazul casei de pariuri Mozzart nu există niciun astfel de bonus încadrat în programul de loialitate. Bonusul de bun venit reprezintă forma cea mai accesibilă de recompensare a clienţilor, mai ales pentru cei nou-veniţi. De asemenea, poţi beneficia de cel mai consistent bonus de pe piaţa din România, și anume, un bonus de 1000%.

? Ce este un pariu gratuit?

Pariul gratuit este o promoţie des întâlnită în cazul agenţiilor de pariuri din ţara noastră. Ei bine, aici se încadrează şi Mozzart bet, care are o serie de astfel de bonusuri sub forma unor pariuri gratuite. De la cel de bun venit, până la Multi Bonus sau chiar Bonus Cotă beneficiezi de diferite forme ale acestei promoţii.

? Ce trebuie să știu ca să plasez un pariu online?

Raportat la varianta clasică prin care mergi la agenţiile locale, această modalitate de plasare a unui pariu deşi are câţiva paşi în plus de făcut, este mult mai comodă. Astfel că, dacă nu ai deja un cont personal creat pe platforma mozzartbet.ro, trebuie să îţi faci unul. Imediat după această operaţiune, faci o depunere, alegi evenimentele preferate şi le adaugi pe bilet. Completezi secţiunea de pe bilet ce se referă la miză şi apeşi butonul care indică pariază acum.

? Oferă Mozzart și coduri promoționale?

Momentan nu există niciun fel de astfel de coduri pentru promoţii sau alte oferte. Singurele metode de a avea acces la bonusuri şi promoţii sunt cele afişate pe site-ul oficial sau în agenţiile din ţară.