Site-uri pentru pariuri sportive Box

Autor: Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.

Actualizat: 30.12.2021

Partidele de box au reprezentat tot timpul un punct de atracţie pentru iubitorii sportului. Cum performanţele sportivilor noştri au atins treptele cele mai înalte, atât la box amator, cât şi la profesionişti, agenţiile de pariuri s-au îndreptat rapid către zona asta. Pentru mai multe site-uri de pariuri box-ul rămâne un factor important în atragerea noilor clienţi.

Licentiat Romania
Revizuit cu experți
Securizat și de încredere
Retrageri rapide

Listă de site-uri pariuri Box

Găsit: 10 Case de pariuri

Superbet

8.6/10

2 reviews
 • Metode de plată variate
 • Depunere minimă mică
 • Retrageri foarte rapide
 • Bonus la primele 3 depuneri
 • Ofertă de pariuri live mică
 • Paysafecard
 • Neteller
 • Skrill
 • VISA
 • MasterCard

Nu este valid în regiunea ta

Verifică alte case de pariuri

Superbet recenzie
Betfair

8.1/10

 • Transmisiuni live ale evenimentelor
 • Aplicaţii pentru Android şi iOs
 • Exchange și Sportsbook
 • Interfață foarte bine optimizată
 • Multe reclamații pe Internet
 • Paysafecard
 • Neteller
 • Skrill
 • VISA
 • Maestro
 • MasterCard

Nu este valid în regiunea ta

Verifică alte case de pariuri

Betfair recenzie

Istoricul pariurilor sportive la Box

Boxul a născut momente absolut memorabile pentru istoria sportului, multe dintre acestea fiind reprezentate prin producţii pentru marile ecrane, mai ales când vine vorba de nume precum Muhammad Ali, Mike Tyson și Floyd Mayweather.

Pasiunea pentru acest sport a făcut posibilă pătrunderea agenţiilor de pariuri sportive Box, având în vedere că acesta nu deținea importanța pe care o are astăzi. La începutul secolului 18 apar primele reglementări în ceea ce priveşte boxul, când, pe teritoriul Angliei se introduc mănuşile şi obligativitatea purtării lor în timpul partidelor. Odată cu trecerea timpului s-a stabilit şi o durată fixă de desfăşurare a meciurilor, s-a delimitat spaţiul în care se poartă o luptă, introducându-se șireguli cu privire la loviturile permise şi interzise.

Considerat un sport dur, boxul degajă o energie aparte, oferind momente unice, precum cel de la Hamburg când Mihai Leu devine campion mondial în versiunea WBO sau când câțiva ani mai târziu Lucian Bute cucereşte titlul mondial în versiunea IBF.

Meciurile de box au stârnit un interes major, atât în rândul celor implicaţi direct, cât şi în rândul privitorilor. Pe piaţa de pariuri sportive, box-ul este foarte bine reprezentat în majoritatea agențiilor, însă NetBet rămâne una dintre cele mai bune case de pariuri pentru pariuri de Box.

FAQ

? Există vreo taxă de depunere la pariuri Box?

Cum pariurile pentru evenimentele de box sunt încadrate la pariuri sportive, lor li se aplică aceeaşi taxă de depunere, acolo unde deja există. Fiecare agenţie dispune de o serie de Termeni şi condiţii privind depunere şi retragerea, deci, trebuie consultată această secţiune.

? Pot paria pe evenimente din box de pe dispozitivele mobile?

Orice eveniment sportiv este disponibil de pe aplicaţiile aflate pe platformele agenţiilor de pariere. Nu trebuie decât să descarci aplicaţia, apoi cauţi secţiunea dedicată boxului, selectezi pronosticul favorit şi finalizezi biletul.

? Bonusurile pentru pariuri sportive se aplică şi la box?

Cele la care nu specifică altceva, sunt valabile şi în cazul meciurilor de box. De exemplu, bonusurile de bun venit pot fi rulate şi în această categorie dacă nu este specificat în mod clar doar un sport anume. Citeşte secţiunea Termeni şi condiţii care îţi stă la dispoziție pentru fiecare bonus în parte.

? Cum completez un bilet online cu evenimente din box?

Accesezi contul personal, scrii parola şi numele de user, apoi mergi către secţiunea dedicată pariurilor sportive. Selectezi box, cauţi un eveniment şi pui pronosticul preferat. În dreapta ecranului, la varianta desktop, în partea de sus a paginii, la varianta mobilă, o să găseşti biletul tău. Scrii sau bifezi valoarea pe care vrei să o joci şi confirmi biletul.

? Care este cea mai sigură metodă de plată?

Dacă urmărim statisticile ce fac referire la ţara noastră, vom putea observa că metoda cardului de credit este cea mai sigură. Se recomandă totuși folosirea oricărei metode rapide de plată, disponibilă pe platformele caselor de pariuri. Vei observa, odată ce te obişnuieşti cu ele, că sunt şi foarte sigure, dar şi mult mai rapide.

Strategii şi sfaturi de pariere la Box

Chiar dacă pe aceste site-uri de pariuri, Box-ul este prezentat ca fiind un sport ce se poate câştiga destul de uşor, detaliile fac diferenţa, întrucât, conform statisticilor, sportul în care sportivul favorit câştigă, se întâmplă în numai 50% din cazuri. Acest lucru denotă că favoritul nu este atât de favorit precum îl indică cotele, întrucât el poate pierde, şi poate câştiga un meci, în aceeași măsură.

Multe platforme de pariuri ce au în oferta de pariuri Box, aleg să pună la dispoziţia clienţilor cotele cu ceva timp înainte de desfăşurarea evenimentelor. NetBet însă, este una dintre casele de pariuri care îți pun la dispoziţie promoţii şi opţiuni variate.

La pariuri box, mai mult ca în oricare alt sport, surpriza este un factor ce apare într-un meci, destul de rar, însă acest fapt poate reprezenta un avantaj dacă alegi să pariezi în direcţia asta deoarece rezultatul va fi mai uşor de intuit.

Totodată, probabilitatea de a se produce un knockout este mult mai scăzută la categoriile de greutate mai mici, decizia aflăndu-se în mâna arbitrilor. Nu de puţine ori meciurile au avut un parcurs echilibrat, lucru care a determinat ca rezultatul final să depindă exclusiv de decizia de arbitraj. O hotărâre ce poate fi, desigur, greşită din varii motive. Astfel că, recomandarea cea mai potrivită ar fi să încerci să ignori cotele propuse de un site pariuri Box, întrucât acesta mai poateproduce şi surprize.

 1. 1

  Bonus 110% le 555 RON

  T&C 18+

 2. 2
 3. 3

  BONUS 100% la 300 RON

 4. 4

  BONUS 100% la 300 RON

 5. 5

Întrebări frecvente despre pariuri online la Box

Cum pot plasa un pariu online pentru meciurile de box?
Modalitatea prin care poţi plasa un pariu online în ceea ce priveşte boxul este identică cu cea a altor sporturi. Aşadar, dacă ai un cont pe o platformă de pariere online, procedura este simplă. Intri în secţiunea destinată boxului, alegi un pariu preferat sau faci o combinaţie pe bilet, alegi suma și plasezi biletul.

De pe ce dispozitiv pot plasa pariuri online Box?
Casele de pariuri oferă, pe platformele online, suport pentru orice fel de dispozitiv. Deci, fie că îţi place să joci de pe varianta clasică desktop, fie că alegi dispozitivele mai comode, precum tableta sau telefonul mobil, este la fel de accesibil.

Există reguli speciale de retragere pentru pariuri Box?
Regulile pentru o retragere, cât şi pentru o depunere, sunt asemănătoare cu cele generale, însă bineînțeles, depinde de politica fiecărei agenţii, motiv pentru care, cel mai indicat este să verifici secţiunea de Termeni şi Condiţii.

Pentru meciurile de box pot fi accesate bonusuri speciale?
În afară de bonusurile de bun venit şi o parte dintre cele care se referă la un pariu gratuit, nu există un bonus special pentru pariuri Box, însă nu este exclus ca pe viitor să apară.

Există o secţiune de relaţii cu clienții pentru pariuri Box?
Nu există o secțiune destinată relațiilor cu clienții, însă vei găsi site-uri de pariuri box unde ai toate informaţiile necesare legate de pariuri sportive Box,furnizate pe chat-ul existent, la telefon sau prin e-mail.

Agenţiile de pariuri cu cele mai rapide modalităţi de plată

Mediul online a înregistrat la nivel de plăţi o serie de upgrade-uri în ultimii ani, metodele de plată ajungând să fie tot mai rapide şi uşor de efectuat. Așadar, nici casele de pariuri nu au făcut abstracţie de aceste salturi tehnologice şi oferă clienţilor lor mai multe astfel de metode de plată.

Deși cardul bancar reprezintă cea mai simplă modalitate de a efectua astfel de plăți, atunci când vorbim despre pariurile online, lucrurile stau puţin altfel. Aşadar, când doreşti să faci o tranzacţie ce implică o platformă online de pariuri sportive, vrei ca lucrurile să se mişte puţin mai repede.

Tocmai din acest motiv, pentru a reduce consumul de resurse şi energii implicate în rândul jucătorilor, agenţiile pun la îndemână mai multe metode rapide de plată. Deci, indiferent că se numeşte Skrill, Neteller sau Paysafecard, aplicaţia de plată rapidă este cea mai indicată spre folosire. De ce? În primul rând, timpul economisit. Apoi, fiind unele dintre cele mai apreciate modalităţi de tranzacţie rapidă din lume, aduc cu sine şi un grad mărit de siguranţă,datele personale având parte de o atenţie care tinde spre maximul de siguranţă.

Case de pariuri de top pentru pariuri de Box:

 1. Netbet
 2. Betano
 3. Sportingbet
 4. eFortuna
 5. Betfair

Beneficiază de cea mai rapidă metodă de plată!

Netbet este agenţia de pariuri care îşi îndreaptă atenţia către box în cele mai mici detalii aş zice. Tocmai din acest motiv, pe platforma online găseşti pentru pariuri sportive Box, cele mai rapide metode de plată disponibile în piaţă. Chiar şi pentru transfer bancar, timpul este unul foarte scurt, între 1 şi 3 zile.

Metodele de plată recomandate

Diferenţele dintre metodele de plată se referă la anumite forme de limitare la depunere şi retragere, unele implicând şi un sistem de taxare. Dacă doreşti totuși să foloseşti aceeaşi metodă cu care eşti obişnuit, indicat ar fi să arunci o privire asupra metodelor pe care le pune la dispoziţie agenţia şi ce implică ele.

Dacă ne gândim la agenţiile de pariuri de pe teritoriul ţării noastre, cele mai folosite metode de plată de către acestea sunt MasterCard, Skrill, Paysafecard, Visa sau Neteller. Acestea sunt şi cele mai sigure, având un grad de securitate ridicat, motiv pentru care au devenit rapid și cele mai recunoscute la nivel mondial.

 • Poate cea mai cunoscută metodă de plată dintre toate de pe întreg teritoriul Europei,datorită timpului foarte scurt cu care se fac transferurile, și a modului în care sunt procesate datele personale.

  Arată mai mult
 • MasterCard este un brand care implică multe alte companii, astfel încât încrederea faţă de serviciile lor de transfer este indubitabilă.

  Arată mai mult
 • Neteller este încă un novice la noi, însă prinde teren cu aceeaşi rapiditate cu care sunt efectuate transferurile de bani prin aplicaţia oferită de ei.

  Arată mai mult
 • Cel mai mare avantaj de care dispune Skrill, pe lângă timpul scurt de tranzacţionare, este acela că poate fi alimentat prin transfer bancar, cecuri sau chiar cărţi de credit şi debit.

  Arată mai mult

1 Ratinguri, în medie 5 din 5

CELE MAI BUNE PARIURI GRATUITE & OFERTE ÎN ROMÂNIA Țara ta

AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.

Logare

E-mail

Parolă

Confirmare parolă