Această recenzie a fost actualizată ultima oară

Adaugă Recenzie

Mr Bit Recenzie

8.9/10

Avantaje:

 • Suport clienți disponibil

 • Aplicație pentru iOS și Android

 • Interfață modernă

 • Selecție variată de jocuri

Metode de plată:

Neteller Skrill Visa Maestro Mastercard MuchBetter Skrill 1-Tap Flexepin

18+ Aplicare Termeni și condiții, BeGambleAware.org

Specificații

 • Sporturi live

  9

 • Bonusuri & Promoții

  9

 • Cote

  7

 • Mobil

  10

 • Uzabilitate

  9

 • Tipuri de pariuri

  9

 • Credibilitate

  9

 • Metode de plată

  8

 • Suport

  10

Mr. Bit Pariuri live

9 / 10

Cu ajutorul Mr. Bit România, jucătorii interesați își pot susține echipele favorite, de oriunde și oricând, având la dispoziție o gamă largă de pariuri sportive. De asemenea, puteți miza pe evenimentul preferat în regim live, fiindu-vă furnizate și câteva avantaje ce merită a fi luate în calcul.

Prin optarea la Mr. Bit pariuri sportive live, pariorii pot urmări meciurile în timp real, plasându-și pariurile în maniera dorită, având și opțiunea de a alege din numeroase evenimente ce se desfășoară în același timp. Totodată, cu această variantă, puteți profita de intervenția unor posibile erori de cote, ce vă pot poziționa în avantaj.

Tipuri de jocuri live la Mr. Bit

Mr. Bit Ro vă oferă oportunitatea de a vă plasa pariurile în siguranță, fără a vă limita însă la sporturile principale, astfel încât puteți selecta sportul pe care să vă centrați atenția, în funcție de propriile dorințe.

 • Fotbal
 • Tenis
 • Handbal
 • Baschet
 • Hochei

mr bit pagina live

Mr. Bit Cazino

10 / 10

Mr. Bit România Cazino este una dintre platformele ce urmărește dorințele jucătorilor, înțelegând nevoile acestora, încercând să le îndeplinească prin furnizarea instrumentelor și caracteristicilor necesare. Acesta este considerat a fi unul dintre cele mai bune site-uri, ce s-a remarcat prin performanța obținută pe parcursul anilor, și care a fost obținută datorită inovației aduse și a axării sale pe cerințele clienților.

Totodată, divertismentul în cadrul website-ului este substanțial îmbunătățit prin furnizarea unor numeroase bonusuri și promoții, de care utilizatorii pot profita încă de la crearea contului. Pe lângă acestea, un aspect esențial atunci când alegem un cazino online este redat de asistența oferită jucătorilor, care, în cadrul Mr. Bit se prezintă la un nivel înalt în ceea ce privește disponibilitatea și calitatea informațiilor oferite.

În selecția de jocuri cazino Mr. Bit se află câteva dintre cele mai populare, precum:

Blackjack

BlackJack este una dintre cele mai populare secțiuni ale cazinoului online, iar acest lucru se aplică și în cadrul Mr. Bit ro. Această categorie dispune de numeroase jocuri pe care utilizatorii le pot accesa, alegând ceea ce li se potrivește, venind, de asemenea, și cu o ofertă complexă în ceea ce privește partea de bonusuri.

Pariul pe rotire este de 0.20 RON, iar pentru a vă asigura că sunteți la curent cu informațiile referitoare la modul de funcționare al limitelor, se recomandă să consultați porțiunea respectivă pe platforma oficială.

Ruleta

Ruleta reprezintă, ca în cazul categoriei prezentate mai sus, una dintre cele mai cunoscute metode de cazino la care apelează majoritatea clienților. Acest fapt se datorează modului relativ facil în ceea ce privește obținerea câștigurilor și totodată oferta pe care o posedă în cadrul jocurilor de noroc.

În funcție de depozitul realizat, există o limită impusă și pentru această parte a cazinoului, astfel încât vă sugerăm să acordați o atenție suplimentară în acest sens.

Baccarat

O altă metodă pusă la dispoziția persoanelor interesate de jocurile de noroc este reprezentată de Baccarat. Astfel, prin intermediul Baccarat live, ce este disponibil indiferent de locul în care vă aflați, vă puteți păstra identitatea privată, realizând atât pariuri mari, cât și pariuri mai mici, în funcție de dorințele dumneavoastră.

Este necesar să vă documentați atent, înainte de a alege acest joc, asupra limitelor de depunere și retragere și, de asemenea, asupra modului în care pot fi utilizate bonusurile obținute.

Sloturi

În cadrul categoriei de sloturi la Mr. Bit România, veți regăsi numeroase variante pe care furnizorul le pune la dispoziția jucătorilor pasionați. Printre acestea menționăm sloturile video, sloturile cu jackpot, cele clasice, cele cu fructe, sloturile highroller, cele cu zaruri, și cele de marcă.

Timpul de retragere se realizează în maxim 24 de ore și puteți alege din numeroase metode de plată. Pentru informații mai detaliate, nu ezitați să consultați secțiunea destinată acestui subiect, de pe platforma oficială a Mr. Bit.

mr bit promo

Mr. Bit bonusuri și promoții: Mr bit bonus fara depunere

9 / 10

Pe site-ul Mr. Bit.com, pariorii își vor putea selecta și susține evenimentele preferate, având, de asemenea, și ocazia de a profita de oferta variată în ceea ce privește partea de bonusuri și promoții. Printre cele mai importante și adesea accesate bonusuri se regăsesc:

Bonus de bun venit

Acest bonus de bun venit oferă utilizatorilor oportunitatea de a obține o sumă cadou, pe care mai apoi aceștia o pot folosi în următoarele pariuri, și care va fi determinată de mărimea primului depozit realizat.

Veți putea utiliza acest bonus pentru a plasa pariuri simple în secțiune de pre-meci și pariuri live ale casei de pariuri.

mr bit bonus

Bonus de reîncărcare

Bonusul de reîncărcare poate fi obținut la începutul săptămânii, mai precis, în ziua de luni. Rețineți că acesta nu dispune de un cod bonus Mr. Bit sports, și va fi adăugat în mod automat, atunci când faceți depunerea.

Rotiri gratuite în fiecare weekend

Începând cu ziua de vineri și până duminică, puteți beneficia de o ofertă de rotiri gratuite, atunci când faceți o depunere. Pentru a obține această promoție disponibilă doar în weekend, trebuie să realizați o depunere minimă.

Bonus fără depunere

Mr. Bit bonus fără depunere îl veți primi atunci când vă înscrieți, pentru prima dată, pe platformă. Așadar, este necesar să vă asigurați că faceți o depunere eligibilă atunci când vă creați contul, selectând oferta relevantă.

Mr bit com pariuri sportive: Cote și marje

7 / 10

Conform Mr. Bit păreri, jucătorii confirmă avantajele oferite de platforma de pariuri sportive, în ceea ce privește secțiunea destinată cotelor și marjelor. Astfel, pariorilor le sunt crescute șansele de câștig, luând în considerare cotele impresionante furnizate pentru evenimentele vizate.

Așadar, tot ceea ce vă rămâne de făcut este să aveți un cont, așteptați momentul în care cotele vor fi stabilite, și puteți începe să mizați pe meciul preferat. Totodată, puteți plasa pariuri pe piețe pre-game, dar și în timpul jocului.

Marjă de pariere

 • Baschet

  Baschet

  7.31%

 • Baseball

  Baseball

  8.49%

 • Fotbal

  Fotbal

  5.07%

 • Handbal

  Handbal

  6.14%

 • Hochei

  Hochei

  6.82%

 • Tenis

  Tenis

  6.9%

Marjă de pariere totală: 6.8%

Aplicație mobilă Mr. Bit

10 / 10

Un alt aspect ce face din casa de pariuri Mr. Bit o variantă ideală pentru pariorii ce doresc să își susțină evenimentul preferat este redat de aplicația mobilă oferită. Prin instalarea sa, utilizatorii au parte de o experiență de pariere completă, facilă, rapidă și, mai ales, sigură.

Așadar, aplicația Mr. Bit pariuri sportive, ce este disponibilă atât pe iOS, cât și pe dispozitivele ce rulează sistemul Android, vine în întâmpinarea clienților cu o interfață modernă, bine structurată ce permite mizarea pe meciurile dorite într-un ritm simplu și rapid.

Aplicație Android: Da

Aplicație iOS: Da

Poți juca pe Aplicația iPhone

Aplicația iPhone

Mai mult
Poți juca pe Aplicația Android

Aplicația Android

Mai mult
Poți juca pe Browser Mobil

Browser Mobil

Mai mult
Poți juca pe Opera Mini

Opera Mini

Mai mult

Utilizare și caracteristici Mr. Bit Ro

9 / 10

Există câteva caracteristici cheie, cu ajutorul cărora Mr. Bit pariuri se diferențiază de concurența existentă pe piață. Platforma oferă pariorilor un design simplu și modern, în cadrul căruia aceștia pot găsi cu ușurință categoriile asupra cărora doresc să își centreze atenția, element ce poate fi definitoriu, mai ales în cazul unor pariuri în regim live.

Totodată, casa de pariuri se mândrește cu o gamă complexă în ceea ce privește numărul și varietatea jocurilor oferite, astfel încât utilizatorii săi nu sunt nevoiți să fie limitați de o cantitatea restrânsă de evenimente.

Avantaje

Limite

Viteză mică de retragere

Mr bit romania: sporturi pe care să pariezi

9 / 10

Mr. Bit pariuri acoperă un număr mare de sporturi și evenimente, astfel încât, indiferent dacă sunteți fani ai fotbalului, tenisului, voleiului sau a oricărui alt sport, prin intermediul acestei platformei veți avea ocazia de a vă susține favoriții, fără restricții.

De asemenea, în oferta sa variată este inclusă și secțiunea de esports, pentru care mulți jucători optează, și care își continuă ascensiunea, fiind o piață cu o creștere rapidă.

Totodată, casa de pariuri nu încetează să își surprindă clienții, oferindu-le numeroase oportunități de a-și maximiza câștigurile. Astfel, platforma desfășoară diverse turnee cu evenimente competitive în cadrul cărora există premii mari și clasamente destinate celor mai de succes participanți.

Așadar, Mr. Bit se remarcă în acest sector de activitate prin furnizarea unor numeroase posibilități de pariuri sportive, precum cele clasice, cele efectuate în regim live, și, nu în ultimul rând, cele e-sports.

Tipuri populare de pariuri

În selecția Mr. Bit pariuri sportive vom regăsi câteva dintre cele mai populare tipuri de pariuri, precum:

mr bit pariu live

Mr bit sports: Credibilitate

9 / 10

Siguranța pe care ne-o poate oferi o casă de pariuri/ cazino reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le avem în vedere, atunci când suntem în căutarea unei platforme ce furnizează asemenea servicii.

În ceea ce privește Mr. Bit România, aceasta a fost fondată în anul 2018, având obținută o licență, ce prevede respectarea și desfășurarea acțiunilor din cadrul platformei, în conformitate cu legile impuse. Totodată, în urma recenziilor obținute, realizate de utilizatori ai site-ului, se poate observa calitatea și, cel mai important, siguranța pe care Mr. Bit o pune la dispoziția clienților săi.

Metode de plată: Mr. Bit depuneri și retrageri

8 / 10

Mr. Bit pune la dispoziția pariorilor o serie complexă în ceea ce privește metodele de plată. Astfel, veți putea alege între modalități precum Apple Pay, Payz, FlexePin, Maestro, MasterCard, Neteller, Paysafecard, Rapid Transfer, Siru Mobile, Skrill, Trustly, și Visa.

Depuneri

Jucătorii pot alege între metodele de plată enumerate în rândurile anterioare, operatorul recomandând utilizarea oricăror alternative, în cazul în care anumite carduri nu sunt acceptate la momentul respectiv.

De asemenea, nu se aplică taxe atunci când doriți să faceți un depozit.

Retrageri

În cazul Mr. Bit, retragerile sunt supuse unei perioade de până la 24 de ore, însă acest lucru variază în funcție de metoda de plată pentru care optați. Totodată, acesta nu percepe taxe pentru retrageri, cu excepția celor impuse de sistemele de plată.

Depune fonduri & Retrage fonduri
Sumă Timp Comision Sumă Timp Comision

Visa

20 – 980 lei instantaneu 2% 40 lei – n/a 1 – 3 zile 0%

Mastercard

20 – 980 lei instantaneu 2% 40 lei – n/a 1 – 3 zile 0%

Maestro

20 – 980 lei instantaneu 2% 40 lei – n/a 1 – 3 zile 0%

paysafecard

20 – 980 lei instantaneu 0%

Skrill

20 – 980 lei instantaneu 0% 40 lei – n/a 1 – 24 ore 0%

Neteller

20 – 980 lei instantaneu 0% 40 lei – n/a 1 – 24 ore 0%

MuchBetter

20 – 980 lei instantaneu 2% 40 lei – n/a 1 – 24 ore 0%

Skrill 1-Tap

20 – 980 lei instantaneu 2%

Flexepin

20 – 980 lei instantaneu 2%

Suport clienți

10 / 10

Asistența pentru clienți este unul dintre cele mai importante subiecte ce trebuie abordate în cadrul unei case de pariuri. Suportul Mr. Bit asigură rezolvarea oricăror probleme venite din partea clienților, acestea putând fi soluționate prin chat online, e-mail sau asistență telefonică.

 • Chat live
 • E-mail: support@mrbit.ro
 • Telefon: +40373812995
Support contacts

Număr de telefon mobil

+40373812995

Email

support@mrbit.ro

Chat Live

Competență 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Politeţe 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Timp de răspuns 0 – 5 minute 1 – 12 ore 0 – 3 minute

Verificarea contului

8 / 10

După ce ați trecut de procesul de creare a contului, urmează să realizați câțiva pași principali pentru verificarea acestuia. Mai precis, este necesar să fie verificată noului utilizator, pentru ca operatorul să aibă garanția că persoana în cauză este reală, are vârsta de 18 ani pentru a putea plasa pariuri, și se află în conformitate cu cerințele impuse.

Pentru a vă forma o imagine mai detaliată asupra acestui proces și în ce constă, cu precizie, vă vom oferi un ghid pas cu pas în rândurile ce urmează.

 1. Accesați site-ul web Mr. Bit
 2. Mergeți la butonul de Înregistrare din partea dreaptă, din colțul de sus
 3. Introduceți-vă adresa de e-mail, o parolă și o monedă
 4. Acceptați termenii și condițiile
 5. Faceți clic pe link-ul trimis pe ID
 6. Verificați-vă identitatea, urmând pașii înscriși

Mr. Tip Piețe de pariuri: Scurt ghid

9 / 10

Mr. Tip este o casă de pariuri, cu impact asupra publicului și datorită pieței sale largi de pariuri. Aceasta se remarcă în cadrul pariurilor sportive datorită unei categorii largi, ce permite jucătorilor să opteze pentru tipul de pariu ce li se potrivește cel mai bine.

Sub/ peste (Total)

Pariurile sub/ peste sunt adesea cele mai populare printre pariori întrucât, prin intermediul acestora, jucătorii pot paria pe un număr maxim sau minim de goluri, fără a fi nevoiți însă să aleagă un câștigător.

Handicap asiatic

Acest tip de pariu este, de asemenea, unul dintre preferatele celor ce doresc să își susțină evenimentul favorit. Acest lucru se datorează faptului că jucătorii nu trebuie decât să mizeze pe un eveniment ce are în vedere acordarea unui avans de goluri echipei ce este mai slab cotată.

Bilet multiplu

Un bilet multiplu constituie un bilet ce conține 2 sau chiar mai multe selecții din diverse evenimente. Avantajul constă în faptul că, deși riscul este unul destul de crescut, totuși câștigurile sunt pe măsură.

Pariul cu împrăștiere de puncte

Acest pariu a fost creat pentru a realiza un echilibru între echipele favorite ale unui eveniment și cele defavorizate. Acesta se poate termina în trei moduri, și anume victorie, pierdere sau o împingere.

Pariul Money Line

Pariul Money Line face, mai precis, referire la varianta americană a pariului pe victoria finală. Astfel, în cadrul acestuia pariorii mizează pe echipa care consideră că va câștiga meciul.

Pariuri de propunere

Deși există posibilitatea ca nu foarte mulți pariori să fi auzit de acest tip de pariu, acesta este totuși una dintre variantele ce merită a fi încercate. Mai precis, pariul constă în a miza cu privire la apariția unui eveniment, ce va avea loc în timpul meciului, dar care nu va afecta însă finalul.

Mr. Bit Licențiere și reglementări

9 / 10

Mr. Bit pariuri sportive este o casă de pariuri sportive și cazino, ce a fost lansată în anul 2018, avându-și sediul principal în Cipru. Cazinoul este susținut de operatori cu experiență în acest domeniu, care lucrează sub licența Curacao eGaming, mândrindu-se, de asemenea, și cu deținerea licenței ONJN, pe care a obținut-o în anul 2021.

Cum să plasezi un pariu la Mr. Bit Ro

9 / 10

Pentru a plasa un pariu prin intermediul platformei Mr. Bit, nu trebuie decât să aveți creat un cont valid, ce a trecut prin procesul de verificare și, de asemenea, să dispuneți de o sumă minimă, pe care să o puteți miza în cadrul evenimentului dorit. Procesul este unul rapid și simplu, ce poate fi urmat atât de pariori experimentați, cât și de către cei aflați la început de drum.

 1. Înregistrați-vă pe platformă
 2. Faceți o depunere
 3. Căutați evenimentul dorit
 4. Plasați un pariu pe meciul vizat, urmând pașii necesari

Cum să te înregistrezi pe Mr. Bit România

9 / 10

Procesul de înregistrare pe Mr. Bit pariuri este unul facil, ce poate fi realizat chiar și dacă doriți să plasați un pariu pe evenimentul dorit, pentru prima dată. Tot ce aveți nevoie sunt câteva detalii personale, un cont de e-mail și o parolă puternică, pe care să o rețineți cu ușurință.

 1. Dați clic pe butonul de Înregistrare

  Intrați pe pagina oficială Mr. Bit pariuri sportive și faceți clic pe butonul de Înregistrare, poziționat în partea din dreapta-sus.
 2. Completați toate câmpurile

  Furnizați informațiile dumneavoastră, care se cer în câmpurile necompletate.
 3. Verificați-vă contul

  Veți fi nevoit să treceți printr-un proces scurt de verificare a contului pentru ca operatorul să aibă siguranța că sunteți o persoană reală, în conformitate cu regulile impuse.
 4. Bucurați-vă de experiența Mr. Bit

  Odată ce ați urmat cu succes pașii precizați mai sus, nu vă mai rămâne decât să vă bucurați de caracteristicile și instrumentele oferite de casa de pariuri Mr. Bit și să începeți plasarea pariurilor pe evenimentele așteptate.

Este Mr. Bit o casă de pariuri de încredere?

8.9 / 10

Mr. Bit este o platformă de pariuri sportive și cazino, ce se ridică la dorințele și necesitățile pariorilor. Operatorul oferă o gamă complexă de sporturi, dar și o paletă variată de tipuri de pariuri, astfel încât utilizatorii pot opta pentru ceea ce li se potrivește cel mai bine, fără a fi limitați doar la cele mai populare variante, ce se regăsesc pe majoritatea caselor de pariuri.

Totodată, Mr. Bit România pune la dispoziția celor ce doresc să rămână mereu la curent cu noutățile, varianta de a opta pentru instalarea aplicației oficiale, ce este disponibilă pe orice smarpthone.

De asemenea, aceasta reușește să își păstreze clienții, atrâgând, în același timp, și noi utilizatori, prin interfața sa unică și modernă, ce are în componența sa imagini cu impact, și o structură ce facilitează navigarea pariorilor.

 • Limite
 • Timp mare de retragere
 • Suportul pentru clienți nu este disponibil 24/7

Întrebări frecvente

?

Este Mr. Bit sports o casă de pariuri sigură pentru începători?

Da, Mr. Bit este o platformă sigură atât pentru pariorii experimentați, cât și pentru cei începători, aceasta având o licență obținută în conformitate cu cerințele ONJN.
?

Mr. Bit pariuri sportive are limite de retragere?

Da, limita sa de retragere este de până la 10.000 EUR pe lună.
?

Există un program de loialitate disponibil pe Mr. Bit?

Cei ce frecventează casa de pariuri Mr. Bit intră în mod automat în programul de loialitate al platformei, ce constă într-un sistem cu 23 de niveluri și numeroase premii.
?

Este Mr. Bit disponibil pe mobil?

Da, Mr. Bit oferă clienților și o aplicație mobilă, ce poate fi instalată atât pe iOS, cât și pe dispozitivele Android.

Informații generale

Titlu Mr.Bit
Site oficial www.mrbit.ro
Anul apariției 2018
Număr de telefon mobil +40373812995
Email support@mrbit.ro
Plăți Neteller, Skrill, Visa, Maestro, Mastercard, MuchBetter, Skrill 1-Tap, Flexepin
Tipuri de pariuri Baseball, Rugby, Curse de cai, Şah, Snooker, Crichet, Ciclism, F1, MMA, Box, Hochei, Volei, Handbal, Esports, Tenis, Baschet, Fotbal, Curse de câini, Eurovision, Dota 2, CS: GO, League of Legends
Licență Curacao
AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.

Vă rugăm să evaluați casa de pariuri

Încarcă...