Pariuri Bonus Romania

MightyTips.ro are, la momentul actual, 14 recenzii ale caselor de pariuri licențiate în România. Am creat această secțiune pentru a evita navigarea între site-uri, printre mai multe recenzii, pentru a găsi bonusuri decente. Mai jos vei găsi informații despre bonusuri de bun venit pentru pariuri sportive online, precum și despre o mulțime de alte oferte interesante. De asemenea, această pagină conține oferte actualizate, Termeni și Condiții, precum și instrucțiuni pentru revendicarea bonusurilor.

bonus romania

Îți recomandăm să citești cu atenție fiecare recenzie înainte de a revendica bonusul. Fiecare promoție este diferită în felul ei și face obiectul anumitor Termeni și Condiții.

Listă Bonusuri Case de Pariuri Sportive Online România

Am găsit 40 bonusuri

Miza Înapoi La 0-0

Dacă meciul de fotbal pe care ai pariat se termină la egalitate (scor alb sau 0-0) atunci Betano îți permite să revendici miza inițială fără a fi afectat de comisioane. Pariurile eligibile sunt cele de tip simplu pe scor corect sau prognostic pauză/final.

Bonus Multiplu: Valoare bonus între 10% și 50%

Dacă îți place să pariezi bilete cu selecții multiple atunci aceasta este oferta potrivită pentru tine. Plasează un pariu cu mai multe evenimente, iar în funcție de numărul de selecții de pe bilet vei primi în mod automat ă un procent extra din câștigul potențial total (între 10% și 50%).

Avans de 2 Seturi / Avans de 2 Goluri

Agenția de pariuri sportive online Betano îți oferă șansa de a îți asigura biletul ca fiind Câștigător chiar mai repede de finalul timpului regulamentar. Oferta este valabilă pentru meciurile de tenis și pentru meciurile de fotbal. Dacă favoritul tău conduce cu 2 seturi, respectiv 2 goluri, atunci ai opțiunea de a dat Cash Out biletului, iar acesta va fi declarat Câștigător.

Bonus de Bun Venit Sport Bonus Maxim 500 de RON

Lista cu bonusuri eFortuna include și un bonus de bun venit pentru utilizatorii noi. Acesta reprezintă 100% din prima depunere (după validarea identității - K.Y.C.), având o valoare maximă de 500 de RON. Rulajul bonusului trebuie realizat de 6 ori, la cote de minim 1.50, în maxim 14 zile calendaristice.

Bonus Dublu - Dublează-ți Câștigul! Maximă bonus 100%

Agenția de pariuri eFortuna îți oferă șansa de a îți dubla veniturile atunci când plasezi pariuri sportive cu selecții multiple. Valoarea bonusului diferă în funcție de numărul de selecții incluse pe biletul tău și variază între 5% și 100% (5 selecții - 20 de selecții).

700 RON Bonus De Bun Venit - Pariuri

Casa de pariuri sportive Maxbet îți oferă șansa de a revendica până la 14 pariuri gratuite (în valoare de 50 de RON fiecare) atunci când îți creezi un cont nou pe platformă. Valoarea totală a bonusului nu poate depăși 700 de RON, iar depunere minimă este de 50 de RON sau 10 EUR.

Pariezi și Câștigi: 500 RON Bonus Săptămânal

Lista cu coduri bonus Maxbet continuă cu codul EUROPA care îți permite să te bucuri de un pariu gratuit în valoare de 100 de RON pentru fiecare 500 de RON cheltuiți pe evenimente din Europa League sau Champions League. Există anumite condiții pentru ca pariul tău să fie eligibil, iar noi ți-am pregătit o listă completă care să te ajute să profiți de acest bonus.

100 RON în Pariuri Gratuite

Dacă ești fan al sporturilor electronice atunci acesta este bonusul potrivit pentru tine. Maxbet România îți oferă 100 de RON sub formă de pariuri gratuite valabile doar pentru pariuri plasate pe sporturi electronice. Pentru a primi această recompensă este necesar să depui minim 50 de RON (prima depunere) și să folosești codul promoțional ESPORTS.

50 RON Bonus Fără Depunere - eSports

Dacă ești sceptic cu privire la platforma Maxbet, atunci ai ocazia să te bucuri de un bonus fără depunere în valoare totală de 50 de RON (valabil doar pentru eSports). Află aici ce trebuie să faci pentru a revendica această ofertă.

Bonus 25% dacă vizionezi și pariezi în regim Live în weekend

Lista cu bonusuri Unibet include un bonus săptămânal pentru cei care sunt pasionați de pariurile plasate în regim Live. Astfel, urmărește meciurile în direct pe platforma Unibet România și plasează pariuri în timp real, pentru a beneficia de un bonus în valoare de 25% din câștigul potențial total al biletului tău.

Un Pariu Gratuit În Fiecare Săptămână (Valoare fixă 25 de RON)

Acum ai ocazia să te bucuri de un pariu gratuit în fiecare săptămână, în valoare de 25 de RON. Pentru a revendica acest pariu gratuit, tot ce trebuie să faci este să plasezi un număr de 4 bilete (cotă minimă 1.40 pentru fiecare selecție), iar fiecare bilet trebuie să conțină cel puțin 2 selecții diferite, cu miza de 25 de RON.

Pariu Gratuit (25 de RON) dacă Pariezi 50 de RON pe NFL

Dacă ești fan al fotbalului american (NFL) atunci trebuie să profiți de această ofertă. Revendică un pariu gratuit în valoare de 25 de RON atunci când plasezi un bilet cu miza minimă de 50 de RON și cota minimă totală de 1.80. Pariul plasat trebuie să fie în regim pre-meci (exclus Live).

Free Bet (25 de RON) dacă pariezi pe Champions League

Plasează un pariu de tip Combo pe unul din evenimentele din Champions League, la o cotă de minim 1.40 și cu miză de cel puțin 50 de RON, iar Unibet îți oferă în mod gratuit un bonus de 25 de RON. Bonusul este valabil pentru evenimente din Champions League.

Variante de Bonus Pariuri Sportive Online

Majoritatea agențiilor pun la dispoziția utilizatorilor o multitudine de bonusuri și promoții. Aceste oferte sunt împărțite în diferite categorii, în funcție de modul de obținere și de tipul câștigului creditat.

Aceste bonusuri vin în mai multe forme, precum pariuri gratuite (free bets), bonusuri fără depunere sau pariuri fără risc. Fiecare promoție este diferită în felul ei și este supusă unor Termene și Condiții specifice. Pentru a evita eventuale neplăceri, îți recomandăm să citești cu atenție politica aferentă acestora.

bonus romania1

Secțiunea Bonusuri a platformei Mighty Tips pune la dispoziția ta toate informațiile esențiale pe care trebuie să le știi înainte de a revendica un bonus pariuri online sau de a alege una din numeroasele case de pariuri cu bonus la înregistrare. După parcurgerea acestor informații, vei putea lua o decizie documentată și bazată pe informații reale și concludente. În plus, îți oferim lista cu cele mai mari bonusuri la casele de pariuri din România.

Mai jos ți-am pregătit o analiză succintă a celor mai cunoscute tipuri de bonus la case de pariuri sportive în țara noastră.

  • Cele mai des întâlnite tipuri de bonusuri și promoții la case de pariuri online sunt:
  • Bonusuri de bun-venit pariuri sportive
  • Bonus sub formă de free bet (pariu gratuit)
  • Bonusuri la pariuri sportive online

Aproape toate casele de pariuri din țara noastră permit utilizatorilor noi să revendice un bonus atunci când își creează un cont nou pe platformă. Bonusul depinde de la o platformă la alta. În mod normal, valoarea acestuia depinde de prima depunere pe care pariorul o efectuează pe platformă. Bonusul reprezintă un anumit procent din suma depusă (de exemplu 50%, 100% sau chiar 200% la unele agenții). Totuși, trebuie să ai în vedere anumite aspecte atunci când plănuiești să profiți de o ofertă de bun venit. Anumite metode de plată nu sunt eligibile pentru revendicarea bonusului. În funcție de casa de pariuri sportive pe care o alegi, portofelele electronice (ePortofel) de tip Neteller sau Skrill pot să nu fie acceptate. Un alt aspect important este valoarea minimă a depunerii. Unele agenții impun o sumă minimă care trebuie să fie depusă (de exemplu 10 EUR sau 25 de RON) pentru a putea revendica bonusul de bun venit.

Luând un exemplu simplu, să presupunem că agenția îți permite să revendici un bonus de 100% la prima depunere, maxim 500 de RON. Astfel, dacă depui orice sumă până la 500 de RON, fondurile disponibile în contul tău vor fi dublate. Depune 250 de RON și câștigă alți 250 de RON. Dacă depunerea ta inițială depășește 500 de RON, bonusul creditat va avea valoarea maximă. Depune 750 de RON și vei primi 500 de RON bonus.

De obicei, bonusul de înregistrare este creditat sub formă de pariu gratuit (free bet), ceea ce ne aduce la următorul tip comun de ofertă, și anume pariul gratuit. Fondurile disponibile în contul tău sub denumirea de free bet nu sunt disponibile pentru retragere. Acestea pot fi utilizate pentru a plasa pariuri sportive online pe platformă. Majoritatea caselor de pariuri impun anumite condiții pentru a putea retrage fondurile mai sus menționate. De exemplu, unele agenții cer utilizatorilor să ruleze de minim 6 ori bonusul la cote de minim 1.60. Acesta este un alt motiv pentru care e foarte important să citești cu atenție Termenii și Condițiile aferente oricărui bonus la case de pariuri.

O altă variantă de bonus oferit doar de anumite case de pariuri este denumit specific bonus fără depunere. Așa cum îi spune și numele, vei primi o anumită sumă de bani sub formă de pariu gratuit fără a efectua o depunere. Tot ce trebuie să faci este să creezi un cont nou și să îți validezi identitatea trecând cu succes de procesul K.Y.C.

Pariuri Online Bonus – Cum Găsim Cele Mai Bune Promoții?

În mod normal, pentru a găsi cele mai bune oferte în materie de bonusuri, ar trebui să cauți pe Google sintagma bonus case pariuri și să compari manual toate rezultatele. Dacă nu vrei să faci asta de unul singur, avem vești bune pentru tine. Am făcut noi asta pentru tine deja!

Secțiunea Bonusuri a platformei noastre conține toate informațiile de care ai putea avea nevoie pentru a lua o decizie calculată. De asemenea, în recenziile caselor de pariuri vei găsi date exacte, precum și descrieri ale tuturor bonusurilor disponibile la toate agențiile licențiate în România. Asigură-te că aloci îndeajuns de mult timp pentru a citi cu atenție toate recenziile și a găsi bonusul potrivit pentru tine.

Rulaj Bonus Pariuri Sportive Online

Majoritatea caselor de pariuri online solicită clienților să folosească fondurile obținute sub formă de bonus înainte de a le putea retrage. Acest proces se numește rulajul fondurilor. În funcție de politica stabilită de agenția de pariuri, va trebui să rulezi de 1 până la 30 de ori bonusul.

Așadar, dacă primești un bonus de 10 RON, iar casa de pariuri îți cere să îl rulezi de 10 ori, va trebui să câștigi 100 de RON înainte de a putea retrage banii. La această cerință se mai adaugă și cota minimă, dacă este cazul. Unele agenții impun o cotă minimă la care pot fi rulate fondurile bonus (de exemplu 1.60 sau 1.70).

Este foarte important să cunoști exact cerințele de rulaj înainte de a alege un bonus pe care să îl revendici. Cu cât aceste cerințe sunt mai scăzute, cu atât vei avea acces la banii tăi mai repede și mai ușor.

Revendică Bonusuri Multiple

Casele de pariuri sportive din România pun la dispoziția clienților o mulțime de bonusuri și promoții. Un număr important de oferte se adresează utilizatorilor noi, care își creează pentru prima dată un cont pe platformă.

Atunci când începi să plasezi pariuri sportive online, cel mai probabil, vei juca la o singură agenție. Totuși, recomandarea noastră este să îți creezi câte un cont la mai multe agenții de pariuri sportive online, pentru a putea revendica mai multe bonusuri. Cu ajutorul informațiilor oferite de platforma noastră, îți vei putea maximiza profitul și vei avea ocazia să revendici bonusuri multiple. Mai multe bonusuri înseamnă câștiguri mai mari.

FAQ

? Ce este un pariu gratuit (free bet)?

Un pariu gratuit este reprezentat de fondurile bonus care sunt creditate în contul tău. În mod normal, nu poți retrage aceste fonduri, dar poți plasa pariuri sportive online cu ajutorul lor. După declararea pariului drept Câștigător, vei putea revendica suma câștigată, iar fondurile inițiale vor fi retrase automat din contul tău.

? Pot revendica bonusul de bun venit atunci când depun valută electronică (Bitcoin, Electroneum, etc.)?

În funcție de casa de pariuri sportive online pe care o alegi, aceasta îți permite sau nu să revendici bonusul de bun venit în urma depunerii valutei electronice. Anumite case de pariuri acceptă depunerile de Bitcoin, în timp ce altele au un număr limitat de metode de plată acceptate. Asigură-te că citești cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a alege bonusul pe care vrei să îl revendici.

? Există coduri promoționale pentru fonduri în plus?

Anumite case de pariuri cer utilizatorilor noi să introducă un cod promoțional pentru a putea revendica bonusul de bun venit. Nu trebuie să îți faci griji! Toate codurile promoționale sunt listate în recenzia casei de pariuri disponibilă în secțiunea Recenzii Case de Pariuri.

? Cât timp este valabil un pariu gratuit?

Pariurile gratuite au un termen limitat de valabilitate. În funcție de politica casei de pariuri, acesta poate fi folosit într-o perioadă de până la 30 de zile. Totuși, ține cont de faptul că unele agenții impun un termen limitat de folosire a fondurilor bonus (24 de ore).

? De câte ori pot revendica bonusul de înregistrare?

Conform politicii caselor de pariuri, fiecare persoană poate revendica o singură dată bonusul de bun venit pe platformă. Dacă folosești o rețea de Internet publică, există posibilitatea să ai probleme la revendicarea bonusului, întrucât bonusul este disponibil o singură dată per IP (adresă de Internet). Îți recomandăm să revendici bonusul de înregistrare de pe adresa ta personală securizată, pentru a evita eventuale neplăceri.