Această recenzie a fost actualizată ultima oară

Adaugă Recenzie

Admiral România - bonusuri și promoții

7.9/10

Avantaje:

 • Bonus de loialitate

 • Cote sporite

 • Ofertă unică de bun venit

 • Bonusuri și promoții variate

 • Piețe diversificate de pariere

Metode de plată:

Paysafecard Neteller Skrill VISA MasterCard

18+T&C apply, BeGambleAware.org

Specificații

 • Bonusuri & Promoții

  8

 • Cote

  8

 • Mobil

  7

 • Uzabilitate

  8

 • Tipuri de pariuri

  10

 • Credibilitate

  8

 • Metode de plată

  8

 • Suport

  6

Admiral România - bonusuri și promoții

8 / 10

Cu ajutorul Admiral bet, ai la dispoziție o gamă variată de bonusuri, de care te poți bucura încă de la înscrierea pe site.

Astfel, prin oferta Admiral pariuri sportive, ai parte de o mulțime de promoții, ce pot fi obținute mod instant, imediat după realizarea unui cont Admiral, recompensele depășind, de multe ori, așteptările.

Bonus Admiral fără depunere

Cu ajutorul Admiral Ro, primești instant 100 de RON, doar pentru încărcarea documentelor tale, mai precis, pentru realizarea pasului de verificare a indentității, KYC (know your customer), motiv pentru care ești răplătit. Astfel, pe lângă cele 20 de rotiri gratuite de care ai parte odată cu obținerea unui Admiral cont, ai o ocazie inedită de a intra direct în joc, fără să fii nevoit să depui nici măcar un RON.

Bonus pentru depunere

În cadrul acestui bonus, nu trebuie decât să urmezi pașii ce trebuie efectuați pentru a realiza prima depunere pe Admiral pariuri, iar în acest fel, primești până la 900 RON, cărora li se adaugă și 30 de rotiri gratuit. Condiția de rulare pentru Admiral jocuri trebuie să aibă loc în termen de 30 de zile după ce ți-ai revendicat bonusul, astfel încât ai timp suficient pentru a te bucura de cotele la pariuri sportive.

Bonus pentru primul pariu

Dacă ești interesat de obținerea acestui tip de bonus, tot ceea ce trebuie să faci este să îndeplinești condiția impusă pentru Admiral pariuri sportive. Mai exact, din prima zi în care te-ai înregistrat pe platformă, trebuie să realizezi un depozit cu o valoare minimă de 30 RON, plasând, în acest fel, și primul tău pariu.

După ce ai făcut acest pas, tot ce-ți mai rămâne de făcut este să te bucuri de această ofertă de moment, ce constă în obținerea unui FreeBet în valoare de 150 RON, care vine la pachet cu un Profit Boost de 200%.

Admiral pariuri - Bonusuri ocazionale

La acest bonus, Admiral online oferă clienților săi oportunitatea de a-și dubla șansele de câștig, însă numai pentru o perioadă limitată de timp. Astfel, prin jocuri Admiral, persoana în cauză poate obține un câștig de până la 200% din valoarea mizei pariate, sau un bonus în valoare de 150 RON, dacă este pusă o miză de 250 RON în cadrul unui joc ce este specificat.

Bonus de recomandare

Întrucât distracția este întotdeauna la cote mai înalte alături de prieteni, Admiral România acordă un bonus în valoare de 100 RON pentru fiecare persoană recomandată, ce s-a înscris pe site. Așadar, de îndată ce invitatul tău își face un cont Admiral, o depunere de minim 30 de RON și participă la 10 jocuri, tu vei avea șansa de a obține în 100 de RON.

Bonus de loialitate Admiral România

Admiral ro deține un program de loialitate bine pus la punct, astfel încât, tot ce trebuie tu să faci este să aduni cât mai multe puncte de fidelitate, tranformându-le, mai apoi, în bani reali, ce se convertesc în funcție de nivelul la care ai ajuns pe Admiral pariuri. De asemenea, pe data de 20 a fiecărei luni, te va aștepta un bonus care se va cumula cu bonusul curent.

Premii de peste 1, 3 milioane RON

Această promoție pentru jocuri Admiral se desfășoară în perioada 29 octombrie – 24 iunie 2022, iar ceea ce trebuie să faci este să aduni cât mai multe tichete în sălile ce participă la această campanie. Astfel, pentru pariuri Admiral, pentru fiecare bilet necâștigător, plasat cu un minim de 50 RON, se va acorda un bilet de participare.

De asemenea, cei ce participă la jocuri Admiral și vin însoțiți de alte persoane participante, le vor fi acordate 3 bilete. Totodată, pentru fiecare depunere făcută un minim de 100 de RON, persoanei în cauză i se va acorda un bilet de participare pentru această extragere.

În acest fel, indiferent de categoria în care te încadrezi, șansele sunt destul de mari să ai parte de oricare dintre premiile ce intră în Admiral pariuri sportive ofertă. Printre acestea se află 4 autoturisme electrice și alte mii de premii oferite CASH.

Admiral pariuri sportive - cote și marje

8 / 10

În ceea ce privește piața de pariere pe care o oferă Admiral România, se poat remarca cu ușurință varietatea pe care aceasta o oferă. Astfel, în frunte cu pariuri fotbal, ce conține un număr de peste 109 263 de combinații posibile, jucătorii optează mai apoi pentru pariuri sportive online precum hocheiul pe gheață, ce a câștigat în popularitate în ultimii ani (10 047) și, nu în cele din urmă, meciurile de baschet ce conduc această categorie cu un număr de 4 114 jocuri posibile.

Astfel, în timp ce valoarea minimă în ceea ce privește miza este de numai 1 RON, valoarea acordată cotelor este de neegalat, astfel încât Admiral bet este cotată ca fiind o platformă, care, în comparație cu alte case de pariere, oferă niveluri ridicate de payout.

Pentru a scoate mai bine în evidență acest aspect, vom aborda câteva dintre sporturile menționate, precizându-le cotele prezise și marjele obținute.

Marjă de pariere

 • Fotbal

  Fotbal

  4.59%

 • Baschet

  Baschet

  7.5%

 • Tenis

  Tenis

  5%

 • Volei

  Volei

  7.7%

 • Handbal

  Handbal

  8%

 • Esports

  Esports

  7.3%

Marjă de pariere totală: 6.7%

Admiral ro — aplicații mobile

7 / 10

Din păcate, în această privință, Admiral bet mai are de lucrat, întrucât, atât pentru IOS, cât și pentru Android, poate fi găsită aplicația platformei, însă numai pentru partea de casino.

Așadar, Admiral pariuri sportive nu furnizează jucătorilor săi o aplicație oficială, cu ajutorul căreia aceștia să poată rămână mereu la curent cu noutățile și pariurile live. Totuși, pentru a compensa acest aspect, este oferit un site bine optimizat, funcționabil atât cu ajutorul cu trelefonului, cât și pe tabletă.

Astfel, singurul mod prin care puteți accesa pariuri sportive online prin intermediul Admiral, nu rămâne decât utilizarea site-ului oficial cu același nume, folosind browser-ul.

Poți juca pe Browser Mobil

Browser Mobil

Mai mult

Poți juca pe Opera Mini

Opera Mini

Mai mult

Admiral online — utilizare și caracteristici

8 / 10

Admiral online este considerată ca fiind una dintre cele mai bune platforme de pariuri sportive, câștigându-și astfel popularitatea printre jucătorii români. Site-ul pune la dispoziția persoanelor interesate o interfață grafică, ce funcționează în conforimitate cu nevoile celui ce plasează pariuri sportive online, având o deschidere variată, cuprinzând, mai precis, 35 de sporturi.

Astfel, poți intra, spre exemplu, în categoria pariuri fotbal, urmărindu-ți favoriții din cadrul ligilor europene, anticipând, pe baza cunoștințelor acumulate, câștigătorul, iar dacă plasezi primul tău pariu, poți obține un profit ce îți va fi mărit cu până la 200% din miza plasată inițial.

Caracteristici live streaming:

Avantaje

Limite

Cote mici la pariuri live

Posibilitatea blocării transmisiunii live

Admiral pariuri sportive - ofertă de pariere

10 / 10

Admiral online reprezintă un site sigur, ce și-a câștigat licența ONJN și care își câștigă popularitatea printre pariorii români. Acesta oferă o multitudine de variante în ceea ce privește piața online de pariuri sportive, astfel încât, jucătorii pot plasa orice tip de pariu, într-un timp scurt, având la îndemână un site ușor de utilizat.

Așadar, prin Admiral jocuri, ai la dispoziție sporturi variate, începând cu pariuri fotbalul și tenisul, și ajungând până la șah și surfing. De asemenea, platformă oferă pariuri live, pariuri speciale pe ligi, evenimente naționale sau internaționale de cupă și turnee, astfel încât pariorul își poate susține favoritul din cele mai renumite echipe ale ligilor europene, sau poate opta pentru opțiunea de a-și încerca norocul, preconizând câștigătorii ce se vor înscrie în sezoanele de toamnă sau primăvară.

Admiral Tipuri de Pariuri

Admiral pariuri - credibilitate și siguranță

8 / 10

Admiral bet oferă siguranță oricărui parior român, ce dorește să aibă parte de o experiență plăcută, în cadrul căreia confidențialitatea este garantată. Astfel, atunci când decizi să pariezi pe orice categorie înscrisă în pariuri Admiral, poți avea siguranța că navighezi pe un site 100% legal în România, acesta fiind licențiat de ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România).

Totodată, pentru a garanta cadrul legal în care jocurile și pariurile se desfășoară cu ajutorul Admiral pariuri, trebuie să citești cu atenție termenii și condițiile, iar odată acceptate, admiți valabilitatea acestora, confirmând că ești de acord cu reglementările conform legii, impuse de către companie.

Metode de plată: Admiral pariuri sportive ofertă - depuneri și retrageri

8 / 10

Depunere

Cu ajutorul Admiral România, ai la dispoziție numeroase metode de plată, prin intermediul cărora poți face depuneri instante. Astfel, poți plasa o miză foarte ușor, prin apelarea la câteva moduri simple și la îndemână precum portofolele electronice, Skrill, Neteller sau Paysafecard, cardurile de credit, precum Mastercard sau Visa, sau poți opta pentru varianta fizică, mai precis, prin agenții.

Aașadar, dacă dorești să faci o depunere pentru Admiral pariuri, trebuie să știi că ai nevoie un minim de 30 de RON și un maxim de 45 000 de RON, sau dacă alegi varianta de CASH în agenții, limita va fi de 4 500 de RON. De asemenea, la oricare dintre metodele menționate mai sus, ți se va percepe un comision de 2%.

Retragere

La fel ca în cazul depunerii, și metoda de retragere funcționează la fel de simplu. Astfel, poți folosi fie metodele tradiționale, menționate anterior, fie metodele electronice, ușoare și la îndemână.

Tot ce ai nevoie este un Admiral cont, iar odată ce ai ieșit în câștig, sau pur și simplu ai hotărât că vrei să ieși din joc, poți alege din diferitele modalități de retragere. De asemenea, pentru a duce la bun sfârșit această decizie, trebuie să iei în considerare faptul că metoda de retragere trebuie să fie acceași ca cea de depunere. Suma minimă de retragere este de 50/ 100 RON, în funcție de modul pe care îl alegeți.

Sumă Timp Comision
Sumă Timp Comision

Paysafecard

Neteller

Skrill

VISA

MasterCard

30 – 45.000 lei Instant 2%
30 – 45.000 lei Instant 2%
30 – 45.000 lei Instant 2%
30 – 45.000 lei Instant 2%
30 – 45.000 lei Instant 2%
50 – 45,000 lei Până la 24 de ore 0%
50 – 45,000 lei Până la 24 de ore 0%
50 – 45,000 lei Până la 24 de ore 0%
50 – 45,000 lei Până la 1-3 zile 0%
50 – 45,000 lei Până la 1-3 zile 0%

Suportul pentru clienți

6 / 10

În cazul în care întâmpini o problemă de orice fel, vei dori să ai un Admiral contact pentru a lua legătura cu cei ce se ocupă de relațiile cu clienții. Deși nu există un serviciu de chat rapid, aceștia oferă asistență pentru orice operațiune, de luni până duminică, între orele 10:00-22:00.

Așadar, poți contacta un operator Admiral pentru orice problemă ai avea, prin intermediul a două metode, mai precis, cu ajutorul unui mail, unde vei primi răspuns în mai puțin de o oră, oferindu-ți informațiile necesare, în conformitate cu regulamentul platformei, sau direct prin apel telefonic. Dacă optezi pentru cea de-a doua variantă, vei putea suna în mod gratuit la numărul înscris pe site, și vei fi asigurat de faptul că problema ta va putea fi rezolvată într-un timp relativ scurt.

Număr de telefon mobil

0800500505

E-mail

asistentaclienti@admiral.ro

Chat Live

Competență 5 / 5 5 / 5 4 / 5
Politeţe 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Timp de răspuns Sub 10 minute Sub o oră Sub 10 minute

Verdict final

7.9 / 10

Această recenzie a fost realizată cu scop informativ, axându-se pe aspectele principale ce vizează Admiral România.

Astfel, au fost prezentate informații referitoare la avantajele și dezavantajele utilizării platformei, bonusurile pe care le puteți obține, caracteristicile cu ajutorul cărora Admiral bet iese în evidență față de celelalte case de pariuri, metodele de plată ce pot fi folosite atât în cazul depunerii, cât și în cel al retragerii.

Acestea, alături de celelalte precizări,  au fost efectuate cu scopul de a oferi acces pariorilor români la aspectele esențiale ale casei de pariuri Admiral.

Întrebări frecvente

?

Sunt permise mai multe conturi Admiral?

Acest aspect nu este permis întrucât poate fi considerat a fi infracțiune, fiind, de asemenea, considerată o acțiune realizată pentru a beneficia de bonusurile Admiral ro. Se recomandă evitarea oricăror încercări de a duce la bun sfârșit această faptă, deoarece poate atrage după sine sancțiuni conform reglementărilor legale.
?

Dacă nu mi-am verificat contul, pot face depuneri pe site?

După ce ai trecut de procesul Admiral login și ai intrat în cont, poți face depuneri, însă acestea vor avea o anumită limită.
?

În cât timp va fi procesată o depunere?

În funcție de metoda aleasă, o depunere poate dura de la o procesare instant, până chiar la o așteptare de 72 de ore. Acestea sunt însă cazuri rare și sunt în strânsă legătură cu alte variabile ce pot apărea pe parcurs.
?

Care este retragerea minimă la Admiral?

Retragerea minimă pentru site-ul Admiral variază între 50 și 100 de RON, în funcție de metoda pe care o alegi.
?

Pentru modalitățile de plată, cardul trebuie să fie pe numele meu?

Da, pentru a putea beneficia de serviciile Admiral în ceea ce privește modalitățile de plată, atât pentru depunere, cât și pentru retragere, datele de pe cardul pe care l-ai introdus, trebuie să coincidă cu informațiile personale de pe buletin.

Informații generale

Titlu Admiral
Site oficial www.admiral.ro
Anul apariției 2017
Număr de telefon mobil 0800500505
E-mail asistentaclienti@admiral.ro
Plăți Paysafecard, Neteller, Skrill, VISA, MasterCard
Tipuri de pariuri Baseball, Rugby, Şah, Snooker, Crichet, Ciclism, F1, MMA, Box, Hochei, Volei, Handbal, Esports, Tenis, Baschet, Fotbal, Dota 2, CS: GO, League of Legends
Licență ONJN
AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.

Vă rugăm să evaluați casa de pariuri

Încarcă...