Winmasters Bonus

8.1 / 10

Obține bonus 100% din prima depunere (max 500 RON)

Cod-Promo copiat

Ia bonus & joacă acum Deschideți Winmasters

T&C 18+

Metode de plată

 • Paysafecard
 • Neteller
 • Skrill
 • VISA
 • Maestro
 • MasterCard

Această recenzie a fost actualizată ultima oară

winmasters-bonus-1000x800sa

Obține bonus 100% din prima depunere (max 500 RON)

Deblochează bonus Eligibil
Tip Bonus Pariu gratuit
În cât timp poți lua bonusul Nespecificat
Valbil Pentru Imediat după înregistrare
Local România
Limită Bonus maxim 550 RON

Revendică pachetul Winmasters și coduri promoționale!

Winmasters bonus are o serie de promoții ce vin chiar și sub forma unui pachet, atât pentru potențialii clienți, dar și pentru cei ce sunt deja înscriși. Printre cele mai cunoscute sunt winmasters bonus de bun venit, dar și winmasters bonus fără depunere.

Pachetul propus de casa de pariuri Winmasters noilor săi clienți este unul cât se poate de atractiv. Astfel, pentru o primă depunere de 100% primești un cod bonus winmasters de până la 500 RON. De menționat că este un bonus de depunere winmasters ce nu necesită rulaj.

Caută secțiunea „Solduri și depuneri”, iar pentru a beneficia de pachetul acesta, trebuie să faci o depunere minimă winmasters de 50 RON. În momentul în care pariurile gratuite devin câștigătoare, la Winmasters îți poți retrage bonusul imediat, fără să fii nevoit să-l rulezi de nenumărate ori.

Cum revendici Winmasters pariu gratuit

 1. Pasul 1.

  Deschide un cont personal la Winmasters

 2. Pasul 2.

  Caută secțiunea

 3. Pasul 3.

  Faci o depunere minimă de 50 RON

 4. Pasul 4.

  Imediat vei primi un pariu gratuit ce va fi egal cu 30% în raport cu suma depusă

В2_2-min-400x700sa

Primești banii înapoi dacă meciul se termină 0 - 0

Deblochează bonus Eligibil
Tip Bonus Premiu în bani
În cât timp poți lua bonusul Nespecificat
Valbil Pentru În 24 de ore de la terminarea meciului
Local România
Limită Bonus Limita maximă returnată 1.200 RON

Beneficiază de Promoţia Cashback la 0-0!

Cu promoția Cashback la 0-0 ai oportunitatea de a primi înapoi miza pariată pentru orice meci din competițiile sportive disponibile pe platforma Winmasters.ro. Astfel, poți să formulezi un pariu pre-meci, pe una dintre combinațiile Scor Corect, Pauză/Final, Peste/Sub 2.5, iar dacă partida se încheie cu scorul de 0 la 0, Winmasters îți înapoiază miza pentru pariul necâștigător.

Totodată, dacă meciul s-a terminat 0-0, iar biletul tău este piezător, o să primești o sumă ce merge cu limita până la 1200 RON. Așadar, nu trebuie să îndeplinești nicio condiție de rulaj, iar suma îți va fi adaugată în cont într-un timp de maxim 24 de ore. Pentru a te califica la promoția Cashback, trebuie să plasezi un pariu cu bani reali, întrucât alte metode nu sunt luate în calcul.

Cum beneficiezi de promoția Cashback la 0-0

 1. Pasul 1.

  Alegi un meci din orice competiție sau ligă europeană

 2. Pasul 2.

  Plasezi un pariu pe Scor Corect, Pauză/Final, Pauză/Final, Peste/Sub 2.5

 3. Pasul 3.

  Biletul trebuie să fie necâștigător

 4. Pasul 4.

  Meciul să se termine cu scorul de 0-0

В2_3-min-400x700sa

Pariază în timp real și bucură-te de Pulse Bet

Deblochează bonus Eligibil
Tip Bonus Jackpot
În cât timp poți lua bonusul 90 de min. (fotbal)
Valbil Pentru În orice moment al jocului
Local România
Limită Bonus Variază în funcție de modalitatea de folosire, pariu gratuit sau fonduri.

Mărește-ți câștigurile prin promoția Pulse Bet!

Pulse Bet este una din promoțiile Winmasters interactive dedicate meciurilor de fotbal. Pariurile de acest tip pot fi accesate în oricare din perioadele de joc, dar numai în timpul regulamentar, adică în cele 90 de minunte. Așadar, eventualele prelungiri în extra timp nu se contorizează ca fiind valabile pentru acest tip de pariu.

Mare atenție când vrei să plasezi un pariu Pulse Bet, fiindcă acesta nu va fi înregistrat, deci nu va fi valabil, dacă nu apeși pe butonul „Plasează Pulse Bet”.
Important de știut este că promoția Pulse Bet poate fi plasată atât ca un free bet winmasters, dar și ca fond parvenit din bonus winmasters. Atenție la rubrica de „Termeni și condiții generale”, mai exact, Winmasters bonus condiții și winmasters bonus casino, specifică fiecărei promoții, pentru a vedea cu exactitate modul în care se face creditarea.

Cum beneficiezi de Promoția Pulse Bet

 1. Pasul 1.

  Plasezi un pariu pe înscrierea unui gol în primele 30 de secunde, 1 minut, 5 minute, 10 minute

 2. Pasul 2.

  Poți paria doar pe timpul regulamentar de 90 de minute, nu și în prelungiri

 3. Pasul 3.

  Caută și apasă butonul

 4. Pasul 4.

  Verifică

В2_1-min-400x700sa

Devin-o client fidel și bucură-te de bonusuri mărite

Deblochează bonus Eligibil
Tip Bonus Pariu Gratuit
În cât timp poți lua bonusul Nespecificat
Valbil Pentru Nespecificat
Local România
Limită Bonus Variază în funcție de cât ești de activ

Bonusuri Winmasters pentru clienții loiali

Promoțiile și bonusurile propuse și puse la cale de Winmasters nu au cum să îi lase de-o parte pe cei mai activi clienți ai casei de pariuri. Astfel, săptămânal sunt puse la dispoziția acestora o serie de coduri bonus winmasters, ce cuprind atât pariuri gratuite, rotiri gratuite winmasters, bonusuri de reîncărcare sau jackpot-uri. Ce ai de făcut? În primul rând, trebuie să ai o activitate însemnată pe platforma Winmasters.ro fiindcă recompensele depind mult de acest factor.

Accesând meniul de pe site-ul agenției, o să găsești la secțiunea „Winmasters Promoții” o serie de de bonusuri ce îți stau la dispoziție, gata de luat în calcul și de utilizat. De aici lucrurile sunt foarte simple, întrucât plasezi un bilet, îți alegi bonusul sau promoția care îți convine și nu ai decât de câștigat. Pentru că există oferte de nerefuzat şi promoţii bune din punct de vedere al cerinţelor de rulaj, vei descoperi foarte multe Winmasters păreri pozitive date de jucători. 

Cum beneficiez de bonusul de loialitate

 1. Pasul 1.

  Trebuie să fii un client activ

 2. Pasul 2.

  Să verifici săptămânal secțiunea dedicată bonusurilor și promoțiilor de pe site

 3. Pasul 3.

  Alegi ceea ce îți convine în funcție de bonusul disponibil

 4. Pasul 4.

  Verifici

FAQ

? Există posibilitatea de a deschide, în numele altei persoane, un cont nou la Winmasters?

Contul creat de tine la Winmasters trebuie să fie utilizat numai și numai de tine. Așadar, trebuie să fii responsabil de acesta și de ceea ce dorești să faci cu contul creat mai apoi. Este de preferat ca cel care creează contul să fie și titularul său pentru a fi evitate eventuale probleme.

? Ce trebuie să fac ca să plasez un pariu?

Poți face un pariu din momentul în care te loghezi pe contul tău de utilizator. Tot ce trebuie să faci de aici este să alegi din multitudinea de partide, dai click pe un rezultat anume și o să observi că acesta va apărea pe biletul de pariuri. Specifici suma pe care dorești să o joci și modalitatea preferată de pariu, simplu, multiplu sau sistem și dai „Next”, ca apoi să confirmi. Nu se permite anularea sa după ce acesta a fost deja plasat.

? La Winmasters există limite de depuneri?

Da, există o serie de limitări winmasters de depunere minimă și sunt deja prestabilite de cei de la casa de pariuri. În ciuda acestui fapt, ai posibilitatea de setare a acestei limite în funcție de necesitățile și dorințele proprii. Pentru asta nu trebuie decât să intri în contul tău, de unde poți seta o serie de limite zilnice sau săptămânale.

? Cât durează până primesc suma pentru un pariu câștigător?

Imediat după ce rezultatul este confirmat oficial, banii merg direct în contul tău, iar de acolo pot fi utilizați fie pentru alte pariuri, fie pentru revendicarea lor.

? Care este durata unei depuneri, respectiv retrageri?

Dacă vorbim despre depuneri, acestea sunt procesate instant, datorită metodelor de plată pe care platforma Winmasters le folosește.
Retragerea este un proces ce variază în funcție de metoda de plată pe care dorești să o folosești. Cel mai indicat este să explorezi secțiunea „Metode de plată”, disponibilă pe site-ul Winmasters.