Această recenzie a fost actualizată ultima dată la:

Adaugă Recenzie

Betfair Recenzie

8.1/10

avantaje:

 • Transmisiuni live ale evenimentelor

 • Aplicație mobilă disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS

 • 2 platforme disponibile: Exchange și Sportsbook

 • Site web intuitiv și foarte bine optimizat (fără erori sau probleme tehnice)

Specificații

 • Utilitate

  8

 • Cote

  5.5

 • Aplicație Mobilă

  10

 • Bonusuri și Promoții

  9

 • Tipuri de Pariuri

  8

 • Credibilitate

  8

 • Metode de Plată

  10

 • Suport

  6

Utilitate

8/10

Platforma Betfair România are două secțiuni anexate: Betfair SportsBook (pariuri sportive) și Betfair Exchange (pariuri în contrapartidă). Ne vom concentra asupra platformei de pariuri sportive online, dar nici cea de Exchange nu este de neglijat.

Betfair_1

Betfair desktop se mișcă foarte bine. Făcând o comparație între acesta și site-urile celorlalte case de pariuri online din țara noastră, putem spune că timpul de încărcare este mult mai mic, iar site-ul este mult mai bine organizat.

Pe pagina principală putem vedea o listă cu toate sporturile disponibile.

De asemenea, este foarte avantajos faptul că în partea dreaptă sunt prezentate toate cotele mărite. Astfel, poți paria cu ușurință pe o cotă mărită, crescând astfel profitul aferent fiecărei zile.

Betfair_2

Tot în meniul principal poți plasa pariuri pe evenimentele care au loc în cele mai populare ligi din lume. Partea negativă este că pentru a paria pe un eveniment dintr-o ligă ceva mai puțin cunoscută, trebuie să navighezi destul de mult prin opțiunile de pariere. Pe prima pagină sunt listate doar evenimentele populare.
Betfair_3

Avantaje

Limitări

Pentru a paria pe ligi ceva mai puțin cunoscute, trebuie să navighezi destul de mult

Cote

5.5/10

Despre Betfair putem spune că nu oferă cote pe măsura așteptărilor, fapt confirmat și de criticile aduse pe alte site-uri de profil. Puteți căuta pe Google termenul Betfair Recenzie Cote și veți întâlni o mulțime de plângeri cu privire la cotele relativ mici comparativ cu celelalte case de pariuri asemănătoare.

Marjele de pariere sunt destul de mari. De exemplu, Liga 1 din România are o marjă foarte slabă, de 12.45%, în timp ce EPL (English Premier League) are ceva mai puțin, mai exact 7.5%.

În ansamblu, fotbalul se bucură de o marjă de pariere de 9.8%, în timp ce tenisul și baschetul stau ceva mai bine, având 7.7%, respectiv 8.55%.

Marje de Pariere

Fotbal

9.8%

Tenis

7.7%

Baschet

8.5%

MMA

9.9%

Esports

10%

Marjă Totală:

9.2%

Aplicație Mobilă

10/10

Platforma Betfair oferă utilizatorilor săi trei metode principale prin intermediul cărora pot paria atunci când sunt în mișcare:

 • Site-ul Betfair Mobil
 • Betfair Aplicație Mobilă
  • Betfair Sportsbook (iOS, Android)
  • Betfair Exchange (iOS, Android)

Astfel, dacă ești un parior cu un program personal încărcat, nu trebuie să-ți mai faci griji că nu vei ajunge să plasezi pariurile dorite. Cu ajutorul celor trei variante mobile ale platformei, poți paria chiar și atunci când ești plecat de acasă și nu ai acces la un laptop/calculator.

Toate cele trei modalități mobile oferă aceleași funcții ca varianta desktop a site-ului. Astfel, prin intermediul aplicației pentru smartphone poți vedea inclusiv transmisiunile live ale evenimentelor sportive la calitate HD și Full HD. Așa cum era de așteptat, aplicația Betfair Android nu poate fi descărcată direct din Google Play.

Asta se întâmplă din cauza politicii Google de a nu permite aplicațiilor de pariuri sportive să fie listate pe Magazin Play. Totuși, aceasta poate fi descărcată de pe site-ul Betfair, iar procesul de instalare este asemănător cu al celorlalte aplicații mobile pentru pariuri online.

Pe de altă parte, varianta pentru dispozitivele care rulează iOS (iPhone și iPad) poate fi descărcată fără probleme direct din App Store. Instalarea se face automat, fără a fi nevoie să interveniți în vreun fel.

Bonusuri și Promoții

9/10

La momentul scrierii articolului (Ianuarie 2021), casa de pariuri Betfair oferă pariorilor români un număr relativ scăzut de promoții. Totuși, ținând cont de avantajele oferite de aceste bonusuri, considerăm că merită o notă cel puțin bună la acest capitol.

Promoțiile disponibile pe platforma Betfair sunt:

 • Bonus de bun venit (până la 500 de RON în 5 tranșe)
 • 125 de RON bonus pentru pariuri combinate câștigătoare
 • Bonus 25 de RON săptămânal pentru pariuri de tip Acumulator

Bonus De Bun Venit (Până La 500 de RON În 5 Tranșe)

Această ofertă este valabilă pentru toți utilizatorii care își deschid un cont nou pe platforma Betfair în anul 2020. Pentru a putea revendica bonusul trebuie să îți confirmi contul, trecând cu succes de procesul K.Y.C. (Know Your Customer). Pentru asta, îți recomandăm să pregătești fotocopii ale documentelor care atestă identitatea ta.

O tranșă a acestui bonus presupune să plasezi un pariu simplu de minim 10 EUR (50 de RON). Astfel, vei putea revendica un bonus (sub formă de pariu gratut) în valoare de 20 EUR (100 de RON).

Poți utiliza oferta de până la 5 ori în decursul a 30 de zile din momentul deschiderii contului. Va trebui să iei în calcul și perioada de verificare a identității (între 1 și 2 zile lucrătoare, în funcție de numărul de solicitări).

Pentru a putea beneficia de această ofertă, nu uita să introduci codul promoțional ZBAN01 atunci când îți creezi contul. Cota minimă pentru fiecare pariu este de 1.50. Nu sunt eligibile pariurile plasate pe același eveniment/piață.

125 De RON Bonus Pentru Pariuri Combinate Câștigătoare

Casa de pariuri sportive online Betfair permite pariorilor români să beneficieze de un bonus de până la 125 de RON atunci când plasează pariuri combinate. Este foarte important de reținut că nu toate pariurile combinate sunt eligibile pentru această ofertă. Pariurile combinate trebuie să fie declarate Câștigătoare la o cotă de minim 5.00.

Bonusul implică obținerea unui pariu bonus de o valoare egală cu miza pe care ai plasat-o pe pariul inițial. Ține cont de faptul că valoarea bonusului nu poate depăși 25 EUR / 25 GPB / 25 USD / 125 RON.

Bonus De 25 De RON Săptămânal Pentru Pariuri De Tip Acumulator

Dacă ești adeptul pariurilor de tip Acumulator (mai multe selecții pe același bilet) atunci îți recomandăm să profiți de bonusul incredibil oferit de Betfair.

Pentru a revendica bonusul va trebui să optezi pentru participarea la promoție și să plasezi pariuri de tip Acumulator în valoare de cel puțin 15 EUR / 15 GBP / 15 USD / 75 RON în fiecare săptămână (între 00:00 Luni și 23:59 Duminică).

Dacă ai îndeplinit condițiile menționate anterior, în următoarea zi de luni vei putea revendica un bonus de 5 EUR / 5 GBP / 5 USD / 25 RON.

Doar pariurile plasate pe mai multe pariuri cu 3 sau mai multe selecții sunt eligibile pentru această promoție. Cota minimă totală combinată trebuie să fie de cel puțin 4.0.

Ține cont de faptul că pariurile plasate cu ajutorul fondurilor bonus nu sunt eligible pentru această promoție.

Tipuri de Pariuri

8/10

Casa de pariuri sportive Betfair pune la dispoziția pariorilor români o mulțime de tipuri de pariuri. Este adevărat că nu este cea mai bogată ofertă disponibilă în țara noastră, dar cotele relativ mari compensează acest dezavantaj. Prin intermediul secțiunii Betfair live se pot plasa inclusiv pariuri în timp real pe evenimentele care sunt în desfășurare.

Această platformă oferă pariuri pe câștigătorul evenimentului (repriză, final), pariuri pe eveniment (corner, fault, cartonaș), precum și pronosticuri pentru numărul total de goluri marcate. De asemenea, poți plasa și pariuri combinate pentru a-ți spori câștigurile.

Esports

Handbal

Volei

Hochei

Fotbal

Box

MMA

F1

Ciclism

Baschet

Crichet

Tenis

Snooker

Şah

Curse de cai

Rugby

Baseball

Credibilitate

8/10

Această casă de pariuri online funcționează în mod legal în țara noastră încă din anul 2016. Astfel, este licențiată să ofere utilizatorilor săi servicii de pariuri sportive, pariuri live, precum și pariuri în contrapartidă (prin intermediul platformei Exchange).

Betfair Licență România: D.ONJN 1291/29.07.2016 valabilă pe o perioadă de 10 ani (31.08.2026)

Chiar dacă Betfair este una din cele mai cunoscute case de pariuri legale din România, se pot observa tot mai multe plângeri împotriva acesteia pe internet. Foarte mulți pariori români reclamă faptul că le-au fost blocate conturile fără motiv.

Alții acuză Betfair că le-a scăzut limita maximă de pariere în mod nejustificat și fără a răspunde solicitărilor pentru mai multe informații.

Metode de Plată

10/10

La Betfair poți folosi 5 metode diferite de plată. Acest lucru este valabil doar în cazul depunerilor, întrucât nu se pot procesa retrageri prin Paysafecard.

Depuneri

La casa de pariuri Betfair, se pot depune fonduri utilizând toate cele 5 metode de plată. Pentru orice tranzacție, comisionul perceput este inexistent. Suma minimă care poate fi depusă diferă de la o metodă de plată la alta.

Astfel, cele mai mici depuneri se pot face cu ajutorul Paysafecard (25 RON) și prin card bancar (40 RON). De cealaltă parte se află transferurile bancare (60 RON) și portofelele electronice (70 RON).

Tranzacțiile sunt procesate instant, mai puțin în cazul transferurilor bancare, unde poate dura între 2 și 5 zile lucrătoare până ca banii tăi să fie disponibili în contul Betfair.

Retrageri

Betfair cash out este disponibil prin 4 metode diferite de plată. Sumele minime diferă, la fel și timpul de procesare. Poți obține banii câștigați în doar 24 de ore utilizând portofelele electronice (Neteller sau Skrill), dar trebuie să ții cont de suma minimă de retragere (70 RON).

Dacă ești dispus să aștepți între 2 și 3, respectiv 2 și 5 zile lucrătoare, poți folosi transferul către cardul bancar sau către contul personal. Suma minimă care poate fi retrasă în cazul acestor metode de plată este mai mică (40, respectiv 60 RON).

SumăTimpComision
SumăTimpComision

Skrill

Neteller

Paysafecard

VISA

MasterCard

70 - 9,000 RONinstant0
70 - 9,000 RONinstant0
25 - 9,000 RONinstant0
40 - 9,000 RONinstant0
40 - 9,000 RONinstant0
70 - 20,000 RON24 ore0
70 - 20,000 RON24 ore0
40 - 20,000 RON2 -3 zile lucrătoare0
40 - 20,000 RON2 -3 zile lucrătoare0

Suport

6/10

În ceea ce privește suportul acordat utilizatorilor săi, putem afirma că Betfair nu excelează. Astfel, în urma experienței noastre, problemele ridicate prin email au rămas fără o soluție viabilă. Timpul de răspuns este relativ mare, comparativ cu celelalte case de pariuri online.

Betfair Contact:

 • Apel Telefonic: +40 215 891 349 (zilnic între 11:00 și 20:00)
 • Live Chat (zilnic între 11:00 și 20:00)
 • Email: ro@betfair.ro (răspuns în aproximativ 8 ore)

Dacă întâmpinați o problemă care trebuie rezolvată urgent, vă recomandăm să folosiți linia de call center a platformei Betfair Pariuri Agenții Online.

Telefon

+40 215 891 349

E-mail

support.ro@betfair.ro

Chat Live

Competență
Politețe
Timp de Răspunssub 5 minutesub 24 de oresub 1 minut

Informațiile din secțiunea Suport au fost actualizate ultima dată la::
13.01.2021

Concluzie

8.1/10

În concluzie, platforma Betfair reprezintă o variantă viabilă pentru pariorii români care sunt interesați de pariuri pre-meci, live sau chiar în contrapartidă. Utilizatorii beneficiază de transmisiuni live ale tuturor evenimentelor pe care pariază.

Limitări

Relativ multe plângeri întâlnite pe forumurile Betfair Păreri

Proces mai complicat pentru plasarea de pariuri de evenimente mai puțin cunoscute

De asemenea, cei care preferă să plaseze pariuri sportive utilizând telefonul mobil sau tableta, au la dispoziție aplicația mobilă Betfair. Aceasta este disponibilă atât pentru dispozitivele care rulează Android, cât și pentru cele care rulează iOS.

Partea negativă este că există foarte mulți pariori care spun că Betfair le-a închis fără motiv contul. Tindem să credem că aceste limitări au apărut în urma nerespectării termenilor și condițiilor de utilizare, dar rămâne la latitudinea pariorilor să aprecieze corectitudinea casei de pariuri.

FAQ

? Care este pragul de depunere și retragere la Betfair?
Acesta diferă în funcție de metoda de plată aleasă. Cea mai mică depunere poate fi realizată prin Paysafecard (5 EUR / 25 RON), iar cea mai mică retragere poate fie procesată prin card bancar (40 RON).
? Ce metode de plată sunt acceptate?
Casa de pariuri Betfair acceptă 5 metode diferite de plată:
● Card bancar
● Transfer bancar
● Skrill
● Neteller
● Paysafecard
? În cât timp am acces la câștigurile retrase?
Această perioadă variază în funcție de metoda de plată aleasă. Cel mai rapid vei primi câștigurile prin portofelele electronice (Skrill și Neteller) în maxim 10 minute. Pe de altă parte, dacă alegi să transferi banii direct în contul bancar, poate dura până la 5 zile lucrătoare.
? Există proces de verificare a identității pe Betfair?
Da. La fel ca în cazul tuturor celorlalte case de pariuri online care funcționează în mod legal în țara noastră, Betfair solicită clienților săi copii ale diferitelor documente folosite pentru validarea identității.
? Pot paria de pe telefon la Betfair?
Da. Betfair oferă utilizatorilor săi două aplicații mobile (Betfair Exchange și Betfair Sportsbook) disponibile atât pe Android cât și pe iOS. De asemenea, se poate paria și utilizând varianta mobilă a site-ului.

Informații Generale

Info_sidebar
TitluBetfair
Site Oficialbetfair.ro
Telefon+40 215 891 349
Emailsupport.ro@betfair.ro
Limbă InterfațăRomână, English
Plăți VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Paysafecard, Maestro

Autorul Recenziei

Stefan Petre

Stefan Petre

Salutări! Numele meu este Ștefan și sunt unul dintre creatorii de conținut care au ajutat la lansarea platformei MightyTips.ro.

stefanpetreph@gmail.com

Betfair ‒ recenzii ale pariorilor Romani

Vă rugăm să evaluați casa de pariuri

Credibilitate

0/10

Pariuri sportive

0/10

Cote

0/10

Pariuri live

0/10

Retrageri

0/10

Suport

0/10

Bonusuri și promoții

0/10

Aplicație Mobilă

0/10