Case de pariuri acceptă VISA

Actualizat:

Cardurile VISA sunt printre cele mai populare metode de plată disponibile în lume. Astfel, foarte multe case de pariuri online acceptă depuneri și retrageri cu ajutorul acestui tip de card.

Acest articol mightytips.ro îți arată tot ce trebuie să știi atunci când folosești cardul VISA pentru a depune fonduri sau pentru a retrage câștigurile din pariuri online. Cele mai importante aspecte pe care trebuie să le cunoști sunt:

 • Care sunt cele mai populare agenții care acceptă această metodă de plată
 • Ce avantaje și dezavantaje implică utilizarea cardurilor VISA
 • Cât de sigură este această metodă de plată
 • Cum se folosește cardul VISA
 • Ce comisioane sunt aplicabile tranzacțiilor efectuate cu carduri VISA

Cele mai bune site-uri de pariuri care acceptă VISA

Găsit: 14 Case de pariuri

Cum să obții un card VISA?

Poți obține un card fizic VISA direct de la banca la care ți-ai deschis un cont curent. În funcție de banca pe care o alegi, există anumite comisioane aferente emiterii și administrării cardului. Acest tip de card poate fi folosit atât pentru plăți online, cât și pentru plăți în magazine și la diferiți comercianți. De asemenea, cardurile pot fi de credit sau de debit (cu sold).

Mai jos puteți vedea ce comisioane trebuie să plătiți pentru un card VISA emis de cele mai populare bănci din România.

Banca Transilvania (BT)

Comision emitere – 0 RON
Taxă administrare card – 0 RON
Livrare în maxim 5 zile lucrătoare
Internet Banking (BT24) disponibil (taxă 1 RON/ lună)
Mobile banking (aplicație BT Pay compatibilă cu Android și iOS) disponibil (gratuit)

Banca Comercială Română (BCR)

Comision emitere – 10 RON
Taxă administrare card – 0 RON
Livrare în maxim 7 zile lucrătoare

ING Bank

Comision emitere – 0 RON
Taxă administrare card – 0 RON
Livrare în maxim 5 zile lucrătoare

Este VISA o metodă sigură de plată?

Datorită renumelui global al companiei principale, cardurile VISA beneficiază de cele mai sigure protocoale de securitate. Transferurile sunt criptate la ambele capete ale tranzactiei, iar nimeni în afară de client și casa de pariuri nu poate vedea detaliile cardului sau ale tranzacției.

Cardurile au aplicate un cod CVV care este necesar validării tranzacțiilor. Astfel, atunci când vrei să plătești online cu cardul tău VISA trebuie să introduci codul de pe spatele cardului pentru a demonstra că ești în posesia cardului.

Criptarea datelor se face prin protocoale bazate pe 256 de biți, fiind cele mai sigure metode de transfer a informației disponibile la momentul actual. Datorită numărului mare de angajați ai departamentelor de securitate bancară, VISA ține întotdeauna pasul cu noutățile în domeniu. Astfel, preîntâmpină și oprește la timp orice atac cibernetic menit să fure datele utilizatorilor săi.

În cazul în care ți-ai pierdut sau ți-a fost furat cardul VISA, poți apela cu încredere la orice oră la departamentul abilitat. Prin intermediul site-ului oficial, poți solicita blocarea cardului pierdut. Acest proces se realizează doar după ce operatorul se asigură că dumneavoastră sunteți deținătorul cardului. Aceasta verificare se realizează cu ajutorul unui set de întrebări personale care să confirme identitatea dumneavoastră.

Cum depui bani în cardul VISA?

Cardul tău VISA este sincronizat cu contul tău bancar. Astfel, fondurile disponibile în contul bancar pot fi folosite cu succes atunci când plătești cu cardul VISA aferent. Depunerile se fac la fel ca în cazul depunerilor bancare. Pentru a alimenta contul tău cu fonduri poți alege una din următoarele variante:

 • Depunere la ghișeul băncii
 • Depunere la bancomat
 • Transfer bancar din alt cont
 • Ordin de plată

Cea mai populară metodă este depunerea la ghișeul băncii. Pentru a face o astfel de tranzacție este necesar să urmați 5 pași simplii.

 1. Mergi la bancă și solicită depunerea unei sume de bani

 2. Transmite datele menționate anterior casierei

 3. Alege suma pe care vrei să o depui

 4. Verifică informațiile tranzacției și aprobă depunerea

 5. Pregătește datele contului aferent cardului tău VISA

VISA ca metodă de plată pe Betfair

Atunci când plasezi pariuri sportive online pe platforma Betfair, poți utiliza fără probleme cardul tău VISA pentru a efectua orice tip de tranzacție. La fel ca și în cazul Unibet, depunerile sunt procesate instant, iar retragerile în termen de 5 zile lucrătoare.

Totuși, Betfair oferă clienților săi aprobări foarte rapide ale tranzacțiilor. Asta înseamnă că din momentul în care soliciți retragerea câștigurilor obținute pe platformă, în maxim o oră echipa antifraudă verifică și validează plata. Acesta este un real avantaj care plasează Betfair în top agenții pariuri sportive cu VISA.

Totuși, chiar și în cazul în care ai obținut bonusuri pariuri, trebuie să iei în considerare că și acestea vor fi comisionate în concordanță cu ceea ce impune această metodă de plată.

Comisioanele sunt foarte mici, însă posibilitatea de a jongla între diferite tipuri de valute este limitată la maxim o valută per card emis. Adăugăm că se pot face tranzacţii cu Visa utilizând şi o aplicaţie Betfair pentru Android sau pentru iOS.

Avantaje și dezavantaje

Avantaje

Cardurile VISA sunt printre cele mai populare metode de plată folosite pentru pariuri online în România. Afinitatea pariorilor români se datorează, în principal, celor 4 mari avantaje pe care acest tip de card le prezintă.

În primul rând, renumele global al cardurilor VISA crește încrederea consumatorilor în această metodă de plată. Securitatea tranzacțiilor este asigurată printr-un sistem complex și foarte bine pus la punct care reduce riscurile aproape de 0.

În al doilea rând, cardul este acceptat de majoritatea caselor de pariuri din țara noastră. La momentul actual, nu există nicio casă de pariuri sportive online în România care să nu accepte depunerea/retragerea prin intermediul cardurilor VISA.

Recunoașterea internațională a acestui tip de card aduce încă două beneficii majore. Pariorii pot folosi cardul pentru a retrage de la orice bancomat din țară. Trebuie menționat că, în cazul bancomatelor altor bănci decât cea emitentă, se va percepe un comision.

Totodată, cardul VISA poate fi folosit pentru a plăti bunuri și servicii prin intermediul POS-urilor. Majoritatea cardurilor beneficiază de comision 0 la plata la comercianti. Astfel, câștigurile din pariuri sportive online pot fi folosite pentru a plăti diferite articole în magazine sau chiar facturi la utilități. Datorită acestor aspecte poți valorifica la maxim profitul din pariuri online cu VISA.

Dezavantaje

Pe de altă parte, cardurile VISA prezintă două dezavantaje importante. Toate cardurile sunt limitate la un maxim de o valută care poate fi tranzacționată. Astfel, în funcție de moneda care este setată ca fiind de bază în contul bancar coincide cu moneda cardului tău VISA.

Totodată, fiind un card legat direct la contul tău bancar, tranzacțiile sunt procesate prin intermediul băncii. Astfel, timpul de procesare al transferurilor (în special în cazul retragerilor de fonduri) se situează între 2 și 5 zile lucrătoare.

Comisioane, limite și timpi de așteptare - pariuri sportive cu VISA în Romănia

Știm cu toții că acestea sunt cele mai importante aspecte atunci când îți alegi metoda de plată. Este foarte important să ai acces la banii tăi cât mai rapid și să beneficiezi de comisioane cât mai mici atât la depunere cât și la retragere.

Depunerile sunt, de obicei, procesate instant. Pe de altă parte, pentru ca fondurile retrase să fie disponibile pe cardul tău VISA este necesar să aștepți între 2 și 5 zile lucrătoare. Această perioadă variază în funcție de casa de pariuri la care ești înregistrat.

Mai jos vei găsi o listă care prezintă aceste aspecte la diferite case de pariuri cu Visa.

Avantaje

Limite

Timp de procesare crescut

Limita de 1 valută/card

Timp Depozit, Taxe & Limite

decor-blue decor-blue
Site cu Pariuri Sportive Rapiditatea Depozitului Gratis Limite Min/Max

Unibet

INSTANT

Minim 25 RON

Betfair

INSTANT

Minim 40 RON

NetBet

INSTANT

Minim 20 RON

Timp de Retragere, Taxe & Limite

decor-blue decor-blue
Site cu Pariuri Sportive Viteza de procesare a retragerii Gratis Limite Min/Max

Unibet

2-5 zile lucrătoare

Minim 65 RON

Betfair

2-5 zile lucrătoare

Minim 40 RON

NetBet

2-5 zile lucrătoare

Minim 80 RON

Metode alternative de plată

 • mastercard-100x100sa

  MasterCard este principalul concurent în materie de emitere a cardurilor bancare. Avantajele sunt similare cardurilor VISA, cu singura excepție că plaja de țări care acceptă MasterCard este notabil mai mare.

  Mai mult
 • skrill-100x100sa

  Skrill este un portofel electronic care îți permite să depui și să retragi bani fără a utiliza direct contul tău bancar. Timpul de procesare este mult mai mic decât în cazul cardurilor tradiționale, însă comisioanele sunt ceva mai mari.

  Mai mult
 • neteller-100x100sa

  Neteller este un portofel electronic similar Skrill care beneficiază de cel mai mic timp de transfer disponibil. Astfel, banii ajung instant în contul tău Neteller, dar sunt supuși unor comisioane care pot fi destul de mari, mai ales în cazul schimbului valutar.

  Mai mult
 • paysafecard-100x100sa

  Paysafecard este varianta potrivită pentru cei care nu vor să-și folosească deloc contul bancar. Depunerile se fac prin intermediul aparatelor multifuncționale prezente în diferite centre comerciale din țară. Tranzacțiile sunt procesate instant, iar comisioanele sunt minime.

  Mai mult

Concluzie - meritaă să folosești VISApentru pariuri sportive online?

În concluzie, cardurile VISA sunt o soluție viabilă pentru pariorii români. Comisioanele mici și fiabilitatea sistemului sunt motivele pentru care tot mai mulți pasionați de pariuri sportive online din România aleg să folosească acest tip de card ca metodă principală de plată.

Faptul că ai contul bancar sincronizat cu cardul tău VISA simplifică foarte mult procesul de depunere a banilor. Nu mai e nevoie să adaugi contul tău bancar într-o altă aplicație care să intermedieze transferul.

Poate cel mai mare avantaj este acela că acest tip de card este unanim acceptat de comercianții din toată țara. Astfel, poți plăti bunuri și servicii fără a transfera în prealabil câștigurile într-un alt cont bancar.

Cu toate acestea, timpul de procesare este relativ mare. Durează până la 5 zile lucrătoarea să primești banii pe care îi poți folosi cu cardul tău VISA. Limitarea la o singură valută pentru fiecare card fizic este un alt dezavantaj al acestei metode de plată. Totuși, în cazul în care plasezi pariuri sportive online exclusiv în România, acesta nu va fi un inconvenient major.

FAQ

? Pot să am mai multe conturi bancare pe același card?

Nu. Pentru fiecare cont bancar trebuie să ai câte un card fizic diferit.

? Ce se întâmplă atunci când retrag bani în preajma sărbătorilor legale?

Transferul nu este procesat în zilele declarate sărbători legale naționale. Astfel, ziua cu pricina nu se numără ca fiind zi lucrătoare.

? Nu am niciun bancomat al băncii mele în zonă. Ce pot face?

În această situație ai două variante. Fie retragi banii de la bancomatul altei bănci și suporți comisionul aferent tranzacției (aproximativ 5% din suma retrasă). Fie aștepți să ajungi la un bancomat al băncii la care ai deschis contul pentru a retrage suma întreagă.

? Vreau să depun bani în contul meu de pariuri cu VISA dar tranzacția este refuzată. Ce pot face?

În funcție de țara în care își are originea casa de pariuri, trebuie să soliciți băncii să activeze transferurile internaționale pe cardul tău. Dacă depunerile îți sunt refuzate, ia legătura cu cea mai apropiată sucursală a băncii pentru a rezolva problema.

? Banii retrași au dispărut din contul de pariuri, dar nu sunt disponibili pe card. De ce?
Între momentul aprobării tranzacției și data la care banii sunt disponibili pe cardul tău VISA pot trece până la 5 zile lucrătoare. Dacă acest termen a fost depășit, ia legătura cu echipa de suport financiar ce aparține respectivei case de pariuri pentru ca acest aspect să fie clarificat.

3 Ratinguri, în medie 5 din 5

AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.