Stanleybet înregistrare – Cum te înscrii și te conectezi

8.1 / 10

Bonus 100% (maxim 300RON)

Cod Promoțional Copiat

Obțineți bonusul și pariaza! Deschideți Stanleybet

metode de plată

Această recenzie a fost actualizată ultima dată la:

Pagina principală Ca să te poţi înscrie pe una dintre platformele de pariuri online, primul pas este să realizezi o înregistrare Stanleybet. Vei putea realiza cu ușurinţă acest lucru, dacă ţii cont de câţiva paşi despre care îţi vom vorbi în cele ce urmează. Aşadar, Stanleybet înregistrare presupune accesarea site-ului de pe unul dintre dispozitivele pe care le ai la îndemână. Apoi, în momentul în care ai pătruns pe platforma online, vei observa că aici există un buton, în dreapta sus a ecranului, pentru Înregistrare.

Dai click pe acesta și ţi se va deschide o fereastră în care trebuie să completezi spaţiile goale cu datele personale. Scrii cu exactitate nume, prenume, CNP, aşa cum se regăsesc în cartea de identitate. Toate aceste informaţii sunt protejate cu ajutorul tehnologiei SSL, care le criptează, astfel încât acest proces este unul foarte sigur.

După ce ai introdus datele și procesul este finalizat, îţi poţi verifica şi activa contul oricând doreşti, în termen de 30 de zile. Pentru activare vei primi pe telefonul mobil şi pe adresa de e-mail un cod pe care trebuie să îl copiezi. Apeşi butonul Activare iar din acest moment eşti înscris pe site. Pentru fiecare logare cont Stanleybet, utilizezi parola şi username-ul pe care le-ai ales.

Avantaje la Stanleybet online înregistrare:

 • Plasarea rapidă a unui pariu.
 • Posibilitatea de a juca de oriunde.
 • Eşti mereu la curent cu evoluţia evenimentelor jucate.
 • Poți face retrageri imediate.

De ce ar trebui să mă înscriu la Stanleybet?

Dacă te înregistrezi şi îți validezi contul, beneficiezi de un bonus înregistrare Stanleybet fără depunere, sub forma unui pariu gratuit în valoare de 33 RON. Dacă doreşti, totuşi, să faci o primă depunere, vei primi un extra bonus. Aşadar, ai parte de una dintre cele mai bune promoţii de bun venit, întrucât este vorba despre un bonus care nu este supus rulajului şi care poate ajunge până la 333 RON.

În acest fel, condiţiile tehnice înalte cu care rulează platforma pe diferitele dispozitive mobile oferă un confort aparte, timpul pierdut în urma unor blocaje specifice acestor site-uri fiind practic inexistent. Totodată, varietatea evenimentelor şi actualizarea acestora în timp real este un motiv în plus de a te afla printre cei înscriși la Stanleybet.

Oferta Stanleybet cu bonus la înregistrare

Cu Stanleybet bonus înregistrare ai parte de o ofertă atractivă de bun venit, astfel încât poţi intra în posesia unui pariu gratuit cu o valoare minimă de 33 RON, fără a fi nevoit să faci vreo depunere. Iar acest lucru se întâmplă încă de la prima logare Stanleybet. Rulajul apare, totuşi, atunci când doreşti să realizezi o retragere, însă acest lucru nu va fi posibil dacă nu vei rula bonusul primit de cel puţin 3 ori.

Oferta Stanleybet cu bonus la înregistrare se aplică doar o singură dată în cadrul aceluiaşi cont, per client. Bonusul este valabil pentru activare la secțiunea Promo, Bonusuri Disponibile din contul tău, unde selectezi opţiunea pariu gratuit 33 RON. Imediat ce ai realizat acest pas, bonusul va fi disponibil în contul personal la secţiunea Pariurile mele gratuite. Înainte de toate aceste lucruri, nu uita să îţi validezi numărul de telefon. Termenul în care poţi folosi bonusul este de 7 zile din momentul în care ai realizat prima Stanleybet logare cont.

Cum te înregistrezi la Stanleybet

Acest proces nu va dura mai mult de 5 minute, însă pentru a efectua o Stanleybet înregistrare eficientă, trebuie să ai în vedere câteva aspecte.
Aşadar, după ce ai efectuat Stanleybet online înregistrare și ai dat click pe butonul Înregistrare, urmează să introduci:

 1. Nume de utilizator. Completezi cu username-ul pe care doreşti să-l utilizezi la logare.
 2. înregistrare 1-2

 3. Parola. Introduci o parolă sigură, dar pe care să o reţii uşor.
 4. Confirmi parola. Copiezi parola scrisă anterior.
 5. înregistrare 3-4

 6. Adresa de e-mail. Introduci o adresă de e-mail valabilă.
 7. Confirmi adresa de e-mail. Rescrii adresa pe care ai trecut-o în câmpul de mai sus.
 8. înregistrare 5-7

Stanleybet logare cont

În momentul următor finalizării procesului de Stanleybet înregistrare, pentru a putea revendica bonusul de bun venit și a plasa un pariu, dai click pe Stanleybet logare. Acum, tot ce trebuie să faci pentru a finaliza Stanleybet logare cont, este să:

 1. Completezi cu username-ul ales.
 2. Scrii parola.
 3. Apeşi butonul de logare.

4 aspecte importante pe care ar trebui să le știi despre cerințele de înregistrare la Stanleybet

 1. Cel mai important aspect atunci când creezi un cont pe un site de pariuri sportive, constă în introducerea corectă a datelor personale. În acest fel, îți este evaluată în mod corect vârsta şi nu există posibilitatea apariţiei unor probleme în procesul de retragere din cont a sumelor de bani câştigate.
 2. În plus, vei putea primi notificări prin e-mail sau pe telefon despre promoţiile speciale oferite.
 3. Totodată, în conformitate cu reglementările aflate în vigoare, contul pentru platforma Stanleybet poate fi folosit numai dacă te afli pe teritoriul ţării noastre, iar dacă dorești să îți schimbi sau să îți modifici username-ul deja ales, trebuie să știi ca acest lucru nu este permis.
 4. Pentru a-ţi activa contul, după finalizarea tuturor paşilor de înregistrare, vei primi un email prin care îţi va fi validată adresa de e-mail, iar mai apoi trebuie să trimiţi o copie electronică, o fotografie, după buletin.

Cum se verifică datele contului Stanleybet?

 1. Prenumele. Scrii prenumele așa cum se regăsește în buletin.
 2. Numele. Completezi cu numele de familie.
 3. Data naşterii.
 4. Sexul. Selectezi una din cele două opțiuni oferite.
 5. CNP. Introduci Codul numeric personal din cartea de identitate
 6. Oraşul. Alegi oraşul în care locuieşti.
 7. Ţara. Selectezi România.
 8. Adresa. Aici treci adresa la care locuieşti.
 9. Codul poştal.
 10. Fus orar. Selectezi opțiunea pentru Bucureşti.
 11. La final bifezi că eşti de acord cu termenii şi condiţiile impuse.

Unde pot primi ajutor pentru crearea unui cont la Stanleybet?

Orice nelămurire pe care o ai în legătură cu paşii ce ţin de Stanleybet înregistrare poate fi verificată în secţiunea Centrul de ajutor pusă la dispoziţie pe site. De altfel, există şi chat-ul, unde operatorii răspund cât se poate de detaliat şi într-un timp foarte scurt, însă, vei regăsi și variantele pentru e-mail sau apel telefonic.

Concluzii

Posibilitatea de a paria într-un mod rapid, indiferent de locul în care te afli, este un factor important în momentul în care doreşti să îţi creezi un cont online. Faptul că acest lucru se realizează într-un timp foarte scurt şi într-un mod foarte simplu, întăreşte această intenţie. Totodată, varietatea sporturilor, posibilitatea ca evenimentele să poată fi urmărite în timp real și bonusul de bun venit marchează avantajul pe care îl poate avea crearea unui cont Stanleybet.

2 evaluări, în medie 5 din 5

Alte case de pariuri

Autorul Recenziei

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Practic fotbal încă de când eram mic, ceea ce înseamnă că aceasta este pasiunea mea principală și în prezent și încerc să fac tot posibilul pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în acest domeniu.

cmazilescu92@gmail.com