Handicap asiatic - Sfaturi pentru pariuri asiatice

Actualizat:

Dacă te-ai decis să plasezi pariuri pe handicap asiatic pe site-urile de pariuri sportive din România, probabil că vrei să ştii unde le găseşti, ce sunt şi dacă poţi sau nu să scoţi profit din ele.

Până atunci trebuie să ştii că aceste pariuri se mai numesc şi spread betting şi se referă la numărul fictiv de goluri date în avans. Numărul de goluri este stabilit de operatorul la care te vei juca.

Și mai avem o veste bună! Pariurile de acest tip exclud opțiunea de scor egal, lucru care poate crește șansa de câştig.

Lista caselor de pariuri cu handicapuri asiatice

Găsit: 5 Case de pariuri

 1. 888Sport

  Evaluare: 8.9/10

  • Metode de plată variate
  • Ofertă vastă de pariuri
  • Comunicare eficientă
  • Bonusuri pentru toți jucătorii
  • Complet legală în România

  100% BONUSPÂNĂ LA 500 LEI

  18+ Aplicare Termeni și condiții, BeGambleAware.org

  PARIAZĂ AICI Mergi către site-ul 888Sport 888Sport Recenzie
 2. Unibet

  Evaluare: 8.9/10

  • Ofertă variată
  • Cote excelente
  • Credibilitate crescută
  • Platformă live stabilă

  Bonus 100% la 300 RON + 150 rotiri

  18+ Aplicare Termeni și condiții, BeGambleAware.org

  PARIAZĂ AICI Mergi către site-ul Unibet Unibet Recenzie
 3. SportingBet

  Evaluare: 8.3/10

  • O multitudine de sporturi
  • Pariuri Live
  • Bonusuri și Promoții
  • Aplicații pentru Android și iOS
  • Suport prin Chat Live

  Bonus de bun venit până la 500RON

  18+ Aplicare Termeni și condiții, BeGambleAware.org

  PARIAZĂ AICI Mergi către site-ul SportingBet SportingBet Recenzie
 4. Winmasters

  Evaluare: 8.1/10

  • Peste 250 de tipuri de pariuri
  • Foarte multe promoții
  • Pariuri live și eSports disponibile
  • 28 de sporturi pe care poți paria
  • Funcție de Cash Out automat
  • Metode de plată variate

  BONUS 101% PANA LA 505 RON

  18+ Aplicare Termeni și condiții, BeGambleAware.org

  T&C 18+

  PARIAZĂ AICI Mergi către site-ul Winmasters Winmasters Recenzie
 5. Fortuna

  Evaluare: 8.1/10

  • O firmă de renume
  • Aplicaţii pentru Android şi iOs
  • Gamă variată de sporturi
  • Multe jocuri de casino

  BONUS 100% la 500 RON

  18+ Aplicare Termeni și condiții, BeGambleAware.org

  PARIAZĂ AICI Mergi către site-ul Fortuna Fortuna Recenzie

Handicap asiatic – Ghid Complet

Actualizat:

Handicap asiatic

Handicapul asiatic este un pariu frecvent în rândurile pariorilor din România.

În acest articol vei descoperi ce înseamnă handicap asiatic dar şi mici sfaturi şi strategii pe care le poţi aplica atunci când mizezi. Echipa MightyTips va acoperi toate detaliile necesare pe care orice jucător trebuie să le ştie înainte de a plasa acest pariu pe site-ul unui operator din România.

Dacă eşti pregătit să fii un expert în pariuri handicap asiatic, citeşte în continuare ghidul explicativ.

Ce înseamnă handicap asiatic goluri

Te întrebi ce înseamnă handicap asiatic goluri? Este printre puţinele posibilităţi de pariere care pot veni cu mai multe şanse de câştig. De ce? Pentru că pariorul va putea să pună mize în funcţie de numărul de goluri marcate de echipa sportivă aleasă. Cele mai populare pariuri găsite la unele dintre cele mai bune case de pariuri online sunt pe pe handicap asiatic 0, handicap asiatic 2, clasicul handicap asiatic 2.75 şi handicap asiatic de 0,75 goluri.

Pentru a înţelege mai bine cum funcţionează acest tip de pariu, putem lua un exemplu concret: handicap asiatic 1 gol. Raționamentul este simplu - pariul tău poate să fie peste sau sub numărul de goluri. În cazul nostru este peste sau sub 1 gol. Să spunem că vei alege peste 1 gol. Ce înseamnă asta mai exact?

"Cele mai populare pariuri găsite la unele dintre cele mai bune case de pariuri online sunt pe pe handicap asiatic 0, handicap asiatic 2, clasicul handicap asiatic 2.75 şi handicap asiatic de 0,75 goluri."

Vei câştiga dacă se vor înscrie mai mult de 2 goluri per meci şi se va returna dacă echipa pe care ai pariat dă un singur gol. Atenţie însă, handicapul asiatic pe goluri este valabil doar la fotbal. Descoperiţi aici care sunt cele mai bune site-uri de pariuri fotbal în România pe care puteţi paria şi voi!

 1. Casele de pariuri din România au un portofoliu variat de pariuri handicap asiatic
 2. Poţi pune pariurile şi viziona în direct, prin site-ul operatorului pe care joci
 3. Riscul de a pierde este mult mai mic în comparaţie cu alte pariuri
 4. Sunt valabile bonusuri special dezvoltate pentru acest tip de pariu handicap asiatic

Mai este de reținut că pariul pe handicap asiatic este și cel care te poate ajuta să îţi recuperezi miza de joc dacă nu ai mizat inspirat. Tu vei paria fictiv şi va trebui să aştepţi până când se va finaliza meciul. Pe lângă goluri, un jucător poate paria şi pe rezultatul final al unui meci 1-2 (pe echipa de oaspeţi sau pe echipa gazda). Şi pentru că ştim că vrei să afli mai multe detalii şi mai interesante, echipa noastră a selectat 4 lucruri pe care trebuie să le ştii despre aceste pariuri handicap asiatic.

"Nu încurca pariurile de tip handicap asiatic cu pariurile pe handicap european! Pariul asiatic handicap are un număr de 2 opţiuni de pariere - pe gazde/oaspeţi & număr goluri, iar cel european vine cu 3 opţiuni - egal, gazde şi victorie."
Ce înseamnă handicap asiatic goluri
📅 Introdus pentru Prima Oară în jurul anului 1998
🗃️ Tipuri de Handicap Asiatic Handicap Asiatic pe rezultat final, Handicap Asiatic pe goluri
⚡ Acoperirea Operatorului mare
✨ Sporturi Populare pentru Pariurile Handicap Asiatic fotbal, baschet,
🌍 Popular în regiune Europa Centrala, Europa de Est, Europa de Vest, Europa de Sud
🌐 Origine Asia
🥇 Cel mai Bun Operator cu Pariuri Handicap Asiatic Unibet

Cele mai bune site-uri de pariuri sportive

F.A.Q

? Este legal să pui pariuri cu handicap asiatic?
Este complet legal să pariezi pe evenimente care acceptă și handicapul asiatic ca opțiune. Există însă condiția de a te juca pe un site aprobat și licențiat de singura autoritate publică ce se ocupă de jocurile de noroc - ONJN.
? Cum se alege o agenție cu pariuri cu handicap asiatic bună?
Urmează criteriile licenţei, al siguranţei şi al mulţimii de bonusuri şi evenimente disponibile pentru pariere. Doar în acest fel vei putea descoperi operatori de încredere în România.
? Care sunt agenţiile online care au cote mărite pentru pariurile de handicap asiatic?
Cele mai bune agenţii online care au cote mărite pentru pariurile de handicap asiatic sunt Bwin şi Unibet. Alte nume grele din top sunt Baumbet, 888Sport, MaxBet şi Superbet.
? De ce handicapul asiatic are un risc mai mic de pierdere?
Handicapul asiatic are un risc mai mic faţă de handicapul european pentru că există doar două posibilităţi de pariere - pe numărul de goluri şi pe câştigătorul meciului. La handicapul european, pe lângă aceste variante, intra şi pariurile puse pe scor egal.
? Se pot pune pariurile pe handicapul asiatic şi de pe mobil?
Da! Nu numai că poţi să pui pariurile de pe mobile sau de pe tabletă, însă poţi să vizionezi meciurile live şi să pui pariuri pe handicap asiatic în timpul în care se desfăşoară meciul.

Cum se pariază online la agenție

Vrei să pariezi la un operator online care acceptă pariuri cu handicap asiatic ajustabil însă nu ştii care sunt etapele de urmat? Mai jos, echipa MightyTips îţi va explica pas cu pas ce ai de făcut, de la alegerea unui site bun până la formarea biletului.

 1. Alege evenimentul cu handicap asiatic

  Alge dacă vrei să pariezi pe +/- goluri sau pe pe echipa câştigătoare. La final îţi construieşti biletul şi pune miza dorită.

  Alege evenimentul cu handicap asiatic
 2. Alegerea casei de pariuri

  Alege o casă de pariuri care are un portofoliu vast de pariuri handicap asiatic. Verifică mai întâi dacă există sau nu suficiente evenimente şi dacă sunt transmise live.

  Alegerea casei de pariuri
 3. Crearea contului

  După găsirea casei de pariuri, urmează să îţi deschizi contul de jucător. Dai click pe butonul pentru înregistrare şi ulterior completezi formularul.

  Crearea contului
 4. Accesezi secțiunea sporturi

  Accesează meniul special pentru sporturi sau scrie în bară de căutare handicap asiatic pentru a găsi evenimentele care acceptă acest tip de pariuri. Analizează meciurile pe care urmează să pui pariul.

  Accesezi secțiunea sporturi

Cele mai noi ponturi și strategii pentru handicapurile asiatice

Dacă mai sus ai aflat ce înseamnă handicap asiatic la pariuri, acum mai trebuie să afli dacă există şi o strategie la handicap asiatic sau un pont care poate să-ți crească şansele de câștig. Spre fericire, nu există doar una ci mai multe, însă ele nu vor garanta de fiecare dată reușita. Ele trebuie să fie folosite foarte inteligent fie că pui pariuri la handicap asiatic total goluri sau pe echipa câştigătoare.

Primul şi cel mai bun pont de urmat este să optezi pentru bonusuri online la pariuri sportive. Fiecare casă de pariuri va veni cu o gamă selectă de oferte printre care se pot număra şi bani sau pariuri fără risc. Însă, ofertele au cerinţe speciale şi nu acceptă toate pariurile. De aceea este recomandat să citeşti regulamentul bonusului şi apoi să optezi pentru el.

Cele mai noi ponturi și strategii pentru handicapurile asiatice
🏆 De ce să folosești pariurile asiatice la pariuri
 • Cote mărite 
 • Bonusuri foarte avantajoase
 • Stream-uri live și pariuri în timp real 
 • Risc mic de pierdere
🔀 Exemplu de pariuri handicap asiatic Pui un pariu handicap asiatic peste 2,25 goluri cu o sumă de 10 RON iar cota este de 3x. Dacă echipa aleasă va înscrie doar un gol atunci aţi pierdut pariu. Dacă echipa va înscrie doar 2 goluri vei pierde doar jumătate din pariul de 10 RON, respectiv doar 5 RON. În cazul în care echipa va înscrie 3 sau mai multe goluri, atunci pariul este câştigat şi cei 30 de RON vor fi ai tăi. 
🕕 Linii de pariuri populare pe handicap asiatic +/- 0.5 goluri, +/- 0.75 goluri, +/- 1 gol, +/- 1.25 goluri, +/- 1.5 goluri, +/-1,75 goluri, +/- 2 goluri, +/- 2.25 goluri, +/-2,5 goluri, +/- 2,75 goluri, handicap (0), handicap +/- 0.25, handicap +/- 0.5, handicap +/- 0.75, handicap +/- 1
🕵️ Calitățile casei de pariuri Disponibilitate de pariere pe mobil, pariuri pe handicap asiatic de pe mobil, cote competitive
🗝️ Rețineți Puteți plasa pariuri pe handicap asiatic legal și în siguranta doar pe site-urile admise si licenţiate de ONJN
📶 Pariuri în desfășurare handicap asiatic ✔️

Este recomandat jucătorilor să apeleze la pariul handicap asiatic ajustabil pentru că există mai multe linii pe care se poate miza, iar riscul de pierdere este diminuat. Pentru a face asta, este important să cercetezi fiecare casă de pariuri care vine cu un portofoliu impresionant de astfel de pariuri. Cu cât sunt mai multe evenimente, cu atât mai multe opțiuni de pariere vei avea.

Odată ce ai învăţat ce este handicapul asiatic, poţi încerca să înveţi din experienţa altui jucător. Poate ai cunoscuţi care au pariat pe evenimente live şi au mizat pe handicap asiatic 1.5, pe handicap asiatic 3, handicap asiatic 5 (sau altele) şi au avut rezultate bune. Ascultă-le strategiile şi ia în considerare sfaturile acestora când vei paria.

Un ultim pont este să rişti întotdeauna sub 1% indiferent de liga pentru care se va aplica pariul de tip handicap asiatic. Începe prin o analiză completă a echipei pe care vrei să pariezi de la statistici la istorie, câştiguri şi pierderi şi de-abia apoi pune pariul.

Handicap asiatic ce înseamnă în funcție de pierderi sau câștiguri?

Echipa MightyTips a analizat cele mai importante aspecte ale acestui ghid dar, este momentul să discutăm pe larg despre pierderile și câștigurile apărute aici. Te întrebi: handicap asiatic ce înseamnă în funcţie de tipuri? Până acum ai învăţat despre tipul de pariu handicap asiatic goluri, însă mai trebuie să ştii ceva.

Exista handicapuri în care poți să-ți pierzi miza la cea de-a treia opțiune. Se întâmplă doar atunci când echipa pe care ai pariat la handicap asiatic la prima repriză a pierdut meciul. Mai există și handicapuri asiatice unde vei putea să-ți recuperezi toată miza inițial cu o singură condiție, aceea de obținere a unui rezultat de egalitate per gol/echipa pariată. Ultimul tip este miza care poate să fie recuperată parţial pe goluri.

Poţi pune şi tu mizele la handicap asiatic Superbet sau pe alte case de pariuri foarte bune şi apreciate în România. Printre operatori se remarcă în special Unibet.

Cea mai variată selecţie de pariuri cu handicap asiatic

 • Cote mărite
 • 100% bonus la prima depunere
 • Evenimente transmise în direct
 • Tranzacții foarte rapide
 • Suport rapid pentru clienți
Joacă Recenzie

18+ Aplicare Termeni și condiții, BeGambleAware.org

ficerd-unibet-384x999w

Mituri frecvente despre handicapuri asiatice

În acest ghid pentru handicap asiatic explicat de echipa MightyTips ai descoperit unde şi cum să joci. Aplică strategiile şi ponturile pentru handicapuri dar nu înainte de a ştii care sunt miturile frecvent întâlnite al acestui domeniu. Primul ține de buget. Se vehiculează că e nevoie de foarte mulţi bani pentru a face profit când alegi paruri la ligi, campionate sau meciuri zilnice. Este un mit deoarece clientul unei case de pariuri poate să selecteze un număr mare de evenimente cu handicap asiatic şi cu mize mici să câştige mulţi bani.

Doar profesioniştii pot să câştige. Din nou întâlneștiacest mit foarte des. Nu e nevoie să fii profesionist şi să ai foarte multă experienţă. Va fi important să analizezi cu atenţie echipele pe care vrei să pui un pariu de tip handicap asiatic pe goluri sau pe câştigător. Vizionează şi câteva meciuri pentru a vedea care este stilul de joc. Recomandarea MightyTips este să îţi rupi câteva moment din timp şi să cercetezi cu atenţie echipele. Ulterior, alege o casă de pariuri bună ca Bwin şi pune biletele.

Metode de plata acceptate pentru handicap asiatic la pariuri

Casele de pariuri bune au metode de plată rapide şi cunoscute. Astăzi, cele mai utilizate sunt chiar portofelele virtuale şi cardurile de credit sau cardurile preplătite. Operatorii buni vor avea întotdeauna una sau mai multe metode de plată enumerate mai sus ca Neteller, Skrill, PaysafeCard şi MasterCard. Fiecare operator acceptă metode diversificate, însă în România, plata online cu Paypal sau criptomonede nu este încă acceptată. Verifică pagina de plăţi înainte şi apoi alege site-ul pe care vrei să pui pariuri cu handicap asiatic.

Metode de plata acceptate pentru handicap asiatic la pariuri
Casa de Pariuri Skrill Neteller Mastercard PaysafeCard
Unibet Min: 65 RON
Max:20.000 de RON
Time: Instantaneu
Min: 65 RON
Max:20.000 de RON
Time: Instantaneu
Min: 25 RON
Max:20.000 de RON
Time: Instantaneu
Min: 25 RON
Max:20.000 de RON
Time: Instantaneu
Bwin Min: 90 RON
Max:1800000 RON
Time: Instant
Min: 90 RON
Max:1800000 RON
Time: Instant
Min: 90 RON
Max:1800000 RON
Time: Instant
Min: -
Max:-
Time: -
Baumbet Min: 20 RON
Max:9.000 de RON
Time: Instantaneu
Min: 20 RON
Max:9.000 de RON
Time: Instantaneu 
Min: 20 RON
Max:9.000 de RON
Time: Instantaneu
Min: 50 RON
Max:5.000 de RON
Time: Instantaneu
 • Skrill

  Metoda de plată prezentă în cele mai bune case de pariuri din România. Un portofel virtual cu depuneri mici 

 • Neteller

  Cel mai utilizat portofel virtual cu tranzacții rapide și cu comisioane mici

 • MasterCard

  Una dintre cele mai folosite metode de plata la casele de pariuri online

 • Paysafecard

  Cea mai bună metodă de plată cu fonduri limitate pentru pariuri

AUTORUL RECENZIEI

Stefan Petre

Stefan Petre

Salutări! Numele meu este Ștefan și sunt unul dintre creatorii de conținut care au ajutat la lansarea platformei MightyTips.ro.