Această recenzie a fost actualizată ultima dată la:

Adaugă Recenzie

888Sport Pariuri Sportive Recenzie

8.4/10

avantaje:

 • Metode de plată variate

 • Ofertă vastă de pariuri

 • Comunicare eficientă

 • Bonusuri pentru toți jucătorii

 • Complet legală în România

Specificații

 • Utilitate

  8

 • Cote

  9

 • Aplicație Mobilă

  9

 • Bonusuri și Promoții

  8

 • Tipuri de Pariuri

  9

 • Credibilitate

  9

 • Metode de Plată

  7.5

 • Suport

  8

Utilizare

8/10

Site-ul 888Sports desktop este printre cele mai bine optimizate site-uri ale caselor de pariuri online din România. Pagina principală oferă acces rapid către toate secțiunile platformei. În partea de sus a paginii vei găsi reclame la ofertele speciale care sunt active la acel moment, precum și o listă cu 5 dintre cele mai populare pariuri ale momentului.
888sport.ro

Avantaje

Limitări

Nu toate pariurile sunt listate pe pagina principală

Pentru a plasa un pariu pe un eveniment mai puțin popular e nevoie să accesezi mai multe secțiuni

Cu ajutorul meniului din partea dreaptă a paginii poți naviga în secțiunea de pariuri sportive (atât pre-meci, cât și live). 888Sports România oferă o varietate largă de sporturi pe care poți paria. La aceste sporturi se adaugă și o mulțime de tipuri de pariuri, dar despre asta vom vorbi în altă secțiune a articolului

Cote

9/10

Despre 888Sport Romania putem spune că oferă clienților săi cote decente pentru piața de pariuri online din țară. Căutând pe Google termenul 888Sports Recenzie Cote vei vedea că acest lucru este confirmat de mai toate site-urile din domeniu.

Pentru Liga 1, acesta oferă o marjă de pariere de 9.8%, în timp ce EPL (English Premier League) se bucură de o marjă mai scăzută, de doar 6.4%.

În ansamblu, pariurile pe fotbal au un procent de 7.3%, iar cele pe tenis un procentaj puțin mai scăzut, și anume 6.9%. Mult mai bine din punct de vedere al marjelor de pariere stă baschetul, mai exact NBA (National Basketball Association), cu o marjă de doar 4%.

Marje de Pariere

Fotbal

7.3%

Tenis

6.9%

Baschet

4%

MMA

5.2%

Esports

7.3%

Baseball

4%

Marjă Totală:

5.8%

Aplicație Mobilă 888sport România

9/10

În cazul în care preferi confortul oferit de telefonul tău mobil, află că la 888Sports poți paria direct de pe acesta. Ai de ales între două variante: varianta optimizată pentru smartphone-uri a site-ului (888Sports Mobil) sau aplicația dedicată pentru pariuri 888Sport (disponibilă pentru Android și iOS).

Dacă ești utilizator de iPhone sau iPad, poți descărca foarte ușor aplicația. Tot ce trebuie să faci este să intri în App Store și să cauți 888Sports Aplicație Mobilă. Apasă pe primul rezultat și apoi pe butonul de Instalare. După ce procesul s-a terminat, ești gata să plasezi pariuri online direct de pe telefonul tău mobil.

Bonusuri și Promoții

8/10

Spre deosebire de celelalte case de pariuri din România, 888Sports Pariuri Online nu oferă foarte multe bonusuri. Totuși, acest minus este compensat prin consistența bonusurilor existente.

Astfel, platforma oferă tuturor jucătorilor un bonus de 100% până la 1.000 RON. Orice parior este eligibil pentru a folosi această ofertă. Află mai jos ce trebuie să faci pentru a beneficia de promoția 888Sports Bonus la prima depunere:

 • Deschide un cont pe site-ul oficial
 • Confirmă identitatea
 • Fă o depunere inițială
 • Plasează pariuri, iar bonusul va fi revendicat automat. Depunere minimă 50 RON

În plus, la fiecare 50+ RON folosiți pentru a plasa pariuri online pe cote de minim 1.6, vei beneficia de un bonus de 25 RON care pot fi folosiți pentru jocurile de cazino de pe site.

 • 888Sport Bonus De Bun Venit cu 100% din prima depunere, până la 1,000 de RON

  Revendică Bonusul

 • Profită de Noul Bonus pentru Pariuri Sportive 888Sport, Win - Win

  Revendică Bonusul

Tipuri de Pariuri

9/10

Casa de pariuri sportive 888Sports oferă o multitudine de pariuri disponibile atât înainte de meci, cât și în regim de live betting.

Astfel, pe site poți plasa pariuri tradiționale, pariuri live pe evenimentele care au început deja (utilizând secțiunea 888Sports Live) sau chiar pe evenimente ce nu au legătură cu sportul. De exemplu, poți paria pe câștigătorul ultimei ediții Britanicii Au Talent sau pe cine va primi titlul de Personalitatea Sportivă a anului 2020, decernat de BBC UK.

Partea negativă este că nu poți plasa pariuri pe sporturi electronice (eSports), însă acest minus este contrabalansat de multitudinea de opțiuni disponibile, atunci când vine vorba de pariuri pe sporturi fizice.

Esports

Handbal

Volei

Hochei

Fotbal

Box

MMA

F1

Ciclism

Baschet

Crichet

Tenis

Snooker

Şah

Curse de cai

Rugby

Baseball

Credibilitate

9/10

888Sports legale face parte din lista celor 23 de case de pariuri din România. Aceasta beneficiază de o licență emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, valabilă pentru servicii de pariuri sportive (atât pre-meci, cât și live), jocuri de cazino și poker. Platforma 888Sports este complet legală în România.

888Sports Licență România: D.ONJN 1439/12.08.2016 valabilă pe o perioadă de 10 ani (până la 31.08.2026)

Odată cu primirea licenței definitive, această casă de pariuri a făcut schimbări majore, atât în cazul platformei online (vizuale și de utilitate), cât și în privința politicii de funcționare.

Principalele schimbări care au vizat site-ul au fost legate de adăugarea interfeței în limba română și de crearea unei echipe de suport tehnic, capabilă să răspundă solicitărilor primite din partea pariorilor români.

Metode de Plată Pariuri Sportive

7.5/10

Comparativ cu celelalte agenții din România, casa de pariuri 888Sports pune la dispoziția utilizatorilor săi o varietate largă de metode de plată. E drept că unele nu pot fi folosite pentru retragere, dar gama largă îți permite să alegi ce ți se potrivește cel mai bine.

Depuneri

Poți depune uilizând până la 8 metode diferite de plată. Dintre acestea, cea mai puțin avantajoasă este transferul bancar. În cazul acestuia, suma minimă care poate fi depusă este de 400 RON, iar timpul de procesare pentru fiecare tranzacție este de până la 5 zile lucrătoare.

În cazul tuturor celorlalte metode de plată, depunerile sunt procesate instant, iar suma minimă este de doar 40 RON.

Retrageri

888Sports Cash Out este printre cele mai avantajoase sisteme din țara noastră. La momentul actual, este casa de pariuri cu cea mai mică retragere minimă. Utilizând un card bancar sau un portofel electronic, poți retrage sume de cel puțin 3 euro. Pe de altă parte, în cazul transferului bancar, suma crește, dar nu cu mult.

Retragerea minimă în această situație este de 10 euro.

Totuși, trebuie luat în calcul timpul de procesare relativ mare. Conform termenilor de pe site, nu poți primi banii câștigați în mai puțin de 4 zile lucrătoare.

SumăTimpComision
SumăTimpComision

VISA

Paysafecard

Skrill

Neteller

MasterCard

40-9,000 RONINSTANT0
400-9,000 RON2 - 5 zile lucrătoare0
40-9,000 RONINSTANT0
40-9,000 RONINSTANT0
40-9,000 RONINSTANT0
3-2,000 EUR5-8 zile lucrătoare0
10-4,000 EUR7-10 zile lucrătoare0
3-2,000 EUR4-5 zile lucrătoare0
3-2,000 EUR4-5 zile lucrătoare0
3-2,000 EUR5-8 zile lucrătoare0

Suport

8/10

Așa cum am menționat și mai devreme, odată cu emiterea licenței definitive valabilă pe o perioadă de 10 ani. Cum este şi cazul altor case de pariuri 888Sport. și-a îmbunătățit serviciul de relații cu clienții. Astfel, indiferent de problema întâmpinată, angajații departamentului de suport tehnic vor găsi o rezolvare în cel mai scurt timp.

888Sports Contact:

 • Apel telefonic la +44 203 478 1907 (zilnic între 11:00 și 23:00)
 • Email: suport@888.ro
 • Număr exclusiv pentru membrii VIP ai 888Sports Pariuri Agenții: +0800 360 045

Telefon

+0800 360 045

E-mail

suport@888.ro

Chat Live

Competență
Politețe
Timp de Răspunsîn cel mai scurt timpîn cel mai scurt timp-

Informațiile din secțiunea Suport au fost actualizate ultima dată la::
15.10.2020

Concluzie

8.4/10

În concluzie, casa de pariuri 888Sports este una din casele de pariuri sportive online la care merită să joci.

Pe lângă oferta foarte variată atunci când vine vorba de plasarea pariurilor sportive (atât pre-meci, cât și live), această platformă oferă acces la 8 metode diferite de plată, disponibile pentru alimentarea cu fonduri a contului.

Limitări

Review-uri negative pe Internet

Popularitate scăzută în rândul pariorilor români

Serviciul de suport și relații cu clienții este impecabil, oferind răspunsuri utile și prompte, fără a lăsa deoparte politețea comunicării.

Pe de altă parte, această casă de pariuri primește foarte multe reclamații pe diferite forumuri. Puteți afla care sunt nemulțumirile pariorilor români, căutând pe Google termenul 888Sports Păreri.

Așadar, cotele decente, și varianta mobilă a platformei oferă o experiență plăcută.

FAQ

? Care este pragul minim de depunere și retragere la 888Sports?
În funcție de metoda de plată pe care o folosești, poți depune minim 40 RON (pentru majoritatea metodelor disponibile) sau 400 RON (în cazul în care depui prin transfer bancar).
? Ce metode de plată sunt acceptate?
888Sports acceptă o varietate largă de metode de plată:
 • Card bancar

  • Visa / Visa Electron

  • Mastercard

 • Transfer bancar (sau electronic)

 • Portofel electronic

  • Skrill

  • Neteller

  • ApplePay

  • Trustly

 • Paysafecard
? În cât timp am acces la câștigurile retrase?
La fel ca în cazul sumelor maxime de retragere, timpul de procesare variază în funcție de metoda de plată pe care alegi să o folosești. În cazul portofelelor electronice, plata este procesată instant. Pe de altă parte, dacă soliciți retragerea prin transfer bancar, poate dura până la 5 zile lucrătoare să primești banii câștigați.
? Există proces de verificare a identității pe 888Sports?
Cum se întâmplă și la celelalte case de pariuri online legale din România, 888Sports aplică procedura KYC (Know Your Customer). Astfel, solicită utilizatorilor săi copii ale documentelor care dovedesc identitatea.
? Pot paria de pe telefon la 888Sports?
Da. Dacă vrei să folosești dispozitivul tău mobil pentru a paria la 888 pariuri poți folosi versiunea pentru mobil a site-ului sau aplicația dedicată smartphone-urilor.

Informații Generale

Info_sidebar
Titlu888Sport
Site Oficial888sport.ro
Anul Înființării1997
Telefon+0800 360 045
Emailsuport@888.ro
Limbă InterfațăEnglish, Română
Plăți Skrill, VISA, MasterCard, Neteller, Paysafecard, PayPal

Autorul Recenziei

Stefan Petre

Stefan Petre

Salutări! Numele meu este Ștefan și sunt unul dintre creatorii de conținut care au ajutat la lansarea platformei MightyTips.ro.

stefanpetreph@gmail.com

888Sport ‒ recenzii ale pariorilor Romani

Vă rugăm să evaluați casa de pariuri

Credibilitate

0/10

Pariuri sportive

0/10

Cote

0/10

Pariuri live

0/10

Retrageri

0/10

Suport

0/10

Bonusuri și promoții

0/10

Aplicație Mobilă

0/10