Pariuri tenis online

Actualizat:

În cadrul acestui articol, vom expune o perspectivă mai detaliată, cu privire la aspecte principale ale parierii pe tenis. Astfel, vom oferi informații esențiale despre cum a luat amploare această categorie în sectorul pariurilor, cu ce se diferențiază de ceilalți concurenți, cum puteți miza pe evenimentele preferate, dar și multe altele, ce vor contribui la acumularea experienței necesare.

Lista completă a site-urilor de pariuri pe tenis

Găsit: 5 Case de pariuri

 1. 1

  Mozzart Bet

  Evaluare: 8.9/10

  • Multiple tipuri de pariere
  • Peste 70 de pariuri live
  • Navigare rapidă
  • Transmisiuni live streaming

  Bonus de bun venit de până la 1750 RON

  18+ Aplicare Termeni și condiții, BeGambleAware.org

  PARIAZĂ AICI Mergi către site-ul Mozzart Bet Mozzart Bet Recenzie
 2. 2

  Unibet

  Evaluare: 8.9/10

  • Ofertă variată
  • Cote excelente
  • Credibilitate crescută
  • Platformă live stabilă

  Bonus 100% la 300 RON + 150 rotiri

  18+ Aplicare Termeni și condiții, BeGambleAware.org

  PARIAZĂ AICI Mergi către site-ul Unibet Unibet Recenzie
 3. 3

  NetBet

  Evaluare: 8.1/10

  • Сomunicarea cu clienții
  • Aplicație pentru mobil atractivă
  • 10.000 de evenimente pe an
  • Peste 25.000 de pariuri live pe lună

  500 RON Freebet

  18+ Aplicare Termeni și condiții, BeGambleAware.org

  PARIAZĂ AICI Mergi către site-ul NetBet NetBet Recenzie
 4. 4

  SportingBet

  Evaluare: 8.1/10

  • O multitudine de sporturi
  • Pariuri Live
  • Bonusuri și Promoții
  • Aplicații pentru Android și iOS
  • Suport prin Chat Live

  Bonus de bun venit până la 500RON

  18+ Aplicare Termeni și condiții, BeGambleAware.org

  PARIAZĂ AICI Mergi către site-ul SportingBet SportingBet Recenzie
 5. 5

  Fortuna

  Evaluare: 8/10

  • O firmă de renume
  • Aplicaţii pentru Android şi iOs
  • Gamă variată de sporturi
  • Multe jocuri de casino

  BONUS 100% la 500 RON

  18+ Aplicare Termeni și condiții, BeGambleAware.org

  PARIAZĂ AICI Mergi către site-ul Fortuna Fortuna Recenzie

Scurtă istorie pentru pariuri la tenis

tenis istoria pariurilor sportive

Tenisul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume, ce continuă să câștige în popularitate chiar și în zilele noastre. Acesta datează încă din secolul al XII-lea, fiind inițial inițiat de către călugări spre a fi o formă de divertisment, evoluând de-a lungul timpului și extinzându-se în toată Europa.

În ceea ce privește secțiunea de pariuri sportive tenis, se poate observa cu ușurință cum jucătorii români acordă o atenție impresionantă evenimentelor preferate ale acestui sport, susținându-și favoriții ori de câte ori au ocazia. Fiind unul dintre cele mai dinamice și competitive sectoare din cadrul pariurilor online, pariuri de tenis online sunt adesea adoptate de cei mai mulți dintre pariorii de pe piață.

Aspecte interesante despre pariuri tenis:

 • Termenul “tenis” provine din versiunea anterioară a jocului, din secolul al XII-lea
 • Primele mingi ale acestui joc au fost confecționate din lemn
 • În anul 1874, în SUA, a avut loc primul turneu de tenis, ce s-a desfășurat pe gazon
 • Tenisul a fost inventat în anul 1873, de către maiorul Walter Clopton Wingfield

Așadar, tenisul se remarcă datorită unei istorii de impact, având și astăzi unele dintre cele mai frumoase și cunoscute evenimente, motiv pentru care publicul se îndreaptă către adoptarea în masă a acestui curent, ce poate valoare și pentru tenis pariuri România.

Scurtă istorie pentru pariuri la tenis
🏛️ Introdus pentru prima dată 1873
🏢 Organizație de supraveghere Federația Internațională de Tenis
📶 Acoperire case de pariuri Mare
Popular în America, Europa
🌎 Campionat Mondial Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open
🏅 Disciplina olimpică Da

Cum să pariezi pe pariuri sportive tenis

Pentru a putea avea parte de o experiență completă și plăcută, este necesar să vă proiectați în minte un traseu pe care să-l urmați atunci când vine vorba de plasarea unor pariuri de tenis online. Iar pentru a vă facilita acest proces, vă vom furniza câțiva pași de început:

 1. Consultați lista noastră

  Întrucât primele plasări de pariuri pe tenis pot reprezenta un impediment în a vă susține evenimentul preferat, specialiștii noștri au întocmit o listă ce conține un top al celor mai buni operatori din acest domeniu. Aceștia au fost selectați, trecând printr-o verificare amănunțită a aspectelor principale de care orice parior are nevoie.
 2. Înregistrați-vă pe una dintre casele de pariuri tenis

  După ce ați consultat lista furnizată de către experții noștri în acest domeniu, următorul pas constă în îndeplinirea procesului de înregistrare. În cadrul acestuia, va trebui să completați câmpurile libere cu informațiile dumneavoastră personale, pentru a vă putea fi verificată identitatea.
 3. Depuneți fonduri

  Următoarea parte a mizării pe evenimentul favorit este reprezentat de realizarea unui depozit în cadrul platformei de tenis pariuri alese. Astfel, pentru a putea începe, este nevoie să depuneți o sumă minimă, cerută de către operatorul selectat.
 4. Plasați pariurile

  Acum vă puteți susține favoriții prin plasarea unui pariu pe evenimentul dorit, urmărind, mai apoi modul în care se desfășoară acesta. Rețineți că este, de asemenea, important, să accesați înainte de acest pas, și rubrica destinată cotelor și marjelor.
 5. Bucurați-vă de câștig

  Odată ce evenimentul a fost finalizat, iar biletul dumneavoastră a ieșit câștigător, vă puteți îndrepta atenția către modul în care vă puteți retrage premiul. Acest lucru se poate face accesând secțiunea de Retrageri, alegând metoda de plată dorită.

Top 2 aplicații mobile pentru pariuri la tenis

Dacă doriți să rămâneți mereu la curent cu privire la evenimentul mizat, puteți opta pentru instalarea uneia dintre aplicațiile analizate de către specialiștii noștri în acest sector de activitate. În acest fel, puteți vedea mereu actualizările, indiferent de locul și momentul în care vă aflați.

 1. Aplicație de tenis pariuri România - UniBet

  UniBet este una dintre aplicațiile de pariuri tenis care atrage atenția pariorilor români prin modul său de funcționare și, de asemenea, prin caracteristicile sale inedite. Mai precis, aceasta vine în întămpinarea celor interesați prin oferirea unei serii complexe de sporturi și tipuri de pariuri, ușurând procesul de plasarea a pariurilor printr-o interfață modernă, ușor de navigat.

  Unibet aplicatie mobila
 2. Aplicație pariuri de tenis online - GetsBet

  GetsBet se află pe cea de-a doua poziție în topul celor mai de impact aplicații preferate de pariorii români. Acest fapt se datorează selecției sale impresionante de bonusuri și promoții, dar și atenției oferite din partea asistenței pentru clienți, ce este disponibilă prin numeroase canale de comunicare, astfel încât, orice problemă apărută, va putea fi rezolvată cu succes apelând la serviciile acestora.

  getsbet aplicatie mobila

Sfaturi și strategii pentru pariuri sportive tenis

tenis strategii si sfaturi de pariuri

Deși procesul de plasare a pariurilor poate fi unul destul de simplu odată ce ați înțeles modul în care acestea funcționează, există totuși câteva strategii pe care le-ați putea lua în calcul pentru a vă crește șansele de câștig. Astfel, în cele ce urmează, vom expune câteva aspecte, prin intermediul cărora vă puteți maximiza așteptările.

 1. Evaluați toate aspecte disponibile

  Înainte de a vă ancora în susținerea unui eveniment, este necesar să dobândiți câteva informații principale cu privire la echipa ce urmează să joace și, mai ales, metodele de joc ale celor implicați.
 2. Luați profiturile mici

  Chiar dacă evenimentul pe care ați mizat nu v-a adus un profit impresionant, este important ca totuși să acumulați chiar și sumele mai mici, pe care le-ați obținut, analizând, în detaliu, motivele ce au condus la acest final.
 3. Urmăriți un influencer în tenis pariuri România

  Deși de multe ori există posibilitatea să tindem spre a ne face singuri cercetarea și să nu luăm în considerare sfaturile și analizele celorlalți, pentru a vă putea crește șansele, puteți apela la urmărirea unuia dintre oamenii ce se ocupă și studiază în profunzime acest sector și anumite evenimente sportive.
 4. Gestionați rulajul bancar

  De asemenea, este important ca în pariurile sportive să țineți o evidență a profiturilor obținute, rămânând la curent și cu posibilele actualizări ce pot apărea în ceea ce privește banca unde aveți deschis contul pe care îl utilizați pentru pariuri.
 5. Urmăriți știrile despre jucători

  Pentru a cunoaște membrii unei anumite echipe și impactul pe care îl vor avea în cadrul acesteia, este esențial să vă informați atent cu privire la modul în care anumiți membrii joacă și cum reacționează în anumite situații.
 6. Nu puneți totul pe un singur eveniment

  Întrucât categoria de pariuri tenis se poate termina în două feluri, iar nimeni nu are garanția câștigului unuia dintre concurenți, se recomandă să nu mizați toată suma, pe care o aveți la dispoziție, în cadrul unui singur eveniment.

Cele mai bune tipuri de pariuri pe tenis de pariuri

Majoritatea pariorilor optează pentru adoptarea unui anumit tip de pariuri, însă este important să rețineți faptul că acest lucru vă va putea limita șansele. Astfel, pentru a avea mai multă libertate și deschidere în ceea ce privește modul de plasarea a pariurilor, vă vom prezenta un top al celor mai bune tipuri de pariuri:

Pariu pe câștigător

După cum îi sugerează și numele, acest tip de pariu are în vedere jucătorul care va câștiga evenimentul respectiv.

 • Disponibil atât înainte, cât și pe perioada meciului
 • Cea mai populară opțiune de pariere
 • Cote, de obicei, foarte mari

Peste/ sub total jocuri la tenis

În cadrul acestuia, pariorii trebuie să pună pronosticuri, ce fac referire la câte jocuri vor fi într-un meci, setând un număr peste, sau sub cel oferite de casa de pariuri.

 • Șansele de câștig sunt destul mari
 • Este necesară analiza asupra numerelor oferite de casele de pariuri tenis

Handicap pe seturi sau pe jocuri

Acest tip de pariu constă în acordarea unui anumit avantaj fictiv uneia dintre echipe, bineînțeles, în detrimentul celeilalte.

 • Apărut în urma cererii pentru cote mai mari
 • Șanse de câștig favorabile
 • Cel mai utilizat handicap este cel European

Pariu direct

Pariurile directe sunt pariurile pe un singur jucător, care poate câștiga un întreg turneu, nu doar un anumit joc.

 • Tip de pariu foarte popular
 • Are un proces simplu

Pariuri live tenis

tenis pariuri live

Prin intermediul plasării unor pariuri live tenis, aveți posibilitatea de a miza pe evenimentele dorite, în timp ce acestea se desfășoară. Unul dintre aspectele cele mai importante în cadrul unor asemenea pariuri este reprezentat de faptul că majoritatea platformelor de pariuri  pun la dispoziția utilizatorilor cote dinamice, care se schimbă constant, în funcție de modul în care evoluează meciul respectiv.

Cum este cazul si pariurilor de tenis obișnuite, și acest tip de pariu live include toate modelele necesare, la care jucătorii pot apela pentru a-și maximiza câștigurile. Totuși, o diferență majoră între pariuri live și cele ce sunt plasate înainte de eveniment constă în faptul că, cele ce se încadrează în prima categorie necesită mai multă atenție din partea pariorilor, pentru a se putea plia în funcție de schimbările ce apar în timpul jocului.

Top 3 recomandări de site-uri pariuri tenis

Dacă vă aflați în căutarea unui site pariuri tenis, însă încă nu ați descoperit operatorul care să vă ofere toate caracteristicile necesare, ce să fie în concordanță cu dorințele și așteptările dumneavoastră, în cele ce urmează, vă vom oferi un top al celor mai bune site-uri pariuri tenis pentru care puteți opta.

 1. 1 Website pariuri tenis - NetBet

  NetBet ocupă primul loc în cadrul acestui top întrucât, pe parcursul anilor, platforma a continuat să își mențină clienții, atrâgănd, de asemenea, un număr tot mai mare de pariori. Acest lucru se datorează fatpului că operatorul oferă celor interesați o selecție complexă de sporturi și tipuri de pariuri sportive pe tenis, punând, totodată, la dispoziție și o aplicație mobilă, bine creată, ce este disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android.

  netbet pagina principala
 2. 2 Website pariuri la tenis - Fortuna

  Fortuna este probabil unul dintre cele mai răsunătoare nume din această industrie. Aspecte precum rapiditatea site-ului de pariuri sportive tenis și paleta variată de sporturi fac din această platforma una dintre cele mai accesate variante de către majoritatea pariorilor ce doresc să mizeze pe evenimentele preferate într-un mod rapid și simplu.

  eFortuna pagina principala
 3. 3 Website pentru pariuri tenis - SportingBet

  SportingBet este una dintre casele de pariuri ce se remarcă pe piața pariurilor datorită numărului său ridicat de avantaje, printre care menționăm o categorie complexă de sporturi, o navigare simplă pe platformă și, de asemenea, o asistență pentru clienți, ce este disponibilă spre a rezolva probleme pe care le pot întâmpina utilizatorii.

  sportingbet pagina principala

Cele mai populare evenimente pentru pariuri tenis

Deși fiecare parior va alege evenimentele pe care să mizeze și care îi pot aduce satisfacția așteptată, vă vom prezenta, în cele ce urmează, și câteva dintre cele mai populare turnee, adesea urmărite de către pariorii interesați în a-și susține favoriții și în realizarea unui profit pe măsură.

Top 2 site-uri site-uri pariuri tenis de încredere

Înainte de a opta pentru un site pariuri tenis, este esențial să analizăm și câteva caracteristici principale ale acestuia. Astfel, pentru a vă ușura această cercetare, am selectat câteva dintre cele mai de top site-uri pariuri tenis, ce prezintă încredere pentru pariori.

 1. 1 Site pariuri tenis de încredere - UniBet

  UniBet se află în topul recomandărilor noastre întrucât acesta a acumulat experiența necesară în acest domeniu, oferind pariorilor caracteristicile pe care trebuie să le îndeplinească o platformă de pariuri. De asemenea, aceasta furnizează utilizatorilor siguranța necesară și datorită licenței ONJN pe care o deține.

  noua casă de pariuri unibet pagina principala
 2. 2 Website pariuri tenis sigure - MozzartBet

  MozzartBet reprezintă un operator de încredere în categoria pariurilor sportive întrucât acesta întrunește trăsăturile esențiale, printre care menționăm licența obținută, asistența pentru clienți disponibilă și, de asemenea, cotele și marjele oferite, verificate corespunzător.

  noua casă de pariuri mozzartbet pagina principala

Verificați casele de pariuri tenis pentru cele mai bune cote la tenis

Atunci când sunteți în căutarea unui site pariuri tenis, unul dintre cele mai importante aspecte este redat de analizarea cotelor pe care platforma respectivă le poate oferi. În acest fel, cu o selecție potrivită în ceea ce privește secțiunea cotelor, dar și o ofertă complexă a tipurilor de pariuri ce sunt disponibile, vă puteți îndrepta cu ușurință către atingerea rezultatelor așteptate.

Marjele caselor de pariuri pentru ligile de top ale tenisului

Marjele caselor de pariuri pentru ligile de top ale tenisului
  ATP WTA Challenger ITF
5.56% 5.07% 8.56% 9.04%
5.26% 5.64% 7.78% 10.10%
6.14% 6.23% 6.21% 7.88%
5.25% 5.33% 6.14% 7.46%
5.05% 5.16% 5.49% 8.28%

Întrebări frecvente

?

Care este cea mai bună opțiune în pariuri live tenis?

Variantele pentru pariuri live tenis se aplică și la cele plasate înainte de meci, astfel încât, în urma unei analize cu privire la variantele existente, puteți selecta ceea ce se potrivește cel mai bine așteptărilor dumneavoastră.
?

Care este cel mai simplu tip de pariu pentru a avea garanția că vei câștiga?

Unul dintre cele mai simple pariuri pe care îl adoptă adesea jucătorii este cel Peste/ Sub.
?

Cum pot câștiga pariuri tenis sigure?

Deși nimeni nu poate garanta câștigul unui pariu, există totuși câteva strategii cu ajutorul cărora vă puteți mări șansele. Printre acestea se află analiza detaliată a jucătorilor, modul în care aceștia joacă de obicei, dar mai ales cotele oferite de casa de pariuri aleasă.Sunt bune cotele pentru pariuri la tenis?
?

Sunt bune cotele pentru pariuri la tenis?

Da, cotele pentru pariuri tenis vă pot aduce rezultate cu impact, în mod pozitiv, însă acest lucru este în strânsă legătură și cu operatorul de pariuri pe care îl alegeți.
?

Care este cea mai potrivită vârstă pentru a începe să faci tenis de pariuri?

Pentru a putea începe să mizați pe evenimentele preferate, este necesar să aveți vârsta împlinită de 18 ani.

6 ratinguri, în medie 5 din 5

AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.