Acest articol a fost actualizat ultima dată la:

Citește recenzia Vizitează

Superbet Aplicatie mobil

Android APP

 • RO, EN

 • 1,000+ descarcă

 • 48.3 mB

 • 7 / 10

Descarcă

Apple IOS

 • RO, EN

 • 25,700 descarcă

 • 247.9 mB

 • 9.4 / 10

Descarcă

Superbet Aplicatie mobil

Ghid descărcare și folosire aplicație Superbet Mobil

Utilizatorii pot folosi versiunea optimizată pentru mobil a site-ului superbet.ro sau pot descărca aplicația pentru telefon.

Download Superbet aplicație Android

Dacă ai un telefon sau tabletă care rulează Android, va trebui să descarci manual aplicația Superbet Android deoarece nu este disponibilă în Google Play.

 1. Apasă butonul verde Download Superbet App
 2. Apoi apasă pe ‘Descarcă acum’
 3. După ce fișierul Superbet apk s-a descărcat apasă OK
 4. Deschide fișierul descărcat și oferă-i permisiuni să poată fi accesat de telefon
 5. Instalează cu succes superbet versiunea de Android

După ce aplicația este instalată va trebui să te loghezi pentru a folosi toate funcțiile Superbet Android App.

SuperBet Android

Download Superbet aplicație iOS

Dacă ai un iPhone sau un iPad e foarte simplu să descarci aplicația Superbet. Trebuie doar să vizitezi site-ul menționat mai sus și să apeși pe butonul Descărcați din App Store . De aici, procesul e foarte ușor deoarece se instalează ca orice altă aplicație pentru iOS.

SuperBet App — Avantaje

Aplicația mobilă e foarte asemănătoare cu varianta mobilă a platformei. Însă aplicația instalată vine cu câteva îmbunătățiri.

 • Scanarea biletelor fizice
 • Live Streaming al evenimentelor importante
 • Utilizare mai ușoară comparativ cu varianta browser
 • Notificări ori de câte ori se întâmplă ceva cu pariul tău

Usability

Superbet Apps conține o interfață foarte intuitivă și ușor de folosit, în special dacă deja foloseai platforma optimizată pentru mobil.

Pentru fiecare categorie există butoane cu imagini ca să fie ușor să vezi ce conține secțiunea respectivă. E foarte complexă deoarece are incluse multe funcții, dar toate acestea sunt disponibile direct de pe prima pagină așa că unui utilizator nou îi va fi foarte ușor să își dea seama cum se folosește aplicația.

Cum să te loghezi

Dacă nu ai deja un cont va trebui să îți creezi unul nou. Acest lucru se poate face de pe toate versiunile aplicației. Procesul de logare și creare cont e la fel atât pe Android, cât și pe iPhone.

În momentul în care ai terminat de instalat aplicația îți va apărea un ecran unde poți introduce datele tale de logare sau îți pot crea un nou cont.

Dacă cumva a dispărut ecranul respectiv e în regulă, pentru că mai există încă două metode prin care te poți loga în contul tău.

Poți apăsa pe butonul cu cele 3 puncte din partea stânga sus și apoi Intră în cont. Altă variantă este să faci click direct pe imaginea de deasupra pe care scrie  Loghează-te și fă-ți un cont.

Completează toate datele necesare apoi vei fi logat cu succes în contul tău.

În cazul în care ai vreo problema cu crearea contului sau logarea îți recomand să trimiți un e-mail către echipa de suport. Din proprie experiență pot spune că sunt foarte prompți în a răspunde la orice întrebare.

superbet intra

Sports betting

Pe prima pagină vei găsi cele mai populare meciuri, iar dacă intri în Secțiunea Sporturi vei vedea toate sporturile pe care poți paria. Inițial apar evenimentele de fotbal, dar apăsând sus în stânga, pe sportul curent va apărea o listă cu toate sporturile disponibile.  De asemenea dacă apeși pe data de azi, poți sorta meciurile după ziua în care vor fi jucate.

Pentru fiecare meci în parte poți vedea toate cotele și alte detalii importante.

superbet pariaza pe speciale Superbet Sports cote

Pariuri live

În Secțiunea Live se găsesc toate meciurile care se joacă la momentul respectiv.

Pe lângă cote și statistici o funcționalitate interesantă e partea de live streaming. Poți deschide transmisiunea cu meciul pe același ecran, în timp ce navighezi prin restul aplicației sau pariezi în timp real.

Payments

Suma minimă pentru depunere este 20 RON și se poate depune foarte simplu. Apasă pe cele 3 puncte din stânga sus, apoi ‘Cont’ și vei ajunge la pagină unde se fac retragerile și depunerile. Depunerile se fac prin următoarele metode:

 1. Online
 • Card credit/debit
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard
 1. Transfer bancar
 2. Agenție

Pentru plata online prin aplicație procesul este foarte ușor după cum puteți vedea și în imagini.

În cazul retragerilor sunt exact aceleași metode. Retragerile minime în orice agenție Superbet sunt 10 lei și sunt întotdeauna gratuite, iar cele în variantele online sunt 20 RON, iar 1 retragere pe zi e gratuită, apoi se plătește un comision de 5 lei.

Depuneri

superbet deposit

Withdrawal

SB retragere

Suport

Există 3 metode prin care poți să-i contactezi pe cei pe de la Superbet.

Prima metodă este printr-un mesaj pe WhatsApp la numărul +407 251 541 54. Avantajul este că vei primi un răspuns imediat.

A doua metodă e să le trimiți un email la suport@superbet.ro cu solicitarea ta. Varianta aceasta am folosit-o pentru că îmi creasem cont cu un e-mail greșit. Au fost foarte rapizi și profesioniști în rezolvarea problemei.

Iar a treia metodă este să suni la numărul 1226 (taxabil cu 0.2€+VAT/min)

Per total, consider că Superbet stă foarte bine la capitolul relații cu clienții, fiind rapizi în răspunsuri și foarte politicoși. Lipsește însă posibilitatea de a vorbi în timp real cu angajații prin intermediul funcției de Live Chat.

Superbet Support

Concluzie

Superbet e una din cele mai cunoscute case de pariuri, iar acest lucru se vede și în aplicațiile lor pentru telefon. Designul e modern, aplicația e stabilă, rapidă și fără buguri.

Limitări

Nu se poate descărca direct din Google Play

Aplicația nu funcționează fără acces la internet

faq

? Există bonusuri pentru aplicația mobilă?
Nu. La momentul actual, SuperBet nu oferă bonusuri pentru utilizatorii aplicației mobile.
? Se pot vedea meciuri live pe aplicația SuperBet?
Da. Funcția de live streaming este disponibilă în aplicația SuperBet.
? Cât de ușor este să depui/retragi fonduri prin intermediul aplicației?
Este foarte ușor să depui și să retragi fonduri folosind aplicația mobilă. Accesează secțiunea Plăți pentru a gestiona banii din contul tău de pariuri.
? Unde pot găsi promoțiile în aplicație?
Toate promoțiile, bonusurile și ofertele apar atunci când completezi miza pe biletul tău. Apasă pe butonul Bilet din partea dreaptă (colțul de jos) și vei putea alege din lista bonusurilor pentru care ești eligibil.

Articole asemănătoare

Autorul Recenziei

Stefan Petre

Stefan Petre

Salutări! Numele meu este Ștefan și sunt unul dintre creatorii de conținut care au ajutat la lansarea platformei MightyTips.ro.

stefanpetreph@gmail.com