Casa Pariurilor Bonus

8.5 / 10

Ia un bonus de bun-venit de 200 RON (100% din depunere)

Cod-Promo copiat

Nu este valabil în regiunea ta

Metode de plată

 • Paysafecard
 • Neteller
 • Skrill
 • VISA
 • Maestro
 • MasterCard

Această recenzie a fost actualizată ultima oară

casa-pariurilor-bonus-1000x800sa

Ia un bonus de bun-venit de 200 RON (100% din depunere)

Deblochează bonus Înregistrare
Tip Bonus Pariu gratuit
În cât timp poți lua bonusul Nespecificat
Valbil Pentru de la 7 decembrie 2020
Local România
Limită Bonus maxim 200 RON

Beneficiază de Casa Pariurilor pariu gratuit la primul depozit!

Aplică pentru Casa Pariurilor online prima depunere, apoi să joci pe meciurile disponibile în secțiunea Pariuri Sportive și poți să iei până la 200 de lei.

Cu un rulaj minim de x1, plus o cotă ce, în totalitatea ei, însumează 1.6, primești din partea agenției Casa Pariurilor, bonus la depunere de 100% (max 200 RON). De amintit este că, platforma online și agentiile din teren din țară sunt făcute să funcționeze într-o legătură strânsă. Așadar, poți face retrageri gratuite exact în ziua respectivă.

Bonusul se bucură de aplicabilitate doar o singură dată, iar asta dacă te-ai înregistrat pe site-ul agenției sau în aplicația pusă la dispoziție pentru utilizatori. O cerință este aceea de a face o depunere minimă la Casa Pariurilor (min 25 RON), iar suma oferită ca bonus este creditată automat în momentul înregistrării.

Cât despre valoarea acestui bonus, Casa Pariurilor pune în joc un bonus în valoare egală cu primul tău depozit, maxim 200 RON.

Ca să-ți poți vedea bonusul, intră în contul de pariuri, fie direct pe platforma online, fie de pe telefon, iar acolo poți vizualiza cu ușurință acest bonus 100% Casa Pariurilor.

Cum să iei bonusul de bun venit

 1. Pasul 1.

  Iți deschizi un cont nou pe platforma online a agenției

 2. Pasul 2.

  Faci o depunere minimă de 25 RON.

 3. Pasul 3.

  Un rulaj minim de x1

 4. Pasul 4.

  Alegi o cotă de minim 1.6

Ia bonusul
Casa-Pariurilor-200-lei-Bonus-400x700sa

Crește-ți câștigul cu până la 150% (max 26 de meciuri)

Deblochează bonus Pariu Eligibil
Tip Bonus Premiu în bani
În cât timp poți lua bonusul O lună
Valbil Pentru Nespecificat
Local România
Limită Bonus până la 150%

Revendică bonusuri Casa Pariurilor și coduri promotionale de până la 150%!

Accesează noua listă de promoții Casa Pariurilor sportive și revendică unul dintre cele mai bune bonusuri de pariuri sportive! Lansarea noii platforme online a agenției a adus o serie de bonusuri avantajoase pentru jucătorii care își completează biletele de joc cu peste 26 de selecții. Primești un bonus la pariuri sportive în valoare de 100% pentru biletele pe care reușești să acumulezi cel puțin 20 de meciuri. Iar pe măsură ce selectezi până la 26 de evenimente, acest bonus crește până la 150%.

Casa Pariurilor bonus 150% este o promoție valabilă pentru pariuri sportive, bonus ce intră în calcul încă de la primul eveniment pe care-l alegi pe bilet. Drept urmare, valoarea premiului tău crește, cu 1%, 2%, 3%, pe măsură ce adaugi noi selecții, iar creșterea aceasta continuă până ajungi la un maxim de 150%.

Totuși, trebuie să iei în considerare anumiți factori. Cota minimă a biletului completat de tine nu poate să fie mai mică de 1.25. În plus, nu poți de a face combinații pe bilet care să cuprindă Meciul Zilei sau promoțiile aflate în Oferta Top.

Imediat ce reușești să atingi acest bonus Casa Pariurilor pe biletul plasat, primești pe loc banii în contul personal.

 1. Pasul 1.

  Cota minimă per selecție de 1.25

 2. Pasul 2.

  Trebuie ca toate meciurile să fie câștigătoare.

 3. Pasul 3.

  Neeligibil pentru promoția Pariu Șansă

 4. Pasul 4.

  Nu se combină nici cu altele din secțiunea Casa Pariurilor promotii (Meciul zilei sau Oderta Top).

Ia bonusul
Casa-Pariurilor-Bonus-Prima-de-instalare-400x700sa

Recuperează 10% dacă pierzi un singur meci de pe bilet

Deblochează bonus Pariu Eligibil
Tip Bonus Premiu în bani
În cât timp poți lua bonusul Nespecificat
Valbil Pentru La încheierea tuturor partidelor de pe bilet
Local România
Limită Bonus Nespecificat

Accesează Pariul Șansă și bonus la meci pierdut!

Disponibil în toate agențiile din țară, dar și prin aplicația Casa Pariurilor, bonus fără depunere, promoția Pariul Șansă lucrează în favoarea ta și îți aduce posibilitatea de câștig chiar și la meci pierdut. Pentru a revendica acest bonus, pariurile sportive reprezintă secțiunea spre care este necesar să te îndrepți cu precădere.

Pentru a revendica bonusul, trebuie să plasezi un bilet de joc care să cuprindă peste 11 evenimente, acestea, la rândul lor, având cote de minim 1.30! La Casa Pariurilor, codul promoțional Pariu Șansă se activează pe loc.

Astfel că, dacă la finalul tuturor partidelor de pe bilet ai un singur eveniment ce nu este câștigător, primești de la Casa Pariurilor bonusuri cu o valoare de 10% x (câștig total / cotă pariului pierdut).

Ca un mic exemplu, dacă ai pe bilet un posibil câștig de 2.000 RON, dar ai pierdut o partidă dintr-un total de 11, iar partida respectivă ar fi avut cota 2.00, câștigi, astfel, 10% din acei 2.000 RON împărțit la 2.

La Casa Pariurilor bonusul Pariu Șansă, îți oferă posibilitatea de a combina pe bilet alte promoții disponibile în acel moment.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că puteți obține aceleași bonusuri folosind nu numai site-ul oficial, ci și versiunea mobilă sau aplicația mobilă. Ea este descrisă mai detaliat aici Casa Pariurilor mobil.

 1. Pasul 1.

  Plasezi bilet cu minim 11 evenimente

 2. Pasul 2.

  Cota minimă trebuie sa fie de 1.30 per partidă

 3. Pasul 3.

  Poți corobora bonusul cu alte promoții disponibile

 4. Pasul 4.

  Revendică bonusul

Ia bonusul
Casa-Pariurilor-Bonus-400x700sa

FAQ

? Există vreo taxă de depunere la Casa Pariurilor?

Poți depune fie prin Card Bancar, Paysafecard sau chiar direct la casieria agențiilor din țară. Totuși, dacă preferi să faci o depunere cu un card bancar sau prin metoda Paysafecard, se aplică o taxă de 2%. Taxa nu se aplică pentru depunerile directe la agențiile din teritoriu.

? Care este limita minimă și maximă la Casa Pariurilor la depunere?

La Casa Pariurilor, depunerea minimă se încadrează între limite ce sunt variabile. Însă, cea mai mică valoare ce poate reprezenta o depunere este de 10 RON și poate ajunge, în punctul maxim, la 20.000 RON. În plus, dacă verifici pe Casa Pariurilor, bonus prima depunere sau Casa Pariurilor bonus 100%, vei avea numai de câștigat!

? Exista programe de loialitate la Casa Pariurilor?

Momentan nu există astfel de programe însă, clienții cei mai fideli, au la îndemână o serie de promoții, printre care și Casa Pariurilor bonus de bun venit. Prin accesarea lor, un jucător desăvârșit, va descoperi că poate beneficia de mult mai multe avantaje cumulate.

? Ce am nevoie să știu ca să plasez un bilet online?

Este o metodă foarte apropiată cu completarea unui bilet direct pe site când primeai acele coduri Casa Pariurilor specifice și cu care mergeai, mai apoi, la o agenție stradală. Ei bine, intri în oferta Casa Pariurilor, selectezi rezultatele preferate și imediat vei observa că pe Bilet, în dreapta ecranului, vor apărea pronosticurile alese. Cu mențiunea că, pentru a juca online trebuie selectată printr-un simplu click, această opțiune, ci nu cea pe care scrie Agenție. Completezi miza și dai click pe Pariază acum.

? Cum să obțineți bonus dacă descărcați Сasa Pariurilor apk?

Ne pare rău, casa de pariuri Casa Pariurilor apk nu oferă bonusuri pentru descărcarea aplicației.

? Este necesar vreun cod promoțional pentru bonusuri Casa Pariurilor?

În cazul bonusurilor și promoțiilor, agenția nu oferă vreun fel de cod promoțional, Casa Pariurilor încercând, astfel, să evite posibile complicații. Este, totuși indicat, ca la fiecare bonus, să fie verificate datele din Termeni și Condiții.