Site-uri de Pariuri pe Tenis

Autor: Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.

Actualizat: 30.12.2021

Tenisul este un sport tot mai popular atât pentru cei ce îl urmăresc doar la televizor, dar mai ales pentru cei ce vor să câștige de pe urma acestui sport. Mulți fani ai tenisului se înscriu pe casele de pariuri tenis pentru a combina urmărirea unui sport antrenant cu satisfacția câștigului unui pariu favorabil. Articolul următor îți va explica cele mai utile informații despre:

 • O istorie a pariurilor în tenis
 • Strategii de pariere în tenis
 • Top 5 site-uri tenis pariuri cu cele mai rapide depuneri și retrageri
 • Metode recomandate de plată pentru tenis site pariuri
Licentiat Romania
Revizuit cu experți
Securizat și de încredere
Retrageri rapide

Listă cu site-urile de pariuri sportive tenis

Găsit: 5 Case de pariuri

Betfair

8.1/10

 • Transmisiuni live ale evenimentelor
 • Aplicaţii pentru Android şi iOs
 • Exchange și Sportsbook
 • Interfață foarte bine optimizată
 • Multe reclamații pe Internet
 • Paysafecard
 • Neteller
 • Skrill
 • VISA
 • Maestro
 • MasterCard

Nu este valid în regiunea ta

Verifică alte case de pariuri

Betfair recenzie

O istorie a tenisului

pariuri pe tenis în românia
Tenisul este unul dintre cele mai populare sporturi din România. A fost introdus la sfârșitul secolului 19 de către studenții ce se întorceau acasă de la studiile în străinătate.

O formă medievală a tenisului de azi se juca în jurul secolului 12 în Franța. Jucătorii trebuiau să lovească mingea cu palma. De-a lungul timpului lovirea mingii cu palma a fost înlocuită de o mănușă, iar apoi, în secolul 16, mănușa a fost și ea înlocuită de o paletă. Tot în secolul 16 regulile jocului au fost rafinate la ceea ce cunoaștem și noi în prezent. Tenisul a fost popularizat de asemenea de familiile regale ale Europei pe întreg parcursul secolului 16.

Echipa României de la Cupa Davis a ajuns în finale în doar trei ediții, în 1969, 1971 și 1972. În fiecare ediție, echipa românească a pierdut în fața echipei Statelor Unite.

Cupa Davis este o competiție anuală între echipele naționale masculine, prima ediție fiind datată în 1900. O competiție similară pentru tenisul feminin a fost înființată în anul 1963 pentru a celebra aniversarea a 50 de ani de existență a Federației Internaționale de Tenis. Competiția feminină se numește astfel Fed Cup, Cupa Federației.

 1. Sabine Lisicki a avut cea mai rapidă servă, înregistrând 210.8 km/oră în 2014
 2. Pantalonii scurți au fost purtați prima dată în tenis în 1936 de către Henry ”Bunny” Austin, un jucător din Anglia.
 3. Primele femei care au jucat la Wimbledon au purtat rochii lungi.
 4. Wimbledon este singurul turneu major care încă se joacă pe terenuri de iarbă.

Tenisul masculin a avut cea mai bună perioadă la începutul Epocii de Aur. Această Epocă își are începuturile la sfârșitul anilor 1960 și continuă până în prezent. Începuturile Epocii de Aur l-au văzut pe Ilie Năstase ajungând numărul 1 mondial în 1973, după ce a câștigat atât US Open în 1972, cât și French Open în 1973.

Tenisul feminin a avut un succes răsunător atât în secolul 20, cât și în secolul 21. Acest succes este datorat sportivelor precum Florența Mihai, Virginia Ruzici, Irina Spîrlea sau Simona Halep. Toate aceste trei jucătoare au ajuns în top 10 WTA în jocurile simple, fără parteneri.

Virgina Ruzici și Simona Halep au ajuns în finalele de Grand Slam. Ruzici a câștigat French Open în 1978 și Halep a câștigat același turneu în 2018.

Turneele ținute pe teritoriul României includ, de asemenea, Romanian Open cu jucători masculini din 1993 până în 2016. Jucătoarele au propriul lor turneu, numit Bucharest Open din 2014. Dacă apreciezi pariurile de tenis şi vrei să joci la o casă de pariuri profesională, începe prin citirea Betfair păreri adevărate, lăsate de pariori ca voi, pe pagina noastră. Se mai pot găsi şi informații despre Winmasters agenţii, Superbet şi altele.

FAQ

? Este tenisul un joc sigur pentru pariuri?

Tenisul reprezintă un joc ce poate fi urmărit cu atenție pentru a putea prezice eventualele rezultate ale unui meci, însă necesită și o bună înțelegere a sistemului de reguli.

? Sunt pariurile sportive online o variantă la fel de sigură ca cele reale?

Răspunsul este da. Varianta de pariuri tenis online a caselor de pariuri trebuie să respecte aceleași reguli și prevederi asemenea celor stradale. Prin urmare, pariurile online sunt la fel de sigure.

? Este nevoie să îmi înregistrez datele personale pentru a putea paria?

Majoritatea metodelor de plată, atât a taxelor, cât și a sumei pariate au nevoie de datele tale personale pentru a se putea asigura că ești major și că ai dreptul să folosești astfel de aplicații.

? Trebuie să mă înregistrez pentru a putea juca?

Da,este necesar să te înregistrezi pentru a demonstra faptul că ești un adult. De asemenea, doar prin înregistrare poți beneficia de bonusurile oferite. Un site de pariuri tenis la rândul lor, trebuie să aibă licență în România.

? Banii câștigați sunt impozitați?

Având în vedere că pariurile sunt legale în România, orice fel de câștig provenit din pariuri este impozabil, conform legii privind Veniturile Persoanelor Fizice din România.

Strategii de pariere în tenis

Pariul în tenis poate să fie extrem de simplu, pariorii alegând doar jucătorul pe care ei îl văd câștigând. Dar, poate fi și foarte complicat, unii pariori dezvoltând adevărate strategii pentru a alege cu siguranță jucătorul sau echipa câștigătoare, cum ar fi:

 • Pariuri pe meci – Un mod de a paria foarte direct în care se pariază doar pe rezultatul meciului
 • Pariuri pe linii – Unul din cele mai populare moduri de a paria în tenis. De exemplu, dacă unul din jucători acoperă un game de -7, atunci jucătorul trebuie să aibă următoarele seturi pentru a fi cel câștigător: 6-2, 6-2 adică (6+6=12), seturile câștigate de cel care pe care ai pariat – (2+2=4) seturile pierdute de cel pe care ai pariat = 8 deci jucătorul pe care tu ai pariat a trecut de limita unui game de -7, ceea ce îl face câștigător.
 • Peste/Dedesubt – Această metodă de a paria se poate aplica mai multor sporturi. În tenis, se pariază pe totalul game-urilor jucate de către sportivi. Într-un game cu trei seturi cu un jucător foarte bine cotat se poate ajunge la o cotă de 15 dintre jocuri. Așa că ai putea paria că jocul o să țină mai mult de 15 seturi sau poți să pariezi pe mai puțin de 15 seturi. Majoritatea pariorilor pun această limită în mijloc iar pariul atât pentru ”peste” cât și pentru ”dedesubt” este același.
 • Pariurile cu propuneri – Acest tip de pariuri este o noutate în multe țări. Aceste pariuri pot să fie legate de aproape orice. Pot fi foarte variate, de la ce culoare va avea rochia unei jucătoare până la câte serve vor fi ratate de un anumit jucător. Această piață este creată de casele de pariuri și este de cele mai multe ori în favoarea lor și nu a pariorilor.

Top 5 case de pariuri online în tenis:

 1. 1

  BONUS 100% la 300 RON

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

  BONUS 100% la 500 RON

Top 5 site-uri cu cele mai rapide depuneri și retrageri

Există tot mai multe case de pariuri pe piața românească care oferă și servicii online. De cele mai multe ori, varianta online a caselor de pariuri vine cu mult mai multe beneficii decât tenis casele de pariuri locale. În rândurile de mai jos veți vedea câteva dintre aceste site-uri de pariuri online și ce oferă ele.

Deoarece pariurile sportive au un ritm foarte alert, indiferent de sportul pe care alegi să pariezi, este absolut necesar să ai la îndemână o platformă care îți poate oferii servicii de calitate.

 • 1. Betano – Acest site pariuri tenis oferă un bonus de 500 de lei la prima înscriere cu un cont nou pe site. După ce jucătorul și-a verificat toate datele demonstrând astfel că este major, în contul acestuia, de pe site, va fi virat bonusul. Banii aceștia nu se pot retrage și trebuiesc folosiți doar în cadrul pariurilor sportive de pe site.
 • 2. NetBet – Un bonus tot de 500 de lei, dar de data aceasta la primul pariu făcut pe site. Acest pariu nu trebuie să aibă niciun risc pentru ca banii să poată fi folosiți. Asta înseamnă că trebuie să pariezi la sigur.
 • 3. Superbet – Asemenea lui Betano, și această casă de pariuri oferă tot un bonus de 500 de lei la înregistrare, după demonstrarea identității de către jucător. Toți jucătorii trebuie să aibă peste 18 ani.
 • 4. Casa Pariurilor – Oferă un bonus de 200 de lei la înscrierea pe site, după ce jucătorul a demonstrat că este major. Banii nu pot fi retrași din cont, ci trebuiesc jucați pe platformă
 • 5. eFortuna – Oferă un bonus de 500 de lei după prima depunere făcută în contul jucătorului. Această depunere nu trebuie să depășească 500 de lei, pentru ca jucătorul să poată beneficia și de bonus.

Betfair

Agenția de pariuri online Betfair permite utilizatorilor săi să revendice un bonus egal cu depunerea inițială. Bonusul total nu poate depăși 500 de RON pentru fiecare utilizator. Astfel, tot ce trebuie să faci este să creezi un cont nou pe această platformă, să îți verifici identitatea și să efectuezi prima depunere. Toate metodele de plată disponibile sunt eligibile pentru acest bonus, inclusiv portofelele electronice. Ține cont de cerințele pe care platforma le solicită pentru a putea retrage bonusul.

Metode recomandate de plată

Pariurile online ce implică tenis pariu acceptă o multitudine de modalități de plată pentru a face posibile și sigure tranzacțiile dintre casele de pariuri și jucători. Cum ar fi:

 • Este o metodă sigură și populară pentru tranzacțiile bancare de orice fel. Majoritatea site-urilor de tenis pariuri acceptă această metodă.

  Arată mai mult
 • Metodă acceptată, de asemenea, de majoritatea caselor de pariuri online pentru tranzacții sigure între platformă și jucători.

  Arată mai mult
 • E nevoie doar de o cartelă preplătită cu ajutorul căreia jucătorul să își poată reîncărca contul.

  Arată mai mult
 • Această metodă oferă încredere și este acceptată de către casele de pariuri.

  Arată mai mult

3 Ratinguri, în medie 5 din 5

CELE MAI BUNE PARIURI GRATUITE & OFERTE ÎN ROMÂNIA Țara ta

AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.

Logare

E-mail

Parolă

Confirmare parolă