Această recenzie a fost actualizată ultima dată la:

Adaugă Recenzie

GoBet Recenzie

8.6/10

avantaje:

 • Câștiguri de 15.000 €

 • Cel mai scurt timp de plată

 • Compatibil pe telefon

 • Gamă variată de bonusuri

Specificații

 • Utilitate

  8

 • Cote

  9

 • Aplicație Mobilă

  7

 • Bonusuri și Promoții

  9

 • Tipuri de Pariuri

  10

 • Credibilitate

  9

 • Metode de Plată

  10

 • Suport

  7

Utilitate

8/10

Imagine generală pentru recenzia Gobet
Din păcate, firma răspunzătoare de agențiile de pariuri GoBet se închide deoarece a fuzionat cu Superbet astfel că, pentru a accesa rapid câștigurile de pe biletele pariate prin agențiile GoBet trebuie să-ți faci cont la Superbet!

Plata biletelor câștigătoare din agențiile GoBet se face online, prin transfer bancar sau în agențiile Superbet. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați pe Live Chat sau pe E-mail la suport@superbet.ro.

Avantaje

Limitări

Deocamdată, pe site-ul Gobetnu există opțiunea de pariuri online

Numărul maxim de evenimente pe un bilet virtual, creat pe site, este mai mic față de numărul de evenimente pe un bilet normal

GoBet este o franciză a marelui grup Superbet. Îșî desfășoară activitatea atât în mediul online, cât și în mediul offline, unde vei găsi 160 de agenții deschise. Site-ul este simplu și ușor de accesat, oferindu-ți informații despre regulament, despre echipa Gobet, dar, în același timp, îți permite să verifici cu ușurință biletele și rezultatele pariurilor tale.

Vorbind despre utilitatea site-ului, îi putem acorda nota 8 din 10. Este un site securizat și ușor de folosit. Meniul simplu, dar clar, îți oferă o gamă variată de acțiuni, de la aflarea rezultatelor pariurilor, la informații despre regulament și ultimele oferte.

Cote pariuri sportive Go Bet

9/10

Referitor la cotele Go Bet pariuri sportive putem spune că agenția are aceleași cote cu ale grupului Superbet.

Cele mai bune cote sunt cele 1X2 , iar pe lângă cotele relativ ridicate, îți oferă zilnic o Super Cotă. Există un pariu special care este disponibil atât în formula standard, dar și la cote mult mai ridicate.

De asemenea, îți pune la dispoziție un alt pariu special, Super 6. Super 6 este un bilet fix cu 6 partide, iar cota pe care o vor primi 1, respectiv X sau 2, este 2.80. Marja totală de pariere este 7,02%.

Marje de Pariere

Fotbal

5.5%

Baschet

7%

Tenis

6.5%

Hochei

8%

Volei

8.1%

Marjă Totală:

7%

Platforma mobilă

7/10

Agenția Gobet nu dispune momentan de o aplicație pentru mobil. În schimb, site-ul este optimizat atât pentru desktop, cât și pentru mobil. Agenția îșî doreste să țină pasul cu nevoile tale.

Beneficiezi de aceeași experiență și de aceleași funcționalități prin accesarea site-ului de pe mobilul tău în timp ce ești în metrou sau în timp ce aștepți la o coadă interminabilă la supermarket.

Pariază folosind Aplicație Android

Aplicație Android

Mai mult

Pariază folosind Aplicație iOS

Aplicație iOS

Mai mult

Pariază folosind Browser Mobil

Browser Mobil

Mai mult

Bonusuri și Promoții

9/10

Gobet este o agenție care îți permite să beneficiezi de o varietate de bonusuri și promoții. Go Bet pariuri oferă clienților noi free bet-uri la primele pariuri.

În cazul în care pariezi un bilet cu cel puțin 5 meciuri, cota minimǎ pe eveniment de 1,25, iar apoi adaugi un meci, agentia va adăuga caștigulului tău 5%. Asta înseamnă că la 6 evenimente vei primi un bonus de 5%, iar la un maxim de 25 de evenimente, bonusul va fi de 100%.

Poți de asemenea opta pentru pariurile speciale, cum sunt Super Cota și Super 6. Chiar și în cazul în care nu ai un bilet câștigător, poți câștiga. Superșansa îți oferă posibilitatea de a câștiga cu un bilet cu minim 3 evenimente sportive și maxim 2 evenimente ratate.

Tipuri de pariuri

10/10

Ca orice casă de pariuri care se respectă GoBet pariuri are o gamă largă și diversificată de pariuri sportive. Pentru această agenție, fotbalul este rege. Poți paria pe meciuri din fotbalul național și internațional. De asemenea, pe lângă fotbal, poți paria și pe evenimente din baschet, volei, handbal, tenis, rugby, tenis de masă, snooker, darts, badminton, cricket, squash și lista poate continua.

În agențiile Gobet gasești și opțiunea de pariu “curse virtuale de câini”, sau opțiunea de a paria pe evenimentele live. Gasești chiar și un tip de pariu pentru împătimiții e-sports.

Esports

Handbal

Volei

Hochei

Fotbal

Box

MMA

F1

Ciclism

Baschet

Crichet

Tenis

Snooker

Şah

Curse de cai

Rugby

Baseball

Credibilitate

9/10

În anul 2016 Gobet a obținut autorizația emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc și este o franciză a grupului Superbet.

Site-ul GoBet este deținut de firma S.C. NEW BETTING GROUP S.R.L. Beneficiază de experiența grupului din care face parte pentru a se ridica la nivelul așteptărilor clienților lor. A reușit să îșî facă un renume prin plata rapidă și sigură a retragerilor.

Are o reputație bună în rândul cliențilo. Dacă dorești să afli mai multe pe această temă, poți efectua o căutare Google folosind termenii “gobet pareri”.

Metode de plată

10/10

Când vine vorba despre modalități de depunere sau retragere a fondurilor, poți efectua aceste operațiuni simplu și în siguranță folosind unul dintre serviciile celor de la Gobet: Toppay, cash prin intermediul agențiilor, transfer bancar, card bancar, Skrill, Neteller sau Paysafecard. Plata se face rapid, comisioanele sunt minime, totul pentru ca tu să te bucuri de cele mai bune momente alături de Gobet.

Depuneri

Poți opta pentru oricare din modalitățile de mai sus pentru a depune fonduri în contul tău GoBet. Suma minimă pentru depuneri prin intermediul agențiilor este de 1 RON, iar pentru celelalte metode trebuie depusă o sumă minimă de 20 RON.

Retrageri

Retrage-ți fondurile rapid folosind 6 din cele 7 modalități de mai sus. Opțiunea Toppay este disponibilă doar pentru depuneri de fonduri. Comisionul este de 0% pentru oricare modalitate de retragere. Pentru card bancar, durata retragerii este între 3 și 6 zile, iar pentru retragere din agenție, durata este de o zi.

SumăTimpComision
SumăTimpComision

MasterCard

VISA

Skrill

Neteller

Paysafecard

20-45.000 RONinstant0,4 RON
20-45.000 RONinstant0,4 RON
20-45.000 RONinstant0,4 RON
20-45.000 RONinstant0,4 RON
20-45.000 RONinstant0,4 RON
20-45.000 RON3-6 zile0 RON
20-45.000 RON3-6 zile0 RON
20-45.000 RONinstant0 RON
20-45.000 RONinstant0 RON
20-45.000 RONinstant0 RON

Suport

7/10

Echipa Gobet poate fi contactată prin live chat, dar și telefonic sau printr-un simplu email. Fiind o agenție relativ nouă, nu are un personal foarte mare în echipa de suport, iar timpul de răspuns poate fi puțin mai îndelungat pentru email sau live chat.

Răspunde eficient la întrebările tale despre metodele de plată, de cotele de pariuri sau orice altă problemă legată de serviciile Gobet.

Telefon

0725 154 154!

E-mail

suport@superbet.ro

Chat Live

Competență
Politețe
Timp de Răspuns5 minute1 zi30 de minute

Informațiile din secțiunea Suport au fost actualizate ultima dată la::
04.01.2021

Concluzie

8.6/10

Plasează pariurile tale simplu și rapid cu GoBet. Agenția îșî dorește să îți ofere o experiență unică, profitând de cunoștințele Superbet.

Limitări

În prezent, nu poți paria online

Momentan, nu avem o aplicație pentru mobil

Suma maximă pe care o poți câștiga pe un singur bilet este de 150.000 RON. Personalul este gata oricând să te îndrume, iar metodele de retrageri de fonduri îți garantează retragerea rapidă și sigură a câștigurilor.

Întrebări frecvente

? Pot paria online?
Deocamdată, nu există opțiunea de pariu online. Poți crea un bilet virtual care va trebui validat în agenție.
? Care este numărul maxim de evenimente de pe un bilet?
Biletele virtuale pot avea maxim 16 evenimente, iar celelalte 35.
? Pot verifica un bilet online?
Da, poți accesa site-ul Gobet și poți folosi secțiunea “Verificare bilet”.
? În cât timp pot revendica câștigul?
Câștigul poate fi revendicat în maxim 30 de zile.
? Se poate plăti cu cardul în agenții?
Se poate plăti doar cash în agențiile Gobet.

Informații Generale

Info_sidebar
TitluGoBet
Site Oficialgobet.ro
Anul Înființării2016
Telefon0725 154 154!
Emailsuport@superbet.ro
Plăți MasterCard, VISA, Skrill, Neteller, Paysafecard

Autorul Recenziei

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Practic fotbal încă de când eram mic, ceea ce înseamnă că aceasta este pasiunea mea principală și în prezent și încerc să fac tot posibilul pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în acest domeniu.

cmazilescu92@gmail.com

GoBet ‒ recenzii ale pariorilor Romani

Vă rugăm să evaluați casa de pariuri

Credibilitate

0/10

Pariuri sportive

0/10

Cote

0/10

Pariuri live

0/10

Retrageri

0/10

Suport

0/10

Bonusuri și promoții

0/10

Aplicație Mobilă

0/10