Această recenzie a fost actualizată ultima oară

Adaugă Recenzie

Excelbet Recenzie

7.1/10

Avantaje:

 • Site modern şi eficient

 • Opțiune de verificare pariuri live

 • Pariurile live nu au taxă

 • Oferte zilnice, diversificate

Metode de plată:

VISA Maestro MasterCard

Specificații

 • Bonusuri & Promoții

  9

 • Cote

  7

 • Mobil

  6

 • Uzabilitate

  7

 • Tipuri de pariuri

  8

 • Credibilitate

  8

 • Metode de plată

  6

 • Suport

  8

Bonusuri și promoții

9 / 10

Casa pariurilor Excelbet are mai multe bonusuri prin care iese în evidență comparativ cu celelalte case de pariuri. Iată-le pe 3 dintre cele mai actuale și mai avantajoase:
Bonus meciuri: Primești bonusuri de până la 100% în condițiile în care cota minimă este de cel puțin 1.30 la fiecare meci, jucând bilete simple.

Aceste bonusuri sunt de la 5% la 100%, începând de la 6 și până la 30 de meciuri jucate.

Șansa 11 meciuri: Câștigi 10% din meciurile pariate corect înmulțite cu miza acestora, atunci când pierzi un meci. Condițiile sunt să pariezi cel puțin 11 meciuri, cu cota de cel puțin 1.25.

Bonusuri și promoții
💸 Pariu minim 1 RON
💰 Licitație moneda RON
📱 Suport pentru aplicații mobile Android, iOS
✔️ Suma minimă de retragere Nespecificat

Noi o considerăm una dintre cele mai profitabile promoții deoarece vizează tot publicul țintă și este foarte accesibil.

Taxe 0% la pariurile live: Pentru oricare din cele 5 sporturi afișate pe site, Excelbet îți pune la dispoziție o gamă largă de pariuri live foarte convenabile.

În mod normal, există o taxă de 5% la miza jucată. Echipa noastră crede că taxa de 0% este un mare plus adus site-ului deoarece încurajează crearea de bilete virtuale și face pariurile mult mai atractive pentru tine ca utilizator.

Printre campaniile actuale, site-ul Excelbet se mândrește cu „Sărbătoarea Premiilor Excelbet”. Pentru o perioadă limitată agenția îți oferă premii săptămânale (tablete Huawei), dar și marele premiu, un Renault Clio. Nu te costă decât un pariu în valoare de cel puțin 5 lei, necâștigător, ca să ai o șansă la marea extragere. Îți sugerăm să vizitezi regulamentul campaniei pentru mai multe detalii.

Cote

7 / 10

Din acest punct de vedere, cotele de la Excelbet nu sunt nici slabe, nici printre cele mai atractive. Sunt cote stabilite suficient de eficiente încât să-ți stârnească interesul.. Astfel, considerăm că aici este secțiunea unde să menționăm pariul super cota.

Super cota este un tip de pariu unde ți se oferă o cotă câștigătoare pentru meciul pariat. Acest tip de pariu poate fi făcut cu condiția ca biletul pariat să aibă o cotă de cel puțin 1.20. Super cota este și avantajos, dar și riscant, deoarece se acceptă un singur pariu de acest fel, pe bilet. Rămâne la latitudinea ta, indiferent dacă ești începător sau parior cu experiență, să decizi cât de bună este această ofertă.

Ca și marjă de pariere, nu se găsește disponibilă decât marja pentru fotbal deoarece este sportul cel mai popular în casele de pariuri. .

Marjă de pariere

 • Fotbal

  Fotbal

  9.18%

 • Baschet

  Baschet

  9.91%

 • Hochei

  Hochei

  8.81%

 • Tenis

  Tenis

  9.5%

 • Volei

  Volei

  10.1%

 • Handbal

  Handbal

  9.57%

Marjă de pariere totală: 9.5%

Aplicație mobilă

6 / 10

Aplicația mobilă din păcate nu este disponibilă, însă s-ar potrivi de minune. Începătorii sau clienții fideli Excelbet pariuri sportive ar fi încântați să afle ultimele noutăți la o atingere distanță. Acest lucru este totuși posibil de pe browserele mobile, însă considerăm că o aplicație propriu-zisă ar fi mai personalizată.

În plus, website-ul din browserul mobil arată la fel ca cel de pe PC, dar noutățile sunt pe tot ecranul. Secțiunile despre oferte și bonusuri sunt ascunse într-o bară de meniu. Acest lucru însă nu te împiedică să pariezi la sportul preferat din mers, cu zâmbetul pe buze că nu ai ratat nimic.

Poți juca pe iPhone App

iPhone App

Mai mult

Poți juca pe Android App

Android App

Mai mult

Poți juca pe Browser Mobil

Browser Mobil

Mai mult

Utilitate Excelbet

7 / 10

Site-ul Excelbet ro ni se prezintă cu un aspect prietenos. Acest fapt este o îmbunătățire considerabilă față de vechiul site. Este de menționat faptul că interfața a fost actualizată în conformitate cu nevoile clienților.

În centrul ecranului sunt noutățile Excelbet-ului, fără să fii nevoit să le cauți prea mult. În stânga apar secțiuni organizate despre oferte și bonusuri, iar în dreapta o secțiune unde se poate crea biletul virtual de pariu. Nimic mai satisfăcător pentru entuziaștii de pariuri rapide.

Avantaje

Limite

Designul simplist poate părea descurajant pentru un utilizator experimentat.

Tipuri de pariuri sportive Excelbet

8 / 10

Și la acest aspect, website-ul îți pune la dispoziție o multitudine de opțiuni de pariere Excelbet. Pe lângă biletul simplu, pronosticurile multiple și pariurile pe grupe, acesta se evidențiază cu variantele de combinații, care nu sunt deloc puține. La acest tip de bilet, câștigi chiar dacă nu reușești să indici toate pronosticurile corect deoarece se fac combinații de pariuri. Astfel, șansele ca biletul tău să fie câștigător cresc enorm datorită multitudinilor de posibile rezultate. Tu trebuie doar să indici minimul de variante cerut din totalul de meciuri.

În plus, varianta de combinație se aplică și la pariurile pe grupe.

Tipuri de pariere

 • Biletul simplu – O singură linie câștigătoare
 • Biletul combo – Combinații făcute în funcție de variantele disponibile, pe același bilet
 • Pronosticuri multiple – mai multe variante la același tip de pariu, una singură câștigătoare
 • Pariuri pe grupe – Se aplică regulile combinațiilor

Excelbet Tipuri de Pariuri

Credibilitate pariuri Excelbet

8 / 10

Agenția Excelbet, pe numele său S.C Direct Sport Bet S.R.L, a fost înființată în anul 2005. Casa de pariuri acționează în regim de franciză, fiind în prezent unul dintre cei mai importanți operatori din România.

Casa de pariurifuncționează legal cu ajutorul licenței de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. În plus, este și membru Romanian Bookmakers, organizație ce reprezintă întreaga industrie a pariurilor sportive din România.

Aceste autorizații sunt suficiente pentru a-ți asigura un grad de încredere ridicat

Metode de plată

6 / 10

Din păcate, platforma acestei case de pariurinu dispune de metode de plată online. Tot ce înseamnă plată de câștiguri și depozitare se fac numai la agenția de unde a fost făcut pariul. Îți vom prezenta astfel, metodele de retragere și depunere după regulamentul intern al casei de pariuri.

Tot ce știm despre sumele care se pot depozita, este că în primul rând trebuie să fii prezent fizic într-o sucursală. De-aici nu îți rămâne decât să aplici metoda clasică de a paria un bilet (după preferințe) cu o sumă minimă de 1 leu.

Metoda de retragere este totuși ceva mai complexă, motiv pentru care ar fi un mare pas spre dezvoltare opțiunea de pariere online.

Plata câștigurilor se realizează prin numerar sau virament bancar, de către organizator. Acest lucru se face în următoarele condiții:

 • Clientul vine la sucursala unde a pariat biletul câștigător, cu biletul în cauză, nedeteriorat și lizibil
 • Operatorul validează biletul câștigător
 • Operatorul trebuie sa facă plata câștigului în termen de 3 zile lucrătoare după ce condițiile de mai sus au fost respectate
Sumă Timp Comision
Sumă Timp Comision

VISA

Maestro

MasterCard

20 Lei – Fara limita Instant 0%
20 Lei – Fara limita Instant 0%
20 Lei – Fara limita Instant 0%
20 Lei – Fara limita 0-4 zile dupa aprobare 0%
20 Lei – Fara limita 0-4 zile dupa aprobare 0%
20 Lei – Fara limita 0-4 zile dupa aprobare 0%

Contact

8 / 10

Secțiunea de contactare a personalului este se găsește în stânga ecranului, la „Mai multe”. Aici, Excelbet ne întâmpină cu un formular de contact, foarte util. Îți sunt cerute unele date de contact, precum și să scrii în căsuța de mesaj întrebarea sau mesajul tău pentru departamentul la care vrei să ajungi..

De asemenea. ai pus la dispoziție și un număr de telefon, fax, și o adresă de e-mail.

Personalul răspunde relativ repede la nevoile clienților și multitudinea variantelor de contact este un mare avantaj pentru reputația site-ului.

Suplimentar, vom menţiona că secţiunea de contact Excelbet este la fel de rapidă precum cea de la Baumbet contact.

Număr de telefon mobil

021-9759

E-mail

contracte@excelbet.ro

Chat Live

Competență 5 / 5 5 / 5 0 / 5
Politeţe 5 / 5 5 / 5 0 / 5
Timp de răspuns Rapid Rapid n/a

Concluzie

7.1 / 10

Site-ul Excelbet s-a modernizat pentru o eficiență mai mare, cu detalii ușor de înțeles și un regulament bine organizat. Lipsa aplicației mobile constituie un dezavantaj dar este suplinit prin faptul că există și un site pe browserul mobil.

 • Limite
 • Nu are opțiunea de pariere online
 • Lipsa unei aplicații mobile funcționale

Bonusurile sunt foarte numeroase, prin asta diferențiindu-se de alte site-uri de pariuri sportive. Tipurile de pariuri se evidențiază prin varietatea de combinații, acest fapt contribuind mult la unicitatea site-ului. Un alt minus este că metoda de plată este momentan doar offline, dar agenția lucrează la una online deoarece ar crește reputația Excelbet considerabil. Ca și retrageri, se poate scoate o sumă maximă de 100.000 de lei zilnic.

Prin urmare, pariem că ți-am stârnit interesul pentru măcar o vizită și de ce nu, un bilet de pariu.

FAQ

? Cum mă pot înregistra pe site?
Din păcate, Excelbet nu dispune de opțiunea creării unui cont de utilizator, prezența online fiind de prezentare și susținere a ofertelor.
? Pot accesa tot site-ul în varianta mobilă sau există restricții?
Site-ul poate fi accesat în întregime doar de pe browserele mobile, deocamdată nu există o aplicație predefinită în acest sens.
? Cum pot retrage banii?
În secțiunea „Regulament pariuri” îți este explicat pe larg acest proces.
? Ofertele și bonusurile se schimbă periodic sau sunt mereu aceleași?
Da, ofertele se schimbă periodic, dar nu știm cu exactitate momentul în care se face schimbarea.
? Există altă metodă de contact al serviciului clienți în afară de formularul de pe site?
Da, agenția Excelbet are valabile un număr de telefon și 2 adrese de mail: contracte@excelbet.ro respectiv office@excelbet.ro.

Informații generale

Titlu Excelbet
Site oficial www.excelbet.ro
Anul apariției 2005
Număr de telefon mobil 021-9759
E-mail contracte@excelbet.ro
Plăți VISA, Maestro, MasterCard
Tipuri de pariuri Hochei, Volei, Handbal, Baschet, Fotbal
Licență ONJN
AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.

Vă rugăm să evaluați casa de pariuri

Încarcă...