Case de Pariuri EURO 2020 (UEFA)

Actualizat:

Toți iubitorii de fotbal au așteptat cu nerăbdare începerea meciurilor de la Campionatul European de Fotbal UEFA EURO 2020, pregătirile și entuziasmul general manifestându-se, de asemenea, și la cele mai multe case pariuri Euro 21. Totuși, din cauza pandemiei de SARS Cov 2, organizatorii campionatului au fost nevoiți să replanifice meciurile. Astfel, UEFA EURO 2020 se joacă, de fapt, în 2021.

Faptul că sunt atât de multe meciuri, ce aduc împreună echipe foarte importante la nivel internațional, oferă pariorilor români o mulțime de oportunități de a câștiga sume de bani relativ mari. Totuși, pentru a putea face profit pe perioada acestui campionat, trebuie să consulți cu atenție lista de case de pariuri Euro 2020 și să îți pregătești o strategie eficientă de a paria.

Echipa mightytips.ro este aici pentru a te ajuta, așa că ți-am pregătit un articol complet, care să te ajute să îți eficientizezi obiceiurile de pariere și să obții profit plasând pariuri Euro 2020.

Lista Completă Case de pariuri pentru Romania Euro 2020

Găsit: 5 Case de pariuri

 1. 1

  888Sport

  Evaluare: 8.9/10

  • Metode de plată variate
  • Ofertă vastă de pariuri
  • Comunicare eficientă
  • Bonusuri pentru toți jucătorii
  • Complet legală în România
 2. 2

  Mozzart Bet

  Evaluare: 8.5/10

  • Multiple tipuri de pariere
  • Peste 70 de pariuri live
  • Navigare rapidă
  • Transmisiuni live streaming
 3. 3

  Unibet

  Evaluare: 8.3/10

  • Ofertă variată
  • Cote excelente
  • Credibilitate crescută
  • Platformă live stabilă
 4. 4

  Winmasters

  Evaluare: 8.1/10

  • Peste 250 de tipuri de pariuri
  • Foarte multe promoții
  • Pariuri live și eSports disponibile
  • 28 de sporturi pe care poți paria
  • Funcție de Cash Out automat
  • Metode de plată variate
 5. 5

  Casa Pariurilor

  Evaluare: 8.1/10

  • Retrageri în timp scurt
  • Interfață foarte bine optimizată
  • Plasare pariuri online
  • Comisioane aproape inexistente

UEFA Euro 2020 Pariuri Sportive - Ghid Complet

Actualizat:

Replanificarea Campionatului European de Fotbal 2020 a generat o mulțime de reacții în spațiul public. Pe lângă nemulțumirea fanilor care așteptau cu nerăbdare începerea meciurilor acestui campionat, unii au fost bucuroși că au mai mult timp pentru a-și pregăti cea mai eficientă strategie pentru a obține bani de la diferite case de pariuri Euro 2020. Ghidul complet pe care ți l-am pregătit îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie înainte de a plasa pariuri pe meciuri de fotbal la cele mai bune case de pariuri Euro 2020. De asemenea, te vom ajuta să decizi care este cea mai bună strategie de pariere pentru bugetul, nevoile și așteptările tale.

Istorie Pariuri Sportive pe UEFA EURO 2020

istorie pariuri sportiva euro 2020

Pariurile sportive au reprezentat întotdeauna un punct de interes major în rândul românilor. Acest aspect este influențat în mod semnificativ de faptul că tinerii sunt preponderent iubitori ai sporturilor de echipă, iar acest lucru le permite să își îmbunătățească cunoștințele sportive.

Pentru o mai bună experiență în ceea ce privește pariurile plasate pe evenimentele desfășurate sub egida UEFA EURO 2020, trebuie să cunoști anumite lucruri referitoare la istoria pariurilor sportive în România. Cel mai important lucru de știut este faptul că activitatea pe care casele de pariuri EURO Under 21 o prestează este reglementată de actele normative în vigoare.

Entitatea guvernamentală care este responsabilă cu supravegherea activității societăților comerciale ce se ocupă cu servicii aferente jocurilor de noroc (case de pariuri fotbal EURO 2020) se numește Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (abreviat O.N.J.N.).

 1. Poți plasa pariuri sportive pe EURO 2020 în România doar dacă ai minim 18 ani împliniți.
 2. O.N.J.N. reglementează activitatea diferitelor case de pariuri fotbal EURO 2020.
 3. Fotbalul este cel mai popular sport de echipă din România.
 4. Casele pariuri pentru EURO 2020 care oferă servicii de pariuri online trebuie să verifice întotdeauna identitatea clienților (K.Y.C. - Know Your Customer).

Chiar dacă fotbalul este un sport foarte popular chiar și în rândul tinerilor cu vârste sub 18 ani, aceștia nu pot plasa pariuri Euro 2020.

Vârsta minimă de la care cetățenii de pe teritoriul României pot să acceseze serviciile diferitelor case de pariuri fotbal EURO 2020 este de minim 18 ani împliniți. În caz contrar, agenția de pariuri sportive este pasibilă de a primi sancțiuni importante din partea O.N.J.N., precum și a altor autorități.

Scurt istoric pariuri sportive baschet
🏛️ Introdus pentru prima dată 1960
🏢 Organizație de supraveghere UEFA
📶 Acoperire case de pariuri Mare
Popular în Europa
🌎 Campionat Mondial Nu
🏅 Disciplina olimpică Nu

Cum să plasezi pariuri sportive online în regim de live betting pe UEFA EURO 2020?

Chiar și pe timpul campionatelor internaționale de importanță deosebită, toate agențiile de pariuri permit utilizatorilor să se bucure de servicii online în regim de live betting. Lista cu case pariuri Euro 2021 conține toate agențiile ce funcționează în mod legal pe teritoriul României și care îți oferă șansa de a îți mări în mod semnificativ câștigurile. Avantajul pariurilor în timp real este acela că poți câștiga mai mulți bani decât în cazul pariurilor tradiționale (pre-meci / plasate înainte de începerea evenimentului).

Pentru a-ți maximiza șansele de a marca profit pe timpul Campionatului European de Fotbal 2020, ți-am pregătit un set de instrucțiuni pe care trebuie să le parcurgi pentru a plasa pariuri sportive online în timp real. Tot ce trebuie să faci este să citești cu atenție pașii descriși mai jos.

 1. Alege agenția ta preferată

  Consultă lista cu case de pariuri fotbal campionat european 2021
  cum-sa
 2. Intră pe site-ul casei de pariuri

  Accesează secțiunea Live Betting
  cum-sa-2
 3. Plasează biletul

  Alege evenimentul, pronosticul și miza
  cum-sa-3

Top Agenții de Pariuri cu Cele Mai Mari Bonusuri pentru UEFA EURO 2020

Atunci când compari diferite case pariuri UEFA, trebuie să iei în considerare mai multe aspecte ce vor avea un impact important asupra câștigurilor tale de-a lungul timpului. Unul dintre cei mai importanți factori pe care trebuie să îi analizezi înainte de alegerea unei case pariuri Euro 2020 este reprezentat de disponibilitatea bonusurilor oferite.

Case de pariuri euro

Să găsești cele mai bune bonusuri pariuri la agențiile de pariuri sportive din România presupune analizarea în detaliu a tuturor termenilor și condițiilor. Pentru a-ți simplifica treaba înainte de începerea Campionatului European de Fotbal 2020, am efectuat o analiză complexă a celor mai importante case pariuri Euro 2020. Rezultatul acestei analize este reprezentat de topul agențiilor cu cele mai mari bonusuri pentru UEFA EURO 2020, pe care îl poți găsi mai jos.

 1. 1

  100% BONUSPÂNĂ LA 500 LEI

  18+ Aplicare Termeni și condiții, BeGambleAware.org

 2. 2

  Bonus de bun venit de până la 1750 RON

  18+ Aplicare Termeni și condiții, BeGambleAware.org

 3. 3

  50 LEI Freebet la verificarea contului + 500 LEI Bonus de Bun Venit

  18+ Aplicare Termeni și condiții, BeGambleAware.org

 4. 4

  Bonus 100% la 300 RON + 150 rotiri

  18+ Aplicare Termeni și condiții, BeGambleAware.org

 5. 5

  FREEBET DE BUN VENIT: PÂNĂ LA 500 RON

  18+ Aplicare Termeni și condiții, BeGambleAware.org

5 Informații Importante despre Pariurile Sportive Online pe meciurile UEFA EURO 2020

Programul încărcat al pariorilor români nu le permite întotdeauna să citească articole întregi referitoare la anumite evenimente. Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor platformei, echipa MightyTips ți-a pregătit un set de 5 informații foarte importante pe care trebuie să le știi despre pariurile sportive pe care vrei să le plasezi pe evenimentele organizate sub egida UEFA EURO 2020.

 1. Nu poți paria legal la nicio casă de pariuri sportive din România dacă nu ai 18 ani împliniți.
 2. Toate veniturile din pariuri sportive sunt impozabile.
 3. Taxele aferente biletelor declarate Câștigătoare sunt poprite în mod automat de către agenție.
 4. Bonusurile acordate sub formă de freebet implică anumite cerințe de rulaj.
 5. Nu există case de pariuri România unde depui EURO (EUR).

Cotele de pariuri pentru UEFA Euro 2020

Dacă vrei să compari diferite case pariuri Euro 2021, atunci va trebui să pui mare accent pe cotele oferite la evenimentele de fotbal. Aceste cote sunt afectate în mod direct de marja de pariere a agenției.

Marja de pariere reprezintă un procent de siguranță pe care casa de pariuri îl retrage din calculul cotelor. Scopul acestui procent este de a le asigura agențiilor pierderi cât mai mici, în cazul în care rezultatul este unul neașteptat, sau fraudulos. Pentru a marca un profit cât mai mare, trebuie să alegi casa de pariuri sportive online cu cea mai mică marjă de pariere.

Top Case de Pariuri Sportive cu Cele Mai Rapide Retrageri la UEFA EURO 2020

Atunci când plasezi pariuri sportive online la diferite case pariuri UEFA din România, este foarte important să obții acces rapid la câștigurile tale. Anumite agenții oferă tranzacții mai rapide pentru plățile procesate prin intermediul eWallet-urilor (portofelelor electronice). Un factor important atunci când vorbim despre rapiditatea procesării retragerilor în cazul caselor de pariuri sportive fotbal din țara noastră îl reprezintă metoda de plată aleasă de parior. Mai multe detalii referitoare la cum îți poți alege o metodă de plată potrivită așteptărilor și nevoilor tale vei găsi în secțiunea următoare.

Site-uri de pariuri euro

Iată care sunt agențiile de pariuri sportive din România cu cele mai rapide retrageri:

 • 888 Sport
 • Casa Pariurilor
 • Unibet
 • Betfair

Metode de Plată Recomandate la Case de Pariuri UEFA EURO 2020

Metoda de plată pe care o alegi va avea un mare impact asupra experienței tale în ceea ce privește pariurile sportive pe timpul campionatului UEFA EURO 2020. Astfel, pentru a putea lua o decizie cât mai bine documentată, ți-am pregătit un tabel cu ajutorul căruia poți compara principalele metode de plată folosite de pariorii români.

VISA MasterCard Neteller Skrill
Casa Pariurilor 50 – 20,000 RON
24 – 48 h
50 – 20,000 RON
24 – 48 h
50 – 20,000 RON
50 – 20,000 RON
Baumbet 50 – 15,000 RON
24 – 48 h
50 – 15,000 RON
24 – 48 h
50 – 15,000 RON
50 – 15,000 RON
Betano 40 – 180,000 RON
24 – 48 h
40 – 180,000 RON
24 – 48 h
40 – 180,000 RON
40 – 180,000 RON
 • payment icon

  Cardurile VISA sunt printre cele mai populare din întreaga lume, mulțumită comisioanelor foarte mici și securității sporite.

  Mai mult
 • payment icon

  Cardurile bancare emise sub egida Mastercard sunt similare celor VISA, cu mențiunea că acesta oferă acoperire mai mare la nivel internațional.

  Mai mult
 • payment icon

  Portofelul electronic Neteller este unul din cele mai des folosite eWallet-uri la nivel internațional. Principalul dezavantaj constă în comisioanele relativ mari, compensate de timpii de procesare reduși.

  Mai mult
 • payment icon

  Skrill eWallet este similar Neteller, având comisioane ceva mai mici. Totuși, securitatea acestuia din urmă este mai bună, neînregistrându-se nicio breșă de securitate pe parcursul ultimilor ani.

  Mai mult

F.A.Q

?

Care este vârsta minimă pentru a paria legal în România?

Poți plasa pariuri sportive în mod legal pe teritoriul României doar dacă ai cel puțin 18 ani împliniți.

?

Pot plasa pariuri online în altă monedă decât RON?

Nu. La momentul actual nu există case de pariuri în EURO în țara noastră.

?

Care este agenția potrivită pentru pariuri pe UEFA EURO 2020?

Nu există o agenție perfectă. Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să compari cele mai populare case de pariuri și să o găsești pe cea potrivită pentru tine.

?

Ce impozit trebuie să plătesc pentru pariuri sportive pe EURO 2021?

Impozitul este același ca în cazul pariurilor sportive uzuale (atât online, cât și offline). Pentru mai multe detalii, consultă Ghidul Complet al Taxelor pe Pariuri în România

?

Ce pot face dacă mi-a fost închis contul de pariuri?

În cazul în care consideri că accesul la una dintre platforme ți-a fost suspendat în mod nelegal, îți recomandăm să te adresezi autorităților competente (O.N.J.N.). Totuși, pentru început, poți încerca să rezolvi problema apelând la serviciul de Relații cu clienții oferit de agenția de pariuri sportive online, cerând mai multe detalii cu privire la situația în care te aflii.

6 ratinguri, în medie 5 din 5

AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.