Сase de Pariuri Online cu Cash Out

Actualizat:

Pariorii români se pot considera fericiţi, pentru că au la dispoziţie case de pariuri cash out care le pot oferi încă o şansă suplimentară de a îşi micşora pierderile.

Dacă vei citi acest articol Mightytips, vei afla totul despre acest tip de pariuri, sfaturi dar şi alte detalii importante venite de la specialiştii Mighty Tips.

Case de pariuri cash out lista de operatori

Găsit: 4 Case de pariuri

Rang Casă de pariuri Bonus Revendica
1 Unibet

Bonus 100% la 300 RON + 150 rotiri

2 Fortuna

BONUS 100% la 500 RON

3 Baumbet

BONUS 100% la 500RON

4 MaxBet

BONUS 100% la 1,800 RON FOLOSIND CODUL MAXBET200

Case de Pariuri Online Cash Out - Ghid Complet

Actualizat:

Case de Pariuri ce Oferă Cash Out

Casele de pariuri care oferă funcția de cash out sunt cele mai renumite din România. Oferta este diversă, numărul de pariuri sportive imens şi cotele atribuite foarte bune. Care sunt cei mai buni operatori în acest sens, există cote mărite pentru pariurile cash out sau alte informaţii importante urmează să fie dezbătut în acest articol. Află totul despre noul tău tip de pariu favorit şi pune-ţi biletul inspirat!

Ce este cash out și ce trebuie să știi despre el?

Această opţiune lansată de cele mai bune site-uri de pariuri cash out este destul de populară în rândurile celor mai pasionaţi jucători. Motivul este simplu: un pariu cash out va limita pierderile financiare. Prin acest tip de pariu, casele online cu opţiunea cash out pot atrage cât mai mulţi clienţi. Deci dacă eşti client al unei platforme online şi completezi un bilet cu pariuri sportive, funcţia retragere este valabilă şi pentru biletul tău. Accesează ce case de pariuri oferă cash out vrei, alege evenimentele inspirat şi pune pariul pe un singur eveniment sau pe mai multe.

În momentul în care ai pus miza şi ai lansat biletul, această opţiune apare pe ecran, indiferent de site. O poţi ignora dacă vrei, dar de ce să nu ai o şansă în plus pe cele mai bune site-uri de pariuri pentru cash out? În plus, poți anula biletul şi vei putea încasa un procent din banii din retragere chiar dacă evenimentul este în desfășurare.

 1. Prin cash out poți să recuperezi o parte din bani dacă pariul e necâștigător
 2. Se aplică atât biletelor de pariuri cu un singur eveniment cât şi celor cu evenimente multiple
 3. Procentul de cash out încasat diferă în funcţie de numărul de evenimente rămase nefinalizate
 4. Se poate apela la cash out parţial
 5. În momentul în care se face cash out, banii se încasează automat în contul tău de jucător
"Foloseşte opţiunea cash out înainte de finalizarea meciurilor de fotbal, baschet, tenis sau volei pentru a putea să încasezi înapoi o parte din pariul pus iniţial."

Iată un scurt exemplu: pui un pariu de 100 de lei pe un eveniment dar pare că nu va ieși câștigător. Ce faci? Evenimentul nu este încă finalizat deci te poți retrage. Poţi diminua pierderea apelând la cash out. Nu o să încasezi toți banii pariați înapoi, ci doar un procent decis de site-urile de case de pariuri cash out pe care joci.

📅 Introduse pentru prima oară

(year)

🗃️ Tipuri de pariuri cash out

Parțiale sau integrale

⚡ Valabilitate la casa de pariuri

mare

✨ Sporturi populare pentru cash out

fotbal, baschet, tenis, volei

🌍 Opțiune populară în regiuni

Pariu cash out pe rezultat final meci, rezultat la pauza, număr goluri, cartonașe galbene/roșii

🥇 Best bookmaker for Cash out

Bwin

Te răzgândeşti şi nu mai aştepţi finalizarea acestuia, dai cash out şi încasezi o cotă parte din câştigul preconizat. Vrei un cash out parţial şi să rămâi cu restul evenimentelor în joc? Perfect! Poţi face acest lucru doar pe anumite site-uri de pariuri cash out care acceptă această opţiune.

Casele online opțiunea cash out - cum începi să o folosești?

În această secţiune îţi vom explica ce trebuie să faci pentru a te juca la case de pariuri cash out. Urmează fiecare etapă pas cu pas şi începe să pui pariurile cash out inspirat.

 1. Alege una din casele de pariuri recomandate

  Începe prin a deschide un cont la o casa de pariuri recomandata de echipa Mighty Tips. Înregistrează-te prin completarea formularelor pe operatorul sportiv ales.

 2. Alege un bonus

  Poţi alege unul din cele mai bune bonusuri sportive online care acceptă plasarea pariurilor cash out la anumite evenimente. Este important să se citească termenii şi condiţiile de accesare înainte de a se face o alegere.

 3. Depune o sumă de bani pentru a pune pariuri cash out

  Depune bani pentru plasarea unui pariu cash out la evenimentele sportive favorite. Asigură-te să investeşti cel puţin minimul cerut de casa de pariuri pentru a începe să pui bilete.

 4. Selectează evenimentul care acceptă pariuri cash out

  Intră în secţiunea de pariuri şi vizualizează oferta disponibilă pentru evenimentele sportive. Acolo vei avea de ales dintr-o varietate de sporturi pe care poți paria, printre care se regăsesc pariuri CS GO, pariuri sportive baschet, pariuri sportive tenis, dar și multe altele. Selectează meciul care acceptă pariuri cash out şi plasează toate pariurile dorite pe bilet.

Top 5 site-uri de pariuri cash out care au cele mai bune opțiuni

Pariurile cash out pot să fie puse la cele mai bune case de pariuri online din România. În această secţiune vei afla care sunt cei mai buni operatori, indiferent dacă vrei să pariezi pe pariuri sportive fotbal sau alte tipuri de pariuri, oferind totodată o gamă foarte mare de pariuri cash out pentru diverse evenimente sportive. Care sunt ele şi care sunt avantajele pe care operatorii sunt pregătiţi să îi aducă, vor fi descrise mai jos. Echipa Mighty Tips i-a selectat pe cei mai buni 5 operatori licenţiaţi.

 1. 1

  BONUS 100% la 500 RON

 2. 2

  BONUS 100% la 500RON

 3. 3

  BONUS 100% la 1,800 RON FOLOSIND CODUL MAXBET200

 4. 4

  BONUS 100% la 1,000 RON

 5. 5

  Bonus 100% la 300 RON + 150 rotiri

Cash Out – detalii și strategii

Pentru a folosi această opţiune, trebuie să fii clientul unei case de pariuri online cash out. Apoi, poţi selecta ce eveniment sau evenimente doreşti şi le poţi pune pe un bilet de joc. Plasezi pariul şi imediat cum acesta este acceptat apare de obicei cu culoare verde şi opţiunea de cash out. O poţi întâlni şi sub denumirea de “închide pariu”, însă înseamnă acelaşi lucru, doar casele online cu opţiunea cash out diferă.

De aici încolo, poți analiza statistici pentru a pune pariul pe evenimentul dorit. Ai trăit de cele mai multe ori situaţia în care ai simțit că vei câștiga şi poţi încasa o sumă mare dar ceva îţi spunea că o să pierzi? Atunci trebuie să folosești cât mai rapid opțiunea cash out pentru a nu pierde toți banii.

🏆 Why use cash out while betting

cote mărite

🔀 Exemple de pariuri cash out făcute la timp

Se pariază pe rezultatul la pauză al echipei favorite. Aceasta are o cotă de 1,8, ceea ce înseamnă că la 100 de lei mizaţi se câştigă 180 de lei. Încă de la plasarea pariului, opţiunea de cash out este identică cu miza depusă. Şi în acest stadiu se poate face cash out, caz în care se ia înapoi miza depusă. 


Chiar dacă evenimentele de pe bilet nu au început, suma care se poate scoate prin cash out devine din ce în ce mai mică raportată la miză iniţială depusă. Şi în acest caz opţiunea este valabilă, însă banii nu vor acoperi miză, dar vor limita pierderile

🕕 Când să faci cash out?

Un pariu pe rezultat la pauză înseamnă că trebuie să prinzi în cele 45 de minute regulamentare + prelungiri rezultatul preconizat. Dacă nu se marchează în prima jumătate a reprizei, este cazul să faci cash-out. Vei încasa mai puţin decât miză, dar vei putea aborda un alt eveniment fără să mai scoţi alţi bani din buzunar

🕵️Calități ale operatorului

Foarte multe opțiuni pentru pariuri cash out

🗝️Reține

Pariul cash out se poate incasa pe orice perioada a evenimentului, cu excepția minutului în care acesta se încheie

📶 Pariuri cash out în desfășurare

✔️

Cu siguranţă că la un singur eveniment rămas pe bilet orice case de pariuri online cash out ofereau o retragere care depăşea substanţial miza depusă şi se raporta la procente bune din câştigul preconizat pe bilet. Detaliile fac toţi banii în aceste cazuri şi, dacă nu le dai atenţie poți ajunge fără îndoială să pierzi banii pariaţi. Strategia cea mai bună este să fii tot timpul cu ochii pe pariurile depuse şi să decizi rapid când să faci cash out. Poate că nu vei avea de fiecare dată câştiguri impresionante dar vei fi pe profit.

Bonusuri exclusive pentru evenimentele sportive live

 • Experiența de joc sigură
 • Cote mărite
 • Perfect optimizat pentru mobil
 • Echipa de suport clienți rapidă
 • Retrageri sigure
Joacă Recenzie
unibet-384x999w

Maximizează-ți profitul pe site-uri de pariuri ce oferă cash out

Profit înseamnă să ai pe plus orice sumă de bani care trece de suma pariată inițial pe bilet pe site-uri de pariuri cu fotbal sau orice alte sporturi. Toţi jucătorii îşi doresc câştiguri astronomice, însă puţini reuşesc să obțină acest lucru. Cei mai experimentaţi au înţeles deja că „mai bine puţin decât deloc” este ceea ce trebuie să se aplice la pariuri atunci când se plasează bilete care sunt sau nu riscante. Şi ce şansă mai bună de a pune în aplicare acest sfat decât să folosești opțiunea cash out?

Întotdeauna trebuie să fii pe plus, deci pune pariuri cu această opţiune şi fă cash out de fiecare dată când se impune. Poţi încasa miza depusă, mai puţin decât aceasta dar şi sume mari, care se raportează la procente serioase din totalul câştigului preconizat pe bilet.

"Dar, pentru a face profit trebuie să fii atent în permanenţă la joc şi să nu aştepţi pasiv închiderea evenimentelor."

Poate că până la această opţiune nu aveai o altă şansă să îţi diminuezi pierderile, dar cash out a schimbat radical treaba. Ce este mai bine, să bifezi bilete pierdute cu nemiluita sau să apelezi la cash out şi să ai profit de fiecare dată? Case de pariuri cash out există în număr mare în online, aşa că nu mai trebuie decât să alegi una dintre ele şi să profiţi de această oportunitate.

Case de pariuri online cu cash out

 • Diversitate impresionante de cote
 • Bonusuri pariuri și promoții de neratat
 • Pariuri live în direct
 • Multiple metode de plată
 • Aplicație mobilă gratuită
Joacă
Recenzie
bwin-384x999w

Metode de plată aprobate pe cele mai bune site-uri de pariuri pentru cash out

Toate platformele online care oferă opţiunea de cash out sunt generoase în privinţa metodelor de plată acceptate. Poţi apela aici la metodele clasice dar şi portofele virtuale des folosite (Skrill și Neteller). Cei care şi-ar dori să pariezi pe site-uri care acceptă Paypal trebuie să ştie că pentru moment aceasta metodă de plată nu este valabilă în ţară, dar exista tot felul de alternative ca MasterCard sau PaysafeCard.

Bookmaker

Skrill

Neteller

MasterCard

Paysafecard

Bwin

Min: 90 RON

Max:1800000 RON

Time: Instant

Min: 90 RON

Max:1800000 RON

Time: Instant

Min: 90 RON

Max:1800000 RON

Time: Instant

Min: - ❌

Max:- ❌

Time: - ❌

Unibet

Min: 65 RON

Max:20.000 de RON

Time: Instantaneu

Min: 65 RON

Max:20.000 de RON

Time: Instantaneu

Min: 25 RON

Max:20.000 de RON

Time: Instantaneu

Min: 25 RON

Max:20.000 de RON

Time: Instantaneu

Baumbet

Min: 20 RON

Max:9.000 de RON

Time: Instantaneu

Min: 20 RON

Max:9.000 de RON

Time: Instantaneu 

Min: 20 RON

Max:9.000 de RON

Time: Instantaneu

Min: 50 RON

Max:5.000 de RON

Time: Instantaneu

 • skrill-100x100sa

  Portofel virtual cu acces instant pentru orice tip de tranzacționare făcută

  Mai mult
 • neteller-100x100sa

  Una din cele mai rapide metode de plată utilizată în România

  Mai mult
 • mastercard-100x100sa

  Populară, des folosită la depuneri și retrageri de pariori

  Mai mult
 • paysafecard-100x100sa

  Metodă de plată care poate limita pierderile prin sumele fixe pe care nu le poți depăși

  Mai mult

FAQ

? Câte posibilităţi de cash out pot accesa?
Ai posibilitatea să te bucuri de 2 oportunităţi de cash out, integrală şi parţială. Opţiunea integrală îţi dă posibilitate să retragi suma din această funcţie, caz în care aceasta se va duce direct în contul tău de jucător. Opţiunea de cash ou parţială îţi va da posibilitatea să retragi o porţiune din suma aferentă acestei funcţii, restul lăsând pariu să se desfăşoare normal.
? Câte meciuri pot pune pe un bilet ca să am funcţia cash out?
Toate casele de pariuri online care oferă această facilitate sunt generoase din acest punct de vedere. Poţi pune pe un bilet un singur eveniment cât şi mai multe, în funcţie de pragul maxim admis de către platformă. În ambele cazuri oportunitatea de a face cash out există şi se poate materializa atunci când doreşti să faci acest lucru.
? Ce înseamnă opţiunea de cash out?
Această funcţie vine în ajutorul tău prin posibilitatea de a face o retragere înaintea de încheierea evenimentului sau a evenimentelor sportive de pe un bilet de pariuri. Diminuezi în acest fel pierderile şi îţi poţi folosi suma din cash out pentru depunerea unui alt pariu mai norocos.
? Ce sumă mi se oferă ca şi cash out?
Suma oferită depinde de mai multe variabile. Dacă te hotărăşti să faci cash out la începutul evenimentului, îţi poţi recupera miza depusă pe bilet, însă aceasta scade pe măsură ce meciul se apropie de final. În funcţie de cum evoluează evenimentele poţi lua un cash out mai mic substanţial decât miza dar şi un câştig mai mare decât aceasta, raportat la procente din câştigul tipărit pe bilet.
? Se iau în considerare numai rezultate finale pentru a beneficia de cash out?
Nu, există o plajă largă în care se aplică această opţiune. Se poate juca beneficiind de această funcţie rezultate finale, la pauză, număr cartonaşe sau orice altceva există pe secţiunea de pariuri sportive care permite cash out.

2 Ratinguri, în medie 5 din 5

AUTORUL RECENZIEI

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Sunt dispus să pun toată energia pentru a crea un alt fel de gambling. Jocuri de noroc pe care toate lumea le va iubi. Iubesc tehnologia și jocurile mai mult decât realitatea.