Site-uri de Pariuri pe tenis

Actualizat:

Site-uri de pariuri tenis ne oferă o mulțime de evenimente interesante și cote excelente, iar noi ți-am pregătit un articol complet despre acest sport. Alături de sporturi precum fotbal și baschet, tenisul este foarte popular și apreciat în lumea pariurilor sportive. Mai departe vom discuta și despre tenis casele de pariuri cele mai bune și securizate.

Listă de site-uri pariuri tenis

Găsit: 10 Case de pariuri

Tenis site-uri de pariuri - Ghidul complet

Actualizat:

site uri de pariuri pe tenis

Pentru împătimiții de tenis și pariuri sportive, această recenzie reprezintă ghidul suprem pentru pariuri tenis sigure. Astfel, vei putea obține informații despre cote, case de pariuri și operatori de încredere, bonusuri la înscriere și alte detalii interesante despre acest sport.

De asemenea, vom trece în revistă și cele mai bune 10 agenții de pariuri sportive ca tu să poți paria pe tenis în maximă siguranță. Pentru a-ți proteja datele personale și bancare, este necesar să alegi un operator de încredere, ce dispune de o licență ONJN și oferă cele mai bune cote pentru pariuri tenis.

Istoria tenisului în pariuri

tenis istoria pariurilor sportive

Tenisul este un sport cu rachetă, ce poate fi jucat individual, împotriva unui adversar, sau între două echipe formate, din câte doi jucători. Atunci când vine vorba de pariuri sportive, tenisul se află pe poziția a doua în preferințele de pariere ale românilor. Acest sport este unul dinamic și competitiv, iar evenimentele din acest sport ne oferă cele mai bune pariuri tenis.

 • Cel mai vechi teren de tenis este încă în uz.
 • Sistemul de notare se bazează pe cadranul ceasului
 • Mingile de tenis galbene au apărut în 1986
 • Tenisul se juca inițial pe un teren în formă de clepsidră

Fiind deseori un sport individual, pariorii pot analiza foarte bine forma jucătorilor, plasând astfel bilete pe cele mai bune cote. Alături de sporturi precum fotbal și baschet, tenisul reprezintă o variantă excelentă pentru pariuri sportive. De asemenea, multe platforme oferă pariuri tenis sigure, acolo unde poți depune și retrage în siguranță. Află despre tot în această recenzie.

🏛️ Prezentat: 1873
🏢 Supravegherea organizațiilor: Federația Internațională de Tenis
📶 Acoperire case de pariuri: Mare
Popular în: America, Europa
🌎 Campionatul Mondial: Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open
🏅 Disciplina olimpică: Da

Cum să pariezi pe pariuri sportive tenis?

Este timpul să îți prezentăm și pașii pentru a paria pe tenis online. Pentru a te înregistra pe un site de încredere, acolo unde poți obține un bonus excelent și metode bune de plată, urmează pașii de mai jos și pariază pe site-uri de pariuri pe tenis.

 1. Alege un operator de încredere pentru pariuri tenis sigure

  Este important să alegi un operator online de încredere, licențiat de ONJN. După ce ai ales o platformă unde vrei să plasezi pariuri pe tenis, accesează site-ul și completează lista din secțiunea Înregistrare. Este necesar să utilizezi datele personale, care vor fi gestionate cu atenție de către operator.

 2. Verifică contul de jucător

  După ce te-ai înregistrat pe platformă, trebuie să îți verifici contul și identitatea. În acest fel, casele de pariuri online se asigură de faptul că nu există o fraudă personală sau bancară. Încarcă o fotografie a cărții de identitate, astfel încât, informațiile să fie complete.

 3. Depune și obține bonusul pentru pariuri sportive tenis

  Pentru a juca la casele de pariuri tenis cu bani reali, este necesar să realizezi o depunere. Astfel, apasă click pe casieria site-ului și realizează o primă depunere, obținând astfel și un bonus pentru pariuri sportive tenis. Poți citi și lista noastră de bonusuri pariuri pentru mai multe detalii despre bonusuri.

 4. Pariază pe tenis

  Du-te în secțiunea de Pariuri Sportive și alege Tenis. Acolo vei observa oferta pe care platforma ți-o oferă, iar tu poți alege cele mai bune combinații pentru a obține câștiguri pe pariuri tenis.

Top 5 aplicații mobile pentru pariuri tenis

O aplicație mobilă pentru pariuri tenis reprezintă un avantaj. Poți descărca aplicația rapid și gratuit în telefonul mobil, utilizând magazinele Android sau iOS. Astfel, poți accesa platforma foarte rapid, aceasta fiind modernă și securizată.

Comparativ cu varianta de browser, unde ești nevoit să deschizi site-ul din altă aplicație, această metodă te ajută să salvezi timp și să scapi de unele posibile erori. Citește în continuare în această recenzie despre cele mai bune aplicații pentru pariuri tenis.

 1. 888sport

  Operatorul 888sport oferă o aplicație modernă, securizată și foarte bine optimizată pentru telefoanele mobile smart. Aplicația poate fi descărcată în mod gratuit de pe magazinele iOS și Android, iar aici poți obține cele mai bune cote și pariuri tenis sigure.

  888sport aplicatie mobila
 2. Betano

  Betano este unul dintre cei mai populari operatori de pariuri sportive din România. Deși platforma este foarte bine optimizată pentru toate dispozitivele și browser, Betano oferă și o aplicație mobilă foarte bine organizată. Astfel, operatorul se află în top site-uri de pariuri tenis.

  Betano aplicatie mobila
 3. MaxBet

  Deși este cunoscut mai mult pentru cazinourile stradale, MaxBet s-a dezvoltat foarte mult și în zona de pariuri sportive, iar pariuri la tenis sunt foarte apreciate pe această platformă. Cotele sunt excelente și jucătorii pot obține un bonus excelent de bun-venit. Descarcă aplicația și bucură-te de pariuri tenis.

  MaxBet aplicatie mobila
 4. Unibet

  Fiind unul dintre cei mai vechi operatori de pariuri la tenis din România, Unibet nu putea să nu ofere și o aplicație de mobil. Aceasta este foarte bine optimizată, iar cu o conexiune bună la internet și un dispozitiv inteligent, poți plasa cele mai bune pariuri tenis direct din aplicație.

  Unibet aplicatie mobila
 5. Superbet

  Ultima aplicație, dar nu cea din urmă, este oferită de Superbet. Operatorul nu are nevoie de introducere, fiind cunoscut de toți jucătorii de pariuri pe tenis și nu numai. Pe platformă și aplicație vei găsi cote excelente, multe tipuri de pariuri și cele mai bune metode de plată pentru depuneri și retrageri.

  Superbet aplicatie mobila

Sfaturi și Strategii pentru pariuri tenis

Atunci când vine vorba de pariuri pe tenis, pentru a obține câștiguri este necesar să ai un plan bine stabilit și să urmezi niște strategii pe site-uri de pariuri tenis. În acest fel, vei putea paria responsabil și calculat, crescând astfel considerabil șansele de a obține un profit la sfârșit de lună pe case de pariuri online.

tenis strategii si sfaturi de pariuri

 1. Stabilește un buget

  În pariuri pe tenis, și nu numai, este important să respecți bugetul pe care l-ai ales. Astfel, la început de turneu, stabilește un buget pe care vrei să îl joci în acea competiție. Nu încerca să joci la recuperare, deoarece poți pierde și mai mult.

 2. Analizează partida

  De la competiție, forma jucătorilor, suprafața pe care se joacă partida, toate acestea pot influența într-un fel sau altul partida. Documentează-te despre meciul respectiv pe internet și pariază inteligent. Spre exemplu, dacă un jucător este într-o formă bună și turneul este unul important, poți plasa un bilet direct pe victoria acestuia.

 3. Sportivi în ascensiune

  Există foarte mulți jucător tineri în lumea tenisului ce îți pot aduce cote excelente. Mulți dintre aceștia au demonstrat calitățile pe care le au, reușind să obțină multe victorii importante. Totuși, fiind la început de drum, pariurile pe succesul lor au cote mari.

 4. Alege pariuri live tenis

  Pariurile live sunt în desfășurare, iar tu ai șansa de a urmări partida în timp ce plasezi cele mai bune bilete. Există foarte multe strategii interesante aici precum revenirea favoritului atunci când este condus, pariul pe numărul de game-uri și martingale pe scor. Astfel, în această recenzie vei afla cele mai bune pariuri pe tenis. În 2022, multe agenții oferă pariuri live tenis de încredere.

 5. Pariul pe favorit

  Tactica este una foarte simplă și nu are nevoie de o prezentare. Fiind un joc individual și nu de echipă precum fotbalul și baschetul, șansele ca favoritul meciului să se impună sunt destul de mari. Pentru a obține un profit bun, alege o cotă de cel puțin 1.30 pentru un astfel de eveniment.

Cele mai populare tipuri de pariuri sportive tenis

Pariuri pe tenis devin din ce în ce mai apreciate, iar operatorii ne oferă o mulțime de tipuri de pariuri pe tenis. Astfel, oferta este una diversificată, iar cotele oferite sunt excelente. Citește în continuare despre cele mai bune piețe de pariuri. De asemenea, poți afla și despre cele mai bune piețe sportive pe site-ul nostru Mightytips.

Pariuri live tenis

tenis pariuri live

Pariuri live tenis le oferă pariorilor șansa de a plasa bilete pe evenimente în desfășurare. O strategie excelentă pentru acest tip de pariu este să plasezi un bilet pe revenirea favoritului în meci, care este condus cu cel puțin un set. Astfel, dacă la începutul meciului acesta avea o cotă de 1.40, după un set pierdut, poți obține o cotă de 1.80 la pariuri live tenis.

10 case de pariuri recomandate pentru pariuri tenis sigure

Dacă am trecut în revistă cele mai importante detalii despre pariuri sportive tenis, este momentul să discutăm despre casele de pariuri tenis. Pentru a paria cât mai bine pe site-uri de pariuri tenis, îți recomandăm să alegi un site securizat și modern. Am ales în lista de mai jos doar site-uri licențiate de ONJN, ce îți oferă metode sigure de plată și cote excelente pentru pariuri la tenis.

Alegând un site de încredere, atunci datele tale personale vor fi atent gestionate de către operator. În plus, mulți dintre operatori oferă și un bonus excelent de bun-venit, iar în această recenzie vei afla despre fiecare platformă în parte și ce oferte are pentru jucători. Astfel, vei alege site-uri de pariuri pe tenis de încredere. De asemenea, poți verifica și listra noastră de case de pariuri online și pe alte sporturi.

 1. 888sport

  888sport este un operator de încredere, acolo unde datele tale vor fi protejate. Site-ul este foarte bine optimizat pentru toate dispozitivele, iar cu o conexiune bună la internet poți juca pariuri sportive tenis pe cote excelente. De asemenea, bonusul de bun-venit este unul generos pentru jucătorii de pariuri tenis.

  888sport pagina principala
 2. Baumbet

  Baumbet nu este un nume foarte popular, însă platformă este una excelentă și apreciată de utilizatorii existenți. Aici vei obține cote bune pentru pariuri pe tenis, iar platforma este una modernă și sigură. De asemenea, metodele utilizate sunt la cele mai înalte cote.

  Baumbet pagina principala
 3. Betano

  Betano este una dintre cele mai populare platforme din România, iar acest lucru este de înțeles, operatorul fiind unul de top. Casele de pariuri tenis oferă multe tipuri de pariuri, iar Betano este una dintre acestea. În plus, vei putea realiza depuneri și retrageri prin metode precum Mastercard, Visa și paysafecard.

  Betano pagina principala
 4. eFortuna

  eFortuna oferă o platformă modernă, securizată și populară. Pe acest site vei obține cote excelente pentru pariuri tenis, iar bonusul de bun-venit este unul generos. De asemenea, pe acest site vei găsi și alte sporturi interesante, precum pariuri CS:GO și multe altele.

  eFortuna pagina principala
 5. Getsbet

  Pe platforma celor de la Getsbet vei putea paria pe evenimente precum ATP, WTA, acolo unde cotele sunt excelente. Poți depune în siguranță prin cele mai bune metode, iar bonusul de bun-venit este de asemenea unul foarte bun. Site-ul este foarte bine optimizat și poate fi accesat prin toate metodele disponibile.

  Getsbet pagina principala
 6. MaxBet

  Atunci când vine vorba de bonusuri și promoții, MaxBet se află în top case de pariuri. Platforma dispune și de o aplicație mobilă de top pentru Android și iOS, iar dacă intri pe acest site de pariuri de pe browser, acesta se va încărca foarte rapid, în calitate Full HD. În plus, cotele pentru pariuri tenis sunt foarte generoase.

  MaxBet pagina principala
 7. Stanleybet

  Stanleybet este unul dintre cei mai vechi operatori din industrie, operatorul reușind să își mențină locul în topul celor mai apreciate case de pariuri din România. Aici vei găsi o mulțime de meciuri pentru pariuri sportive tenis, dar și multe cote și bonusuri pentru acest sport.

  Stanleybet pagina principala
 8. Unibet

  Unibet oferă un site modern, securizat și extrem de complet. Aici vei putea paria pe cele mai importante sporturi, precum pariuri sportive fotbal și multe altele. Pentru pariuri pe tenis, Unibet oferă o mulțime de cote și evenimente interesante, iar oferta de pariere este una diversificată.

  Unibet pagina principala
 9. Bwin

  Atunci când vine vorba de pariuri tenis, Bwin este un operator de top. Ai la dispoziție o mulțime de cote excelente pe acest site de pariuri, împreună cu un bonus generos și metode de plată de top. De asemenea, platforma este una foarte bine optimizată pentru toate dispozitivele.

  Bwin pagina principala
 10. Winmasters

  Operatorul Winmasters se află, de asemenea, în top case de pariuri pentru pariuri sportive tenis. Aici vei putea paria pe cele mai bune cote, la cele mai apreciate evenimente din acest sport. În plus, atunci când depui sau retragi, ai acces la cele mai de top metode de plată.

  Winmasters pagina principala

Turnee populare în tenis

Există foarte multe evenimente și turnee în lumea tenisului, iar în continuare vom discuta, pe scurt, despre fiecare în parte. Obține cele mai utile informații și pariază cu noi în meciuri de top, la operatori ce oferă pariuri tenis sigure.

Cele mai noi site-uri de pariuri pe tenis

 1. MaxBet

  Deși operatorul a fost cunoscut inițial pentru cazinourile stradale, acesta s-a dezvoltat și în mediul online, oferind o platformă modernă și completă. Astfel, jucătorii de pariuri pe tenis pot obține cele mai bune cote și bonusuri pe acest site de top.

  noua casă de pariuri MaxBet pagina principala
 2. Winmasters

  Winmasters are nevoie de o introducere, platforma fiind în top cele mai bune case de pariuri. Aici vei obține o mulțime de bonusuri, cote excelente și ofertă de pariuri diversificată. În plus, depui și retragi cu cele mai bune metode pe acest site de pariuri.

  noua casă de pariuri Winmasters pagina principala
 3. Betano

  Alături de casele de pariuri de mai sus, Betano se află, de asemenea, în top. Operatorul oferă o platformă modernă și securizată, astfel ca tu să poți plasa cele mai bune bilete pe pariuri la tenis. De asemenea, ai la dispoziție și o aplicație mobilă, ce poate fi descărcată gratuit.

  noua casă de pariuri Betano pagina principala
 4. Superbet

  Superbet deține o platformă excelentă, acolo unde pariuri tenis sunt foarte apreciate de jucători. Site-ul este foarte bine optimizat pentru toate dispozitivele, iar tu poți obține cele mai de top bonusuri la acest operator. De asemenea, depui și retragi în siguranță cu Visa, Mastercard și multe altele.

  noua casă de pariuri Superbet pagina principala
 5. Getsbet

  Un alt site apreciat este Getsbet, platforma având o mulțime de evenimente pe tenis. Bonusul de bun-venit este unul generos, iar lista de oferte este una diversificată. În plus, poți obține, în mod gratuit, aplicația mobilă pentru acest site de pariuri.

  noua casă de pariuri Getsbet pagina principala

Verifică întotdeauna casele de pariuri tenis pentru cote excelente

Este important să te înregistrezi pe un site de pariuri online ce îți oferă atât cote bune, cât și o ofertă diversificată și multe tipuri de pariuri. Îți recomandăm să verifici operatorii pentru cele mai bune bonusuri și cote pentru pariuri tenis.

Cotele casei de pariuri pentru primele ligi de tenis

ATP WTA Challenger ITF
MaxBet 5.56% 5.07% 8.56% 9.04%
Gets Bet 5.26% 5.64% 7.78% 10.10%
Superbet 6.14% 6.23% 6.21% 7.88%
Unibet 5.25% 5.33% 6.14% 7.46%
Baumbet 5.05% 5.16% 5.49% 8.28%

Întrebări frecvente

? Cum pot paria pe tenis?
Pentru a paria pe tenis, este necesar să te înregistrezi pe un site de pariuri și să realizezi o depunere.
? Este legal să pariezi pe tenis?
Desigur! Alege un operator online ce deține o licență ONJN și pariază, în mod legal, pe cele mai bune evenimente de tenis.
? Cum pot obține un bonus pentru tenis?
Fiecare casă de pariuri oferă un bonus diferit, iar tu poți alege operatorul care îți oferă cel mai avantajos bonus pentru pariuri pe tenis.
? Care sunt cele mai populare pariuri pe tenis online?
Oferta pe tenis este una diversificată. Printre cele mai populare pariuri se află Câștigător în Meci, Obține cel puțin un set și Scor Corect.

5 Ratinguri, în medie 5 din 5

AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.