Această recenzie a fost actualizată ultima oară

Adaugă Recenzie

Publicwin Pariuri Sportive Online în România

7.3/10

Avantaje:

 • Bonus de bun venit

 • Asistență pentru orice problemă pe care o întâmpini

 • Metode variate pentru depunere

 • Prezența unei aplicații mobile bine structurată

 • Ofertă de bonusuri și promoții

Metode de plată:

Paysafecard Neteller Skrill MasterCard CashtoCode

18+T&C apply, BeGambleAware.org

Specificații

 • Bonusuri & Promoții

  7

 • Cote

  7

 • Mobil

  8

 • Uzabilitate

  6

 • Tipuri de pariuri

  7

 • Credibilitate

  9

 • Metode de plată

  8

 • Suport

  6

Pariuri sportive Publicwin – bonusuri și promoții

7 / 10

Publicwin pariuri online se remarcă prin gama variată în ceea ce privește oferta de bonusuri și promoții. Astfel, dacă ești adept al categoriei pentru pariuri sportive publicwin, trebuie să știi că platforma te va întâmpina cu bonusuri de neratat, imediat după ce ți-ai creat contul.

Pariuri sportive Publicwin bonus de bun venit

După ce ți-ai terminat de creat un cont publicwin, vei avea oportunitatea de a beneficia de 200% bonus de bun venit, până la 2 000 de RON. Mai precis, acesta îți va fi oferit la prima depunere, și se va activa automat în urma unor pariuri sportive online. Cota minimă pentru ca acesta să se poată desfășura în parametrii impuși, este de 1.50 per eveniment, putând fi realizate minim 3 evenimente pe bilet.

Publicwin România bonus pentru pariul simplu

Acest tip de pariu pune la dispoziție oricărui jucător cu adevărat pasionat de pariuri, posibilitatea de a avea profit tinand cont de oferta publicwin. Pentru ca acest lucru să poată fi posibil, pariorul trebuie să indice corect toate numerele, pariind, mai exact de la 1 la 8, iar in caz contrar, biletul va fi considerat necâștigător. Miza minimă este de 0.50 RON, câștigul maxim ajungând până la 100 000 de RON.

Publicwin live bonus pentru pariul combinat

Publicwin live bonus este aproximativ asemănător cu modul de pariere indicat anterior, însă în cazul acestuia, jucătorilor li se oferă posibilitatea de paria între 1 și 15 numere, fiindu-le acordată oportunitatea de a opta pentru o anumită combinație. Miza minimă acordată acestui tip de pariu este de 0.50 RON, câștigul maxim putând atinge pragul de 100 000 de RON.

Publicwin oferta bonus Plus

Prin această ofertă Publicwin, se acordă un bonus anumitor evenimente ce urmează a fi desfășurate, organizatorul întocmind o listă cu meciurile ale căror cote vor fi mărite. Înainte de a participa la aceasta, trebuie să iei în calcul faptul că pe același pariu poate fi jucat un număr minim de evenimente, anume 5, 9, 13. De asemenea, acest pariu publicwin ro se poate combina cu evenimente aparținând categoriei PublicWin Extra, însă nu poate fi pliat cu cu meciul de bază.

Publicwin ofertă pariuri sportive – cote și marje

7 / 10

În ceea ce privește publicwin oferta, în ciuda popularității pe care o deține la noi în țară, oferă cote relativ valoroase. Totuși, în comparație cu alte agenții ce au câștigat în popularitate pe parcursul anilor, Publicwin România nu a atins încă nivelul dorit pentru a afirma faptul că își poate menține în mod constant cotele.

Această agenție prezintă meciuri pe care jucătorii pot paria, începând cu cea mai faimoasă categorie, anume fotbalul, și ajungând până la sporturi precum pariuri fotbalul american, darts sau chiar snooker. De asemenea, aceasta oferă pariorilor români variante atât pentru pre-meci, cât și live, expunându-și spre exemplu, evenimentele din Liga Campionilor cu peste 150 de pariuri, acestea incluzând și cornerele și liniile asiatice.

Totodată, prin Publicwin pariuri, poți alege dintre cele trei metode de pariere, optând, în acest fel, pentru pariul simplu în cadrul căruia cotele se înmulțesc între ele, iar mai apoi cu miza pariată, obținând astfel rezultatul final, biletul combo având mai multe evenimente pe un singur bilet, cu miza de minim 2 lei, și, nu în ultimul rând, pariul combinat, unde poți opta pentru mai multe evenimente, câștigul final constând în scăderea numărului meciurilor considerate necâștigătoare.

Pentru a înțelege mai bine acest aspect și modul în care funcționează oferta de pariere a agenției Publicwin ro, vom expune câteva dintre cotele și marjele oferite pentru sporturile cele mai preferate de către jucătorii români.

Marjă de pariere

 • Fotbal

  Fotbal

  3.8%

 • Baschet

  Baschet

  4.9%

 • Tenis

  Tenis

  5.09%

 • Volei

  Volei

  8%

 • Boxing

  Boxing

  8%

 • Handbal

  Handbal

  8%

Marjă de pariere totală: 6.3%

Publicwin pariuri sportive – aplicații mobile

8 / 10

Operatorul de pariuri sportive Publicwin pune la dispoziția jucătorilor atât site-ul bine optimizat, cu ajutorul căruia cei interesați pot plasa pariuri simplu și rapid, însă a dus experiența la un nivel mai avansat, oferind, de asemenea, și o aplicație mobilă, disponibilă atât pentru sistemele IOS, cât și Android.

În acest fel, poți urmări meciurile preferate și poți continua să pariezi în același mod în care o făceai și cu ajutorul browser-ului, întrucât aplicația este structurată în așa fel încât să îndeplinească cerințele oricărui jucător Publicwin.

Astfel, indiferent de dispozitivul pe care îl deții, prin intermediul aplicației vei avea parte de o interfață simplă, unde ecranul principal conține șapte secțiuni, ce pot fi accesate cu ușurință, astfel încât experiența de pariere va fi una plăcută și la îndemână.

De asemenea, prin instalarea acesteia, vei avea aceleași avantaje ca în cazul variantei pe desktop, având opțiunea de a-ți fixa competițiile preferate în secțiunea de favorite, fiind astfel notificat și mereu la curent cu actualizările despre acestea.

Poți juca pe iPhone App

iPhone App

Mai mult

Poți juca pe Android App

Android App

Mai mult

Poți juca pe Browser Mobil

Browser Mobil

Mai mult

Poți juca pe Opera Mini

Opera Mini

Mai mult

Publicwin online – utilizare și caracteristici

6 / 10

Publicwin România oferă prin site-ul său, pe care îl poți accesa folosind www.publicwin.ro, o gamă complexă și bine pusă la punct în ceea e privește oferta de pariere. Astfel, deși nu deține variante pe atât de variate cum este cazul altor site-uri de pariuri, acesta îți poate oferi satisfacția necesară pentru oricare sport din cele pentru care dorești să-ți susții favoriții.

Așadar, Publicwin ro se remarcă printr-un site modern, ce funcționează în condiții excelente, în cadrul căreia fiecare categorie este bine compartimentată, oferindu-ți informațiile necesare, aspect ce face experiența jucătorului să fie cu siguranță una plăcută. Totuși, un dezavantaj creat de lipsa atenției în ceea ce privește detaliile este redat de absența unui buton cu ajutorul căruia să poți căuta în mod rapid sportul pe care dorești să-l urmărești, lucru ce conduce la apariția unei pierderi de timp.

Caracteristici live streaming:

Avantaje

Limite

Posibila apariție a unei erori în timpul transmisiunii live

Lipsa unui buton de căutare

Publicwin pariuri sportive - ofertă de pariere

7 / 10

Oferta propusă de către această agenție este destul de complexă, conținând atât avantaje, cât și dezavantaje. Începând cu o categorie ce este la mare căutare printe preferințele pariorilor români, competițiile din pariuri fotbal oferă opțiuni numeroase de pariere. Astfel, acestea pot fi plasate de la pariuri pe cornere, marcatori sau cartonașe, ajungând chiar până la pariuri realizate pe 3 derivate ale aceluiași meci.

De asemenea, se regăsesc și pariuri de tipul Total goluri/ Căștigător prima repriză sau Șansă dublă/ Total goluri.

În ceea ce privește, spre exemplu, categoria de tenis, sau alte sporturi, oferta este una bună, însă nu remarcabilă. Se pot plasa pariuri de tipul total game-uri, handicap game-uri, total seturi etc., iar în cazul în care pierderea de pe biletul plasat are loc live, vei avea mai multe posibilități de a miza pe câștigătorul următorului joc.

Totodată, pentru a ușura acest proces, site-ul vine în întâmpinarea celui ce joacă, oferindu-i câteva instrumente cu ajutorul cărora pot fi selectate opțiuni precum *Începe curând,*ce vizează o listă conținând evenimentele ce urmează să aibă loc în următoarele 30, 60 de minute, 3,6 sau 24 de ore. De asemenea, cu ajutorul Publicwin online, poți urmări oricând *oferta zilei*.

PublicWin Tipuri de Pariuri

Publicwin păreri – credibilitate și siguranță

9 / 10

Agenția Public se desfășoară într-un cadru legal, fiind licențiată de ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România). De asemenea, aceasta garantează păstrarea confidențialității fiecărei persoane ce folosește site-ul de pariuri sportive online, încă de la înscrierea acesteia.

Astfel, odată ce ți-ai făcut un cont Publicwin, poți avea siguranța că acțiunile în ceea ce privește pariurile pe care le plasezi și acțiunile la care iei parte sunt 100% legale. Un alt aspect ce confirmă acest lucru, este reprezentat de faptul că înainte de a începe desfășurarea evenimentelor pe această platformă, trebuie să accepți termenii și condițiile impuse, fiind, în acest mod, de acord cu reglementările impuse de către companie.

Metode de plată – depuneri și retrageri

8 / 10

Depunere

În ceea ce privește metodele de depunere pe Publicwin România, jucătorii au la dispoziție numeroase variante, prin intermediul cărora pot face depuneri ce se realizează în mod instant, cu 0% taxe. În acest fel, orice parior român poate plasa un pariu pe evenimentul preferat folosind ori metodele online, la dispoziția oricui 24 din 24, ori apelând la metodele clasice.

Așadar, în funcție de metoda pentru care alegi să optezi, trebuie să ai în vedere faptul că suma minimă de depunere este în valoare de 50 de RON, cea maximă putând să ajungă până la 45 000 RON.

Retragere

Cum este și în cazul depunerii, aceleași metode se aplică și în cazul retragerilor, astfel încât, indiferent de metoda pe care o alegi, suma minimă trebuie să fie în valoare de 20 de RON, iar cea maximă să nu fie peste pragul de 20 000 RON.

Taxele percepute sunt în valoare de 0%, iar tranzacția are, de obicei, loc între 1-4 zile lucrătoare.

Sumă Timp Comision
Sumă Timp Comision

Paysafecard

Neteller

Skrill

MasterCard

CashtoCode

20 – 20.000 lei Instant 0%
20 – 20.000 lei Instant 0%
20 – 20.000 lei Instant 0%
50 – 25.000 lei Instant 0%
10 – 45.000 lei Instant 0%
20 – 20.000 lei 1-2 zile lucrătoare 0%
20 – 20.000 lei 1-2 zile lucrătoare 0%
20 – 20.000 lei 1-2 zile lucrătoare 0%
50 – 25.000 lei 2-4 zile lucrătoare 0%
25 – 10.000 lei 1-2 zile lucrătoare 0%

Cont Publicwin - Suportul pentru clienți

6 / 10

În cazul în care te confrunți cu apariția unei probleme de orice fel în timpul plasării unui pariu pe evenimentul favorit, nu ezita să apelezi la serviciul pentru client al www Publicwin ro. Deși din acest punct de vedere, există Publicwin păreri conform cărora lucrurile se mai pot îmbunătăți întrucât metodele prin care aceștia pot fi contactați sunt limitate, totuși acest aspect nu te împiedică din a-ți rezolva nedumeririle.

Așadar, serviciul publicwin contact pentru clienți este disponibil numai pe pagina oficială a site-ului, unde poți completa un formular unde ești nevoit să furnizezi câteva dintre detaliile tale personale, ori poți apela la cea de-a doua metodă, și anume redactarea unui e-mail, de poate fi trimis la adresa acestora, pe care o poți găsi în această recenzie.

Indiferent de metoda pe care o alegi, poț obține un răspuns gratuit, cu ajutorul publicwin contact, fără să fii nevoit să plătești taxe suplimentare, însă un dezavantaj va fi reprezentat de timpul lung de așteptare.

Număr de telefon mobil

E-mail

suport@publicwin.ro

Chat Live

Competență 0 / 5 4 / 5 0 / 5
Politeţe 0 / 5 5 / 5 0 / 5
Timp de răspuns N/A Până la o zi N/A

Publicwin Romania - Verdict final

7.3 / 10

Publicwin România este o agenție clasificată printre cele 10 cele mai bune agenții la care pariorii români apelează pentru a-și satisface plăcerea în ceea ce privește plasarea unui pariu pentru evenimentul și echipa favorită.

Deși site-ul reprezintă un aspect la care compania mai are de lucrat pentru a atinge așteptările jucătorilor și pentru a satisface pe deplin cerințele acestora, poate fi totuși o alternativă ușoară și la îndemână.

Acesta este un articol cu scop informativ, ce vizează caracteristicile esențiale ale experienței petrecute cu Publicwin pariuri online, aspecte ce se adresează celor interesați de această casă de pariuri și operativitatea sa.

Întrebări frecvente

?

Pot paria pe sporturi virtuale la Publicwin ?

Da, casa de pariuri Publicwin oferă pariorilor săi numeroase variante din care aceștia pot alege, oferta adresându-se atât în cazul agențiilor fizice, cât și pentru platforma online.
?

Are Publicwin o ofertă bună de pariere ?

Oferta de pariere a celor de la Public este una destul de variată, astfel încât, cei interesați să poată alege ceea ce li se potrivește cel mai bine, în funcție de dorințele pe care le au în ceea ce privește evenimentul vizat.
?

Ce promoții oferă Publicwin online ?

Atât pe varianta de desktop, cât și pentru varianta aplicației mobile, îți recomandăm să consulți pagina de promoții a site-ului Publicwin.
?

De ce trebuie să mă înregistrez ?

Pașii ce trebuie urmați în vederea înregistrării reprezintă o condiție necesară pentru ca pariorii să poată utiliza toate serviciile pe care le furnizează compania. Prin procesul de înregistrare, îți deschisi un cont Publicwin, prin intermediul căruia să poți avea acces la pariurile aflate pe site.
?

De ce este necesar să-mi dezvălui informațiile personale în timpul înregistrării ?

Acest lucru este necesar , iar informațiile personale trebuie introduse corect pentru a avea siguranța că persoana în cauză este reală și are împlinită vârsta de 18 ani. Adresa de e-mail îți este solicitată pentru ca furnizorii să te poată contacta în cazul apariției unei probleme de orice fel, reprezentând, totodată un mod cu ajutorul căruia îți poți recupera parola. De asemenea, în acest fel, te putem ține la curent cu ofertele speciale apărute pe parcurs, buletin informativ pe care tu îl poți anula în orice moment.

Informații generale

Titlu Publicwin
Site oficial www.publicwin.ro
Anul apariției 2017
Număr de telefon mobil None
E-mail suport@publicwin.ro
Plăți Paysafecard, Neteller, Skrill, MasterCard, CashtoCode
Tipuri de pariuri Baseball, Rugby, Snooker, MMA, Box, Hochei, Volei, Handbal, Tenis, Baschet, Fotbal
Licență ONJN
AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.

Vă rugăm să evaluați casa de pariuri

Încarcă...