Netbet Recenzie

7.8/10

avantaje

Profesionalismîn comunicarea cu clienții

Site pentru calculator și aplicație pentru mobil atractivă

Cote pentru 10.000 de evenimente pe an

Peste 25.000 de evenimente live în fiecare lună

metode de plată
Această recenzie a fost actualizată ultima dată la: 22.10.2020
Specificații

Utilitate

9

Cote

7

Aplicație Mobilă

9

Bonusuri și Promoții

7

Tipuri de Pariuri

7

Credibilitate

9

Metode de Plată

5

Suport

9

Utilitate

9/10

Site-ul pentrucalculator NetBet are ca scop să ofere utilizatorilor cea mai bună experiență posibilă atunci când vine vorba de servicii de pariuri sportive. Site-ul oferă opțiuni de pariere de înaltă calitate și o mare varietate de evenimente și activități sportive. Website-ul face într-adevar o diferență, datorită designul său, dar și prin faptul că este destul de ușor de utilizat.

Un număr mare de opțiuni de pariere, o mare varietate de sporturi pe care se poate paria, un design excelent, servicii de top, fiabilitate și securitate deosebite – asta este NetBet. Compania a reușit să își extindă prezența pe piața mondială a pariurilor și a jocurilor de noroc și s-a stabilit ca unul dintre cei mai de încredere jucători pe arena industriei pariurilor sportive.

Este posibil ca design-ul site-ului NetBet Româniasă nu fie chiar atât de colorat în comparație cu ceilalți concurenți de pe piața caselor de pariuri din lume, dar,deși aspectul este unul maiîntunecat, site-ul în sine este extrem de fiabil, ușor de utilizat și sigur. Crearea unui cont este foarte rapidă, acest proces durând aproximativ 30 de secundedatorită formularului simplu de înscriere, pe o singură pagină.

Avantaje

Limitări

Add2Bet - Folosiți câștigul pariului inițial pentru a plasa un nou bilet

SnapBet - Plasați pariuri legate de timpul de joc (ex. Se marchează în următoarele 5 minute)

BetMaker - Generator de bilete cu mai multe pariuri pentru același eveniment

Cote

7/10

NetBet oferă cote competitive pentru majoritatea sporturilor. Pasionații de fotbal sunt privilegiați, cu o marjă a casei de pariuri chiar și de aproape 4%. Pentru campionatele de top, NetBet are o cotăde 4,1%, referindu-ne aici la Premier League, în timp ce cota pentru campionatul României este de 5.9%, aceasta fiind sub marjagenerală a fotbalului per total, care este de 6,45%. Principalele sporturi, cum ar fi cricketul, tenisul și cursele de cai, au toate cote bune în general, așa că ar trebui să luați în considerare aceste informații despre NetBet dacă vă place să pariați pe aceste sporturi.

În plus, conform recenziilor NetBet, site-ul de pariuri sportive permite utilizatorilor săi să aleagă dintre un total de trei tipuri de pariuri – Decimal (1,80), American (-125) și Fracțional (½), care le oferășansa de a-l găsi pe cel mai potrivit pentru ei.

Aplicație Mobilă

9/10

NetBet este unul dintre brandurile care își iau destul de în serios prezența pe Internet, motiv pentru care casa de pariuriîncearcă constant să atragă mai mulți clienți către serviciile sale. Brandul a dezvoltat o versiune mobilă a site-ului său web, precum și o aplicație de pariuri sportive care poate fi descarcatăși instalată pe dispozitivele clienților.

Jucătorii care folosesc dispozitive iOS și Android pot accesa cu ușurințăaplicația NetBetși o pot instala rapid pe tabletă sau smartphone. De asemenea, utilizatorilor care nu sunt dispuși să instaleze niciun software suplimentar pe dispozitivele lor portabile,li se oferă o versiune mobilă specială care poate fi accesată prin intermediul oricărui browser web utilizat, inclusiv Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Opera etc.

Tehnologiile în continuă dezvoltare au un impact mare asupra prezenței NetBet pe Internet și a politicii sale față de utilizatorii de pariuri online din întreaga lume. Utilizatorilor de telefonie mobilă li se oferă adesea câteva bonusuri și promoții speciale, în afară de serviciile excelente oferite de acest brand. Aplicația mobilă NetBet oferă opțiuni de pariere sigure, fiabile și de înaltă calitate, care sunt disponibile în mișcare, indiferent de locația clienților, atât timp cât li se oferă acces la internet și dacă nu există restricții legale impuse de către utilizatorii tării în care se află.

Pariază folosind Aplicație iOS

Aplicație iOS

Mai mult

Pariază folosind Aplicație Android

Aplicație Android

Mai mult

Bonusuri și Promoții

7/10

Momentan, NetBet oferă clienților săi oportunitatea de a profita de un număr mare de oferte speciale, bonusuri și promoții care sunt orientate în special pentru a le oferi șanse mai bune atunci când vine vorba de plasarea pariurilor și câstigarea de premii mai mari.

Bonusul NetBet de bun venit este legat de primul pariu pierdut al clientului. Jucătorilor nou înregistrați li se acordă un bonus egal cu valoarea primului pariu pierdut de până la 500 RON. Utilizatorii care dețin deja un cont pe site-ul de pariuri online NetBet nu sunt eligibili pentru a profita de promoție. Codul care validează această promoție este JBVIP.

Alte bonusuri NetBet:

  • Bonus mobil în valoare de 40RON – În momentul în care plasezi primul pariu de pe telefonul mobil vei primi un FREEBET de 40RON, doar dacă cota pariului este de cel putin 1.60.
  • Bonus la pariuri multiple – Biletele cu mai multe selecții îți pot aduce un bonus de până la 50%, această ofertă fiind acordatăpariorilor care joacăși în agențiile de pariuri.
  • Pronobet de la NetBet – Este o competiție de tip ”Pronosport” la care sunt oferite mai multe grile și la care poți câstiga până la 100.000RON săptămânal!

Tipuri de Pariuri

7/10

Puterea reală a casei de pariuri sportive NetBet constăîn faptul că oferă o selecție uriasă de piețe sportive și o multitudine de tipuri de pariuri, astfel încât jucătorii cu interese sportive deosebit de diverse pot fi siguri că vor găsi ceea ce caută. Pariurile includ pariuri combinate, scoruri exacte, MT / FT, precum și pariuri tradiționale.

Există o mulțime de opțiuni de pariere în peste 25 de sporturi. Aceasta înseamnă că ar trebui să existe ceva interesant pentru aproape fiecare tip de parior online. Pentru fanii fotbalului, există o mulțime de selecții, oferindu-le pariuri pe ligi precum Bundesliga, Premier League, Serie A, La Liga și Ligue 1. Tenisul este, de asemenea, reprezentat cu turnee ATP, WTA și ITF, chiar și prin intermediul opțiunii NetBet live.

Credibilitate

9/10

NetBet este una dintre cele mai vechi case de pariuri online, având peste zece ani de experiență pe piața internațională, fiind una dintre cele mai de încredere case de pariuri din România. În România, NetBet are licență ONJN și multe certificate care îi atestăîncrederea clienților. Site-ul oferă una dintre cele mai cuprinzătoare și bogate experiențe de pariere din țară.

Brandul NetBet este legalși extrem de cunoscut, iar o simplă căutare Google dezvăluie că au fost depuse foarte puține reclamații împotriva site-ului, ceea ce atestă nivelurile de integritate și onestitate ale ofertei NetBet.

Metode de Plată

5/10

Există o gamă largă de metode de plată disponibile. Acestea includ cardurile de debit obișnuite, opțiuni cum ar fi portofele electronice precum Skrill și Neteller. De remarcat, însă, că metoda de plată populară online, PayPal, nu este disponibilăîn prezent la casa de pariuri NetBet România. Există, de asemenea, opțiunea de a depune prin transfer bancar.

Depunerile minime sunt de 20 RON prin card de credit/debit, Skrill, Paysafecard, respectiv de 40 RON pentru Neteller și bitcoin de la Neteller. Din locațiile Favbet se pot face depuneri de minim 10 RON în contul de pe site-ul NetBet, în timp ce suma minimă ce poate fi depusă prin transfer bancar este de 40 RON.

În ceea ce privește retragerile, folosind cardul de credit retragerea minimă trebuie să fie de 80 RON, la fel șicând vine vorba de Neteller, Trustly și transferuri bancare. Cea mai mică sumă de retragere este de 20 RON, disponibilă doar prin intermediul Skrill și Cash Card NetBet. Mai mult decât atât, NetBet cash out este o opțiune care vă poate ajuta să recuperați banii plasați pe un pariu neinspirat.

Depunere Fonduri
Depunere Fonduri
Retragere Fonduri
Retragere Fonduri
Sumă
Sumă
Timp
Timp
Comision
Comision
Sumă
Sumă
Timp
Timp
Comision
Comision
VISA
20 - 10,000 Instant
Skrill
20 - 10,000 Instant
Neteller
40 - 20,000 Instant

Suport

9/10

Ne-a impresionat serviciul de contact NetBet. Pentru început, puteți solicita aproape orice formă de asistență. Există chat live, telefon, formular de e-mail și WhatsApp.

Am utilizat două dintre aceste metode pentru a evaluastandardul serviciului de ajutor și toate întrebările noastre au primitrăspuns rapid și satisfăcător.Într-adevăr, singurul motiv pentru care casa de pariuri nu a primit nota maximăîn această zonă este aceea că chat-ul live nu este disponibil 24/7, la fel ca alți operatori. Aceasta este, desigur, cea mai folosită formă de serviciu pentru clienți deoarece oferă un raspuns instantaneu.Astfel, pentru faptul că nu este disponibil în permanență, înseamnă că vor exista anumite puncte la care nu puteți obține un răspuns atâtde repede pe cât doriți. Dar, altfel, are o performanță excelentăîn acest domeniu.

De asemenea, la opțiunea de Live Chat a agenției de pariuri NetBetputeți cere mutarea dumneavoastră către un operator care vorbește altă limbă. De pildă, inițial am accesat live chat-ul în limba engleză, și, la un minut după ce am solicitat mutarea către un operator vorbitor de limba română, am putut comunica cu acesta.

Telefon
E-mail
Chat Live
Competență
Politețe
Timp de Răspuns 5 minute 5 minute

Informațiile din secțiunea Suport au fost actualizate ultima dată la:: 22.10.2020

Concluzie

7.8/10

După evaluarea fiecărui aspect al serviciului, este timpul să ajungem la concluziile noastre. Ce putem spune aici este că NetBet reprezintă cu adevărat unul dintre cei mai buni operatori atunci când vine vorba de pariuri online.

Cu o ofertă sportivă completă, cu mii de opțiuni de pariere și o mare varietate de sporturi, precum și posibilitatea de a paria live pe o serie de evenimente diferite, serviciul este garantat pentru a fi pe placul oricărui parior care îl folosește.

Limitări

Destule reclamații în legătură cu rapiditatea cu care se efectuează tranzacțiile

Sistem de validare cont foarte invaziv

Părerea generală despre NetBet este că devine treptat unul dintre giganții universului pariurilor sportive și oferă clienților lor oferte regulate și pariuri săptămânale, cote extrem de competitive și o gamă largă de acțiuni sportive pe care să parieze.

Concluzie:

7.8/10

faq

? Care sunt sumele minime și maxime care pot fi pariate?
Miza minimă pentru pariuri pe un eveniment sportiv ce nu a început încă estede 0.07€ (sau echivalentul în RON - aproximativ 0,3 RON) și de 0.13€ pentru pariuri pe evenimente live (aproximativ 0,6 RON). Nu există o sumă maximă peste care nu se poate trece.
? Cum funcționează opțiunea Cash Out?
Opțiunea cash-out este disponibilă până laîncheierea evenimentului pe care ai pariat, inclusiv în timpul jocului. Butonul de Cash Out este vizibil în pagina NetBet, iar suma returnată variazăîn funcție de momentul în care se face solicitarea.
? Există opțiune de live streaming pe NetBet?
Da.Fanii fotbalului pot urmări meciuri de senzație din campionatul Italiei și al Olandei sau meciuri din Cupa Angliei sau Cupa Italiei. Iubitorii tenisuluipot viziona Roland Garros și competiții din circuitul ATP, în timp ce suporterii baschetului pot urmări partidele din Euroleague și Eurocup.
? Cum pot vizualiza pariurile pe care le-am plasat?
Acestea pot fi accesate din contul tau NetBet, din meniul ISTORIC. Vei putea consulta lista cu toate pariurile, mizele tale și statutul fiecărui pariu.
? Cum procedez în cazul în care un eveniment pe care am pariat este amânat sau anulat?
Daca ai pariat pe un meci care este întrerupt sau amânat, pariul plasat este valabil atât timp cât evenimentul este reluat și se desfăsoarăîn termen de 24 de ore.
Comentarii

Lasă un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notify of
Informații Generale
Articole Utile