Unibet Recenzie

9.1/10

avantaje

Ofertă foarte variată disponibilă pentru pariuri sportive

Cote excelente comparativ cu competitorii

Credibilitate crescută și număr mare de utilizatori români

Platformă de pariuri live foarte stabilă

metode de plată
Această recenzie a fost actualizată ultima dată la: 09.09.2020
Specificații

Utilitate

8

Cote

9

Aplicație Mobilă

10

Bonusuri și Promoții

9

Tipuri de Pariuri

9

Credibilitate

10

Metode de Plată

10

Suport

8

Utilitate

8/10

Interfața Unibet Desktop este disponibilă accesând site-ul oficial. La o primă vedere, aceasta poate părea ceva mai încărcată comparativ cu platformele altor case de pariuri din România. Totuși, pentru pariorii cu experiență, această interfață este foarte utilă.

Meniul din partea stângă a paginii oferă acces la toate sporturile pe care poți plasa pariuri la Unibet România. Tot cu ajutorul acestui meniu, poți vedea lista completă a meciurilor dintr-o anumită ligă. În general, aici apar cele mai populare ligi de fotbal, precum Premier League sau La Liga.
unibet sporturi

În prim-plan se află evenimentele care au loc în acest moment, iar în partea dreaptă a ecranului poți vedea lista meciurilor ce urmează a fi disputate.

Avantaje

Limitări

Platformă stabilă și intuitivă

Poți plasa pariuri live direct din pagina principală

Meniul principal oferă acces la toate facilitățile site-ului

Toate evenimentele importante sunt listate pe prima pagină

Cote

9/10

Despre Unibet putem afirma că pune la dispoziția pariorilor români unele din cele mai bune cote disponibile pe piață. Căutând pe Google termenul Unibet Recenzie Cote veți găsi diferite confirmări din partea altor experți în domeniu.

English Premier League (EPL) se bucură de o marjă de pariere extraordinară, de doar 2.5%. Nici Liga 1 din România nu are un procent prea mare (6.7%), în timp ce, în ansamblu, meciurile de fotbal au marje de pariere în jurul valorii 5.9%. Marjele celorlalte sporturi nu sunt cu mult mai rele, NBA (National Basketball Association) având 4% (ligă reprezentativă pentru baschet), iar tenisul are un procent de 6.05%.

Marje de Pariere

Fotbal

5.9%

Baschet

4%

Tenis

6.05%

Volei

6.61%

Hochei

5.8%

Handbal

6.2%

Marjă Totală:

5.8%

Aplicație Mobilă

10/10

Platforma casei de pariuri Unibet pune la dispoziția utilizatorilor un set de 3 metode de pariere prin intermediul telefoanelor mobile:
● Unibet Mobil (varianta pentru mobil a site-ului oficial)
● Aplicații pentru smartphone
○ Android
○ iOS

Aplicațiile dedicate telefonului mobil oferă pariorilor posibilitatea de a urmări evenimentele în timp real direct de pe dispozitivul lor. În principiu, toate funcțiile disponibile pe site-ul oficial pot fi accesate și prin intermediul variantelor mobile.

Pentru a afla mai multe despre aplicația mobilă de pariuri a Unibet, fă click pe link-ul următor: Unibet Aplicație Mobilă

Pariază folosind Aplicație iOS

Aplicație iOS

Pariază folosind Aplicație Android

Aplicație Android

Pariază folosind Browser Mobil

Browser Mobil

Bonusuri și Promoții

9/10

În acest moment, platforma Unibet Pariuri Online oferă 3 bonusuri diferite:

 • Banii înapoi atunci când pierzi pariuri de tip Primul marcator
 • Un pariu gratuit pentru Liga 1 România
 • Câștiguri suplimentare pentru selecții multiple

Cashback când pierzi Primul Marcator

În cazul în care obișnuiești să plasezi pariuri de tipul Primul Marcator, Unibet are o ofertă specială pentru tine. Dacă echipa adversă marchează un gol în primele 10 minute de joc ale partidei, primești suma pariată înapoi. Cashback-ul se face integral, în limita a 125 RON.

Freebet pentru Liga 1 România

Dacă ești utilizator nou pe Unibet, poți beneficia de un pariu gratuit valabil doar pentru evenimentele din Liga 1. Pentru a valida această ofertă pe contul tău, trebuie să urmezi 3 pași simplii:

 1. Deschide un cont la Unibet
 2. Confirmă identitatea
 3. Fă o depunere de minim 25 RON
 4. Plasează 4 pariuri pe evenimente din Liga 1

Există două condiții principale pentru a beneficia de acest bonus:

● Miză minimă: 25 RON
● Cotă minimă pentru fiecare pariu: 1.40

Câștiguri suplimentare pentru selecții multiple

Unul din cele mai interesante bonusuri disponibile, numit Unibet Bonus Multiplu oferă pariorilor un câștig suplimentar atunci când plasează un bilet cu mai multe selecții. Pentru a beneficia de acest pariu, utilizatorii trebuie să îndeplinească anumite condiții:
● Miză maximă: 150 RON
● Sport: Fotbal
● 1 utilizare / săptămână

Câștigul suplimentar reprezintă:
● 10% (3)
● 20% (4)
● 30% (5+)

Tipuri de Pariuri

9/10

Casa de pariuri sportive Unibet pune la dispoziția pariorilor români un număr de 40 de sporturi. Astfel, utilizatorii pot paria pe sporturi precum fotbal, tenis, baschet, UFC, hockey Și multe altele.

De asemenea, pe lângă plaja variată de sporturi, Unibet oferă și o multitudine de posibilități de pariere. Printre cele mai populare tipuri de pariuri disponibile pe această platformă se numără:

 • Pariuri tradiționale (pre-meci)
 • Pariuri pe evenimente în desfășurare (Unibet Live)
 • Sporturi electronice (eSports)
 • Evenimente politice (alegeri, etc.)

Credibilitate

10/10

Unibet este una din cele mai populare case de pariuri legale din România. Aceasta a fost licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc în anul 2016, fiind la momentul respectiv printre primele agenții de pariuri care activează în domeniul online.

Unibet Licență România: D.ONJN 1564/25.08.2016 valabilă pe o perioadă de 10 ani (până la 31.08.2026)

Pe lângă faptul că această casă de pariuri funcționează complet legal pe teritoriul României, credibilitatea ei este amplificată și de numărul mare de premii. În anul 2016, Unibet a fost declarat ca fiind Operatorul de responsabilitate socială al anului de către International Gaming Awards.

Metode de Plată

10/10

Când vine vorba de metode de plată, casa de pariuri Unibet pur și simplu excelează. Pariorii români pot folosi una din cele 8 variante disponibile atunci când vor să depună fonduri sau să retragă câștiguri. Metodele de plată valide la Unibet sunt:
● Card de credit / debit
● Transfer bancar
● Portofel electronic
○ Skrill
○ Neteller
● Paysafecard
● Trustly
● Apple Pay
● Top Pay

Depuneri

Atunci când depui fonduri la Unibet poți alege din toate variantele menționate mai sus. Suma minimă care poate fi depusă este variabilă (între 0 și 65 RON), la fel ca și comisionul perceput (2% în majoritatea cazurilor, 5% pentru Paysafecard și 0% pentru transfer bancar, Top Pay și Apple Pay).

Retrageri

Unibet Cash Out este disponibil pentru 4 din cele 8 metode de plată. Astfel, poți alege între transfer bancar, card de debit / credit și portofel electronice (Skrill sau Neteller). În cazul celor din urmă, transferurile sunt procesate instant. Dacă alegi să folosești transferul bancar sau transferul pe card, va trebui să aștepți între 2 și 3 zile lucrătoare. Indiferent de metoda de plată aleasă, comisionul este 0, iar suma minimă care poate fi retrasă este 65 RON.

Depunere Fonduri
Depunere Fonduri
Retragere Fonduri
Retragere Fonduri
Sumă
Sumă
Timp
Timp
Comision
Comision
Sumă
Sumă
Timp
Timp
Comision
Comision
Neteller
65 - 20 000 RON INSTANT 2% 65 - 20 000 RON INSTANT 0
VISA
25 - 20 000 RON INSTANT 2% 65 - 20 000 RON 2 - 3 zile lucrătoare 0
MasterCard
25 - 20 000 RON INSTANT 2% 65 - 20 000 RON 2 - 3 zile lucrătoare 0
Skrill
65 - 20 000 RON INSTANT 2% 65 - 20 000 RON INSTANT 0
Paysafecard
25 - 20 000 RON INSTANT 5% 0
Arată Tot

Suport

8/10

În cazul în care intâmpini o platformă atunci când plasezi pariuri online pe Unibet, poți contacta serviciul de relații cu clienții. Operatorii vor fi bucuroși să răspundă întrebărilor tale, însă uneori, din cauza numărului mare de solicitări, poate dura până la 30 de minute pentru ca un angajat să-ți răspundă pe chat-ul live.

Unul dintre minusurile casei de pariuri Unibet atunci când vine vorba de suport este acela că nu oferă un număr de telefon la care operatorii pot fi contactați pentru a rezolva chestiuni urgente.

Unibet Contact:
● Live Chat (zilnic între 11:00 și 00:00)
● Email: info-ro@unibetsupport.com

Telefon
+44 127 325-69-87
E-mail
info-en@1xbet.com
Chat Live
Competență
Politețe
Timp de Răspuns Instant Under few hours Under 3 minutes

Informațiile din secțiunea Suport au fost actualizate ultima dată la:: 16.07.2020

Concluzie

9.1/10

În concluzie, casa de pariuri Unibet România este o variantă viabilă atât pentru pariorii profesioniști cât și pentru cei amatori. Oferta variată care include 40 de sporturi diferite, vine în sprijinul utilizatorilor care pariază pe mai multe sporturi. De asemenea, pariorii beneficiază de cote excelente și marje de pariere foarte mici.

Toate aceste avantaje sunt confirmate și de alți experți în domeniu. Pentru a afla părerea altor persoane avizate, este de ajuns să cauți pe Google Unibet Păreri, iar o mulțime de pagini vor confirma cele spuse de noi. Numărul mare de utilizatori români oferă acestei case de pariuri o credibilitate crescută.

Limitări

Comisioane relativ mari pentru depuneri (între 0 și 5%)

Un alt avantaj al casei de pariuri online Unibet este acela că platforma de live betting este foarte stabilă. Aceasta nu se blochează atunci când vrei să plasezi pariuri în timp real, iar cotele și statisticile se actualizează constant.

În schimb, principalul dezavantaj al acestei platforme este reprezentat de comisioanele relativ mari la depunere. Astfel, pierzi între 0 și 5% de fiecare dată când faci o depunere la Unibet.

Concluzie:

9.1/10

faq

? Care sunt limitele minime de depunere și retragere la Unibet?
În funcție de metoda de plată pe care o alegi, depunere minimă poate fi 0 RON (în cazul transferului bancar) sau 25 RON (atunci când depui prin celelalte metode de plată). Cea mai mică sumă care poate fi retrasă este de 65 RON, indiferent de modul în care alegi să procesezi tranzacția.
? Ce metode de plată sunt acceptate?
Casa de pariuri Unibet pune la dispoziția utilizatorilor săi un număr de 8 metode de plată diferite:
● Card de credit / debit
● Transfer bancar
● Skrill
● Neteller
● Paysafecard
● Trustly
● Apple Pay
● Top Pay
? În cât timp am acces la câștigurile retrase?
La fel ca în cazul sumei minime pentru depuneri, timpul de procesare variază în funcție de metoda de plată. Astfel, poți avea acces instant la câștigurile tale dacă utilizezi un portofel electronic. În cazul celorlalte metode de plată poate dura între 2 și 5 zile lucrătoare pentru ca banii să ajungă la tine.
? Există proces de verificare a identității pe Unibet?
Conform legislației în vigoare, toate casele de pariuri online trebuie să verifice identitatea clienților. Prin urmare, Unibet solicită pentru fiecare utilizator copii ale unor documente care să valideze datele introduse la înregistrare.
? Pot paria de pe telefon la Unibet?
Da. Dacă vrei să pariezi direct de pe telefonul mobil, poți utiliza una din cele trei metode disponibile:
● Varianta mobilă a site-ului
● Aplicație Android
● Aplicație iOS
Comentarii

Lasă un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notify of
Informații Generale
Imagini