Bonusuri la Case de Pariuri Online

Dacă ești în căutarea unor oferte de pariuri bonus ale caselor de pariuri online, ai ajuns în locul potrivit. Echipa noastră de experți a căutat și a ales cu atenție cele mai atractive oferte de bonusuri ale caselor de pariuri online.

Astfel, această pagină îți oferă informații despre ce tipuri de bonusuri poți avea parte la casele de pariuri online, ce case de pariuri online au cele mai bune oferte de pariuri bonus și câteva sfaturi care te vor ajuta.

bonusuri la case de pariuri online

Listă cu bonusuri la pariuri

10 Bonusuri găsite

Ultima actualizare

Casă de pariuri Bonus și termen Link
888Sport Bonus

Bucură-te de până la 500 RON bonus la prima depunere

Deschide un cont nou la 888Sport și revendică acum bonusul de bun venit în valoare de 100% din prima ta depunere, max 500 de RON.

Ia bonus Vizitează 888Sport
Superbet Bonus

Obține max 500 de RON pe parcursul primelor 3 depuneri

Revendică chiar astăzi bonusul de bun venit de până la 500 de RON, pe parcursul primelor 3 depuneri, valabil timp de 7 zile.

Ia bonus Vizitează Superbet
Stanleybet Bonus

Bucură-te de un pariu gratuit la înregistrare (40 RON)

Devino client al casei de pariuri Stanleybet şi revendică bonusul sub forma unui pariu gratuit, de până la 40 RON!

Ia bonus Vizitează StanleyBet
Winmasters Bonus

Obține bonus 100% din prima depunere (max 500 RON)

Devino client al agenţiei Winmasters şi primesti un bonus ce merge până la 100% pentru prima depunere, adică 500 RON!

Ia bonus Vizitează Winmasters
Gets Bet Bonus

Verifică-ți identitatea și revendică freebet 50 RON

Din postura de client nou, ai şansa să îţi revendici unul dintre pariurile gratuite în valoare de 50 RON!

18+T&C apply, BeGambleAware.org

Ia bonus Vizitează Gets Bet
Baumbet Bonus

Obține 500 de RON odată ce faci prima depunere

Devino client nou al agenţiei Baumbet si primesti un bonus de până la 500 RON!

Ia bonus Vizitează Baumbet
Betano Bonus

Ia un bonus de 300 de RON la prima depunere (100%)

Creează un cont nou pe Betano, validează-ți identitatea și efectuează prima depunere în contul tău de pariuri. Agenția îți va oferi un bonus sub formă de pariuri gratuite (fonduri bonus) egal cu prima ta depunere (sumă maximă 300 de RON).

Ia bonus Vizitează Betano
Efortuna Bonus

Revendică 100% din prima depunere (max 500 de RON)

Lista cu bonusuri eFortuna include și un bonus de bun venit pentru utilizatorii noi. Acesta reprezintă 100% din prima depunere (după validarea identității - K.Y.C.), având o valoare maximă de 500 de RON. Rulajul bonusului trebuie realizat de 6 ori, la cote de minim 1.50, în maxim 14 zile calendaristice.

Ia bonus Vizitează Efortuna
Maxbet Bonus

Obține freebet-uri de 700 de RON la înregistrare

Casa de pariuri sportive Maxbet îți oferă șansa de a revendica până la 14 pariuri gratuite (în valoare de 50 de RON fiecare) atunci când îți creezi un cont nou pe platformă. Valoarea totală a bonusului nu poate depăși 700 de RON, iar depunere minimă este de 50 de RON sau 10 EUR.

Ia bonus Vizitează MaxBet
Unibet Bonus

Pariază live în weekend și câștigă 125% din sumă

Lista cu bonusuri Unibet include un bonus săptămânal pentru cei care sunt pasionați de pariurile plasate în regim Live. Astfel, urmărește meciurile în direct pe platforma Unibet România și plasează pariuri în timp real, pentru a beneficia de un bonus în valoare de 25% din câștigul potențial total al biletului tău.

Ia bonus Vizitează Unibet

Tot ce trebuie să știi despre bonusurile la pariuri

tot ce trebuie sa stii despre ofertele bonus din romania

Bonusurile pentru pariuri sportive sunt o modalitate excelentă de a-ți crește banii din cont. Există o concurență foarte mare între casele de pariuri din Europa. De asemenea, bonusurile sunt avantajoase și pentru casele de pariuri deoarece sunt o modalitate excelentă de a atrage pariori și de a menține o bază de clienți loiali.

Diverse bonusuri pariuri sunt oferite constant la casele de pariuri sportive online atât jucătorilor noi, cât și celor vechi, ceea ce înseamnă că oricine are vârsta legală de a pune un pariu la o casă de pariuri online poate revendica un bonus.

Poți intra în posesia unui bonus pariuri sportive foarte ușor. Iată ce trebuie să știi înainte de a revendica un bonus. În primul rând, bonusurile vin cu anumiți termenii și condiții. În termenii și condițiile unui bonus pariuri sportive sunt specificate mai multe cerințe pe care trebuie să le îndeplinești, de exemplu cerințe de rulaj. Cerințele de rulaj semnifică o sumă de bani pe care va trebui să o pariezi înainte de a-ți putea retrage câștigurile. Alte informații care se află în acești termeni și condiții sunt: cota maximă, data expirării bonusului, pariul minim/maxim, suma maximă pe care o poți încasa, metode de plată acceptate.

Un alt lucru intersant la casele de pariuri online este acela că unele site-uri oferă bonusuri dacă plasezi pariuri din aplicație. Accesează acest link dacă vrei să afli mai multe lucruri despre pariuri aplicație.

Bonusurile pot apărea sub diferite forme: bonus la depunere, bonus fără depunere, bonus de pariu gratuit, bonus VIP, bonus Cashback.

Iată câteva lucururi pe care ar trebui să le verifici înainte de a revendica un bonus la o casă de pariuri online. Pentru mai multe sfaturi vizitează Pariuri Mightytips:

🌎 Țară: România
Tipuri populare de bonusuri: bonus fără depunere, bonus de pariu gratuit, bonus la depunere
🔋 Cea mai bună casă de pariuri nouă: Superbet
🔢 Casă de pariuri de încredere: Betano
🗺️ Cea mai bună selecție de bonusuri: Maxbet
🎈 Top ofertă pariu gratuit: 888sport

Ce tipuri de bonusuri sunt disponibile pentru pariori?

Casele de pariuri sportive online din Europa folosesc bonusurile pentru pariuri online ca mijloc de a atrage noi clienți și de a recompensa și loialitatea clienților vechi. Bonusurile caselor de pariuri pot fi de mai multe tipuri, iar un bonus de pariuri sportive îți va spori bugetul, deci și șansele tale de câștig. Unele bonusuri sunt oferite în momentul în care te înscrii la casa de pariuri, altele sunt oferite clienților fideli și altele la efectuarea unor depuneri.

Dacă ești un parior nou și nu știi ce presupune fiecare bonus în parte, câte tipuri sunt, citește în continuare pentru a afla toate detaliile despre aceste promoții pariuri.

Bonus fără depunere

Un bonus fără depunere, după cum spune și numele, nu necesită depuneri și este oferit jucătorilor la înregistrare la o casă de pariuri online. Acest bonus este unul foarte ușor de revendicat, întrucât tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont la respectiva casă de pariuri și să-ți validezi contul. Acesta poate fi sub formă de bonusuri de bun venit. Odată ce ești înregistrat, casa de pariuri sportive îți va credita contul cu suma bonusului menționată și poți plasa biletul dorit.

De reținut este faptul că de obicei vei avea la dispoziție între 7 și 30 de zile pentru a utiliza pariul gratuit. De asemenea, acest tip de bonus nu poate fi folosit pentru mai multe pariuri, ci trebuie folosit doar la unul singur în întregime. Dacă ești interesat de această ofertă poți să vezi ghidul nostru despre bonus fără depunere. Un bonus fără depunere poate fi și sub forma unui pariu fără risc. Un pariu fără risc înseamnă că fie că pierzi sau câștigi banii tăi sunt asigurați, deci nu riști. Dacă pierzi suma pariată, îți va fi înapoiată, iar dacă câștigi, vei primi suma câștigată.

Bonus la depunere

Acest tip de bonus este cel mai frecvent bonus pe care îl vei găsi la casele de pariuri sportive ca bonusuri de bun venit . De asemenea, bonusul la depunere pot fi bonusuri de tip match bonus ( îți egalează suma depusă de tine). Acest bonus poate fi pentru prima depunere sau la oricare alte depuneri.

Un bonus standard pentru prima depunere ar face ca casa de pariuri să ofere o potrivire de 100% la prima depunere până la o anumită sumă, chiar și la înregistrare. Unele pot oferi în schimb un bonus de 50%, în timp ce altele pot ajunge chiar și până la 200%. Tot ce trebuie să faci este să realizezi o depunere și bonusul fie va fi activat automat în contul tău, fie trebuie să introduci un cod.

Pariu gratuit

Pariurile gratuite sunt, de asemenea niște promoții pariuri sportive frecvente în curs de desfășurare la casele de pariuri sportive și sunt în general legate de evenimente specifice sau pot fi bonusuri de bun venit. Acesta este o modalitate perfectă de a câștiga bani gratuit, fără a risca banii proprii. Acesta poate face parte din bonusuri de bun venit oferite de site-urile de pariuri. Acesta este un bonus care se oferă după ce ți-ai creat un cont și l-ai validat, adică la înregistrare, pariurile gratuite vor fi disponibile în soldul tău.

Totuși trebuie să ai în vedere faptul că acest bonus este unul de tipul „Stake Not Returned” (SNR). Aceasta înseamnă că vei primi doar câștigurile din pariuri bonus gratuite reușite și nu poți retrage suma oferită de casa de pariuri sub formă de pariu gratuit.

Bonusuri de bun venit

Un bonus de bun venit este un bonus oferit jucătorilor atunci când își creează un cont la un site de pariuri. Aproape fiecare site de pariuri sportive îți va oferi un bonus de bun venit. Acesta poate fi un bonus de bun venit care necesită o primă depunere sau fără depunere.

Un bonus de bun venit poate fi sub forma unui procent la depunerea ta care poate fi de la 50% la 200% sau sub formă de bani, bonus sau free bets.

Bonusuri pentru clienții VIP

Acestea sunt bonusuri unice ale site-urilor de pariuri sportive, care sunt disponibile numai pentru clienții fideli. Aceste bonusuri pariuri sunt folosite de casele de pariuri sportive pentru a-și păstra clienții.

De obicei, acest lucru implică punctele de fidelitate câștigate de fiecare dată când plasezi un pariu. Aceste puncte se pot transforma sub formăde numerar, pariuri gratuite sau orice altă formă de bonus adăugată în contul tău după ce ai strâns un anumit număr de puncte.

Bonusuri pentru pariuri de pe mobil

Bonusurile pentru pariurile de pe mobil sunt din ce în ce mai dese datorită dezvoltării tehnologiei și a faptului că din ce în ce mai mulți pariori preferă să folosească telefonul mobil.

Un bonus mobil poate veni sub mai multe forme. În general, este o modalitate de a obține fie un pariu gratuit, fie un procent în plus la suma depusă de tine. Acest bonus poate fi revendicat atât de pariorii noi, cât și de cei vechi.

Bonusuri de reîncărcare

Multe site-uri de pariuri îți pot oferi bonusuri de reîncărcare la depunerile ulterioare după ce te-ai alăturat și ai făcut o depunere inițială. În comparație cu bonusul de bun venit, acesta oferă un procent mai mic la depunerea ta, dar tot poate fi un bonus profitabil.

Bonus la înregistrare

Un bonus la înregistrare este, după cum îi spune și numele, un bonus pe care poți să-l primești dacă te înregistrezi la un site de pariuri sportive. Aceste bonusuri sunt oferite de casele de pariuri sportive pentru a atrage pariori noi. Bonusul la înregistrare poate fi sub formă de free bet.

Top 5 case de pariuri de încredere și ce bonusuri oferă

Cum sunt multe case de pariuri online lansate des, poate fi greu să alegi o casă de pariuri de încredere dacă nu știi exact la ce să te uiți. Casele de pariuri online din România oferă bonusuri de tipul pariuri online gratis, bonusuri la depunere, bonusuri fără depunere la înregistrare.

De exemplu, 888 sport oferă un bonus la depuneri de 100% de până la 500 de lei, iar suma minimă la depunere este 20 de lei, iar Maxbet oferă pariuri bonus gratuite la sporturile americane. Experții noștri au creat o listă a top 5 case de pariuri online bonusuri, de încredere:

Casă de pariuri Casă de pariuri&Offer Offer Bonus
1

Superbet

500 lei bonus sport

Get offer
2

Betano

BONUS 100% la 300 RON

Get offer
3

888Sport

BONUS 100% la 1,000 RON

Get offer
4

MaxBet

BONUS 100% la 1,800 RON FOLOSIND CODUL MAXBET200

Get offer
5

Gets Bet

BONUS 100% la 900 RON

Get offer

Dacă vrei să afli mai multe despre casele de pariuri, experții noștri au creat o listă pentru tine.

3 case de pariuri noi cu cele mai bune promoții

Experții noștri au cercetat casele de pariuri noi de pe piața jocurilor de noroc din România și au creat pentru tine un top 3 al celor mai noi case de pariuri care au cele mai bune bonusuri la înregistrare sau la prima depunere. Pentru a fi clar, o să luăm fiecare casă de pariuri în parte și vom da câteva exemple de bonusuri disponibile. Stanleybet oferă bonusuri speciale pentru sport, dar și bonusuri pentru sport plus cazinou.

 1. 1

  BONUS 100% la 500 RON

 2. 2

  BONUS 100% la 500RON

 3. 3

  BONUS 100% la 900 RON

Site-uri cu Bonus de bun venit la Pariuri

Dacă vrei să încerci să pariezi la o casă de pariuri online din România, dar totuși nu vrei să cheltuiești bani din buzunarul propriu, experții noștri au analizat casele de pariuri online de încredere din România și au făcut o listă a acelora care oferă bonus fără depuneri pentru jucători. Toate cele trei case de pariuri bonus alese oferă 50 de lei free bet sau 50 de lei bonus fără depunere la înregistrare. Aceste bonusuri pot fi revendicate după ce ți-ai creat și validat contul la respectivul site de pariuri sportive online.

 1. 1

  BONUS 100% la 1,800 RON FOLOSIND CODUL MAXBET200

 2. 2

  BONUS 100% la 300 RON

 3. 3

  500 lei bonus sport

Sfaturi și strategii pentru bonusuri la pariuri

sfaturi si strategii bonus

Dacă ești interesat de un tip de bonus prezentat în acest articol și ești un parior nou, echipa noastră de experți a creat o listă cu câteva sfaturi și strategii care te vor ajuta să ai o experiență mai plăcută cu bonusurile la pariuri. Iată care sunt acestea:

Verifică metode acceptate la rulajul bonusurilor

Cerințele de rulaj sunt un factor foarte important atunci când vine vorba de un bonus. Acestea sunt scrise în Termenii și condițiile bonusului. Trebuie să îndeplinești cerințele de rulaj pentru a putea retrage banii câștigați în urma unui pariu. Rulajul este o suma totală a pariurilor pe care trebuie să le efectuezi, acesta poate fi de la 20% până la 50%.

Vezi ce metode de depunere are disponibile

Metodele de depunere disponibile sunt un alt factor foarte important deoarece majoritatea caselor de pariuri îți cer să retragi banii câștigați prin aceeași metodă de plată prin care depui. De asemenea, echipa noastră de experți îți recomandă să verifici în prealabil metodele de plată disponibile.

Verifică dacă bonusul are anumite cote minime

Un alt aspect important îl reprezintă cotele minime. Verifică înainte de a revendica un bonus ce cote minime are deoarece nu poți să plasezi un pariu cu ajutorul unui bonus dacă acel pariu nu are cota minimă necesară bonusului.

Verifică dacă bonusul are o dată de expirare

Bonusurile au o dată de expirare odată ce sunt activate. De aceea este important să verifici înainte cât timp ai la dispoziție de a te bucura de bonus și de a îndeplini cerințele de rulaj. Bonusurile pot fi active de la 7-30 de zile.

Cum poți revendica bonusul Free Bet

Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a putea revendica un bonus Free Bet:

 1. Înregistrează-te la o casă de pariuri online

 2. Verifică ce bonusuri sunt disponibile

 3. Dacă este cazul, fă depunerea minimă necesară

 4. Pariază la sportul preferat

3 Ratinguri, în medie 5 din 5

Întrebări frecvente

? Cât durează să primești un bonus pariuri online ?
Un bonus pariuri online este activat instant la majoritatea caselor de pariuri, fie că sunt bonusuri la înregistrare sau la prima depunere.
? Ce este un Free Bet?
Un Free Bet este o sumă gratis de bani pe care o primești în cont și care trebuie folosită pentru a paria. Și poate face parte din bonusuri la înregistrare.
? Ce sunt cerințele de pariere?
Cerințele de pariere constă într-o sumă de bani pe care va trebui să o pariezi înainte de a-ți putea retrage câștigurile.
? Ce este un bonus de bun venit?
Un bonus de bun venit este o promoție care poate fi revendicată de utilizatorii noi la o casă de pariuri.