Gets Bet Recenzie

8.3/10

avantaje

Sumă minimă (depunere/retragere) mică

O mulțime de bonusuri și oferte

Opțiuni multiple pentru pariuri online

Complet legală în România

metode de plată
Această recenzie a fost actualizată ultima dată la: 16.09.2020
Specificații

Utilitate

9

Cote

6.5

Aplicație Mobilă

9

Bonusuri și Promoții

9

Tipuri de Pariuri

7.5

Credibilitate

9

Metode de Plată

7

Suport

9

Utilitate

9/10

Getsbet România oferă utilizatorilor o interfață foarte simplă și intuitivă. Astfel, site-ul are un meniu principal foarte bine organizat. Acesta oferă acces la toate secțiunile platformei Getsbet desktop. Chiar și pariorii începători pot plasa bilete foarte rapid folosind generatorul virtual de bilete din partea dreaptă a ecranului.

GetsBet_1

Platforma este asemănătoare cu cea folosită de casa de pariuri Superbet, dar prezintă anumite îmbunătățiri. Din partea dreaptă a ecranului poți selecta sportul pe care vrei să pariezi. De asemenea, poți naviga în diferitele ligi disponibile și ai opțiunea Caută Evenimentul sau Liga pentru a găsi mai rapid ceea ce cauți.

GetsBet_2

În partea de sus a paginii ai un meniu simplu care te ajută să navighezi în secțiunile aferente platformei Getsbet. Aceste secțiuni includ:

 • Agenții Stradale
 • Pariuri pre-meci
 • Pariuri Live
 • Cazino
 • Și multe altele

GetsBet_3

Avantaje

Limitări

Funcție de căutare evenimente (Caută Evenimentul sau Liga)

Interfață intuitivă și ușor de folosit

Generator virtual de bilete

Secțiuni bine definite și ușor de accesat

Cote

6.5/10

Despre GetsBet putem spune că oferă pariorilor români cote relativ slabe comparativ cu principalii competitori de pe piață. Astfel, Liga 1 din România are o marjă de pariere de 8.7%, în timp ce EPL (English Premier League) se bucură de doar 4.3%.

În ansamblu, meciurile de fotbal au o marjă de pariere de 7.4%, iar cele de tenis au 8,1%. Evenimentele din NBA (National Basketball Association) stau ceva mai bine, având o marjă de 6.6%.

Pentru a afla părerea altor experți avizați în domeniul pariurilor din România, caută pe Google sintagma GetsBet Recenzie Cote.

Marje de Pariere

Fotbal

7.4%

Tenis

8.1%

Baschet

6.6%

Esports

6%

Handbal

10.1%

Volei

10.7%

Marjă Totală:

8.2%

Aplicație Mobilă

9/10

Casa de pariuri online Getsbet pune la dispoziția utilizatorilor săi o aplicație mobilă. Prin intermediul acestei aplicații, poți plasa pariuri sportive online (atât pre-meci, cât și live) direct de pe telefonul tău mobil. Este o opțiune foarte bună pentru pariorii care sunt mereu plecați, dar nu vor să piardă niciun eveniment. Poți descărca ultima versiune disponibilă pentru Android direct de pe site-ul oficial (GetsBet Aplicație Android). În cazul în care ai nevoie de versiunea pentru iOS, o poți descărca direct din App Store.

Dacă nu vrei să folosești aplicația dedicată smartphone-urilor, poți accesa varianta optimizată pentru mobil a platformei (denumită GetsBet Mobil). Indiferent de metoda pe care o alegi, vei avea acces la toate funcțiile platformei desktop.

Pariază folosind Browser Mobil

Browser Mobil

Pariază folosind Aplicație Android

Aplicație Android

Pariază folosind Aplicație iOS

Aplicație iOS

Bonusuri și Promoții

9/10

GetsBet Pariuri Online oferă pariorilor români bonusuri și promoții foarte variate. Toate ofertele sunt listate pe pagina principală. La momentul actual, această casă de pariuri oferă următoarele promoții:

 • Cote Mărite
 • Bonus Combo3+
 • Pariu Supercombo

Pe platforma de pariuri online (pre-meci) poți vedea toate cotele mărite. Astfel, zilnic sunt selectate anumite evenimente care beneficiază de cote semnificativ mai mari decât cele normale.

GetsBet bonus Combo3+ permite pariorilor să revendice un bonus de până la 50% atunci când plasează bilete cu mai multe selecții. Bonusul începe de la 3% (3 evenimente) și crește progresiv până la 50% (18 evenimente).

Oferta Pariu Supercombo oferă posibilitatea de a plasa până la 6 tipuri de pariuri diferite pentru același meci pe același bilet. Astfel, vei beneficia de un bonus sub formă de cotă mărită atunci când joci pe pronosticuri complexe.

Tipuri de Pariuri

7.5/10

Casa de pariuri sportive GetsBet oferă o multitudine de posibilități de pariere. Astfel, pariori români au la dispoziție un număr total de 28 de sporturi, inclusiv:

 • Fotbal
 • Tenis
 • Volei
 • MMA și Box
 • eSports
 • Și multe altele.

Există o gamă variată de tipuri de pariuri. Astfel, utilizatorii pot paria pe foarte multe evenimente ce au loc în timpul meciurilor:

 • Câștigător (final / repriză)
 • Număr evenimente
  • Goluri
  • Cornere
  • Fault-uri
 • Minutul primului gol
 • Și multe alte variante.

Credibilitate

9/10

GetsBet face parte din lista caselor de pariuri online legale din România. Funcționează încă din anul 2018, fiind licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc cu licența numărul L1173107W000815. Este acreditată să ofere utilizatorilor români pariuri sportive online (pre-meci și live), precum și jocuri online de cazino.

GetsBet Licență România: D.ONJN 2653/22.12.207 valabilă pe o perioadă de 10 ani (până la 31.12.2027)

Pe diferite forumuri de pe Internet există o mulțime de plângeri la adresa GetsBet, dar acestea sunt legate, în mare parte, de agențiile stradale.

Metode de Plată

7/10

Casa de pariuri GetsBet acceptă un număr limitat de metode de plată. Astfel, pentru a efectua depuneri sau a retrage câștiguri, poți apel la următoarele variante:

 • Card Bancar
 • Skrill
 • Paysafecard
 • Cash în agențiile fizice

Depuneri

Este foarte ușor să depui fonduri în contul tău de pariuri deschis la Getsbet. Suma minimă care poate fi depusă este, în general, 20 RON. Doar atunci când depui cash în agențiile stradale, poți depune cel puțin 10 RON. Limita superioară a depunerilor este de 10,000 RON. Toate tranzacțiile beneficiază de comision 0 și sunt procesate instantaneu.

Retrageri

GetsBet cash out este disponibil prin toate metodele de plată valabile pentru depuneri. Suma minimă care poate fi retrasă diferă în funcție de tipul tranzacției. Astfel, dacă alegi să retragi folosind cardul bancar sau un portofel electronic, retragerea minimă este de 20 RON. În cazul retragerii din agențiile fizice sau prin Paysafecard, această sumă este diferită, ajungând la 10 RON, respectiv 50 RON. Toate retragerile beneficiază de comision 0. Timpul de procesare este de obicei sub 24 de ore, singura diferență fiind în cazul retragerii prin card bancar. Această operațiune poate dura între 2 și 5 zile lucrătoare.

Depunere Fonduri
Depunere Fonduri
Retragere Fonduri
Retragere Fonduri
Sumă
Sumă
Timp
Timp
Comision
Comision
Sumă
Sumă
Timp
Timp
Comision
Comision
Skrill
20-10,000 RON instant 0 20-10,000 RON 24 de ore 0
MasterCard
20-10,000 RON instant 0 20-10,000 RON 2-5 zile lucrătoare 0
Paysafecard
20-10,000 RON instant 0 50-10,000 RON 24 de ore 0
VISA
20-10,000 RON instant 0 20-10,000 RON 2-5 zile lucrătoare 0

Suport

9/10

Dacă întâmpini o problemă atunci când plasezi pariuri online pe GetsBet poți apela cu încredere la departamentul tehnic. Timpul de răspuns este relativ scurt, iar calitatea informațiilor primite este deosebită.

GetsBet Contact:

 • Live Chat (fără un program stabilit)
 • Formular de contact
 • Email: suport@getsbet.ro
 • Apel telefonic: +40 316 302 883
 • GetsBet Pariuri Agenții fizice

 

În cazul în care problema ta este una urgentă, care nu poate suporta amânare, îți recomandăm să iei legătura telefonic cu departamentul abilitat (Relații cu clienții).

Telefon
+40 316 302 883
E-mail
suport@getsbet.ro
Chat Live
Competență
Politețe
Timp de Răspuns sub un minut sub o oră sub 5 minute

Informațiile din secțiunea Suport au fost actualizate ultima dată la:: 27.08.2020

Concluzie

8.3/10

În concluzie, este o alegere bună să pariezi la GetsBet Online. Suma minimă care poate fi procesată la fiecare tranzacție (depunere sau retragere) este un avantaj imens pentru pariorii care nu vor să investească mulți bani în contul de pariuri. De asemenea, pe site poți beneficia de o mulțime de bonusuri, promoții și oferte care să-ți crească câștigurile.

Atunci când vrei să plasezi pariuri online, GetsBet îți pune la dispoziție o gamă largă de tipuri de pariuri. Astfel, poți paria tradițional (pre-meci) sau în regim de live betting. Oferta de pariuri cuprinde inclusiv sporturile electronice (eSports) care sunt printre favoritele pariorilor români.

Limitări

Complet legală în România

GetsBet este o casă de pariuri online complet legală în România, fiind licențiată în urmă cu câțiva ani de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Credibilitatea acesteia poate fi confirmată căutând sintagma GetsBet Păreri Pariuri Online pe Google și citind opiniile altor experți avizați în domeniul pariurilor sportive online din România.

Dezavantajul principal al acestei agenții de pariuri sportive este acela că nu oferă metode de plată foarte variate. Astfel, posibilitățile de depunere și retragere sunt limitate la un număr de 4: card bancar, Skrill, Paysafecard și tranzacții cu cash în agențiile stradale.

Concluzie:

8.3/10

faq

? Care este pragul minim de depunere și retragere la GetsBet?
Poți depune între 10 RON și 10,000 RON în fiecare zi la GetsBet. Atunci când retragi câștiguri, poți procesa între 10 RON și 10,000 RON într-o singură tranzacție, în funcție de metoda de plată pe care o alegi.
? Ce metode de plată sunt acceptate?
La GetsBet poți folosi următoarele metode de plată:
● Card Bancar
● Skrill
● Paysafecard
● Cash în agențiile fizice
? În cât timp am acces la câștigurile retrase?
În funcție de metoda de plată pe care o alegi, câștigurile tale sunt disponibile în 1 - 5 zile lucrătoare.
? Există proces de verificare a identității pe GetsBet?
Da. Conforme legislației în vigoare, casele de pariuri online trebuie să verifice identitatea clienților. Astfel, va trebui să trimiți fotografii cu documentele care pot confirma datele pe care le-ai introdus la înregistrare.
? Pot paria de pe telefon la GetsBet?
Da. Platforma GetsBet este disponibilă și pe telefoanele mobile, în 3 forme diferite:
● Site compatibil cu telefonul mobil
● Aplicație dedicată
○ Android
○ iOS
Comentarii

Lasă un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notify of
Informații Generale
Imagini
Articole Utile