Această recenzie a fost actualizată ultima dată la:

Adaugă Recenzie

Stanleybet Recenzie

8.1/10

avantaje:

 • Depunere minimă de 20 RON

 • Promoții variate și atrăgătoare

 • Site foarte bine optimizat

 • Metode de plată variate

Specificații

 • Utilitate

  8

 • Cote

  9

 • Aplicație Mobilă

  6

 • Bonusuri și Promoții

  8

 • Tipuri de Pariuri

  8

 • Credibilitate

  10

 • Metode de Plată

  10

 • Suport

  6

Utilitate

8/10

Site-ul StanleyBet România este printre cele mai bine optimizate platforme de pariuri sportive online din țară. Meniul principal oferă acces la toate sporturile disponibile pe site. Din bara de navigare poți accesa diferite secțiuni ale site-ului StanleyBet desktop.

Avantaje

Limitări

Nu oferă transmisiuni live ale evenimentelor

Comparativ cu celelalte case de pariuri, interfața este foarte ușor de utilizat, chiar și de către pariorii începători. Site-ul nu are erori și nu necesită o conexiune foarte puternică. Astfel, chiar dacă ai o conexiune la Internet puțin mai slabă poți paria fără probleme pe platforma pariuri online Stanleybet.

Cote

9/10

În materie de cote, despre case de pariuri StanleyBet putem spune că se află peste media caselor de pariuri online din România. Marjele de pariere sunt mai bune decât ale principalilor competitori. Liga 1 la fotbal are o marjă de 5.3%, pe când EPL (English Premier League) are o marjă foarte bună, de doar 2.35%.

În ansamblu, fotbalul se bucură de un procent de 6.25%, în timp de alte sporturi mai puțin populare în țara noastră, cum ar fi tenisul sau baschetul, au procente de 8%, respectiv 5.9%.

Este de menționat faptul că NBA, chiar dacă nu oferă foarte multe posibilități de pariere, are totuși o marjă de 3.9%, fapt care îi bucură pe pariorii interesați de baschetul american.

StanleyBet Recenzie Cote: Cotele pe care le întâlnim pe site-ul StanleyBet sunt mai bune comparativ cu ceilalți concurenți de pe piața pariurilor sportive online.

Marje de Pariere

Fotbal

6.25%

Tenis

8%

Baschet

5.9%

Volei

6.2%

Esports

7.6%

MMA

5.2%

Marjă Totală:

6.5%

Aplicație Mobilă

6/10

Din păcate, StanleyBet nu beneficiază de o aplicație mobilă. Acesta este un inconvenient pentru cei care preferă să plaseze pariuri live. Cu toate astea, platforma Stanleybet pariuri are o variantă optimizată pentru telefoanele mobile, numită StanleyBet Mobil.

Aceasta permite utilizatorilor să plaseze pariuri, să vadă rezultate și chiar să facă depuneri/retrageri direct din browserul telefonului mobil.

Conform ultimelor informații apărute în spațiul digital, Stanleybet casa de pariuri plănuiește să lanseze o aplicație pentru telefoanele mobile în vara anului viitor.

Pariază folosind Aplicație iOS

Aplicație iOS

Mai mult

Pariază folosind Aplicație Android

Aplicație Android

Mai mult

Pariază folosind Browser Mobil

Browser Mobil

Mai mult

Bonusuri și Promoții

8/10

La momentul actual, site-ul StanleyBet Pariuri Online oferă utilizatorilor săi un număr de 3 oferte diferite:

 • Bonus 10 RON pentru pariuri sportive
 • Cotă specială pentru utilizatorii noi
 • Profit triplu pentru primul pariu plasat

Bonus 10 RON pentru pariuri sportive

Această ofertă este disponibilă pentru toți utilizatorii, care își deschid un cont nou pe platforma StanleyBet pariuri online. StanleyBet Bonus 10 RON nu este supus condiției de a rula banii, dar nu este disponibil pentru retragere.

Exemplu: dacă vei plasa bonusul de 10 RON pe un pariu cu cotă de 3, vei câștiga de fapt doar 20 RON:

10 RON x 3 – 10 RON = 20 RON

Pentru a primi bonusul de 10 RON pe pariuri online StanleyBet, trebuie să urmezi 3 pași:

 1. Înregistrează-te pe site-ul StanleyBet
 2. Selectează pariul pe care îl dorești
 3. Aplică bonusul în valoare de 10 RON din interfața de Plasare Pariu

Cotă specială pentru utilizatorii noi

Oferta include o cotă specială (10.00) pentru utilizatorii noi. Această ofertă poate fi folosită pentru un singur pariu în ziua în care îți deschizi contul. Singura condiție este să faci o depunere folosind una din metodele de plată disponibile.

Pariul poate fi găsit în pagina principală a site-ului sub denumirea de Cotă Mărită. Acesta este selectat zilnic de către StanleyBet. Ține cont că suma pe care o câștigi nu poate depăși 100 RON. Astfel, pentru un pariu cu cotă mărită poți miza cel mult 10 RON.

Profit triplu pentru primul pariu plasat

Acest bonus poate fi folosit atât pentru pariuri simple, cât și pentru pentru bilete sau chiar meciuri live. Utilizarea acestei oferte asigură pariorului un profit de 3 ori mai mare decât cel inițial.

Exemplu: dacă pariezi 100 RON pe o cotă de 2, vei primi 200 RON bonus, pe lângă cei 100 RON inițiali.

100 RON x 2 + 2 x 100 RON

Această ofertă are anumite condiții care trebuie respectate:

 • Miza maximă: 100 RON
 • Bonus maxim: 200 RON
 • Cotă minimă: 1.50
 • Valabilă doar pentru un singur pariu/bilet

Tipuri de Pariuri

8/10

Casa de pariuri sportive StanleyBet oferă o gamă largă de posibilități de pariere. Pariorii pot alege între 17 sporturi și peste 350 de tipuri de pariuri. Totuși, pentru evenimentele din NHL (National Hockey League) și NBA (National Basketball Association) nu vei avea prea multe opțiuni. Acestea sunt, de obicei, limitate la 10 – 15 opțiuni de pariere.

Pariurile StanleyBet live sunt disponibile într-un număr impresionant pe site. Pariorii pot alege să parieze chiar și pe evenimente de sport electronic (eSports). Tipurile de pariuri disponibile pe site variază în funcție de sportul ales.

De exemplu, pentru pariurile pe evenimente de fotbal, pariorii pot paria inclusiv pe minutul în care se înscrie primul gol.

Esports

Handbal

Volei

Hochei

Fotbal

Box

MMA

F1

Ciclism

Baschet

Crichet

Tenis

Snooker

Şah

Curse de cai

Rugby

Baseball

Credibilitate

10/10

StanleyBet este una din cele mai populare case de pariuri legale din România. Aceasta funcționează în mod legal încă de când a fost lansată. Astfel, Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc a emis o autorizație de funcționare în mediul online care acordă StanleyBet dreptul de a oferi clienților săi jocuri de cazino online și pariuri sportive (atât pre-meci cât și live).

StanleyBet Licență România: D.ONJN 1280/29.06.2016 valabilă 10 ani (până la 30.06.2026)

În spațiul public nu există plângeri la adresa casei de pariuri StanleyBet. Din experiența noastră, termenii și condițiile acestei agenții de pariuri online sunt respectate de către angajați cu strictețe. Astfel, posibilitatea de a întâmpina o problemă din punct de vedere legal este foarte mică.

Metode de Plată

10/10

Casa de pariuri StanleyBet oferă utilizatorilor săi 6 metode de plată diferite prin care se pot depune fonduri în contul de pariuri. Când vine vorba de retrageri, singura diferență este aceea că pariorii nu își pot retrage câștigurile prin intermediul Paysafecard.

Depuneri

Pentru depuneri, plafonul minim este de 20 RON. O singură depunere nu poate depăși suma de 20,000 RON. Indiferent de suma aleasă, tranzacția este taxată cu un comision de 2%, reglementat de legile în vigoare din țara noastră.

Toate depunerile sunt procesate instant, indiferent de metoda de plată aleasă. Pariorii care nu vor să folosească instrumente online de depunere, pot alege să meargă în agențiile fizice și să alimenteze cu bani gheață conturile de pariuri.

Retrageri

La StanleyBet cash-out-ul se poate face începând de la 20 RON. Diferența apare la plafonul maxim al unei singure retrageri. Printr-o singură tranzacție pot fi retrași până la 40,000 RON. Acest plafon scade până la 20,000 RON în cazul în care alegi să ridici câștigurile direct din agențiile fizice.

Retragerile nu sunt supuse niciunui comision, iar timpul de procesare variază în funcție de metoda de plată aleasă. Pentru portofelele electronice, banii sunt disponibili instant, în timp ce pentru un transfer către cardul de credit/debit trebuie să aștepți între 2 și 5 zile lucrătoare.

SumăTimpComision
SumăTimpComision

VISA

Neteller

Skrill

MasterCard

20-20,000 RONINSTANT2%
20-20,000 RONINSTANT2%
20-20,000 RONINSTANT2%
20-20,000 RONINSTANT2%
20-40,000 RON 2-5 zile lucrătoare0
20-40,000 RON INSTANT0
20-40,000 RON INSTANT0
20-40,000 RON 2-5 zile lucrătoare0

Suport

6/10

Echipa de suport tehnic a acestei case de pariuri Stanleybet nu pare să se ridice la nivelul așteptărilor. Din varii motive, sfaturile și îndrumările nu sunt foarte exacte. Pe de altă parte, modul de comportare al angajaților este exemplar. Aceștia dau dovadă de o politețe extraordinară, dar nu reușesc mereu să îndrume utilizatorii spre rezolvarea problemelor întâlnite.

StanleyBet Contact România

 • Apel telefonic (+40372725555)
 • Email (suport@stanleybet.ro)
 • Live chat pe site (08:00-00:00)

Dacă aveți o problemă cu platforma, vă recomand să apelați la chat-ul live de pe site sau să sunați la numărul de telefon al echipei de suport. Opțiunea de a trimite email către departamentul tehnic nu este tocmai viabilă, răspunsul fiind dezamăgitor, chiar și după 6 ore de așteptare și încercări multiple de a explica problema.

Mai există și varianta în care mergeți în locațiile StanleyBet Pariuri agenții stradale, dar aceasta nu este foarte viabilă, având în vedere că operatorii de acolo nu prea au legătură cu platforma online.

Telefon

+40372725555

E-mail

suport@stanleybet.ro

Chat Live

Competență
Politețe
Timp de RăspunsRAPIDÎn 24 de oreRAPID

Informațiile din secțiunea Suport au fost actualizate ultima dată la::
26.04.2021

Concluzie

8.1/10

În concluzie, casa de pariuri StanleyBet România este o opțiune bună pentru pariorii care sunt dispuși să folosească preponderent calculatorul sau laptop-ul.

Principalul dezavantaj este reprezentat de lipsa aplicației mobile. Totuși, se pare că în viitor, această problemă se va rezolva, odată cu apariția aplicației StanleyBet App pentru Android și iOS.

Când vine vorba de data apariției aplicației, găsim la StanleyBet păreri împărțite. Sursele oficiale preconizează vara anului viitor.

Limitări

Lipsa aplicației mobile

Suport tehnic slab calitativ (3/5)

Partea bună la StanleyBet este că oferă utilizatorilor săi o mulțime de oferte, bonusuri și promoții. Totodată, site-ul oficial pentru desktop este foarte bine optimizat și intuitiv.

Un alt aspect foarte important este acela că depunerile și retragerile se pot face prin 6 metode diferite de plată. Acesta este un factor deosebit de important atunci când alegi o StanleyBet casă de pariuri sportive online.

Întrebări frecvente

? Care sunt limitele de depunere și retragere la StanleyBet?
Depunerile trebuie să se încadreze în intervalul 20-20,000 RON, iar retragerile între 20 - 40,000 RON.
? După cât timp primesc banii retrași?
În funcție de metoda de plată aleasă, banii tăi vor fi disponibili în 1 - 5 zile lucrătoare. Acest termen nu se aplică pentru portofelele virtuale, în cazul cărora retragerea va fi procesată instant.
? Ce metode de plată sunt acceptate?
StanleyBet acceptă următoarele metode de plată:

- Card credit/debit
- Portofel electronic
- Skrill
- Neteller
- Paysafecard
- Numerar în agențiile stradale
? Există proces de verificare a identității pe StanleyBet?
Da. Pentru a retrage câștigurile de pe StanleyBet trebuie să treci prin procesul de verificare a identității (cunoscut drept KYC - Know Your Customer)
? Pot paria de pe telefon la StanleyBet?
Da, se poate paria direct din browser-ul de internet al telefonului. StanleyBet nu are o aplicație mobilă oficială.

Informații Generale

Info_sidebar
TitluStanleybet
Site Oficialstanleybet.ro
Anul Înființării 2004
Telefon+40372725555
Emailsuport@stanleybet.ro
Limbă InterfațăRomână, English
Plăți VISA, MasterCard, Neteller, Skrill, Paysafecard, Maestro

Autorul Recenziei

Stefan Petre

Stefan Petre

Salutări! Numele meu este Ștefan și sunt unul dintre creatorii de conținut care au ajutat la lansarea platformei MightyTips.ro.

stefanpetreph@gmail.com

StanleyBet ‒ recenzii ale pariorilor Romani

Players For Rating

Based on 1 reviews

5.9 / 10

Credibilitate

1/10

Pariuri sportive

6/10

Cote

4/10

Pariuri live

5/10

Retrageri

10/10

Suport

1/10

Bonusuri și promoții

10/10

Aplicație Mobilă

10/10

AndreeaDaniela

5.9 / 10

Câștigurile ( puține) sunt procesate imediat .

Am pierdut foarte mulți bani pe aceasta platforma . Chiar astăzi dimineața undeva la 40 milioane , plus ieri încă vreo 15 . Plătește foarte rar și de obicei cam cât bagi și apoi mănâncă de 10 ori mai mult. Nu recomand. Sunt pierderi enorme . Chat praf !

Vă rugăm să evaluați casa de pariuri

Credibilitate

0/10

Pariuri sportive

0/10

Cote

0/10

Pariuri live

0/10

Retrageri

0/10

Suport

0/10

Bonusuri și promoții

0/10

Aplicație Mobilă

0/10