Top Bonusuri Case de Pariuri din România pe care trebuie să le încerci!

Tot mai mulţi jucători îşi doresc să beneficieze de un pariu bonus cu sau fără depunere sau alte promoţii speciale care le pot da şansa de a se juca cu un buget mărit de joc şi cu mai puţine riscuri. Sunt o mulţime de bonusuri case de pariuri care te aşteaptă cu braţele deschise, astfel încât să ai de unde alege ceea ce ţi se potriveşte. Singurul obstacol este de a găsi case de pariuri online legale care pot excela în asemenea oferte.

Mâinile care țin cadouri

Listă Bonusuri Case de Pariuri Sportive Online România

9 Bonusuri găsite

Bucură-te de până la 500 RON bonus la prima depunere

Deschide un cont nou la 888Sport și revendică acum bonusul de bun venit în valoare de 100% din prima ta depunere, max 500 de RON.

Verifică-ți identitatea și revendică freebet 50 RON

Din postura de client nou, ai şansa să îţi revendici unul dintre pariurile gratuite în valoare de 50 RON!

18+T&C apply, BeGambleAware.org

Ia un bonus de 300 de RON la prima depunere (100%)

Creează un cont nou pe Betano, validează-ți identitatea și efectuează prima depunere în contul tău de pariuri. Agenția îți va oferi un bonus sub formă de pariuri gratuite (fonduri bonus) egal cu prima ta depunere (sumă maximă 300 de RON).

Revendică 100% din prima depunere (max 500 de RON)

Lista cu bonusuri eFortuna include și un bonus de bun venit pentru utilizatorii noi. Acesta reprezintă 100% din prima depunere (după validarea identității - K.Y.C.), având o valoare maximă de 500 de RON. Rulajul bonusului trebuie realizat de 6 ori, la cote de minim 1.50, în maxim 14 zile calendaristice.

Obține freebet-uri de 700 de RON la înregistrare

Casa de pariuri sportive Maxbet îți oferă șansa de a revendica până la 14 pariuri gratuite (în valoare de 50 de RON fiecare) atunci când îți creezi un cont nou pe platformă. Valoarea totală a bonusului nu poate depăși 700 de RON, iar depunere minimă este de 50 de RON sau 10 EUR.

Pariază live în weekend și câștigă 125% din sumă

Lista cu bonusuri Unibet include un bonus săptămânal pentru cei care sunt pasionați de pariurile plasate în regim Live. Astfel, urmărește meciurile în direct pe platforma Unibet România și plasează pariuri în timp real, pentru a beneficia de un bonus în valoare de 25% din câștigul potențial total al biletului tău.

Revendică 500 RON la înregistrare (100% din depunere)

Crează-ţi un cont online personal pe site-ul agenţiei Mozzart și revendică bonusul de 100% până la 500 RON!

Ia un bonus de bun-venit de 200 RON (100% din depunere)

Fă-ți un nou cont la agenția Casa Pariurilor şi revendică free bet-uri în valoare de cel mult 200 RON!

Obține max 500 de RON pe parcursul primelor 3 depuneri

Revendică chiar astăzi bonusul de bun venit de până la 500 de RON, pe parcursul primelor 3 depuneri, valabil timp de 7 zile.

Arată-le pe toate

Cele mai populare bonusuri case de pariuri

Femeie gânditoare

Toate platformele online se întrec în a-ţi oferi o varietate de asemenea bonusuri, deci alegerea se poate dovedi a fi una destul de dificilă. Tocmai pentru a-ţi uşura această sarcină, echipa Mighty Tips a selectat pentru tine cele mai populare promoţii, astfel încât să poți lua o decizie cât mai rapidă.

Bonus de Bun Venit

Fără excepţie, găseşti pe orice platformă de pariuri sportive pachetele, de exemplu Unibet bonus de bun venit, ce pot include bani extra la depunere sau pariuri fără risc. Acest tip de bonus se acordă o singură dată, doar clienţilor noi. Bonusul este destul de ofertant, dublând, în general, prima depunere făcută în cont. Bonusul poate să fie activat printr-o depunere minimă sau chiar şi gratuit, la verificarea documentelor. Asigură-te că vei citi cu atenţie T&C pentru a vedea ce reguli trebuie urmate, de câte ori trebuie rulat acest bonus şi în câte zile expiră.

Bonusuri Fără Depunere

Bonusurile cu depunere fac parte din cele mai populare promoţii pe care o platformă online o poate acorda clienţilor săi. Nu trebuie să faci depuneri, ci doar să te conformezi termenilor şi condiţiilor acestora. Un exemplu aici este chiar un Winmasters bonus fără depunere pentru pariuri sportive, bonus gratuit, oferit fără nicio investiție inițială. Un asemenea bonus face parte din cele mai bune bonusuri la casele de pariuri pentru că nu prezintă riscul de a-ţi pierde propriul buget atunci când vrei să pariezi. Cele mai bune case de pariuri online care oferă bonus fără depunere materializează acest tip de bonificaţie în oferte cash sau în pariuri gratuite care implică un anumit număr de evenimente jucate şi o cotă minimă acceptată per eveniment.

Bonusuri cu Depunere

Pentru a putea opta pentru un bonus cu depunere este nevoie sa optezi pentru ofertă și, înainte de toate, să citești cu mare atenție T&C de accesare. Poate vei vrea să iei un bonus dublu eFortuna, însă este accesibil doar pentru un număr restrâns de jucători, sau poate vrei să aflii care este depunerea minimă, ori codul care îl activează. Acest lucru este foarte important pentru ca unele bonusuri cu depunere să poată fi luate de clienți noi sau de clienți care au făcut mai multe depuneri în contul de jucător.

Bonus Cashback

Oferta cashback este una din cele mai bune case de pariuri bonusuri. Ideea este simplă; ţi se oferă posibilitatea de a pune un pariu sportiv într-o anumită limită de bani şi cu o condiţie de cotă, iar, în caz de pierdere, suma ţi se returnează integral. Apoi, trebuie să completezi setul de condiţii rulare bonus în timp util și, dacă vei avea câștiguri, să retragi banii din contul de jucător.

Bonusuri VIP

Bonusurile VIP sunt oferite clienţilor loiali care îşi petrec o mare parte din timp accesând oferta unui site cu pariuri sportive. Ai parte de toată oferta de bonusuri case de pariuri online, exceptându-l pe cel de bun venit.

Nivelul VIP pe care ai reușit să-l atingi, te ajută în obţinerea bonusurilor. Cu cât nivelul este mai mare, cu atât condiţiile de rulaj, sumele de bani oferite ca bonus sau zilele în care trebuie rulată oferta sunt mai avantajoase. De obicei acest bonus este structurat pe 5 nivele – bronz, argint, aur, platină, diamant.

Bonusuri exclusive

Casa de pariuri pe care joci nu ezită în a-ţi face o surpriză cu ocazii speciale care au o însemnătate specială. Aşteaptă-te să primeşti cadouri cu adevărat speciale de ziua ta de naştere sau chiar și de sărbătorile de peste an. Dacă ai ales un operator ca Betano, este posibil să ţi se ceară la acest tip de oferta să faci o Betano depunere minimă, înainte de a o lua.

Cum poţi lua un bonus la cele mai bune case de pariuri?

O mână alege un cadou

Este evident că toate casele de pariuri se întrec în a oferi pariuri online bonus ori de câte ori este necesar. Premiază în acest fel fidelitatea clienţilor şi oferă o şansă de a juca cu mai mulți bani.

Pentru a înţelege mai bine cum se ia un bonus, echipa Mighty Tips îţi vine în ajutor cu un scurt ghid explicativ, etapă cu etapă.

 • Pentru a accesa un bonus, trebuie să ai un cont de jucător deschis pe o platformă licenţiată din România
 • După ce ai creat contul de jucător, accesează paginile speciale de promoţii şi optează pentru pachetul de bun venit sau alte oferte speciale
 • Citeşte cu atenţie termenii şi condiţiile de accesare înainte de a opta pentru unul din setul de bonusuri de pariuri online pentru a vedea sau nu dacă este eligibil
 • Fă o primă depunere în cont, care să fie cel puţin egală cu minimul impus de T&C bonusului ales (acolo unde este cazul)
 • Foloseşte-te de coduri promoţionale speciale pentru a lua un bonus online dacă acest lucru este exprimat în T&C
 • Aşteaptă ca bonusul să fie alimentat în contul tău de jucător şi joacă-l la evenimentele sportive preferate
 • Nu uita să îndeplineşti cerinţele de rulaj pentru a putea face retragere

Nu uita că dacă eşti client nou, este necesar să treci de procesul de verificare a identităţii/KYC pentru a face o primă retragere!

Cum poţi găsi cele mai bune bonusuri case de pariuri în România?

Un bonus case de pariuri online este atractiv pentru orice jucător, însă, acest lucru nu înseamnă că trebuie să-l alegi la întâmplare. Sunt o mulţime de bonusuri pariuri sportive online ce te pot bulversa la prima vedere. De la cele mai bune bonusuri de înregistrare până la bonusuri de bun venit alegerea poate fi complicată, dar, atâta vreme cât vei citi cu atenţie termenii şi cerinţele de accesare, îţi va fi mult mai uşor să optezi pentru unul. Odată ce vei analiza regulile de accesare, vei vedea că fiecare promoţie diferă din punct de vedere al rulajului, depunerii, codurilor bonus sau a altor cerinţe. Îţi recomandăm să optezi pentru oferte cu rulaj prietenos, cu sau fără depunere care să-ți ofere libertatea de a alege evenimentele dorite, pe cote mici.

Orientează-te către un bonus de pariuri sportive cu cerinţe de rulaj prietenoase

Deşi oferta de bun venit poate fi cel mai mai atractiv case pariuri online bonusuri, de cele mai multe ori condiţiile de rulaj sunt undeva la X35 din bonus în privința cazinourilor. Numai când te gândeşti că dacă ai depus 200 RON, ai primit 200 în plus, ai şi ajuns acum să deţii în cont suma de 400 de RON. Cum rulajul este de X35, acest lucru înseamnă că va trebui să pui pariuri de 400 X 35, adică 14 MII LEI, ceea ce la prima vedere poate părea destul de solicitant.

Vestea bună este că în cazul celor mai bune case pariuri online legale lucrurile stau cu totul altfel şi îţi vom da cel mai bun exemplu în acest sens. Poți învăța ce înseamnă câştigător fără egal Casa Pariurilor, luând exemplu un bonus în vogă acordat de această platformă. De ce? Pentru că te joci cu un buget mărit și îţi poţi mări șansele de câștig.

 • Ţi se oferă o sumă de 600 RON accesibilă în 3 depuneri
 • Ai la dispoziţie 3 zile pentru a-l accepta
 • Poţi să te gândeşti 7 zile pentru activare
 • Dispui de 7 zile pentru a rula bonusul

Şi dacă tot vorbim despre rulare în cazul celui mai apreciat case pariuri bonus, trebuie să ştii că acest bonus are o condiţie de rulare de X6 pentru fiecare tranșă, deci depui până la 200 RON şi va trebui să rulezi o sumă egală cu 1200 de RON. Termenii de rulaj sunt mai mult decât acceptabili şi mai ușor de îndeplinit. Dacă nu poți depune suma maximă de bani, bonusul te aşteaptă şi dacă depui un minim de 25 de RON.

Poţi opta pentru bonusuri multiple?

Este o opţiune îndrăgită de jucători de a accesa bonusuri multiple, aşa că de ce să nu îi dai curs? Odată ce ai intrat pe platforma unui site online şi ai accesat un bonus de client nou, nimeni şi nimic nu te împiedică să accesezi un alt asemenea bonus de la o altă platformă online. Acest lucru înseamnă că poţi să revendici bonusuri de la platforme diferite.

În acelaşi mod poţi acţiona şi la celelalte tipuri de bonusuri.

Dacă s-a ivit un bonus de tip pariu gratuit care te atrage pe o altă platformă, nimic nu îţi restricţionează accesul la acesta sau la oricare altul.

Tot ce va trebui să faci este să fii clientul acelei case de pariuri şi să ai deschis un cont valid de jucător.

Găseşte cele mai bune pariuri gratuite şi bonusuri case de pariuri chiar azi!

Dacă ai parcurs cu atenţie aceste rânduri, ai acum la dispoziţie toate informaţiile necesare pentru a găsi rapid cele mai bune case de pariuri bonusuri. Ştii ce condiţii trebuie să îndeplineşti pentru bonusul de bun-venit, faci înregistrare pe site, realizezi o primă depunere şi începi imediat să pariezi. Simte-te liber să explorezi întreg universul Mighty Tips pentru a lua cele mai avantajoase promoţii şi pentru a afla secretele pariorilor, trucuri şi alte informaţii importante despre casele de pariuri preferate.

1 Ratinguri, în medie 5 din 5

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.

FAQ

? Ce este un pariu gratuit (free bet)?
Un pariu gratuit este reprezentat de fondurile bonus care sunt creditate în contul tău. În mod normal, nu poți retrage aceste fonduri, dar poți plasa pariuri sportive online cu ajutorul lor. După declararea pariului drept Câștigător, vei putea revendica suma câștigată, iar fondurile inițiale vor fi retrase automat din contul tău.
? Pot revendica bonusul de bun venit atunci când depun valută electronică (Bitcoin, Electroneum, etc.)?
În funcție de casa de pariuri sportive online pe care o alegi, aceasta îți permite sau nu să revendici bonusul de bun venit în urma depunerii valutei electronice. Anumite case de pariuri acceptă depunerile de Bitcoin, în timp ce altele au un număr limitat de metode de plată acceptate. Asigură-te că citești cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a alege bonusul pe care vrei să îl revendici.
? Există coduri promoționale pentru fonduri în plus?
Anumite case de pariuri cer utilizatorilor noi să introducă un cod promoțional pentru a putea revendica bonusul de bun venit. Nu trebuie să îți faci griji! Toate codurile promoționale sunt listate în recenzia casei de pariuri disponibilă în secțiunea Recenzii Case de Pariuri.
? Cât timp este valabil un pariu gratuit?
Pariurile gratuite au un termen limitat de valabilitate. În funcție de politica casei de pariuri, acesta poate fi folosit într-o perioadă de până la 30 de zile. Totuși, ține cont de faptul că unele agenții impun un termen limitat de folosire a fondurilor bonus (24 de ore).
? De câte ori pot revendica bonusul de înregistrare?
Conform politicii caselor de pariuri, fiecare persoană poate revendica o singură dată bonusul de bun venit pe platformă. Dacă folosești o rețea de Internet publică, există posibilitatea să ai probleme la revendicarea bonusului, întrucât bonusul este disponibil o singură dată per IP (adresă de Internet). Îți recomandăm să revendici bonusul de înregistrare de pe adresa ta personală securizată, pentru a evita eventuale neplăceri.

Logare

E-mail

Parolă

Confirmare parolă