888Sport Recenzie

8.4/10

avantaje

Multe metode de plată disponibile pentru alimentarea contului

Oferta variată pentru toate tipurile de pariuri

Departamentul de relații cu clienții oferă în mod rapid răspunsuri utile

Bonus garantat pentru toți jucătorii

Complet legală în România

metode de plată
Această recenzie a fost actualizată ultima dată la: 23.10.2020
Specificații

Utilitate

8

Cote

9

Aplicație Mobilă

9

Bonusuri și Promoții

8

Tipuri de Pariuri

9

Credibilitate

9

Metode de Plată

7.5

Suport

8

Utilitate

8/10

Site-ul 888Sports.ro desktop este printre cele mai bine optimizate site-uri ale caselor de pariuri online din România. Pagina principală oferă acces rapid în toate secțiunile platformei. În partea de sus a paginii vei găsi reclame la ofertele speciale care sunt active în acest moment, precum și o listă cu 5 dintre cele mai populare pariuri ale momentului.
888sport.ro

Avantaje

Limitări

Poți paria pe cele mai populare evenimente direct din pagina principală

Meniul din partea dreaptă te ajută să navighezi în toate secțiunile site-ului

Aspectul site-ului este unul plăcut și nu este încărcat cu reclame

Paginile se încarcă foarte rapid și nu prea întâmpini probleme tehnice

Poți vedea în timp real statistici ale meciurilor pe care ai pariat

Cu ajutorul meniului din partea dreaptă a paginii poți naviga în secțiunea de pariuri sportive (atât pre-meci, cât și live). 888Sports România oferă o varietate largă de sporturi pe care poți paria. La aceste sporturi se adaugă și o mulțime de tipuri de pariuri, dar despre asta vom vorbi ceva mai târziu.

Cote

9/10

Despre 888Sports putem spune că oferă clienților săi cote cel puțin decente pentru piața de pariuri online din România. Căutând pe Google termenul 888Sports Recenzie Cote vei vedea că acest lucru este confirmat de mai toate site-urile din domeniu.

Pentru Liga 1, aceasta oferă o marjă de pariere de 9.8%, în timp ce EPL (English Premier League) se bucură de o marjă ceva mai scăzută, de doar 6.4%.

În ansamblu, pariurile pe fotbal au un procent de 7.3%, iar cele pe tenis un procentaj puțin mai scăzut, și anume 6.9%. Mult mai bine din punct de vedere al marjelor de pariere stă baschetul, mai exact NBA (National Basketball Association), cu o marjă de doar 4%.

Marje de Pariere

Fotbal

7.3%

Tenis

6.9%

Baschet

4%

MMA

5.2%

Esports

7.3%

Baseball

4%

Marjă Totală:

5.8%

Aplicație Mobilă

9/10

În cazul în care preferi confortul oferit de telefonul tău mobil, află că la 888Sports poți paria direct direct de pe acesta. Ai de ales între două variante: varianta optimizată pentru smartphone-uri a site-ului (888Sports Mobil) sau aplicația dedicată (disponibilă pentru Android și iOS).

Dacă ești utilizator de iPhone sau iPad, poți descărca foarte ușor aplicația. Tot ce trebuie să faci este să intrii în App Store și să cauți 888Sports Aplicație Mobilă. Apasă pe primul rezultat și apoi pe butonul de Instalare. După ce procesul s-a terminat, ești gata să plasezi pariuri online direct de pe telefonul tău mobil.

Pariază folosind Aplicație Android

Aplicație Android

Mai mult

Pariază folosind Aplicație iOS

Aplicație iOS

Mai mult

Pariază folosind Browser Mobil

Browser Mobil

Mai mult

Bonusuri și Promoții

8/10

Spre deosebire de celelalte case de pariuri din România, 888Sports Pariuri Online nu oferă foarte multe bonusuri. Totuși, acest minus este compensat prin consistența bonusurilor existente.

Astfel, platforma oferă tuturor jucătorilor un bonus de până la 1000 RON. Orice parior este eligibil pentru a folosi această ofertă. Află mai jos ce trebuie să faci pentru a beneficia de promoția 888Sports Bonus Garantat.

 • Deschide un cont pe site-ul oficial
 • Confirmă identitatea
 • Fă o depunere inițială
 • Plasează pariuri, iar bonusul va fi revendicat automat. Depunere minimă 50 RON

În plus, la fiecare 50+ RON folosiți pentru a plasa pariuri online pe cote de minim 1.6, vei beneficia de un bonus de 25 RON care pot fi folosiți pentru jocurile de cazino de pe site.

Tipuri de Pariuri

9/10

Casa de pariuri sportive 888Sports oferă o multitudine de pariuri disponibile atât înainte de meci, cât și în regim de live betting.

Astfel, pe site poți plasa pariuri tradiționale, pariuri live pe evenimentele care au început deja (utilizând secțiunea 888Sports Live) sau chiar pe evenimente ce nu au legătură cu sportul. De exemplu, poți paria pe câștigătorul ultimei ediții Britanicii Au Talent sau pe cine va primi titlul de Personalitatea Sportivă a anului 2020, decernat de BBC UK.

Partea proastă este că nu poți plasa pariuri pe sporturi electronice (eSports), însă acest minus este cumva contrabalansat de multitudinea de opțiuni disponibile, atunci când vine vorba de pariuri pe sporturi fizice.

Credibilitate

9/10

888Sports face parte din lista celor 23 de case de pariuri legale din România. Aceasta beneficiază de o licență emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, valabilă pentru servicii de pariuri sportive (atât pre-meci, cât și live), jocuri de cazino și poker. Platforma 888Sports este complet legală în România.

888Sports Licență România: D.ONJN 1439/12.08.2016 valabilă pe o perioadă de 10 ani (până la 31.08.2026)

Odată cu primirea licenței definitive, această casă de pariuri a făcut schimbări majore, atât în cazul platformei online (vizuale și de utilitate), cât și în privința politicii de funcționare. Principalele schimbări care au vizat site-ul au fost legate de adăugarea interfeței în limba română și de crearea unei echipe de suport tehnic capabilă să răspundă solicitărilor primite din partea pariorilor români.

Metode de Plată

7.5/10

Comparativ cu celelalte agenții din România, casa de pariuri 888Sports pune la dispoziția utilizatorilor săi o varietate largă de metode de plată. E drept că unele nu pot fi folosite pentru retragere, dar plaja largă îți permite să alegi ce ți se potrivește cel mai bine.

Depuneri

Poți depune uilizând până la 8 metode diferite de plată. Dintre acestea, cea mai puțin avantajoasă este transferul bancar. În cazul acestuia, suma minimă care poate fi depusă este de 400 RON, iar timpul de procesare pentru fiecare tranzacție este de până la 5 zile lucrătoare.

În cazul tuturor celorlalte metode de plată, depunerile sunt procesate instant, iar suma minimă este de doar 40 RON.

Retrageri

888Sports Cash Out este printre cele mai avantajoase sisteme din țara noastră. La momentul actual, este casa de pariuri cu cea mai mică retragere minimă. Utilizând un card bancar sau un portofel electronic poți retrage sume de cel puțin 3 euro. Pe de altă parte, în cazul transferului bancar suma crește, dar nu cu mult. Retragere minimă în această situație este de 10 euro.

Totuși, trebuie luat în calcul timpul de procesare relativ mare. Conform termenilor de pe site, nu poți primi banii câștigați în mai puțin de 4 zile lucrătoare.

Depunere Fonduri
Depunere Fonduri
Retragere Fonduri
Retragere Fonduri
Sumă
Sumă
Timp
Timp
Comision
Comision
Sumă
Sumă
Timp
Timp
Comision
Comision
VISA
40-9,000 RON INSTANT 0 3-2,000 EUR 5-8 zile lucrătoare 0
Paysafecard
400-9,000 RON 2 - 5 zile lucrătoare 0 10-4,000 EUR 7-10 zile lucrătoare 0
Skrill
40-9,000 RON INSTANT 0 3-2,000 EUR 4-5 zile lucrătoare 0
Neteller
40-9,000 RON INSTANT 0 3-2,000 EUR 4-5 zile lucrătoare 0
MasterCard
40-9,000 RON INSTANT 0 3-2,000 EUR 5-8 zile lucrătoare 0
Arată Tot

Suport

8/10

Așa cum am menționat și mai devreme, odată cu emiterea licenței definitive valabilă pe o perioadă de 3 ani, 888Sports și-a îmbunătățit serviciul de relații cu clienții. Astfel, indiferent de problema întâmpinată, angajații departamentului de suport tehnic vor găsi o rezolvare în cel mai scurt timp.

888Sports Contact:

 • Apel telefonic la +44 203 478 1907 (zilnic între 11:00 și 23:00)
 • Email: suport@888.ro
 • Număr exclusiv pentru membrii VIP ai 888Sports Pariuri Agenții: +0800 360 045
Telefon
+0800 360 045
E-mail
suport@888.ro
Chat Live
Competență
Politețe
Timp de Răspuns în cel mai scurt timp în cel mai scurt timp -

Informațiile din secțiunea Suport au fost actualizate ultima dată la:: 15.10.2020

Concluzie

8.4/10

În concluzie, casa de pariuri 888Sports este una din casele de pariuri sportive online la care merită să joci. Pe lângă oferta foarte variată atunci când vine vorba de plasarea pariurilor sportive (atât pre-meci, cât și live), această platformă oferă acces la 8 metode diferite de plată, disponibile pentru alimentarea cu fonduri a contului.

Limitări

Review-uri negative pe Internet

Popularitate scăzută în rândul pariorilor români

Serviciul de suport și relații cu clienții este impecabil, oferind răspunsuri utile și prompte, fără a lăsa deoparte politețea comunicării. Pe de altă parte, această casă de pariuri primește foarte multe reclamații pe diferite forumuri.

Puteți afla care sunt nemulțumirile pariorilor români, căutând pe Google termenul 888Sports Păreri. Totuși, cotele sunt cel puțin decente, iar varianta mobilă a platformei oferă o experiență plăcută.

Concluzie:

8.4/10

faq

? Care sunt limitele minime de depunere și retragere la 888Sports?
În funcție de metoda de plată pe care o folosești, poți depune minim 40 RON (pentru majoritatea metodelor disponibile) sau 400 RON (în cazul în care depui prin transfer bancar).
? Ce metode de plată sunt acceptate?
888Sports acceptă o varietate largă de metode de plată:
 • Card bancar

  • Visa / Visa Electron

  • Mastercard

 • Transfer bancar (sau electronic)

 • Portofel electronic

  • Skrill

  • Neteller

  • ApplePay

  • Trustly

 • Paysafecard
? În cât timp am acces la câștigurile retrase?
La fel ca în cazul limitelor maxime, timpul de procesare variază în funcție de metoda de plată pe care alegi să o folosești. În cazul portofelelor electronice, plata este procesată instant. Pe de altă parte, dacă soliciți retragerea prin transfer bancar, poate dura până la 5 zile lucrătoare să primești banii câștigați.
? Există proces de verificare a identității pe 888Sports?
La fel ca toate celelalte case de pariuri online legale din România, 888Sports aplică procedura KYC (Know Your Customer). Astfel, solicită utilizatorilor săi copii ale documentelor care dovedesc identitatea.
? Pot paria de pe telefon la 888Sports?
Da. Dacă vrei să folosești dispozitivul tău mobile pentru a paria la 888Sports poți folosi versiunea pentru mobil a site-ului sau aplicația dedicată smartphone-urilor.
Comentarii

Lasă un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notify of
Informații Generale
Imagini