Acest articol a fost actualizat ultima dată la:

Citește recenzia Vizitează

888Sport Aplicație Mobil

Casa de pariuri sportive 888Sport vine în ajutorul pariorilor care au o viață agitată, oferindu-le o aplicație destinată telefonului mobil, cu care pot plasa pariuri sportive pe net oricând.

Android APP

 • RO

 • 7.5 mB

 • 7.8 / 10

Descarcă

Apple IOS

 • RO, EN, DA, FI, FR, DE, IT, PT, RU, ES, SV

 • 25.3 mB

 • 8.8 / 10

Descarcă

Aplicația 888Sport: Ghid Mobil și Recenzie

Agenția 888Sport a lansat în urmă cu câțiva ani câte o aplicație mobilă destinată fiecărui tip de sistem de operare folosit în mod constant în țara noastră. Astfel, aplicația 888Sport este disponibilă atât pe smartphone-urile care rulează bine cunoscutul sistem Android, cât și pe telefoanele inteligente lansate de compania multinațională Apple (iPhone și iPad).

Mai jos vei găsi cele mai importante informații cu privire la aplicația acestei case de pariuri, precum și modul de instalare al acesteia.

Instalarea aplicației mobile 888Sport

Primul pas pentru a trăi la maxim experiența mobilă a plasării de pariuri este să descarci și să instalezi aplicația 888Sport. Procesul este diferit, în funcție de sistemul de operare pe care se bazează telefonul tău mobil. Așadar, ți-am pregătit instrucțiuni simple, care te vor ajuta să instalezi în doar câteva minute aplicația aferentă smartphone-ului tău.

Menționăm că cele două aplicații 888Sport au fost verificate manual înainte de a fi publicate. Astfel, nu reprezintă un pericol pentru dispozitivul tău.

Cum instalezi aplicația mobilă 888Sport pentru Android?

Instalarea 888Sport App Android este puțin diferită de instalarea celorlalte aplicații ale sistemului de operare. Acest lucru se întâmplă din cauza politicii de funcționare a Google Play (Magazin Play). Pentru a evita încercările de fraudare ale utilizatorilor, nicio aplicație care oferă servicii de jocuri de noroc online, bazate pe bani reali, nu poate fi listată în baza de date a celor de la Google.

Astfel, va trebui să descarci manual kit-ul de instalare al 888Sport Android (denumit specific 888Sport APK Android). Descărcarea acestuia se face direct de pe site-ul casei de pariuri, în secțiunea 888Sport Mobil. După accesarea paginii, tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul Descărcare aplicație 888Sport. Procesul va începe în doar câteva secunde. Pentru a-ți simplifica treaba, ți-am pregătit instrucțiuni simple ale aplicației Android 888Sport.

 • Pasul 1 – Intră pe site-ul agenției și accesează secțiunea Aplicație 888Sport
 • Pasul 2 – Apasă butonul Descarcă aplicația 888Sport pentru Android
 • Pasul 3 – Aprobă instalarea și așteaptă câteva secunde
 • Pasul 4 – Conectează-te în contul tău de pariuri

Cum instalezi aplicația mobilă 888Sport pentru iOS?

Spre deosebire de varianta destinată dispozitivelor Android, în cazul iPhone-urilor și iPad-urilor, procesul este și mai simplu. Tot ce trebuie să faci este să accesezi App Store și să cauți 888 aplicație. Primul rezultat va conține aplicația oficială a casei de pariuri. Pentru a-ți ușura munca, urmează instrucțiunile de mai jos.

 • Pasul 1 – Intră în App Store
 • Pasul 2 – Caută 888Sport Mobil
 • Pasul 3 – Selectează aplicația oficială a casei de pariuri
 • Pasul 4 – Apasă pe butonul 888Sport Descărcare și așteaptă câteva secunde

888Sport Mobile vs. Android vs. iOS: Avantaje și Dezavantaje

Casa de pariuri sportive online 888Sport vine cu o variantă a platformei destinată utilizării directe în browser-ul de Internet al telefonului tău. Astfel, nu trebuie să iei în calcul pașii necesari pentru a instala aplicația dedicată.

Versiunea 888 App Mobil oferă exact aceleași funcții ca și platforma desktop, inclusiv opțiunea de a primi notificări referitoare la evenimentele pe care le urmărești. Accesul la platformă se face fără a fi nevoie să descărcați 888Sport app. Totuși, recomandăm utilizarea aplicațiilor mobile dedicate, întrucât acestea sunt optimizate în mod constant, pentru a oferi utilizatorilor o experiență cât mai plăcută.

Utilizarea Aplicației 888Sport

În ceea ce privește interfața aplicației mobile pe care agenția 888Sport o oferă, aceasta este una simplistă și lipsită de butoane inutile. Toate secțiunile pot fi accesate foarte ușor, iar plasarea unui pariu durează doar câteva secunde. Rezoluția aplicației se adaptează în mod automat la cea a telefonului tău mobil. Astfel, nu va fi nevoie să folosești funcția pinch / zoom out pentru a putea vedea anumite porțiuni din interfață. Aceasta este o dovadă a faptului că aplicația 888Sport este foarte bine optimizată, atât pentru telefoanele Android (Samsung, Huawei, etc.), cât și pentru iPhone-uri și iPad-uri.

Login în Aplicația mobilă 888Sport pentru Android și iOS

Odată ce ai instalat 888Sport aplicație, e timpul să te conectezi la contul tău de pariuri. Pentru aceasta, este necesar să deschizi aplicația și să apeși pe butonul Conectare. Vei fi redirecționat către secțiunea Login, unde trebuie să introduci adresa de e-mail aferentă contului, și parola ta.

Stai fără grijă! Conexiunea este întotdeauna securizată. Astfel, datele tale sunt mereu în siguranță. Procesul este similar atât în cazul telefoanelor cu sistem de operare Android, cât și în cazul celor care funcționează pe baza iOS.

De asemenea, din aplicație poți efectua inclusiv procesul de înregistrare al unui cont nou.

Pariuri sportive din Aplicația 888Sport

După ce ai intrat în contul tău de pariuri, poți plasa liniștit pariuri sportive folosind aplicația mobilă. Procesul este identic cu cel de pe platforma dekstop. Intră în secțiunea Sport și alege sportul tău preferat. Vei putea naviga prin lista cu toate ligile și campionatele pe care platforma le oferă. Selectează un joc pe care dorești să pariezi, rezultatul preconizat și miza aferentă biletului. Ultimul pas presupune apăsarea butonului Plasează bilet. Odată ajuns aici, totul este pregătit. Rămâne doar să urmărești evenimentul și să aștepți confirmarea biletului.

Pariuri live

De asemenea, atunci când folosești 888Sport APK sau 888Sport pentru iOS, poți plasa pariuri în regim Live fără probleme. Aplicația se încarcă foarte rapid și fără erori. Astfel, vei putea beneficia de cotele dorite, chiar în timp ce evenimentele sunt în desfășurare. Procedeul este similar cu cel pentru pariurile tradiționale (în regim pre-meci). Intră în secțiunea Live, alege evenimentul, rezultatul și miza, iar apoi apasă pe butonul Plasează pariu.

Plăți în aplicația mobilă 888Sport pentru iOS și Android

888Sports aplicație pentru Android și iOS îți permite să administrezi în mod eficient fondurile aferente contului tău de pariuri. Astfel, poți efectua depuneri și retrageri folosind interfața simplă și intuitivă a aplicației. Pentru a afla mai multe, intră în secțiunea Plăți. Dacă vrei să aflii mai multe despre metodele de plată disponibile la 888Sport, aruncă o privire peste recenzia postată pe platforma noastră!

Suport

Atunci când întâmpini o problemă în utilizarea aplicației casei de pariuri, trebuie să ai acces ușor și rapid la serviciul de asistență. Pentru aceasta, 888Sports îți pune la dispoziție 3 metode distincte de contact pentru departamentul tehnic. Aplicația oferă inclusiv chat în regim live cu operatorii acestui departament. Ei te pot ajuta să rezolvi aproape orice problemă, atâta timp cât nu ține de un factor extern, incontrolabil.

Concluzie: 888Sport pentru iOS & Android

În ansamblu, aplicația mobilă oferită de casa de pariuri sportive online 888Sport este una excelentă pentru pariorii care sunt mereu în mișcare și nu au acces întotdeauna la un laptop sau computer. Aceasta îți permite să folosești toate funcțiile platformei, inclusiv secțiunea de Live Streaming.

Limitări

Indisponibilă pe Google Play

Necesită setări adiționale atunci când este instalată pe Android

Îți recomandăm să încerci și tu aplicația acestei case de pariuri, folosind unul din link-urile 888 Descărcați Aplicația din secțiunea F.A.Q. (întrebări frecvente).

faq

? Există bonusuri pentru aplicația mobilă?
Nu. Până la momentul scrierii articolului, agenția 888Sport nu oferă nicio primă specială pentru utilizarea aplicației mobile.
? Se pot vedea meciuri live pe aplicația 888Sport?
Da, toate evenimentele pot fi urmărite în regim live de pe oricare din dispozitivele suportate (Android sau iOS).
? Cât de ușor e să depui/retragi fonduri prin intermediul aplicației?
Secțiunea Plăți a contului tău îți oferă acces ușor la fondurile aferente. De acolo, poți efectua depuneri sau solicita retrageri, care vor fi procesate în regim normal.
? Unde pot găsi promoțiile în aplicație?
Toate bonusurile, ofertele și promoțiile 888Sports sunt menționate în secțiunea Promoții. Îți recomandăm să arunci o privire, astfel încât să poți beneficia de cele mai bune bonusuri și oferte.
? Unde pot găsi aplicația pentru iOS/Android?
App Store (iOS) - 888 Descărcare Aplicație pentru iPhone / iPad
APK (Android) - 888 Descărcare Aplicație Mobilă

Autorul Recenziei

Stefan Petre

Stefan Petre

Salutări! Numele meu este Ștefan și sunt unul dintre creatorii de conținut care au ajutat la lansarea platformei MightyTips.ro.

stefanpetreph@gmail.com